Mai multe
| n-ai ce sa-i spui, e in forma acum. se simte bine sa acuze pe altii. apai da-o incolo de treaba, femeia a postat sa ceara sfaturi nu ironii | ||
|
sycorax Postat pe 1 Septembrie 2009 14:18 |
||
|---|---|---|
De la: ramo77, la data 2008-06-24 13:57:16Eu zic sa mergi la biserica sa-ti citeasca preotul,si cu prima ocazie cand o sa poti boteaza un copil,fa-o.O sa te linisteasca sufleteste. Sunt total de acord cu tine
|
||
|
Nadzieja Postat pe 2 Septembrie 2009 17:51 |
||
De la: Nadzieja, la data 2009-08-30 13:01:18 Lol. Acum am observat... Am dat "raspunde" in loc de citeaza... era raspuns pt ramo77, nu referitor la tema... Va pup
|
||
|
|
||
|
Nadzieja Postat pe 2 Septembrie 2009 17:55 |
||
|
Sora mea, in varsta de 27 de ani, dupa o relatie lunga, s-a casatorit in vara lui 2007, iar in preajma sarbatorilor de iarna din 2008 a ramas si insarcinata (intentionat)...S-a intamplat ca dupa cateva saptamani sa aiba sangerari peste sarcina (nu stiu motivul), dar la cel de al 3-lea control...medicul i-a spus k sarcina si-a intrerupt evolutia...rezultatul a fost un avort ...a fost f descurajata....plangea mereu,va imaginati...dupa inca jumatate de an, in iunie, de ziua ei, a aflat marea veste, este insarcinata din nou!! bucurie mare, iar acum este aprope sa treaca de pragul de 3 luni ( se zice k primele 3 luni sunt esentiale), si se pare k totul e ok. Daca totul merge bine, voi fi matusica la sf. lui februarie, sau inceputul lui martie 2010, si probabil voi si boteza copilul. Intrebarea mea este: Poate fi considerta ea o criminala,(prin faptul k a facut avort), din moment ce sarcina era deja oprita din evolutie (adik murise copilul in burtica)??? |
||
|
anaraoul Postat pe 3 Septembrie 2009 02:30 |
||
De la: anaraoul, la data 2009-09-03 02:30:30 Sora mea, in varsta de 27 de ani, dupa o relatie lunga, s-a casatorit in vara lui 2007, iar in preajma sarbatorilor de iarna din 2008 a ramas si insarcinata (intentionat)...S-a intamplat ca dupa cateva saptamani sa aiba sangerari peste sarcina (nu stiu motivul), dar la cel de al 3-lea control...medicul i-a spus k sarcina si-a intrerupt evolutia...rezultatul a fost un avort ...a fost f descurajata....plangea mereu,va imaginati...dupa inca jumatate de an, in iunie, de ziua ei, a aflat marea veste, este insarcinata din nou!! bucurie mare, iar acum este aprope sa treaca de pragul de 3 luni ( se zice k primele 3 luni sunt esentiale), si se pare k totul e ok. Daca totul merge bine, voi fi matusica la sf. lui februarie, sau inceputul lui martie 2010, si probabil voi si boteza copilul. Nu in nici un caz.Daca nu ar fi eliminat embrionul ar fi facut o infectie de toata frumusetea si si-ar fi riscat viata degeaba. |
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2009 07:41 |
||
De la: anaraoul, la data 2009-09-03 02:30:30 Sora mea, in varsta de 27 de ani, dupa o relatie lunga, s-a casatorit in vara lui 2007, iar in preajma sarbatorilor de iarna din 2008 a ramas si insarcinata (intentionat)...S-a intamplat ca dupa cateva saptamani sa aiba sangerari peste sarcina (nu stiu motivul), dar la cel de al 3-lea control...medicul i-a spus k sarcina si-a intrerupt evolutia...rezultatul a fost un avort ...a fost f descurajata....plangea mereu,va imaginati...dupa inca jumatate de an, in iunie, de ziua ei, a aflat marea veste, este insarcinata din nou!! bucurie mare, iar acum este aprope sa treaca de pragul de 3 luni ( se zice k primele 3 luni sunt esentiale), si se pare k totul e ok. Daca totul merge bine, voi fi matusica la sf. lui februarie, sau inceputul lui martie 2010, si probabil voi si boteza copilul. ... sa fim seriosi ... nu astfel de cazuri au INGROZIT LUMEA ... nu cu astfel de cazuri s-a ajuns la 16 milioane de avorturi in 20 de ani si la devenirea romaniei (a romancelor de fapt cu sprijinul ''barbatilor'' iubitori) o campioana MONDIALA la avorturi ... cu mai mult de 50% in fata urmatoarei clasate - us ... sa fim seriosi ... |
