Setari Cookie-uri

barbatii sagetatori

Buna tuturor...nu am avut rabdare sa citesc si nici timpul necesar sa parcurg toate cele 9 pagini, dar am avzut pareri pro si contra a ceea ce se spune despre nativii din sagetator; sunt cu un sagetator de 3 luni si ne intelegem super, avand in vedere ca sunt rac si compatibilitatea noastra e ceva de genu "da-ti un glontz acum!"
ceea ce pot sa confirm e ca sagetatorul meu e foarte atent si tine cont de dorintele mele; desi, dupa cum mi-a spus intr-o recenta "cearta"...nu vrea o relatie stransa gen sa ne vedem zi de zi pt ca are nevoie de libertate...a luat ca pe o critica faptul ca i-am spus ca am impresia ca de la o vreme s-a plictisit de mine:|
cand i-am explicat ce de fapt am vrut sa subliniez prin asta, s-a calmat si doua zile m-a tinut numai in scuze...
despre infidelitate nu stiu ce sa spun...nu pare a fi genul, mi-a spus ca nu a mai inselat niciodata in relatiile anterioare; cum racul se stie e mai banuitor, ma gandeam la tot felul de lucruri, dar de fiecare data se dovedea ca imi spunea adevarul

compatibilitatea nu tine numai de ce scrie in horoscop sau pe net, tine de trasatura caracterisitica, unica a fiecaruia; il iubesc si trec cu vederea destul de multe lucruri, tocmai pt ca stiu ca nu le face intentionat...mi-a spus sa nu ma gandesc niciodata ca se va plictisi cu mine si ca sunt prima fata pe care o iubeste cu adevarat

bineinteles, am avut momente in care ma intrebam daca ce simte e adevarat sau joaca teatru; cateodata imi pare nehotarat, desi sunt convinsa ca ma iubeste

nu e egoist, face in asa fel incat sa se imparta intre toti astfel incat sa fie bine pt toata lumea; ii respect libertatea si nu ma bag intre el si prietenii lui; pana la urma stiu ca pt un sagetator cea mai importanta e libertatea. Dar avem incredere unul in celalalt si ne-am decis ca atunci cand simtim ca nu mai merge vom spune direct, fara certuri si alte chestii; sagetatorul e intr-adevar un prieten adevarat pe care nu trebuie sa-l pierzi;
Bianca_Cristina
Postat pe 5 Aprilie 2009 10:33
Am stat 3 ani in casa dintr-o relatie de 3 ani si 4 luni cu un sagetator si sunt leoaica.......(din punctul de vedere al horoscopului), iar relatia noastra a fost undeva intre agonie si extaz......si mie imi spunea ca nu ma insala, pana l-am gasit cu cealalta...........si acum, omul cu care nu am impartit totul 3 ani nu are curajul de a se uita in ochii mei, deci automat nici nu ne salutam.....par perfecti la prima vedere, dar lasa mult de dorit; intr-advar, sunt f buni la pat, dar nu ofera stabilitate pe plan afectiv decat daca tu, ca femeie, taci! si ii treci cu vederea orice.....
elenakarla
Postat pe 8 Mai 2009 09:03
11ani cu un sagetator...a plecat fara sa se uite inapoi.stabilitate alaturi de un sagetator?no way...
roxxana_soare
Postat pe 8 Mai 2009 19:37
mda, asa e...si al meu a plecat...dintr-un motiv absolut pueril....am incercat sa discut cu el...cum poate sa arunce tot, pur si simplu....refuza sa discute.....nici macar nu ma acuza de ceva...sa stiu de ude mi se trage.
L-am sunat eu....si a fost extrem de dur cu mine...nu-mi vine sa cred ca de la statutul de printesa m-am Dumnezeu pe masura faptelor sale.
As vrea sa-mi explic reactiile.....are cineva vreo idee??
zvb81
Postat pe 9 Mai 2009 20:25
s-a plictisit .....si deja a inceput vanatoarea ....( daca nu cumva...deja e indragostit de alta...ceea ce e fff....posibil)
ninushk
Postat pe 10 Mai 2009 18:05
Numai tampenii scrie pe aici despre sagetatori...no offence...
bgd74
Postat pe 14 Mai 2009 14:46
poi atunci daca sti tu mai multe lucruri care noua ne-au scapat, ce-ar fi sa ne informezi si pe noi ?
Bianca_Cristina
Postat pe 14 Mai 2009 16:16
Pai nu-i corect sa prezentati defectele barbatilor in general drept defecte ale sagetatorilor
bgd74
Postat pe 14 Mai 2009 17:14
ce ti'e bä si cu sägetile astea
Diavolyta_
Postat pe 15 Mai 2009 01:00
dar vezi ca nu suntem sagetatori suntem a-13-a zodie
bgd74
Postat pe 15 Mai 2009 14:45
Sunt barbat sagetator cu ascendent in sagetator si fetelor pot spune ca in paginile astea observ o serie de rautati la adresa semenilor mei si nu pot prezuma altceva decat ca sunteti niste frustrate. Este adevarat ca-mi fug ochii in dreapta si in stanga dupa tot felul de "premii" dar o cheie care desface multe lacate este o cheie minunata si este buna de avut, pe cand un lacat prost deschis de multe chei este un lacat prost si este bun de aruncat la gunoi.

