Mai multe
De la: alexandra_n, la data 2009-05-25 15:45:04MAI DU-TE D....ULUI!!!!!!!!!!!!!!!!! NE-AM SATURAT D TINE. CREDEAM CA TE-AI POTOLIT CAND MI-AI TRIMIS CEREREA DE PRIETENIE!!! du-te departe si lasa-ne fato! ipocrito!!! t-ai intepat inainte de casatorie si ai tupeul mizerabil sa faci pe interesanta p.aci? huuuuuuuuuoooooo!!!!!!!! nu era pt tine!!!!!!!!!!!!!!!! s-a nimerit ca erai si tu acolo. si am fost insarcinata! si am pierdut. in 4 luni! ai fost bagata in seama din greseala! |
||
|
l_diana_c Postat pe 25 Mai 2009 15:47 |
||
|---|---|---|
cum asa Diana? Chiar imi pare rau
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 25 Mai 2009 15:51 |
||
De la: lourdess, la data 2009-05-25 09:50:23De la: alexandra_sziga, la data 2009-05-16 17:01:46stiu ca e groaznik si eu am patit ca si tine si eu visam copilul si nu am zis nimanui lucru asta dar am fost la biserica mam rugat si la fel faceam si seara inainte de a dormi imi ceream iertare de la cel de sus ptr fapta mea AI GRIJA DE TINE.....SI DUTE LA BISERICA Din cate vad tot nu te-ai pototlit.......................mai slabeste-ne cu prostiile tale............. Tu vezi de ograda ta si las-o pe a vecinului in pace.................
|
||
|
|
||
|
sun_shine Postat pe 26 Mai 2009 15:06 |
||
| lourdess..............;;DU-te dr.acului de nebuna! chiar ma scosesi din sarite! ia si restul sfintelor si aruncati-va in Dunare! | ||
|
FRANNNCE Postat pe 26 Mai 2009 15:54 |
||
| diana imi pare rau pt sarcina ta...trebuie sa fi fost f greu pt tine...in ceea ce o priveste pe doamna aceea...adevarul e ca exagereaza dar are drepatea ei | ||
|
Anonima_007 Postat pe 26 Mai 2009 19:05 |
||
| De ce cele care au facut avort spun,simplu si scurt" da am facut avort...." fara un pic de regret.eu spun,ceea ce am citit aici.multe care au facut avort spun-simpul si sec" da ,am facut avort.....".de ce nu am vazut regrete,si pareri de rau,si dorinta de a nu a mai repeta gresala,saucel putin cand le citesti randurile sa le intelegi,si sa iti para rau pt ele ca au fost nevoite sa faca asa ceva.nu stiu....si totusi imi vine in minte intrebarea-" cand s-au aruncat in pat,nu s-au gandit chiar deloc?".sau cum spunea,france,ca vezi doamne contaceptia poate sa deie gres.himm ,nu stiu,nu cred.pt ca eu folosesc contraceptia,si nu mi s-a intamplat niciodata.doar cand nu m-am protejat am ramas insarcinanta.si chiar daca contraceptia a dat gres,ar trebui sa iti dea de gandit.d-zeu vrea asa.poate aia e soarta ta,destinul tau,daca tu ai incercat ,si ti-ai luat toate masuri(si ma refeer la toate) si totusi ai ramas insarcinata gandeste-te ca poate asa vrea d-zeu. | ||
|
nefertitiafrodita Postat pe 26 Mai 2009 19:12 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-05-26 19:12:18De ce cele care au facut avort spun,simplu si scurt" da am facut avort...." fara un pic de regret.eu spun,ceea ce am citit aici.multe care au facut avort spun-simpul si sec" da ,am facut avort.....".de ce nu am vazut regrete,si pareri de rau,si dorinta de a nu a mai repeta gresala,saucel putin cand le citesti randurile sa le intelegi,si sa iti para rau pt ele ca au fost nevoite sa faca asa ceva.nu stiu....si totusi imi vine in minte intrebarea-" cand s-au aruncat in pat,nu s-au gandit chiar deloc?".sau cum spunea,france,ca vezi doamne contaceptia poate sa deie gres.himm ,nu stiu,nu cred.pt ca eu folosesc contraceptia,si nu mi s-a intamplat niciodata.doar cand nu m-am protejat am ramas insarcinanta.si chiar daca contraceptia a dat gres,ar trebui sa iti dea de gandit.d-zeu vrea asa.poate aia e soarta ta,destinul tau,daca tu ai incercat ,si ti-ai luat toate masuri(si ma refeer la toate) si totusi ai ramas insarcinata gandeste-te ca poate asa vrea d-zeu.nu zi nu pina nu treci puntea!...........si eu foloseam contraceptie si tot a picat copilul! atunci eram