Mai multe
De la: scorpia_S, la data 2009-03-18 18:57:43Bravo france...zile ca merita. Nu toti sunt porci, unii sunt si magari si altii buni de mancat.:)) mancat de ce ?
|
||
|
SweetDadyD Postat pe 18 Martie 2009 19:52 |
||
|---|---|---|
|
nu stii de ce, de cine?.....de femei , de cine crezi?!:)):)) Referitor la barbatii "porci" nu e cazul a se generaliza. Sunt unele femei care au lipici la acest gen de barbati , asa ii aleg, asa au ele noroc, ...ghinion. |
||
|
scorpia_S Postat pe 18 Martie 2009 20:28 |
||
|
||
|
|
||
|
scorpia_S Postat pe 18 Martie 2009 20:32 |
||
De la: babyblue9933399, la data 2008-09-04 18:09:23Sunteti penibili toti...ce comentarii ilogice...toata viata voastra voi scroafelor o sa va imperecheati cu porci. Asta e situatia..... :)):)) tare...de unde atata orgasm.....la porci tine 30 de minute:)) |
||
|
scorpia_S Postat pe 18 Martie 2009 20:35 |
||
|
banc.... sot si sotie se intorceau acasa de la o petrecere urcand pe treptele casei...sotul se uita dezaprobator catre sotia sa si ii spune:"draga mea ai fundul cat masina de spalat", sotia se uita la el, zambeste...si intra in casa. ajunsi in pat sotul incearca sa se apropie de sotia sa, sperand la o partida de sex.... replica sotiei a fost: "pentru o rufa atat de mika , nu bag in functiune masina de spalat, dar sunt sigura ca o poti "spala" manual."...:) |
||
|
crazyyroxy Postat pe 18 Martie 2009 20:42 |
||
mi-a placut tot ce-am citit azi,si trebuie sa va spun doamnelor ca am ajuns la o concluzie,barbatul nu e porc,asa suntem noi rele si-i consideram asa cand ne supara.Asta este,eu cred c-ar fi bine sa ne analizam pe noi,comportamentul nostru,si-apoi sa-i judecam pe ei.
|
||
|
aligator_roz Postat pe 19 Martie 2009 19:10 |
||
De la: klarra, la data 2009-03-01 22:57:51Daca e asa,atunci eu am cel mai dulce si iubitor purcel |
||
|
klarra Postat pe 19 Martie 2009 20:05 |
||
De la: amanta_03, la data 2008-06-24 15:44:11pe mine m-a lasat gravida si m-a parasit.... uuuufffffff....tare prosta mai esti ....... si daca tot nu te poti intretine decent ....poate o sa facem cheta ..... nu pot sa cred ca mai exista atata dobitocenie in sec 21....OMG
|
||
|
ninushk Postat pe 21 Martie 2009 23:26 |
||
De la: tump, la data 2009-03-19 19:10:41 nici eu nu puteam sa spun mai bine.