||
|
marco918 Postat pe 5 Septembrie 2009 22:57 |
||
De la: sycorax, la data 2009-08-30 16:46:41De la: magdalena34, la data 2009-08-30 09:29:30Porunca divina-sa nu ucizi!Dumnezeu are un plan divin cu fiecare prin pacat noi nu-l lasam pe El sa lucreze planul cu noi.De obicei un pacat trage dupa el alte pacate(din iubire de materie,barbat,ai gresit prin sex apoi prin uciderea pruncului.Trebuie sa lucrezi cu tine mai mult si sa nu te mai lasi ispitita de placeri trecatoare....tot ce conteaza este ca sufletul sa ramana alb fara vreo pata ....... ... am niste mici comentarii ... 1. copii nu dau in cap parintilor ... asta nu este un FAPT ... tu de ce nu ai dat in cap ... sau alte sute de milioane de oamenii ... si ei au fost copii, nu ? ... s-a mai intimplat intradevart si astfel de lucruri dar in familii de o anumita conditie familiala ... copii au copiat ATITUDINEA PARINTILOR ... atita tot ... saraci sau bogati cei crescuti cu BUN SIMT, CU VALORI, MORALA si TRADITII niciodata nu au dezamagit familia sau societatea ... 2 . saracia nu este o rusine ... inca nu am vazut fiu de bogatas care sa ajunga undeva pe picioarele lui si mai ales sa ajunga la nivelul parintilor ... toate personalitatile noastre au provenit din familii sarace iar copii lor nu s-au ridicat niciodata la nivelul lor ... din contra ... au devenit niste PARAZITI sociali si nationali ... daca te uiti in jurul tau vei gasi numeroase exemple in sprijinul observatiilor mele ... mai mult averea creata pe furt si omor niciodata nu a mers mai mult de 2-3 generatii ... e tot o observatie generala ... asa ca nu te chinui sa ai ceea ce nu iti trebuie ... 3. cursul vietii nu s-a schimbat in mileniul 3 fata de 1 sau 2 ... DELOC ... social, uman, moral ... au aparut citeva accesorii care ''incinta'' mai mult decit necesar pe unii ... ii incinta intratiti incit uita ca sint niste oameni si nimic mai mult ... uita ce natie sint, ce traditii au, ce valori ... internetul, curentul electric, masina, nu ar trebui sa fie decit niste SIMPLE ACCESORII care sa nu ingradeasca socializarea reala. morala, valorile si traditiile sa existe ... unii au inteles asta, altii sint plecati cu sorcova visind cai verzi pe pereti ... si o alta lume ...paralela ... isi distrug viata visind la himere extraordinare si nemaivazute ...
|
||
|
marco918 Postat pe 5 Septembrie 2009 23:10 |
||
|
@marco iar ne lungim degeaba femeia face avort pentru ca asa vrea ea, si chiar nu vad de ce ar pastra un copil pe care nu-l vrea. ca poate ajunge sa-l iubeasca dupa asta e o posibilitate, nu e un fapt sigur. si decat ceva impus cu forta mai bine nimic. inteleg ca acel copil nu are nicio vina, dar decat sa traiasca in care sa stie ca maica'sa sau taica'su nu l'au dorit...mai bine avortat. companie de avortoni...gresesti, ce spui de china, unde exista legea ce permite unei familii sa aiba un singur copil? si sunt preferati baietii, astfel atunci cand mama afla ca va fi o fetita, de obicei, o avorteaza. din mai multe considerente. am sa-ti dau link-ul daca ai sa mi-l ceri. nu ti se pare ca aici problema avortului are la origine cauze culturale si sociale? incerci degeaba sa sensibilizezi masa de oameni, femeile vor continua sa faca avort fara niciun impendiment, pentru ca nimeni nu le poate pune un carca o viata terminata prea devreme datorita unui copil. pentru ca, da, dupa ce nasti copilul, nu mai ai o viata a ta. gandeste-te ce poate fi in mintea unei fete care inca mai vrea sa-si traiasca viata, fara grija unui plod. poate nu se simte bine fiind mama la o varsta asa frageda. consider ca meseria de mama incepe cand esti pregatita, cand esti luata prin surprindere parca nu-ti surade ideea |