inconstienta si nu realizam ca medicamentele puteau sa dauneze fatului! multumesc cerului ca a fost si este un copil sanatos! oricum in aceasi generatie sa nascut un copil care a fost cu fiul meu in clasa dar care a avut un handicap din cauza caruia a murit(handicap dovedit medical din cauza contraceptiei si a ampicilinei) .si cite cazuri nu or mai fi! ma rog ideea este ca nu sinteti voi in masura sa judecati fetele astea ca doar nu sinteti voi sfinte .sint pacate mai mari pe lumea asta decit un avort ,pe care le facem totii, dar ne place sa aruncam cu pietre, ca de, cine mai este ca noi!...........oricum despre D-zeu nu discutam ce vrea si ce nu vrea.........dar pina la el te omoara sfintii! sint curioasa cite din voi care judecati in numele Domnului si ii slaviti numele.....respectati poruncile din biblie,faceti bine in jurul vostru,infiati orfani,aveti grija de batrini etc.cred ca niciuna deoarece nu dati dovada nici de un minim de toleranta!sinteti niste persoane rele si goale pe dinauntru ..........iar unele din voi cred ca sint setate pe o placa anume din cauza traumelor suferite! sa stiti ca nu asa veti fi absolvite de p�cate micilor judecatori! |
||
|
FRANNNCE Postat pe 26 Mai 2009 19:37 |
||
De la: FRANNNCE, la data 2009-05-26 15:54:34lourdess..............;;DU-te dr.acului de nebuna! chiar ma scosesi din sarite! ia si restul sfintelor si aruncati-va in Dunare! SA TE DUCI TU DRAGA poate acolo iti este locul PS: contraceptia este = EGAL cu un AVORT CU O CRIMA pentru ca te feresti de ceea ce vrea sa iti dea Dumnezeu |
||
|
lourdess Postat pe 27 Mai 2009 05:51 |
||
De la: kidzuite, la data 2009-05-07 12:58:38 TU CINE MAI ESTI PACATULE???sa fie cineva alaturi de CRIMINALELE CARE ISI UCIS PROPRII COPII,alaturi de ele???????????????????? dar de acei bieti copii care sunt macelariti cu acordul lor cine le mai este alaturi in clipa in care sunt macelariti si taiati in bucati si aruncati la gunoi???bravo gandesti foarte bine felicitari AI DREPTATE TREBUIE SA FIE CINEVA ALATURI DE ELE INAINTE DE A FACE CRIMA SI DUPA CE AU FACUT CRIMA asa zice Dumnezeu sa ucizi???o sa fie MOARTEA alaturi de ele ,si DRACU care rade la capul lor cand isi ucid proprii copii si inca cineva CAZANUL CU ZMOALA IN CARE VOR FIERBE PE VECI si vor fii spanzurate de limba,un avort nu te face sa nu mai fii insarcinata ci te face sa devii mama unui copil mort(mort chiar de mana mamei care ar fi trebuit sa il mangaie si sa il iubeasca)http://avorturi-copii-ucisi.blogspot.com/ |
||
|
lourdess Postat pe 27 Mai 2009 06:02 |
||
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-24 08:24:19De la: Kathara, la data 2009-04-23 20:09:31Eu i-am vazut pozele si minune, minune .. Lourdess a noastra era in cinci luni cand a imbracat rochia alba. A pacatuit, deci, inaintea nuntii si a fost destul de isteata incat sa si ramana insarcinata. Bravo, bravo, sfanta Kudicii! mai fetita acest proverb "HOTULUI DE HOT IE FRICA" ti se potriveste tie eu mi-am asumat raspunderea am facut bebelusul nu m-am dus pe la doctori sa mi-l omoare nu ma feresc cu anticoncptionale si cu absolut nimic si plus de asta voi face 100 de copii daca imi a da Dumnezeu asa ca nu te mai gasi tu sa ma compari pe mine cu tote UCIGASELE,CRIMINALELE si sunt credinciosa de cand m-am nascut DACA nu eram M-AS FI DUS LA DOCTOR SA imi UCID PROPRIUL COPIL cum fac toate care nu au suflet,mila si nici credinta in Dumnezeu dar tu poti sa iti dai doar o simpla amarata si lesinata de parere |
||
|
lourdess Postat pe 27 Mai 2009 06:06 |
||
De la: lourdess, la data 2009-05-27 05:51:03la balamuc cu tine nebuno!!!!!!!!!! ai si tu un obiectiv in viata:VACA GESTANTA PERMANENT.De la: FRANNNCE, la data 2009-05-26 15:54:34lourdess..............;;DU-te dr.acului de nebuna! chiar ma scosesi din sarite! ia si restul sfintelor si aruncati-va in Dunare!