Am observat tot felul de deceptii si multe lacrimi presarate pe fondul unui site de internet insa fetelor va intreb.... voi ce oferiti ? Eu unul nu sunt dispus la jumatati de masura, vreau totul sa nimic pentru ca jumatati de masura gasesc peste tot. Important pentru mine este ceeea ce primeaza, in primul rand persoana mea pentru ca toata viata voi fi in primul rand cu mine, realizarea profesionala si cand spun asta ma refer in primul rand la notorietatea mea in bransa si mai putin la partea pecuniara iar despre dragoste spuneti-mi voi mie .... unde gasesc o persoana grav de frumoasa, inteligenta, spontana, organizata, cu care mereu sa am ce sa discut, care sa ma lase sa agat tot ce mi pofteste inima stiind ca ea din partea mea are toata libertatea din lume, tot suportul necesar moral si material, un prieten pe viata, sex nebun, nopti nebune, calatorii cand nu se asteapta, lipsa de posesivitate si gelozie.
Eu unul am facut cam tot ce se putea in viata si nu am decat 31 de ani si o singura data am iubit pana acum, in schimb am 3 femei pe capuil meu de ceva ani si din pacate numarul lor este pe o panta ascendenta atata vreme cat eu voi dori sa vad realitate visul meu, care ma urmaresc la propriu (2 nascute sub semnul racului una in pesti).

Eu va zic, daca vreti fericire si implinire in primul rand trebuie voi sa aveti ce sa oferiti ca daca nu aveti nimic si nu faceti nimic in sensul asta , nimic veti avea.
Borntobewild
Postat pe 22 Martie 2010 17:41
interesat ...de ceea ce se scrie despre zodia sagetator....sunt in zidia sagetator ..uh ai cea mai mare dreptate...restul ...nu au putut cunoaste destul de bine pe cel de langa ea...(toata chestia...nu-l sufocati) acordai atentia necesara ...intradevar sagetatorii sunt precum albinutele ...nu uita nici-o data ce are in urma...
kudika151105
Postat pe 24 Martie 2010 15:09
La sagetator cred ca merge si principiul "cine nu cere nimic isi poate permite orice".
Tot sunt acuzati sagetatorii ca n-ar fi prea saritori la nevoie. Adevarul este ca nu li se pare asa de important sa faca pe bona cu nimeni, deoarece nici lor nu le place sa fie tratati astfel. Sunt firi independente si prefera sa se descurce singuri, de aceea le ofera si altora libertatea de a se descurca singuri.
Si da, poate tind sa se plictiseasca si sa abandoneze o relatie daca gasesc altceva mult mai bun. Este asta o crima? De ce ar trebui ca o persoana sa fie legata pe viata de alta?
iar cu minciunile chiar nu aveti dreptate. Sagetatorii sunt persoane sincere de obicei, le scapa si ce nu ar vrea sa divulge. A, ca mai spun minciunele de societate, ce e asa grav??
Si, un lucru foarte important: daca nu v-ati inteles voi cu o persoana in zodia cutare, nu mai generalizati si arucnati cu noroi intr-o categorie de oameni. Pur si simplu e incompatibilitate, si atat.
bgd74
Postat pe 24 Martie 2010 16:35
am avut un amant sagetator
sunt buni la pat ..risipitori ,instabili ,,,le place viata frumoasa si o traiesc din plin
cand se indragostesc sunt posesivi ..foarte umani ....
se lamenteaza tot timpul atunci cand lucrurile nu merg cum ei vor ....
kudika017877
Postat pe 24 Martie 2010 20:19
De la: kudika017877, la data 2010-03-24 20:19:47am avut un amant sagetator
sunt buni la pat ..risipitori ,instabili ,,,le place viata frumoasa si o traiesc din plin
cand se indragostesc sunt posesivi ..foarte umani ....
se lamenteaza tot timpul atunci cand lucrurile nu merg cum ei vor ....

