Setari Cookie-uri

am facut un avort acum cateva saptamani si visez copilul

incearca sa uiti..si nu te mai gandi la asta..visam doar la ceea ce ne gandim..va trece cu timpul...stai linistita...
missyandreea18
Postat pe 9 August 2009 23:05
De la: seicaru_alice, la data 2008-07-09 12:44:05Si eu am facut o intrerupere de sarcina acum 7 luni...mi-am dorit foarte mult copilul(desi am numai 20 de ani) dar iubitul meu nu l-a vrut si....dar am trecut peste...eu visez ca tin un bebelus in brate si ca este al meu...dar asta visam si inainte...insa cel mai bun sfat pentru toate femeile care au facut avort este intr-adevar sa boteze cate un copil pentru fiecare intrerupere de sarcina pe care a facut-o.Aveti grija de voi.poop

eu cred ca cel mai bun sfat este sa se protejeze....nu-s rautacioasa dar faceti cu cap si evitati astfel de urmari, un copil e ceva sfant dar depinde de la caz la caz
casi
Postat pe 9 August 2009 23:20
De la: Ginutza03, la data 2008-06-24 13:47:13mi-e frica sa dorm, mi-e groaza de noapte. Nu mai pot sa traiesc asa. Ce sa fac/
red ca asta se intampla in subconstientul tau,incearca sa te concentrezi asupra altui lucru,ai sa uiti si o sa vezi k e bn
dudu1992
Postat pe 10 August 2009 09:06
De la: mikela_4u, la data 2008-06-24 14:29:13eu am facut doua avorturi.dupa primul am avut grave probleme de sanatate si psihice. pe al doilea copil sotul meu l-a dorit fff mult, dar eu am fost convinsa de mama sa avortez. totusi, dupa primul avort si mie mi se intamplau aceleasi lucruri:il visam noaptea ,dar nu ii vedeam fata, auzeam planset de copil in casa. a fost o perioada foarte grea. si acum pastrez testul care mi-a comfirmat sarcina.sotul meu incerca sa ma inteleaga. nu stiu daca a reusit pana la urma. am incercat sa ingropam trecutul dar pt mine ranile au ramas. nu se vor vindeca niciodata, dar m-am resemnat. vreau sa iti spun ca am fost pe punctul de de a-mi pierde mintile. stiu ca am avut o fetita. medicul care mi-a facut avortul mi-a lasat si o rana pe col. fara ajutorul sotului nu as fi reusit sa trec peste. astazi nu mai discutam despre acel avort. a fost un acord tacut sa nu mai vorbim despre el. nu o sa reusesti fara sprijinul cuiva.este fff greu.acum am un baiat de 2 ani dar in fiecare zi imi zboara gandul acolo. daca vrei sa vb mai multe iti dau adresa de mess: mikela_4u. multa sanatate!
buna si eu am facut un avort cu toate ca nu vroiam soacra-mea nu vroia mama imi zicea ca sunt prea tanara ptr copil si asa am fost obligata sa fac avort am stat cu copilul in burta pana la 4 luni sa ma gandesc daca il pastrez sau nu si la 4 luni si o saptamana la fix am fost sa fac avort am facut avortul si oaptea am visat si eu ce ai visat tu dar sti care e chestia ??????nu ti-ai drit sa il avortezi si ai stat mereu cu gandul la el exact ca mine ca mai bn nu o faceam etc etc da dupa aceea mi-am zis dupa ceva timp si in momentul de fata daca aveam copilul acum ce faceam???acum am 20 de ani si avea copilul 3 ani pana acu deci de la 17 ani am toata viatza inainte trebuie sa o traim si dup aacea s ne aranjamla casele noastre candsuntem cu devarat decise ce sa zicc succes :p
mihaela_miha89
Postat pe 15 August 2009 04:00
De la: bursuka, la data 2009-08-10 09:06:02
De la: Ginutza03, la data 2008-06-24 13:47:13mi-e frica sa dorm, mi-e groaza de noapte. Nu mai pot sa traiesc asa. Ce sa fac/
red ca asta se intampla in subconstientul tau,incearca sa te concentrezi asupra altui lucru,ai sa uiti si o sa vezi k e bn