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 27 Mai 2009 10:10 |
||
|
TU CINE MAI ESTI PACATULE???sa fie cineva alaturi de CRIMINALELE CARE ISI UCIS PROPRII COPII,alaturi de ele???????????????????? dar de acei bieti copii care sunt macelariti cu acordul lor cine le mai este alaturi in clipa in care sunt macelariti si taiati in bucati si aruncati la gunoi???bravo gandesti foarte bine felicitari AI DREPTATE TREBUIE SA FIE CINEVA ALATURI DE ELE INAINTE DE A FACE CRIMA SI DUPA CE AU FACUT CRIMA asa zice Dumnezeu sa ucizi???o sa fie MOARTEA alaturi de ele ,si DRACU care rade la capul lor cand isi ucid proprii copii si inca cineva CAZANUL CU ZMOALA IN CARE VOR FIERBE PE VECI si vor fii spanzurate de limba,un avort nu te face sa nu mai fii insarcinata ci te face sa devii mama unui copil mort(mort chiar de mana mamei care ar fi trebuit sa il mangaie si sa il iubeasca) http://avorturi-copii-ucisi.blogspot.com/ da mai baga si tu alte epitete dreaq k ne saturam de aceleasei prostii. |
||
|
cristi_nne Postat pe 27 Mai 2009 10:48 |
||
|
mai nu spun nu....toti avem pacatele noastre,dar ma deranjeaza faptul ca desi ai omorat un copil tot tu postezi in victima...''ca il visez'',''ca il aud plangand'' etc. Spunea cineva ceva ca anticonceptionalele si ampicilina au daunat fatului.Eu am avut niste probleme de sanatate (infectie urinara) in perioada prin luna martie si am fost internata in maternitate unde mi s-a facut ca tratament penicilina si no spa.De paste infectia a revenit si am fost nevoita sa fac alte 40 de peniciline si 10 no spa.ma rog tratamentul mi-a fost dat de medicul ginecolog dar ar putea sa dauneze fatului? |
||
|
Anonima_007 Postat pe 27 Mai 2009 12:51 |
||
De la: alexandra_n, la data 2009-05-27 12:51:40mai nu spun nu....toti avem pacatele noastre,dar ma deranjeaza faptul ca desi ai omorat un copil tot tu postezi in victima...''ca il visez'',''ca il aud plangand'' etc.........................nu cred ca iti dauneaza , eu am luat algocalmine cu pumnul si o groaza de antibiotice [aveam probleme cu dantura] am copii frumosi si sanatosi .........., dar depinde de organism
|
||
|
erikahd2008 Postat pe 27 Mai 2009 12:57 |
||
De la: alexandra_n, la data 2009-05-27 12:51:40mai nu spun nu....toti avem pacatele noastre,dar ma deranjeaza faptul ca desi ai omorat un copil tot tu postezi in victima...''ca il visez'',''ca il aud plangand'' etc. no-spa in primul rand relaxeaza uterul si asta e ultimul medicament pentru care ar trebuii sa iti faci griji. dak medicul ti-a prescris astea inseamna k e ok. |
||
|
cristi_nne Postat pe 27 Mai 2009 13:01 |
||
De la: lourdess, la data 2009-05-27 06:02:12De la: kidzuite, la data 2009-05-07 12:58:38 Frumos mai vorbesti psihopel... oare ce ar fi sa te duci tu unde ne trimiti pe noi si sa ne lasi in pace cu aiurelile tale. Tu blamezi pe toata lumea indiferent daca a facut sau nu avort- pnetru tine pacat este si contraceptia...se vede ca esti limitata..femeie nebuna!!! Apuca-te matalutza si fa cati copii vrei...transforma-te in iepure... si lasa-neeeeee lasa-neeeeee Du-te la spitalul de nebuni!!! Ahh ...sa nu uit!!! pacat este si injuratul si faptul ca doresti moartea altora... |
||
|
kidzuite Postat pe 27 Mai 2009 17:44 |
||
De la: lourdess, la data 2009-05-27 06:06:26De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-24 08:24:19De la: Kathara, la data 2009-04-23 20:09:31Eu i-am vazut pozele si minune, minune .. Lourdess a noastra era in cinci luni cand a imbracat rochia alba. A pacatuit, deci, inaintea nuntii si a fost destul de isteata incat sa si ramana insarcinata. Bravo, bravo, sfanta Kudicii! Femeie, eu nu am facut avort.............. Am o minunatie de fata , e clasa 1, dar eu nu sunt in masura sa judec pe nimeni....si nu o fac. Dumnezeu e mare si le vede pe toate...........inclusiv blasfemiile tale .......... Asa ca tine-ti gura............Daca erai credincioasa ai fi stiut ca nu trebuie sa scoti abeartiile astea pe gura........ Sau te pomeni ca te crezi al de sus................? |
||
|
sun_shine Postat pe 27 Mai 2009 20:26 |
||
De la: alexandra_n, la data 2009-05-26 19:05:39diana imi pare rau pt sarcina ta...trebuie sa fi fost f greu pt tine...in ceea ce o priveste pe doamna aceea...adevarul e ca exagereaza dar are drepatea ei multumesc pentru cuvinte! are dreptate, din punctul ei de vedere. dar una e sa.ti expui opinia si alta e sa faci abuz!
