Mai multe
|
Dana ,majoritatea consideram ca suntem "nepatate" si ca dam totul intr-o relatie si nu primim nimic... Cand ti-ai ales partenerul sigur l-ai ales sa fie pe gustul tau..dragut,inteligent,atent...etc.Sau macar asta asteptai. Pe cand un copil daca il nasti urat sau frumos ...il iubesti .Daca iti murdareste peretii cu acuarele,te superi dar tot il iubesti. |
||
|
ella_c Postat pe 1 Februarie 2009 20:49 |
||
|---|---|---|
De la: ella_c, la data 2009-02-01 20:49:29Dana ,majoritatea consideram ca suntem "nepatate" si ca dam totul intr-o relatie si nu primim nimic...fiecare e liber sa aibe propriile pareri ,dar nu considera ca toti traim si gandim la fel.eu mi-am expus doar parerea mea.tu o ai pe a ta...si tot asa.e ceva normal.
|
||
|
dana_mv Postat pe 1 Februarie 2009 20:55 |
||
De la: dana_mv, la data 2009-02-01 20:55:05De la: ella_c, la data 2009-02-01 20:49:29Dana ,majoritatea consideram ca suntem "nepatate" si ca dam totul intr-o relatie si nu primim nimic...fiecare e liber sa aibe propriile pareri ,dar nu considera ca toti traim si gandim la fel.eu mi-am expus doar parerea mea.tu o ai pe a ta...si tot asa.e ceva normal. Sper sa gasesti barbatul care sa-ti schimbe si tie parerea asta. Te inteleg si-ti respect opinia,pana nu vezi,nu crezi! |
||
|
|
||
|
ella_c Postat pe 1 Februarie 2009 21:12 |
||
De la: dana_mv, la data 2009-02-01 18:28:54mi-as dori sa intalnesc un barbat care sa stie sa iubeasca neconditionat. ete, stau in casa cu urechelnitele-n cap ascultand celelate cuvinte si citind ceea ce ai scris! o mare si incredibila mirare ma cuprinde cand ajung la finalul frazei, plus o exclamatie din rarunchi, ceva de genul ...hmmm! si un "oau!" timid! pe cand se nastea sentimentu' de iubire in mine, printre siroaiele de muci curgand, ma intrebam daca ceea ce simt este adevarat. si pentru ca era pentru prima oara cand simteam acest adanc sentiment, o intrebare se cracana in mijlocul mintii, ce p...a mea e cu mine!!!? d-abia cand am ajuns in punctul sa impartim totul, am inteles ce inseamna iubirea! sa traiesti pentru ea, sa simti pentru ea , sa respiri pentru ea, sa te pisi pentru ea.............era ca un val-vartej creat special sa te aduca-n cea mai sublima si cea mai apropiata sufletului, traire! poate ca n-am surprins prea bine aspectu, da' cred ca intelegi ce vreau sa zic! |
||
|
Postat pe 1 Februarie 2009 22:43 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-02-01 22:43:52daca tu crezi ca esti amuzant...atunci ai aplauze la scena deschisa.De la: dana_mv, la data 2009-02-01 18:28:54mi-as dori sa intalnesc un barbat care sa stie sa iubeasca neconditionat. ce cred eu despre ceea ce ai comentat,e cu totul altceva.