||
|
sycorax Postat pe 6 Septembrie 2009 16:24 |
||
De la: Ginutza03, la data 2008-06-24 13:47:13mi-e frica sa dorm, mi-e groaza de noapte. Nu mai pot sa traiesc asa. Ce sa fac/ batranii spun ca in situatia unui avort trebuie sa botezi un numar cat mai mare de copii..apoi rugaciunile la preot si de fapt ispasirea se face prin a da nastere unui alt copil...se pare ca ti-ai dorit in subconstient bebelusul si instinctul de mama functioneaza foarte bine....este un lucru bun...in rest daca legile omenesti au hotarat ca se poate....sa ia pacatele legiuitorul... |
||
|
pacifista Postat pe 7 Septembrie 2009 12:17 |
||
De la: pacifista, la data 2009-09-07 12:17:34De la: Ginutza03, la data 2008-06-24 13:47:13mi-e frica sa dorm, mi-e groaza de noapte. Nu mai pot sa traiesc asa. Ce sa fac/ Ce legatura are o procedura medicala cu turnatul de apa in capul unor copii? A, si chestia cu rugaciunile... |
||
|
anushkha Postat pe 7 Septembrie 2009 13:35 |
||
De la: ana18, la data 2009-09-07 13:35:31De la: pacifista, la data 2009-09-07 12:17:34De la: Ginutza03, la data 2008-06-24 13:47:13mi-e frica sa dorm, mi-e groaza de noapte. Nu mai pot sa traiesc asa. Ce sa fac/ cica te elibereaza de pacat
|
||
|
sycorax Postat pe 7 Septembrie 2009 16:34 |
||
De la: sycorax, la data 2009-09-07 16:34:37De la: ana18, la data 2009-09-07 13:35:31De la: pacifista, la data 2009-09-07 12:17:34De la: Ginutza03, la data 2008-06-24 13:47:13mi-e frica sa dorm, mi-e groaza de noapte. Nu mai pot sa traiesc asa. Ce sa fac/ Foarte interesant... deci daca peste vo 40 de ani ma apuc de botezat plozi, ma asigur de loc pe norisor si cu harpa?
|
||
|
anushkha Postat pe 7 Septembrie 2009 16:38 |
||
De la: ana18, la data 2009-09-07 16:38:02De la: sycorax, la data 2009-09-07 16:34:37De la: ana18, la data 2009-09-07 13:35:31De la: pacifista, la data 2009-09-07 12:17:34De la: Ginutza03, la data 2008-06-24 13:47:13mi-e frica sa dorm, mi-e groaza de noapte. Nu mai pot sa traiesc asa. Ce sa fac/ dap..cu fiecare plod botezat iti asiguri cate un m patrat de norisor pufos la o altitudine consierabila hai sa ne facem nasici, botezam copkii vecini si ne facem si noi viluta pt viata de apoi...vom fi vecine si vom sta la o barfulita cu cafeluta in fiecare dimineata fata, fata, iar o nascut vasilica, hai sa marim gradina off...remediile astea babesti
|
||
|
sycorax Postat pe 8 Septembrie 2009 12:50 |
||
De la: sycorax, la data 2009-09-08 12:50:39De la: ana18, la data 2009-09-07 16:38:02De la: sycorax, la data 2009-09-07 16:34:37De la: ana18, la data 2009-09-07 13:35:31De la: pacifista, la data 2009-09-07 12:17:34De la: Ginutza03, la data 2008-06-24 13:47:13mi-e frica sa dorm, mi-e groaza de noapte. Nu mai pot sa traiesc asa. Ce sa fac/ Yoy! Pai acu' ma apuc, imi fac viluta cu terasica! Si te invit la mine dupa PS: dau la schimb 2 metri patrati pe norishor pentru serviciu de ceai ingeresc 100%!
|
||
|
anushkha Postat pe 8 Septembrie 2009 17:07 |
||
De la: ana18, la data 2009-09-08 17:07:24De la: sycorax, la data 2009-09-08 12:50:39De la: ana18, la data 2009-09-07 16:38:02De la: sycorax, la data 2009-09-07 16:34:37De la: ana18, la data 2009-09-07 13:35:31De la: pacifista, la data 2009-09-07 12:17:34De la: Ginutza03, la data 2008-06-24 13:47:13mi-e frica sa dorm, mi-e groaza de noapte. Nu mai pot sa traiesc asa. Ce sa fac/ dau 2 beri goale pentru una plinaaaaa... eu ma apuc de afaceri imobiliare in heaven ca la ei nu e criza niciodata, botezuri sunt garla dar pana atunci...cand vii in iasi mergem la o bere/cafea/suc?
