Mai multe
De la: DON_LUCIANO, la data 2009-09-10 16:49:44De la: Fructis, la data 2009-09-10 16:47:47De la: DON_LUCIANO, la data 2009-09-10 09:41:24De la: Fructis, la data 2009-09-10 09:35:44barbatii sunt foarte porci si exceptiile sunt fooooooooooooooooarte mici din pacate bine mai bine
|
||
|
Fructis Postat pe 11 Septembrie 2009 22:03 |
||
|---|---|---|
De la: Fructis, la data 2009-09-10 09:35:44barbatii sunt foarte porci si exceptiile sunt fooooooooooooooooarte mici din pacate tocmai ma intrebam daca fac parte din exceptii sau din grosu' haitei. ca azi , tanti frusina, curioasa blocului ca sta toata ziua la intrare si monitorizeaza intrarile si iesirile din bloc, de am ajuns sa-i bagam cartela-n gura cand vrem sa intram in scara, mi-a zis pe un ton poruncitor, dupa ce din greseala am nimerit cartela intre sani, ocupat cu vorbitu' la telefon(si are niste sani, slava domnului!!), "porcule! nu te uiti ce faci!!?" expresia asta mi-a deschis apetitul de intrebari existentiale si pana la etaju' patru, m-am tot gandit ce sa fac: sa-i spun administratorei sa puna usa rabatanta sau sa instalam si un ATM langa tanti frusina. |
||
|
geo_x Postat pe 11 Septembrie 2009 22:12 |
||
De la: anybody, la data 2009-09-11 10:31:21De la: keracunan_hati, la data 2009-09-11 03:25:40Sunt barbat si va spun sincer ca toti barbati sunt porci intr-o mai mica sau mai mare masura. Dar asta se stie de cand lumea, nu asta e problema. Tot ce trebuie face-ti e sa incercati sa-i gasiti pe aia care sunt intr-o mai mica masura. Nu:Semiporc ,porc sau porcalau. Iaca sunt trei ,nu 2.
|
||
|
|
||
|
Postat pe 11 Septembrie 2009 22:12 |
||
De la: Fructis, la data 2009-09-11 22:03:19De la: DON_LUCIANO, la data 2009-09-10 16:49:44De la: Fructis, la data 2009-09-10 16:47:47De la: DON_LUCIANO, la data 2009-09-10 09:41:24De la: Fructis, la data 2009-09-10 09:35:44barbatii sunt foarte porci si exceptiile sunt fooooooooooooooooarte mici din pacate Si pana la urma urmei sunt porcii nostri.Deci,asta ce ne face pe noi?
|
||
|
Postat pe 11 Septembrie 2009 22:14 |
||
| porci? ce urat din partea voastra sa insultatii barbatii.. -.- | ||
|
osti Postat pe 11 Septembrie 2009 22:49 |
||
Eu unul ma consider k fac parte din categoria de porci acceptabili . Pref sa recunosc ca sunt un porc decat sa ma dovedesc pe parcurs . Nu va ganditi acu k sunt ultimul hal de om, ba chiar tind sa cred ca sunt chiar foarte finutz si intodeauna imi place sa fac o femeie fericita.
|
||
|
keracunan_hati Postat pe 13 Septembrie 2009 03:16 |
||
De acord cu tine,dar sa nu uitam ca si tatal tau este un.....barbat.Barbatul porcului este..o ...... Si progeniturile porcilor de sex feminin sunt .....scrofitele.
|
||
|
sorelpaul Postat pe 13 Septembrie 2009 08:16 |
||
Am citit o parte din ceea ce ati postat si ma distreaza o anumita inversunare a unora dintre voi :egalitate ,meritam mai mult,barbatii nu se ridica la nivelul nostru etc.Din acest motiv pe unele femei le consider foarte masculinizate ,nu departe de a fi "barbatul "intr-o relatie lesbi.Weiniger ,un mare psihanalist ,spunea ca :'Barbatul traieste constient ,femeia traieste inconstient".Emanciparea femeii insemna emanciparea partii masculine din femeie,deci ,cele care se cred cu "oute "pe planeta asta, sa o lase mai moale, deoarece femininul pur nu prea resimte nevoia de emancipare.