|
||
|
dana_mv Postat pe 1 Februarie 2009 22:47 |
||
mersi! cred ca era si o continuare, da' nu stiu pe unde am puso! continuarea se refera la posibilitatile de a intalnii persoana cu handicapul iubirii neconditionate. a iubii neconditionat e ca si cum te-ai lasa prada vrajelilor. inima e dusa, la cotituri de iubire, iar mintea se lafaie pe undeva prin rai!! esti total absorbit! |
||
|
Postat pe 1 Februarie 2009 22:55 |
||
De la: audrey, la data 2008-07-20 23:21:49Adika, ma refer asa...sa iubeasca cu totul, asa cum iubim noi, femeile...si cu sufletul si cu mintea si cu trupul...si doar o singura persoana! Adika pur si simplu sa le cada cu tronc o tipa si sa nu mai fie capabil sa o inlocuiasca...E vorba de dragostea aia care te face orb la defectele altuia, care te face sa simti k o anume persoana ti-e de ajuns si o vrei pentru toata viata... poate k intrebarea trebuia sa fie de fapt daca barbatii pot iubi si daca poti avea incredere in dragostea lor sau pt ei e doar o chestie de moment? pai.. ma gandesc ca atunci cand ti`ai pus intrebarea asta, te gandeai ca barbatul si femeia respectiva sunt implicati intr`o relatie, si ca oarecum datorita faptului ca barbatul iubeste neconditionat, totul va fi bine. da, asa e. noi, femeile, avem nevoie de iubirea aia neconditionata, avem nevoie sa primim mereu dovezi ale acestei iubiri etc. eu una sunt convinsa ca exista si astfel de barbati. dar, degeaba el imi ofera totul, daca eu la randul meu, nu pot sa i le ofer. adica pur si simplu nu simt la fel. am avut un iubit. si... la inceput totul era perfect. eram chiar incantata de tot ce tinea de noi. dar, pentru ca ma iubea, asa cum spuneai tu, imi facea toate poftele si imi accepta toate fitzele. nu conta ca lui ii convenea, sau nu. el facea toate astea pentru ca ma iubea, pentru ca nu voia sa ma supar, sau sa ne certam. si sincer.. imi pare rau sa spun asta, dar ma simteam ca si cum as fi avut un catzel dupa mine, mereu. si atunci ma intreb, ajunge doar ca persoana de langa noi sa ne iubeasca cu totul, sa ne ofere totul, sau trebuie sa ne completeze ? |
||
|
little_princess Postat pe 1 Februarie 2009 22:57 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-02-01 22:55:23mersi!bravo!ce-mi place mie ca esti sincer,zau asa.daca ar fi toti barbatii ca tine ar fi ideal...as sti de cine sa ma feresc.decat cu unul ca tine,mai bine singura.
|
||
|
dana_mv Postat pe 1 Februarie 2009 23:01 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-02-01 22:55:23mersi! cu toate ca subiectul este serios , pe mine ai reusit sa ma faci sa zambesc!
|
||
|
ella_c Postat pe 1 Februarie 2009 23:01 |
||
De la: dana_mv, la data 2009-02-01 23:01:02De la: geo_sh, la data 2009-02-01 22:55:23mersi!bravo!ce-mi place mie ca esti sincer,zau asa.daca ar fi toti barbatii ca tine ar fi ideal...as sti de cine sa ma feresc.decat cu unul ca tine,mai bine singura. no , iar intru in vrie de neintelegere! ba ca-l vrei p-ala neconditionat , ba ca nu-ti plac barbati totali dedicati femeii! io cred ca mai intai ar trebuii sa-ti dai seama ce vrei!
|
||
|
Postat pe 1 Februarie 2009 23:04 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-02-01 23:04:26poate ca nu stiu ce vreau,dar stiu sigur ce nu vreau:nu te-as vrea pe tine.De la: dana_mv, la data 2009-02-01 23:01:02De la: geo_sh, la data 2009-02-01 22:55:23mersi!bravo!ce-mi place mie ca esti sincer,zau asa.daca ar fi toti barbatii ca tine ar fi ideal...as sti de cine sa ma feresc.decat cu unul ca tine,mai bine singura.
|
||
|
dana_mv Postat pe 1 Februarie 2009 23:07 |
||
|
touche! trei zile de doliu!
|
||
|
Postat pe 1 Februarie 2009 23:13 |
||
imi ramane mie mai mult !
|
||
|
_oktober_ Postat pe 1 Februarie 2009 23:35 |
||
De la: _oktober_, la data 2009-02-01 23:35:39imi ramane mie mai mult ! nesatulo!!!
|
||
|
Postat pe 1 Februarie 2009 23:37 |
||
buei !!! am niste conditii da??? si impart cu fetilii...stiu ele care
|
||
|
_oktober_ Postat pe 1 Februarie 2009 23:38 |
||
am mai spus eu ca esti generoasa :D
|
||
|
googoodoll Postat pe 1 Februarie 2009 23:44 |
||
si tu esti intotdeauna cap de lista
|
||
|
_oktober_ Postat pe 1 Februarie 2009 23:46 |
||
|
||
|
googoodoll Postat pe 1 Februarie 2009 23:55 |
||
pt echilibru
|
||
|
_oktober_ Postat pe 2 Februarie 2009 00:26 |
||
De la: audrey, la data 2008-07-20 23:21:49Adika, ma refer asa...sa iubeasca cu totul, asa cum iubim noi, femeile...si cu sufletul si cu mintea si cu trupul...si doar o singura persoana! Adika pur si simplu sa le cada cu tronc o tipa si sa nu mai fie capabil sa o inlocuiasca...E vorba de dragostea aia care te face orb la defectele altuia, care te face sa simti k o anume persoana ti-e de ajuns si o vrei pentru toata viata... poate k intrebarea trebuia sa fie de fapt daca barbatii pot iubi si daca poti avea incredere in dragostea lor sau pt ei e doar o chestie de moment? DA....sunt capabili,se intampla poate o data in viata,dar se intampla.....
