Mai multe
De la: Kathara, la data 2009-07-09 21:57:41O mai fi visand fata copilul?Lourdes stie cum e cu treburile astea...........;
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 9 Iulie 2009 21:59 |
||
|---|---|---|
mda..........am vazut in ce hal stie ea sa dea sfaturi,fetele eu mai bine zic ca fetele sau femeile care vor sa faca avort ,sa nasca copii si sa ii aduca lu' loudress asta,ca sa nu mai pacatuiasca nici o femeie voi ce ziceti?????
|
||
|
kudika030058 Postat pe 9 Iulie 2009 22:22 |
||
De la: voicu_monica2001, la data 2009-05-26 15:06:02De la: lourdess, la data 2009-05-25 09:50:23De la: alexandra_sziga, la data 2009-05-16 17:01:46stiu ca e groaznik si eu am patit ca si tine si eu visam copilul si nu am zis nimanui lucru asta dar am fost la biserica mam rugat si la fel faceam si seara inainte de a dormi imi ceream iertare de la cel de sus ptr fapta mea AI GRIJA DE TINE.....SI DUTE LA BISERICA Lourdess, daca Hristos iertat toate si a poruncit sa iertam si sa fim toleranti si sa ne iubim semenii si dusmanii ca pe noi insine cine naiba esti tu sa judeci cu atata cruzime o persoana care tie personal nu ti a facut niciun rau?? din cauza ta si a sectantilor cretini fundamentalisti si gaunosi la creieri exista razboaie in numele religiei, care ar trebui sa fie doar iubire si armonie. cine te crezi sa ridici piatra? pacatuiesti cumva prin trufie? ai grija ca e pacatul care face pana si pe un inger sa cada in rahat. nu am facut avort niciodata dar imi pare tare rau de cele care sunt obligate dinttr un motiv sau altul sa faca si sper sa existe cat mai multi oameni toleranti pe lume astfel incat sa nu mai fie silite sa ia astfel de decizii nefericite. |
||
|
|
||
|
monica_savu Postat pe 11 Iulie 2009 16:35 |
||
De la: lourdess, la data 2009-05-27 05:51:03De la: FRANNNCE, la data 2009-05-26 15:54:34lourdess..............;;DU-te dr.acului de nebuna! chiar ma scosesi din sarite! ia si restul sfintelor si aruncati-va in Dunare! esti dusa bine fata. e socant ca intr o societate atat de bombardata informational mai exista persoane atat de incuiate si manipulate religios. esti proasta si inculta si astea sunt pacate consacrate de biblie nu de site uri de sectanti care se joaca cu creierul tau fraged cum au chef saraca de tine. pune fata mana si citeste si cultiva te ca e usor sa feti la prunci dar poate mi spui si cu ce ii cresti? si ce le raspunzi cand te intreaba de ce nu ai sa le dai o ciocolata? daca tu ai avut o sansa nu inseamna ca toti sunt la fel ca tine. uite cand citesc ce ineptii afirmi imi pare rau ca prostia nu doare. poate durerea te ar fi trezit la realitate inainte sa ti moara si ultimul dram de judecata proprie. wake up, girl :) pana nu e prea tarziu.ps: te sfatuiesc sa citesti elogiul iubirii in epistolele lui pavel ca se pare ca asta e singurul teren pe care te simti bine. sa stii ca poti fi combatuta usor cu argumente religioase. faptul ca folosesti calculatorul pentru a arunca noroi in fapturi nefericite e o consecinta a evolutiei care nu ar fi fost posibila daca toti am fi avut conceptiile tale medievale. daca tot gandesti asa de ce nu te ai calugarit? a apucasesi sa pacatuiesti?c'mon :)) citeste fato biblia si istorie si lumineaza te la creierii aia imbacsiti. numa bine :* |
||
|
monica_savu Postat pe 11 Iulie 2009 16:44 |
||
De la: gratuit89, la data 2009-05-07 00:58:25De la: lourdess, la data 2009-05-05 22:20:22Rugaciunea unui copil nenascut lasati o mah ca e proasta ca noaptea sa ne rugam sa i vina mintea la cap. prostia ei o face manipulabila si in timp ce Hristos a murit pentru noi ca noi sa fim mai buni si mai rationali ea seamana in loc de alinare ura durere si nefericire in numele religiei. ce religie e asta care arunca cu pietre cand Hristos nu a facut o ????? eu una sunt ortodoxa practicanta si am invatat la biserica sa ma port frumos cu toata lumea si sa incerc sa fac bine si sa alin suferintele nu sa le adancesc. ceea ce face ea este cruzime. sa ne spuna ce rugaciune e asta ca nu cred ca e ortodoxa e o sectanta nenorocita o tampita in slujba unor nemernici din umbra care castiga bani de pe urma prostiei ei si altora ca ea. |
||
|
monica_savu Postat pe 11 Iulie 2009 16:51 |
||
O sa vedeti voi mai incolo cand o sa va doriti copii si Dumnezeu nu va mai da aceasta bucurie,OFFF cat supera o mama care isi doreste din tot sufletul copii si totul se sfarseste prin avort spontan,nu stiu ce suflet au femeile care fac aceasta crima,nu inteleg cum pot sa ti omori propriul tau copil,normal ca l viseszi pentru ca nu -ai dat dreptul la viata si la lumina ,copii avortati unde se afla ei pe lumea cealata nu pot vedea lumina,cat de dureros este acest pacat este strigator la cer,daca tot nu vreti copii feriti va ,protejati va sunt o gramade de metode,voi stiti ca femeia care a facut avort nu are voie sa intre in biserica 7 ani de zile?si 7 ani oprita de la sfanta impartasanie?si 7 ani oprita de la carne?e dureros pentru o mama care isi doreste atat de mult sa se intample o minune si cand vad cate femei se duc sa si omoare copilul fara sa se gandeasca ca Dumnezeu a revarsat peste ele acest har si a dat viata in pantecele acelei femei,iar ele se impotrivescin fata lui Dumnezeu,cumplit si dureros
|
||
|
bkkl Postat pe 11 Iulie 2009 17:53 |
||
De la: bkkl, la data 2009-07-11 17:53:22O sa vedeti voi mai incolo cand o sa va doriti copii si Dumnezeu nu va mai da aceasta bucurie,OFFF cat supera o mama care isi doreste din tot sufletul copii si totul se sfarseste prin avort spontan,nu stiu ce suflet au femeile care fac aceasta crima,nu inteleg cum pot sa ti omori propriul tau copil,normal ca l viseszi pentru ca nu -ai dat dreptul la viata si la lumina ,copii avortati unde se afla ei pe lumea cealata nu pot vedea lumina,cat de dureros este acest pacat este strigator la cer,daca tot nu vreti copii feriti va ,protejati va sunt o gramade de metode,voi stiti ca femeia care a facut avort nu are voie sa intre in biserica 7 ani de zile?si 7 ani oprita de la sfanta impartasanie?si 7 ani oprita de la carne?e dureros pentru o mama care isi doreste atat de mult sa se intample o minune si cand vad cate femei se duc sa si omoare copilul fara sa se gandeasca ca Dumnezeu a revarsat peste ele acest har si a dat viata in pantecele acelei femei,iar ele se impotrivescin fata lui Dumnezeu,cumplit si dureros de unde stii toate prostiile astea ai fost acolo cu ei sa vezi???? stii asta pentru ca asa spun preotii care sunt oameni si care au creat reguli de convietuire sociala undeva prin evul mediu timpuriu pentru ca erau singurii stiutori de carte si manipulau opinia publica cum voiau. obscurantismul in care au tinut masele i-au ajutat sa stranga averi colosale. tot ei au proclamat inferioritatea femeii in relatia cu barbatul, in vreme ce daca gandim logic era firesc pentru ca era o epoca a razboaielor de cucerire si femeile sunt pasnice; de asemenea, au deturnat o religie a iubirii, tolerantei si a iertarii in scopuri cupide