Mai multe
De la: lizi_preda, la data 2009-01-30 17:12:52Buna ziua, ba scrie asa ceva in biblie chiar la pilda cu Toma necredinciosul, knd acesta ii spune lui IIsus ca nu crede ca a inviat dekt dak il lasa sa-l pipaie,atunci IIsus i-a dat voie sa-l pipaie dar dupa ce i-a spus "ferice de ce i ce cred fara a cerceta" si de fapt de aici l-a numit pe Toma cel necredincios.O sa deschid biblia si am sa revin cu indicatia corecta adica exact unde gasiti pasajul. .....vad ca nu ai mai revenit.....dar m am hotarat sa te ajut...in ghilimele.....nu scrie.,,ferice cei ce cred fara a cerceta''...ci mai degraba ....FERICE DE CE CE NU AU VAZUT SI AU CREZUT......IOAN 20 ;29....CORELAT CU 1PETRU 1 ;8.....iar kestia cu nu cerceta....scrie kiar contrariul....CERCETATI TOATE LUCRURILE SI PASTRATI CE ESTE BUN..... 1 Tesalonicieni 5 ;21...... si mai scrie undeva...Cercetati Scripturile pt ca tocmai ele marturisesc despre Mine...........SANATATE SI VIRTUTE.....
|
||
|
gratuit89 Postat pe 17 Mai 2009 18:58 |
||
|---|---|---|
|
Ma rog, chestie de semantica disputa voastra... Dar exact la asta m-am gandit eu cand am vazut topicul: Ce bine de cei care chiar CRED. Cei care nu au nici o indoiala.... Care nu se intreaba, ci doar CRED. As vrea s-o pot face... Ma intreb de unde vine credinta asta nestramutata? Asta as vrea sa-mi explice cineva. |
||
|
Dor_a Postat pe 17 Mai 2009 19:23 |
||
| sa nu crezi in Dumnezeu e ca si cum ai trai fara speranta....speranta este singura motivatie a omului pentru a continua in viata. | ||
|
|
||
|
mariaionescu89 Postat pe 17 Mai 2009 21:29 |
||
Dz-eu a creat lumea, nu a creat nici o religie, oamenii au creat religiile......In bibilie nu se mentioneaza de nici o relgie..nici de catolici, ortodoxsi, musulmani smadp,,,,,,,noi tindem mai mult sa pretuim religia decat pe Dzeu. El ne-a creat ca sa-l slujim, sa-l urmam iar cei ce au incredere in el vor avea viata vesnica.Nimik nu e intamplator....iar...tot ce se intampla rau pe lumea asta este consecinta faptelor noastre, nu ptr ca Dzeu ne vrea raul........el vrea pace, iubire...iar oamenii care-l urmeaza si care cred in puterea lui au parte de ce el a promis.....
|
||
|
jeanpierre Postat pe 4 Noiembrie 2009 20:00 |
||
|
cred doar in oameni. in puterea lor de a schimba sau nu ceva. de a ajuta sau nu. nu cred in povesti si mai ales am convingerea ca oamenii care cred in Dumnezeu au nevoie de un PR-ist(preotul) pt. a comunica cu El. imi sunt foarte nesuferiti oamenii care pretind ca sunt fani devotati Lui, tin posturi false, merg la biserica doar sa barfeasca, se ascund dupa Chipul Sau si propovaduiesc cuvantul Lui intr-un mod ipocrit! |
||
|
greierash_is_back Postat pe 4 Noiembrie 2009 20:12 |
||
| Exista Dumnezeu! El este Tatal Atotputernic , care ne iubeste si ne lasa cale libera , nu ne ingradeste , dar care in momentul in care o luam pe un drum gresit ne mustra ,si ne arata ca am luat-o pe unde nu trebuia. Ca orice tata ,el ne ajuta atunci cand constientizam ca avem nevoie de El sa ne ocroteasca ,atunci cand ne intoarcem catre EL cu inima spasita si recunoastem ca fara EL nu am gasi calea cea dreapta. | ||
|
kudika041854 Postat pe 5 Noiembrie 2009 16:08 |
||