|
||
|
l_diana_c Postat pe 27 Mai 2009 20:29 |
||
De la: alexandra_n, la data 2009-05-26 19:05:39diana imi pare rau pt sarcina ta...trebuie sa fi fost f greu pt tine...in ceea ce o priveste pe doamna aceea...adevarul e ca exagereaza dar are drepatea ei da si cine este ea sa judece pe altcineva.....sti mataluta ca doar maniindu te pe cineva si rostind acele cuvinte ce ti ies din gura la nervi....ai si omorat pe cea care te ai enervat......asa ca gura mica si uitate in okiul tau...iar din memorie citeaza ....cine se uita la o femeia ca sa o pofteasca a si preacurvit cu ea in inima lui....deci a pacatuit ....asa i si cu mania ...este o crima in inima ta....deci capul jos si pasul mare ....catre adopostul tau.........toate cele bune ...si nu le mai face pe altele sa pacatuiasca injurandu te.....ai grija sa nu fi tu un motiv de a duce pe altii in pacat.....asa ca ai grija ce faci prin cuvintele tale........
|
||
|
gratuit89 Postat pe 29 Mai 2009 01:17 |
||
De la: lourdess, la data 2009-05-27 06:06:26De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-24 08:24:19De la: Kathara, la data 2009-04-23 20:09:31Eu i-am vazut pozele si minune, minune .. Lourdess a noastra era in cinci luni cand a imbracat rochia alba. A pacatuit, deci, inaintea nuntii si a fost destul de isteata incat sa si ramana insarcinata. Bravo, bravo, sfanta Kudicii! ai intentii bune dar cam bolnavicioase....vad ca tu pomenesti mai mult de draq ca "fetele criminale"....cum stii pacatele asa de bine...nu stii ca e pacat sa judeci?tu asta faci cu fetele astea.dk e pacatul lor vor fi judecate dar de cine trebuie....fetito mai ai multe de invatat...dar atitudinea ta ma baga in sperieti....draga relaxeaza-te...cat referitor la anticonceptionale...o fi cum zici tu....dar in zilele noastre cand familiile se destrama si nu poti fi 100% sigur de cel de langa tine...e bine sa te feresti de esecuri....decat sa faci un copil si sa-l chinui "X" ani din viata ca nu il poti intretine material,mai bine te protejezi....in cazul tau dk esti asa bolnavicioasa exista 2 metode....ori faci copii ca in fabrica, ori nu iti mai lasi sotul sa te atinga si se duce la alta.vezi tu cum faci:)) |
||
|
camy_doll Postat pe 31 Mai 2009 17:27 |
||
| buna...am 21 dea ani si din pacate la varta de 17 ani a trebiu sa fac o intrerupere de sarcina,prima si sper ca ultima din viata mea.o sa va povestesc lucrurile exact asa cum au stat si va rog sa va exprimati parerea cea mai sincera.la varsta de 15 ani am cunoscut un baiat X (ca nu merita sa ii mai pronunt numele),si relatia noastra de prietenie era perfecta ,nu ne certasem niciodata si am fost timp de 2 ani inpreuna.el fiind de la tara (asa numeam eu zona)si eu de la bucuresti.ma duceam in vacanta la bunici si asa l-am cunoscut.toate vacantele le stateam acolo si eram q el.taoate bune si frumoase cand intr-o zi eu fiind la tara si el venind la mn a propus sa trecem la lucruri marete,nu am acceptat si a ramas ca sa ne jucam decat fara a se intampla ceva .la un moment dat am simtit ceva si el uitandu-se in ochii mei imi spun ca este totul ok sa am incredere in el si ca oricum nu am ce face ca e deja inauntru.eram speriata nu stiam ce sa fac si il iubeam tare mult.asta se intampla in vacanta de vara....in cea de iarna m-am dus din nou la tara si simteam cum il iubeam din ce in ce mai mult pe X.noi obisnuiam sa ne scriem destul de des cand nu eram la tara.intr-o zi am simtit ca trb sa ma duc la doctor ca nu avusesem menstruatia de 2 luni si mi-am luat inima in dinti,am luat trimitere de la doctora de familie si m-am dus la ginecologie unde am aflat ca sunt insarcinata in 5 sapatamani(mi-a zis cu aproximatie)nu pot sa va descriu ce sentiment de teama si frica am avut cand am auzit.am plans tot drumul pana acasa si la un moment datil sun sa il anunt(deja el nu imi mai rasp la scrisori de cateva sapt)si mi-a dat de inteles la telefon ca vrea sa o terminam.dupa