|
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 24 Martie 2009 21:25 |
||
| in general de vina suntem noi .cred ca ar trebui sa il intelegem si pe el sau chiar sa ne punem in pielea lui.totul trebuie sa aiba o limita.mai lasam si noi sa treaca niste lucruri aparent neobservate. | ||
|
Postat pe 24 Martie 2009 21:34 |
||
|
Cand ne aduc flori si ne rasfata...sunt cei mai extraordinari iubiti. Cand plang langa noi ca suntem bolnave...sau pur si simplu se simt neputinciosi in timp ce noi zacem rapuse de o raceala ( doamne fereste de ceva mai rau)...sunt divini. Daca ne lasa si merg la alte femei mai sexi , mai aranjate sau pur si simplu mai libertine ...sunt porci. Iar daca femeile mai libertine raman gravide si ei TOTUSI isi dau seama ca a fost o aventura si de fapt femeia ideala ii asteapta acasa cu sufletul la gura SUNT IAR PORCI. De ce? Pentru ca noi suntem incapabile sa dam totul neconditionat??? Aveti pretentia ca daca le faceti un copil o sa ramana langa voi si o sa treaca peste tot SINGUR??? Fara ca voi sa va mai dati interesul??? Come On...se plange aia ca i-a facut un copil iubitului casatorit??? pai si nevasta e cantitate neglijabila? Ea nu e tot femeie? Daca pe barbat'su il considera porc...pe asta cum sa o considere? scroafa? Ce este mai grav e faptul ca in momentul in care femeile se marita...cred ca actul ala e un fel de cerificat de proprietate. M-am maritat...i fac un copil si SIIGUR NU MA PARASESTE. Nu conteaza ca am patrunjel pe picioare...sau paduri tropicale in te miri ce zone. Nu conteaza ca am stufaris si ca nu mi se mai vad ochii...si lacul de pe unghii (pus de saptamana trecuta) e tot puscat. Ce conteaza ca m-am ingrasat 30 kg...ca doar e sotul MEU si MA IUBESTE ASA CUM SUNT. Pai noi ce oferim? O priveliste atat de "verde si stufoasa" incat el o adora...ha? Normal ca cu asemenea frumusete de femeie langa el nu va merge la alta. Nu va prefera nici intr-o mie de ani una defrisata sau care nu miroase ziiiilnic a mancare. A mi se ierta rautatea...da nu cred ca e indreptatit cineva sa arunce cu pietre ...asa...de amorul artei. Femeile si barbatii sunt animale a caror instinct primordial este fffffffff bine dezvoltat. Depinde doar de noi cat de mult permitem sa iasa la suprafata latura animalica. O zi fara paduri tropicale :)) |
||
|
angelofsorrow Postat pe 25 Martie 2009 10:42 |
||
si eu m-am comportat aiurea cu cine nu trebuia........asta nu inseamna ca sunt "scroafa".........hai sa ne uitam si la noi inainte sa criticam pe altii.......... intradevar exista si barbati care nu merita nici macar un scuipat......dar si noi femeile cand vrem suntem extraordinar de afurisite si de insuportabile.......nu e vina nimanui ca noi suntem naive si punem repede botul la vrajeala.......cum ne asternem asa dormim......si cu toate astea viata merge mai departe si asa "porci" cum ii numin mai zilnic......avem nevoie de ei......poate cineva sa ma contrazica????
|
||
|
Delya_Delya Postat pe 26 Martie 2009 04:40 |
||
De la: klarra, la data 2009-03-19 20:05:46De la: klarra, la data 2009-03-01 22:57:51Daca e asa,atunci eu am cel mai dulce si iubitor purcel |
||
|
klarra Postat pe 26 Martie 2009 18:09 |
||
barbatii sunt foarte porci si exceptiile sunt fooooooooooooooooarte mici din pacate
|
||
|
Fructis Postat pe 10 Septembrie 2009 09:35 |