... niciodata nu va mai fi bine ... nu poti minti CONSTIINTA ... e ca si cum ai avea o cumpana in viata si miraculos ai scapat ... ai uitat-o ? ... nici copii avortati nu ii poti uita ... e ca si cum te-ai minti singura si ai diminua ceea ce s-a intimplat ... nici banii, situatia, confortul nu pot schimba asta ... dar te poti minti si te poti transforma intr-o persoana CINICA, EGOISTA, FARA SCRUPULE fata de cel mai de pret dar al omului - VIATA ... cind te joci cu viata altora si altii incep sa se joace cu viata ta ... ginditi-va bine ...
marco918
Postat pe 30 August 2009 03:20
Porunca divina-sa nu ucizi!Dumnezeu are un plan divin cu fiecare prin pacat noi nu-l lasam pe El sa lucreze planul cu noi.De obicei un pacat trage dupa el alte pacate(din iubire de materie,barbat,ai gresit prin sex apoi prin uciderea pruncului.Trebuie sa lucrezi cu tine mai mult si sa nu te mai lasi ispitita de placeri trecatoare....tot ce conteaza este ca sufletul sa ramana alb fara vreo pata .......
magdalena34
Postat pe 30 August 2009 09:29
De la: magdalena34, la data 2009-08-30 09:29:30Porunca divina-sa nu ucizi!Dumnezeu are un plan divin cu fiecare prin pacat noi nu-l lasam pe El sa lucreze planul cu noi.De obicei un pacat trage dupa el alte pacate(din iubire de materie,barbat,ai gresit prin sex apoi prin uciderea pruncului.Trebuie sa lucrezi cu tine mai mult si sa nu te mai lasi ispitita de placeri trecatoare....tot ce conteaza este ca sufletul sa ramana alb fara vreo pata .......

Stii ca e pacat sa fii pe net?
Kathara
Postat pe 30 August 2009 09:48
Katha! pup fata! s-a terminat cu MJ?
greierash_is_back
Postat pe 30 August 2009 09:54
De la: lourdess, la data 2009-08-07 18:25:09
De la: FRANNNCE, la data 2009-08-06 19:55:43
De la: lourdess, la data 2009-08-06 18:25:01
De la: Deea1989, la data 2009-08-06 01:10:54Oau...ce-i drept nu ma asteptam la asemenea raspunsuri. Ca sa va lamuresc, numai un anumit medicament din cele pe care le luam pt tbc creea malformatii congenitale administrat in primele saptamani d sarcina.Eu luam tratamentul deja din august....cand am descoperit ca sunt insarcinata, adica p 28 decembrie, aveam deja 6 saptamani. Am avut mai multe probleme de sanatate anul trecut.Am urmat tratament cu cortizon 6 luni d zile, din care 5 nu am avut ciclu deloc.De aceea nu am reusit sa-mi dau seama din timp d sarcina, pt k in momentul in care menstruatia a reaparut, ciclul nu mai era regulat. Din cauza cortizonului au aparut probleme si la rinichi. Aveam 2 calculi d 5 la stangul, iar la dreptul unul de 4 si unul d 11 care deja cobora.Asta era inca un motiv pt care puteam sa nu duc sarcina la bun sfarsit.Pt ca deja aparuse o dilatatie la nivelul rinichiului drept. Asta mi s-a spus and am facut ecografia.Atunci se punea problema unei interventii pana in urmatoarele 6 luni ca nu-mi pierd rinichiul.E mai complicat decat credeti. In fine...Eu tind sa cred ca tot raul a fost spre bine intr-un final.In martie am facut din nou o ecografie....si ghiciti ce????Nu aveam nici macar nisip! Dr d la ecograf mi-a spus ca in cele din urma sarcina fusese favorabila.Uterul s marise usor in volum, apasase p rinichi si astfel am eliminat fara sa beau ceaiuri speciale sau sa iau pastile. Asta mi s-a spus, asta va spun. Nu m-a indus nimeni in eroare cu sarcina...am cautat si am vazut cu ochii mei... Protionamida. Cautati despre el. Cat despre tratamentul d tbc, toata lumea stie ca e puternic. stomacul meu era varza in perioada aia....Nu am scris aici ca sa dau satisfactie niciunei isterice posedate...si nici sa ma apar d ceea c am facut. Nu pot decat sa ramam marcata din nou de uscatura aia...Lourdess...Esti pe cale de disparitie, sper! :)) Te crezi superioara aruncand cu noroi in altii? Tu-mi spui mie ca am ucis un suflet nebotezat?????Mai fato, problema nu era ca nu l-am botezat inainte, preacredincoaso! Pacatul meu e ca pur si simplu l-am ucis.V-am pus o intrebare la care nu a raspuns nimeni.De ce copii care mor la nastere sau mor in pancele mamei nu au parte d rugaciune si sunt pur si simplu aruncati la gunoi??????Raspunde-mi la asta, Lourdess!!!Unde mai e acea fiinta nevinovata?Unde e valoarea ei? Pt ca nu a fost botezat, nu are valoare.Deci...te intreb din nou....Daca sufletelul ala atat d pur, nu are valoare decat dupa botez..de ce tu, rusinea societatii romanesti, iti pui problema avortului doar din pricina botezului????Femeie, unde e simtul tau etic si moral? Esti indoctrinata de secta care te conduce. Crede in Dumnezeul tuturor, cel care iarta si intelege....
Nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa vb in felul asta. Imi cer mii de scuze.
s..si ca un P.S..ca vazusem o intrebare la un mom dat, cu tatal copilului nu mai avea niciun rost sa raman..ma ducea cu presul in mom in care a aflat ca sunt insarcinata. Era in stare sa spuna orice numai sa fie sigur ca o sa avortez si ca va fi "liber". E un papa-lapte care sta dupa fusta mamei :)