caracterizare subiectiva
bgd74
Postat pe 24 Martie 2010 21:13
Draga Borntobewild,
Sincer ma bucur enorm ca am citit aici mesajul tau pentru ca imi doream sa ma sfatuiesc cu un barbat sagetator,poate ma poti lumina tu intr-o situatie.
La inceputul lunii iunie am inceput o relatie cu un sagetator (eu fiind varsator), timp de o luna de zile a fost totul perfect intre noi, se comporta excelent cu mine, ne simteam bine impreuna, ieseam destul de des, am fost la invitatia lui, la munte, la mare....ne intelegeam super bine si era totul ABSOLUT PERFECT!!!
Trebuie sa mentionez ca nu eram deloc insistenta cu telefoane sau mesaje, il lasam intotdeauna pe el sa ma sune ca sa nu-l presez sau sa-l stresez....de libertate nici nu se pune problema: din partea mea avea toata libertatea din lume sa faca ce vrea si cu cine vrea.
Fara sa sune vreun pic a lauda, nu sunt o femeie care sa treaca chiar neobservata, la fel ca si lui, imi place sa fiu aranjata, bine imbracata, parfumata, etc. si pot spune ca sunt capabila sa port conversatii din domenii dintre cele mai diverse; raspundeam intotdeauna invitatiilor lui, chiar daca acestea se refereau la a merge la teatru sau a pleca la munte de pe o zi pe alta.
Nu eram posesiva sau geloasa si chiar as fi "inchis ochii" la diversele lui aventuri, atat timp cate era extrem de discret in aceasta privinta....pe scurt am fost cu el exact cum spui tu in mesajul tau ca iti doresti sa fie o femeie!
Problema este ca dupa fix o luna, am purtat o discutie cu el in care imi spunea cat de frumoasa si bine imbracata sunt, ca sunt foarte inteligenta, chiar mai inteligenta decat el, ca "moare" cand ma vede,dar ca nu poate merge mai departe dar nici nu poate spune "gata, s-a terminat"...cu alte cuvinte a ramas totul in coada de peste si de aproape doua saptamani nu a dat niciun semn de viata cu toate ca mi-a promis ca vom mai vorbi si ne vom mai vedea!
Intrebarea la care sper sa-mi raspunzi tu este de ce a facut asta pentru ca nu a dat semne ca s-ar fi plictisit si daca se va intoarce la mine; sincera sa fiu imi doresc enorm sa se intoarca pentru ca eu pusesem suflet in acest inceput frumos de relatie si m-a afectat atitudinea lui!
In rest nu am comentarii de facut de rau, eu m-am inteles bine cu el, are foarte multe calitati, este sincer, atent,inteligent dar se pare ca este instabil si egoist sentimental,probabil i-a fost mult prea teama sa se implice emotional si nu a vrut sa creada ca asta nu-i va afecta absolut deloc libertatea,cel putin atat timp cat ar fi fost intr-o relatie cu mine pentru ca si mie imi place libertatea.
Astept un raspuns in special de la tine pentru ca esti un barbat sagetator dar sunt bine venite orice sfaturi; oare ar trebui sa-l astept, se va intoarce??? Sau sa ma obisnuiesc cu ideea si sa-mi vad de viata mea???
Va multumesc anticipat tuturor!!!
Iv_22
Postat pe 14 Iulie 2010 15:47
Borntobewild, stii ce este ciudat? Aceeasi varsta o are si el: 31 de ani si intr-adevar nu a iubit decat o data in vaiata lui, poate cel mult de doua ori, ce coincidenta
Oricum nu inceta sa speri...cred ca vei gasi o fata pe placul tau....cu toate ca, desi m-am comportat cu el asa cum ti-ai fi dorit tu sa fie o femeie cu tine, nu am avut parte de ceea ce mi-am dorit cu el: o relatie stabila si serioasa desi mi-am dorit-o cu tot sufletul si am crezut foarte tare intre compatibilitatea perfecta dintre femeia varsator si barbatul sagetator....
Iv_22
Postat pe 14 Iulie 2010 15:54
Nu te mai gandi la zodii, au o influenta nefasta asupra liber-arbitrului tau. Toti oamenii sunt la fel si fiecare este unic in acelasi timp. Categoriseste un om deabia dupa ce il cunosti, nu dupa o zodie. Sunt un miliard de barbati gata sa te cunoasca si un miliard de fete gata de un menaj a trois cu tine si cu el. Distreaza-te, evolueaza, procreaza. Pentru asta traiesti! Restul sunt detalii.
Daca il vrei inapoi, probabil ca iti va face la fel, si oricum e lejer. Nu ai decat sa il suni, sa ii spui ca te-ai facut lesbi si ca nu ar strica o picanterie in 3. Ah da tu vrei relatie serioasa :))
Borntobewild
Postat pe 14 Iulie 2010 21:47
Nu etichetez pe nimeni in functie de zodie, dar, avand in vedere ca nu am avut la dispozitie decat foarte putin timp, nu am apucat sa-l cunosc cine stie ce si atunci apelez la alte metode; presupun ca ai dreptate, nu are rost sa ma mai agit in a gasi explicatii pe care numai el ar putea sa mi le dea dar nu o face, daca ma vrea inapoi...stie prea bine unde ma gaseste, eu nu-l sun, nu vreau sa se simta presat sau stresat. Mersi mult pentru raspuns!
Iv_22
Postat pe 15 Iulie 2010 09:56
P.S.: Si el imi spunea ca-si dorea o relatie stabila cu mine dar...s-a razgandit pe drum...presupun ca asta este tot un detaliu, nu-i asa?
Iv_22
Postat pe 15 Iulie 2010 10:02
si eu am avut o relatie de 1 an si jumatate cu un sagetator,a fost o experianta frumoasa ,tumultuoasa ,dar din pacate s-a incheiat din cauza sa ,nu intru in detalii! Cert este ca sunt aventurieri ,iubesc libertatea ,si le fug ochii dupa femei ,de nu va inchipuiti! in rest sunt barbati cu simtul umorului dezvoltat ,inteligenti , atragatori si foarte romantici!si da,intradevar sunt foarte buni amanti! dar ganditi-va de 2 ori inainte sa va puneti inima in joc alaturi de un sagetator:)