|
||
|
sycorax Postat pe 9 Septembrie 2009 22:31 |
||
De la: sycorax, la data 2009-09-09 22:31:23De la: ana18, la data 2009-09-08 17:07:24De la: sycorax, la data 2009-09-08 12:50:39De la: ana18, la data 2009-09-07 16:38:02De la: sycorax, la data 2009-09-07 16:34:37De la: ana18, la data 2009-09-07 13:35:31De la: pacifista, la data 2009-09-07 12:17:34De la: Ginutza03, la data 2008-06-24 13:47:13mi-e frica sa dorm, mi-e groaza de noapte. Nu mai pot sa traiesc asa. Ce sa fac/ i don't know about Iasi... Poate mai spre iarna, stiu si eu!? In orice caz, cand s-o nimeri, dau sfoara in tara
|
||
|
anushkha Postat pe 10 Septembrie 2009 12:11 |
||
De la: ana18, la data 2009-09-10 12:11:44De la: sycorax, la data 2009-09-09 22:31:23De la: ana18, la data 2009-09-08 17:07:24De la: sycorax, la data 2009-09-08 12:50:39De la: ana18, la data 2009-09-07 16:38:02De la: sycorax, la data 2009-09-07 16:34:37De la: ana18, la data 2009-09-07 13:35:31De la: pacifista, la data 2009-09-07 12:17:34De la: Ginutza03, la data 2008-06-24 13:47:13mi-e frica sa dorm, mi-e groaza de noapte. Nu mai pot sa traiesc asa. Ce sa fac/ daca la iarna..la ciocolata calda
|
||
|
sycorax Postat pe 10 Septembrie 2009 13:26 |
||
| cel mai bun remediu e sa mergi la biserica. dupa ce am facut avort nu aveam liniste plangeam si visam noaptea un copil am mers la preot si am simitit o liniste sufleteasca care mi-a dat putere sa merg mai departe. | ||
|
fllorynella Postat pe 29 Septembrie 2009 23:58 |
||
| ... PENTRU FIECARE AVORT TREBUIE SA BOTEZI 2 COPII ... ca un minim ... ca sa vezi cum arata un nou nascut ... ca si copilul tau ... | ||
|
marco918 Postat pe 2 Octombrie 2009 15:58 |
||
De la: marco918, la data 2009-10-02 15:58:56... PENTRU FIECARE AVORT TREBUIE SA BOTEZI 2 COPII ... ca un minim ... ca sa vezi cum arata un nou nascut ... ca si copilul tau ... ooof doamne,cred ca asta o sa-i faca si mai mult rau....:( |
||
|
AlexandraDAlly Postat pe 2 Octombrie 2009 16:09 |
||
De la: AlexandraDAlly, la data 2009-10-02 16:09:05De la: marco918, la data 2009-10-02 15:58:56... PENTRU FIECARE AVORT TREBUIE SA BOTEZI 2 COPII ... ca un minim ... ca sa vezi cum arata un nou nascut ... ca si copilul tau ... serios? eu cred ca pur si simplu ar trebui sa te rogi la Dumnezeu sa-ti fie bine....toate se intampla cu un scop. Eu daca n-as fi ramas insarcinata, acum as fi fost operata la rinichi. Cred ca intr-un fel sau altul, tot raul a fost spre bine.... Oricum...inconstienta am platit-o cu varf si indesat prin avortul in sine...am avut dureri cumplite dupa. Si ma refeream la inconstienta ca ramasesem insarcinata, avortul a fost necesar . Nu stiu acum ce decizie as fi luat daca nu as fi fost nevoita sa-l fac....vreau doar sa cred ca Dumnezeu a ales asa ca sa-mi fie mie bine....Stiu ca e greu pentru unii sa gandeasca ::: asa a fost sa fie::: dar a fost singura chestie care m-a tinut p linia d plutire....Unele lucruri ni se intampla pur si simplu ca sa putem invata din ele...Eu am invata sa nu ma judec oamenii Va pup pe toate si sper sa pot si eu candva sa-mi rezerv un norisor pufos acolo sus langa voi.....P.S: scot la licitatie jacuzzi incepand de la 2 bebei dati sa-i botez sa-mi fac norisorul mare, mareeee!!!
|
||
|
Deea1989 Postat pe 8 Octombrie 2009 15:42 |
||
