Setari Cookie-uri

barbatii sunt porci

mie mi se pare amuzant ca toata lumea a sarit in sus ca e normal ca un barbat sa-si lase amanta daca ramane insarcinata

si nimeni n-a zis nimic cu privire la tipul care si-a parasit sotia insarcinata....:|
ciocophilia
Postat pe 4 Septembrie 2008 12:10
hai sa nu fim rele! barbatii pot fi niste accesorii drasgute, care fac parte din peisajul nostru al tuturor de zi cu zi, daca ei nu ar fi ar fi rau pentru noi, daca nu am fi noi pentru ei ar fi rau pentru ei... asa ca rau cu rau dar mai rau e fara rau... sa nu dramatizam intr-o relatie daca macar unul dintre ei nu are capul pe umar atunci vin si copiii voi porumbeilor nu stiati ca duce si la pat si mai tarziu va treziti si cu unul mic pe cap care uneori incurca toate planurile care le aveti sau poate nu le aveti? putea-ti si voi sa folositi macar prezervativ daca nu anti, sau pastila de dupa, sau clasica aspirina, sau lamaia, sau portocala, sau banalul sifon... sunt doar cateva sugestii si nu se intampla sa va plangeti nici unul in pumni acu si sa va lamentati cine stie prin ce coltisor... copiii trebuie sa vina daca vrei si atat, nu lasati la voia intamplarii sa vina cand o vrea cel de sus! Dumnezeu zice sa faci copii, dar nu spune cati, asta ramane la chirotimia omului. copiii trebuiesc facuti cand trebuie, cu cine trebuie fiindca sunt niste ingerasi care ne pot insenina viata, dar uneori ne pot infunda si viitorul... Saraca Israela, vrea si el sa faca un copil, sa fie alaturi de madam Iliescu... mare gradina are Dumnezeu, altii fac copii pe banda rulanta, altii... cine are sa-i traiasca, cine nu are sa nu si-i doreasca daca nu isi permite, mai ieftine sunt pilulele decat intretinerea unui copil, si pana la urma daca nu aveai bani te inscria-i la planing familial de la policlinica si le luai gratuit. Bafta si mai ganditi-va inainte de a face un pas, nu dati vina numai pe barbati ca nu numai ei sunt de vina...
mitzura
Postat pe 4 Septembrie 2008 15:43
Sunteti penibili toti...ce comentarii ilogice...toata viata voastra voi scroafelor o sa va imperecheati cu porci. Asta e situatia.....
babyblue9933399
Postat pe 4 Septembrie 2008 18:09
traumatizata?1 pazea soro, n-avem de ce sa ne traumatizeze niste accesori... si ei au nevoie de noi asa ca sa nu le facem pe plac si pace, sa fim noi cele care pun piciorul in prag, care avem ultimele cuvinte, pe ei sa ii tratam ca pe niste caini, adica: sa le dam sa manance de 3 ori pe zi, si seara sa ii dezlegam sa plece daca vor, sa ii pazim noi pe ei, sa le punem prezervative in buzunar sa aiba bietii de ei la indemana daca li se iveste vreo ocazie neasteptata, si sa nu uitam ca sunt niste animalute de companie mici si fragile, saracii!!!!! sunt casanti, domnule politist m-am imbatat, m-am imbatat, va rog sa ma scuzati - puerili, ai nimanul si noi trebuie sa ii ocrotim ca saracii o cauta si in vise tot pe mamitica...