Numai bine tuturor!
ForsakenAngel
Postat pe 4 Iulie 2011 01:07
si eu am avut o relatie de 1 an si jumatate cu un sagetator,a fost o experianta frumoasa ,tumultuoasa ,dar din pacate s-a incheiat din cauza sa ,nu intru in detalii! Cert este ca sunt aventurieri ,iubesc libertatea ,si le fug ochii dupa femei ,de nu va inchipuiti! in rest sunt barbati cu simtul umorului dezvoltat ,inteligenti , atragatori si foarte romantici!si da,intradevar sunt foarte buni amanti! dar ganditi-va de 2 ori inainte sa va puneti inima in joc alaturi de un sagetator:)

Numai bine tuturor!
ForsakenAngel
Postat pe 4 Iulie 2011 01:07
Buna! Vreau si eu parerea voastra despre situatia in care ma aflu acum. Eu varsator, el fecioara, el nevasta si copii, eu relatie de lunga durata si nici nu vreau sa renunta la ea si el stie lucru asta. Imi spune ca nici el nu vrea sa renunte la casnicia lui. Amandoi avem probleme in casnicie/relatie, asta ne-a adus impreuna si a inceput povestea asta. Lucram impreuna la aceasi companie. Totul a inceput acum cateva luni bune. Am intrat in vorba si din una in alta mi-a zis ca vrea sa ma sarute. La inceput am tot rezistat si a tot alergat duupa mine. Intr-un final am cedat si s-a intamplat mai mult de atat. Intre timp venea si lucra numai langa mine, ne trimitea-m sms-uri etc. Dupa ceva timp in casnicia lui lucrurile au luat o intorsatura nefavorabila si mi-a zis ca mai bine ramanem prieteni, ceea ce nu m-am impotrivit. O saptamna sa zic a fost ok prieteni numai. Faza este ca dupa o saptamana a inceput iar sa se tina dupa mine, sa se joace cu vorbele, sa-mi acorde atentie, sa vrea sa ma sarute din nou. de curand am fost sa ne plimbam si m-a sarutat si nu se mai oprea si a inceput sa zica ca nimeni nu il face sa se simta asa cum il fac eu etc. L-am intrebat cu ce este ocupat acum ca nu inteleg datorita la ceea ce sa intamplat in trecut si mi-a raspuns ca acum este mai stabil si ca vrea mai mult, ca inainte cum eram la inceput.
A fost/ este cineva in situatia asta ? poate sa ma lamureasca si pe mine cineva cam ce inseamna manifestarile astea la un barbat sagetator? nu mai inteleg nimic si i-am zis de la inceput cum stau lucrurile dar am senzatia ca este mai mult de la el. Se joaca cand este foarte distant, si devin si eu, si ma cauta el intr-un final dc nu dau o zi un semn de viata, cand vine si ma urmareste prin birou sa vada cu cine vb etc...
Va multumesc!
kudika412838
Postat pe 13 Iulie 2011 15:17
Cate femei sufera dupa sagetatorii astia! :)