si s-a ajuns datorita religiei facute de oameni la conflicte cu consecinte oribile. nu mai luati ad litteram tot ce spun preotii; cand ii intrebi despre atrocitatile comise in numele religiei crestine de ex de inchizitie sau cruciadele se balbaie prierduti in propriile lor argumente. ganditi cu inima si incercati sa intelegeti ca efortul de etichetare si integrare in tipar este distructiv. avortul este imoral si periculos in principiu dar chiar credeti ca cele care apeleaza la el o fac de placere? credeti ca au asa o pasiune nemaipomenita in a-si mutila corpul si a ucide rodul iubirii lor? nu putem fi egali nu suntem toti dotati cu aceleasi concentratii hormonale nici cu aceeasi inteligenta si nici nu avem toti sansa unei instruiri superioare dar putem cu totii sa fim mai buni si mai intelegatori unii cu altii si asta cu un minim efort de gandire. se ajunge la avort din cauza stigmatului social care apasa mamele singure in societatea progresista si openmind in care traim (sic!!) tocmai din cauza asta si a prostiilor cu care suntem manipulati in biserica prin mass media , de teama oprobriului public si din cauza mizeriei, pentru ca uneori se intampla pur si simplu si daca nu ai cum sa te intretii pe tine ce poti sa i oferi copilului? ce parere aveti de avorturile recomandate de medici din cauza ca fatul prezinta malformatii grave? ce parere aveti despre intreruperea unei sarcini rezultate dintr un viol? oricum ar fi avortul este pentru mama mutilant fizic si psihic si a apela la el reprezinta strict o optiune personala fiecare stie cata suferinta este capabil sa indure. sa arunci cu piatra este mai usor decat sa gandesti 5' dincolo de ceea ce ti s-a bagat in cap de catre altii. nu va mai lasati manipulate fetelor de ideile preconcepute pentru ca suntem creatii unice si nu vreau sa o iau pe urmele fundamentaliste ale lui lourdesssssss dar insist asupra faptului ca noul testament si in special epistolele lui Pavel sunt lectii de viata si comportament perfecte si ofera raspunsuri pline de toleranta si iubire tuturor dilemelor. nu rup usa bisericii dar chiar sunt convinsa ca crestinismul este o religie civilizata si superioara tuturor celorlalte tocmai prin lectia despre iubire si toleranta pe care o contine. numai bine si zambiti mai des :) |
||
|
monica_savu Postat pe 12 Iulie 2009 17:18 |
||
| Imi pare rau de tine,daca fiecare om ar gandii ca tine ce ar mai fi pe pamantul acesta?tu nu ai citit marturiile femeilor care au facut avort?stii despre ce este vorba in filmul Strigatul mut?daca un ginecolog american facea in fiecare zi cate 200 de avorturi si a dat seama ca face un mare pacat dupa ce a filmat in timp ce facea avort,a vazut cum fatul la 12 saptamani este format in totalitate si cum bataile inimii cresc de la 120 la 200 pe minut,a vazut cum copilul ridica mainile catre inima mamei pentru a cere indurare,iar pentru ca simte durerea la 12 saptamani copilul a incercat sa tipe si a deschis gura larg pentru ca simtea pericolul si durerea sfasietoar.Incearca sa intrebi un medic ginecolog daca si ar avorta copii sai si ai sa vezi ce ti va raspunde,COPII MEI LA GUNOI?NICIODATA,In primul rand Dumnezeu nu va lasa niciodata pe pamantul acesta ca o mama sa nu aiba ce i oferii copilului nou nascut ,Daca tot ai pomenit de preoti,nu poti sa ti dai seama de ce acum 50 de ani in urma,bunici nostri erau cate 12 frati la parinti?erau asa de bogati?de ce nu facem griji de ziua de maine?pentru ca nu mai avem nadejde si credinta in Dumnezeu si aruncam cu pietre in preotii care au harul Duhului Sfant,Atunci cand o femeie ramane insarcinata Dumnezeu da viata acelei mici celule si din momentul conceptiei acolo se afla VIATA si cum pot sa se impotriveasca unele femei pentru a strica ce este zidit de Dumnezeu?cititi marturiile femeilor care au facut cel putin un avort si o sa vedeti cata cainta si parere de rau exista,Cunosc o femei care a facut 6 avorturi si nu are nici o mutrare,ma uit la ea si nu mi vina sa cred ca o mana de femeie poate sa ia VIATA,STRIGATOR LA CER ACEST PACAT,CELE CARE AU FACUT ACEST PACAT SA MEARGA LA SPOVEDANIE GENERALA SI SA FACA MILOSTENII SI SA BOTEZE COPII SI IN CEASUL AL NOULEA VOR FI SI ELE IERTATE, | ||
|
bkkl Postat pe 13 Iulie 2009 16:47 |
||
De la: bkkl, la data 2009-07-13 16:47:08Imi pare rau de tine,daca fiecare om ar gandii ca tine ce ar mai fi pe pamantul acesta?tu nu ai citit marturiile femeilor care au facut avort?stii despre ce este vorba in filmul Strigatul mut?daca un ginecolog american facea in fiecare zi cate 200 de avorturi si a dat seama ca face un mare pacat dupa ce a filmat in timp ce facea avort,a vazut cum fatul la 12 saptamani este format in totalitate si cum bataile inimii cresc de la 120 la 200 pe minut,a vazut cum copilul ridica mainile catre inima mamei pentru a cere indurare,iar pentru ca simte durerea la 12 saptamani copilul a incercat sa tipe si a deschis gura larg pentru ca simtea pericolul si durerea sfasietoar.Incearca sa intrebi un medic ginecolog daca si ar avorta copii sai si ai sa vezi ce ti va raspunde,COPII MEI LA GUNOI?NICIODATA,In primul rand Dumnezeu nu va lasa niciodata pe pamantul acesta ca o mama sa nu aiba ce i oferii copilului nou nascut ,Daca tot ai pomenit de preoti,nu poti sa ti dai seama de ce acum 50 de ani in urma,bunici nostri erau cate 12 frati la parinti?erau asa de bogati?de ce nu facem griji de ziua de maine?pentru ca nu mai avem nadejde si credinta in Dumnezeu si aruncam cu pietre in preotii care au harul Duhului Sfant,Atunci cand o femeie ramane insarcinata Dumnezeu da viata acelei mici celule si din momentul conceptiei acolo se afla VIATA si cum pot sa se impotriveasca unele femei pentru a strica ce este zidit de Dumnezeu?cititi marturiile femeilor care au facut cel putin un avort si o sa vedeti cata cainta si parere de rau exista,Cunosc o femei care a facut 6 avorturi si nu are nici o mutrare,ma uit la ea si nu mi vina sa cred ca o mana de femeie poate sa ia VIATA,STRIGATOR LA CER ACEST PACAT,CELE CARE AU FACUT ACEST PACAT SA MEARGA LA SPOVEDANIE GENERALA SI SA FACA MILOSTENII SI SA BOTEZE COPII SI IN CEASUL AL NOULEA VOR FI SI ELE IERTATE, M-ai inteles gresit, nu sunt deloc de acord cu avortul si stiu toate lucrurile despre care scrii tu ideea era ca este o chestiune de optiune pentru femeile care fac asta si ca noi celelalte nu avem niciun drept sa le facem sa sufere suplimentar pentru ca unele dintre ele chiar sufera groaznic poate chiar toata viata. Trebuie sa le privim ca pe niste fiinte umane care au gresit si sa le acordam incredere si sprijin nu ura si injuraturi ca la usa cortului si noi motive de nefericire si de suferinta. Nu am zis ca sunt de acord cu avortul exista mii de posibilitati de a evita o astfel de situatie exista avorturi recomandate de medic pentru ca fatul prezinta malformatii cunosc persoane care au decis sa pastreze copilul chiar daca medicii au recomandat avortul pentru ca fusesera bolnave in primele saptamani de