Mai multe
De la: Alexa_Andreea_1, la data 2013-08-29 22:47:14nu.. atata timp cat nu il vezi sau ceva, nu curentul electric il vezi? si totusi te folosesti de masina de tuns mararul dintre picioare. |
||
|
paradoxion-secund Postat pe 29 August 2013 22:54 |
||
|---|---|---|
De la: paradoxion-secund, la data 2013-08-29 22:54:14De la: Alexa_Andreea_1, la data 2013-08-29 22:47:14nu.. atata timp cat nu il vezi sau ceva, nu Offff...credeam ca numai io ' sunt de neinteles my iuby bro' ever 4 ever! |
||
|
rondina Postat pe 29 August 2013 23:04 |
||
- ... Dar, pânã la urmã, existã Doamne-Doamne? - Existã... - De unde ºtii? L-ai vãzut? - Da. - Unde?! - Peste tot. Uite. Aici ºi aici ºi acolo. În pomul ãsta, în florile din grãdinã, în tot ce existã. Toate au fost create de el, deci existã în toate aºa cum ºi tu exiºti în tot ce faci. Orice faptã a ta dovedeºte cã exiºti, orice desen, orice... - Dar florile din grãdinã nu le-a creat Doamne-Doamne... le-am plantat noi... ai uitat? - N-am uitat, aºa este. Dar înainte sã le plantãm noi în pãmânt, ni le-a plantat Dumnezeu în inimi. Sã nu uitați cã Dumnezeu a sãdit în inimile noastre iubirea. Iar noi avem puterea sã creãm minuni cu ea... |
||
|
|
||
|
_MySelf_ Postat pe 3 Septembrie 2013 21:01 |
||
De la: _corina_, la data 2013-09-03 21:01:44 tot dumnezeu ne-a dat niste organe. ar fi pacat sa nu le folosim. |
||
|
paradoxion_tertz Postat pe 3 Septembrie 2013 21:06 |
||
|
||
|
_MySelf_ Postat pe 3 Septembrie 2013 21:10 |
||
De la: _corina_, la data 2013-09-03 21:10:17 esti nehotarata, confuza, apoi razi. nici dumnezeu nu mai intelege femeile. desi el le-a creat. |
||
|
paradoxion_tertz Postat pe 3 Septembrie 2013 21:11 |
||
De la: paradoxion_tertz, la data 2013-09-03 21:11:54De la: _corina_, la data 2013-09-03 21:10:17 ... El le-a creat...cu un univers de trãiri... pe cât de fragile, pe atât de puternice!! |
||
|
_MySelf_ Postat pe 3 Septembrie 2013 21:21 |
||
De la: _corina_, la data 2013-09-03 21:10:17 Scumpiilor! Creatorul exista,dar nu asa cum nil-imaginam noi,sa-u cum preotii incearca sa ne indoctrineze.Dupa umila mea parere, cred ca este o civilizatie paralela,care controleaza tot universul ! |
||
|
PAPASS Postat pe 3 Septembrie 2013 21:21 |
||
De la: PAPASS, la data 2013-09-03 21:21:41De la: _corina_, la data 2013-09-03 21:10:17 in contradictie cu noua teorie care spune ca noi am fi intr-o societate virtuala, gen matrix. tot ceea ce simtitm traim este simulat. as vrea sa simulez un orgasm |
||
|
paradoxion_tertz Postat pe 3 Septembrie 2013 21:24 |
||
Dumnezeu este universul, fiecare individ are credinta lui si felul sau de a percepe credinta...cum nu se aseamana stanca cu stanca si nici fir de iarba, s-au floare cu floare...poate doar fulgii de nea...Dumnezeu e unul si acela e sfant..cei care cred in el, sant fericiti cu suflet si trup!
