Setari Cookie-uri

credeti ca exista dumnezeu?

De la: liza24_84, la data 2009-01-04 21:51:20Pareri pro si contra...
Intrebarea "Credeti ca exista Dumnezeu?" nu cred ca isi are rostul intr-o lume creata de Insusi Dumnezeu....e ca si cum am intreba "Credeti ca exista inventatori?"(acestia dand "viata" unor noi obiecte care simplifica munca omului)...Cum te poti indoi de existenta Lui cand tot ce vedem(flori,curcubeu,cer,vietuitoare etc.)le-a creat pt noi ,pt Om,ne-a dat toata lumea sa o stapanim si sa o ingrijim,dar din pacate noi o distrugem...
Da,Dumnezeu exista ,fara indoiala,iar cei care sunt atei nu se intreaba cum de se trezesc in fiecare dimineata...?

Lisa, da-mi voie sa mai adaog comentariului tau: sunt oamnei care nu cred in Dumnezeu pentru ca nu L-au vazut, nu L-au atins si nu-si dau seama daca L-au simtit sau nu.Eu as vrea sa-i intreb pe acestia "exista vintul? cine l-a vazut, cine l-a atins", "exista gindul? cum arata?".
Si vintul si gindul si Dumnezeu se simt. Cind bate vintul vedem efectele lui, cind cineva gindeste ii vedem rezultatele gindirii, faptul ca Dumnezeu exista se vede in fiecare clipa prin creatiile Sale si prin actiunile sale in viata noastra.
micabis
Postat pe 5 Ianuarie 2009 06:42
eu una cred in Dumnezeu ...din punctul meu de vedere Dumnezeu exista si nimic nu ma poate convinge ca nu exista deoarece a dovedit de atatea ori ca exista ....multi nu il intelegem si avem o multime de intrebari cum ar fi ,, Daca exista de ce permite raul ?,, sincer va zic tuturor ca si eu am aceeasi intrebare (si multe altele).Va zic ceva ce cred ca e adevarat raul il producem noi ....prin ceea ce facem si ceea ce gandim ...stiu ca multi zic ca fac bine si unii chiar fac insa de multe ori binele nostru este inteles gresit de altii.Acum depinde de fiecare daca crede sau nu... insa intai cautati, informati-va si veti sti cu siguranta adevarul .....Eu cred din toata inima in El si ii multumesc pt tot ....El are mereu grija de copii lui .
Umraoo
Postat pe 5 Ianuarie 2009 10:17
micabis, ok!
da, eu sunt intre aceia care nu iau dogma ca atare si imi pun intrebari. asta e! pentru ca-mi sunt mai puternice informatiile primite in anii de scoala decat cele la care am avut acces dupa ce am terminat scoala , mai bine zis dupa 1989 ...

sandraescu
Postat pe 5 Ianuarie 2009 10:43
De la: micabis, la data 2009-01-05 06:42:26
Intrebarea "Credeti ca exista Dumnezeu?" nu cred ca isi are rostul intr-o lume creata de Insusi Dumnezeu....e ca si cum am intreba "Credeti ca exista inventatori?"(acestia dand "viata" unor noi obiecte care simplifica munca omului)...Cum te poti indoi de existenta Lui cand tot ce vedem(flori,curcubeu,cer,vietuitoare etc.)le-a creat pt noi ,pt Om,ne-a dat toata lumea sa o stapanim si sa o ingrijim,dar din pacate noi o distrugem...
Da,Dumnezeu exista ,fara indoiala,iar cei care sunt atei nu se intreaba cum de se trezesc in fiecare dimineata...?

Lisa, da-mi voie sa mai adaog comentariului tau: sunt oamnei care nu cred in Dumnezeu pentru ca nu L-au vazut, nu L-au atins si nu-si dau seama daca L-au simtit sau nu.Eu as vrea sa-i intreb pe acestia "exista vintul? cine l-a vazut, cine l-a atins", "exista gindul? cum arata?".
Si vintul si gindul si Dumnezeu se simt. Cind bate vintul vedem efectele lui, cind cineva gindeste ii vedem rezultatele gindirii, faptul ca Dumnezeu exista se vede in fiecare clipa prin creatiile Sale si prin actiunile sale in viata noastra.