mortaciune , ucatura esti ,esti o ucigasa si o criminla o sa te manance viermii de vie toate panaramele isi gasesc motiv SA UCIDA PRUNCII NEVINOVATI,una este sa ucizi si alta este sa pierzi sarcina tu nefericito,dexaxato vezi dracului cum vorbesti ca iti scot matele CRIMINALA CARE NU MERITI SA TE NUMESTI "MAMA" meriti sa te numesti UCIGASA,CRIMINAL HOIT jegmanoasa dracului
fetito tu esti inca femeie a cavernelor .........altfel sectantii tai nu aveau cum sa-ti spele creierul! daca tot sint obligate femeile sa nasca un copil handicapat iti urez sa ai tu parte cel putin de unul! esti sora cu talpa iadului si vomiti serpi pe gura! sper ca sa fii printre ultimele specimene ale speciei tale!

FRANNNCE - gretoas-o iti doresc asemenea si tie sa ai un copil handicapat pshihic si fizic daca asta imi doresti tu mie dar sigur iti va da DUMNEZEU TIE,dar sa iti mai zic ceva prostie intruchipata cel mai mult conteaza sufletul pt ca hoitul asta de trup la un momentdat va putrezi dar sufletul este vesnic nemuritor sa te ia dracu de catea in calduri ce esti,ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa iti dea Dumnezeu tie fa PENALO nu am zis decat ca indiferent ca este bolnav un copil are dreptul la viata ,si inca ceva junghiule daca ai avea un copil care sa nascut sanatos si din pacate s-ar imbolnavii te-ai duce undeva sa il ucizi doar ca nu mai este bun de nimic???????adica ar merita sa ii trimiti sufletul nevinovat in iad omorandul doar pt ca este bolnav,stii ceva jegoaso ai o gandire bolnava daca ai fii acum in fata mea ti-as trage o bataie de nu ai mai gandii in vecii vecilor sa faci crime hoitu societatii ce esti,sa imi arati si mie unde scrie in biblie si ce preot zice ca daca cineva este bolnav inainte de a se naste merita ucis UUUUUUUAAAAAAA UCIGASO,CRIMINALO e plin pamantul de jeguri ca tine

inca n-a scos-o kudika? serios acu! la cef vorbeste cu utilizatorii.....io ii trimit si amenda la usa. KUDIKAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SESIZEAZA-TE!
greierash_is_back
Postat pe 30 August 2009 10:06
ammm bine sa incep.
Am inteles ca vizezi pruncul noaptea dupa ce ai facut un avort. Ar fi bine sa infiiezi un copil. stiu ca este greu dar FA-O! Nu e sfatul meu personal e citit intro carte a unui sfant.
Si acum cele care spun ca noi cele care ne impotrivim avortului suntem fara compasiune am sa le spun cateva cuvinte:
1) daca noi suntem fara compasiune voi cele care ati facut avort (ati luat o viata) cum sunteti?
2) le inteleg DOAR pe cele care AU PIERDUT sarcina asta e o adevarata drama
3) motive de genul "nu a fost timpul, trebuie sa mai astept putin..." "nu am o conditie materiala buna" "sotul/prietenul nu este deacord" "parintilor le este rusine cu mine" sunt strict NISTE MOTIVE pt ca AU REZOLVARE
nu poti sa spui ca nu a fost tmpul daca nu era timpul NU RAMANEAI INSARCINATA pt k poate atunci cand o sa crezi tu ca e timpu no sa mai vrea Dumnezeu sa fie timpul si nai sa mai nasti. Nu depinde de tine cand e timpul sa nasti
nu am o conditie materiala buna. zau?! pay atunci oamenii aia saraci care au cate 6-7 copii cum se descurca huh?! si personal cunosc o asfel de familie iar acea mama mia declarat "fara acesti copii viata mea ar fi goala nu conteaza ca sunt multi imi umplu casa iar in legatura cu banii....ajung pentru cat ne trebuie noua"
Sotul/prietenul nu este deacord. Daca prietenul nu este deacord LASAL sa se duca invartinduse. T e temi ca nai sa mai gasesti alul? iti spun eu ca acel copil pe care ai ales sal nasti cu riscul de ati pierde iubitul iti va umple viata. Daca este vorba de sot nati auzit de DIVORT? o sa spuneti daa esti deacord cu divortul da cu avortul nu. PAY DA pt ca ce e mai bine sa iei o viata sau sa te scapi de o persoana care oricum nu te intelege?
Parintii nu sunt deacord. fa tot posbilul sa ii convingi iar atungi cad vor tine in brate faptura aceea mica, nepotul/nepoata lor le vor pare bine ca teai impotrivit
4) spuneti ca daca aflati ca viitorul copil va avea o boala grava mai bine nul nasteti. Da de minuni ati auzit?! Naste-l tu apoti ai grija de el , dedicai totul pt k el valoreaza mai mult decat orice. NU vei avea in spate O CRIMA.
Cu asta vam lasat :) o zi buna
cosmy
Postat pe 30 August 2009 11:33
De la: mikela_4u, la data 2008-06-24 14:31:41iti mai spun ca eu nu sunt credincioasa. nu cred in dzeu ,desi, sunt ortodoxa. am trecut peste fara dzeu. nu am o credinta anume. eu cred ce vad si ce simt. si nu l-am simtit pe dzeu pana acum alaturi de mine. pa-pa