mitzura
Postat pe 6 Septembrie 2008 17:03
tipa care a postat faza cu a lasat-o gravida si a parasit-o nu a spus nici cine era ala si nici dk e casatorit sau nu. de unde s-a ajuns la concluzia k e casatorit? ma rog... si chiar de-ar fi, e problema ei. asa cum si faptul k a ramas gravida e tot problema ei. nu cred k ar fi prima careia i s-a intamplat. desigur k exista fel si fel de metode sa nu faci copii, dar uneori tot raul spre bine. eu cred k o sa se descurce intr-un fel sau altul, k orice are solutie pe lumea asta, in afara de impozite si de moarte. iar ala de si-a luat talpasita cand a aflat de tripleti o sa primeasca ceea ce merita mai devreme sau mai tarziu. ce intelegem de aici? k femeile sunt mai puternice si pana la urma gasesc linia de plutire, drumul cel bun, etc? k barbatii sunt, in functie de varsta si de educatie, niste lasi??? fiecare om greseste, indiferent k e barbat sau femeie, dar nu toti isi pot asuma responsabilitatea pt acele greseli.
morenyta
Postat pe 6 Septembrie 2008 17:42
De la: ana4ka, la data 2008-08-16 21:41:10Parerea mea e ca barbatii sunt facuti toti dintr-un aluat..doar k difera modelele.. porci..porcusori sau porcoi nu sunt toti! si totusi asa specimen exista..iar care are ghinionul sa traiasca cu..soarta!iar care a avut doar tangente, a invatat lectia!Oricum si femeile nu sunt toate usa de biserica..uneori unii barbati ajung porci din kauza unor scroafe...dar in cele mai frecvente cazuri barbatii sunt de asa natura...
PAREREA MEA!
P.S sa nu o judecam totusi pe amanta 03...stiti de cele mai multe ori fiecare isi merita soarta! Sa fie ea sanatoasa si copilul..iar Dumnezeu e mare si o va ajuta..pt k le da la fiecare dupa suflet!
de foate multe ori ajung porci "din cauza unor scroafe".in acest moment inteleg dar fac tot posibilul sa nu ma dezbrac de caracter.am facut acest lucru si am regretat enorm. am pierdut chiar din respectul fata de mine. comportamentul unor femai atunci cand abuzeaza de finetea unor barbati,pote provoca in ei dorinta de-a fi porci ,numai din razbunare.de multe ori ajung sa se razbune pe relatii urmatoare celor ce au provocat razbunarea si nu este corect. cateodata ne dam batuti.renuntam la sparanta ca nu sunt toate la fel ,ajungand sa umblam din floare in floare (cum spun unii )numai pentru a evita acele sentimente de durere.
nu toata lumea are puterea de se ridica dupa cazaturi ,si nu toata lumea poate da dovada de caracter.nimeni nu poate fi mereu invulnerabil.din pacate ,durerea vine atunci cand dorim sa fie ceva deosebit si lasam armura jos.de cele mai multe ori cand se lasa garda jos se primesc cele mai crunte lovituri.asa ca am certitudinea ca multi ajung porci din cauza unor evenimente neplacute din trecut.la fel se intampla si multor femei ce apoi ranesc la randul lor oameni nevinovati pentruca nu mai au puterea de-a lasa garda jos,de-a lasa acea armura a sufletului jos.

