Mai multe
De la: Ella078178, la data 2010-01-17 16:26:32De la: Anonima_007, la data 2010-01-15 04:54:40EU CAND AM RAMAS GRAVIDA AVEAM 19 ANI...K GRESEALA MEA..AM FOST PROASTA.DAR AM HOTARAT SA-L PASTREZ SI ACUM ARE 7 LUNI.MA UIT LA EL SI MA GANDESC CA POATE IN MOMENTUL ASTA NU AR FI EXISTAT...POATE M-AS FI HOTARAT SA-L OMOR.SI DOARE...NU STIU D C DAR DOARE DOAR GANDUL CA AS FI PUTUT FACE ASA CEVA.DAR ASTA O SA INTELEGETI IN MOMENTUL IN CARE O SA VA HOTARATI CA IN SFARSIT ''GRESEALA'' VOSTRA NU MAI E O POVARA.ADICA CAND O SA AVETI COPII.VA ROG NU VA MAI SCUZATI CU REPLICI GEN ''IMI DISTRUGE VIATA DACA IL PASTREZ'',PENTRU CA VOI V-ATI DISTRUS-O IN MOMENTUL IN CARE NU ATI FOST ATENTE..ATI FOST PROASTE...CA SI MINE DE CE SA NU RECUNOSC?DAR ACUM NU-MI PARE RAU DELOC SI DACA AR FI SA DAU TIMPUL INAPOI VA JUR CA NU AS RENUNTA LA EL,CHIAR AS RAMANE DIN NOU GRAVIDA...VA JUR.PENTRU CA EU NU CONSIDER CA MI-A DISTRUS VIATA...EU CONSIDER CA E DOAR UN DAR PENTRU A PUTEA MERGE MAI DEPARTE...PENTRU CA ACUM AM PENTRU CINE SA TRAIESC....VA RESPECT OPINIILE,IDEIILE,PARERILE DAR PACAT A ASTA E DOAR PAREREA MEA bebe tau e cel din poza?sa stii ca e un scump...si nu o spun doar asa,toti copii sunt ceva extraordinar.cat timp am fost in maternitate am avut o colega care venise pentru avort,era la al-3-lea.dupa..la 2 zile a trecut pe la mine si a inceput sa-mi povesteasca fiind la acelasi medic:''fata ce mana are doctorita asta,nu am simtit nimic,mi-am revenit asa repede,hai la magazin sa luam ceva de mancare,fac cinste ca am trecut si peste asta'' inchipuie-ti cum am ramas...nu avea nici-o treaba,imi luase copilul in brate si incepuse:ca e un scump,ca ce mic si dragalas e....crede-ma ca dupa ce a plecat,mi-am luat copilul in brate si am inceput sa plang.nici acum nu imi pot explica.pur si simplu stateam cu el in brate si plangeam
|
||
|
Anonima_007 Postat pe 18 Ianuarie 2010 00:46 |
||
|---|---|---|
De la: Anonima_007, la data 2010-01-18 00:46:11De la: Ella078178, la data 2010-01-17 16:26:32De la: Anonima_007, la data 2010-01-15 04:54:40EU CAND AM RAMAS GRAVIDA AVEAM 19 ANI...K GRESEALA MEA..AM FOST PROASTA.DAR AM HOTARAT SA-L PASTREZ SI ACUM ARE 7 LUNI.MA UIT LA EL SI MA GANDESC CA POATE IN MOMENTUL ASTA NU AR FI EXISTAT...POATE M-AS FI HOTARAT SA-L OMOR.SI DOARE...NU STIU D C DAR DOARE DOAR GANDUL CA AS FI PUTUT FACE ASA CEVA.DAR ASTA O SA INTELEGETI IN MOMENTUL IN CARE O SA VA HOTARATI CA IN SFARSIT ''GRESEALA'' VOSTRA NU MAI E O POVARA.ADICA CAND O SA AVETI COPII.VA ROG NU VA MAI SCUZATI CU REPLICI GEN ''IMI DISTRUGE VIATA DACA IL PASTREZ'',PENTRU CA VOI V-ATI DISTRUS-O IN MOMENTUL IN CARE NU ATI FOST ATENTE..ATI FOST PROASTE...CA SI MINE DE CE SA NU RECUNOSC?DAR ACUM NU-MI PARE RAU DELOC SI DACA AR FI SA DAU TIMPUL INAPOI VA JUR CA NU AS RENUNTA LA EL,CHIAR AS RAMANE DIN NOU GRAVIDA...VA JUR.PENTRU CA EU NU CONSIDER CA MI-A DISTRUS VIATA...EU CONSIDER CA E DOAR UN DAR