Setari Cookie-uri

credeti ca exista dumnezeu?

"Vointa si puterea este lipsta de vointa.Dar daca vointa si puterea vor deveni dumnezeii tai in orice ti-ai dori sa fi,sa faci,vei depinde intru totul de acesti dumnezei care te vor transforma: mai intai in in propriul si neanduplecatul tau dusman,apoi in calaul ne iertator al acestei lumi.Vointa si puterea trebuie sa fie si asa sa ramana mereu,doar instrumentele "desavarsirii "tale......".....
Lora16
Postat pe 26 Mai 2013 19:51
Asta este adevarat se refera la ingerii care coborau pe pamant si se culcau cu femeile pamintenesi s-au nascut uriasii .Dar asta mult ma-i tirziu,vezi ca gresesti! Adam ERA PENTRU AGREMENT CITESTE IN FACERA,!Lui Adam si Eva le eara interzis sa afle cele doua secrete.Si a-i ocolit raspunsul referitor la Cain? EDENU era in irak era udat de tigru si eufrat !papass
PAPASS
Postat pe 26 Mai 2013 19:53
De la: PAPASS, la data 2013-05-26 19:36:14LORA: Citeste BIBLIA nu ca pe o carte cu povesti, si a-i sa vezi ca am dreptate!PAPASS

Te,rog...din: Vechiul Testament-" Estera "...ai o saptamana la dispozitie...
Iertare...cer...pentru indrazneala....
Lora16
Postat pe 26 Mai 2013 19:56
De la: PAPASS, la data 2013-05-26 19:53:08Asta este adevarat se refera la ingerii care coborau pe pamant si se culcau cu femeile pamintenesi s-au nascut uriasii .Dar asta mult ma-i tirziu,vezi ca gresesti! Adam ERA PENTRU AGREMENT CITESTE IN FACERA,!Lui Adam si Eva le eara interzis sa afle cele doua secrete.Si a-i ocolit raspunsul referitor la Cain? EDENU era in irak era udat de tigru si eufrat !papass
vorbesti tampenii asta o spun multi fara sa gandeasca ca ingerii erau fii lui dumneyeu,,gresit fii lui dumneyeu erau fii lui set e vorba de cei credinciosi si cei necredinciosi nu mai vorbiti tampenii ingerii n aveau nevoie de impreunare cum nu au nici acum ei au fost facuti prin cuvant
prazlea
Postat pe 26 Mai 2013 19:58
De la: Lora16, la data 2013-05-26 19:56:47
De la: PAPASS, la data 2013-05-26 19:36:14LORA: Citeste BIBLIA nu ca pe o carte cu povesti, si a-i sa vezi ca am dreptate!PAPASS

INCITEAZA FLORARIASO CU CONTURILE CA TI FACUSI DI TOT CACATU PE CN VREI SA FRAERESTI

PAPASS Avatarul lui PAPASS

62 mesaje
Oras: timisoara
Postat pe: 21 Mai 2013, ora 22:16
FULGULET:A-i un tupeu fantastic!Nu pot sa cred cat de prefacuta esti!Esti de groaza cum incerci sa te disculpi .Prietenia cu tine a fost un pretext sa pot afla m-ai multe despre lupoaica imbracata in piele de oita.Te rog termino cu falsitatea."PAPASS"
Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde
PAPAS
kudika_34927
Postat pe 26 Mai 2013 19:59
De la: Lora16, la data 2013-05-26 19:51:33"Vointa si puterea este lipsta de vointa.Dar daca vointa si puterea vor deveni dumnezeii tai in orice ti-ai dori sa fi,sa faci,vei depinde intru totul de acesti dumnezei care te vor transforma: mai intai in in propriul si neanduplecatul tau dusman,apoi in calaul ne iertator al acestei lumi.Vointa si puterea trebuie sa fie si asa sa ramana mereu,doar instrumentele "desavarsirii "tale......".....

FLOCO DAI DRUMU DACI FAI PIZDO
kudika_34927
Postat pe 26 Mai 2013 20:01
De la: kudika_34927, la data 2013-05-26 20:01:24
De la: Lora16, la data 2013-05-26 19:51:33"Vointa si puterea este lipsta de vointa.Dar daca vointa si puterea vor deveni dumnezeii tai in orice ti-ai dori sa fi,sa faci,vei depinde intru totul de acesti dumnezei care te vor transforma: mai intai in in propriul si neanduplecatul tau dusman,apoi in calaul ne iertator al acestei lumi.Vointa si puterea trebuie sa fie si asa sa ramana mereu,doar instrumentele "desavarsirii "tale......".....