scurt timp m-am dus la tara si am stat de vb q el si am decis sa fac avort la indemnarea lui si a surori lui.imi era atat de teama era un cosmar pt mn care vroiam sa se sfarseasca si am fost la sora lui care s-a ocupat de tot ,am avut buletinul ei ca eu eram minora si am pacalit doctorul ca am 24 de ani desi se vedea clar ca sunt copil si aqm dupa aproape4 ani in mintea mea am toate detaliile de cand am intrat in spital pana am iesit .el era atat de rece cu mn si eu simteam nevoia de intelegere si iubire desi stiam ca ceea ce am facut era sa ma urmareasca toata viata.el deja numai vroia sa auda de mn si a inceput sa imi vb urat cand aveam cea mai multa nevoie de el si imi arunca in fata fel de fel de lucruri greu de inchipuit.aflasem ca ma inselase pe perioada relatiei mele cu el si ca o iubeste si numai vrea sa stie de mn.eram distrusa ,asta mi-a pus capacut de tot.am hotarat sa plec la ai mei la bucuresti si nu le-am spus nimic.desi se vedea ca sufar ca mama ma tot intreba daca am patit ceva.dupa 2 luni mama ma trimis iar la tara si m-am dus ca nu vroiam sa le dau de banuit si la 2 saptamani vine si ea si incepe scandalul.aflase deja de la doctora de familie ca am luat trim la ginec si pana la urma a realizat tot ceea ce am facut .nu pot sa va spun cate scandaluri am avut si batai si moment cand imi doream sa mor.nu imi mai vedeam rostul.totul a rmas secret decat familia mea stia.am continuat liceul si am luat bacul desi am tinuto numai in certuri.in perioada asta am cunoscut un baiat care avea sa imi fie mai mult decat un iubit.imi era teama sa ma mai apropii de cineva si el a fost singura persoana careie eu cu guritza mea i-am povestit totul.ma apropiam din ce in ce mai mult de el si gasisem intelegerea de care aveam nevoie.la un an si un pic m-a anuntat ca pleaca din tara si ca cu prima ocazie am sa il urmez ca sa ne facem un viitor impreuna.si 6 luni am stat fara el.in timpul asta simteam ca nu o sa am pace daca nu o sa vb q X pt ultima data.m-am dus la tara si i-am aruncat in fata tot raul sufleteste pe care mi la produs si ma implora sa nu plec din tara sa raman altauri de el.dar eu ceea ce vroiam era ca sa imi zica ca ii pare rau si o zisese deja.de 2 ani sunt q iubitul meu in alta tara ,locuim impreuna si sutem tare fericiti dar nu pot uita de pacatul meu si de ceea ce am facut ,imi pare atat de rau.dar sincer cred ca d-zeu are grija de mn si inca ma iubeste de aceea mi-a trm iubitul meu.aqm in act o sa botezam o fetita si sunt tare feicita.sper ca intr-o zi sa gasiti toate un inger care sa va inteleaga si sa fie alturi de voi.eu l-am gasit deja.stiu ca este o poveste lunga dar simteam nevoia sa o impartasesc.va multumesc celor care au rabdarea sa o citeasca | ||
|
anairda01 Postat pe 8 Iulie 2009 23:39 |
||
De la: anairda01, la data 2009-07-08 23:39:47buna...am 21 dea ani si din pacate la varta de 17 ani a trebiu sa fac o intrerupere de sarcina,prima si sper ca ultima din viata mea.o sa va povestesc lucrurile exact asa cum au stat si va rog sa va exprimati parerea cea mai sincera.la varsta de 15 ani am cunoscut un baiat X (ca nu merita sa ii mai pronunt numele),si relatia noastra de prietenie era perfecta ,nu ne certasem niciodata si am fost timp de 2 ani inpreuna.el fiind de la tara (asa numeam eu zona)si eu de la bucuresti.ma duceam in vacanta la bunici si asa l-am cunoscut.toate vacantele le stateam acolo si eram q el.taoate bune si frumoase cand intr-o zi eu fiind la tara si el venind la mn a propus sa trecem la lucruri marete,nu am acceptat si a ramas ca sa ne jucam decat fara a se intampla ceva .la un moment dat am simtit ceva si el uitandu-se in ochii mei imi spun ca este totul ok sa am incredere in el si ca oricum nu am ce face ca e deja inauntru.eram speriata nu stiam ce sa fac si il iubeam tare mult.asta se intampla in vacanta de vara....in cea de iarna m-am dus din nou la tara si simteam cum il iubeam din ce