sarcina si au luat medicamente periculoase pentru fat. In urma sfaturilor anumitor preoti acele femei au pastrat sarcina cu post strict pe toata durata ei si copiii au fost perfect normali; cunosc si persoane care au luat aceasta decizie din motive numai de ele cunoscute. tot ce putem face pentru o prietena atunci cand ii vine aceasta idee este sa o sfatuim sa pastreze copilul dar decizia ii apartine si nu avem dreptul nici sa judecam si nici sa stigmatizam. sunt de acord de principiu cu fondul problemei asa cum il prezentati tu si lourdess in schimb nu pot fi de acord cu forma in care v-ati exprimat opiniile pentru ca este injust sa le producem suferinta unor femei care au nevoie deja de ajutor. daca fiecare om ar gandi ca mine femeile nu ar mai trebui sa apeleze la avort de teama ca vor fi stigmatizate ele si copilul lor pentru o greseala de tinerete si pentru ca au iubit prea mult si oamenii nu ar mai privi ciudat la mamele singure. dar daca fiecare om ar gandi ca tine si ca lourdess am disparea de pe fata pamantului in 200 de ani intr-un carnagiu universal. |
||
|
monica_savu Postat pe 14 Iulie 2009 16:50 |
||
| Am 20 de ani, iar la inceputul anului am facut un avort.Nimic si nimeni nu era de partea mea.Eram singura desi pana atunci ma credeam cea mai fericita fata de pe fata pamantului.Aveam o relatie d 4 ani (si spun aveam pt ca in urma avortului am renuntat la el implicit)...Am trait clipe de cosmar inainte si dupa avort.Ma bucur mult ca am gasit acest site pt k pana acum nu am vb cu nimeni deschis p tema asta.Mama care, teoretic vorbind, mi-ar fi fost alaturi, de aceasta data ma vedea rusinea familiei.El, "tatal copilului", imi promitea cate in luna si-n stele ca va fi bine si ca ne vom preface ca nu s-a intamplat nimic. Ma simt si acum ca ultimul om....Intamplarea a facut ca in primele sapt d sarcina sa fi urmat tratament TBC, iar unul din medicamente (protionamida) sa produca malformatii la fat.Desi eram constienta ca daca as pastra copilul viata mea ar fi luat o altfel d intorsatura, eram pana peste margini entuziasmata de sufletul ce s hranea din fiinta mea...Am cautat in carti, pe internet, am intrebat ginecologul care mi-a facut avortul...am intrebat dr care mi-a facut ecografia...am intrebat pana si p masa d operatii cat de mari sunt sansele ca fiica/fiul meu sa iasa cu malformatii.Raspunsul era acelasi peste tot, mari sanse!Atunci mi-am dat seama ca decizia nu mai sta deloc in mainile mele, caci imi doream un copil sanatos...Totul s-a intamplat cu voia lui Dumnezeu.Sau cel putin asa s spune. Cred in acea forta care ne ghideaza, cred ca exista undeva acolo sus Dumenezeu, dar e mult diferit de cum il vedem noi, cu siguranta...sau mai bine spus, de cum ne cere religia sa vedem.Cu ceva timp in urma am urmarit niste reportaje la televizor care mi-au dat de gandit. Ce se intampla cu copii ce ajung la 9 luni d sarcina si mor in pantecele mamei???Sunt aruncati la gunoi!!!Nu li se face niciun fel de slujba.Si atunci, ma intreb, de unde aceasta contradictie in religie?De ce atunci cand faci un avort, din motive variate, comiti o crima groaznica, dar daca pruncul tau moare inainte sa s nasca, este considerat o bucata d carne? De ce nu poate avea aceeasi valoare in ochii lui Dumnezeu?Pt ca nu i s-a facut un botez d increstinare? Dar fatului d 10 sapt ce botez i s-a facut? Nu as vrea sa ma intelegeti gresit.....O sa-mi blestem zilele toata viata pt c am facut si nu e nimeni mai vinovat decat mine desi multi spun ca femeia nu s reproduce singura.....Daca nu tu, ca femeie, nu ai grija de corpul tau, atunci cine? El?care intr-un moment de extaz ar rupe hainele d p tine?In momentul ala sigur nu gandeste cu c ar trebui. Avortul este un pacat dpdv moral.Este un pacat ca nu poti da nastere unui copil atunci cand ai ocazia...este pacat ca tu, mama lui, sa fii pusa in aceasta situatie de a alege c sa faci cu o fiinta nevinovata....este pacat sa refuzi ce ti-a dat Dumnezeu....Dar pentru asta nu meriti pedeapsa capitala, mamica draga!Meriti sa te gandesti mai bine la ce-ai facut...la ce ai de facut in continuare ca sa eviti ce ti s-a intamplat.....Meriti sa suferi pt pruncul tau si de aceea sa te rogi pt el...Nu meriti ca toata lumea sa te judece pt faptele tale!Nu sunt pro avort, dar nici nu condamn la pedeapsa capitala pe cele ce iau o astfel de decizie.O vorba buna ajuta mai mult decat va puteti imagina...eu nu am avut parte d asa ceva atunci.Acum sunt cu altcineva.M-a ajutat mult sa trec peste tot c mi s-a intamplat.Nu se mai poate pune problema unei sarcini acum deoarece dupa avort mi-am pus si sterilet.Cu toate astea, uneori sunt atat d speriata incat il rog sa folosim si prezervativul....cred ca a ramas o trauma acolo undeva.Partea buna e ca ma intelege.Oricum,cu toate astea, cred ca s-ar fi comportat la fel daca ar fi fost in locul celui cu care ramasesem insarcinata...Cred ca m-am abatut putin mai mult de la subiect, dar multumesc ca exista forumul...si sper ca cineva sa-mi raspunda la mesaj.Va doresc numai bine! | ||
|
Postat pe 3 August 2009 02:28 |
||
De la: monica_savu, la data 2009-07-11 16:51:14De la: gratuit89, la data 2009-05-07 00:58:25De la: lourdess, la data 2009-05-05 22:20:22Rugaciunea unui copil nenascut ... ... suuuuuper ... inca o ''CRESTINA'' de romania ... ... ''hristos'' a murit pentru ea si ea isi OMOARA PROPRII COPII SI SE AUTO-SCHILODESTE ... duduita, ce ''Hristos'' ai tu ? ... e CUMVA NEGRU SI CU DOUA COARNE ??? ... ... beiii, crestine de mucava, d-zeu a dat dar nu va baga si in traista ... ce d-zeu va iarta voua faptele INTENTIONATE, PREMEDITATE si CONSTIENTE ? ... s-ar intelege o greseala, dar femeile din romania au o medie de 6 avorturi pe cap ... femeile din romania sint pe primul loc in lume la AVORTAT PROPRII COPII si ca urmarea sint tot pe locul intii la CANCERE de origine ginecologica (ca urmare a avorturilor, anticonceptionale, a URII si a FRICII de proprii copii) ... majoritatea femeilor din romania AU AVORTAT CU MULTI MAI MULTI COPII DECIT CRESC ... ce religie va da acest drept ??? ... ... religia lui BELZEBUT nu-i asa ? ... ratele la credite nu uita-ti sa le platiti dar pe PROPRII VOSTRI COPII II EXTERMINATI CU PLACERE SI VOI VA SCHILODITI INCINTATE ... ... ESTI CRESTIN ORTODOXA PRACTICANTA !!!!!!!!! ... ASA TI-A SPUS PREOTUL TAU SA GINDESTI SAU ESTE PROPRIA TA FILOZOFIE PRELUATA DIN COMUNISM BOLSEVIC DE CREEARE A OMULUI NOU ... ESTI PRACTICANTA ... DAR NU CRESTINA ... NU EXISTA CRESTIN CARE SA SUSTINA IDIOTENIILE PE CARE L-AI EXPUS ... EXCLUS ... ... mamaaaaa, in romania ramii SOCAT de ''calitatea'' valorilor si a moralei femeilor dar si a PAPAGALILOR care le lasa si le indruma sa gindeasca asa ... ... parca canibalismul e mai usor de inteles cind asculti IDIOTENIILE unor femei referitor la ''motivele'' pentru care se comporta atit de PRIMITIV, INAPOIAT si IGNORANT ... auzi tot felul de amestecaturi ''stiintifico-religioase'' ... doamneeeee, ce varza e in capul unora ...