De la: anairda01, la data 2009-07-08 23:39:47buna...am 21 dea ani si din pacate la varta de 17 ani a trebiu sa fac o intrerupere de sarcina,prima si sper ca ultima din viata mea.o sa va povestesc lucrurile exact asa cum au stat si va rog sa va exprimati parerea cea mai sincera.la varsta de 15 ani am cunoscut un baiat X (ca nu merita sa ii mai pronunt numele),si relatia noastra de prietenie era perfecta ,nu ne certasem niciodata si am fost timp de 2 ani inpreuna.el fiind de la tara (asa numeam eu zona)si eu de la bucuresti.ma duceam in vacanta la bunici si asa l-am cunoscut.toate vacantele le stateam acolo si eram q el.taoate bune si frumoase cand intr-o zi eu fiind la tara si el venind la mn a propus sa trecem la lucruri marete,nu am acceptat si a ramas ca sa ne jucam decat fara a se intampla ceva .la un moment dat am simtit ceva si el uitandu-se in ochii mei imi spun ca este totul ok sa am incredere in el si ca oricum nu am ce face ca e deja inauntru.eram speriata nu stiam ce sa fac si il iubeam tare mult.asta se intampla in vacanta de vara....in cea de iarna m-am dus din nou la tara si simteam cum il iubeam din ce in ce mai mult pe X.noi obisnuiam sa ne scriem destul de des cand nu eram la tara.intr-o zi am simtit ca trb sa ma duc la doctor ca nu avusesem menstruatia de 2 luni si mi-am luat inima in dinti,am luat trimitere de la doctora de familie si m-am dus la ginecologie unde am aflat ca sunt insarcinata in 5 sapatamani(mi-a zis cu aproximatie)nu pot sa va descriu ce sentiment de teama si frica am avut cand am auzit.am plans tot drumul pana acasa si la un moment datil sun sa il anunt(deja el nu imi mai rasp la scrisori de cateva sapt)si mi-a dat de inteles la telefon ca vrea sa o terminam.dupa scurt timp m-am dus la tara si am stat de vb q el si am decis sa fac avort la indemnarea lui si a surori lui.imi era atat de teama era un cosmar pt mn care vroiam sa se sfarseasca si am fost la sora lui care s-a ocupat de tot ,am avut buletinul ei ca eu eram minora si am pacalit doctorul ca am 24 de ani desi se vedea clar ca sunt copil si aqm dupa aproape4 ani in mintea mea am toate detaliile de cand am intrat in spital pana am iesit .el era atat de rece cu mn si eu simteam nevoia de intelegere si iubire desi stiam ca ceea ce am facut era sa ma urmareasca toata viata.el deja numai vroia sa auda de mn si a inceput sa imi vb urat cand aveam cea mai multa nevoie de el si imi arunca in fata fel de fel de lucruri greu de inchipuit.aflasem ca ma inselase pe perioada relatiei mele cu el si ca o iubeste si numai vrea sa stie de mn.eram distrusa ,asta mi-a pus capacut de tot.am hotarat sa plec la ai mei la bucuresti si nu le-am spus nimic.desi se vedea ca sufar ca mama ma tot intreba daca am patit ceva.dupa 2 luni mama ma trimis iar la tara si m-am dus ca nu vroiam sa le dau de banuit si la 2 saptamani vine si ea si incepe scandalul.aflase deja de la doctora de familie ca am luat trim la ginec si pana la urma a realizat tot ceea ce am facut .nu pot sa va spun cate scandaluri am avut si batai si moment cand imi doream sa mor.nu imi mai vedeam rostul.totul a rmas secret decat familia mea stia.am continuat liceul si am luat bacul desi am tinuto numai in certuri.in perioada asta am cunoscut un baiat care avea sa imi fie mai mult decat un iubit.imi era teama sa ma mai apropii de cineva si el a fost singura persoana careie eu cu guritza mea i-am povestit totul.ma apropiam din ce in ce mai mult de el si gasisem intelegerea de care aveam nevoie.la un an si un pic m-a anuntat ca pleaca din tara si ca cu prima ocazie am sa il urmez ca sa ne facem un viitor impreuna.si 6 luni am stat fara el.in timpul asta simteam ca nu o sa am pace daca nu o sa vb q X pt ultima data.m-am dus la tara si i-am aruncat in fata tot raul sufleteste pe care mi la produs si ma implora sa nu plec din tara sa raman altauri de el.dar eu ceea ce vroiam era ca sa imi zica ca ii pare rau si o zisese deja.de 2 ani sunt q iubitul meu in alta tara ,locuim impreuna si sutem tare fericiti dar nu pot uita de pacatul meu si de ceea ce am facut ,imi pare atat de rau.dar sincer cred ca d-zeu are grija de mn si inca ma iubeste de aceea mi-a trm iubitul meu.aqm in act o sa botezam o fetita si sunt tare feicita.sper ca intr-o zi sa gasiti toate un inger care sa va inteleaga si sa fie alturi de voi.eu l-am gasit deja.stiu ca este o poveste lunga dar simteam nevoia sa o impartasesc.va multumesc celor care au rabdarea sa o citeasca erai un copil...erai speriata si habar nu aveai ce faci...eu una pe tine nu te judec dar le judec pe cele care sunt egoiste....care omoara un suflet pentru a scapa ele de o ''povara'' |
