Mai multe
De la: ocgiogi, la data 2009-02-02 17:40:52TEODORRD,
|
||
|
ella_c Postat pe 2 Februarie 2009 20:01 |
||
|---|---|---|
De la: inocica, la data 2008-07-21 01:17:46De la: geo32, la data 2008-07-21 00:37:03da' ce, barbati e niste animale fara suflet , haine!!? |
||
|
cosmy_dudi Postat pe 3 Februarie 2009 16:24 |
||
| sigur doar si ei au tot inima ca si femeile doar nu sunt animale? | ||
|
|
||
|
cosmy_dudi Postat pe 3 Februarie 2009 16:25 |
||
De la: audrey, la data 2008-07-20 23:21:49Adika, ma refer asa...sa iubeasca cu totul, asa cum iubim noi, femeile...si cu sufletul si cu mintea si cu trupul...si doar o singura persoana! Adika pur si simplu sa le cada cu tronc o tipa si sa nu mai fie capabil sa o inlocuiasca...E vorba de dragostea aia care te face orb la defectele altuia, care te face sa simti k o anume persoana ti-e de ajuns si o vrei pentru toata viata... poate k intrebarea trebuia sa fie de fapt daca barbatii pot iubi si daca poti avea incredere in dragostea lor sau pt ei e doar o chestie de moment? pai p d o parte e bn knd un baiat s indragsoteste d tn...k are in dictionarul personal numa vb dulce..dar faza naspa e k dupa un timp iti repeta aceeleasi lucruri...eshti viata mea..eshti tot c am mai scump...shi dak stai mai bn sa reflectezi l c zice..deja te.a pliktisit...mai tre sa schimbe uneori placa...
|
||
|
x_girl_rose Postat pe 3 Februarie 2009 20:42 |
||
eu am vazut barbati indragostiti...sunt adorabili !!! le sta mai bine decat noua
|
||
|
_oktober_ Postat pe 4 Februarie 2009 09:29 |
||
De la: _oktober_, la data 2009-02-04 09:29:05eu am vazut barbati indragostiti...sunt adorabili !!! asa e!!!uite la asta nu m-am gandit! chiar le sta bine! |
||
|
ella_c Postat pe 4 Februarie 2009 13:47 |
||
De la: ella_c, la data 2009-02-02 20:01:40De la: ocgiogi, la data 2009-02-02 17:40:52TEODORRD, Dar spune tu ...cum vezi neconditionat???? Sa fii prostul cuiva?Sa faca cu tine ce vrea? Poate gresesc eu,dar.......
|
||
|
TEODORRD Postat pe 4 Februarie 2009 19:19 |
||
| spunethttp://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/18996.html#imi si mie cum este cu zodile poate fi ele de vine in dragoste el varsator eu sagetator. | ||
|
cosmy_dudi Postat pe 4 Februarie 2009 19:20 |
||
De la: little_princess, la data 2009-02-02 19:36:13De la: TEODORRD, la data 2009-02-02 12:50:50De la: little_princess, la data 2009-02-01 22:57:15De la: audrey, la data 2008-07-20 23:21:49Adika, ma refer asa...sa iubeasca cu totul, asa cum iubim noi, femeile...si cu sufletul si cu mintea si cu trupul...si doar o singura persoana! Adika pur si simplu sa le cada cu tronc o tipa si sa nu mai fie capabil sa o inlocuiasca...E vorba de dragostea aia care te face orb la defectele altuia, care te face sa simti k o anume persoana ti-e de ajuns si o vrei pentru toata viata... poate k intrebarea trebuia sa fie de fapt daca barbatii pot iubi si daca poti avea incredere in dragostea lor sau pt ei e doar o chestie de moment? Sa nu uiti ca altii isi tin catelul in casa.....Tu putei avea 2 in1,un barbat,dar si ,,un catel'',numai cred ca acum este cam tarziu pentru regrete,nu?Alta se bucura de catelul tau!
|
||
|
TEODORRD Postat pe 4 Februarie 2009 19:22 |
||
| hmm | ||
|
cosmy_dudi Postat pe 4 Februarie 2009 19:37 |
||
De la: cosmy_dudi, la data 2009-02-04 19:37:07hmm interesant!
|
||
|
Postat pe 4 Februarie 2009 20:11 |
||
|
Dar spune tu ...cum vezi neconditionat???? Sa fii prostul cuiva?Sa faca cu tine ce vrea? Poate gresesc eu,dar....... [/quote]Daca citesti mai in spate ai sa vezi ca am scris ca sunt de parere ca nu poti iubi neconditionat. Nu trebuie sa fii prostul nimanui,ptr.asta sunt conditiile!! Si ca sa te mai indulcesc un pic...chiar e asa rau sa faca cu tine ce vrea? Poate iti place ce vrea...