PENTRU A PUTEA MERGE MAI DEPARTE...PENTRU CA ACUM AM PENTRU CINE SA TRAIESC....VA RESPECT OPINIILE,IDEIILE,PARERILE DAR PACAT A ASTA E DOAR PAREREA MEA Da, el e bebe meu :) . Multumesc mult... sunt atat mandra de el (in aceeasi masura in care si tu esti mandra de minunea ta, sunt sigura ;) ). Eu imi pot explica reactia ei. Cred ca este greu la primul avort, dar pe urma te obisnuiesti (e un fel de amortire a inimii). Eu am o prietena (si fosta colega de servici, chiar "sefa" mea :P ) care pana sa fiu insarcinata facuse deja 7 avorturi.. cand a aflat ca sunt insarcinata s-a oferit chiar sa-mi plateasca avortul la o clinica particulara. Eu am inteles ca a incercat sa actioneze pentru "binele" meu, asa cum il vedea ea. Am inteles si de ce in opinia ei asa era mai bine... dar nu l-am aplicat. De asemenea, am o ruda mai indepartata care (de comun acord cu sotul ei) a amanat multi ani sa faca un copil (ea a facut 11 avorturi tot amanand). De ce? Pentru ca si-au dorit sa aiba o situatie materiala foarte buna pentru a-i oferi o viata buna copilului lor. Acum au mai mult decat le trebuie dar... nu mai pot avea copii :( . Ea a fost printre putinele mele rude care atunci cand au aflat de bebelusul meu m-a felicitat ca l-am pastrat :). Au vrut chiar sa-l boteze... dar locul era deja ocupat ;). |
||
|
Ella81 Postat pe 18 Ianuarie 2010 01:56 |
||
De la: Ella078178, la data 2010-01-18 01:56:12De la: Anonima_007, la data 2010-01-18 00:46:11De la: Ella078178, la data 2010-01-17 16:26:32De la: Anonima_007, la data 2010-01-15 04:54:40EU CAND AM RAMAS GRAVIDA AVEAM 19 ANI...K GRESEALA MEA..AM FOST PROASTA.DAR AM HOTARAT SA-L PASTREZ SI ACUM ARE 7 LUNI.MA UIT LA EL SI MA GANDESC CA POATE IN MOMENTUL ASTA NU AR FI EXISTAT...POATE M-AS FI HOTARAT SA-L OMOR.SI DOARE...NU STIU D C DAR DOARE DOAR GANDUL CA AS FI PUTUT FACE ASA CEVA.DAR ASTA O SA INTELEGETI IN MOMENTUL IN CARE O SA VA HOTARATI CA IN SFARSIT ''GRESEALA'' VOSTRA NU MAI E O POVARA.ADICA CAND O SA AVETI COPII.VA ROG NU VA MAI SCUZATI CU REPLICI GEN ''IMI DISTRUGE VIATA DACA IL PASTREZ'',PENTRU CA VOI V-ATI DISTRUS-O IN MOMENTUL IN CARE NU ATI FOST ATENTE..ATI FOST PROASTE...CA SI MINE DE CE SA NU RECUNOSC?DAR ACUM NU-MI PARE RAU DELOC SI DACA AR FI SA DAU TIMPUL INAPOI VA JUR CA NU AS RENUNTA LA EL,CHIAR AS RAMANE DIN NOU GRAVIDA...VA JUR.PENTRU CA EU NU CONSIDER CA MI-A DISTRUS VIATA...EU CONSIDER CA E DOAR UN DAR PENTRU A PUTEA MERGE MAI DEPARTE...PENTRU CA ACUM AM PENTRU CINE SA TRAIESC....VA RESPECT OPINIILE,IDEIILE,PARERILE DAR PACAT A ASTA E DOAR PAREREA MEA cat poate sa fie de scump sa iti traiasca puiutzul si sa fie sanatos... e pur si simplu adoooorabil
|
||
|
|
||
|
ralukutzza Postat pe 18 Ianuarie 2010 18:34 |
||