Asa e,micabis.Ai adaugat perfect,asa este,este adevarat ce ai spus tu,si ma bucur ca exista cineva care isi da seama de asta
liza24_84
Postat pe 5 Ianuarie 2009 10:52
BUNA ZIUA LA TOATA LUMEA!am si eu ceva de zis si am sa incep cu o intrebare pe care a lansat-o cineva ,,esti pregatit sa il primesti p0e dumnezeu in inima ta?''oare citi dintre noi ?l-au primit in inima lor deja?
dumnezeu a iubit atit de mult lumea incit ''l-a dat pe singurul sau FIU pt ca oricine crede in el sa aiba viata vesnica''pt cine a citit biblia stie despre ce verset este vb .pt cei ce inca mai au indieli as vrea sa spun ca viata lui isus descrisa in biblia ar merita traita si atunci ascultam de cuv domnului si in noi dumnezeu isi v-a gasii placerea dumnezeu ne invata sa traim in felul ''perfect ''pe care l-a creat dar pe care noua ne-a fost greu sa il respectam ...........''ferice de cei cu inima curata caci ei vor vedea pe dumnezeu''cititi cu inima capitolul 5 pina la 8 din evanghelia lui matei si veti afla raspunsul iar pt cei care au nevoie de definitii 1corinteni cap 13
ramona_balanescu
Postat pe 5 Ianuarie 2009 12:10
De la: sandraescu, la data 2009-01-04 23:28:39
De la: joana_rise, la data 2009-01-04 21:44:19sandarescu ...
"scopul nostru este capatares Duhului Sfant, de a ne intoarce in Imparatia Cerurilor" ... (nu eu am zis asta:D)

acum...intrebarea mea: crezi ce am scris mai sus?

ioana, contrar aparentelor ,n-am nici o problema cu faptul ca tu ai crede ce ai citat, inidferent cine a scris-o ( un om evident) . tu ai avea o problema cu mine daca-ti spun ca vreau si detalii ? cum ne vrea acolo ? daca ne vrea acolo, de ce nu ne lasa sa traim doar o luna (timp in care nici n-am avea vreme sa ne pierdem puritatea cu care ne nastem )dupa care sa ne intoarcem ?

in privinta acestor detalii cred ca ar fi mai bine sa intrebi pe cineva care "sta" mai departe de cele lumesti, si mai aproape de cele spirituale..ma refer la un duhovnic . cu toate ca, sunt convinsa ca nu-ti va raspunde direct. ceea ce am observat eu la putinele pers care sunt mai spirituale, mai religioase ...cu mult mai multa credinta ca mine , nu neaparat duhovnici este ca nu-ti pun toate raspunsurile pe tava. in schimb, te incurajeaza sa citesti Biblia (in caz ca n-ai citit-o)
personal, cred ca "ne vrea acolo" (cum ai zis tu) ... puri, blanzi ...pacatosi dar cu durere pt pacate si cu multa iubire fata de El.
uite la chestia cu o luna nu m-am gandit niciodata. ideea este ca ne da dreptul de a alege, nu ne obliga sa credem in El, ne lasa pe noi sa alegem daca vrem sau nu.
mai multe in privinta asta, nu stiu sa spun ...sper ca ti-am fost de ajutor cat de cat
morticia_adams
Postat pe 5 Ianuarie 2009 12:48

MAI MULT, vbeam aseara cu cineva :))) eu tot timpu vbesc cu cineva:)))))))
si ... mi-a dat exemplu sufletul.

SUFLETUL SE VEDE?! ( cred ca e cel mai bun exemplu )
morticia_adams
Postat pe 5 Ianuarie 2009 12:49
eu cred ca exista pe umea asta dumnezeu
nelanour
Postat pe 5 Ianuarie 2009 12:51
De la: joana_rise, la data 2009-01-05 12:49:36

MAI MULT, vbeam aseara cu cineva :))) eu tot timpu vbesc cu cineva:)))))))
si ... mi-a dat exemplu sufletul.