nu esti ortodoxa mai fetito. nici unul nu e ortodox daca nu se comporta ca atare. de ce te minti?
Diannnnnnna
Postat pe 30 August 2009 12:53
Spovedania in primul rand nu se poate face daca cineva a murit (doar nu vrei sa zici ca mortul isi mai poate marturisi pacatele?! ) si nu neaparat daca persoana este posedata. Spovedania este o taina prin care fiecare se curata de pacate, o taina care este indispensabila daca vrei sa iti gasesti pacea sufleteasca. Daca mergi la psiholog, problemele tale sunt doar acoperite... doar cu cainta si prin ajutorul unui preot te poti curata de pacate. Dar trebuie ca fiecare sa isi gaseasca un duhovnic pentru sufletul lui... Starea de dupa Spovedanie nu poate fi explicata in cuvinte, daca esti sincer in totalitate si bine intentionat... te simti ataat de impacat, sufletul ti-e "usor" ca un fulg. Parerea mea este ca singura solutie pentru a scapa definitiv de "umbra" pe care avortul a lasat-o in viata ei este sa se spovedeasca, sa se roage si sa ajute cat poate copii nevoiasi... Draga mea, Dumnezeu este Iubire si cine crezi ca poate intelege durerea unei mame care isi pierde copilul mai bine decat Maica Domnului? Cum crezi ca nu o sa fii iertata si nu o sa iti gasesti pacea daca iti pare rau din suflet? Aici totul este o problema de credinta... Orice s-ar intampla, nu va pierdeti speranta!
Nadzieja
Postat pe 30 August 2009 12:55
De la: Xsandra, la data 2008-08-03 15:15:28asa cum afirmai u acum cateva zile k nu crezi in dumnezeu asa mi se intampla si mie cu doctorii mikela 4u,nu mai cred demult in ei.pot sa-mi spuna orice.m-au mintit de prea multe ori pentru a mai avea incredere in ei.desi merg vrecvent la ei,o fac doar de dragul mamei sau al prietenului meu,sa-i vad mai linistiti.la ultimul control asa mi s-a spus k nu o sa mai am copii.De ce nu-i cred,pt k exact acum 3 ani si 2 luni am venit distrusa acsa nu stiu cum am reusit sa ajung si acum aud claxoanele masinilor si vocea doctorei "din pacate nu o sa poti sa ai copii niciodata".Pt mine era ceva dramatic,pt mine insemna k nu am pt ce sa traiesc pentru cine sa muncesc,nu aveam un tel.Mai tarziu am aflat k de fapt pot sa fak copii adik in urma cu 5 luni si un pik,in clipa cand m-am dus la doctor pt k nu ma simteam bine vomam frecvent.nu stiam dak sa ma bucur sau nu.Cert e k 2 luni si 1 saptaman aam fost cea mai fericita si nu era clipa sa nu-mi mangai burtik.as mai fi stat mult timp asa dar din pacate burta crestea si cred k deja amnasem destul,am facut avortul la 2 luni jumate