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 3 Septembrie 2013 21:35 |
||
De la: Fulg-de-nea, la data 2013-09-03 21:35:19Dumnezeu este universul, fiecare individ are credinta lui si felul sau de a percepe credinta...cum nu se aseamana stanca cu stanca si nici fir de iarba, s-au floare cu floare...poate doar fulgii de nea...Dumnezeu e unul si acela e sfant..cei care cred in el, sant fericiti cu suflet si trup! fiecare fulg de nea este unic. cum fiecare perceptie despre dumnezeu este unica. io-s fericit in trup. |
||
|
paradoxion_tertz Postat pe 3 Septembrie 2013 21:37 |
||
De la: paradoxion_tertz, la data 2013-09-03 21:37:58De la: Fulg-de-nea, la data 2013-09-03 21:35:19Dumnezeu este universul, fiecare individ are credinta lui si felul sau de a percepe credinta...cum nu se aseamana stanca cu stanca si nici fir de iarba, s-au floare cu floare...poate doar fulgii de nea...Dumnezeu e unul si acela e sfant..cei care cred in el, sant fericiti cu suflet si trup! Fericiti cei cu credinta...puri si curati precum fulgii de nea...
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 3 Septembrie 2013 21:44 |
||
De la: PAPASS, la data 2013-09-03 21:21:41De la: _corina_, la data 2013-09-03 21:10:17 Hmmm, mesajul tãu se poate detalia foarte mult... dar n-as mai spune decât cã, dacã avem credintã, putem face tot ce dorim, din inima!! si cert este faptul cã dacã toti parintii bunicii si-ar educa copiii cu dragoste de Dumnezeu ,nu ar mai fi atâta rãutate pe lume... puterea Lui este mare!! |
||
|
_MySelf_ Postat pe 3 Septembrie 2013 21:54 |
||
De la: PAPASS, la data 2013-09-03 21:21:41nu te indoctrineaza nici un preot ci gandurile si imaginatia preoti iti spun adevarul,,dumnezeu este totul el este insa si viataDe la: _corina_, la data 2013-09-03 21:10:17 |
||
|
kudika_933562 Postat pe 20 Septembrie 2013 13:41 |
||
|
dar persoanele care nu stiu ce sa creada,cum se numesc? Agnostice
|
||
|
Trasca_Daniel_1 Postat pe 26 August 2015 22:14 |
||
acele persoane sunt persoanele care cred in tot felul de zeitati
|
||
|
kudika_991915 Postat pe 26 August 2015 22:36 |
||
|
D-zeu se afla, exista in fiecare om ! D-zeu inseamna , iubire , bunatate , frumusete in tot ceea ce ne inconjoara , implinire sufleteasca , fericire , de ce n-as crede in toate astea !? Daca binele nu exista , n-ar exista nici raul ; suntem intre extreme , una fara alta nu se poate , e o conexiune intre bine si rau , si orice exemple as mai da , m-as opri la yng si yang , iar pt toate astea avem liber arbitru de a alege , si oricum am alege noi oamenii avem din toate cate putin ; nimic din aceste extreme nu este la intamplare , toate formeaza legea firii omenesti . Cred in D-zeu pt ca astfel cred in mine , imi da puterea de a trece peste orice , ma ajuta sa ma apar atunci cand dau fara sa vreau de draci :)) |
||
|
kudika_988778 Postat pe 28 August 2015 18:59 |
||
| Raspunsul e logic. Adam si Eva au fost creati primii dar faptul ca au fost creati primii nu inseamna ca au fost si unicii. Dupa ei a mai creeat si altii, exista pe undeva scris si despre restul cate ceva. Dar Adam si Eva fiind primii, au fost lasati sa aleaga dintre bine, rāu si asculare, Eva nu s-a supus si de atunci fiecare plateste pt ce face. Ca si in legea divina la fel e si legea in societate, platesti pt ce faci. Nici in societate nu e admis sa furi, sa ucizi, imaginati-va ce ar face toti daca nu ar exista deloc legi si tribunale.Dumnezeu a dat fiecaruia posibilitatea sa aleaga intre bine si rau. Apropo, unii sustin ca omul s-a