SUFLETUL SE VEDE?! ( cred ca e cel mai bun exemplu )

Da,Joana, SUFLETUL este cel mai bun exemplu...il avem,il simtim dar niciodata nu il vedem
liza24_84
Postat pe 5 Ianuarie 2009 12:57
De la: joana_rise, la data 2009-01-05 12:48:19
De la: sandraescu, la data 2009-01-04 23:28:39
De la: joana_rise, la data 2009-01-04 21:44:19sandarescu ...
"scopul nostru este capatares Duhului Sfant, de a ne intoarce in Imparatia Cerurilor" ... (nu eu am zis asta:D)

acum...intrebarea mea: crezi ce am scris mai sus?

ioana, contrar aparentelor ,n-am nici o problema cu faptul ca tu ai crede ce ai citat, inidferent cine a scris-o ( un om evident) . tu ai avea o problema cu mine daca-ti spun ca vreau si detalii ? cum ne vrea acolo ? daca ne vrea acolo, de ce nu ne lasa sa traim doar o luna (timp in care nici n-am avea vreme sa ne pierdem puritatea cu care ne nastem )dupa care sa ne intoarcem ?

in privinta acestor detalii cred ca ar fi mai bine sa intrebi pe cineva care "sta" mai departe de cele lumesti, si mai aproape de cele spirituale..ma refer la un duhovnic . cu toate ca, sunt convinsa ca nu-ti va raspunde direct. ceea ce am observat eu la putinele pers care sunt mai spirituale, mai religioase ...cu mult mai multa credinta ca mine , nu neaparat duhovnici este ca nu-ti pun toate raspunsurile pe tava. in schimb, te incurajeaza sa citesti Biblia (in caz ca n-ai citit-o)
personal, cred ca "ne vrea acolo" (cum ai zis tu) ... puri, blanzi ...pacatosi dar cu durere pt pacate si cu multa iubire fata de El.
uite la chestia cu o luna nu m-am gandit niciodata. ideea este ca ne da dreptul de a alege, nu ne obliga sa credem in El, ne lasa pe noi sa alegem daca vrem sau nu.
mai multe in privinta asta, nu stiu sa spun ...sper ca ti-am fost de ajutor cat de cat

Treaba cu "sa traim o luna" nu isi are explicatia pt ca ce rost ar mai avea sa ne aduca pe lume daca am trai o luna si ne-ar lua inapoi la fel de puri cum ne-a trimis..?? Nu ne lasa o luna,ne lasa o viata sa alegem ce drum vrem sa urmam,sa gandim,sa facem lucruri bune si astfel sa urcam cu o treapta mai sus pe scara puritatii sufletului
liza24_84
Postat pe 5 Ianuarie 2009 13:04
ma gandeam acum si la iubireeeeeeee:D

iubirea pt cei dragiii..
ii iubesc ffffffffffff mult .
totusi, nu se vede...decat uneori cand le arat ... prin pupici, imbratisari, mici cadouri...dar altfel nu se "vede" . :)
nici cu ochelari
morticia_adams
Postat pe 5 Ianuarie 2009 13:28
De la: joana_rise, la data 2009-01-05 13:28:41ma gandeam acum si la iubireeeeeeee:D

iubirea pt cei dragiii..
ii iubesc ffffffffffff mult .
totusi, nu se vede...decat uneori cand le arat ... prin pupici, imbratisari, mici cadouri...dar altfel nu se "vede" . :)
nici cu ochelari

Nici cu ochelari ,nici cu lupa
liza24_84
Postat pe 5 Ianuarie 2009 13:46
Fara suparare.Citeste tot contextul si apoi trage concluzia finala.La ce se referea 'credeti si nu cercetati".
Iar legat de "cereti si veti primi"era vb de rugaciune.Nu luati versetele separat,ele au un context.Si inca ceva,Biblia este singura carte care a reistat,si e singura carte care desi scrisa de mai multi oameni,sub inspiratia duhului sfant nu se contrazice.Ca o facem noi sa para ca se contrazice,asta-i alta problema.
si legat de "nu va inchinati la oamenii cu poale lungi",corect.....acesti oameni sunt demni de respecatat(probabil),si sfatul lor ar trebui de ascultat.....dar nu tr sa ne inchinam la ei...sau la alte lucruri create de lume.asta inseamna a te inchina unui chip ceoplit,unui idol.Singururl caruia ar trebui sa ne inchinam este Dumnezeu.
micutzaD
Postat pe 7 Ianuarie 2009 09:56
De la: piticanie, la data 2009-01-07 09:56:10Fara suparare.Citeste tot contextul si apoi trage concluzia finala.La ce se referea 'credeti si nu cercetati".
Iar legat de "cereti si veti primi"era vb de rugaciune.Nu luati versetele separat,ele au un context.Si inca ceva,Biblia este singura carte care a reistat,si e singura carte care desi scrisa de mai multi oameni,sub inspiratia duhului sfant nu se contrazice.Ca o facem noi sa para ca se contrazice,asta-i alta problema.
si legat de "nu va inchinati la oamenii cu poale lungi",corect.....acesti oameni sunt demni de respecatat(probabil),si sfatul lor ar trebui de ascultat.....dar nu tr sa ne inchinam la ei...sau la alte lucruri create de lume.asta inseamna a te inchina unui chip ceoplit,unui idol.Singururl caruia ar trebui sa ne inchinam este Dumnezeu.