ajung sa cred ca totul tine numai de sansa.....iar amanta a incercat sa forteze prea tare acea sansa.a vrut sa forteze propriul noroc,folosind acea sarcina pentru a desparti un barbat(porc probabil)de sotie si copil.io nu am sotie dar am fost in aceasi postura,cineva a vrut sa ma lege cu un copil.este usor.a mintit ca ia pastilute,si uite asa am aflat ca voi fi tata.spre norocul meu am gasit destula putere pentru a o convinge ca sunt un porc ce nu merita acel copil de la ea si a"pus stop" povestii.sa ca nu voi gasi niciun fel de intelegere pentu ea.cu siguranta acel om nu a dorit asta.

Postat pe 8 Septembrie 2008 01:11
Incredibil!!!!!!!!!
Cat de prosti ne crezi??????????
googoodoll
Postat pe 8 Septembrie 2008 21:03
De la: googoodoll, la data 2008-09-08 21:03:08Incredibil!!!!!!!!!
Cat de prosti ne crezi??????????

foarte prooosti,ne crede
focsa05
Postat pe 8 Septembrie 2008 21:23
da sant porci.daca s ar putea ar iubi mai multe femei odata .

Postat pe 8 Septembrie 2008 21:50
mic_negru_si_urat2

80 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 09:50 Citeaza Raspunde

De la: focsa05, la data 2008-09-08 22:21:10

De la: yourdream, la data 2008-09-08 22:12:25

din momentul acesta puteti scrie ce vreti nu o sa ma obosesc sa mai raspund la porcariile voastre,in viata reala am vazut o multime de femei geloase sau invidioase pe mine,nu ma puteam gandi ca se poate intampla si pe un site dar voi atat puteti fi de disperate de felul in care aratati incat si pe un site va luati de lume in general ,nu doar de mine.Si tembela aia de puffilici sa nu vorbeasca fara ea,sau daca m-a vazut vreo data in viata ei poate sa isi dea cu parerea despre mine??sau daca arat cum arat eu nu pot intra pe net?pe vre-un site??cum poti copia pozele unei persoane pe care tu o mai si cunosti pe deasupra,daca e adevarat ce zici! eu am pus multe poze pe site,din tot feluri de locuri,se vede cand copiezi niste poze ale unor fete care sunt modele sau mai stiu eu ce,si sunt poze facute in studio,daca atata nu te duce capul inseamna ca nu degeaba esti blonda.Am vazut ca aproape toti de aici sunteti niste muncitori in fabrica care la ora 3 abia asteapta sa ajunga acasa sa intre pe kudika sa se mai certe cu fetele care arata bine.Femei de varsta mamei mele,care intra si vorbesc despre sex oral,despre sex anal! inseamna ca voi nu aveti ocupatie,nu aveti barbat,nu aveti viata! femei de 40-45 de ani...oricum sunteti niste tarani invidiosi ,acesta a fost ultimul meu mesaj!

acum sincer... mare dreptate are!!

ca sa fiu corect fata de cine merita voi spune ca ai mare dreptate dar in legatura cu acea categorie de oameni citata de tine.energia negativa,prostia,rautatea,vin de la tarani,si inculti,dar sunt si oameni de caracter aici.din pacate,rautatea,si impertinenta unora face tot grupul sa arate la fel.dar nu trebuie generalizat daca vrem sa fim corecti.sunt cativa oameni ca aricica spre exemplu ce nu merita sa varsam supararile noastre pe ei.nu toata lumea jigneste si trateaza pe cei noi veniti cu superioritate si aroganta.aricica si multi altii noi veniti nu stiu exact ce se intampla.au luat toate vorbele de bune,au fost acceptati si bunatatea lor a fost luata drept naivitate .dar tot din cauza bunatatii nici nu imagineaza ca asemenea caractere si comportamente pot exista.