De la: mikela_4u, la data 2008-07-30 16:31:30da...pana acum au fost numai abureli! oare o sa gasesc pe cineva serios? Nu mai jigni lumea k nu ai nici un drept..... De ce vb asa urat?....lumea chiar nu e ingusta la minte asa cum zici tu.... Daca te ajuta Dumnezeu atunci cand ai nevoie de acel ajutor, asta nu inseamna ca esti ingust la minte.....sau daca te rogi la Dumnezeu sa faca o minune si sa-ti insanatoseasca pe cineva drag.... asta inseamna ca Dumnezeu ti-a ascultat rugaciunea....nicidecum NU e asa cum crezi tu..... Daca nu stii ceva concret sau daca Dumnezeu a ales sa nu ti se arate momentan, NU mai comm intamplarile celorlalti......k nu e frumos |
||
|
kryna_85 Postat pe 6 Noiembrie 2009 17:06 |
||
De la: mikela_4u, la data 2008-07-30 16:31:30da...pana acum au fost numai abureli! oare o sa gasesc pe cineva serios? Nu mai jigni lumea k nu ai nici un drept..... De ce vb asa urat?....lumea chiar nu e ingusta la minte asa cum zici tu.... Daca te ajuta Dumnezeu atunci cand ai nevoie de acel ajutor, asta nu inseamna ca esti ingust la minte.....sau daca te rogi la Dumnezeu sa faca o minune si sa-ti insanatoseasca pe cineva drag.... asta inseamna ca Dumnezeu ti-a ascultat rugaciunea....nicidecum NU e asa cum crezi tu..... Daca nu stii ceva concret sau daca Dumnezeu a ales sa nu ti se arate momentan, NU mai comm intamplarile celorlalti......k nu e frumos |
||
|
kryna_85 Postat pe 6 Noiembrie 2009 17:06 |
||
De la: lumi_casia, la data 2008-09-15 14:45:05sunteti frumosi.credeti in Dumnezeu si bine faceti. eu sunt mai fericita, stiu ca exista Dumnezeu. I-am simtit de nenumarate ori ajutorul. Chiar ai dreptate. Mereu cand m-am rugat, Dumnezeu mi-a indeplinit aceea dorinta daca a fost buna pentru sufletul meu pentru ca Dumnezeu nu ne indeplineste o dorinta care ne duce la pierzare. Dumnezeu sa va ajute.... |
||
|
kryna_85 Postat pe 6 Noiembrie 2009 17:24 |
||
De la: smileforme_isa, la data 2008-10-08 16:19:16 Doamne Doamne exista din plin...chiar dak ne da bobarnace in viata asta inseamna k ne testeaza credinta si ne intareste. Nu ma voi indoi niciodata de Dumnezeu, n.am dreptul asta. Foarte adevarat! Greutatile ce vin asupra noastra in aceasta viata (saracia,bolile,necazul) ne sunt o adevarata usurare si ne slabesc muncile iadului... "Domnul a dat, Domnul a luat. Fie numele Domnului binecuvantat" Nu le putem avea pe toate. Avem bani si nu avem sanatate, poate..... Avem sanatate dar poate nu avem copiii.....etc etc Pe Dumnezeu cel mai mult il cunosti atunci cand esti intr-un mare necaz sau in suferinta, cel putin atunci mi s-a aratat mie cu adevarat. |
||
|
kryna_85 Postat pe 6 Noiembrie 2009 17:53 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-05-17 19:23:04Ma rog, chestie de semantica disputa voastra... goi si singuri vom da socoteala.... de acolo vine credinta mea....e un citat de pe undeva dintr-o oarecare "cartulie"... cei care cred Dora nu au nevoie sa explice nu au nevoie sa impuna sau sa sustina un punct de vedere sa urle peste tot ce este credinta pur si simplu cred, asa cum ai spus si tu... pe mine ma conduce insa o alta vorba buna rau" Dumnezeu iti da , da' nu-ti baga si in traista" nu cred nici pe departe in " fericiti cei saraci cu duhul ca a lor va fii Imparatia Cerurilor " ci mia degraba " de unde nu e nici a-L de sus nu cere".... etc.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 6 Noiembrie 2009 18:26 |
||
|