in ce mai mult pe X.noi obisnuiam sa ne scriem destul de des cand nu eram la tara.intr-o zi am simtit ca trb sa ma duc la doctor ca nu avusesem menstruatia de 2 luni si mi-am luat inima in dinti,am luat trimitere de la doctora de familie si m-am dus la ginecologie unde am aflat ca sunt insarcinata in 5 sapatamani(mi-a zis cu aproximatie)nu pot sa va descriu ce sentiment de teama si frica am avut cand am auzit.am plans tot drumul pana acasa si la un moment datil sun sa il anunt(deja el nu imi mai rasp la scrisori de cateva sapt)si mi-a dat de inteles la telefon ca vrea sa o terminam.dupa scurt timp m-am dus la tara si am stat de vb q el si am decis sa fac avort la indemnarea lui si a surori lui.imi era atat de teama era un cosmar pt mn care vroiam sa se sfarseasca si am fost la sora lui care s-a ocupat de tot ,am avut buletinul ei ca eu eram minora si am pacalit doctorul ca am 24 de ani desi se vedea clar ca sunt copil si aqm dupa aproape4 ani in mintea mea am toate detaliile de cand am intrat in spital pana am iesit .el era atat de rece cu mn si eu simteam nevoia de intelegere si iubire desi stiam ca ceea ce am facut era sa ma urmareasca toata viata.el deja numai vroia sa auda de mn si a inceput sa imi vb urat cand aveam cea mai multa nevoie de el si imi arunca in fata fel de fel de lucruri greu de inchipuit.aflasem ca ma inselase pe perioada relatiei mele cu el si ca o iubeste si numai vrea sa stie de mn.eram distrusa ,asta mi-a pus capacut de tot.am hotarat sa plec la ai mei la bucuresti si nu le-am spus nimic.desi se vedea ca sufar ca mama ma tot intreba daca am patit ceva.dupa 2 luni mama ma trimis iar la tara si m-am dus ca nu vroiam sa le dau de banuit si la 2 saptamani vine si ea si incepe scandalul.aflase deja de la doctora de familie ca am luat trim la ginec si pana la urma a realizat tot ceea ce am facut .nu pot sa va spun cate scandaluri am avut si batai si moment cand imi doream sa mor.nu imi mai vedeam rostul.totul a rmas secret decat familia mea stia.am continuat liceul si am luat bacul desi am tinuto numai in certuri.in perioada asta am cunoscut un baiat care avea sa imi fie mai mult decat un iubit.imi era teama sa ma mai apropii de cineva si el a fost singura persoana careie eu cu guritza mea i-am povestit totul.ma apropiam din ce in ce mai mult de el si gasisem intelegerea de care aveam nevoie.la un an si un pic m-a anuntat ca pleaca din tara si ca cu prima ocazie am sa il urmez ca sa ne facem un viitor impreuna.si 6 luni am stat fara el.in timpul asta simteam ca nu o sa am pace daca nu o sa vb q X pt ultima data.m-am dus la tara si i-am aruncat in fata tot raul sufleteste pe care mi la produs si ma implora sa nu plec din tara sa raman altauri de el.dar eu ceea ce vroiam era ca sa imi zica ca ii pare rau si o zisese deja.de 2 ani sunt q iubitul meu in alta tara ,locuim impreuna si sutem tare fericiti dar nu pot uita de pacatul meu si de ceea ce am facut ,imi pare atat de rau.dar sincer cred ca d-zeu are grija de mn si inca ma iubeste de aceea mi-a trm iubitul meu.aqm in act o sa botezam o fetita si sunt tare feicita.sper ca intr-o zi sa gasiti toate un inger care sa va inteleaga si sa fie alturi de voi.eu l-am gasit deja.stiu ca este o poveste lunga dar simteam nevoia sa o impartasesc.va multumesc celor care au rabdarea sa o citeasca ma bucur ca nu te mai vrea nimeni nu doreste o criminala Dumnezeu ti-a dat un copil iar tu l-ai omorat in ochii lui esti o ucigasa care ia ucis copilul daca nu il omorai poate ca s-ar fi gandit la tine rusine |
||
|
lourdess Postat pe 9 Iulie 2009 17:38 |
||
poate ar trebui sa citesti tot si dupaia sa comentezi desteapta pamantului, scuza-ma autointitulata judecatoarea pamantului
|
||
|
ScorpiutsA Postat pe 9 Iulie 2009 18:12 |
||
mai da' cine e loudress asta pana la urma?ca in toate topicurile despre avort ea nu stie sa zica altceva decat cuvantul "criminale",imi zice si mie cineva?