|
||
|
sorelpaul Postat pe 13 Septembrie 2009 08:38 |
||
|
Pai e vorba aia: Nu poti trai cu o femeie, dar nici fara ea.. nu se aplica regula asta si pentru porci!? La urma urmei au si ei slanina, carne, ceva intelect si apoi niciodata nu pot vedea in fata deoarece vad doar ceru:) Apoi daca nu ar exista un pic de nesimtire in lume ce ne-am face cu atata bine!? |
||
|
seularts Postat pe 13 Septembrie 2009 09:06 |
||
| Rectific :" Partenera" porcului este .....scroafa. | ||
|
sorelpaul Postat pe 13 Septembrie 2009 09:21 |
||
|
porcusori si scrofite suntem toti cel putin o data in viata. ca te jigneste e porc. ca esti profitoare si il storci de bani esti scroafa..si tot asa. nici barbatii dar nici femeile nu-s mai sfinte.... asa ca....zise Dumnezeu : "veniti aici, animalele lu' tata" :))))))) |
||
|
jeni_iulia Postat pe 13 Septembrie 2009 09:31 |
||
De la: jeni_iulia, la data 2009-09-13 09:31:33porcusori si scrofite suntem toti cel putin o data in viata. ca te jigneste e porc. ca esti profitoare si il storci de bani esti scroafa..si tot asa. nici barbatii dar nici femeile nu-s mai sfinte.... de fapt, asta a zis-o neo! |
||
|
geo_x Postat pe 13 Septembrie 2009 09:45 |
||
De la: geo_x, la data 2009-09-13 09:45:50De la: jeni_iulia, la data 2009-09-13 09:31:33porcusori si scrofite suntem toti cel putin o data in viata. ca te jigneste e porc. ca esti profitoare si il storci de bani esti scroafa..si tot asa. nici barbatii dar nici femeile nu-s mai sfinte.... neatza
|
||
|
cantafabule Postat pe 13 Septembrie 2009 09:53 |
||
buna cantafabule varianta corecta era noe!
|
||
|
geo_x Postat pe 13 Septembrie 2009 09:55 |
||
| Metamorfoza lumii! Cum poti spune ca barbatii sunt porci numai ca te-ai pacalit cu un escroc? Atunci spune-ne si noua daca era porc de la inceput sau s-a metamorfozat cand a vazut ca-ti creste burta? Dar daca el era intr-adevar porc, pe tine drept cine te-a luat cand v-ati impreunat? Stiti ca si femeile pot fi, hai sa le zic tot porci pentru ca exprima acelasi regn iar cuvantul trecut la feminin pare mult mai grav decat sinonimul masculin. Pentru ca toata lumea sa fie corecta din punctul de vedere al constiintei fata de semen, ar trebui ca stiinta sa evolueze pana intr-acolo sa opreasca schimbarea simtamintelor sufletesti si sa le cimenteze acolo unde ii convine partenerului. Dar atunci nu se va rasvrati chiar partenerul cand s-o satura de acea stare de bine care, uneori chiar ne plictiseste pentru ca tot ce e liniar nu produce modificare in nici-un sens. Hai sa lasam gratitudinile si sa fim mai atente cand ne lasam insarcinate! Oare ce ai dorit atunci cand ai hotarat sa obtii un prunc de la el? Erau asa de bine conturate relatiile ca puteai sa vezi prin el vesnicia? Sau ai vrut numai sa-l incatusezi pentru ca il iubeai? Cea mai mare responsabilitate azi este hotararea de a da nastere unui copil. Dragostea e o boare care ne invaluie si ne invaluie pana cand ne ameteste de-a binelea dar asta nu inseamna ca ne ameteste si gandul si inteligenta! Lasati sufletele sa sufere si mintea sa discearna. Si eu am intalnit barbatul - porc, dar porc nu gluma insa asta e! Ii cunosteam si trasaturile si apucaturile de porc dar mi-am zis: cum sa ma ia moartea fara inca o experienta execrabila? Experienta a trecut iar sechelele lasate inca ma dor, dar nu pot da vina doar pe porc pentru ca eu am fost aceea care am luat hotararea primordiala: sa-l accept asa cum e sau sa renunt de a-l mai vedea? E ca in Shachespeare : A fi sau a nu fi! Daca cea care a lansat intrebarea are acum probleme pecuniare poate sa scrie mai mult si noi cei care ne impresionam la fie ce problema de a semenilor nostri (ca de aceea ne aflam aici laolalta, nu), sa puetem interveni. Mult curaj in a-ti creste odrasla careia odata si odata o sa trebuiasca sa-i explici cum ca taica-su a fost un porc numai pentru ca tu nu ai vrut sa-i vezi toata infrastructura. | ||
|
galina_aceeasi Postat pe 13 Septembrie 2009 09:57 |
||
eu deja ma gandeam la neo din matrix
|
||
|