DUMNEZEU EXISTA!!!! DUMNEZEU EXISTA!!! DUMNEZEU EXISTA!!!! EL este in sufletul fiecaruia dintre noi dar noi neori il alungam prin faptele pe care le facem. EL ne iarta de orice greseala daca noi ne caim cu adevarat pentru ca ne iubeste mai mult decat orice, si-a dat pe singurul Sau Fiu pe Cruce ca sa ne salveze din pacat si din ghiarele mortii vesnice....ne-a dat sansa ca sa bem din apa vie si sa nu mai insetam niciodata. Eu nu condamn pe nimeni daca nu credE in DUMNEZEU dar am un sfat: "sa se roage continuu la Dumnezeu ca sa i se arate prin fapte, lucruri, etc...si totodata sa-i dea Dumnezeu intelepciune ca sa poata sasi dea seama ce a vrut Dumnezeu sa-i spuna sau sa-i arate. Mie mi s-a aratat Dumnezeu de mai multe ori prin fapte, m-a ajutate de multe ori atunci cand am avut necazuri. CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU TOTUL E POSIBIL.... Este foarte adevarat ce se spune intr-o carte de rugaciuni ortodoxa: ce la voi este cu neputinta, la Mine e cu putinta. Fiecare om are crucea lui data de Dumnezeu iar atunci cand ni se pare grea trebuie sa-l ajutam pe Dumnezeu sa ne ajute si el ne va ajuta. Dumnezeu iubeste la fel de mult si pe cel pacatos.....NU doar pe cel credincios.....EL pt noi pacatosii a venit pe Pamant ca sa ne mantuiasca. Trebuie sa fim buni, sa ne iubim aproapele, sa fim smeriti.....etc.... Va doresc din suflet tot dinele din lume si sa va dea Bunul Dumnezeu multa intelepciune Imi cer scuze poate nu m-am facut explicita dar sunt la servici si printre picaturi am formulat acest comm care sper sa va linisteasca sufletul . |
||
|
kryna_85 Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:27 |
||
| Cu siguranta exista Dumnezeu! fara sa constientizam ,poate, noi il avem in suflet,in inima ,in gind...Dumnezeu este Iubire,este Iertare ,este Mingiiere,este Alinare,este Ajutor este Viata! iubiti-L si proslaviti-L pina la sfirsitul zilelor voastre. El merita acest lucru ,deoarece El ne-a creat si ne iubeste. Inroarceti-va la Dumnezeu cit inca nu este tirziu si multumi-tii pentru fiecare clipa si secunda de viata. Veti vedea cit de frumoasa va fi viata voastra alaturi de Dumnezeu! | ||
|
kudika_35499 Postat pe 25 Mai 2013 20:34 |
||
| Nu exista dumnezeu.El a fost creat de oameni ca si ceilalti zei. Altfel ar fi o dovada a existentei lui. Am putea, totusi, sa il asemanam cu un cuvant, "speranta", noi preferam sa personificam acest cuvant sub forma unei puteri atotcreatoare, este mult mai usor sa crezi ca este cineva ce are puteri neobisnuit de mari si care te va ajuta la un moment dat. Am ajuns sa credem cu tarie in dumnezeu pentru ca aceasta religie a dainuit atatea veacuri. Sunt triburi care au renuntat la religia crestina pentru a se intoarce la zeii in care credeau inainte.Si nu i-a fulgerat nimeni de pe fata pamantului ca au renuntat la un dumnezeu. | ||
|
Eremia_Victoras_1 Postat pe 26 Mai 2013 15:32 |
||
| SALUT: Daca imi permiteti,cum sa nu existe forta creatoare.Cu siguranta este,a fost si va fi pururi.argumentez ca nimic nu este la voia intamplarii pe acest pamant totul este controlat.Religia nu este asa cum a-m invatato noi este cu totul altfel,chiar si biblia spune !" VAI DE VOI CARTURARI SI FARISEI AVETI CHEILE IMPARATIEI NICI VOI NU INTRATI NICI PE ALTII NU LASA-TI SA INTRE" Deci stiu adevarul dar nu vor sa-l spuna s-ar pierde scaunele,preaiubitii,preafericitii, prealuminati(etc)PAPASS | ||
|
PAPASS Postat pe 26 Mai 2013 15:51 |
||
Dar cum se explica fosilele dinozaurilor?