|
||
|
kudika030058 Postat pe 9 Iulie 2009 18:31 |
||
De la: anairda01, la data 2009-07-08 23:39:47buna...am 21 dea ani si din pacate la varta de 17 ani a trebiu sa fac o intrerupere de sarcina,prima si sper ca ultima din viata mea.o sa va povestesc lucrurile exact asa cum au stat si va rog sa va exprimati parerea cea mai sincera.la varsta de 15 ani am cunoscut un baiat X (ca nu merita sa ii mai pronunt numele),si relatia noastra de prietenie era perfecta ,nu ne certasem niciodata si am fost timp de 2 ani inpreuna.el fiind de la tara (asa numeam eu zona)si eu de la bucuresti.ma duceam in vacanta la bunici si asa l-am cunoscut.toate vacantele le stateam acolo si eram q el.taoate bune si frumoase cand intr-o zi eu fiind la tara si el venind la mn a propus sa trecem la lucruri marete,nu am acceptat si a ramas ca sa ne jucam decat fara a se intampla ceva .la un moment dat am simtit ceva si el uitandu-se in ochii mei imi spun ca este totul ok sa am incredere in el si ca oricum nu am ce face ca e deja inauntru.eram speriata nu stiam ce sa fac si il iubeam tare mult.asta se intampla in vacanta de vara....in cea de iarna m-am dus din nou la tara si simteam cum il iubeam din ce in ce mai mult pe X.noi obisnuiam sa ne scriem destul de des cand nu eram la tara.intr-o zi am simtit ca trb sa ma duc la doctor ca nu avusesem menstruatia de 2 luni si mi-am luat inima in dinti,am luat trimitere de la doctora de familie si m-am dus la ginecologie unde am aflat ca sunt insarcinata in 5 sapatamani(mi-a zis cu aproximatie)nu pot sa va descriu ce sentiment de teama si frica am avut cand am auzit.am plans tot drumul pana acasa si la un moment datil sun sa il anunt(deja el nu imi mai rasp la scrisori de cateva sapt)si mi-a dat de inteles la telefon ca vrea sa o terminam.dupa scurt timp m-am dus la tara si am stat de vb q el si am decis sa fac avort la indemnarea lui si a surori lui.imi era atat de teama era un cosmar pt mn care vroiam sa se sfarseasca si am fost la sora lui care s-a ocupat de tot ,am avut buletinul ei ca eu eram minora si am pacalit doctorul ca am 24 de ani desi se vedea clar ca sunt copil si aqm dupa aproape4 ani in mintea mea am toate detaliile de cand am intrat in spital pana am iesit .el era atat de rece cu mn si eu simteam nevoia de intelegere si iubire desi stiam ca ceea ce am facut era sa ma urmareasca toata viata.el deja numai vroia sa auda de mn si a inceput sa imi vb urat cand aveam cea mai multa nevoie de el si imi arunca in fata fel de fel de lucruri greu de inchipuit.aflasem ca ma inselase pe perioada relatiei mele cu el si ca o iubeste si numai vrea sa stie de mn.eram distrusa ,asta mi-a pus capacut de tot.am hotarat sa plec la ai mei la bucuresti si nu le-am spus nimic.desi se vedea ca sufar ca mama ma tot intreba daca am patit ceva.dupa 2 luni mama ma trimis iar la tara si m-am dus ca nu vroiam sa le dau de banuit si la 2 saptamani vine si ea si incepe scandalul.aflase deja de la doctora de familie ca am luat trim la ginec si pana la urma a realizat tot ceea ce am facut .nu pot sa va spun cate scandaluri am avut si batai si moment cand imi doream sa mor.nu imi mai vedeam rostul.totul a rmas secret decat familia mea stia.am continuat liceul si am luat bacul desi am tinuto numai in certuri.in perioada asta am cunoscut un baiat care avea sa imi fie mai mult decat un iubit.imi era teama sa ma mai apropii de cineva