|
||
|
TEODORRD Postat pe 2 Februarie 2009 11:26 |
||
Normal ca se pot indragosti....De ce nu???Nu sunt si ei to fiinte umane??Nu sunt si ei la fel ca noi??Poate unii dintre ei chiar mai sensibili decat o parte din noi femeile......
|
||
|
nicolici Postat pe 2 Februarie 2009 11:38 |
||
De la: little_princess, la data 2009-02-01 22:57:15De la: audrey, la data 2008-07-20 23:21:49Adika, ma refer asa...sa iubeasca cu totul, asa cum iubim noi, femeile...si cu sufletul si cu mintea si cu trupul...si doar o singura persoana! Adika pur si simplu sa le cada cu tronc o tipa si sa nu mai fie capabil sa o inlocuiasca...E vorba de dragostea aia care te face orb la defectele altuia, care te face sa simti k o anume persoana ti-e de ajuns si o vrei pentru toata viata... poate k intrebarea trebuia sa fie de fapt daca barbatii pot iubi si daca poti avea incredere in dragostea lor sau pt ei e doar o chestie de moment? Da,...sa va completeze,.......(poate cu alta!!!) Stii tu cum se spune......Nemultumitului ii ia D-zeu darul!!! Poti sa suspini pe urma,si sa te gandesti ,,Ce bine era cu ,,catelul ''dupa tine!" Si mai stii tu ca tot asa este o vorba.....Numai o data vede nasul puta finului!!!!(poate numai nasa mai are ocazia!!!
|
||
|
TEODORRD Postat pe 2 Februarie 2009 11:39 |
||
De la: little_princess, la data 2009-02-01 22:57:15De la: audrey, la data 2008-07-20 23:21:49Adika, ma refer asa...sa iubeasca cu totul, asa cum iubim noi, femeile...si cu sufletul si cu mintea si cu trupul...si doar o singura persoana! Adika pur si simplu sa le cada cu tronc o tipa si sa nu mai fie capabil sa o inlocuiasca...E vorba de dragostea aia care te face orb la defectele altuia, care te face sa simti k o anume persoana ti-e de ajuns si o vrei pentru toata viata... poate k intrebarea trebuia sa fie de fapt daca barbatii pot iubi si daca poti avea incredere in dragostea lor sau pt ei e doar o chestie de moment? Sa iti aduci aminte de el,cand cel cu care vei fii si ,,te completeaza''are sa te insele,sau nu o sa ii pese de tine,si .......sa nu regreti ca nu ai avut,,bunavointa'' sa tii catelul langa tine!!!
|
||
|
TEODORRD Postat pe 2 Februarie 2009 12:50 |
||
Sa iti aduci aminte de el,cand cel cu care vei fii si ,,te completeaza''are sa te insele,sau nu o sa ii pese de tine,si .......sa nu regreti ca nu ai avut,,bunavointa'' sa tii catelul langa tine!!! [/quote]imi da de gandit ce ai scris...dar ai atata dreptate!! |
||
|
ella_c Postat pe 2 Februarie 2009 13:16 |
||
De la: dana_mv, la data 2009-02-01 20:35:43De la: ella_c, la data 2009-02-01 20:31:21Intotdeauna exista minim o conditie.nu e adevarat ca neconditionat iti iubesti doar copii.eu am iubit neconditionat...deci se poate.numai ca oamenii nu stiu sa aprecieze astazi o astfel de iubire.pacat. Da Dana,se poate sa iubesti neconditionat,doar sa fii respectat....zic eu
|
||
|
TEODORRD Postat pe 2 Februarie 2009 14:07 |
||
Ar trebui sa stim sa pretuim in viata persoanele deosebite ,persoane care ne apar in viata,uneori cand nu mai speri sa iasa soarele pe strada ta...........