|
||
|
Eremia_Victoras_1 Postat pe 26 Mai 2013 15:53 |
||
| Este simplu de explicat ,nenorociri a-u ma-i fost pe pamant in vechime, se presupune chiar si o era glaciara ar fi fost,in urma eruptiilor vulcanice.Omeni uriasi a-u locuit pamantul.Intra pe google si cauta SECRETELE MUNTIILOR BUCEGI a-i sa te crucesti cate a-i sa afli PAPASS ! | ||
|
PAPASS Postat pe 26 Mai 2013 16:34 |
||
De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-05-26 15:53:20Dar cum se explica fosilele dinozaurilor?iar ai aparut victoras baietas,,,da pe tn cum te explici te ai creat tu singurel din nimik nu?sau ai fpost maimutica si ai ai evoluat dar decat neamul tau de maimute au evoluat nu?ca celelalte de traiesc si astazi sau impiedicat pe drum saracele,,,dinozaurii au fost creati de dumnezeu ca toate celelalte animasle am indoieli mari ca au existat acum 65 de milioane de ani pana la 200 de milioane cred ca au fost contemporani cu oamenii, dar totul e posibil stie dumnezeu cand si cu ce scop ia creat Uitã-te la behemot, cãruia i-am dat viaþã ca ºi þie; mãnâncã iarbã ca un bou. 16 Tãria lui stã în ºalele lui ºi puterea în muºchii pântecelui sãu. 17 κi îndoaie coada ca un cedru; tendoanele coapselor sale sunt întreþesute, 18 oasele îi sunt þevi de bronz, mãdularele lui sunt ca niºte drugi de fier. 19 El este cel mai mare între lucrãrile lui Dumnezeu. Cel Ce l-a fãcut l-a înzestrat cu o sabie. 20 Cãci munþii îi dau hranã acolo unde se joacã animalele sãlbatice. 21 Se culcã sub lotus, între trestii ºi în mlaºtinã. 22 Lotusul îl acoperã ºi-i þine umbrã, sãlciile râului îl înconjoarã. 23 Dacã râul creºte, el nu se teme, stã liniºtit chiar dacã Iordanul se nãpusteºte asupra gurii lui. 24 Crezi cã-l poþi prinde lovindu-l în ochi sau îi poþi strãpunge nasul într-o cursã? aici se pare ca dumnezru ii spune șui iov despre un dinozaur ,,inceteaza cu prostiile victoras
|
||
|
prazlea Postat pe 26 Mai 2013 17:45 |
||
|
1. Când au trãit dinozaurii? Cuvântul “dinozaur” nu se regãsește în Scripturã pentru cã acest cuvânt nu a existat când au fost scrise aceste texte, el fiind inventat abia în anul 1841 de cãtre palentologul britanic Richard Owen. Acest cuvânt este un derivat din douã cuvinte de origine greacã: “deino” care înseamnã “teribil, înfricoșãtor” respectiv “saurus” care înseamnã “reptilã, șopârlã.” Ce putem afla despre acești dinozauri uitându-ne în Biblie? a) Toate speciile de dinozaurii au fost create în urmã cu 6.000 de ani. b) Dinozaurii care umblau pe uscat au fost creați în ziua 6-a împreunã cu omul, iar cei acvatici în ziua 5-a împreunã cu celelalte specii acvatice. c) Înainte ca Adam sã pãcãtuiascã, nu a existat moarte, astfel dinozaurii au coexistat cu oamenii. d) Toatã creația a cãzut în blestem în momentul cãderii omului în pãcat, astfel totul a fost supus morții. Aceste afirmații desigur nu ar fi catalogate ca fiind valide sau științifice dacã nu ar fi existat dovezi care sã le confirme. Sã vã enumãr câteva: 1) Ceea ce a fost un adevãrat șoc pentru evoluționiști a fost faptul cã a fost gãsitã fosila unui dinozaur în stomacul unui mamifer! Acest lucru nu ar fi trebuit sã se întâmple pentru cã, teoria evoluției spune cã mamiferele nu au trãit simultan cu mamiferele, mai ales cu oamenii. Însã acest fapt se potrivește foarte bine cu modelul creaționist dinozaurilor. 2) Au fost gãsite numeroase fosile de mamifere care au fost datate având o vârstã multe mai mare decât toți dinozaurii cunoscuți. Din nou, o grea loviturã pentru cei ce cred cã dinozaurii la un moment dat au stãpânit pãmântul. 