FLOCO DAI DRUMU DACI FAI PIZDO
LORA:Te rog spunem-i unde citesti tu aceste lucruri?Eu nu le-am gasit in biblie .PAPASS
PAPASS
Postat pe 26 Mai 2013 20:09
De la: kudika_34927, la data 2013-05-26 19:59:37
De la: Lora16, la data 2013-05-26 19:56:47

INCITEAZA FLORARIASO CU CONTURILE CA TI FACUSI DI TOT CACATU PE CN VREI SA FRAERESTI

PAPASS Avatarul lui PAPASS

62 mesaje
Oras: timisoara
Postat pe: 21 Mai 2013, ora 22:16
FULGULET:A-i un tupeu fantastic!Nu pot sa cred cat de prefacuta esti!Esti de groaza cum incerci sa te disculpi .Prietenia cu tine a fost un pretext sa pot afla m-ai multe despre lupoaica imbracata in piele de oita.Te rog termino cu falsitatea."PAPASS"
Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde
PAPAS
FULGULET MA BUCUR CA ITI MA-IADUCI AMINTE DE PRIETENI '"PAPASS"
PAPASS
Postat pe 26 Mai 2013 20:11
De la: PAPASS, la data 2013-05-26 19:53:08Asta este adevarat se refera la ingerii care coborau pe pamant si se culcau cu femeile pamintenesi s-au nascut uriasii .Dar asta mult ma-i tirziu,vezi ca gresesti! Adam ERA PENTRU AGREMENT CITESTE IN FACERA,!Lui Adam si Eva le eara interzis sa afle cele doua secrete.Si a-i ocolit raspunsul referitor la Cain? EDENU era in irak era udat de tigru si eufrat !papass
posibil sa fi fost in irak parerile sunt impartite vorbeste cu toata gura despre ce secrete vorbesti nu am ocolit nici un raspuns ti am yis cum yice biblia a avut fi si fice nu stiu daca nenumitii fi si fice nu se interpun cu cei numiti poate vorbest tampenii acum dar oricum radacina e la sfintii parinti nu in biblie biblia e doar un fruct din copac in care nu ai sa gasesti toate raspunsurile scrierile din biblie au fost facute de oamenii care sau jertfit pentru dumneyeu iar dumnezeu le a oferit aceasta rasplata sa vb cu ei acesti oameni mai sunt si astazi si ei au intaietate in fata lui dumnezeu caci el nu a incetat niciodata sa vorbeasca cu oamenii daca te preocupa asa mult cn la omorat pe cain sau cu cn sa insurat el cauta raspuns la acesti oameni si ai sa l gassesti eu nu stiu raspunsul dar ti am yis nu uita biblia iti yice ca a avut fi si fice si nu uita de durata de viata de atunci deci ft posibil sa se interpuna sper sa nu gresesc,,iar adam si eva nu erau pentru nici un agrement asta e doar in capul tau au fost facuti pentru dobandirea bucuriei raiului dumneyeu nu putea sa faca raiul doar pentru el
prazlea
Postat pe 26 Mai 2013 20:19
PRAZLEA:Tot ocolesti raspunsul? Au fost oameni pe pamant inaintea lui Adan da ? sa-u nu ?
PAPASS
Postat pe 26 Mai 2013 20:39
unde vy tu ca ocolesc eu raspunsul,,,,,logic ca nu a fost nici un om pe pamant innaintea lui adam ti am yis adam si eva au avut fi si fice daca te referi la cn la omorat pe cain sau cu cn sa insurat putea fi ft bn una dintre saceste fice,,,,tu ocolesti raspunsurile si voebesti superficial nu eu despre ce secrete vorbesti
prazlea
Postat pe 26 Mai 2013 20:51
De la: prazlea, la data 2013-05-26 20:51:21unde vy tu ca ocolesc eu raspunsul,,,,,logic ca nu a fost nici un om pe pamant innaintea lui adam ti am yis adam si eva au avut fi si fice daca te referi la cn la omorat pe cain sau cu cn sa insurat putea fi ft bn una dintre saceste fice,,,,tu ocolesti raspunsurile si voebesti superficial nu eu despre ce secrete vorbesti
Prazlea eu m-am referit la cu totul altceva este adevarat Adam si Eva a-u avut fii si fice dar nu in timpul acela despre care vorbim,mult ma-i tirziu.Aici biblia nu este suficent de clara sunt supozitii si nimic concret , Daca ne gandim ca Cain a avut copii ma intrb cu cine ? singura femeie care face referire biblia este Eva. Bun revine biblia si spune ca a-u ma-i avut fii si fice dar nimic clar.dar mult ma-i tarziu PAPASS
PAPASS
Postat pe 26 Mai 2013 21:09
De la: PAPASS, la data 2013-05-26 21:09:35
De la: prazlea, la data 2013-05-26 20:51:21unde vy tu ca ocolesc eu raspunsul,,,,,logic ca nu a fost nici un om pe pamant innaintea lui adam ti am yis adam si eva au avut fi si fice daca te referi la cn la omorat pe cain sau cu cn sa insurat putea fi ft bn una dintre saceste fice,,,,tu ocolesti raspunsurile si voebesti superficial nu eu despre ce secrete vorbesti
