Setari Cookie-uri

barbatii se pot indragosti?

Si eu cred ca pot iubi la fel de bine cum iubim si noi si cu aceiasi intensitate uneori chiar mai mare, numai k aici difera de la pers, la pers asa cum este si la noi. Sunt atatea si atatea feluri de a privi dragostea simtita de ambele parti dar cred ca suntem apropiati atunci cand vorbim de DRAGOSTE. La barbati apare acea fata ascunsa, si poate uneori felul de a aborda dragostea cu indiferenta, dar atunci cand nimeresti o pers care e destul de deschisa fata de aceste sentimente e cel mai frumos. Dragostea e frumoasa, dar in doi!
flory_tina18
Postat pe 27 Iulie 2008 00:09
Da ! De cinci o data si de sapte ori pe saptamana plus de Madonna si alte femei pe care n-o sa le vada niciodata

Postat pe 27 Iulie 2008 00:27
Si eu cred ca pot iubi,si chiar foarte mult,am cunoscut barbati care chiar isi iubeau partenera si nu intoarcea capul dupa "fuste",care nu au inselat,si care iubesc si acu cu aceeasi intensitate sau ...chiar mai mult.....am si eu un specimen care ma tine numai in palme si care daca ne certam in loc sa plece ca barbatii sa bea, se duce si-mi aduce flori, imi canta, imi face surprize...si tine de 4 ani...
catiusacatiusa
Postat pe 27 Iulie 2008 10:24
n-am avut rabdare sa citesc toate mesajele.......... insa..... m,a intreb, va intreb........ cum s-a invatzat faptul ca dragostea exista doar cand exista reciprocitate?, cum s-a ajuns la ideea ca ii oferi celuilalt dragostea ta? adica ca si cum i-ai face celuilalt un favor ca-l iubesti? (conditzionarea) ma mai intreb: cum naiba s-a ajuns ca din ceva sublim, pozitiv, cum este sentimentul de iubire , sa poata fi ceva doar negativ, dureros, infiorator de infricosator?hammmmmmmmmm ce anacronism a devenit..datorita...........:)
Animaa
Postat pe 27 Iulie 2008 11:17
:))))
ce au eu in minus fatza de femei?
:)))))
ce au in plus fatza de femei?
indragostirea este o stare ,caracteristica oamenilor..... barbatzii sunt oameni...... ce uitam noi femeile este diferentzierea de sex rol..... adica comuincam diferit, si traim putzin diferit aceasta stare, aceste sentimente
prin modelul nostru personal ii vedem pe ceilaltzi diferitzi de noi, adica.....neiubitori pt ca nu reactzioneaza ca noi:P
Animaa
Postat pe 27 Iulie 2008 11:21
De la: mona_ghunim, la data 2008-07-26 10:54:56interesant subiectul...chiar aseara vorbeam cu fostul prieten (care acum imi ete prieten bun) de relatii si casatorie, si l-am intrebat de ce nu se casatoreste odata daca asta vrea si mi-a spus ca nu este asa usor...pt ca majoritatea cauta o femeie pe care s-o placa si in care sa aiba incredere deplina...nu s-o iubeasca, ca ei de obicei asa fac (nu este roman) se casatoresc cu o astfel de femeie, placuta , cuminte si in care sa aiba incredere, nu cu una pe care o iubesc , spunea ca atunci cand un barbat iubeste cu adevarat ,de cele mai multe ori fuge...pur si simplu fuge, se retrage din relatie,paraseste tocmai pt a nu suferi, si cred ca unii chiar asa fac, am mai auzit astfel de explicatii venind de la barbati,in concluzie,DA, barbatii se pot indragosti cu adevarat, numai ca unii nu stiu cum sa faca fata sentimentelor sau le este prea frica si bat in retragere...(strict parerea mea,sper sa nu fi suparat pe cineva :P )

pey cred ca ia dreptate barbatii iubesc da uneori le este frica sa o arate si ei sunt oamneii si eu cred ca nu vor sa sufere si ei au sentimente dar fiidca sutn barbatii ei se tin mereu tari
yumy
Postat pe 27 Iulie 2008 16:06
de pilda , mie imi place la nebuneala de marinelaaaaaa! si nu mi-e rusine s-o recunosc .