pai daca erai fericita ca in sfarsit aveai un copil...de ce ai facut avort? ..eu nu va inteleg , pe bune..!
monnikbluflame
Postat pe 30 August 2009 12:58
Nadzieja
Postat pe 30 August 2009 13:01
De la: cosmy, la data 2009-08-30 11:33:44ammm bine sa incep.
Am inteles ca vizezi pruncul noaptea dupa ce ai facut un avort. Ar fi bine sa infiiezi un copil. stiu ca este greu dar FA-O! Nu e sfatul meu personal e citit intro carte a unui sfant.
Si acum cele care spun ca noi cele care ne impotrivim avortului suntem fara compasiune am sa le spun cateva cuvinte:
1) daca noi suntem fara compasiune voi cele care ati facut avort (ati luat o viata) cum sunteti?
2) le inteleg DOAR pe cele care AU PIERDUT sarcina asta e o adevarata drama
3) motive de genul "nu a fost timpul, trebuie sa mai astept putin..." "nu am o conditie materiala buna" "sotul/prietenul nu este deacord" "parintilor le este rusine cu mine" sunt strict NISTE MOTIVE pt ca AU REZOLVARE
nu poti sa spui ca nu a fost tmpul daca nu era timpul NU RAMANEAI INSARCINATA pt k poate atunci cand o sa crezi tu ca e timpu no sa mai vrea Dumnezeu sa fie timpul si nai sa mai nasti. Nu depinde de tine cand e timpul sa nasti
nu am o conditie materiala buna. zau?! pay atunci oamenii aia saraci care au cate 6-7 copii cum se descurca huh?! si personal cunosc o asfel de familie iar acea mama mia declarat "fara acesti copii viata mea ar fi goala nu conteaza ca sunt multi imi umplu casa iar in legatura cu banii....ajung pentru cat ne trebuie noua"
Sotul/prietenul nu este deacord. Daca prietenul nu este deacord LASAL sa se duca invartinduse. T e temi ca nai sa mai gasesti alul? iti spun eu ca acel copil pe care ai ales sal nasti cu riscul de ati pierde iubitul iti va umple viata. Daca este vorba de sot nati auzit de DIVORT? o sa spuneti daa esti deacord cu divortul da cu avortul nu. PAY DA pt ca ce e mai bine sa iei o viata sau sa te scapi de o persoana care oricum nu te intelege?
Parintii nu sunt deacord. fa tot posbilul sa ii convingi iar atungi cad vor tine in brate faptura aceea mica, nepotul/nepoata lor le vor pare bine ca teai impotrivit
4) spuneti ca daca aflati ca viitorul copil va avea o boala grava mai bine nul nasteti. Da de minuni ati auzit?! Naste-l tu apoti ai grija de el , dedicai totul pt k el valoreaza mai mult decat orice. NU vei avea in spate O CRIMA.
Cu asta vam lasat :) o zi buna

bv cosmy !!!!! sunt total de acord cu tine..... acum no offence, draga noastra, sa nu crezi ca te certam, pt.ca si daca am face-o nu ar avea nici un sens.... fapa este consumata!!! Am avut si eu o prietena care a patit exact ca si tine si pana nu a citit carti sfinte si nu afacut ceea ce a spus preotul, nu a scapat!!!! Crezi in Dumnezeu, nu crezi, cam asta ar fi solutia daca vrei sa scapi... mai departe iti spune el ce tre' sa faci.... mult noroc!!!!
Lacra___
Postat pe 30 August 2009 13:55
De la: magdalena34, la data 2009-08-30 09:29:30Porunca divina-sa nu ucizi!Dumnezeu are un plan divin cu fiecare prin pacat noi nu-l lasam pe El sa lucreze planul cu noi.De obicei un pacat trage dupa el alte pacate(din iubire de materie,barbat,ai gresit prin sex apoi prin uciderea pruncului.Trebuie sa lucrezi cu tine mai mult si sa nu te mai lasi ispitita de placeri trecatoare....tot ce conteaza este ca sufletul sa ramana alb fara vreo pata .......

aha, m-am prins acuma. dumnezeu a avut in planul sau divin ca multe femei sa ramana insarcinate si sa faca avort. sau sa ramana insarcinate si sa se speteasca muncind pentru plozii care peste cativa ani le dau in cap, din pricina saraciei....ca vezi, doamne, nu i-a dat pensia ca sa bea la crasma cu alt fost copil neavortat. sau sa ramana insarcinata si sa abandoneze copilul la metrou. ca sa aiba esca material de stirile de la ora 5.

la faza cu religia...ne cam invartim intr-un cerc vicios

precizez ca n-am la activ niciun avort si sper sa nu am parte de asa ceva niciodata, dar nu judec pe nimeni.