Prazlea eu m-am referit la cu totul altceva este adevarat Adam si Eva a-u avut fii si fice dar nu in timpul acela despre care vorbim,mult ma-i tirziu.Aici biblia nu este suficent de clara sunt supozitii si nimic concret , Daca ne gandim ca Cain a avut copii ma intrb cu cine ? singura femeie care face referire biblia este Eva. Bun revine biblia si spune ca a-u ma-i avut fii si fice dar nimic clar.dar mult ma-i tarziu PAPASS
nu mai te semna papas dar in care timp daca nu in acela nu te ai referit la altcva ci la asta biblia nu tre sa fie clara ai racina sfiontii parinti te intrebi exact ce ti am zis eu atunci se traia sute de ani iar fii si ficele lui adam arau contemporani cu cain e posibil ca una din ficele lui adam sa fi fost nevasta lui cain sau dun ficele ficelor lui adam
prazlea
Postat pe 26 Mai 2013 21:50
si iar te invarti in jurul coyi tu nu eu si nu spui desppre cele 2 secrete care creyi tu ca le ascundea dumnezei de ama si eva si asa ramai cu intrebari in capul tau si incerci sa ti gasesti singur raspunsuri in capul tau ca multi altii
prazlea
Postat pe 26 Mai 2013 21:54
De la: prazlea, la data 2013-05-26 21:54:09si iar te invarti in jurul coyi tu nu eu si nu spui desppre cele 2 secrete care creyi tu ca le ascundea dumnezei de ama si eva si asa ramai cu intrebari in capul tau si incerci sa ti gasesti singur raspunsuri in capul tau ca multi altii
PRAZLEA: CELE DOUA SECRETE PE CARE,OMUL NU AVEA VOIE SA-LE CUNOASCA SUNT:NU CUNOSTEA FEMEIA SI ROLUL EI. SI A DOUA SA NU AFLE SECRETUL PRIN CARE SA DEVINA NEMURITOR CA SI SFINTII."PAPASS"
PAPASS
Postat pe 27 Mai 2013 21:12
De la: PAPASS, la data 2013-05-27 21:12:54
De la: prazlea, la data 2013-05-26 21:54:09si iar te invarti in jurul coyi tu nu eu si nu spui desppre cele 2 secrete care creyi tu ca le ascundea dumnezei de ama si eva si asa ramai cu intrebari in capul tau si incerci sa ti gasesti singur raspunsuri in capul tau ca multi altii
PRAZLEA: CELE DOUA SECRETE PE CARE,OMUL NU AVEA VOIE SA-LE CUNOASCA SUNT:NU CUNOSTEA FEMEIA SI ROLUL EI. SI A DOUA SA NU AFLE SECRETUL PRIN CARE SA DEVINA NEMURITOR CA SI SFINTII."PAPASS"
asta e doar in mintea ta,,,rolul femeii ca femeie nu era cel de acum rolul femei de acum ca si al barbatului este datorita pacatului din rai,,,iar la a doua vb iar numai tampenii,,sfintii sunt si ei dintre oameni si nui nici un secret oricine poate devenii sfant urmand caile lui dumnezeu,
prazlea
Postat pe 27 Mai 2013 21:34
Sa nu facem o confuzie intre a crede in D-zeu si a crede in preotime.Desi ar trebui sa insemne acelasi lucru stim cu totii ca nu e asa si ca f.f.f rarisim gasesti un preot care intr-adevar are har.Din cele mai vechi timpuri hainele preotesti au cautat avere si mai ales putere suprema,sa amintim de Inchizitie?!!Dar exista o vorba veche romaneasca:fa ce zice popa nu ce face popa!Sa crezi in D-zeu nu inseamna sa dai acatiste sa-i moara capra vecinului ca e mai mare decat a ta,nu inseamna sa pupi icoane(care apropo cred ca sunt pline de microbi desi sunt considerate sfante deci imaculate).Si apropo de icoane si tot felul ,nu scrie in Biblie,"cartea sfanta",sa nu te inchini la chip cioplit?!! Pai icoanele si statuetele si crucile ce sunt??!!Sa crezi in D-zeu inseamna sa fi om bun,sa ai mila si intelegere,sa fi cinstit si drept.Asa cred eu.
Shelby_
Postat pe 27 Mai 2013 23:37
De la: Shelby_, la data 2013-05-27 23:37:15Sa nu facem o confuzie intre a crede in D-zeu si a crede in preotime.Desi ar trebui sa insemne acelasi lucru stim cu totii ca nu e asa si ca f.f.f rarisim gasesti un preot care intr-adevar are har.Din cele mai vechi timpuri hainele preotesti au cautat avere si mai ales putere suprema,sa amintim de Inchizitie?!!Dar exista o vorba veche romaneasca:fa ce zice popa nu ce face popa!Sa crezi in D-zeu nu inseamna sa dai acatiste sa-i moara capra vecinului ca e mai mare decat a ta,nu inseamna sa pupi icoane(care apropo cred ca sunt pline de microbi desi sunt considerate sfante deci imaculate).Si apropo de icoane si tot felul ,nu scrie in Biblie,"cartea sfanta",sa nu te inchini la chip cioplit?!! Pai icoanele si statuetele si crucile ce sunt??!!Sa crezi in D-zeu inseamna sa fi om bun,sa ai mila si intelegere,sa fi cinstit si drept.Asa cred eu.