|
||
|
marco918 Postat pe 3 August 2009 13:02 |
||
De la: Deea1989, la data 2009-08-03 02:28:13Am 20 de ani, iar la inceputul anului am facut un avort.Nimic si nimeni nu era de partea mea.Eram singura desi pana atunci ma credeam cea mai fericita fata de pe fata pamantului.Aveam o relatie d 4 ani (si spun aveam pt ca in urma avortului am renuntat la el implicit)...Am trait clipe de cosmar inainte si dupa avort.Ma bucur mult ca am gasit acest site pt k pana acum nu am vb cu nimeni deschis p tema asta.Mama care, teoretic vorbind, mi-ar fi fost alaturi, de aceasta data ma vedea rusinea familiei.El, "tatal copilului", imi promitea cate in luna si-n stele ca va fi bine si ca ne vom preface ca nu s-a intamplat nimic. Ma simt si acum ca ultimul om....Intamplarea a facut ca in primele sapt d sarcina sa fi urmat tratament TBC, iar unul din medicamente (protionamida) sa produca malformatii la fat.Desi eram constienta ca daca as pastra copilul viata mea ar fi luat o altfel d intorsatura, eram pana peste margini entuziasmata de sufletul ce s hranea din fiinta mea...Am cautat in carti, pe internet, am intrebat ginecologul care mi-a facut avortul...am intrebat dr care mi-a facut ecografia...am intrebat pana si p masa d operatii cat de mari sunt sansele ca fiica/fiul meu sa iasa cu malformatii.Raspunsul era acelasi peste tot, mari sanse!Atunci mi-am dat seama ca decizia nu mai sta deloc in mainile mele, caci imi doream un copil sanatos...Totul s-a intamplat cu voia lui Dumnezeu.Sau cel putin asa s spune. Cred in acea forta care ne ghideaza, cred ca exista undeva acolo sus Dumenezeu, dar e mult diferit de cum il vedem noi, cu siguranta...sau mai bine spus, de cum ne cere religia sa vedem.Cu ceva timp in urma am urmarit niste reportaje la televizor care mi-au dat de gandit. Ce se intampla cu copii ce ajung la 9 luni d sarcina si mor in pantecele mamei???Sunt aruncati la gunoi!!!Nu li se face niciun fel de slujba.Si atunci, ma intreb, de unde aceasta contradictie in religie?De ce atunci cand faci un avort, din motive variate, comiti o crima groaznica, dar daca pruncul tau moare inainte sa s nasca, este considerat o bucata d carne? De ce nu poate avea aceeasi valoare in ochii lui Dumnezeu?Pt ca nu i s-a facut un botez d increstinare? Dar fatului d 10 sapt ce botez i s-a facut? Nu as vrea sa ma intelegeti gresit.....O sa-mi blestem zilele toata viata pt c am facut si nu e nimeni mai vinovat decat mine desi multi spun ca femeia nu s reproduce singura.....Daca nu tu, ca femeie, nu ai grija de corpul tau, atunci cine? El?care intr-un moment de extaz ar rupe hainele d p tine?In momentul ala sigur nu gandeste cu c ar trebui. Avortul este un pacat dpdv moral.Este un pacat ca nu poti da nastere unui copil atunci cand ai ocazia...este pacat ca tu, mama lui, sa fii pusa in aceasta situatie de a alege c sa faci cu o fiinta nevinovata....este pacat sa refuzi ce ti-a dat Dumnezeu....Dar pentru asta nu meriti pedeapsa capitala, mamica draga!Meriti sa te gandesti mai bine la ce-ai facut...la ce ai de facut in continuare ca sa eviti ce ti s-a intamplat.....Meriti sa suferi pt pruncul tau si de aceea sa te rogi pt el...Nu meriti ca toata lumea sa te judece pt faptele tale!Nu sunt pro avort, dar nici nu condamn la pedeapsa capitala pe cele ce iau o astfel de decizie.O vorba buna ajuta mai mult decat va puteti imagina...eu nu am avut parte d asa ceva atunci.Acum sunt cu altcineva.M-a ajutat mult sa trec peste tot c mi s-a intamplat.Nu se mai poate pune problema unei sarcini acum deoarece dupa avort mi-am pus si sterilet.Cu toate astea, uneori sunt atat d speriata incat il rog sa folosim si prezervativul....cred ca a ramas o trauma acolo undeva.Partea buna e ca ma intelege.Oricum,cu toate astea, cred ca s-ar fi comportat la fel daca ar fi fost in locul celui cu care ramasesem insarcinata...Cred ca m-am abatut putin mai mult de la subiect, dar multumesc ca exista forumul...si sper ca cineva sa-mi raspunda la mesaj.Va doresc numai bine! Am sa-ti raspund eu. In primul rand sunt trista pentru ca la 20 de ani ai ajuns sa faci tratament pentru TBC. In al doilea rand, consider ca daca tu te simti mai usurata pentru ca te-ai descarcat aici, e ok. Dar nu inteleg de ce ti-ai stricat relatia cu tatal copilului care a fost alaturi de tine atunci cand ai avut nevoie. |
||
|
Lucia38 Postat pe 3 August 2009 13:07 |
||
De la: monica_savu, la data 2009-07-14 16:50:59De la: bkkl, la data 2009-07-13 16:47:08Imi pare rau de tine,daca fiecare om ar gandii ca tine ce ar mai fi pe pamantul acesta?tu nu ai citit marturiile femeilor care au facut avort?stii despre ce este vorba in filmul Strigatul mut?daca un ginecolog american facea in fiecare zi cate 200 de avorturi si a dat seama ca face un mare pacat dupa ce a filmat in timp ce facea avort,a vazut cum fatul la 12 saptamani este format in totalitate si cum bataile inimii cresc de la 120 la 200 pe minut,a vazut cum copilul ridica mainile catre inima mamei pentru a cere indurare,iar pentru ca simte durerea la 12 saptamani copilul a incercat sa tipe si a deschis gura larg pentru ca simtea pericolul si durerea sfasietoar.Incearca sa intrebi un medic ginecolog daca si ar avorta copii sai si ai sa vezi ce ti va raspunde,COPII MEI LA GUNOI?NICIODATA,In primul rand Dumnezeu nu va lasa niciodata pe pamantul acesta ca o mama sa nu aiba ce i oferii copilului nou nascut ,Daca tot ai pomenit de preoti,nu poti sa ti dai seama de ce acum 50 de ani in urma,bunici nostri erau cate 12 frati la parinti?erau asa de bogati?de ce nu facem griji de ziua de maine?pentru ca nu mai avem nadejde si credinta in Dumnezeu si aruncam cu pietre in preotii care au harul Duhului Sfant,Atunci cand o femeie ramane insarcinata Dumnezeu da viata acelei mici celule si din momentul conceptiei acolo se afla VIATA si cum pot sa se impotriveasca unele femei pentru a strica ce este zidit de Dumnezeu?cititi marturiile femeilor care au facut cel putin un avort si o sa vedeti cata cainta si parere de rau exista,Cunosc o femei care a facut 6 avorturi si nu are nici o mutrare,ma uit la ea si nu mi vina sa cred ca o mana de femeie poate sa ia VIATA,STRIGATOR LA CER ACEST PACAT,CELE CARE AU FACUT ACEST PACAT SA MEARGA LA SPOVEDANIE GENERALA SI SA FACA MILOSTENII SI SA BOTEZE COPII SI IN CEASUL AL NOULEA VOR FI SI ELE IERTATE, ... aloooo, MINCINOASOOOO ... tu stii ce scrii referitor la atitudinea ta fata de avort ?... ai scris ceva de genul asta ... eu nu suport minciuna, si nu mint daaaaar in anumite conditii ''trebuie'' sa minti ... ... ca o ''crestina'' adevarata ... ... cind o sa recunoasteti ca NIMENI nu va OBLIGA sa avortati ... NIMENI nu va duce de un picior in fata cabinetelor de scobeala ... NIMENI nu va aseaza pe scaun ... VOI SINGURE ACCEPTATI SI VA ASUMATI ''RESPONSABILITATEA'' ... degeaba dati vina pe boli ... VA MINTITI SINGURE ... milioanele de copii avortati v-ar stringe de git sa va auda cum MINTITI ... de ce nu recunoasteti ca va place LENEA, TELENOVELELE, CONFORTUL INTR-O CUTIE DE CHIBRITURI, MINCIUNA, CURVARIA ... cheltuiti gramezi de bani pe chiloti si haine de firma, pe masini si vile, pe excursii si lucruri nenecesare in schimbul vietii PROPRIILOR COPII ... ... iubire ???!!! ... o confundati cu INSTINCTUL ANIMALIC ... atita tot ... numai aveti prea multe in comun cu un OM responsabil si matur ... voi vreti sa traiti dupa INSTINCT dar sa beneficiati de toate avantajele umanismului ... ... sa fim seriosi ...