|
||
|
TEODORRD Postat pe 2 Februarie 2009 14:15 |
||
|
TEODORRD, Pai cum sa iubesti neconditionat doar sa fii respectat ? "a fi respectat" asta, nu e o conditie ?! |
||
|
ocs Postat pe 2 Februarie 2009 17:40 |
||
De la: ocgiogi, la data 2009-02-02 17:40:52TEODORRD, Pai.....asta este minimul ...daca nu estei respectat......nu este NIMIC acolo,nu poate fii dragoste...
|
||
|
TEODORRD Postat pe 2 Februarie 2009 18:00 |
||
De la: TEODORRD, la data 2009-02-02 11:39:27De la: little_princess, la data 2009-02-01 22:57:15De la: audrey, la data 2008-07-20 23:21:49Adika, ma refer asa...sa iubeasca cu totul, asa cum iubim noi, femeile...si cu sufletul si cu mintea si cu trupul...si doar o singura persoana! Adika pur si simplu sa le cada cu tronc o tipa si sa nu mai fie capabil sa o inlocuiasca...E vorba de dragostea aia care te face orb la defectele altuia, care te face sa simti k o anume persoana ti-e de ajuns si o vrei pentru toata viata... poate k intrebarea trebuia sa fie de fapt daca barbatii pot iubi si daca poti avea incredere in dragostea lor sau pt ei e doar o chestie de moment? nu e adevarat. adica mna`.. poate ai dreptate, dar nu total. pentru ca sunt si oameni de`astia. care te completeaza si te fac sa sa te simti iubit, fara a avea sentimentul ca am mereu un "catzel" dupa mine. iar eu, decat sa am in permanentza acest "catzel", prefer sa nu am pe nimeni. eu nu ma simt bine intr`o astfel de relatie. poate tu, sau (si) altii, puteti accepta, si va convine sa aveti pe cineva care sa va faca toate poftele, numai de dragul de a nu va supara pe el/ea, sau sa nu va certati. daca e pana acolo, a te certa cu cineva nu inseamna neaparat ca te desparti de persoana respectiva etc. certurile pot fi si constructive :). |
||
|
little_princess Postat pe 2 Februarie 2009 19:29 |
||
De la: TEODORRD, la data 2009-02-02 12:50:50De la: little_princess, la data 2009-02-01 22:57:15De la: audrey, la data 2008-07-20 23:21:49Adika, ma refer asa...sa iubeasca cu totul, asa cum iubim noi, femeile...si cu sufletul si cu mintea si cu trupul...si doar o singura persoana! Adika pur si simplu sa le cada cu tronc o tipa si sa nu mai fie capabil sa o inlocuiasca...E vorba de dragostea aia care te face orb la defectele altuia, care te face sa simti k o anume persoana ti-e de ajuns si o vrei pentru toata viata... poate k intrebarea trebuia sa fie de fapt daca barbatii pot iubi si daca poti avea incredere in dragostea lor sau pt ei e doar o chestie de moment? mai.. imi aduc aminte de el cu drag, si uneori poate mi`e dor de el, de noi. dar.. chiar daca m`as intoarce la el (pentru ca eu am fost cea care a pus capat relatiei, din motivele de mai sus), poate ca ar fi ok o saptamana, doua. dupa asta, as incepe iar sa ma plictisesc, si sa ma simt aiurea, poate chiar vinovata pentru comportamentul lui. dar sa stii, ca exista si oameni care iubesc, si te completeaza, fara a te insela :). am intalnit, si chiar am avut parte de o astfel de persoana. si desi, pe parcurs am dat de altii, care asa cum ai spus tu, m`au inselat, nu le`a pasat de mine, s`au jucat cu mine, m`au folosit etc, si momentan sunt cam debusolata, si complet dezorientata, stiu ca totusi, vor trece si astea, si ca voi intalni pe cineva special. acel cineva, pe care il are fiecare "pus deoparte". :D |
||
|
little_princess Postat pe 2 Februarie 2009 19:36 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs NOKIA | 5 | De la: viv_baby23 15 Septembrie 2009 18:05 |
| De ce mint barbatii/baietii? | 28 | De la: printesa_sissy 18 Septembrie 2011 01:04 |
| cum sa ajung la un barbat dificil??? | 17 | De la: pamela_1 15 Iulie 2009 12:40 |
|
|
||
| ce vor femeile? | 35 | De la: alegro6543 28 Noiembrie 2010 21:22 |
| Buna!As vrea sa aful si parerea voastra | 46 | De la: MaraDonna 29 Septembrie 2009 18:51 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.