cantafabule Postat pe 13 Septembrie 2009 09:58 |
||
| CE urasc sa aud asta: barbatii sunt niste porci...NU e adevarat!asa poate zice si un barbat dezamagit de o femeie :femeile sunt curve!ei na!asta e o mare tampenie...poate ai sa gasesti un barbat care sa te iubeasca sate respecte...si sa fii fericita si multumita de el! si nu ai sa mai zici asta!O SA ITI REVII!AI SA VEZI! | ||
|
ema21 Postat pe 13 Septembrie 2009 13:28 |
||
|
acuma asta e nu poti da timpul inapoi, oricum nu stiu povestea, cred ca ai invatat lectia si nu zic de barbati zic de felul in care iti construiesti un ideal in viata si ce astepti sa ti se indeplineasca in viitor. fiecare are personalitatea lui si face ce vrea, eu mi-am spus parerea. |
||
|
catwoman_night Postat pe 13 Septembrie 2009 14:22 |
||
| eu sunt mistret carnivor,mananc femei | ||
|
felixcat Postat pe 13 Septembrie 2009 16:58 |
||
| ...mda..barbatii sunt porci..si femeile sunt c*urve, prefacute si mincinoase..deci...toateee!!!..aaa..si app..femeile insala mai mult ca barbatii..asa ca..or fi barbatii porci ..dar femeile sunt mai rau..Imi pare rau ca te lasat cu burta la gura si a plecat..dar probabil ai facut tu ceva de a plecat :P | ||
|
shagi23 Postat pe 14 Septembrie 2009 13:03 |
||
De la: felixcat, la data 2009-09-13 16:58:03eu sunt mistret carnivor,mananc femei diseara poti sa servesti cina la mn
|
||
|
yumy Postat pe 14 Septembrie 2009 13:23 |
||
De la: , la data 2008-06-24 15:44:11pe mine m-a lasat gravida si m-a parasit.... nu draga....tu esti proasta. te-ai f...t fara protectie! d.aia esti mama singura! |
||
|
greierash_is_back Postat pe 14 Septembrie 2009 13:43 |
||
yum yum!!!!
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 14 Septembrie 2009 13:43 |
||
De la: elenatot, la data 2008-07-10 13:05:52Ei nu sunt poci, ci femeile pentru ca le ofera cocina. Tu cui ai vrut sa faci copilul? lui? nu te-ai gandit ca ti-l faci tie? Asta este mai trebuie sa si judecam inainte sa-i acuzam. Ei sunt asa fiindca le permitem noi, si de ce sa nu recunoastem ca o facem intentionat. Sper ca nu a fost un motiv ramanerea ta insarcinata ca sa-l tii langa tine, ca atunci nu te supara ce ai vrut? dovada de iubire? Cred c� ne afecteaz� la fel, pe sexe, speran�a asta CRED INCON�TIENT�, ne�tiut�, c� dup� c�s�torie o s�-l aranj�m noi cum ne pic� NOU� mai bine pe Cel�lalt. C�ci, s-o recuno�tem, e ni�el obositor teatrul acesta impus de apropierea de pe la 20-30 de ani (adic� de specie, pentru procreere). Nu o spun cu r�utate, ci pur �i simplu �mi place s� plec de la realitate, ca s� nu m� �ntreb apoi ca prostul ce are pragul �la de sus cu fruntea, cu nasul meu... Abia de acolo m� str�duiesc s� v�d cum �ndrept lucrurile. |
||
|
Mircea_O Postat pe 14 Septembrie 2009 18:07 |
||
De la: shagi23, la data 2009-09-14 13:03:12...mda..barbatii sunt porci..si femeile sunt c*urve, prefacute si mincinoase..deci...toateee!!!..aaa..si app..femeile insala mai mult ca barbatii..asa ca..or fi barbatii porci ..dar femeile sunt mai rau..Imi pare rau ca te lasat cu burta la gura si a plecat..dar probabil ai facut tu ceva de a plecat :P Asta asa e ,femeile insala mai mult ca barbatii,dupa statistici chiar dublu. |
||
|
Postat pe 14 Septembrie 2009 18:11 |
||
De la: sorelpaul, la data 2009-09-13 09:21:07Rectific :" Partenera" porcului este .....scroafa. Logic si corect ,nu poate fi soarecele. |
||
|
Postat pe 14 Septembrie 2009 18:12 |
||
guitz,guitz
|
||
|
matracucu Postat pe 14 Septembrie 2009 18:13 |
||
si noi iubitoare de animale
|
||
|
nikky21 Postat pe 15 Septembrie 2009 17:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| b�rbatul din zodia Pe�ti | 2 | De la: kudika149722 18 Aprilie 2010 12:58 |
| Eu vs EL & EA..... | 9 | De la: kudika051526 13 Iulie 2009 10:45 |
| iubesc si sunt iubita de cine nu trebuie | 65 | De la: angelalb 23 Iunie 2010 17:31 |
|
|
||
| ceva pareri aveti? | 13 | De la: lumimari 29 Iunie 2009 17:14 |
| Sondaj de opinie | 44 | De la: alegro6543 28 Noiembrie 2010 19:44 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.