|
||
|
marco918 Postat pe 3 August 2009 13:19 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-08-03 13:07:07De la: Deea1989, la data 2009-08-03 02:28:13Am 20 de ani, iar la inceputul anului am facut un avort.Nimic si nimeni nu era de partea mea.Eram singura desi pana atunci ma credeam cea mai fericita fata de pe fata pamantului.Aveam o relatie d 4 ani (si spun aveam pt ca in urma avortului am renuntat la el implicit)...Am trait clipe de cosmar inainte si dupa avort.Ma bucur mult ca am gasit acest site pt k pana acum nu am vb cu nimeni deschis p tema asta.Mama care, teoretic vorbind, mi-ar fi fost alaturi, de aceasta data ma vedea rusinea familiei.El, "tatal copilului", imi promitea cate in luna si-n stele ca va fi bine si ca ne vom preface ca nu s-a intamplat nimic. Ma simt si acum ca ultimul om....Intamplarea a facut ca in primele sapt d sarcina sa fi urmat tratament TBC, iar unul din medicamente (protionamida) sa produca malformatii la fat.Desi eram constienta ca daca as pastra copilul viata mea ar fi luat o altfel d intorsatura, eram pana peste margini entuziasmata de sufletul ce s hranea din fiinta mea...Am cautat in carti, pe internet, am intrebat ginecologul care mi-a facut avortul...am intrebat dr care mi-a facut ecografia...am intrebat pana si p masa d operatii cat de mari sunt sansele ca fiica/fiul meu sa iasa cu malformatii.Raspunsul era acelasi peste tot, mari sanse!Atunci mi-am dat seama ca decizia nu mai sta deloc in mainile mele, caci imi doream un copil sanatos...Totul s-a intamplat cu voia lui Dumnezeu.Sau cel putin asa s spune. Cred in acea forta care ne ghideaza, cred ca exista undeva acolo sus Dumenezeu, dar e mult diferit de cum il vedem noi, cu siguranta...sau mai bine spus, de cum ne cere religia sa vedem.Cu ceva timp in urma am urmarit niste reportaje la televizor care mi-au dat de gandit. Ce se intampla cu copii ce ajung la 9 luni d sarcina si mor in pantecele mamei???Sunt aruncati la gunoi!!!Nu li se face niciun fel de slujba.Si atunci, ma intreb, de unde aceasta contradictie in religie?De ce atunci cand faci un avort, din motive variate, comiti o crima groaznica, dar daca pruncul tau moare inainte sa s nasca, este considerat o bucata d carne? De ce nu poate avea aceeasi valoare in ochii lui Dumnezeu?Pt ca nu i s-a facut un botez d increstinare? Dar fatului d 10 sapt ce botez i s-a facut? Nu as vrea sa ma intelegeti gresit.....O sa-mi blestem zilele toata viata pt c am facut si nu e nimeni mai vinovat decat mine desi multi spun ca femeia nu s reproduce singura.....Daca nu tu, ca femeie, nu ai grija de corpul tau, atunci cine? El?care intr-un moment de extaz ar rupe hainele d p tine?In momentul ala sigur nu gandeste cu c ar trebui. Avortul este un pacat dpdv moral.Este un pacat ca nu poti da nastere unui copil atunci cand ai ocazia...este pacat ca tu, mama lui, sa fii pusa in aceasta situatie de a alege c sa faci cu o fiinta nevinovata....este pacat sa refuzi ce ti-a dat Dumnezeu....Dar pentru asta nu meriti pedeapsa capitala, mamica draga!Meriti sa te gandesti mai bine la ce-ai facut...la ce ai de facut in continuare ca sa eviti ce ti s-a intamplat.....Meriti sa suferi pt pruncul tau si de aceea sa te rogi pt el...Nu meriti ca toata lumea sa te judece pt faptele tale!Nu sunt pro avort, dar nici nu condamn la pedeapsa capitala pe cele ce iau o astfel de decizie.O vorba buna ajuta mai mult decat va puteti imagina...eu nu am avut parte d asa ceva atunci.Acum sunt cu altcineva.M-a ajutat mult sa trec peste tot c mi s-a intamplat.Nu se mai poate pune problema unei sarcini acum deoarece dupa avort mi-am pus si sterilet.Cu toate astea, uneori sunt atat d speriata incat il rog sa folosim si prezervativul....cred ca a ramas o trauma acolo undeva.Partea buna e ca ma intelege.Oricum,cu toate astea, cred ca s-ar fi comportat la fel daca ar fi fost in locul celui cu care ramasesem insarcinata...Cred ca m-am abatut putin mai mult de la subiect, dar multumesc ca exista forumul...si sper ca cineva sa-mi raspunda la mesaj.Va doresc numai bine! ... pentru ca A MINTIT-O ... TBC-UL NU SE TRANSMITE LA FAT ... fata a inteles asta dar a fost lasata singura sa aleaga ... si fara sprijnul nimanui a cedat ... MAGARUL a abandonat-o cind ea si copilul avea nevoie de el ... ce sa ne mai ascundem dupa deget ... ce sa faca cu un PAPAGAL dornic doar de sex ? ... sa faca 3-4 avorturi pe an sau sa ia anticonceptionale pina innebunea ca sa il ''satisfaca'' pe PAPA-LAPTE ? ... a incercat PAPAGALUL sa o ceara de sotie, sa isi spele pacatele intr-un fel ? ... nuuuu, el dorea doar un obiect sexual ... MATURIZATI-VA FETELOR si nu mai ginditi bazindu-va pe instincte si simturi ... viata e complexa dar fugind din fata problemelor nu faceti decit sa le agravati ... ... http://www.scribd.com/doc/15943578/Tuberculoza-asociata-sarcinii ... sa citeasca si macelarii care fac orice pentru bani ... |
||
|
marco918 Postat pe 3 August 2009 13:28 |
||
|
... fata recunoaste ... E TRAUMATIZATA ACUM ... copii o ingrozesc, aparitia lor o ingrozeste ... ce trebuia sa fie un moment de NORMALITATE, O BUCURIE a devenit un cosmar, o obsesie ... sterilet, prezervativ si o mare INDOIALA ... dar totul are un singur tratament ... ... RENUNTA LA STERILET, RENUNTA LA PREZERVATIV ... RAMII INSARCINATA ... NASTE COPILUL SI BUCURA-TE DE EL ... doar asa vei scapa de trauma ... vorbeste cu parintii tai, cu ai lui ... prezinta-le situatia si mergi mai departe ... dar lucrurile pot lua o intorsatura cu mult mai buna ... si vei avea DOAR DE CISTIGAT ... propriul respect, respectul copilului tau (vor veni si altii si te vor bucura), incredere in tine ... renuntati la telenovele, vise, sloganuri, frustrari, frica... ... viata bate filmul ... daca nu incerci nu vei sti niciodata CEEA CE POTI ... |
||
|
marco918 Postat pe 3 August 2009 13:36 |
||
De la: marco918, la data 2009-08-03 13:28:15De la: Lucia38, la data 2009-08-03 13:07:07De la: Deea1989, la data 2009-08-03 02:28:13Am 20 de ani, iar la inceputul anului am facut un avort.Nimic si nimeni nu era de partea mea.Eram singura desi pana atunci ma credeam cea mai fericita fata de pe fata pamantului.Aveam o relatie d 4 ani (si spun aveam pt ca in urma avortului am renuntat la el implicit)...Am trait clipe de cosmar inainte si dupa avort.Ma bucur mult ca am gasit acest site pt k pana acum nu am vb cu nimeni deschis p tema asta.Mama care, teoretic vorbind, mi-ar fi fost alaturi, de aceasta data ma vedea rusinea familiei.El, "tatal copilului", imi promitea cate in luna si-n stele ca va fi bine si ca ne vom preface ca nu s-a intamplat nimic. Ma simt si acum ca ultimul om....Intamplarea a facut ca in primele sapt d sarcina sa fi urmat tratament TBC, iar unul din medicamente (protionamida) sa produca malformatii la fat.Desi eram constienta ca daca as pastra copilul viata mea ar fi luat o altfel d intorsatura, eram pana peste margini entuziasmata de sufletul ce s hranea din fiinta mea...Am cautat in carti, pe internet, am intrebat ginecologul care mi-a facut avortul...am intrebat dr care mi-a facut ecografia...am intrebat pana si p masa d operatii cat de mari sunt sansele ca fiica/fiul meu sa iasa cu malformatii.Raspunsul era acelasi peste tot, mari sanse!Atunci mi-am dat seama ca decizia nu mai sta deloc in mainile mele, caci imi doream un copil sanatos...Totul s-a intamplat cu voia lui Dumnezeu.Sau cel putin