Intrebare pentru toate: Nu-i asa ca acum suferiti (si dupa luni de zile, chiar si ani) pentru ca perioada alaturi de un sagetator a fost de vis? Pentru ca v-ati dori sa o mai petreceti o data? Pentru ca ati vazut cum sa iubiti un om cu adevarat?

Daca raspundeti afirmativ la aceste intrebari nu-l mai batjocoriti, amintiti-va doar de lucrurile frumoase traite cu el si luati relatia ca pe o crestere personala. Si ei v-au iubit! Ca in timp s-au deteriorat sentimentele asta e altceva si se intampla la toti!

Bye
JardinX
Postat pe 16 Iulie 2011 19:43
multe pareri negative si pozitive despre sagetatori
eu sunt sagetator o sa fac o mica caracterizare care v-ar putea ajuta
1 unii sunt prea romantici la inceputul relatiei si pot ramane asa daca li se raspunde in acelasi mod sau chiar mai placut. daca partenera de viata nu incearca sa surprinda sagetatorul, sau daca nu exista comunicare ci doar cearta, sau sex. acesta se opreste din a mai fi un om romantic, pana cand partenera nu ii arata cat de important e el in viata ei.
2 de regula un sagetator indragostit nu poate insela. va spun din propria experienta, recunosc ca am incercat dar nu am reusit, pentru ca ma cuprinsese o frica groaznica de parca omoram pe cineva. probabil ca va intrebati de ce am incercat sa-mi insel iubita raspunsul e simplu prea multe lipsuri
daca sagetatorul se simte bine langa partenera si incepe cu tot felu de chestii mega surprinzatoare sau daca nu mai stii sa vorbesti de bucurie ca ti-a facut nu stiu ce surpriza sa stii ca nu te va insela mai ales daca va contopiti des.
incercati sa fiti mai atente la cuvintele sagetatorilor.......recunosc cu suntem prea deschisi prea directi nu ascundem nimic si nici nu prea suntem diplomati. spunem exact ceea ce gandim vedem si intelegem din aceasta cauza ies certuri in loc sa iasa discutii.
nu ameninta cu despartirea daca sagetatorul nu face nu stiu ce si nu-i da termen in anumite situatii. poti sa-i dai timp. asta daca tu esti o fire mai potolita si el un zbangliu . sagetatorilor le trebuie timp sa descopere alte activitati interesate pe care sa le faca cu partenera de viata.asta daca nu aveti activitati comune. arata-i si tu ca-l iubesti iarta-l repede asa cum face si el cu tine. si mai au o chestie pe care nu stiu cum sa o numesc. atunci cand isi iubesc partenera prea mult sagetatorii sunt in stare sa treaca cu vederea peste multe chestii dar pana la un anumit punct sagetatorii explodeaza la nervi si dupa cateva minute le pare rau li se sfasie inima in doua. dar explozia poate fi amanata daca exista ,comunicare si multa activitate in pat sau macar una din cele doua. si daca cumva stii ca il critici mult ar trebui sa te opresti sau macar fa-o intr-un mod mai placut. ex: ce te-ai ingrasat cata burta ai dar eu tot te iubesc ( si apoi urmeaza cuvantul de alint ) sagetatorul va face tot posibilul sa slabeasca.
sau tine-l pe jigniri si o sa vezi apocalipsa atunci cand nu te astepti
cristian_frincu
Postat pe 7 Septembrie 2011 12:52
o miCA CAracterizare nu ne-ar putea ajuta...suna a rahat de melc
Pudika416607
Postat pe 7 Septembrie 2011 12:54
De la: cristian_frincu, la data 2011-09-07 12:52:33multe pareri negative si pozitive despre sagetatori
eu sunt sagetator o sa fac o mica caracterizare care v-ar putea ajuta