totusi, cei care judeca pe altii si ceic are pretind ca sunt sfinti si aduc in vorba religia...au grave probleme cand vine vorba de observarea cursului vietii in mileniul 3
sycorax
Postat pe 30 August 2009 16:46
crima-i crima:) avortul e crima. ca nu se pedepseste, asta e altceva. si stiti care e partea cea mai rea? ca va mintiti singure ca e ok. nu e ok deloc! si daca nu credeti in Dumnezeu nu e fiindca EL nu exista, ci pentru ca nu ati fost atata de curioase incat sa cercetati sa vedeti daca exista sau nu. Dar sa revenim la avort. ma si mira ce motive gasiti sa avortati! cik erau studenti si nu aveau bani...ech lasa daca nu vrei un copil ai grija sa nu-l ai. nimeni nu trebuie sa plateasca pt greselile tale, cu atat mai putin un copil nenascut:)
clandestine
Postat pe 30 August 2009 17:25
De la: , la data 2008-06-28 19:57:27SI VORBA LUI RAMO DACA AI AVEA OCAZIA SA BOTEZEZI UN COPIL,FA-O.NU EZITA.POOP.

n-auzi k ea nu crede in Dumnezeu? cum sa boteze un copil, cand asta se face la biserica, iar cel care boteaza e chiar preotul, adik cel care Il reprezinta pe Dumnezeu pe pamant? las-o, ea crede k traieste cum vrea, si cand moare, moare si atat. spre dezamagirea ei, inca cu cateva clipe inainte de moarte va vedea care e de fapt adevarul, si daca exista sau nu Dumnezeu...
polinik
Postat pe 30 August 2009 17:49
Cred ca e tarziu sa ne dam cu parerea metodelor contraceptive.........cred ca toata lumea le cunoaste dar dintr-un anumit motiv nu le folosim sau pur si simplu ne zicem ca o singura data nu o sa patim nimic...............................e greu sa stii ca un suflet ce crestea in tine l-ai dat uitarii si nu i-ai dat voie sa se nasca..probabil ai motivele tale,stiu ca e bine sa botezi cel putin 7 copii dupa cum se spune si sa treci prin 7 biserici in altar(atunci can biserica se sfinteste femeile au dreptul sa treaca prin altar)...sper sa ai puterea sa reusesti sa treci peste asta si sa fii mai atenta in viitor....multe persoane care au facut un avort viseaza copii,aud plansete si asta le va aminti intotdeauna de acel lucru ingrozitor pe care l-a comis fie voit sau silit....Dupa cum ti-am mai spus sper sa reusesti sa depasesti acest moment si sa inveti ceva
kudika058051
Postat pe 30 August 2009 21:07
nu-mi vn sa cred....voi nu ati auzit de contraceptie? dc ati gandi inainte, nu v-ati mai plange acum. sunt zeci, sute de femei care ar da orice sa aiba un copil, un sufletel langa ele....iar voi, pe care D-zeu va binecuvanteaza dandu-vi-l, il omorati. rusine sa va fie! pana si catelele au grija de puii lor si ii iubesc!
dana19
Postat pe 30 August 2009 22:04
De la: marco918, la data 2009-08-30 03:20:28
De la: bursuka, la data 2009-08-10 09:06:02

... niciodata nu va mai fi bine ... nu poti minti CONSTIINTA ... e ca si cum ai avea o cumpana in viata si miraculos ai scapat ... ai uitat-o ? ... nici copii avortati nu ii poti uita ... e ca si cum te-ai minti singura si ai diminua ceea ce s-a intimplat ... nici banii, situatia, confortul nu pot schimba asta ... dar te poti minti si te poti transforma intr-o persoana CINICA, EGOISTA, FARA SCRUPULE fata de cel mai de pret dar al omului - VIATA ... cind te joci cu viata altora si altii incep sa se joace cu viata ta ... ginditi-va bine ...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Scuzele, mele! Simteam nevoia sa te contrazic! Nu-i amara si mai mult sufletul fetei! Ca nu merita! Cine suntem noi ;pamantenii; sa ne judecam semenii?? Daca nici Dumnezeu, nu ne judeca; pana nu murim??! Fata draga, du-te la preot sa ti faca o slujba de dezlegare si comfeseaza-te ! El stie ce trebuie sa ti faca! In privinta, ca; nu v-a fi bine niciodata! Nu este adevarat! Daca; i ti este dat de la Domnu sa ti fie ;bine; asa v-a fi! Daca nu t-i dat nu v-a fi! Du-te repede la un preot! Visezi copilul pt, ca esti ;obsedata; ca l-ai dat afara! Nu te mai chinui! Si eu am facut avort! O sa dau seama ;dincolo; asta este problema mea nu a altora! N-am visat niciodata nimic! Dar e mai bine sa-l dai afara ;decat ;sa-l chinuiesti cand n-ai nimic bun sa i oferi azi! Lasa ti prostiile si nu mai ,, scrieti doar sa aveti ce!
kudika017520
Postat pe 30 August 2009 22:23