||
|
Anonima_007 Postat pe 15 Ianuarie 2010 04:31 |
||
De la: mihaela_miha89, la data 2009-08-15 04:00:55De la: mikela_4u, la data 2008-06-24 14:29:13eu am facut doua avorturi.dupa primul am avut grave probleme de sanatate si psihice. pe al doilea copil sotul meu l-a dorit fff mult, dar eu am fost convinsa de mama sa avortez. totusi, dupa primul avort si mie mi se intamplau aceleasi lucruri:il visam noaptea ,dar nu ii vedeam fata, auzeam planset de copil in casa. a fost o perioada foarte grea. si acum pastrez testul care mi-a comfirmat sarcina.sotul meu incerca sa ma inteleaga. nu stiu daca a reusit pana la urma. am incercat sa ingropam trecutul dar pt mine ranile au ramas. nu se vor vindeca niciodata, dar m-am resemnat. vreau sa iti spun ca am fost pe punctul de de a-mi pierde mintile. stiu ca am avut o fetita. medicul care mi-a facut avortul mi-a lasat si o rana pe col. fara ajutorul sotului nu as fi reusit sa trec peste. astazi nu mai discutam despre acel avort. a fost un acord tacut sa nu mai vorbim despre el. nu o sa reusesti fara sprijinul cuiva.este fff greu.acum am un baiat de 2 ani dar in fiecare zi imi zboara gandul acolo. daca vrei sa vb mai multe iti dau adresa de mess: mikela_4u. multa sanatate! acum am 20 de ani si avea copilul 3 ani pana acu deci de la 17 ani am toata viatza inainte trebuie sa o traim si dup aacea s ne aranjamla casele noastre candsuntem cu devarat decise ce sa zicc succes :p REPLICA ASTA M-A DERANJAT CEL MAI TARE.EXACT CE SPUNEAM.ASA...PREFERA SA-L OMORI PENTRU A NU-TI STRICA VIATA...SPUNEMI:CAND PRIVESTI BAIATUL SI TE GANDESTI LA AVORT CE SIMTI? |
||
|
Anonima_007 Postat pe 15 Ianuarie 2010 04:44 |
||
EU CAND AM RAMAS GRAVIDA AVEAM 19 ANI...K GRESEALA MEA..AM FOST PROASTA.DAR AM HOTARAT SA-L PASTREZ SI ACUM ARE 7 LUNI.MA UIT LA EL SI MA GANDESC CA POATE IN MOMENTUL ASTA NU AR FI EXISTAT...POATE M-AS FI HOTARAT SA-L OMOR.SI DOARE...NU STIU D C DAR DOARE DOAR GANDUL CA AS FI PUTUT FACE ASA CEVA.DAR ASTA O SA INTELEGETI IN MOMENTUL IN CARE O SA VA HOTARATI CA IN SFARSIT ''GRESEALA'' VOSTRA NU MAI E O POVARA.ADICA CAND O SA AVETI COPII.VA ROG NU VA MAI SCUZATI CU REPLICI GEN ''IMI DISTRUGE VIATA DACA IL PASTREZ'',PENTRU CA VOI V-ATI DISTRUS-O IN MOMENTUL IN CARE NU ATI FOST ATENTE..ATI FOST PROASTE...CA SI MINE DE CE SA NU RECUNOSC?DAR ACUM NU-MI PARE RAU DELOC SI DACA AR FI SA DAU TIMPUL INAPOI VA JUR CA NU AS RENUNTA LA EL,CHIAR AS RAMANE DIN NOU GRAVIDA...VA JUR.PENTRU CA EU NU CONSIDER CA MI-A DISTRUS VIATA...EU CONSIDER CA E DOAR UN DAR PENTRU A PUTEA MERGE MAI DEPARTE...PENTRU CA ACUM AM PENTRU CINE SA TRAIESC....VA RESPECT OPINIILE,IDEIILE,PARERILE DAR PACAT A ASTA E DOAR PAREREA MEA
|
||
|
Anonima_007 Postat pe 15 Ianuarie 2010 04:54 |
||
De la: Deea1989, la data 2009-10-08 15:42:50De la: AlexandraDAlly, la data 2009-10-02 16:09:05De la: marco918, la data 2009-10-02 15:58:56... PENTRU FIECARE AVORT TREBUIE SA BOTEZI 2 COPII ... ca un minim ... ca sa vezi cum arata un nou nascut ... ca si copilul tau ... ... aloooo ... ce legatura are d-zeu cu ceea ce AI FACUT TU ? ... ... sa va fie clar, NIMENI nu judeca in favoarea voastra ... nimeni nu va OBLIGA sa faceti ceva ... daca e asa cum se spune, d-zeu va judeca totul la sfirsit ... dar E PENIBIL si denota o crasa PROSTIE sa iti inchipui ca te vei duce acolo si vei spune - vai, doamne asa e, am facut n avorturi dar ''stiam'' ca tu mai indemnat, rade-l si p'asta, si p'ala ... ... alooooo, treziti-va din paranoia asta mistico-stiintifica ... d-zeu nu e compatibil cu avortul ... nici un om normal nu e compatibil cu avortul ...