De la: ralukutzza, la data 2010-01-18 18:34:44De la: Ella078178, la data 2010-01-18 01:56:12De la: Anonima_007, la data 2010-01-18 00:46:11De la: Ella078178, la data 2010-01-17 16:26:32De la: Anonima_007, la data 2010-01-15 04:54:40EU CAND AM RAMAS GRAVIDA AVEAM 19 ANI...K GRESEALA MEA..AM FOST PROASTA.DAR AM HOTARAT SA-L PASTREZ SI ACUM ARE 7 LUNI.MA UIT LA EL SI MA GANDESC CA POATE IN MOMENTUL ASTA NU AR FI EXISTAT...POATE M-AS FI HOTARAT SA-L OMOR.SI DOARE...NU STIU D C DAR DOARE DOAR GANDUL CA AS FI PUTUT FACE ASA CEVA.DAR ASTA O SA INTELEGETI IN MOMENTUL IN CARE O SA VA HOTARATI CA IN SFARSIT ''GRESEALA'' VOSTRA NU MAI E O POVARA.ADICA CAND O SA AVETI COPII.VA ROG NU VA MAI SCUZATI CU REPLICI GEN ''IMI DISTRUGE VIATA DACA IL PASTREZ'',PENTRU CA VOI V-ATI DISTRUS-O IN MOMENTUL IN CARE NU ATI FOST ATENTE..ATI FOST PROASTE...CA SI MINE DE CE SA NU RECUNOSC?DAR ACUM NU-MI PARE RAU DELOC SI DACA AR FI SA DAU TIMPUL INAPOI VA JUR CA NU AS RENUNTA LA EL,CHIAR AS RAMANE DIN NOU GRAVIDA...VA JUR.PENTRU CA EU NU CONSIDER CA MI-A DISTRUS VIATA...EU CONSIDER CA E DOAR UN DAR PENTRU A PUTEA MERGE MAI DEPARTE...PENTRU CA ACUM AM PENTRU CINE SA TRAIESC....VA RESPECT OPINIILE,IDEIILE,PARERILE DAR PACAT A ASTA E DOAR PAREREA MEA Multumim frumos , si tie iti dorim pe viitor puiuti cel putin la fel de scumpi si adorabili :) !
|
||
|
Ella81 Postat pe 19 Ianuarie 2010 12:24 |
||
|
||
|
yumy Postat pe 19 Ianuarie 2010 12:26 |
||
De la: Ella078178, la data 2010-01-19 12:24:25De la: ralukutzza, la data 2010-01-18 18:34:44De la: Ella078178, la data 2010-01-18 01:56:12De la: Anonima_007, la data 2010-01-18 00:46:11De la: Ella078178, la data 2010-01-17 16:26:32De la: Anonima_007, la data 2010-01-15 04:54:40EU CAND AM RAMAS GRAVIDA AVEAM 19 ANI...K GRESEALA MEA..AM FOST PROASTA.DAR AM HOTARAT SA-L PASTREZ SI ACUM ARE 7 LUNI.MA UIT LA EL SI MA GANDESC CA POATE IN MOMENTUL ASTA NU AR FI EXISTAT...POATE M-AS FI HOTARAT SA-L OMOR.SI DOARE...NU STIU D C DAR DOARE DOAR GANDUL CA AS FI PUTUT FACE ASA CEVA.DAR ASTA O SA INTELEGETI IN MOMENTUL IN CARE O SA VA HOTARATI CA IN SFARSIT ''GRESEALA'' VOSTRA NU MAI E O POVARA.ADICA CAND O SA AVETI COPII.VA ROG NU VA MAI SCUZATI CU REPLICI GEN ''IMI DISTRUGE VIATA DACA IL PASTREZ'',PENTRU CA VOI V-ATI DISTRUS-O IN MOMENTUL IN CARE NU ATI FOST ATENTE..ATI FOST PROASTE...CA SI MINE DE CE SA NU RECUNOSC?DAR ACUM NU-MI PARE RAU DELOC SI DACA AR FI SA DAU TIMPUL INAPOI VA JUR CA NU AS RENUNTA LA EL,CHIAR AS RAMANE DIN NOU GRAVIDA...VA JUR.PENTRU CA EU NU CONSIDER CA MI-A DISTRUS VIATA...EU CONSIDER CA E DOAR UN DAR PENTRU A PUTEA MERGE MAI DEPARTE...PENTRU CA ACUM AM PENTRU CINE SA TRAIESC....VA RESPECT OPINIILE,IDEIILE,PARERILE DAR PACAT A ASTA E DOAR PAREREA MEA sa dea Domnul |
||
|
ralukutzza Postat pe 25 Ianuarie 2010 14:17 |
||
De la: , la data 2008-07-30 14:10:17poi si care e faza cu botezul...cum adica sa botezi un copil , nu prea inteleg astept sa imi raspunda careva...!!! din batrani se spune ca daca botezi un copil d-zeu iti iarta pacatul ca ai avortat, mie personal mi se pare cam aiurea , dar ma rog fiecare acum cu opinia lui.