Imi pare rau ca iti spun asta,dar iti meriti soarta. Obisnuieste'te cu ideea.
ayyryynn
Postat pe 30 August 2009 23:42
FETELOR FITI MAI ATENTE EXISTA MULTE METODE SA NU RAMAI GRAVIDA.EU UNA IMI DORESC SA RAMAN SI NU REUSESC SI VOI II UCIDETI.
adryaana75
Postat pe 31 August 2009 01:40
De la: ayyryynn, la data 2009-08-30 23:42:18

Sunt curioasa cu te-ai simti tu daca ai fi pusa in situatia sa faci un avort.......... din n motive.........
sun_shine
Postat pe 31 August 2009 09:27

Si eu fac avorturi cu caru... la fiecare ejaculare, avortez milioane de spermatozoizi... si nu visez niciodata cu milioane de copiii

Tu nu ai ce copil sa visezi... nu s-a nascut , nu atzi creeat nici un fel de amintiri ampreuna... Ceea ce visezi tu, sint propriile tale frici care proiecteaza diverse imagini... Cineva iti alimenteaza sufletul cu frica, si nu ma indoiesc de faptul ca teoriile care-ti otravesc sufletul cu diverse frici, sint evident invatzaturile "crestine" ... eu am urmat invatzaturile lor cu lux de amanunte, ca sa vad unde duce calea lor, si am descoperit.... La Dracu !!! Toata morala lor este bazata pe ideea de sinucidere, frica, contradictzie-n sine, ipocrizie... antihrismul nu este altceva, decat invatzaturile lor absurde, care se contrazic in totalitate cu invatzaturile lui Hristos... ei sint Satanele negre, ei sint sinucigasii , sadomasochistii... care-ti predica sa devii si tu ca si ei... un ipocrit dezorientat, vesnic impotriva celorlaltzi... ei l-au rastignit si atunci , ca si azi , atit pe hristos(trupul de carne in care locuia temporar) precum si pe fiecare om pe care ei il numesc pacatos... Ei afirma ca TOTZI OAMENII SINT PACATOSI ... asta e adevarata crima.... asa l-au ucis , cu aceasta teorie... ei nu tolereaza sa te consideri fiintza lui dumnezeu , ci te obliga sa te consideri pacatos... sa-ti pierzi mandria de sine, sa nu te mai recunosti ca suflet nemuritor, ca si chip dumnezeiesc.... te indeamna sa te crezi o bucata de carne ce moare si nu un suflet ce se coboara in carne pt o foarte scurta perioada de timp, dupa care parasim din nou trupurile de lut si ne intoarcem in lumina vesnica a iubirii, din care am coborat pe pamant printre Satanele negre...

Ce sa faci???
Sa recunosti Adevarul... sa intelegi ca a murii nu inseamna nicidecum faptul ca-ti parasesti trupul pt a calatorii mai departe , ci a murii sau a fi mort, inseamna sa-ti pierzi fericirea si legatura cu adevarul...

Dumnezeu este Iubire , el nu si-a condamnat nici rastignitorii si niciodata nu-si va condamna creeatzia... Preotzii vostri sint cei ce va condamna, ei va pregatesc acuzatzii si chinuri ... de ce ? pt ca ei sint partea opusa lui Dumnezeu... asa cum dumnezeu este iubirea, asa sint si ei tot ceea ce nu este iubire...

Sa te iubesti, asta sa faci... si sa-i vezi pe cei ce nu te iubesc ca sa te potzi ferii de sfaturile lor...
denis_3d25
Postat pe 31 August 2009 12:35
De la: denis_3d25, la data 2009-08-31 12:35:36

Si eu fac avorturi cu caru... la fiecare ejaculare, avortez milioane de spermatozoizi... si nu visez niciodata cu milioane de copiii

Tu nu ai ce copil sa visezi... nu s-a nascut , nu atzi creeat nici un fel de amintiri ampreuna... Ceea ce visezi tu, sint propriile tale frici care proiecteaza diverse imagini... Cineva iti alimenteaza sufletul cu frica, si nu ma indoiesc de faptul ca teoriile care-ti otravesc sufletul cu diverse frici, sint evident invatzaturile "crestine" ... eu am urmat invatzaturile lor cu lux de amanunte, ca sa vad unde duce calea lor, si am descoperit.... La Dracu !!! Toata morala lor este bazata pe ideea de sinucidere, frica, contradictzie-n sine, ipocrizie... antihrismul nu este altceva, decat invatzaturile lor absurde, care se contrazic in totalitate cu invatzaturile lui Hristos... ei sint Satanele negre, ei sint sinucigasii , sadomasochistii... care-ti predica sa devii si tu ca si ei... un ipocrit dezorientat, vesnic impotriva celorlaltzi... ei l-au rastignit si atunci , ca si azi , atit pe hristos(trupul de carne in care locuia temporar) precum si pe fiecare om pe care ei il numesc pacatos... Ei afirma ca TOTZI OAMENII SINT PACATOSI ... asta e adevarata crima.... asa l-au ucis , cu aceasta teorie... ei nu tolereaza sa te consideri fiintza lui dumnezeu , ci te obliga sa te consideri pacatos... sa-ti pierzi mandria de sine, sa nu te mai recunosti ca suflet nemuritor, ca si chip dumnezeiesc.... te indeamna sa te crezi o bucata de carne ce moare si nu un suflet ce se coboara in carne pt o foarte scurta perioada de timp, dupa care parasim din nou trupurile de lut si ne intoarcem in lumina vesnica a iubirii, din care am coborat pe pamant printre Satanele negre...