nu toata lumea stie sa se adapteze oricarei situatii in lumea asta .in asemenea cazuri,unii combat,iar altii primesc perversitatea drept bunatate.este greu de tinut mintea limpede si posibilitatea de a gandi cand spiritul de turma este incurajat zi de zi,cu sute de telefoane,mailuri,mesaje.tot acest joc nu reprezinta decat ambitia sultanului de a parea cea ce nu este.nu toti au trait acele momente penibile cand sultanul facea poze cu cadanele,repetand de 10 ori "pune-ti mana pe mine sa par sex simbol." nu toti au vazut sotia acestuia mincind pana la limita puterilor 3 zile in timpul unei petreceri si mergand dimineata la munca.acea femeie a dat dovada de foarte mult bun simt si a fost cu adevarat respectata de toata lumea,mai putin de sultan ,atunci cand la masa,in fata tuturoor a afirmat intrun moment de slabiciune"ce ma uratule? io maine daca gasesc una mai buna ca sotia mea imediat o las. am casa,am teren,fac ce vreau."stiu sigur ca nimeni nu ma poate acuza de calomnii deoarece toata lumea de la masa a sarit pe sultan cu gura cuzandul de nesimtire si ca a dat dovada de un caracter ingalat.sultanul va replica probabil ca a glumit.ei bine cu asemenea sotie ar fi mers altfel de gluma" vai iubita mea saracuta,munceste ca o albinuta,multumesc lui dumnezeu ce femeie fantastica a scos in calea mea. ASTA AR FI FOST O GLUME DE GENTELMAN ADEVARAT CUM SULTANUL PRETINDE A FI.io toata viata mea de la un asemenea gest am descifrat intregul caracter al unui om,si nu a fost singura data cand in fata mea a dat dovada de un caracter infect si ingalat. acum fiecare poate crede ce vrea dar eu am adus un gram si din adevarata fata a sultanului.si daca nu se termina cu magariile voi mai aduce deoarece mai am o tona de asemenea momente. nu poate contesta nimeni spusele mele.in cel mai rau caz se vor posta calomnii la adresa mea dar nimeni nu poate contesta ce tocmai am scris aic.

sultane ai facut marea greseala de-a ma trata ca pe un prost si de-a ma sfida.

sunt prost daca vreau io,cat timp vreau io,si inghit prostia si magaria atunci cand vreau io.emma iordanescu,fata de care consider ca am fost mai mult decat un domn, asistat in masina la asemenea gafa facuta de tine la adresa mea.sultanul,stiind ca emma ma cunoastepentru prima data in viata ei in acea zi a afirmat urmatoarele"aaa asta micu si negru ,prima data cand am vbit io cu el de harem aa spus ca toate trebuie f...e si ca sunt numai ne f....e." chiar dca intre barbati un om pe care vrei sa convingi a fi prietenul tau spune asa ceva,nu poti repeta in fata unei femei care'l cunoaste prima data.si ai repetat acea vba multor femei din harem cu tama ca ce?ca voi tabara pe haremul tau?nu draga sultane.esti bolnav,obsedat,cuprins de teribilisme in legatura cu acest site.nu asa se poarta un prieten si un caracter asa cum vrei sa arati tuturor ca esti.nu este interesul meu sa te ranesc,dar caut sa te fac sa intelegi ca magariile se platesc pe lumea asta.nu am fost deranjat de caracterul tau,de afirmatiile tale,de perversitatea ta ,pana cand nu ai sarit calul intrand in viata mea personala cu idioteniile tale,spunand povesti pline de venin si minciuni cuva drag mie.si stiu ca nu a fost singura cu care ai indraznit .nu fac nume deoarece am promis iar toata lumea stie ca risc si viata pentru a ma tine de o promisiune( vbesc de cea facuta melindutei cand a aterizat).cauta sa realizezi ca nu faci bine.ai spus oamenilor ca sunt violent,ca sunt nerespectos cu femeile,ca insel multe femei in acelasi timp.MINCIUNI.nu neg faptul ca am avut multe aventuri,dar toate au stiut sa nu se astepte la nimic deoarece a fost aventura din ambele parti.am incercat sa aleg o femeie din mai multe,recunosc.dar nu am avut comportamentul descris de tine pentru a convinge lumea sa sune la meliduta,sa trimeata mesaje sa me discrediteze.sigur nu ai trimis tu nimc ,asa vei spune.asta ai spus de o saptamana fara ca io sa te acuz de nimc pe celalat topic.(gelozie pe trecut....) CINE SE SCUZA SE ACUZAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

ASTA AM VASTEPTAT.IO NU JIGNESC,IO NU MA CERT,IO MA PORT CA IN TRIBUNAL,CA UN AVOCAT.LAS PE CEI CA TINE SA CADA IN PROPIILE CAPCANE.