|
||
|
marco918 Postat pe 15 Ianuarie 2010 15:13 |
||
De la: marco918, la data 2010-01-15 15:13:14De la: Deea1989, la data 2009-10-08 15:42:50De la: AlexandraDAlly, la data 2009-10-02 16:09:05De la: marco918, la data 2009-10-02 15:58:56... PENTRU FIECARE AVORT TREBUIE SA BOTEZI 2 COPII ... ca un minim ... ca sa vezi cum arata un nou nascut ... ca si copilul tau ... m-ati inebunit toate ca daca botezi un copil iti iarta dmz pacatele....ce legatura are???copilul mort nu se mai intoarce.intradevar e bine sa botezi copii |
||
|
Anonima_007 Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:42 |
||
De la: Anonima_007, la data 2010-01-15 04:54:40EU CAND AM RAMAS GRAVIDA AVEAM 19 ANI...K GRESEALA MEA..AM FOST PROASTA.DAR AM HOTARAT SA-L PASTREZ SI ACUM ARE 7 LUNI.MA UIT LA EL SI MA GANDESC CA POATE IN MOMENTUL ASTA NU AR FI EXISTAT...POATE M-AS FI HOTARAT SA-L OMOR.SI DOARE...NU STIU D C DAR DOARE DOAR GANDUL CA AS FI PUTUT FACE ASA CEVA.DAR ASTA O SA INTELEGETI IN MOMENTUL IN CARE O SA VA HOTARATI CA IN SFARSIT ''GRESEALA'' VOSTRA NU MAI E O POVARA.ADICA CAND O SA AVETI COPII.VA ROG NU VA MAI SCUZATI CU REPLICI GEN ''IMI DISTRUGE VIATA DACA IL PASTREZ'',PENTRU CA VOI V-ATI DISTRUS-O IN MOMENTUL IN CARE NU ATI FOST ATENTE..ATI FOST PROASTE...CA SI MINE DE CE SA NU RECUNOSC?DAR ACUM NU-MI PARE RAU DELOC SI DACA AR FI SA DAU TIMPUL INAPOI VA JUR CA NU AS RENUNTA LA EL,CHIAR AS RAMANE DIN NOU GRAVIDA...VA JUR.PENTRU CA EU NU CONSIDER CA MI-A DISTRUS VIATA...EU CONSIDER CA E DOAR UN DAR PENTRU A PUTEA MERGE MAI DEPARTE...PENTRU CA ACUM AM PENTRU CINE SA TRAIESC....VA RESPECT OPINIILE,IDEIILE,PARERILE DAR PACAT A ASTA E DOAR PAREREA MEA Inteleg atat de bine ceea ce simti si gandesti!! Si eu am fost in situatia ta si am decis sa-l pastrez. Mi-a schimbat viata in bine, m-a facut sa realizez adevaratele valori ale vietii... Nici eu nu as schimba nimic daca mi s-ar oferi "sansa" sa ma intorc in timp (chiar daca la momentul respectiv totul parea negru si sumbru). Pentru ca nu-mi pot imagina viata fara ca el sa existe... cand ma gandesc ce s-ar fi ales de el daca l-as fi refuzat si ce minune as fi pierdut, imi dau lacrimile de bucurie ca NU am facut-o. Nu ii lipseste nimic din ceea ce un copil are intr-adevar nevoie sa creasca normal, pentru ca il iubesc enorm, iar atunci cand intr-adevar iubesti dai tot din tine pentru a-l face pe cel iubit fericit. Si sunt atat de fericita cand ii vad bucuria in ochi! A schimbat in bine nu doar viata mea, ci si viata bunicilor lui si a tatalui sau... ei nici macar nu au vrut ca el sa se nasca... acum sunt topiti dupa el. I-am intrebat intr-o zi, cum ar fi fost daca ar fi fost avortat... parintii mei au lasa ochii in jos si nu au mai spus nimic. doar tatal lui a spus "eram foarte speriat si fara minte. am gresit mult de atunci". Nu am sa uit aceste cuvinte niciodata! Nici eu nu condamn si nu judec persoanele care au avortat sau care sustin avortul... este dreptul lor sa aleaga. Consecintele ei le traiesc, nu eu... dar NICIODATA nu am sfatuit si nici nu voi sfatui pe cineva sa avorteze... Uneori ma intristez la gandul ca nu toti copiii au sansa pe care fiul meu a avut-o... as da orice sa pot face ceva pentru ei... Te felicit pentru deciza luata si curajul pe care l-ai avut, si ma bucur sa aflu de tine :)! Ce mai face puiutul tau :) ? |
||
|
Ella81 Postat pe 17 Ianuarie 2010 16:26 |
||
|
Cat despre Marco... eu cred ca de multe ori in ceea ce spune, are dreptate... cred ca sunt lucruri gandite, aprofundate chiar si nicidecum clisee. Intr-adevar foloseste o forma uneori mult prea dura si critica de a expune lucrurile (si nu neaparat cea mai eficienta), dar daca am putea trece peste invelis si sa incercam sa analizam miezul... Candva, cineva, m-a invatat ca niciodata sa nu iau tot ce aflu ca fiind real. Trebuie sa ma documentez, sa pun si sa-mi pun intrebari, sa caut argumente atat pro cat si contra acelei idei, sa ascult si alte opinii, sa incerc sa inteleg, sa ma pun in locul celor care gandesc diferit pentru a intelege de ce... si apoi sa trec tot prin filtrul propriei mele gandiri intr-un mod obiectiv. Si abia atunci am sa aflu unde este adevarul (sau cel putin, ceea ce este adevarat din punctul meu de vedere). Astfel pot spune ca ceea ce gandesc si afirm este opinia MEA PROPRIE si nu ceva preluat, auzit sau influentat! |