|
||
|
ella_c Postat pe 4 Februarie 2009 20:29 |
||
| Pai nu asta e problema, sigur ca se indragostesc. Problema e...de cite ori si cit ii tine? | ||
|
taurita61 Postat pe 4 Februarie 2009 21:05 |
||
De la: TEODORRD, la data 2009-02-04 19:22:14De la: little_princess, la data 2009-02-02 19:36:13De la: TEODORRD, la data 2009-02-02 12:50:50De la: little_princess, la data 2009-02-01 22:57:15De la: audrey, la data 2008-07-20 23:21:49Adika, ma refer asa...sa iubeasca cu totul, asa cum iubim noi, femeile...si cu sufletul si cu mintea si cu trupul...si doar o singura persoana! Adika pur si simplu sa le cada cu tronc o tipa si sa nu mai fie capabil sa o inlocuiasca...E vorba de dragostea aia care te face orb la defectele altuia, care te face sa simti k o anume persoana ti-e de ajuns si o vrei pentru toata viata... poate k intrebarea trebuia sa fie de fapt daca barbatii pot iubi si daca poti avea incredere in dragostea lor sau pt ei e doar o chestie de moment? pai e problema lor ce fac altele/altii. eu stiu doar cum sunt eu. iar eu nu sunt asa. si nici nu pot fi. nu ma simt bine stiind ca cineva imi face toate poftele, si imi accepta toate aiurelile fara sa aiba ceva de spus. eu.. sunt genul de om care trebuie sa aiba cu cine se certa (si cand spun asta, nu spun ca sunt imposibila, sau ca mereu caut motive de cearta etc. pur si simplu simt nevoia sa ma exteriorizez si sa spun ce simt, si sa am cu cine sa ma contrazic atunci cand e cazul). iar certurile la care ma refer, sunt micile certuri, nevinovate, inofensive. e placut sa ai o mica discutie in contradictoriu cu persoana iubita, dar e si mai dulce impacarea .iar de regretat, nu regret nimic. a fost frumos cat a fost (pana la un punct), iar apoi, asta este. a fost decizia mea :). |
||
|
little_princess Postat pe 4 Februarie 2009 21:28 |
||
De la: ella_c, la data 2009-02-04 20:29:31 Daca citesti mai in spate ai sa vezi ca am scris ca sunt de parere ca nu poti iubi neconditionat. Nu trebuie sa fii prostul nimanui,ptr.asta sunt conditiile!! Si ca sa te mai indulcesc un pic...chiar e asa rau sa faca cu tine ce vrea? Poate iti place ce vrea...[/quote]Asa mai merge......
|
||
|
TEODORRD Postat pe 4 Februarie 2009 22:48 |
||
|
Eu ma refeream la DRAGOSTEA ADEVARATA....cand pentru femeia iubita faci aproape orice.... Si te daruiest total,cu sufletul,cu inima,cu trupul,fara sa mai vezi o alta femeie,sa poti sa treci peste defectele ei,sa simti ca este FEMEIA VIETII TALE,si sa vrei sa fie linga tine toata viata......... Da,si barbatii pot iubii,din inima,cu sufletul,cu trupul...........
|
||
|
TEODORRD Postat pe 4 Februarie 2009 23:07 |
||
|
Eu ma refeream la DRAGOSTEA ADEVARATA....cand pentru femeia iubita faci aproape orice.... Si te daruiest total,cu sufletul,cu inima,cu trupul,fara sa mai vezi o alta femeie,sa poti sa treci peste defectele ei,sa simti ca este FEMEIA VIETII TALE,si sa vrei sa fie linga tine toata viata......... Da,si barbatii pot iubii,din inima,cu sufletul,cu trupul...........
|
||
|
TEODORRD Postat pe 4 Februarie 2009 23:07 |
||
De la: TEODORRD, la data 2009-02-04 23:07:42Eu ma refeream la DRAGOSTEA ADEVARATA....cand pentru femeia iubita faci aproape orice.... probabil ca acum dorm si ce citesc nu e real.ori poate nu esti barbat,ci femeie.sunt treaza sau visez?
|
||
|
dana_mv Postat pe 4 Februarie 2009 23:55 |
||
Nu sunt ...femeie,dar asa simt eu,
|
||
|
TEODORRD Postat pe 5 Februarie 2009 06:24 |
||
De la: TEODORRD, la data 2009-02-05 06:24:07Nu sunt ...femeie,dar asa simt eu, esti o specie mai rara, poate pe cale de disparitie
|
||
|
Postat pe 5 Februarie 2009 09:21 |
||
De la: TEODORRD, la data 2009-02-05 06:24:07Nu sunt ...femeie,dar asa simt eu,in cazul asta nu pot decat sa te admir.nu te schimba.
|
||
|
dana_mv Postat pe 5 Februarie 2009 21:17 |
||
fetelor va zic un secret : noi barbatii suntem defapt extraterstrii sub acoperire , si cand noi ne indragostim defapt ne ies antenutele si aripioarele si ne luam zborul spre planeta mama :Marte ce intrebare aiurea ,daca noi babrbati ne putem indragosti ? , de parca am fi extraterestri .....
|
||
|
SweetDadyD Postat pe 6 Februarie 2009 10:35 |
||
De la: SweetDadyD, la data 2009-02-06 10:35:02fetelor va zic un secret : noi barbatii suntem defapt extraterstrii sub acoperire , si cand noi ne indragostim defapt ne ies antenutele si aripioarele si ne luam zborul spre planeta mama :Marte stai tu linistit ca eu una nu vad barbatii ca pe niste extraterestri Si barbatii se pot indragostii, ca si femeile...pot insela, ca si femeile.