hi guys. mi se pare nie sau pune-ti problema foarte infantil. nu scrie nicaieri 'crede si nu cerceta' si nici de oamenii cu poale lungi.eu consider ca pentru discutiile despre Dumnezeu ai nevoie de informatii pe care le gasesti in cuvantul lui "biblia",daca nu crezi ca biblia este cuvantul inspirat al lui Dumnezeu ,va garantez ca alta sursa sigura nu aveti si discutiile ajung chiar numai discutii.mi-ar placea sa ma antrenez intr-o discutie despre Dumnezeu in care sa-Lrespectam ca Dumnezeu.o zi buna
marbleguy
Postat pe 15 Ianuarie 2009 18:04
mi-a luat ceva timp sa citesc mesajele voastre. Cedinta in Dumnezeu nu este ceva pe care se poate face debate.Nu se cuvine sa se deschida un astfel de topic.Parerea mea.Crezi sau nu crezi, e optiunea fiecaruia...nu trebuie sa ne luam de gat doar pt. ca nu impartasim aceleasi idei sau credinte religioase.
yunita
Postat pe 16 Ianuarie 2009 09:45
mikela cine ti-a dat sufletul ,setea de cunoastere,dorinta de a face bine,sa iubesti o floare,un animal cine te-a inzestrat cu darul nasterii si pe altele nu,de ce mor oamenii unii mai devrema altii mai tirziu?????????sunt multe intrebari CREDE SI NU CERCETA - CAUTA SI VEI GASII dragostea de mama,frate,sora,un sfat de la parinte ,de la un om in virsta,cauta cunoasterea,afla de-a lungul vietii cit mai multe,cauta-ti perechea, MULT SUCCES IN VIATA

Postat pe 19 Ianuarie 2009 15:15
CE MAI E "SFANT " LA NOI ???MA TEM CA NIMIC.NICI MACAR DUMNEZEU.
imi e frica nu de Dumnezeu ,ci de absenta lui.

Nu stiu daca "Dumnezeul meu personal " exista,dar stiu ca negandu-l,as fi ca o busola stricata.
MagnifiQue_GiRL
Postat pe 19 Ianuarie 2009 15:35
De la: joana_rise, la data 2009-01-04 21:35:38
De la: skorpyo, la data 2009-01-04 16:32:54sincera sa fiu, am multe indoieli, nici eu nu stiu de unde le scot, dar am ajuns la o concluzie: religia nu e decat o modalitate de a ne spala creierul care a denaturat mult adevarul si cei din conducere ne-au ascuns multe, probabil de teama sa nu isi piarda puterea, dar tot ce e in jurul nostru e prea bine realizat ca sa fie doar o intamplare, lumea sa se fi facut singura; cineva a gandit-o; stiinta spune ca la baza facerii lumii sta energia, ca universul a aparut datorita Big Bang-ului, dar pe acea particula de unde a aparut si ce a determinat-o sa explodeze? la aceasta intrebare nici un om de stiinta nu a stiut sa raspunda.

sincera sa fiuuuuuuuuuuu
si eu am multe indoieli!!
nici eu nu stiu de unde sa le scot (ce coincidenta!)

dar ... tu singurica ai ajuns la concluzia asta?? of, ce rai is oamenii aia...nu vor decat sa-ti spele creierul. saracuta de tine. si asta e parerea ta proprie si personala sau ai plagiat?? ( sper ca nu esti papagal )