Bravo, Shelby!
kudika_32792
Postat pe 28 Mai 2013 06:05
SHELBY Iertat sa-mi fie ca intervin, a-i perfecta dreptate,referitor la icoane,cruci,statuiete(etc.)Scrie clar in biblie sa nu te inchini la chipuri cioplite,de ce preotii nu respecta poruncile ?Si atunci nu ne duc pe un drum gresit?Urit de Dumnezeu ? "PAPASS"
PAPASS
Postat pe 28 Mai 2013 10:26
De la: Shelby_, la data 2013-05-27 23:37:15Sa nu facem o confuzie intre a crede in D-zeu si a crede in preotime.Desi ar trebui sa insemne acelasi lucru stim cu totii ca nu e asa si ca f.f.f rarisim gasesti un preot care intr-adevar are har.Din cele mai vechi timpuri hainele preotesti au cautat avere si mai ales putere suprema,sa amintim de Inchizitie?!!Dar exista o vorba veche romaneasca:fa ce zice popa nu ce face popa!Sa crezi in D-zeu nu inseamna sa dai acatiste sa-i moara capra vecinului ca e mai mare decat a ta,nu inseamna sa pupi icoane(care apropo cred ca sunt pline de microbi desi sunt considerate sfante deci imaculate).Si apropo de icoane si tot felul ,nu scrie in Biblie,"cartea sfanta",sa nu te inchini la chip cioplit?!! Pai icoanele si statuetele si crucile ce sunt??!!Sa crezi in D-zeu inseamna sa fi om bun,sa ai mila si intelegere,sa fi cinstit si drept.Asa cred eu.
confuzia din pacate o faci tu eu vorbesc de sfintii parinti care intra in preotrime acestia au avut intaietate in fata lui dumnezeu datorita faptelor lor si nevointelor acestora le apar dracii sa i ispiteasca datorita marii lor credinta ,,,unde e credinta mai multa cu atat mai multe ispitiri ale dracilor sunt,,sunt o gramada intamplari de genu asta ale sfintilor parinti pe sfantul marcu au incercat dracii sa l innece in mare agatanduse de tot ce a putut nici degete nu mai avea la maini,,,,iar arsenie ne zice,,,,Daca vezi un preot beat in sant, ridica-l si du-l acasa si a doua zi du-te si te spovedeste la el, ca harul nu i se ia,,,,deci nu i mai judecati voi pe preoti ca are cine i judeca si dp cate stiu judecata lor va fi cu atat mai mult socotitoare nu este treaba noastra ce fac ei ci treaba noastra este sa luam ce i bun de la ei ca si ei sunt oameni ca noi si gresesc,,,deci crede in ce ti spun preotii si mai ales sfintii parintii caci de la dumnezeu i ti spun ce ti spun,,ca mai sunt si uni care vb de la ei e altcva dar nu sunt multi acestia ft ptni pentru ca a fi preot si a vorbi de la tn nu prea e bn