||
|
SCURTA ISTORIE: 1. Femeia nu mai accept� s� locuiasc� �n copac. Pl�nge... B�rbatul descoper� pe�tera. 2. �n pe�ter� e frig. Femeia pl�nge. B�rbatul descoper� focul. 3. Copiii �ip� de foame. Femeia pl�nge. B�rbatul descoper� toporul, arcul �i b�ta �i pleac� la v�n�toare. 4. De la at�ta carne, Copilul se �mboln�ve�te de scorbut �i beri-beri. Femeia pl�nge. B�rbatul descoper� agricultura. 5. Deoarece mamutul se las� cu greu ucis, B�rbatul lipse�te prea mult de acas�. Femeia pl�nge. B�rbatul �ncepe s� creasc� animale domestice: vac�, oaie, porc, g�in�, etc. 6. Femeia s-a s�turat de friptur� f�cut� la �epu�� cu garnitur� de boabe verzi fierte m�ncat� de pe o frunz�. Pl�nge. B�rbatul descoper� ol�ritul. 7. �n pe�ter� e curent �i umezeal� �i din cauza asta copiii r�cesc, fac pneumonie �i mor. Femeia pl�nge. B�rbatul construie�te mai �nt�i un bordei, apoi o cas� din lemn �i piatr�. 8. A venit iarna �i e frig. Femeia pl�nge. B�rbatul descoper� c� pielea �i blana animalelor moarte se poate prelucra �i confec�ioneaz� haine. 9. Hainele din piele, precum �i alea din blan�, put. Femeia pl�nge. B�rbatul descoper� pe r�nd hainele din l�n� (care sunt aspre �i zg�rie - Femeia pl�nge), hainele din in (care tot aspre sunt - Femeia suspin�) �i �ntr-un final hainele de m�tase (care par a fi mul�umitoare - Femeia z�mbe�te). Mai t�rziu, B�rbatul rezolv� �i problema mirosurilor emanate de pieile �i bl�nurile men�ionate mai sus. 10. Diverse treburi lipsite de importan�� cum ar fi protec�ia turmelor de animale �i st�rpirea poten�ialilor pr�d�tori �in B�rbatul departe de cas�. Femeia pl�nge. B�rbatul domestice�te c�inele �i pisica. 11. Femeia observ� c� seam�n� prea mult cu semenele ei. �ncepe s� pl�ng�. B�rbatul inventeaz� fardurile �i bijuteriile. 12. Femeia se plictise�te de at�ta stat �n cas� �i vrea s�-�i l�rgeasc� orizontul. Normal, �ncepe s� pl�ng�. B�rbatul inventeaz� roata, domestice�te calul �i descoper� barca pentru c� femeia e fragil� �i obose�te repede. �n plus, nimeni n-ar vrea s� o aud� iar pl�ng�nd... peste ani... n. Femeia simte nevoia de a "evada" din cotidian. Nu are timp, bani sau dispozi�ie pentru excursii �n str�in�tate, cu prietenele s-ar plictisi, la TV nu e nimic de v�zut, afar� e vreme ur�t�. Capac peste toate, ca de obicei, B�rbatul nu e acas� �i oricum nici el n-ar �n�elege mare lucru. Femeia ar avea a�aaaaa... un fel de chef de a scrie ceva care s�-i aduc� complimentele unor necunoscu�i �i s� fie o chestie care s� p�streze anonimatul �i absolut totul trebuie s� fie sub control �i... Pentru a nu �tiu c�ta oar� �n istorie, Femeia �ncepe s� pl�ng�. B�rbatul inventeaza blog-ul. Morala: C�nd femeile pl�ng, umanitatea evolueaz�. Alt� moral�: F�r� femei am fi tr�it �i acum �n copac. O ZI MINUNATA ! |
||
|
charlie Postat pe 10 Septembrie 2009 09:37 |
||
De la: Fructis, la data 2009-09-10 09:35:44barbatii sunt foarte porci si exceptiile sunt fooooooooooooooooarte mici din pacate cine te-a suparat scrofita lu tata de esti asa pusa pe rele ai dat gres in draGOSTE SI ACUMA TE RAZBUNI PE TOTI.
|
||
|
DON_LUCIANO Postat pe 10 Septembrie 2009 09:41 |
||
De la: DON_LUCIANO, la data 2009-09-10 09:41:24De la: Fructis, la data 2009-09-10 09:35:44barbatii sunt foarte porci si exceptiile sunt fooooooooooooooooarte mici din pacate Mie imi plac mult purcelusii.