asa s spune. Cred in acea forta care ne ghideaza, cred ca exista undeva acolo sus Dumenezeu, dar e mult diferit de cum il vedem noi, cu siguranta...sau mai bine spus, de cum ne cere religia sa vedem.Cu ceva timp in urma am urmarit niste reportaje la televizor care mi-au dat de gandit. Ce se intampla cu copii ce ajung la 9 luni d sarcina si mor in pantecele mamei???Sunt aruncati la gunoi!!!Nu li se face niciun fel de slujba.Si atunci, ma intreb, de unde aceasta contradictie in religie?De ce atunci cand faci un avort, din motive variate, comiti o crima groaznica, dar daca pruncul tau moare inainte sa s nasca, este considerat o bucata d carne? De ce nu poate avea aceeasi valoare in ochii lui Dumnezeu?Pt ca nu i s-a facut un botez d increstinare? Dar fatului d 10 sapt ce botez i s-a facut? Nu as vrea sa ma intelegeti gresit.....O sa-mi blestem zilele toata viata pt c am facut si nu e nimeni mai vinovat decat mine desi multi spun ca femeia nu s reproduce singura.....Daca nu tu, ca femeie, nu ai grija de corpul tau, atunci cine? El?care intr-un moment de extaz ar rupe hainele d p tine?In momentul ala sigur nu gandeste cu c ar trebui. Avortul este un pacat dpdv moral.Este un pacat ca nu poti da nastere unui copil atunci cand ai ocazia...este pacat ca tu, mama lui, sa fii pusa in aceasta situatie de a alege c sa faci cu o fiinta nevinovata....este pacat sa refuzi ce ti-a dat Dumnezeu....Dar pentru asta nu meriti pedeapsa capitala, mamica draga!Meriti sa te gandesti mai bine la ce-ai facut...la ce ai de facut in continuare ca sa eviti ce ti s-a intamplat.....Meriti sa suferi pt pruncul tau si de aceea sa te rogi pt el...Nu meriti ca toata lumea sa te judece pt faptele tale!Nu sunt pro avort, dar nici nu condamn la pedeapsa capitala pe cele ce iau o astfel de decizie.O vorba buna ajuta mai mult decat va puteti imagina...eu nu am avut parte d asa ceva atunci.Acum sunt cu altcineva.M-a ajutat mult sa trec peste tot c mi s-a intamplat.Nu se mai poate pune problema unei sarcini acum deoarece dupa avort mi-am pus si sterilet.Cu toate astea, uneori sunt atat d speriata incat il rog sa folosim si prezervativul....cred ca a ramas o trauma acolo undeva.Partea buna e ca ma intelege.Oricum,cu toate astea, cred ca s-ar fi comportat la fel daca ar fi fost in locul celui cu care ramasesem insarcinata...Cred ca m-am abatut putin mai mult de la subiect, dar multumesc ca exista forumul...si sper ca cineva sa-mi raspunda la mesaj.Va doresc numai bine! Da-mi voie sa te corectez. 1. nu a specificat ce fel de TBC are, acesta putand sa fie genital, iar de aici te las pe tine sa mergi mai departe cu rationamentul 2. tratamentul pentru TBC este deosebit de toxic pentru fat, nefiind indicata aparitia unei sarcini mai repede de 2 ani de la terminarea tratamentului anti TBC. |
||
|
Lucia38 Postat pe 3 August 2009 13:42 |
||
| ... detaliile astea nu mai schimba situatia ... asa cum eu nu stiu, nici tu nu stii ... inca odata repet, detallile astea nu o mai pot ajuta pe fata acum ... PAPAGALUL si-a luat coada la picioare dupa 4 ani de sex la liber si a gasit alta, poate in aceiasi situatie in care a lasat-o pe fosta lui prietena ... si in aceasta situatie nu au intervenit nici parintii ei si nici ai lui ... ia durut fix in spate ... vezi, tu, relatiile astea de ''prietenie'' atit de promovate astazi provoaca ... TRAUME ... foarte mari ... multe femei devin TRAUMATIZATE dupa astfel de experiente, le este frica de ele, de umbra lor, de copii lor ... si asta nu e normal ... PAPAGALII sint iertati si li se mai acorda si circumstante atenuante, cu toate ca sint autorii morali, parintii acestor PAPAGALI sint la fel de responsabili pentru ceea ce se intimpla ... ei si-au ''educat'' MAGARII sa fie LASI, MINCINOSI, LENESI, CRUVARI si IMATURI ... astfel de traume nu se rezolva cu vorbe frumoase si batista pe tambal ... mizeria asta trebuie inteleasa corect ca sa poata fi combatuta ... a te feri de adevar este exact ca si cind ai fugi de realitate ... indiferent cit doare trebuie inteles, si evitat sa se repete ... degeaba eviti disperata o sarcina cind problema este aceiasi ... pe sanatatea cui o femeie evita sarcina ... pe sanatatea EI ... el continua sa viseze si sa abereze ... maturizeaza-te ... | ||
|
marco918 Postat pe 3 August 2009 13:54 |
||
|
... nici in cazuri de TBC extreme nu se intervine asupra sarcinii ... se schimba medicatia cu una adecvata ... sansele ca de aparitie a cazurilor cu malformatii se apropie de limita normala ... in cazuri simple, se intrerupe tratamentul TBC si se naste NORMAL ... ce e in mina nu e minciuna ... ... bineinteles in romania e mai greu ... un avort COSTA ... iar banii sint necesari pentru vile, masini, fitze ... doctorii sint deprofesionalizati si abrutizati ... o nastere normala nu aduce doctorilor decit, poate, o acuza de malpraxis (nici macar sarcinile, altadata urmarite si controlate de simple moase, nu mai sint asa simple pentru ei) pentru DEZINTERES si INCOMPETENTA ... romanii ''crestini'' si ''gospodari'' se intrec in a se chinui unii pe altii ... in a se complace in sloganuri, lene, minciuna, curvarasie, lipsa de caracter si valori ... ... asa ca las-o balta ... |
||
|
marco918 Postat pe 3 August 2009 14:03 |
||
De la: monica_savu, la data 2009-07-11 16:44:37De la: lourdess, la data 2009-05-27 05:51:03De la: FRANNNCE, la data 2009-05-26 15:54:34lourdess..............;;DU-te dr.acului de nebuna! chiar ma scosesi din sarite! ia si restul sfintelor si aruncati-va in Dunare! monica_savu acum a vorbit diavoul din tine,cine iti zice tie tu tampo ca CRIMA este o solutie??????? stiu cine iubitul tau diavolul mai bine taci dracu din gura tata floacea
|
||
|
lourdess Postat pe 3 August 2009 19:14 |
||
De la: , la data 2009-08-03 02:28:13Am 20 de ani, iar la inceputul anului am facut un avort.Nimic si nimeni nu era de partea mea.Eram singura desi pana atunci ma credeam cea mai fericita fata de pe fata pamantului.Aveam o relatie d 4 ani (si spun aveam pt ca in urma avortului am renuntat la el implicit)...Am trait clipe de cosmar inainte si dupa avort.Ma bucur mult ca am gasit acest site pt k pana acum nu am vb cu nimeni deschis p tema asta.Mama care, teoretic vorbind, mi-ar fi fost alaturi, de aceasta data ma vedea rusinea familiei.El, "tatal copilului", imi promitea cate in luna si-n stele ca va fi bine si ca ne vom preface ca nu s-a intamplat nimic. Ma simt si acum ca ultimul om....Intamplarea a facut ca in primele sapt d sarcina sa fi urmat tratament TBC, iar unul din medicamente (protionamida) sa produca malformatii la fat.Desi eram constienta ca daca as pastra copilul viata mea ar fi luat o altfel d intorsatura, eram pana peste margini entuziasmata de sufletul ce s hranea din fiinta mea...Am cautat in carti, pe internet, am intrebat ginecologul care mi-a facut avortul...am intrebat dr care mi-a facut ecografia...am intrebat pana si p masa d operatii cat de mari sunt sansele ca fiica/fiul meu sa iasa cu malformatii.Raspunsul era acelasi peste tot, mari sanse!Atunci mi-am dat seama ca decizia nu mai sta deloc in mainile mele, caci imi doream un copil sanatos...Totul s-a intamplat cu voia lui Dumnezeu.Sau cel putin asa s spune. Cred in acea forta care ne ghideaza, cred ca exista undeva acolo sus Dumenezeu, dar e mult diferit de cum il vedem noi, cu siguranta...sau mai bine spus, de cum ne cere religia sa vedem.Cu ceva