||
|
Ella81 Postat pe 17 Ianuarie 2010 16:45 |
||
De la: anaraoul, la data 2009-09-03 02:30:30 Sora mea, in varsta de 27 de ani, dupa o relatie lunga, s-a casatorit in vara lui 2007, iar in preajma sarbatorilor de iarna din 2008 a ramas si insarcinata (intentionat)...S-a intamplat ca dupa cateva saptamani sa aiba sangerari peste sarcina (nu stiu motivul), dar la cel de al 3-lea control...medicul i-a spus k sarcina si-a intrerupt evolutia...rezultatul a fost un avort ...a fost f descurajata....plangea mereu,va imaginati...dupa inca jumatate de an, in iunie, de ziua ei, a aflat marea veste, este insarcinata din nou!! bucurie mare, iar acum este aprope sa treaca de pragul de 3 luni ( se zice k primele 3 luni sunt esentiale), si se pare k totul e ok. Daca totul merge bine, voi fi matusica la sf. lui februarie, sau inceputul lui martie 2010, si probabil voi si boteza copilul. Hei, oameni buni, am intrat in 2010..sora mea va avea o fetitza, burtica e mare, si in februarie pe la sfarsit o sa vedem si noi pe minunatia aia mica, pe care o va chema Nuria Magdalena...deja atatea lucruri i-am cumparat, ma pregatesc de parca ar fi copilasul meu. Am vazut-o deja in cateva ecografii 3d..e super pitik, sare in sus, se misca...deja e distractiva! Va pup pe toate mamicile, viitoarele mamici, si cele care sunt in suferinta, dupa un avort, si vreau sa le zic, k la toate va vanii ziua cand va rasarii soarele, si va alunga tristetea si va aduce bucuria. Domnul sa va aiba in paza pe toate, si sa va dea sanatatea si mangaiere sufleteasca, si lumina, pentru cele care se afla in situatii critice de decizii mari referitor la sarcinile lor. PS...anul asta as vrea sa fac si eu un copil, pt k mereu zicem k nu e momentul..k nu suntem pregatite, k nu suntem casatorite, k nu avem casa noastra sau altele, dar eu am deja peste 25 ani..si cred k nu mai vreau sa pierd timpul..:)...chiar daca inca nu sunt casatorita, sau macar stabilita in vreun oras de cativa ani :) |
||
|
anaraoul Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:27 |
||
De la: anaraoul, la data 2010-01-17 23:27:30De la: anaraoul, la data 2009-09-03 02:30:30 Sora mea, in varsta de 27 de ani, dupa o relatie lunga, s-a casatorit in vara lui 2007, iar in preajma sarbatorilor de iarna din 2008 a ramas si insarcinata (intentionat)...S-a intamplat ca dupa cateva saptamani sa aiba sangerari peste sarcina (nu stiu motivul), dar la cel de al 3-lea control...medicul i-a spus k sarcina si-a intrerupt evolutia...rezultatul a fost un avort ...a fost f descurajata....plangea mereu,va imaginati...dupa inca jumatate de an, in iunie, de ziua ei, a aflat marea veste, este insarcinata din nou!! bucurie mare, iar acum este aprope sa treaca de pragul de 3 luni ( se zice k primele 3 luni sunt esentiale), si se pare k totul e ok. Daca totul merge bine, voi fi matusica la sf. lui februarie, sau inceputul lui martie 2010, si probabil voi si boteza copilul. Aveti grija sa nu o "mancati" :P ! O sa va ia suflarea de dragalasa ce e, o sa vedeti :) ! Ma bucur pentru voi... e minunata viata cu un copil in ea. Sa ne mai povestesti! Si baietelul meu s-a nascut la inceputul lui martie, pe 7 mai exact :)! PS: frumos planul tau :)! Succes si sa aveti numai bebelusi frumosi si grasuti ;) (al meu a avut 4700 gr la nastere) |
||
|
Ella81 Postat pe 18 Ianuarie 2010 00:22 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| am si eu nevoie de un sfat... | 296 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 20:46 |
| Urgenta avort! | 46 | De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25 |
| revenirea ciclului menstrual dupa sarcina | 5 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:52 |
|
|
||
| Ce putem face cu femeile care incearca sa ne strice relatia cu persoana iubita? | 34 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:12 |
| Despre avort, " SILENT SCREAM" | 111 | De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.