draga, tin sa iti spun ca ai inteles total pe dos ce am scris eu acolo; acei oameni rai care vor doar sa imi spele mie, saracuta, creierul sunt aceea care au avut grija sa arda celelalte Evanghelii din biblioteca din Alexandria (stii de astea, nu?), alegand doar 4 din peste 30 care erau. daca nu era adevart ce sria acolo, de ce au mai fost pastrate? nu spun ca erau toate bune si spuneau adevarul, dar de unde stiau ei care era mai exact adevarul? cica a fost desoperita de cativa ani Evanghelia lui Iuda in care spunea ca Iuda L-a tradat pe Iisus pentru ca a fost singurul care I-a inteles misiunea si a facut asta cu voia lui Iisus. nu spun ca asta e adevarul, dar nici nu stiu daca e minciuna.
Concluzia mea era ca Dumnezeu exista, dar ceea ce stim noi e poate doar o mica parte din adevar, de asta ni se pare pueril; daca s-ar fi zis tot adevarul, poate ca nu am fi stat acum la astfel de discutii si nu ai mai fi jignit persoanele care isi exprima parerea. am destula materie cenusie cat sa pot avea propria parere, nu am nevoie de cineva care sa imi spuna ce sa cred si sa fac asta orbeste, asa cum pari sa faci tu. nu trebuie sa crezi ceva doar ca asa ti-a zis bunica sau preotul la slujba, trebuie sa simti tu cu adevarat credinta.
skorpyo
Postat pe 19 Ianuarie 2009 17:47
imi cer scuze atunci, da am inteles gresit.
deci, vedeti? ...e doar un exemplu de interpretare proasta. oricine poate face asta..
si da, iarasi corect, n-au sens discutiile astea, oricum fiecare crede ce vrea,....si ce poate!
o zi frumoasa, am plecat!
morticia_adams
Postat pe 28 Ianuarie 2009 18:17
Buna ziua, ba scrie asa ceva in biblie chiar la pilda cu Toma necredinciosul, knd acesta ii spune lui IIsus ca nu crede ca a inviat dekt dak il lasa sa-l pipaie,atunci IIsus i-a dat voie sa-l pipaie dar dupa ce i-a spus "ferice de ce i ce cred fara a cerceta" si de fapt de aici l-a numit pe Toma cel necredincios.O sa deschid biblia si am sa revin cu indicatia corecta adica exact unde gasiti pasajul.
Adica exact capitolul, versetul,epistola etc.D-ne ajuta .Sanatate.
lizi_preda
Postat pe 30 Ianuarie 2009 17:12
numai nebunul spune an inima lui ca nu exista d/zeu...........an rest e ceva personal antro zi toti vor trece prin fata scaunului de judecata......nu tine de cine vrea sau de cine se straduieste ci de cine se andura d/zeu......fiecare are optiunea lui
erikahd2008
Postat pe 30 Ianuarie 2009 17:26
Pai in general adevarul este ca noi credem in Dumnezeu doar atunci cand avem o problema in rest nu stiu cat la suta ne gandim la existenta lui....Cred ca aia e singura data cand ne gandim mai mult la el si la existenta lui pt ca ne dorim sa ne rezolve problema ....dar pana la urma daca stam bine sa ne gandim tot noi o rezolvam...eu cred in Dumnezeu dar....nu sunt o mARE CREDINCIOASA
_dulcik_
Postat pe 8 Februarie 2009 23:12
De la: _Jolie_, la data 2008-07-17 16:48:45Cred ca in Dumnezeu si ma rog la el indiferent ca imi e bine sau rau.Ma rog intotdeauna , nu doar cand vreau sa obtin ceva...pot spune ca Dumnezeu m`a ajutat in absolut fiecare clipa ...Stie EL de ce :)
erikahd2008
Postat pe 24 Februarie 2009 04:13
si eu cred in el numai ca nu prea ma duc la biserica de rugat la el cand eram mai mititica ma rugam seara de seara acum numai am timp
_dulcik_
Postat pe 24 Februarie 2009 20:47
din pacate continuare la ce am zis mai sus
_dulcik_
Postat pe 24 Februarie 2009 20:48
De la: Pinna, la data 2008-10-09 16:36:04Cunosc un baiat, care se credea ateu... Intr-o zi, mergind in tren, a intrat cineva in discutie cu el, si de unde pina unde s-a ajuns la existenta lui Dumnezeu... Si acel domn i-a demonstrat matematic k exista Dumnezeu (nu ma intrebati cum, k nu stiu)... Dar de atunci, baiatul a devenit credincios!!!!

Jaroslav Hasek (parintele lui Svejk) are un pasaj savuros pe undeva, cu prelatul care da peste un mic ghiavol de copil si, intr-o prima faza, il roaga pe Atotputernic sa-l pedepseasca pe nazdravan...