si el a fost singura persoana careie eu cu guritza mea i-am povestit totul.ma apropiam din ce in ce mai mult de el si gasisem intelegerea de care aveam nevoie.la un an si un pic m-a anuntat ca pleaca din tara si ca cu prima ocazie am sa il urmez ca sa ne facem un viitor impreuna.si 6 luni am stat fara el.in timpul asta simteam ca nu o sa am pace daca nu o sa vb q X pt ultima data.m-am dus la tara si i-am aruncat in fata tot raul sufleteste pe care mi la produs si ma implora sa nu plec din tara sa raman altauri de el.dar eu ceea ce vroiam era ca sa imi zica ca ii pare rau si o zisese deja.de 2 ani sunt q iubitul meu in alta tara ,locuim impreuna si sutem tare fericiti dar nu pot uita de pacatul meu si de ceea ce am facut ,imi pare atat de rau.dar sincer cred ca d-zeu are grija de mn si inca ma iubeste de aceea mi-a trm iubitul meu.aqm in act o sa botezam o fetita si sunt tare feicita.sper ca intr-o zi sa gasiti toate un inger care sa va inteleaga si sa fie alturi de voi.eu l-am gasit deja.stiu ca este o poveste lunga dar simteam nevoia sa o impartasesc.va multumesc celor care au rabdarea sa o citeascanu dispera,erai ink copil,faptul ca botezi e frt bine te spala de pacate , si nu pune la suflet ce comenteaza ALTII te pup si ai grija de tn |
||
|
kudika030058 Postat pe 9 Iulie 2009 18:43 |
||
De la: kudika030058, la data 2009-07-09 18:31:24mai da' cine e loudress asta pana la urma?ca in toate topicurile despre avort ea nu stie sa zica altceva decat cuvantul "criminale",imi zice si mie cineva? una care se crede insasi Inchizitia, se crede o sfanta si judeca pe toata lumea in afara desigur de persoana ei. una care probabil o fi facut un avort si se simte vinovata pana peste cap si crede ca daca blameaza si judeca pe toata lumea poate poate va fi iertata. intrun cuvant - o psihopata!!!! |
||
|
ScorpiutsA Postat pe 9 Iulie 2009 20:09 |
||
De la: kudika030058, la data 2009-07-09 18:31:24mai da' cine e loudress asta pana la urma?ca in toate topicurile despre avort ea nu stie sa zica altceva decat cuvantul "criminale",imi zice si mie cineva?o paranoica care se crede sfinta si face pe aci git din lipsa de sax.............nu de alta dar cica protectia e un mare pacat in viziunea ei! in concluzie a ales abstinenta si uite ce reactii da L T P . |
||
|
FRANNNCE Postat pe 9 Iulie 2009 21:42 |
||
VALEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MA TEM!!!!!!!!!! UNDE-I?UNDE-I?UNDE-I?
|
||
|
monaq Postat pe 9 Iulie 2009 21:45 |
||
De la: monaram, la data 2009-07-09 21:45:05VALEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MA TEM!!!!!!!!!! UNDE-I?UNDE-I?UNDE-I?SPER CA LA BALAMUC..........si mai sper sa nu inebuneasca si doctorii sa o elibereze!
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 9 Iulie 2009 21:48 |
||
| O mai fi visand fata copilul? | ||
|
Kathara Postat pe 9 Iulie 2009 21:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| vreau sa aflu daca o sa am un frate de 17 ani | 13 | De la: Barbie30_ 24 Martie 2011 20:10 |
| ma descurc singura sau �ntrerupere de sarcina | 118 | De la: kudika_36817 19 Iunie 2013 21:50 |
| Nu vreau sa deranjez....va invit sa va spuneti parerea | 200 | De la: TALPA_IUTE 15 Ianuarie 2012 19:22 |
|
|
||
| Ajutor | 11 | De la: kudika_nikole 18 Ianuarie 2012 01:42 |
| o parere macar......... | 6 | De la: marco918 19 Iulie 2009 14:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.