timp in urma am urmarit niste reportaje la televizor care mi-au dat de gandit. Ce se intampla cu copii ce ajung la 9 luni d sarcina si mor in pantecele mamei???Sunt aruncati la gunoi!!!Nu li se face niciun fel de slujba.Si atunci, ma intreb, de unde aceasta contradictie in religie?De ce atunci cand faci un avort, din motive variate, comiti o crima groaznica, dar daca pruncul tau moare inainte sa s nasca, este considerat o bucata d carne? De ce nu poate avea aceeasi valoare in ochii lui Dumnezeu?Pt ca nu i s-a facut un botez d increstinare? Dar fatului d 10 sapt ce botez i s-a facut? Nu as vrea sa ma intelegeti gresit.....O sa-mi blestem zilele toata viata pt c am facut si nu e nimeni mai vinovat decat mine desi multi spun ca femeia nu s reproduce singura.....Daca nu tu, ca femeie, nu ai grija de corpul tau, atunci cine? El?care intr-un moment de extaz ar rupe hainele d p tine?In momentul ala sigur nu gandeste cu c ar trebui. Avortul este un pacat dpdv moral.Este un pacat ca nu poti da nastere unui copil atunci cand ai ocazia...este pacat ca tu, mama lui, sa fii pusa in aceasta situatie de a alege c sa faci cu o fiinta nevinovata....este pacat sa refuzi ce ti-a dat Dumnezeu....Dar pentru asta nu meriti pedeapsa capitala, mamica draga!Meriti sa te gandesti mai bine la ce-ai facut...la ce ai de facut in continuare ca sa eviti ce ti s-a intamplat.....Meriti sa suferi pt pruncul tau si de aceea sa te rogi pt el...Nu meriti ca toata lumea sa te judece pt faptele tale!Nu sunt pro avort, dar nici nu condamn la pedeapsa capitala pe cele ce iau o astfel de decizie.O vorba buna ajuta mai mult decat va puteti imagina...eu nu am avut parte d asa ceva atunci.Acum sunt cu altcineva.M-a ajutat mult sa trec peste tot c mi s-a intamplat.Nu se mai poate pune problema unei sarcini acum deoarece dupa avort mi-am pus si sterilet.Cu toate astea, uneori sunt atat d speriata incat il rog sa folosim si prezervativul....cred ca a ramas o trauma acolo undeva.Partea buna e ca ma intelege.Oricum,cu toate astea, cred ca s-ar fi comportat la fel daca ar fi fost in locul celui cu care ramasesem insarcinata...Cred ca m-am abatut putin mai mult de la subiect, dar multumesc ca exista forumul...si sper ca cineva sa-mi raspunda la mesaj.Va doresc numai bine! esti o criminala,esti o ucigasa ce ai face daca Dumnezeu ti-ar da un bebe sanatos dupa care ti s-ar imbolnavii te-ai duce sa il eutanasiezi???????eu nu cred,indiferent de cum ar fi iesit era al tau Dumnezeu are grija de toata lumea, UCIGASO te va manca viermii si vei platii aspru pt crima ta oribila pentru ca ai trimis sufletul unei fiinte nevinovate in iad nefiind botezat pentru ca nimic nu este mai important decat sufletul trupul este muritor |
||
|
lourdess Postat pe 3 August 2009 19:23 |
||
De la: lourdess, la data 2009-08-03 19:23:22De la: , la data 2009-08-03 02:28:13Am 20 de ani, iar la inceputul anului am facut un avort.Nimic si nimeni nu era de partea mea.Eram singura desi pana atunci ma credeam cea mai fericita fata de pe fata pamantului.Aveam o relatie d 4 ani (si spun aveam pt ca in urma avortului am renuntat la el implicit)...Am trait clipe de cosmar inainte si dupa avort.Ma bucur mult ca am gasit acest site pt k pana acum nu am vb cu nimeni deschis p tema asta.Mama care, teoretic vorbind, mi-ar fi fost alaturi, de aceasta data ma vedea rusinea familiei.El, "tatal copilului", imi promitea cate in luna si-n stele ca va fi bine si ca ne vom preface ca nu s-a intamplat nimic. Ma simt si acum ca ultimul om....Intamplarea a facut ca in primele sapt d sarcina sa fi urmat tratament TBC, iar unul din medicamente (protionamida) sa produca malformatii la fat.Desi eram constienta ca daca as pastra copilul viata mea ar fi luat o altfel d intorsatura, eram pana peste margini entuziasmata de sufletul ce s hranea din fiinta mea...Am cautat in carti, pe internet, am intrebat ginecologul care mi-a facut avortul...am intrebat dr care mi-a facut ecografia...am intrebat pana si p masa d operatii cat de mari sunt sansele ca fiica/fiul meu sa iasa cu malformatii.Raspunsul era acelasi peste tot, mari sanse!Atunci mi-am dat seama ca decizia nu mai sta deloc in mainile mele, caci imi doream un copil sanatos...Totul s-a intamplat cu voia lui Dumnezeu.Sau cel putin asa s spune. Cred in acea forta care ne ghideaza, cred ca exista undeva acolo sus Dumenezeu, dar e mult diferit de cum il vedem noi, cu siguranta...sau mai bine spus, de cum ne cere religia sa vedem.Cu ceva timp in urma am urmarit niste reportaje la televizor care mi-au dat de gandit. Ce se intampla cu copii ce ajung la 9 luni d sarcina si mor in pantecele mamei???Sunt aruncati la gunoi!!!Nu li se face niciun fel de slujba.Si atunci, ma intreb, de unde aceasta contradictie in religie?De ce atunci cand faci un avort, din motive variate, comiti o crima groaznica, dar daca pruncul tau moare inainte sa s nasca, este considerat o bucata d carne? De ce nu poate avea aceeasi valoare in ochii lui Dumnezeu?Pt ca nu i s-a facut un botez d increstinare? Dar fatului d 10 sapt ce botez i s-a facut? Nu as vrea sa ma intelegeti gresit.....O sa-mi blestem zilele toata viata pt c am facut si nu e nimeni mai vinovat decat mine desi multi spun ca femeia nu s reproduce singura.....Daca nu tu, ca femeie, nu ai grija de corpul tau, atunci cine? El?care intr-un moment de extaz ar rupe hainele d p tine?In momentul ala sigur nu gandeste cu c ar trebui. Avortul este un pacat dpdv moral.Este un pacat ca nu poti da nastere unui copil atunci cand ai ocazia...este pacat ca tu, mama lui, sa fii pusa in aceasta situatie de a alege c sa faci cu o fiinta nevinovata....este pacat sa refuzi ce ti-a dat Dumnezeu....Dar pentru asta nu meriti pedeapsa capitala, mamica draga!Meriti sa te gandesti mai bine la ce-ai facut...la ce ai de facut in continuare ca sa eviti ce ti s-a intamplat.....Meriti sa suferi pt pruncul tau si de aceea sa te rogi pt el...Nu meriti ca toata lumea sa te judece pt faptele tale!Nu sunt pro avort, dar nici nu condamn la pedeapsa capitala pe cele ce iau o astfel de decizie.O vorba buna ajuta mai mult decat va puteti imagina...eu nu am avut parte d asa ceva atunci.Acum sunt cu altcineva.M-a ajutat mult sa trec peste tot c mi s-a intamplat.Nu se mai poate pune problema unei sarcini acum deoarece dupa avort mi-am pus si sterilet.Cu toate astea, uneori sunt atat d speriata incat il rog sa folosim si prezervativul....cred ca a ramas o trauma acolo undeva.Partea buna e ca ma intelege.Oricum,cu toate astea, cred ca s-ar fi comportat la fel daca ar fi fost in locul celui cu care ramasesem insarcinata...Cred ca m-am abatut putin mai mult de la subiect, dar multumesc ca exista forumul...si sper ca cineva sa-mi raspunda la mesaj.Va doresc numai bine! ce-ar fi sa mai taci tu dracu odata proasta pamantului ca deja esti exagerata cu acuzele astea tampite. sa putrezestu TU in iad si sa te manance pe TINE viermii pt gura spurcata pe care o ai. esti mai rau ca Inchizitia
|
||
|
ScorpiutsA Postat pe 3 August 2009 20:21 |
||
... scorpiutza ... ai dracuit ... un pacat in plus ... nu te speria ... ''d-zeul'' tau te intelege si te ''iarta'' ... ... retine o chestie, dupa ce ne vor minca viermii (pe toti) singura amintire ca am mai existat va fi prin ce ai lasat pe lume ... ... unii trec si dispar ca si cind nu ar fi existat altii mai exista in memoriile MULTOR GENERATII ... ...