|
||
|
b_adelaid Postat pe 28 Ianuarie 2010 13:48 |
||
De la: b_adelaid, la data 2010-01-28 13:48:53De la: , la data 2008-07-30 14:10:17poi si care e faza cu botezul...cum adica sa botezi un copil , nu prea inteleg astept sa imi raspunda careva...!!! ti se pare aiurea pana ajungi sa treci printr-o astfel de situatie. |
||
|
Shhh Postat pe 28 Ianuarie 2010 13:56 |
||
mi se par aiurea ideile astea gen: botez un copil si gata ma iarta d-zeu ca am facut un avort, nicidecum o situatie ca cea in cazul avortului,ai inteles probabil gresit.
|
||
|
b_adelaid Postat pe 28 Ianuarie 2010 16:21 |
||
De la: Catutzu, la data 2008-10-10 17:48:40scuzati scrisul dar sunt si cu pitica in brate :) Buna. M-a impresionat povestea ta, un id ceva se poate?ca vreau sa te intreb ceva:((
|
||
|
Micsunica Postat pe 13 Iulie 2010 13:52 |
||
De la: Ginutza03, la data 2008-06-24 13:47:13mi-e frica sa dorm, mi-e groaza de noapte. Nu mai pot sa traiesc asa. Ce sa fac/ Neplacuta situatie, dar sint persoane care ar trebui sa nu doarma niciodata de cite avorturi au facut....Trec toate , in timp...
|
||
|
twincle Postat pe 13 Iulie 2010 20:32 |
||
De la: Ginutza03, la data 2008-06-24 13:47:13mi-e frica sa dorm, mi-e groaza de noapte. Nu mai pot sa traiesc asa. Ce sa fac/ Buna . te rog sa ma ierti pt intrebarea urmatoare:, dar cat a costat avortul? ...te rog da-mi un id de contatc s ate mai intreb cate ceva
|
||
|
Micsunica Postat pe 15 Iulie 2010 01:04 |
||
De la: , la data 2008-07-30 14:10:17poi si care e faza cu botezul...cum adica sa botezi un copil , nu prea inteleg astept sa imi raspunda careva...!!! Adica o mana o spala pe cealalta. Spre exemplu, tu, sa zicem prin absurd ca ai facut o intrerupere de sarcina voita (nu avort spontan sau vreun chiuretaj recomandat de medic atunci cand e pusa in pericol viata ta sau a fatului). Atunci cand, prin propria vointa, ajungem pe masa medicului ginecolog pt intrerupere de sarcina, legile ortodoxe spun ca este un pacat capital! Sti care este menirea unor nasi de botez? Nasii de botez sunt PARINTII SPIRITUALI ai copilului. Deci, ai gresit cand ai avortat acum iti ''rascumperi'' greseala prin a boteza un copil! Capisi?
|
||
|
Lisssa Postat pe 15 Iulie 2010 10:23 |
||
|
24 iunie 2008 : am facut un avort si visez copilul 22 decembrie 2008 : mi-e frica sa nu mor virgina azi
|
||
|
Histria Postat pe 29 August 2010 15:12 |
||
Ce mai e de spus,in afara de cea care o tine una si buna Anti avort....? nimic..