ai stiut ca vine uraganul deoarece ai stiut bine ce ai facut.ai simtit cum se apropie din ce in ce mai mult,cuprins de panica,macnat de asteptarea uraganului ai inceput sa tipi repede ca nu tu ai facut rau.cu tin eintradevar am vbit cateceva din viata mea la un sprit.de la tine stie tot haremul.de la nimeni altcineva.tu si cei ce au avut cateva informatii,ati avut grije sa le infloriti si sa le traantiti pe capul fetii.a poment o minciune de-a ta pusa in carca mea in seara cand am venit tarziu la tine cu iris.ai spus fetii ca am fost nerespectos la adresa ei.IN ACEA SEARA.iris si vasi stiu clar ca am spus ca melinduta este un copil bun,o fata superba si ca vreau sa investesc sentimente.(am folosit termenul investitie)io nu uit.

am martori,persoane cu caracter,care nu pot nega sau minti.

am dreptate sultane?macar in al 12 lea ceas,dupa ce nu mai sunt cu melinduta,(nu as fi facut atat taraboi daca ar fi fost vina mea 100%),ce am scris va ramane,si lumea va intelege,macar acum sultane fa ceva cu adevarat corect.DA DOVADA DE CARACTER. RECUNOASTE SI CERE IERTARE!!!!!! VEI FI ORICUM APRECIAT MAI MULT!!!!!!

SINGURA MEA GRESEALA FATA DE ACEA FATA A FOST CA NU AM VBIT CU EA DE TRECUTUL MEU.DAR DIN PROPRIE EXPERIENTA STIU CA NU SE FACE.

mydream,acea fata,care poate nu are tocmai drepatae suta la suta,a vezut o mare realitate in prima zi.este acceptat numai cine se supune.cine accepta rautatiile .numai cine accepta toata vrajeala de 2 lei a sultanului.io nu am fost supus niciodata,nu am batut la usa haremului.am fost chemat in harem atunci cand a avzut ca deja multe lume din harem ma respecta pe mine si posturile mele.

a zis ca daca nu ma poate combate sa mi se alieze. A Stiut ca nu voi accepta magariile,a vazut ca nu ma poate supune rautatiilor deoarece prin posturile mele am respectat pe toti si sm impus respect.ce se aseamana se aduna.am fost adus de harem !!! nu de sultan!!!! nu ai niciun merit sultane.nu am nicio obligatie fata de tine.

dar tu ai obligatia sa respecti mai mult pe cei ce respecta decat acea falsitate efisata de tine.

multi vor lua foc in urma acestui post,multi nu vor putea comenta nimic, iar multi se vor lumina.

nu pot schimba eu mentalitatea oamenilor dar pot cel putin incerca sa fac sa inteleaga pe cine poate.

IN ORICE CAZ IO UREZ TOATE CELE BUNE TUTUROR.
Raporteaza abuz de limbaj

Puffilici

518 mesaje
Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 09:53 Citeaza Raspunde

Neata !
Deci nu`mi vine a crede...mie peste noapte mi`au disparut niste poze din album...cate zeci de conturi false puteau sa raporteze intr`o noapte?!?!!?
Pozele mele cu pisici si cu Marylin...macar la ale cu mine mai intelegeam...dar alea?! Vai de capul vostru astia fara preocupari , va straduiti degeaba ca pozele se uplodeaza simplu
Incep sa ma plictisesc de site`ul asta fara nicio politica...unde toata lumea zice ce vrea , unde se intampla fel de fel de 'minuni'...