3) Au fost gãsite celule de ADN, vase de sânge în oasele de dinozaur gãsite. Potrivit evoluționiștilor, acest lucru nu are cum sã fie adevãrat pentru cã ADN nu se poate pãstra mai mult de 15.000 de ani. Corect! Aceste dovezi au fost gãsite datoritã faptului cã dinozaurii nu au murit acuma 65 de milioane de ani, ci acuma cateva mii de ani. 4) Au fost gãsite în foarte multe locuri pe întreg globul desene rupestre și încrustații în piatrã care îi înfãțișeazã pe locuitorii peșterilor alãturi de dinozauri. Acești oameni primitivi, nu puteau desena ceva ce nu au vãzut niciodatã! Oamenii deobicei au tendința de a scrie sau desena despre ceea ce au vãzut cu ochii lor de-a lungul vieții. 5) Au fost gãsite de asemenea și urme fosilizate de om alãturi de urme de dinozaur în același strat geologic în state ca și Mexico, Arizona, Missouri, Rusia, Texas și multe alte locuri. Cum a posibil sã gãsești urme de picior uman într-un strat care se presupune cã ar fi de zeci de milioane de ani? E posibil pentru cã oamenii au coexistat cu dinozaurii pentru o bunã perioadã de timp. 6) Poveștiile pe care strã-strã-strãmoșii noștrii le-am transmis prin viu-grai noilor generații. În orice culturã de-a lungul lumii existã mituri și legende în legãturã cu anumite animale uriașe sau cu dragoni. Știința modernã spune cã am început sã cunoaștem mai multe despre aceste animale acum câteva sute de ani, cânt am început sã gãsim fosile pe întregul pãmântul. Dar, oamenii au știut dintotdeauna de aceste animale, pentru cã mulți le-au vãzut. |
||
|
prazlea Postat pe 26 Mai 2013 17:58 |
||
| "In nesfarsita lui credinta.Omul a crezut si va crede in multe-in idei,in fapte,in lucruri,in alti oamenisau in demonisi ingeri cazuti...Dar niciodata? Credinta lui nu a ,apartinut altcuiva,decat lui Dumnezeu.Iar,Dumnezeu nu s-a lepadat nicicand de Credinta:Sa in Om". | ||
|
Lora16 Postat pe 26 Mai 2013 18:21 |
||
| SCUZA-MA PRAZLEA,DAR TE-AI REFERIT CA DE LA ADAM A VENIT MOARTEA DUPA CE A PACATUIT.STAI PUTIN BIBLIA SPUNE CA A FOST PRIMUL OM PE PAMANT DA S-AU NU? PAPASS | ||
|
PAPASS Postat pe 26 Mai 2013 18:37 |
||
| LORA: Cum sa creada dumnezeu in om? Cand el spune ca: blestemat sa fie cine se increde in om.PAPASS | ||
|
PAPASS Postat pe 26 Mai 2013 18:41 |
||
De la: PAPASS, la data 2013-05-26 18:37:27SCUZA-MA PRAZLEA,DAR TE-AI REFERIT CA DE LA ADAM A VENIT MOARTEA DUPA CE A PACATUIT.STAI PUTIN BIBLIA SPUNE CA A FOST PRIMUL OM PE PAMANT DA S-AU NU? PAPASSasa ma si ia surprindema cn a fost innaintea lui adam |
||
|
prazlea Postat pe 26 Mai 2013 18:49 |
||
De la: PAPASS, la data 2013-05-26 18:41:26LORA: Cum sa creada dumnezeu in om? Cand el spune ca: blestemat sa fie cine se increde in om.PAPASSpentru ca omul daca vb de la sine abereaza si ii face si pe ceilalti sa faca la fel la asta se refera insa dumnezeu crede in om ca de aia la facut |
||
|
prazlea Postat pe 26 Mai 2013 18:51 |
||
De la: PAPASS, la data 2013-05-26 18:41:26LORA: Cum sa creada dumnezeu in om? Cand el spune ca: blestemat sa fie cine se increde in om.PAPASS"Cei,care stiu,nu vorbesc:cei,care vorbesc,nu stiu....". |
||
|
Lora16 Postat pe 26 Mai 2013 18:56 |
||