Cam asa si in chestia citata.
Eu trebuie sa fiu entuziasmat de concluzie, cita vreme demonstratia este (putin spus) hilara...
Interesant si cum intervine matematica intr-o chestie care tine totusi de suflet, de irational...

Astept sa dau si eu in tren de un propovaduitor ca acela... Si pina la Busteni sa imi vina mintea la cap, sa ma las de pacatuit. Eventual sa ard "Nu"-ul lui Eugen Ionescu.
Mircea_O
Postat pe 25 Februarie 2009 16:31
Recunosc. Mesajul de mai sus a fost un pic acrutz (ce-i drept, nu l-a intrecut in neseriozitate pe cel de la care plecase...).

Dar uite de ce revin, dupa citeva ceasuri...
Un om care nu crede in Dumnezeu (or fi mai breji aia care scriu Dumnezeu cu d mic, precum in mesajul initial de aici?) are parte in lume de doua gesturi.
Primul este ca asemenea personaj e banuit brusc drept un ticalos, un ultimul mitocan si capabil de orice. Ma credeti sau ba, eu cel putin este foarte posibil sa respect, din educatie (nu e meritul meu...) o conduita tare apropiata de Cele 10 porunci...
Al doilea gest al celor din jur este sa te aduca urgent la dreapta credinta. Toata lumea se zbate sa-ti arate ca nu procedezi bine. Paleta de argumente este lata, insa destul de primitiva.
Nici gind in asemenea situatie de ideea ca pur si simplu celalalt (adica eu) are dreptul la un punct de vedere. Nu, in situatia asta cade orice bruma de educatie intelectuala, de reguli de la Oxford (alea din 1890...)

O sa vedeti, inclusiv pe topicul asta (am zis bine?) tot felul de argumente, dar nimeni nu-si pune problema ca el, de fapt, s-ar putea insela. Nu, Dreptcredinciosul este depozitarul Adevarului. Celalalt greseste, se afla in eroare.... (Asta daca nu ii Mamona intreg pre Pamint...)
Nimeni nu-si pune problema, fie si in cheia proprie de percepere a lucrurilor, ca la bani marunti mintea-mi cea pacatoasa a fost creata, cu hibele ei, tot de Dumnezeu al lor. El a facut-o asa, nu am stat eu sa-mi adun atomii si neuronii - cit sa iasa ce a iesit (si scrie aici).

Tin totusi sa-mi asigur preoppinentii cei foarte credinciosi ca eu nu bag mina in foc la ce voi gindi peste 5 ani sau 10, ori in clipa cind oi lua-o la Vale... Nu stiu. Cert este ca astazi (si cel putin de 10 incoace) sufletul meu simte ca nu exista Dumnezeu. E o chestie, cum am spus, de simtit. Nu am nevoie de argumente, nu ma zbat sa ofer altora argumente.
Este neplacut sa vezi ca ai in tine ceva care iti da verdicte (as ase intimpla de fapt si cu credinciosii ori cu mine pina acum ceva ani). dar eu respect acel ceva dinauntrul nostru...
Mircea_O
Postat pe 25 Februarie 2009 20:26
Bineinteles ca Dumnezeu exista....
Diavolyta_
Postat pe 16 Aprilie 2009 01:45
nu, nu mai cred de cativa ani buni. pana atunci eram o crestina convinsa. ma rugam seara, mergeam la biserica la cor, participasem la un concurs cu tema religioasa. dar m.am "lecuit". mi.am dat seama ca e doar o fantasma. dar tin sarbatorile. laic vorbind. pentru ca imi plac!
l_diana_c
Postat pe 16 Aprilie 2009 01:49
Da, sunt sigura la fel de sigura ca si faptul caci traesc exista Dumnezeu,dar intrebarea nu ar fi asta ci daca poti sa-l primesti in viata ta.
Mada02
Postat pe 16 Mai 2009 16:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cine e Kudika? 26 De la: anka77 22 Februarie 2009 23:57
Lucrari de licenta!! 2 De la: anastasia_m 10 Ianuarie 2011 20:30
feriti=va de agentia de turism Virgin Tour ca dracu de tamaie ! 4 De la: carmen_natural 22 Mai 2011 22:55
Visezi? Inseamna ca stiu unde poti afla raspunsul!!!!!!! 53 De la: geo_sh 25 Martie 2009 13:48
hei, esti credincios? 9 De la: blue07scorpion 7 August 2009 16:13