|
||
|
twincle Postat pe 29 August 2010 17:00 |
||
| ramo77 .. ai facut vreodata avort ? ... din curiozitate, ... mersul la biserica nu iti rezolva problema,..din pacate am trecut si eu prin asa cva acum jumatate de an,..si inca nu sunt instare sa intru intr-o bisrica fara sa ies plangand si fugind spre iesire,..linistea nu ti-o poti gasi intr-o cladire fie ea si biserica..linistea trebuie sa ti-o gasesti in tine,..si sa te gandesti ca faptu de a pastra un copil caruia nu-i poti darui totul reprezinta un pacat mai mare decat a face un avort,..nu e cva frumos sau normal, dar uneori e necesar...poate eu ma mint singura,..dar asta ma ajuta sa trec mai departe | ||
|
AnonimulCalator Postat pe 4 Octombrie 2010 20:22 |
||
De la: AnonimulCalator, la data 2010-10-04 20:22:00ramo77 .. ai facut vreodata avort ? ... din curiozitate, ... mersul la biserica nu iti rezolva problema,..din pacate am trecut si eu prin asa cva acum jumatate de an,..si inca nu sunt instare sa intru intr-o bisrica fara sa ies plangand si fugind spre iesire,..linistea nu ti-o poti gasi intr-o cladire fie ea si biserica..linistea trebuie sa ti-o gasesti in tine,..si sa te gandesti ca faptu de a pastra un copil caruia nu-i poti darui totul reprezinta un pacat mai mare decat a face un avort,..nu e cva frumos sau normal, dar uneori e necesar...poate eu ma mint singura,..dar asta ma ajuta sa trec mai departe E pacat sa faci avort!Sint de acord!Dar pe timpuri, daca nu faceai cite un avort (sau mai multe !)ar fi trebuit sa ai o echipa de fotbal de crescut, si cu rezerve...
|
||
|
twincle Postat pe 5 Octombrie 2010 22:09 |
||
De la: twincle, la data 2010-10-05 22:09:50De la: AnonimulCalator, la data 2010-10-04 20:22:00ramo77 .. ai facut vreodata avort ? ... din curiozitate, ... mersul la biserica nu iti rezolva problema,..din pacate am trecut si eu prin asa cva acum jumatate de an,..si inca nu sunt instare sa intru intr-o bisrica fara sa ies plangand si fugind spre iesire,..linistea nu ti-o poti gasi intr-o cladire fie ea si biserica..linistea trebuie sa ti-o gasesti in tine,..si sa te gandesti ca faptu de a pastra un copil caruia nu-i poti darui totul reprezinta un pacat mai mare decat a face un avort,..nu e cva frumos sau normal, dar uneori e necesar...poate eu ma mint singura,..dar asta ma ajuta sa trec mai departe ok, pe timpuri dar acum cu atatea metode contraceptive...