De la: prazlea, la data 2013-05-26 18:49:57DUMNEZEU : La creat pe Adam pentru agrementul personal sa fie clar! Vazandu-l ca se plictisea singur prin gradina s-a hotarat sa-i faca un partener si a facuto pe Eva !Au avut doi cpopii Abel si Cain corect da? Cain la ucis Abel, ce i-a spus Dumnezeu, sa fie pribeag pe pamant da?Cain ce -i raspunde lui Dumnezeu doamne cine ma v-a intalni ma va omori!Dumnezeu ii raspunde cel care va omorii pe Cain va fi blestemat pana la al saptelea neam .Te intreb fiind singurul copil in timpul acela,cine il omora pe Cain? Cain a intemeiat orase cu cine? Asta rezulta ca ma-i erau oameni pe pamant Corect? PAPASSDe la: PAPASS, la data 2013-05-26 18:37:27SCUZA-MA PRAZLEA,DAR TE-AI REFERIT CA DE LA ADAM A VENIT MOARTEA DUPA CE A PACATUIT.STAI PUTIN BIBLIA SPUNE CA A FOST PRIMUL OM PE PAMANT DA S-AU NU? PAPASSasa ma si ia surprindema cn a fost innaintea lui adam |
||
|
PAPASS Postat pe 26 Mai 2013 19:14 |
||
| LORA: Citeste BIBLIA nu ca pe o carte cu povesti, si a-i sa vezi ca am dreptate!PAPASS | ||
|
PAPASS Postat pe 26 Mai 2013 19:36 |
||
De la: PAPASS, la data 2013-05-26 19:14:13incorect,,la facut pe ,,,atentie ,,om,, ca pe eva a facuto din coasta lui adam nu a mai fost necesar sa ia iar pamant si sa o zideasca caci ea era intr un fel in adam,,icorect din nou spus pentru agrementul personal,,,la creat pentru ca si altii sa se bucure de acele bucurii incomensurabile ale raiului iar innainte de oameni dumnezeu ia creat pe ingerii,,,incorect din nou spus doi fi,,a avut trei fi numiti cain abel si set cel din urma fiind primul astronom al lumii pe el la luat ingerii si la dus sa i arate minunata creatie a lui dumneeu din cer lui i au aratat ingerii si scrisul mi se pare,,,iar adam si eva au mai avut fii si fice nenumiti,de care sfintii parinti spun ca au fost 50 de perechi de gemeni,,iar blestemul de la crima cand cain la ucis pe abel era vb ca sa impreunat fii lui set cu ficele lui cain,,,fii lui dumneyeu cu ficele oameniilor,, de aici si uriasii rezultatul blestemului se pare,fii lui dumneyeu cum ii numeste biblia erauDe la: prazlea, la data 2013-05-26 18:49:57DUMNEZEU : La creat pe Adam pentru agrementul personal sa fie clar! Vazandu-l ca se plictisea singur prin gradina s-a hotarat sa-i faca un partener si a facuto pe Eva !Au avut doi cpopii Abel si Cain corect da? Cain la ucis Abel, ce i-a spus Dumnezeu, sa fie pribeag pe pamant da?Cain ce -i raspunde lui Dumnezeu doamne cine ma v-a intalni ma va omori!Dumnezeu ii raspunde cel care va omorii pe Cain va fi blestemat pana la al saptelea neam .Te intreb fiind singurul copil in timpul acela,cine il omora pe Cain? Cain a intemeiat orase cu cine? Asta rezulta ca ma-i erau oameni pe pamant Corect? PAPASSDe la: PAPASS, la data 2013-05-26 18:37:27SCUZA-MA PRAZLEA,DAR TE-AI REFERIT CA DE LA ADAM A VENIT MOARTEA DUPA CE A PACATUIT.STAI PUTIN BIBLIA SPUNE CA A FOST PRIMUL OM PE PAMANT DA S-AU NU? PAPASSasa ma si ia surprindema cn a fost innaintea lui adam |
||
|
prazlea Postat pe 26 Mai 2013 19:39 |
||
| fii lui dumneyeu cu ficele oamenilor | ||
|
prazlea Postat pe 26 Mai 2013 19:40 |
||
De la: prazlea, la data 2013-05-26 19:40:23fii lui dumneyeu cu ficele oamenilorfii lui set fii lui dumnezeu si ficele lui cain ficele oamenilor adica cei credinciosi cu cei necredinciosi
|
||
|
prazlea Postat pe 26 Mai 2013 19:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| feng shui in casa mea | 36 | De la: 3 Octombrie 2012 10:05 |
| http://www.gandul.info/magazin/mai-ai-curaj-sa-bei-bere-dupa-ce-citesti-asta-ingredientul-care-nu-apare-pe-eticheta-9459670 | 7 | De la: Broscaru 4 Aprilie 2012 00:18 |
| Maghiara versus Romana | 464 | De la: andreea1976 31 Iulie 2009 23:10 |
|
|
||
| help?! | 2 | De la: kudika029654 1 Octombrie 2009 08:24 |
| Caldura mare | 4 | De la: machiajtatuaj 9 August 2014 12:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.