nu face ti greaseala sectarilor chipul cioplit nu inseamna icoanele ci inseamna in primul rand sa nu ti faci tu in mintea ta un idol un idol cioplit de mintea ta in care sa te increzi si sa i te inchini fie el om sau alta aberatie de zeitate,,,,,prima icoana suntem noi oamenii suntem icoana lui dumnezeu ca suntem facuti dp chipul si asemanarea lui,,icoanele din biserica nu s chipuri ,,cioplite,,ca ci reprezinta pe dumnezeu nu un chip cioplit de mintea noastra noi ne inchinam simbolului reprezentat de acea icoana,,cand va uitati la o poza cu cineva drag nu va intra mai usor in inima amintirea lui?nu conteaza cati ani avea in poza sau cu ce era imbracat conteaza ca amintirea lui prin acrea poza va intrat mai bn la inima,,,noi in biserica bu sarutam un geam al unui tablou cu semnificatia lui,,adica pe hristos sau maica domnului sau sfintii
prazlea
Postat pe 28 Mai 2013 20:50
Da. Cred.
kidd_o
Postat pe 28 Mai 2013 20:59
De la: prazlea, la data 2013-05-28 20:50:30
confuzia din pacate o faci tu eu vorbesc de sfintii parinti care intra in preotrime acestia au avut intaietate in fata lui dumnezeu datorita faptelor lor si nevointelor acestora le apar dracii sa i ispiteasca datorita marii lor credinta ,,,unde e credinta mai multa cu atat mai multe ispitiri ale dracilor sunt,,sunt o gramada intamplari de genu asta ale sfintilor parinti pe sfantul marcu au incercat dracii sa l innece in mare agatanduse de tot ce a putut nici degete nu mai avea la maini,,,,iar arsenie ne zice,,,,Daca vezi un preot beat in sant, ridica-l si du-l acasa si a doua zi du-te si te spovedeste la el, ca harul nu i se ia,,,,deci nu i mai judecati voi pe preoti ca are cine i judeca si dp cate stiu judecata lor va fi cu atat mai mult socotitoare nu este treaba noastra ce fac ei ci treaba noastra este sa luam ce i bun de la ei ca si ei sunt oameni ca noi si gresesc,,,deci crede in ce ti spun preotii si mai ales sfintii parintii caci de la dumnezeu i ti spun ce ti spun,,ca mai sunt si uni care vb de la ei e altcva dar nu sunt multi acestia ft ptni pentru ca a fi preot si a vorbi de la tn nu prea e bn

nu face ti greaseala sectarilor chipul cioplit nu inseamna icoanele ci inseamna in primul rand sa nu ti faci tu in mintea ta un idol un idol cioplit de mintea ta in care sa te increzi si sa i te inchini fie el om sau alta aberatie de zeitate,,,,,prima icoana suntem noi oamenii suntem icoana lui dumnezeu ca suntem facuti dp chipul si asemanarea lui,,icoanele din biserica nu s chipuri ,,cioplite,,ca ci reprezinta pe dumnezeu nu un chip cioplit de mintea noastra noi ne inchinam simbolului reprezentat de acea icoana,,cand va uitati la o poza cu cineva drag nu va intra mai usor in inima amintirea lui?nu conteaza cati ani avea in poza sau cu ce era imbracat conteaza ca amintirea lui prin acrea poza va intrat mai bn la inima,,,noi in biserica bu sarutam un geam al unui tablou cu semnificatia lui,,adica pe hristos sau maica domnului sau sfintii PRIZLEA: OMUL NU POATE FII SFINT SUB NICI O FORMA,SFINTII SINT IN CER CE FACE OMUL PACATOS CA PICTEAZA,S-AU SCULUPTEAZA NU POATE FII SFINTITE IN VECI MA-I NOU II FACEM SFINTI PE TOTI SMECHERI URIT ,SFINT ESTE NUMAI DUMNEZEU ,ISUS, INGERI DE LUMINA IN REST PAUZA.VAD CA SUSTI O DOCTRINA PREOTEASCA ."PAPASS'
PAPASS
Postat pe 29 Mai 2013 15:24