1 unii sunt prea romantici la inceputul relatiei si pot ramane asa daca li se raspunde in acelasi mod sau chiar mai placut. daca partenera de viata nu incearca sa surprinda sagetatorul, sau daca nu exista comunicare ci doar cearta, sau sex. acesta se opreste din a mai fi un om romantic, pana cand partenera nu ii arata cat de important e el in viata ei.
2 de regula un sagetator indragostit nu poate insela. va spun din propria experienta, recunosc ca am incercat dar nu am reusit, pentru ca ma cuprinsese o frica groaznica de parca omoram pe cineva. probabil ca va intrebati de ce am incercat sa-mi insel iubita raspunsul e simplu prea multe lipsuri
daca sagetatorul se simte bine langa partenera si incepe cu tot felu de chestii mega surprinzatoare sau daca nu mai stii sa vorbesti de bucurie ca ti-a facut nu stiu ce surpriza sa stii ca nu te va insela mai ales daca va contopiti des.
incercati sa fiti mai atente la cuvintele sagetatorilor.......recunosc cu suntem prea deschisi prea directi nu ascundem nimic si nici nu prea suntem diplomati. spunem exact ceea ce gandim vedem si intelegem din aceasta cauza ies certuri in loc sa iasa discutii.
nu ameninta cu despartirea daca sagetatorul nu face nu stiu ce si nu-i da termen in anumite situatii. poti sa-i dai timp. asta daca tu esti o fire mai potolita si el un zbangliu . sagetatorilor le trebuie timp sa descopere alte activitati interesate pe care sa le faca cu partenera de viata.asta daca nu aveti activitati comune. arata-i si tu ca-l iubesti iarta-l repede asa cum face si el cu tine. si mai au o chestie pe care nu stiu cum sa o numesc. atunci cand isi iubesc partenera prea mult sagetatorii sunt in stare sa treaca cu vederea peste multe chestii dar pana la un anumit punct sagetatorii explodeaza la nervi si dupa cateva minute le pare rau li se sfasie inima in doua. dar explozia poate fi amanata daca exista ,comunicare si multa activitate in pat sau macar una din cele doua. si daca cumva stii ca il critici mult ar trebui sa te opresti sau macar fa-o intr-un mod mai placut. ex: ce te-ai ingrasat cata burta ai dar eu tot te iubesc ( si apoi urmeaza cuvantul de alint ) sagetatorul va face tot posibilul sa slabeasca.
sau tine-l pe jigniri si o sa vezi apocalipsa atunci cand nu te astepti

ia masculu neamule!!!! care mai doreste? care mai pofteste?
nu va ingramaditi asta-i doar o mi CA CA racterizare sa vedeti cand o sa vina cu aia mare, pudicele sunt rugate sa puna mana la ochisori inca de pe acum!!
kiss_my_ass
Postat pe 7 Septembrie 2011 13:04
si incercati sa mai lasati si de la voi si totul o sa fie de vis
cristian_frincu
Postat pe 7 Septembrie 2011 13:06
De la: cristian_frincu, la data 2011-09-07 13:06:18si incercati sa mai lasati si de la voi si totul o sa fie de vis

asta-i cireasa de pe tort sau ce?!
kiss_my_ass
Postat pe 7 Septembrie 2011 13:08
parca ar fi Netty_Sandu masculul (?) asta sagetator (?) si nu vreau sa fiu pe aici cand o sa vina CuAia mare...
Pudika416607
Postat pe 7 Septembrie 2011 13:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Femeia GEMENI??? 118 De la: Ellie 26 Ianuarie 2011 19:18
Despre compatibilitatea între zodii. 31 De la: Indiana_Jones 25 Octombrie 2011 22:15
cum sunt berbecii? 35 De la: kudika480958 4 Decembrie 2011 09:12
capricornilor... am nevoie de un sfat 9 De la: kudika052820 17 Iulie 2009 16:11
compatibilitate 8 De la: PANFLUTE 16 Octombrie 2009 11:45