Ce sa faci???
Sa recunosti Adevarul... sa intelegi ca a murii nu inseamna nicidecum faptul ca-ti parasesti trupul pt a calatorii mai departe , ci a murii sau a fi mort, inseamna sa-ti pierzi fericirea si legatura cu adevarul...

Dumnezeu este Iubire , el nu si-a condamnat nici rastignitorii si niciodata nu-si va condamna creeatzia... Preotzii vostri sint cei ce va condamna, ei va pregatesc acuzatzii si chinuri ... de ce ? pt ca ei sint partea opusa lui Dumnezeu... asa cum dumnezeu este iubirea, asa sint si ei tot ceea ce nu este iubire...

Sa te iubesti, asta sa faci... si sa-i vezi pe cei ce nu te iubesc ca sa te potzi ferii de sfaturile lor...
in sfarsit citesc o idee buna pe ziua de azi
yumy
Postat pe 31 August 2009 12:39
Dupa parerea mea cel mai bine ar fi sa te duci sa te spovedesti, sa-i spui preotului ca ai facut avort.
Asta o sa te linisteasca primind iertarea pacatului. Pe mine spovedania m-a ajutat de nenumarate ori si crede-ma, desi sunt tanara nu am avut o viata usoara.
Daca simti nevoia sa vb cu cineva, adresa mea de mail este [email protected]
iulia84
Postat pe 31 August 2009 13:13
De la: lourdess, la data 2009-04-19 01:02:20stii ceva distrusa dracu ce esti nu este doar o poezie tampita fara creer ce esti este o realitate gunoi impielitat si nu promoveaza dobitoaca ce esti cretina si jegoasa nimeni nimic catolic ce catolici visezi

nu te supara, dar ca o adevarata crestin-ortodoxa ce te pretinzi, as zice ca nu sunt chiar potrivite cuvintele pe care le folosesti... un credincios nu vorbeste asa... pana la un moment dat mi-au placut mesajele tale, dar cand am vazut mesajul asta..parca mi-ai dat in cap!
poezia am citit-o, ai ce invata, daca ai rabdare sa o citesti, dar vad ca multe pe aici nu se sinchisesc...
oricum, eu stiu k la biserica parintele ne invata sa fim smeriti, si sa invatam de bine pe cel de langa noi, dar nu vorbindu-i urat..in niciun caz....doamne iarta-ne....
polinik
Postat pe 31 August 2009 14:37
De la: denis_3d25, la data 2009-08-31 12:35:36

Ce sa faci???

daaaa, perfect. eu am terminat o cu popii de cand m am dus odata la unu de care stiam ca e un curvar nenorocit si un fost securist turnator imputit care mi a zis niste chestii cu un tupeu fantastic. asa ca da ai dreptate. dar numai partial: tin sa subliniez ca sunt si preoti care isi fac treaba ca lumea, sunt ok, nu acuza; iarta, dau sfaturi de impacare cu sine si in general fac ceea ce trebuie sa faca un preot. din pacate sunt putini ff putini eu cunosc doar1. restul sunt niste hiene perfide cu voci mieroase, niste frustrati si niste perversi. hai numai bine. bravo
monica_savu
Postat pe 31 August 2009 22:10
De la: ayyryynn, la data 2009-08-30 23:42:18

,,,,,,,,,,,,,,,,Ce rele suntem!! Ce crezi, tie nu,,,,,,,,, t- i se poate intampla??!Daca nu poti da un sfat bun, mai bine; abtine-te, in a jigni! Fara rost!
kudika017520
Postat pe 31 August 2009 22:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Intrerupere de sarcina Bucuresti 1 De la: mylady1984 3 Martie 2011 18:24
saluatre 9 De la: mihai_sufletist 31 Martie 2012 12:45
Caut catel Beagle :x 3 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:24
avort 224 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:15
Imi place sa avortez 201 De la: kudika12787 17 Aprilie 2012 19:27