Raspuns afirmatv!!!
kudika_15804
Postat pe 29 Mai 2013 16:11
PRIZLEA: OMUL NU POATE FII SFINT SUB NICI O FORMA,SFINTII SINT IN CER CE FACE OMUL PACATOS CA PICTEAZA,S-AU SCULUPTEAZA NU POATE FII SFINTITE IN VECI MA-I NOU II FACEM SFINTI PE TOTI SMECHERI URIT ,SFINT ESTE NUMAI DUMNEZEU ,ISUS, INGERI DE LUMINA IN REST PAUZA.VAD CA SUSTI O DOCTRINA PREOTEASCA

bai papas tu nu prea sti ce vb si nu i nevoie sa te tot semnezi stim ca vb tu dp nik ca nu apari anonim normal ca sfant este dumnezeu insa omul se poate sfintii nu esti tu oglinda lui dumnezeu?nu esti tu facut dp chipul si asemanarea lui,,,chipul duhovnicesc,,,apostolul pavel al 13 apostol care nu a trait cu hristos ca ceilalti apostoli el care prigonea crestinii cn stie ce grozavii le o fi facut dp intamplarea dp drumul damascului a devenit cwl dintai vestitor al lui hristos el sa urcat pana la al treilea cer de se intrebau ingerii cerului cn e el de a ajuns acolo ilie care a fost ridicat la cer fara sa moara sfantul marcu care a trait in pestera 90 si cva de ani fara sa vada alt chip de om si a mancat 30 si cva de ani pamant si a baut apa din mare iar dp acesti 30 de ani a inceput sa l hraneasca ingerii lui dumnezeu aici pe pamant ,,si multe alte cazuri de genu,,,sfantul vasile cel care a intemeiat spitalele mi se pare ca zice ca ,,nici ingerii cerurilor nu stiu minunatiile pregatite de dumnezeu pentru om,,sau cva de genu,,omul se poate sfintii iar unii au facuto din timpul vietii ,

Omul incepe de pe pamant sa guste si sa traiasca cele ale cerului, caci inca de pe pamant materia omului se indumnezeieste, se lumineaza la fata, se dezbraca de cele pamantesti si se imbraca in cele ceresti, asa cum au fost sfintii. Caci " zidirea toata suspina, asteptand innoirea firii omului " ( Romani 8, 22-23 ) .

