Setari Cookie-uri

barbatii se pot indragosti?

greierash_is_back. problema e ca ai scos fraza din context. totul are o legatura
softexia
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:42
De la: softexia, la data 2009-11-02 21:42:20greierash_is_back. problema e ca ai scos fraza din context. totul are o legatura

aha...deci problema e ca defapt muierile de astazi cauta doar sex fara afectiune! corect?
greierash_is_back
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:47
multe da. dar mai exista si raritati, deci sperante pentru unii.
am auzit o faza de genul "barbatul inseala doar pentru sex iar femeia pentru sentimente" cine o fi scos o asemenea aberatie? sa ii dai unei femei un barbat impotent si sa vezi ce sentimente o sa mai aiba dupa. in concluzie? totul se rezuma la sex
softexia
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:10
evident ca exista si exceptii....care confirma regula! eu...de ex! am io fata de una care ar sta cu un mos pt. bani? sau as vrea doar sa ma f.u.t?
si femeile inseala tot pentru sex. nu am nicio indoiala. alea care spun ca au amant dar vai....pt. sufletul lor...inseamna ca au un amic. dar nu amant!
greierash_is_back
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:20
ai nu doar mutra ci vocabular de acelea care ar face o pentru bani mai ales ca nu muncesti ci doar freci menta pe aici
mariushd
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:41
De la: kudika078308, la data 2009-11-02 22:41:22ai nu doar mutra ci vocabular de acelea care ar face o pentru bani mai ales ca nu muncesti ci doar freci menta pe aici

bine pisi....cum vezi tu exact prin mine!
greierash_is_back
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:43
am devenit un bun osiholog mai ales dupa ce am pierdut fiinta iubita
stiu sa citesc oamenii ,pacat ca nu am reusit sa i arat ce a insemnat pentru mine caci a plecat prea devreme
mariushd
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:49
psiholog imi cer scuze
mariushd
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:50
De la: kudika078308, la data 2009-11-02 22:49:26am devenit un bun osiholog mai ales dupa ce am pierdut fiinta iubita
stiu sa citesc oamenii ,pacat ca nu am reusit sa i arat ce a insemnat pentru mine caci a plecat prea devreme

osicolog?
eu cred ca ai primit ce meritai....
greierash_is_back
De la: kudika078308, la data 2009-11-02 22:50:18psiholog imi cer scuze

nu te scuz!
greierash_is_back
daca asta crezi iti doresc sa pierzi ce vei iubi tu mai mult nesimtit o
mariushd
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:53
De la: kudika078308, la data 2009-11-02 22:53:59daca asta crezi iti doresc sa pierzi ce vei iubi tu mai mult nesimtit o

bine pisi....altceva? poate inca o poveste fictiva lacrimogena...alte cuvinte de dulce?
greierash_is_back
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:59
nu am generalizat nici in cazul barbatlor nici in cel al femeilor. suntem oameni si suntem diferiti unii fata de altii. dar crede-ma ca voi barbatii treceti mult mai usor peste aceste chestii. chiar daca sunteti sensibili si voi , TOT treceti mai usor peste. asa sunteti facuti . si in legatura cu fetele sau, ma rog, femeile de azi ai dreptate. iti spun sincer si eu , ca femeie, am hormonii mei CAT CASA!! ...DAR MI-I TRATEZ CU SOTUL MEU ! fac parte dintr-o generatie mai cu picioarele pe pamant care priveste si in viitor nu numai in ziua de azi. acum, in momentul de fata pt. voi conteaza foarte mult , sau chiar in intregime distractia(aici intra totul-discoteci, sex ocazional, baruri, etc, etc), banul ,ifosele(fara nici o baza reala), deci tot ceea ce este superficial. e bine pt. ca va traiti viata dar la un moment dat trebuie sa spuneti STOP!!! SI SA INCERCATI SA VA GANDITI SI LA VIITOR!(mama ce soacra sunt, nu????)oricum eu va iubesc pt. sa sunteti curajosi in a va trai viata asa cum credeti de cuviinta si la MAXIM!
GABYTA13
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:21
ce intrbare ..in fine..si ce multitudine de raspunsuri..e normal k barbatii se indragostec..si de multe ori sufera mai mult decat o femeie..diferenta e k o femeie plange cu lacrimi..se exteriorizeaza..un barbat plange cu sufletul,se inchide il el si nu prea arata cat de mult il doare,nu se duce sa planga pe umarul prietenilor cu lacrimi de crocodil...
intre femei si barbati e o mare diferenta..
iar pe partea cu inselatu..hai sa fim seriosi ,cine inseala o face pt k in relatia care o are ii lipseste ceva,si in bratele lui(ei)..isi gaseste alinarea sa zic asa...fie k e vb despre sex sau nu...
daca inseli pt k cel cu,care ai o relatie nu iti ofera afectiune ..atunci la ce mai stai cu el??
bine..k sunt foarte multe cazuri in care el(ea)..prefera sa ramana cu amantul(a)...desi la ceva timp regreta decizia...
deci sabia are 2 taisuri...fiecare are povestea lui si vede problema din alt unghi...