"Nu stiu pentru cine scriu, dar stiu de ce scriu. Scriu ca sa ma justific. In ochii cui? Am spus-o deja, dar infrunt ridicolul de a mai spune-o o data: in ochii copilului care am fost." Octavian Paler - Desertul pentru totdeauna (I simply adore him!!!)
mic_negru_si_urat2

80 mesaje
Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 09:57 Citeaza Raspunde

De la: Puffilici, la data 2008-09-09 09:53:56

Neata !
Deci nu`mi vine a crede...mie peste noapte mi`au disparut niste poze din album...cate zeci de conturi false puteau sa raporteze intr`o noapte?!?!!?
Pozele mele cu pisici si cu Marylin...macar la ale cu mine mai intelegeam...dar alea?! Vai de capul vostru astia fara preocupari , va straduiti degeaba ca pozele se uplodeaza simplu
Incep sa ma plictisesc de site`ul asta fara nicio politica...unde toata lumea zice ce vrea , unde se intampla fel de fel de 'minuni'...
sa vezi la mine dezastru.....

Postat pe 9 Septembrie 2008 10:54
De la: amanta_03, la data 2008-06-24 15:44:11pe mine m-a lasat gravida si m-a parasit....
acum sunt mama singura si nu am posibilitatea sa ma intretin decent

dar ti-a placut sa faci sex, nu ? :)

Postat pe 10 Septembrie 2008 15:35
De la: ComanDss, la data 2008-09-10 15:35:43
De la: amanta_03, la data 2008-06-24 15:44:11pe mine m-a lasat gravida si m-a parasit....

Ei, si tu acuma.... L-a iubit pe om, ce naiba? Cum sa nu ii placa. Dupa aia il face porc... Am sustinut-o si imi e mila de copil care nu a gresit cu nimic, dar ea cand facea sex cu el nu se gandea la nevasta lui? A prostit-o si ea a picat in plasa... Acum trebuie sa se descurce... Si cred ca nu mai suntem asa de infantili nici la o varsta mai frageda sa credem orice minciuna... doar ca avem nevoie de afectiune si de cuvinte frumoase, chiar daca sunt minciuni. Numai sa nu mergem prea departe... Acum nu mai tin partea nimanui in povestea asta, dar amandoi au gresit. Dupa parerea, mea tot timpul femeia trebuie sa aibe grija sa faca tot posibilul sa nu ramana insarcinata... ca dupa barbati.... E, nu toti sunt la fel, scuze daca va bag in aceeasi oala pe toti, dar eu mereu am fost pregatita... Asa preventiv... Sau ma gandesc ca ea a zis ca are grija si el a stat linistit?????? Tot ce e posibil...
rosuveronika
Postat pe 11 Septembrie 2008 16:31
a gasit cineva fericirea eterna? cred ca fericirea pana la urma e ca aurul care voiau sa il faca vechii spiteri cand cautau piatra filozofala. l-au gasit ei cumva? macar sa ne indulcim traiul de zi cu zi si sa nu ne certam, sa nu ne scoatem ochii, sa reusim sa ne toleram unul pe celalalt cu defecte si lucruri bune pe care le avem fiecare, iar daca nu se poate sa ne inghitim unul pe celalalt cu toate acestea sa ne despartim sa nu devenim porci unul pentru celalalt. ganditi-va ca fericirea si iubirea sunt atat de efemere pana la urma. sa spui unui om tin la tine si sa te comporti ca atare cred ca e mai de bun simt decat sa ii spui ca il iubesti si peste 5 minute sa il iei la pocnit. Think about and love!
mitzura
Postat pe 11 Septembrie 2008 18:53
Cred ca ai facut tu o alegere proasta, nu cred ca este el porc.Poate ca omul nu a vrut copil cine stie...in afara de voi 2 nu stie nimeni ce s-a intamplat exact.
alexutzab
Postat pe 12 Septembrie 2008 11:48
Femeile astea sunt culmea..da mai..ai ramas gravida, puteai sa intrerupi sarcina, de ce nu te-ai protejat ? este porc pt k nu te ajuta acum cu banii, cu toate ca dk el ti-a zis de la inceput k nu vrea copil, poate ca nici cu banii nu ar trebui neaparat sa te ajute..eu cred k generalizati prea mult si nu trebuie sa jigniti asa dupa niste greseli personale

Postat pe 12 Septembrie 2008 12:03
uitasi...

si porcii zboara ....