ilie cleopa zice

Despre ingeri trebuie sa stim ca ei s-au zidit numai prin gandirea lui Dumnezeu, dar nu erau neschimbatori, ci i-a lasat ca ei singuri sa castige prin lupta neschimbarea. Atat ingerii cat si primii oameni nu aveau imaginatie. Cum au cazut ingerii in imaginatie, indata au cazut din cer in iad, ca doreau sa fie asemenea " celui Preainalt " . Iar oamenii au cazut in clipa cand s-au indoit de cuvantul lui Dumnezeu. Indata ce satana le-a rapit frica de moarte, zicand : " Nu veti muri, ci veti fi vii... " , omul a cazut in imaginatie si apoi in pacat. Cea mai mare paguba este sa uite omul de moarte. Cum i-a sters omului din minte frica mortii, indata a murit prin pacat. Sfantul Ioan Gura de Aur spune ca primul om a cazut prin trei lucruri : femeia, lemnul ( pomul ) si neascultarea. Si tot prin trei lucruri va fi mantuit : Maica Domnului, Crucea si ascultarea.
prazlea
Postat pe 29 Mai 2013 18:20
Ca o paranteza, as dori sa va raspund la intrebare. Nu exista Dumnezeu.Sub orice nume il cunoastem. Nici Allah, Ra, Zeus, Buddha, Odin, etc. Zeii au fost inventati de om in vremurile cele vechi, precum samanii ii tineau in frau pe cei din tribul lor zicand ca numai ei(samanii) comunicau cu spiritele. Omul a creat zeii si tot el ii va distruge. Asa cum au disparut zeii dacici, greci, romani, nordici, etc. Si nu prea am vazut vreo dovada ca exista Dumnezeu. Acesta poate fi folosit de catre om doar ca o forma de relaxare, eliminarea stresului sau calmare. Omului i-a fost mai usor sa creada ca exista cineva, undeva, care il vegheaza non-stop. Am putea numi Dumnezeu, personificarea cuvantului speranta. In rest, Biblia=prima carte SF din istoria omenirii.
Eremia_Victoras_1
Postat pe 8 August 2013 19:46
De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-08-08 19:46:41Ca o paranteza, as dori sa va raspund la intrebare. Nu exista Dumnezeu.Sub orice nume il cunoastem. Nici Allah, Ra, Zeus, Buddha, Odin, etc. Zeii au fost inventati de om in vremurile cele vechi, precum samanii ii tineau in frau pe cei din tribul lor zicand ca numai ei(samanii) comunicau cu spiritele. Omul a creat zeii si tot el ii va distruge. Asa cum au disparut zeii dacici, greci, romani, nordici, etc. Si nu prea am vazut vreo dovada ca exista Dumnezeu. Acesta poate fi folosit de catre om doar ca o forma de relaxare, eliminarea stresului sau calmare. Omului i-a fost mai usor sa creada ca exista cineva, undeva, care il vegheaza non-stop. Am putea numi Dumnezeu, personificarea cuvantului speranta. In rest, Biblia=prima carte SF din istoria omenirii.

te ai trezit iar victoras,,,daca dumnezeu nu exista inseamna ca nu existi nici tu ,,cu alte cuvinte tu te crezi inexistent adica nu dai 2 bani pe tn,,pentru ca nimicul nu poate crea victoras ti am mai zis,,voi asa numitii ,,,atai,,sunteti mai credinciasi ca cei mai mari credinciosi care au trait vreodata pentru ca,credeti ca nimicul a creat,,ti am mai zis cand mai iti vin ganduri dintrastea trage un pui de somn ca sa nu mai vorbesti prostii
piparus-petru
Postat pe 8 August 2013 21:08
Auzi, cand o sa imi aduci dovezi clare ca exista dumnezeu , o sa te cred, pana atunci nu mai ii incurca pe altii. Ti-a spalat biserica creierul, asta e..se intampla chiar si in ziua de azi.
Eremia_Victoras_1
Postat pe 11 August 2013 00:14
De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-08-11 00:14:20Auzi, cand o sa imi aduci dovezi clare ca exista dumnezeu , o sa te cred, pana atunci nu mai ii incurca pe altii. Ti-a spalat biserica creierul, asta e..se intampla chiar si in ziua de azi.

Titanika
Postat pe 11 August 2013 01:09
nu.. atata timp cat nu il vezi sau ceva, nu
Alexa_Andreea_1
Postat pe 29 August 2013 22:47
De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-08-11 00:14:20Auzi, cand o sa imi aduci dovezi clare ca exista dumnezeu , o sa te cred, pana atunci nu mai ii incurca pe altii. Ti-a spalat biserica creierul, asta e..se intampla chiar si in ziua de azi.
dc ma te am facut sa te incurci in ganduri inca odata voi atei sunteti cei mai mari credinciosi fiindca credeti in nimik desi existati,,,de cea de mai sus ce sa mai zic
acum-sunt-eu
Postat pe 29 August 2013 22:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Eutanasia 39 De la: kudika081126 9 Decembrie 2009 00:30
Internetul locul unde fiecare isi poate crea alta personalitate 33 De la: diana1981 2 Septembrie 2009 20:15
ajutati-ma va rog, 9 De la: Summer_ 11 Octombrie 2009 00:50
Imi puteti da niste sfaturi?am mare nevoie de ele 101 De la: iulia640 29 Iulie 2009 22:58
Faci un quiz cu propriile tale intrebari, iar raspunsurile le primesti in mail 1 De la: eyo_grl 7 Septembrie 2010 21:28