|
||
|
marco918 Postat pe 3 August 2009 22:33 |
||
| turturea turturea! | ||
|
geo_x Postat pe 3 August 2009 22:33 |
||
De la: geo_x, la data 2009-08-03 22:33:58turturea turturea! ... jeolin ... tot frustrat sexual ... ai imbatrinit mosule ... DEGEABA ... ... ce capete de tabla ... tot asa ii spui si fetei tale de doi ani, acasa ... si maica-sii ... adica ''turturelei'' de nevasta-ta ... ma intreb ce educatie perversa o sa ii dai ...
|
||
|
marco918 Postat pe 3 August 2009 22:48 |
||
| vaca de muls | ||
|
geo_x Postat pe 3 August 2009 22:48 |
||
De la: geo_x, la data 2009-08-03 22:48:55vaca de muls ... mulge-ma ... ... gainar de romanica ... ... dupa buzele alea cred ca ''mulgi'' bine ... ... nici nu ma mir ca stai pe internet la agatat cind de abia te-ai insurat si ai copil mic ...
|
||
|
marco918 Postat pe 3 August 2009 22:55 |
||
De la: marco918, la data 2009-08-03 22:55:20mai psihopatule o sa vorbesc cu doctorul tau sa-ti mareasca doza ca ai nevoie de unghii de rosDe la: geo_x, la data 2009-08-03 22:48:55vaca de muls
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 3 August 2009 22:58 |
||
De la: marco918, la data 2009-08-03 22:55:20De la: geo_x, la data 2009-08-03 22:48:55vaca de muls tzutza, te-a bagat cineva in seama!? |
||
|
geo_x Postat pe 3 August 2009 23:29 |
||
De la: marco918, la data 2009-08-03 22:33:05... scorpiutza ... ai dracuit ... un pacat in plus ... nu te speria ... ''d-zeul'' tau te intelege si te ''iarta'' ... uuaaaaauuuuu....un pacat in plus....hai ca ai zis-o, dar ea cat dracuie si spurca pe toata lumea nu face pacate nu?
|
||
|
ScorpiutsA Postat pe 3 August 2009 23:40 |
||
De la: lourdess, la data 2009-08-03 19:23:22De la: , la data 2009-08-03 02:28:13Am 20 de ani, iar la inceputul anului am facut un avort.Nimic si nimeni nu era de partea mea.Eram singura desi pana atunci ma credeam cea mai fericita fata de pe fata pamantului.Aveam o relatie d 4 ani (si spun aveam pt ca in urma avortului am renuntat la el implicit)...Am trait clipe de cosmar inainte si dupa avort.Ma bucur mult ca am gasit acest site pt k pana acum nu am vb cu nimeni deschis p tema asta.Mama care, teoretic vorbind, mi-ar fi fost alaturi, de aceasta data ma vedea rusinea familiei.El, "tatal copilului", imi promitea cate in luna si-n stele ca va fi bine si ca ne vom preface ca nu s-a intamplat nimic. Ma simt si acum ca ultimul om....Intamplarea a facut ca in primele sapt d sarcina sa fi urmat tratament TBC, iar unul din medicamente (protionamida) sa produca malformatii la fat.Desi eram constienta ca daca as pastra copilul viata mea ar fi luat o altfel d intorsatura, eram pana peste margini entuziasmata de sufletul ce s hranea din fiinta mea...Am cautat in carti, pe internet, am intrebat ginecologul care mi-a facut avortul...am intrebat dr care mi-a facut ecografia...am intrebat pana si p masa d operatii cat de mari sunt sansele ca fiica/fiul meu sa iasa cu malformatii.Raspunsul era acelasi peste tot, mari sanse!Atunci mi-am dat seama ca decizia nu mai sta deloc in mainile mele, caci imi doream un copil sanatos...Totul s-a intamplat cu voia lui Dumnezeu.Sau cel putin asa s spune. Cred in acea forta care ne ghideaza, cred ca exista undeva acolo sus Dumenezeu, dar e mult diferit de cum il vedem noi, cu siguranta...sau mai bine spus, de cum ne cere religia sa vedem.Cu ceva timp in urma am urmarit niste reportaje la televizor care mi-au dat de gandit. Ce se intampla cu copii ce ajung la 9 luni d sarcina si mor in pantecele mamei???Sunt aruncati la gunoi!!!Nu li se face niciun fel de slujba.Si atunci, ma intreb, de unde aceasta contradictie in religie?De ce atunci cand faci un avort, din motive variate, comiti o crima groaznica, dar daca pruncul tau moare inainte sa s nasca, este considerat o bucata d carne? De ce nu poate avea aceeasi valoare in ochii lui Dumnezeu?Pt ca nu i s-a facut un botez d increstinare? Dar fatului d 10 sapt ce botez i s-a facut? Nu as vrea sa ma intelegeti gresit.....O sa-mi blestem zilele toata viata pt c am facut si nu e nimeni mai vinovat decat mine desi multi spun ca femeia nu s reproduce singura.....Daca nu tu, ca femeie, nu ai grija de corpul tau, atunci cine? El?care intr-un moment de extaz ar rupe hainele d p tine?In momentul ala sigur nu gandeste cu c ar trebui. Avortul este un pacat dpdv moral.Este un pacat ca nu poti da nastere unui copil atunci cand ai ocazia...este pacat ca tu, mama lui, sa fii pusa in aceasta situatie de a alege c sa faci cu o fiinta nevinovata....este pacat sa refuzi ce ti-a dat Dumnezeu....Dar pentru asta nu meriti pedeapsa capitala, mamica draga!Meriti sa te gandesti mai bine la ce-ai facut...la ce ai de facut in continuare ca sa eviti ce ti s-a intamplat.....Meriti sa suferi pt pruncul tau si de aceea sa te rogi pt el...Nu meriti ca toata lumea sa te judece pt faptele tale!Nu sunt pro avort, dar nici nu condamn la pedeapsa capitala pe cele ce iau o astfel de decizie.O vorba buna ajuta mai mult decat va puteti imagina...eu nu am avut parte d asa ceva atunci.Acum sunt cu altcineva.M-a ajutat mult sa trec peste tot c mi s-a intamplat.Nu se mai poate pune problema unei sarcini acum deoarece dupa avort mi-am pus si sterilet.Cu toate astea, uneori sunt atat d speriata incat il rog sa folosim si prezervativul....cred ca a ramas o trauma acolo undeva.Partea buna e ca ma intelege.Oricum,cu toate astea, cred ca s-ar fi comportat la fel daca ar fi fost in locul celui cu care ramasesem insarcinata...Cred ca m-am abatut putin mai mult de la subiect, dar multumesc ca exista forumul...si sper ca cineva sa-mi raspunda la mesaj.Va doresc numai bine! Mai tacanila, tu cred ca nu ai citit nimic din ce a zis fata asta........ Daca ar fi dupa mintea ta, ai naste copilul asa sa se chinuie o viata......... Ce drak nu gandesti inainte de ati da drumul la gura??? Isuse............gemi de prostie.......... |
||
|
sun_shine Postat pe 4 August 2009 11:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Nu avort | 12 | De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25 |
| buna | 32 | De la: vitamina_c 20 Aprilie 2011 22:09 |
| o parere macar......... | 6 | De la: marco918 19 Iulie 2009 14:30 |
|
|
||
| Consecintele avortului | 3 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 20:26 |
| Urgenta avort! | 46 | De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.