|
||
|
b_adelaid Postat pe 6 Octombrie 2010 16:11 |
||
De la: lourdess, la data 2009-04-21 01:08:46De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 01:05:45De la: lourdess, la data 2009-04-21 01:00:15De la: Kathara, la data 2009-04-21 00:56:54Vai de copilul tau, cum o fi sa ai o mama pocaita dintr-asta. imi vine sa rad, cine ti-a spus tie domnisoara ca pocaitele neaparat fac avort? eu sunt catolica, si daca nu sunt ortodoxa, ca tine, inseamna ca nu am compasiune? din cate stiu, la pocaiti, avortul chiar nu este permis. doare cine-l face pe ascuns, ca fiecare gradina are si uscaciuni. mama draga, sunt mii de femei ortodoxe care fac avort, chiar 1o avoturi , cunosc cazuti; femei catolice, poate sunt si pocaite, dar..mi se pare asa usuratica teoria ta. |
||
|
friends_forever Postat pe 18 Octombrie 2010 23:34 |
||
| Exista centre de consiliere care te pot ajuta, asa cum e Asociatia NOUA SPERANTA, ALTERNATIVE PENTRU VIATA din DEVA, jud. Hunedoara. Poti sa afli mai multe despre noi la http://nouasperanta.atwebpages.com | ||
|
kudika403171 Postat pe 18 Mai 2011 15:31 |
||
| Exista centre de consiliere care te pot ajuta, asa cum e Asociatia NOUA SPERANTA, ALTERNATIVE PENTRU VIATA din DEVA, jud. Hunedoara. Poti sa afli mai multe despre noi la http://nouasperanta.atwebpages.com | ||
|
kudika403171 Postat pe 18 Mai 2011 15:33 |
||
|
Lacrimile care apar in urma avortului, cred ca ar trebui inlocuite cu orice altceva, ( fa un bine cuiva, aprinde o lumanare pt sufletul acela nevinovat, gaseste-i un nume, roaga-te sa-i fie bine, bucura-te ca ai avut o sansa sa faci avortul, poate asa acel suflet va ajunge intro familie mai buna in care va avea si iubirea de tata si cea de mama)........ nu inteleg de ce femeile care ajung sa faca avort, se complac intro stare negativa, poate asa trebuia sa se intample. Am observat ca cele mai multe relatii sunt urmate de o despartire in urma sarcinii... ei poate ar tb ca fetele respective sa se gandeasca, ca sarcina, si avortul toate au fost semne ca acel barbat cu care au trait atunci, nu era cel potrivit, si ca poate sufletul acela a venit pe propriul lui sacrificiu sa declanseze toate aceste despartiri, evident ca pentru fiecare exista ceva bun, cineva mai bun, si atunci cand nu suntem unde si cu cine trebuie, totul conlucreaza sa ne aseze asa cum e cel mai bine pentru fiecare dintre noi... asadar, parerea mea e ca ar trebuie sa multumim pentru ajutorul primit, pentru noul inceput, pentru lectia invatata..... Data viitoare ar fi bine sa stim ce alegem cand vrem sa iubim si apoi sa iubim ce am ales, si sa ne asiguram ca si partenerul, intelege asta si face la fel.... nu iubim putin si cand dam de greu....alegem altceva de iubit....(asa am vazut ca fac de cele mai multe ori barbatii - ca doar isi permit!) Cele mai relaxate persoane pe care le-am intalnit au fost cele putin religioase, au inteles ca Dumnezeu le-a trimis un semnal mare de alarma, au cerut iertare, inclusiv de la acel suflet nenascut, au lasat totul in mainile Lui Dummnezeu.... au facut ce au facut cu pomelnice, si m-au mai invatat un lucru... un avort e ca si o persoana care a decedat. Cate nu se fac pentru cei decedati???? cate se fac pentru avortoni?? - doar ii plangem, ne speriem, ne judecam desi nu vedem ca poate s-au sacrificat sa ne ofere o viata mai buna, sa ne aduca un semn ca ceva nu e bine in vietile noatre si noi in loc sa le multumim..... si sa le aratam ca a meritat sacrificiul lor..... nu facem decat sa..... !!!!! no comment, fiecare stie ce face... eu nu vrea sa stau sa jelesc, desi mi se aprinde durerea in suflet deseori, insa ma gandesc la sufletul acela, care poate a vrut doar sa ma scoata dintro relatie, care precis in viitor imi dauna, asa ca.... imi revin, ii multumesc si sincer ma bucur ca exista, a fost al meu, a fost in mine, e un mic �secret� de-al meu, si cred ca ma va ajuta si de acum inainte, nu vreau sa se transforme in cel mai mare dusman al meu, pt ca i-am luat dreptul la viata.... evident ca eu nu imi permiteam sa ii ofer o viata prea buna financiar, si sper sa ma ierte, poate va ajunge acolo unde sa-i fie cel mai bine.... Regret daca am fost acida, insa fetelor sincer, hai sa privim mai departe de obiect si sa vedem si partile care nu se vad de cele mai multe ori, si de care multi nu vorbesc.... asa ca fata sus, sufletul acela exista undeva....si va exista mereu, de ce sa il ingnoram, sau sa ne gandim la el doar cu durere, nu cred ca ii place! cred ca mai mult regreta si el pentru noi... Poate ma insel, dar sincer sper ca nu:) Toate bune! |