Greenie
Postat pe 12 Septembrie 2008 13:15
Nu toti sunt porci. Unii se cred tauri
Full_Metal_Jacket
Postat pe 13 Septembrie 2008 12:17
vai saraca fata!!!ce o sa se faca ea cu atatea copilasi singura...da dumnezeu o ajuta si o sa se descurce....asa sunt romanii nostri,fug de responsabilitati..

Postat pe 13 Septembrie 2008 13:48
draga...nu trebuie sa judeci ca de ce femeia nu s-a protejat,poate ea si-a dorit sarcina asta mult!dar intr-adevar barbatii astia.........

Postat pe 13 Septembrie 2008 13:53
parca iti vine sa-i impusti, nu cocochanel!!??

Postat pe 13 Septembrie 2008 13:53
Da sunt porci...multi dintre ei...care stiu doar sa fuga de responsabilitati, dar nu chiar toti cam 95%
iubi7a_lui
Postat pe 13 Septembrie 2008 14:04
barbatii ie porci si noi ce estem ??
Sabrina_Nede
Postat pe 13 Septembrie 2008 14:06
De la: chanellle, la data 2008-09-13 13:53:03draga...nu trebuie sa judeci ca de ce femeia nu s-a protejat,poate ea si-a dorit sarcina asta mult!dar intr-adevar barbatii astia.........

Poate ca tipul nu si-a dorit sa aiba un copil..iar ea acum se plange ca nu are cu ce sa isi intretina copilul...pai cum sa decizi sa faci un copil cand stii k nu vei putea supravietui...vai ce de victime vai c eporc d ebarbat caa indraznit sa nu ii indeplineasca visul tipei de aavea un puradel si de a-i intretine pe amandoi, k asa vrea ea

Postat pe 13 Septembrie 2008 15:27
Independent de povestea autoarei (prefer sa ma abtin de la comentariile legate de aceasta) sunt de acord cu titlul si consider ca majoritatea merita aceasta afirmatie. Desi pare surprinzator mi s-a intamplat sa intorc "celalat obraz" in situatii conflictuale cu fete sau femei nu stiu daca as avea puterea sa am aceeasi atitudine si cu...ei. Stiu ca majoritatea au impresia ca cele care gandesc asa sunt frustrate in dragoste sau alte lucruri asemanatoare. Mie personal nu mi se aplica. Ma degraba ma ghidez dupa o vorba draga mie: Prostul nu invata nici din greselile lui, desteptul invata din ale altora. Eu incerc sa fiu desteapta nu stiu daca reusesc dar ma straduiesc. Pana vor face si ei cunostinta cu decenta, nonviolenta, fidelitatea si bunul simt (majoritatea celor care sfideaza aceste norme sunt barbati!!!) sa se multumeasca cu etichete de acest gen. Din nefericire am dat peste o gramada de baieti si barbati care corespund tiparului...si real si virtual. Sper ca nu o sa-mi sara tot acest site in cap acum Recunosc ca sunt si exceptii cum ar fi (fost) buni al meu. si week-end placut!

Postat pe 20 Septembrie 2008 10:06
De la: rosuveronika, la data 2008-09-11 16:31:40
De la: ComanDss, la data 2008-09-10 15:35:43

Ei, si tu acuma.... L-a iubit pe om, ce naiba? Cum sa nu ii placa. Dupa aia il face porc... Am sustinut-o si imi e mila de copil care nu a gresit cu nimic, dar ea cand facea sex cu el nu se gandea la nevasta lui? A prostit-o si ea a picat in plasa... Acum trebuie sa se descurce... Si cred ca nu mai suntem asa de infantili nici la o varsta mai frageda sa credem orice minciuna... doar ca avem nevoie de afectiune si de cuvinte frumoase, chiar daca sunt minciuni. Numai sa nu mergem prea departe... Acum nu mai tin partea nimanui in povestea asta, dar amandoi au gresit. Dupa parerea, mea tot timpul femeia trebuie sa aibe grija sa faca tot posibilul sa nu ramana insarcinata... ca dupa barbati.... E, nu toti sunt la fel, scuze daca va bag in aceeasi oala pe toti, dar eu mereu am fost pregatita... Asa preventiv... Sau ma gandesc ca ea a zis ca are grija si el a stat linistit?????? Tot ce e posibil...