|
||
|
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:44 |
||
De la: charlie, la data 2009-09-10 09:37:44SCURTA ISTORIE: ce tare imi place
|
||
|
yumy Postat pe 10 Septembrie 2009 09:45 |
||
De la: DON_LUCIANO, la data 2009-09-10 09:41:24De la: Fructis, la data 2009-09-10 09:35:44barbatii sunt foarte porci si exceptiile sunt fooooooooooooooooarte mici din pacate ce rusine ca esti un porcultez cu nasucul roz
|
||
|
yumy Postat pe 10 Septembrie 2009 09:48 |
||
De la: charlie, la data 2009-09-10 09:37:44SCURTA ISTORIE: ahh, plagacioase mai sunt femeile astea
|
||
|
cantafabule Postat pe 10 Septembrie 2009 09:54 |
||
|
Si pe mine m-a lasat gravida dar l-am parasit eu pe el. Trebuie sa fim independente, simplul fapt ca este tatal copilului nu inseamna si ca este stapanul tau. Da-l naibii si mergi inainte.... Bafta! |
||
|
kudika067499 Postat pe 10 Septembrie 2009 13:48 |
||
|
||
|
mery_m Postat pe 10 Septembrie 2009 14:56 |
||
De la: DON_LUCIANO, la data 2009-09-10 09:41:24De la: Fructis, la data 2009-09-10 09:35:44barbatii sunt foarte porci si exceptiile sunt fooooooooooooooooarte mici din pacate ai ceva cu mine?:))
|
||
|
Fructis Postat pe 10 Septembrie 2009 16:47 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-09-10 09:44:24De la: DON_LUCIANO, la data 2009-09-10 09:41:24De la: Fructis, la data 2009-09-10 09:35:44barbatii sunt foarte porci si exceptiile sunt fooooooooooooooooarte mici din pacate te pup scorpio stiu ca esti indulgenta
|
||
|
DON_LUCIANO Postat pe 10 Septembrie 2009 16:48 |
||
De la: Fructis, la data 2009-09-10 16:47:47De la: DON_LUCIANO, la data 2009-09-10 09:41:24De la: Fructis, la data 2009-09-10 09:35:44barbatii sunt foarte porci si exceptiile sunt fooooooooooooooooarte mici din pacate draguta nu am nimic cu tine dar nu mai baga pe toti in aceiasi oala ..........drept recompensa iti trimit niste si mai calculata cand scri
|
||
|
DON_LUCIANO Postat pe 10 Septembrie 2009 16:49 |
||
|
Sunt barbat si va spun sincer ca toti barbati sunt porci intr-o mai mica sau mai mare masura. Dar asta se stie de cand lumea, nu asta e problema. Tot ce trebuie face-ti e sa incercati sa-i gasiti pe aia care sunt intr-o mai mica masura. SUCCES!!!
|
||
|
keracunan_hati Postat pe 11 Septembrie 2009 03:25 |
||
De la: , la data 2008-06-24 15:44:11pe mine m-a lasat gravida si m-a parasit.... bine ti'a facut, el fiind porc stiai la ce sa te astepti, dar daca tu esti o vita si te'ai lasat prostita sau nu ai fost in stare sa faci un avort, care e vina mea si a altor cateva miliarde de barbati, asa m'am saturat si de misogini si misandre, mergeti dracu fiecare pe insule separate sa putem arunca atomicele pe voi
|
||
|
felixcat Postat pe 11 Septembrie 2009 10:26 |
||
De la: DON_LUCIANO, la data 2009-09-10 16:49:44De la: Fructis, la data 2009-09-10 16:47:47De la: DON_LUCIANO, la data 2009-09-10 09:41:24De la: Fructis, la data 2009-09-10 09:35:44barbatii sunt foarte porci si exceptiile sunt fooooooooooooooooarte mici din pacate adevarul este ca sunt mici exceptii
|
||
|
anamaria_brunetik Postat pe 11 Septembrie 2009 10:29 |
||
De la: keracunan_hati, la data 2009-09-11 03:25:40Sunt barbat si va spun sincer ca toti barbati sunt porci intr-o mai mica sau mai mare masura. Dar asta se stie de cand lumea, nu asta e problema. Tot ce trebuie face-ti e sa incercati sa-i gasiti pe aia care sunt intr-o mai mica masura. si tu in ce categorie intri?............mai mica sau mai mare?
|
||
|
anybody Postat pe 11 Septembrie 2009 10:31 |
||
patetic
|
||
|
felixcat Postat pe 11 Septembrie 2009 10:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| recidivistul..opinii,statistici! | 7 | De la: crysa_tm 2 Septembrie 2010 14:30 |
| Micile rautati in cuplu - da sau nu? | 3 | De la: razz 12 Martie 2009 19:20 |
| Nu stiu ce sa aleg | 2 | De la: size_back 2 August 2010 13:08 |
|
|
||
| ce parere aveti despre relatiile virtuale | 8 | De la: Fahnell 29 Iunie 2010 11:03 |
| cum seduci un baiat de 15 ani? | 182 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:53 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.