|
||
|
Postat pe 6 Februarie 2009 10:39 |
||
De la: TEODORRD, la data 2009-02-04 23:07:42Eu ma refeream la DRAGOSTEA ADEVARATA....cand pentru femeia iubita faci aproape orice.... mda , dar o dragostea ca asta mie mi se pare ca tinde spre obsesie prea mult , oricum eu cand m-am indragostit prima oara (si singura ) nu am vrut chiar asa rau sa ma dedic fetei cu trup si suflet , si eram un pustan atuncia .... O dragostea ca asta , poti sa zici ca este chiar cea adevarta , dar apare in timp , dupa cativa buni petrecuti impreuna , poate mai mult ,si in nici un caz in prima faza a relatiei , dupa parerea mea , in prima faza ce este important e sa se simta bina impreuna si barbatul si femeia si sa se descopere unul pe altul , ca eu nu imi ofer dragostea pentru orce fata , trebuie in primul rand sa o merite ,si sa o cunosc destul de bine ca sa imi las garda jos ,ca putini oameni nu prea mint la inceput relatiei cand se cunosc , si nu zic celebrul "si eu " ca sa para ca au ceva in comun , sau alte minciuni mici si albe , care defapt cand se aduna una peste alta peste alta , iese alta persoana . Noi barbati nu vrem sa ne ranim si deia nu ne aruncam asa repede cu capul inainte , si deia poate voua fetelor , va pare ca nu ne indragostim , dar intr-o lumea rece si rea tu trebuie sa ai grija de tine in primul rand ,ca daca tu nu ai , nu are nimeni .... |
||
|
SweetDadyD Postat pe 6 Februarie 2009 10:49 |
||
| Cititi cartea "De ce barbatii se casatoresc cu scorpii" si o sa vedeti acolo, daca ei se indragostesc sau nu. | ||
|
Cassey_Tarot Postat pe 6 Februarie 2009 23:56 |
||
Nu spuneam sa te iubesti cu adevarat,in prima faza,a doua,...........vorbeam asa in general,ori iubesti,ori nu....
|
||
|
TEODORRD Postat pe 7 Februarie 2009 07:28 |
||
| parerea mea , este ca exista multe tipuri de oameni , si toti pot sa iubeasca , daca crezi opusul , este ca si cum ai zice ca nu sunt oameni , vorbind de barbati ,uni se protejeaza mai mult , ca sa nu fie raniti ... , unora nu le este frica sa se raneasca si iubesc de la inceput ...., uni sunt prea fricosi sa caute o femeie pe care sa o iubeasca asa cum ar vrea ei , si se multumesc cu fata pe care o au (pe care nu o iubesc ) dar cu care s-au obisnuit .... etc | ||
|
SweetDadyD Postat pe 7 Februarie 2009 09:48 |
||
|
Da,dragostea adevarata poate fii asemuita cu o obsesie.......Obsesia sa nu nu o pierzi,sa nu pateasca ceva,sa nu cumva sa o superi fara sa vrei cu o vorba,o fapta........... Dar este placut sa ai o ,,obsesie''
|
||
|
TEODORRD Postat pe 7 Februarie 2009 09:55 |
||
De la: TEODORRD, la data 2009-02-07 09:55:14Da,dragostea adevarata poate fii asemuita cu o obsesie.......Obsesia sa nu nu o pierzi,sa nu pateasca ceva,sa nu cumva sa o superi fara sa vrei cu o vorba,o fapta...............nu este obsesie ...e mai mult dependenta ....nu vrei sa renunti la el pt ca e al tau si nu admiti sal amparti cu cineva
|
||
|
erikahd2008 Postat pe 7 Februarie 2009 10:01 |
||
De la: TEODORRD, la data 2009-02-04 23:07:42Eu ma refeream la DRAGOSTEA ADEVARATA....cand pentru femeia iubita faci aproape orice.......PARCA NUMI VINE SA CRED CA UN BARBAT POATE SA IUBEASCA AN FELUL ACESTA ..POATE AI AVUT O DECEPTIE ...CE TEA FACUT SA FI ASA SENSIBIL?...AN CE PADURI AMAZONIENE SA CAUT SPECIA ASTA DE BARBAT????....ANUNTATIMA ...FETELOR
|
||
|
erikahd2008 Postat pe 7 Februarie 2009 10:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| PLICTISEALA | 9 | De la: iacinta 28 Ianuarie 2010 17:41 |
| Este atat de greu sa traiesti o iubire imposibila.... | 5 | De la: kudika119944 2 Mai 2010 09:22 |
| Barbatii ar spune mai putine minciuni daca femeile ar pune mai putine întrebari? | 23 | De la: ionia 20 Mai 2009 20:46 |
|
|
||
| O relatie...ciudata | 28 | De la: Cristinakitty 27 Ianuarie 2010 18:57 |
| Sa il parasesc sau nu? | 29 | De la: iris_4_ever 7 Februarie 2010 02:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.