aaa. deci daca il iubesti, i te automat !
M'da, Celebrul dialog:
El: daca m-a iubii, ai aceepta sa o faci cu mine! (ghici la cine se gandeste tipul cand face afirmatia asta! la ea sau la el ?! )
Ea: (ar trebuii sa rapunda) Daca Tu m-ai iubii, nu mi-ai cere acest lucru !

oricum, stii care e marea problema? multi o fac mecanic, din egoism, din dorinta de a fi in pas cu prietenii care le marturisesc salbaticele lor partide de sex..astia sunt OAMENI FARA VOINTA!; O fac fara sa se gandeasca la consecinte, la ceea ce va urma, ci numai la placerea de moment, si uite ca, de regula asta te costa !
se spune ca nu exista vreun lucru care sa nu aiba complement natural negativ..nu credeti ca imensitatea placerii sexuale (cea mai mare din viata -vorba unora!), nu are un astfel de complement negativ, atunci cad o faci cand, cum si cu cine nu trebuie..?!

Deci, Amanata_03 trebuie sa vada partea -aparent- plina a paharului: a avut parte de cea mai placere din viata asta de muritor !!! asta e 'tot' ce conteaza !!! a! ca s-a intaplat sa ramana gravida, nu e vina ei ci a "ghinionului" si euforiei de moment!
Se mai ntampla !

Postat pe 20 Septembrie 2008 13:10
De la: stef80, la data 2008-07-25 16:54:52poi,tu poopi un porc... de 18 ani.... sa-nfurnicat soricul pe mine....

esti copil!!!!!
Mai ai de crescut, si nu zic asta referindu-ma la ceea ce ai scris de-al lungul acestei discutii, ci din cauza replicilor copilaresti
ErikaStefania
Postat pe 23 Septembrie 2008 13:39
De la: stef80, la data 2008-07-25 16:54:52poi,tu poopi un porc... de 18 ani.... sa-nfurnicat soricul pe mine....

esti copil!!!!!
Mai ai de crescut, si nu zic asta referindu-ma la ceea ce ai scris de-al lungul acestei discutii, ci din cauza replicilor copilaresti
ErikaStefania

esti copil!!!!!
ErikaStefania
nu-mi vine sa cred ca subiectul asta mai exista!uaaaaaaaaaa !!!!!!

Postat pe 23 Septembrie 2008 14:04
Dumnezeule, mai fata...."nu te-a lasat gravida" ci "ai contribuit din plin la asta". Nici pana la varsta ta nu ai invatat ca ai face progenituri unuia insurat este cel mai cretin cliseu? Ti-o tragi cu el, BRAVO!! Dar fii cu capul pe umeri si rezuma-te la asta...acum urmeaza sa-i dai telefoane la miezul noptii si tacamul este complet
lorelay_me
Postat pe 29 Octombrie 2008 10:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Este important ca viata sexuala sa fie ''piperata''? 51 De la: kudika_17905 31 Octombrie 2013 12:51
Relatii 3 De la: kudicafex81 7 Septembrie 2016 19:06
sexul si sexele 39 De la: _oktober_ 21 Aprilie 2009 10:24
Se poate crea o relatie cu un barbat intalnit pe internet? 21 De la: Barbie30 2 Octombrie 2010 10:19
Barbatii si minciuna 40 De la: geo_x 10 Octombrie 2009 16:57