criss_a
Postat pe 4 Noiembrie 2009 17:02
De la: softexia, la data 2009-11-02 22:10:40multe da. dar mai exista si raritati, deci sperante pentru unii.
am auzit o faza de genul "barbatul inseala doar pentru sex iar femeia pentru sentimente" cine o fi scos o asemenea aberatie? sa ii dai unei femei un barbat impotent si sa vezi ce sentimente o sa mai aiba dupa. in concluzie? totul se rezuma la sex

Pai ai auzi tu relatie intre doi oameni fara sex ???? eu nu..........
kudika025063
Postat pe 4 Noiembrie 2009 19:59
Cred ca pot iubi si ei. hai totusi sa fim seriosi si sa nu mai vedem lucrurile influentati de deosebirea dintre doua sexe. La urma urmei toti suntem oameni, suntem in general construiti la fel. Sunt convinsa ca orice barbat a iubit odata, sau va iubi din tot sufletul, pentru ca intru-un final toti cautam persoana aceea menita sa ne umple sufletul si viata.
lollitta
Postat pe 16 Noiembrie 2009 17:30
Cred ca pot iubi si ei. hai totusi sa fim seriosi si sa nu mai vedem lucrurile influentati de deosebirea dintre doua sexe. La urma urmei toti suntem oameni, suntem in general construiti la fel. Sunt convinsa ca orice barbat a iubit odata, sau va iubi din tot sufletul, pentru ca intru-un final toti cautam persoana aceea menita sa ne umple sufletul si viata.
lollitta
Postat pe 16 Noiembrie 2009 17:30
fiecare om iubeste cu adevarat pana in momentul in care realizeaza ca de fapt iubirea a fost o minciuna;
incepand de atunci iubirea va disparea, chiar daca va mai avea tendinte uneori sa apara;
cel/cea care a nu a realizat acel lucru se poate considera o persoana norocoasa
heretic
Postat pe 19 Noiembrie 2009 11:32
De la: kudika010221, la data 2009-05-02 15:09:03da se poate depinde daca gasesti acel barbat pt ca sunt pe cale de disparitie

Hmmm, sa stii ca si la femei e cam la fel. Daca stam sa ne gandim asa, si femeile de treaba, care pot iubi fara interes, sunt pe cale de disparitie.
Si eu sunt femeie, insa din cate discutii am avut cu baieti, am ajuns la concluzia ca si pentru ei e f. greu sa gaseasca pe cineva ok.
Multi se plang ca fetele (majoritatea) sunt materialiste.
lollitta
Postat pe 23 Noiembrie 2009 18:22
Incepand cu data de 1 decembrie , la palatul copiilor din Bucuresti , in fiecare marti seara de la orele 19.00 se va face o prezentare a unei oportunitati de afacere cu care puteti realiza :

Venituri suplimentare
O afacere proprie in regum part time
Va puteti asigura o sanatate mai buna dumneavoastra si membrilor familiei
Puteti intalni oameni noi
Puteti ajuta alti oameni sa aiba o sanatate mai buna sau o situatie financiara mai buna
Puteti sa va realizati independenta financiara
Va puteti planifica pensionarea ( cu o pensie mai multe decat decenta )

Puteti rezerva locuri la prezentarile de oportunitati la adresa de emali:
4life.romania@gmail.com sau la telefon : 0734.929.335

Nu necesita investitii materiale ,nu veti avea SEF si nici subalterni.
Veniti si alaturati-va echipei INTERNATIONAL NETWORKERS TEAM si va veti putea indeplini visurile, o echipa ce la nivel mondial activeaza in peste 25 tari si numara peste 50.000 membrii activi !!!

p.s. cautam colaboratori si in alte localitati ale Romaniei.
International_Networkers_Team
Postat pe 23 Noiembrie 2009 18:24
e un fel de forever living products, produse naturiste, nu contest ca nu ar fi bune.. dar se merge pe schema piramidala / liniara si esti interesat sa vinzi dar si sa aduci alti oameni pt a primii profit si din castigul lor.. dragut.. not
felixcat
Postat pe 23 Noiembrie 2009 18:54
da se indragostesc ,,,, si sufera si ei asa cum suferim noi
yryna30
Postat pe 23 Noiembrie 2009 22:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Poti iubi 2 barbati in acelasi timp? 3 De la: mia200000 23 Noiembrie 2008 15:47
je donne mon annonce en general pour trouver la femme juste, pas pour aller avec plusieurs 63 De la: monaram 24 Iunie 2009 09:55
inselata 7 De la: crsfmv 26 August 2009 20:28
hahaha 5 De la: roz5blue6lila7 5 Septembrie 2010 09:48
Este atat de greu sa traiesti o iubire imposibila.... 5 De la: kudika119944 2 Mai 2010 09:22