format din maimuta dar atunci cine a creeat maimuta? nu au raspuns. Ca pamantul s-a format printr-o explozie, dar in urma unei explozii de acel gen nu avea logic cum sa existe viata, plante, etc. Ati dat exemplu de planete formate astfel, da dar acolo nu exista viata. Fara aer, fara apa, fara plante. Cine a dat ,,viata" ? Cine a facut plantele, fructele, legumele? Tot o explozie? Explozia poate creea materie dar nu viata. Cine a ,,bagat" vitamine in plante? Traim cu glucide, vitamine, oligoelemente iar Dumnezeu le-a pus pe toate in plante ca sa putem sa traim. Si cine a creeat animalele? Daca omul e din maimuta cine a facut maimuta? Dar cine a facut porcul? Cine a facut gaina? Referitor la intrebarea formulata, da exista. De exemplu in Rusia au fost cercetate de catre echipe specializate icoane care plang iar cercetatorii nu au gasit explicatii logice din punct de vedere stiintific. Exista oameni care au mers in pelerinaje si s-au vindecat de cancer in stadiu avansat iar doctorii nu au gasit nici o explicatie. De exemplu uitati-va pe google la minuni sf Nectarie. | ||
|
kudika50ani Postat pe 29 August 2015 01:57 |
||
|
Raspunsul e logic. Adam si Eva au fost creati primii dar faptul ca au fost creati primii nu inseamna ca au fost si unicii. Dupa ei a mai creeat si altii, exista pe undeva scris si despre restul cate ceva. Dar Adam si Eva fiind primii, au fost lasati sa aleaga dintre bine, rāu si asculare, Eva nu s-a supus si de atunci fiecare plateste pt ce face. Ca si in legea divina la fel e si legea in societate, platesti pt ce faci. Nici in societate nu e admis sa furi, sa ucizi, imaginati-va ce ar face toti daca nu ar exista deloc legi si tribunale.Dumnezeu a dat fiecaruia posibilitatea sa aleaga intre bine si rau. Apropo, unii sustin ca omul s-a format din maimuta dar atunci cine a creeat maimuta? nu au raspuns. Ca pamantul s-a format printr-o explozie, dar in urma unei explozii de acel gen nu avea logic cum sa existe viata, plante, etc. Ati dat exemplu de planete formate astfel, da dar acolo nu exista viata. Fara aer, fara apa, fara plante. Cine a dat ,,viata" ? Cine a facut plantele, fructele, legumele? Tot o explozie? Explozia poate creea materie dar nu viata. Cine a ,,bagat" vitamine in plante? Traim cu glucide, vitamine, oligoelemente iar Dumnezeu le-a pus pe toate in plante ca sa putem sa traim. Si cine a creeat animalele? Daca omul e din maimuta cine a facut maimuta? Dar cine a facut porcul? Cine a facut gaina? Referitor la intrebarea formulata, da exista. De exemplu in Rusia au fost cercetate de catre echipe specializate icoane care plang iar cercetatorii nu au gasit explicatii logice din punct de vedere stiintific. Exista oameni care au mers in pelerinaje si s-au vindecat de cancer in stadiu avansat iar doctorii nu au gasit nici o explicatie. De exemplu uitati-va pe google la minuni sf Nectarie. |
||
|
kudika50ani Postat pe 29 August 2015 02:00 |
||
| aa,pe cn a mai creat dupa adam si eva? | ||
|
kudika_991915 Postat pe 29 August 2015 09:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Stereotipuri si televiziune | 4 | De la: kudika_955196 14 Februarie 2014 10:49 |
| ***STATUSURI -TEXTE- MESAJE *** | 9 | De la: kudika_nikole 20 Iunie 2012 20:57 |
| Buna!Vreau sa impart cu tine blogul meu... | 30 | De la: pumaverdep 12 Ianuarie 2009 22:53 |
|
|
||
| Sarpele ca PET | 30 | De la: blussy 15 Septembrie 2009 19:21 |
| AMENDA CFR | 24 | De la: kudika023770 4 Noiembrie 2009 12:51 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.