||
|
kudika444553 Postat pe 2 Octombrie 2011 20:01 |
||
|
Va rog daca puteti sa ma ajutati cu cateva informatii. In urma avortului corpul trebuie sa isi revina la activitatea normala, ati avut vreo dieta speciala? vreun supliment, vreo activitate speciala pentru al ajuta? Multumesc anticipat |
||
|
kudika444553 Postat pe 2 Octombrie 2011 20:05 |
||
De la: kudika444553, la data 2011-10-02 20:05:53Va rog daca puteti sa ma ajutati cu cateva informatii. Daca n-ai avut niciun fel de probleme inainte sau dupa avort, nu ai nevoie de niciun regim special. Corpul isi revine singur. Asta nu inseamna ca trebuie sa te apuci sa muti mobila prin casa. |
||
|
rashela Postat pe 2 Octombrie 2011 22:44 |
||
De la: Ginutza03, la data 2008-06-24 13:47:13mi-e frica sa dorm, mi-e groaza de noapte. Nu mai pot sa traiesc asa. Ce sa fac/ Sa mai faci un avort
|
||
|
kudika_nikole Postat pe 15 Ianuarie 2012 21:05 |
||
am 1 an de.cand numai sunt minor :iubita mea spune ea a facut avort..decand mi.a spus ca am facut un pacat mare am inceput sal visez si eu pe bebe si asta ptr ca adorm gandinduma ca sunt pacatos si ca o sa ard in iad sau etc..nu pot sa am duc la un preot sincer nu pot..aici unde sunt eu nu o pot face nu am incredere poate in alta parte dar cand...nu cred ca boi putea amrturisi ce sa intamplat asta vreodata..dar orsicum vreau sa fac alt bebe ca acum aveam toate conditiile pe cand atunci nu le avea asa ac a facut avort nu stie nimeni decat eu si prietena..ce sa fac sunt pacatos nu ma mai duc in rai???
|
||
|
kudika507333 Postat pe 15 Februarie 2012 01:22 |
||
scuzati greselile de ortografie:d
|
||
|
kudika507333 Postat pe 15 Februarie 2012 01:24 |
||
De la: kudika507333, la data 2012-02-15 01:22:41 ...madaaaa.... esti un mare pacatos ca de altfel noi toti.....cere-ti iertare si stai linistit....si daca se poate nu mai faceti avort....caci exista destule metode contracceptive...citeste si tu si ea si documentati-va....apoi apucati-va de facut sex....in ceeace priveste greselile de ortografie ...sa ti fie tare rusine....nu se cade sa incercam noi sa deslusim ce ai vrut sa scri....hai toate cele bune si numai bucuri...
|
||
|
gratuit89 Postat pe 15 Februarie 2012 17:54 |
||
|
S� st�m bine, s� st�m cu fric� s� lu�m aminte... Marele p�cat al avortului! http://ortodoxia.md/pcatul-avortului/2148-sa-stam-bine-sa-stam-cu-frica-sa-luam-aminte-marele-pacat-al-avortului |
||
|
ady_l26 Postat pe 16 Martie 2012 16:27 |
||
|
Contracep�ia nu diminueaz� drama avortului http://ortodoxia.md/pcatul-avortului/3038-contracepia-nu-diminueaz-drama-avortului Cum ac�ioneaz� pilula hormonal�????? Urm�rile asupra s�n�t��ii femeii????? Contracep�ia m�re�te num�rul avorturilor????? http://ortodoxia.md/pcatul-avortului http://ortodoxia.md/plugins/content/mavikthumbnails/thumbnails/548x363-images-stories-pacate-009_nvi2362.jpg [Mami, de ce....?] Rugaciunea femeii care a avortat http://ortodoxia.md/pcatul-avortului/3345-rugaciunea-femeii-care-a-avortat |
||
|
ady_l26 Postat pe 16 Martie 2012 16:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Avortul...ce si cum? | 60 | De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25 |
| avort | 2 | De la: kudika_25462 9 Ianuarie 2013 09:57 |
| Povestea mea!!! | 18 | De la: kudika427927 15 Mai 2013 14:06 |
|
|
||
| Ajutor | 11 | De la: kudika_nikole 18 Ianuarie 2012 01:42 |
| ce sa fac ??? | 143 | De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.