Postat pe 27 Iulie 2008 16:09
Interesant subiect. ,parerea mea....da si ei se indragostesc,dar..RAR,de ce?simplu de frica sa nu sufere EI mai bine sa suferim NOI.Au sentimente dar nu la fel de puternice ca ale noastre,ei nu pun TOT intr-o relatie,mai pastreaza si pt urmatoarea si urmatoarea si tot asa,pina vine o vreme cind vor un camin dar nu mai au incredere nici in femei nici in ei si ....se trezesc singuri sau intr-o relatie care nu merge deloc dar nu o destrama de frica sa nu ramina singuri pe veci...Parerea mea,ar mai fi multe de spus dar ...
Giliola
Postat pe 27 Iulie 2008 17:22
a fi capabil sa iubesti cu adevarat,sa ai sentimente profunde,nu tine de sexul persoanei(fie barbat,fie femeie sau ceva pe la mijloc).ci are legatura cu sensibilitatea acelei persoane,caracterul ei.bineinteles ca si barbatii se pot indragosti.sunt destule exemple in care 'el' odata ce s-a indragostit de 'ea',nu mai are ochi pt alta.nu e nimik iesit din comun..pur si simplu dak ai gasit pe cineva care sa te faca fericit si implinit nu simti nevoia sa mai cauti..cei care cauta in continuare inseamna ca inca nu au gasit persoana potrivita pt ei.asa ca in concluzie exista si femei dar si barbati capabili sa iubeasca cu adevarat si in acelasi timp reprezentanti ai ambelor sexe carora le lipseste sensibilitatea.acestia din urma probabil nu vor afla niciodata ce inseamna sa iubesti cu adevarat pe cineva,din pakate.
sa fiti iubiti!(cu adevarat)
razz
Postat pe 27 Iulie 2008 17:23
barbatii se indragostesc si ei mai greu dar chiar o fac, si e adevarat cat tine la noi tine si la ei
stefania_gherghe
Postat pe 28 Iulie 2008 09:38
Eu iubesc iubesc muuult pe Puiu meu.
Pana saptamana trecuta am vrezut ca si el ma iubeste cel putin pe jumate pe cat il iubesc eu. Dar acum nu mai stiu ce sa cred.
Iese cu o alta femeie. Colega de servici. Mi-a spus ca nu renunta la mine ci pur si simplu vrea sa stie cu e viata cu o alta femeie. Va dati seama ce am simtit cand am auzit asta?
Adica dupa 4 ani si ceva sa vina la mine si sa-mi zica asta. Zice ca nu vrea sa renunte la niciuna. Desi il iubesc din toata inima si simt ca ceva din mine moare putin cate putin sa il las in pace sa fie fericit daca capra aia il face asa de fericit. Nu pot sa satu acas si cand vine sa il intampin si sa il las sa vina la mine si sa ma atinga si sa ma sarute ca si cum nimik nu s-ar fi intamplat. Pt ca si pe ea o atinge o saruta si mi se face rau numai cand ma gandesc.
Il iubesc inca si o sa-l mai iubesc mult dar eu cred ca nu trebuie sa ma las prada suferintei pt ca in fond daca imi face asta nu ma merita si nu merita ca eu sa sufar din cauzaz lui. Asa ca azi am intalnire cu cineva care ma considera deosebita si poate cumva o sa reusec sa uit de ce mi-a facut al meu iubit. Si voi merge mai departe si o sa ma bucur de fiecare placere a vietii ca si cum ar fi ultima.

Sa fiti iubite si iubiti
R3dAng3l
Postat pe 28 Iulie 2008 13:57
Ai dreptate si de fapt la 20 de ani ai tai, ce sa-ti faci probleme ?NU se termina lumea cu un barbat! Si-apoi dupa 4 ani?? "boala lunga,moarte sigura"
carela
Postat pe 28 Iulie 2008 16:59
De la: ali_cia101, la data 2008-07-25 22:51:05Ciao!eu am citit undeva,ca barbatii trec mai repede de la o relatie la alta,ca uita mai repede ,ca trec mai usor peste o dezamagire in dragoste.Poate de asta lasa impresia ca nu se indragostesc.Fac pe durii

De la o relatie la alta .. ai specificat bine ... insa marea si unica iubire ...
Octav
Postat pe 29 Iulie 2008 07:57
chestia asta cu iubirea...boala grea domne'. credeti-ma, vb din experienta. nu am iubit decat o data, nu mai sunt cu ea acum, dar inima mea tot la ea a ramas. si, cum am vazut comentarii pe aici, ne indragostim mai greu, nimic mai fals. ce, ma indragostesc in fiecare zi? sau iubirea zboara, asa, prin aer, vine o data cu oxigenul. iuubirea este o stare pe care nu ti-o poate induce decat ( probabil ) 2-3 persoane in viata ( asta daca nu te intelegi cu prima dragoste. restul sunt sentimente de placere, imi place cum face aiai, imi place cum gandeste, im place....etc. parerea mea
_fantoma_
Postat pe 29 Iulie 2008 20:47
Si ei, ca si noi, iubesc..cand intalnesc fata sensibila, intelegatoare, cu preocupari comune cu ale sale dar in acelasi timp puternica si stapana pe sine!Cred ca e important mult si sa simti momentul oportun, cand un barbat cauta si este dispus sa iubeasca!
Astfel, bafta noua, tuturor fetelor, la multa, multa dragoste...si baietilor sa ofere si sa primeasca de asemenea dragoste!
elastefan
Postat pe 30 Iulie 2008 12:18
dar oare femeile se pot indragostii?Se vb de barbati ca si cum noi nu am fi oameni,peste tot unde merg aud, ca barbatii sunt in toate felurile dar numai oameni NU!Si cand stai si te gandesti ca majoritataea femeilor sunt dependente de prezenta barbatilor si de banilor lor!Ca pana la urma tot femeile se transforma in mahalagioaice de cartier,iar barbatul cica nu se ridica la inaltimea mariilor sale,numita FEMEIA!Respect femeia dar cand "ti se urca in cap" tai craca de sub picioare ca sa nu-si ia zborul!
alb_bastru
Postat pe 30 Iulie 2008 13:34
normal k si barbati iubesc la fel de mult k si noi femeile atunci cind oferi totul primesti totul la noi asa este in relatie si suntem de mult timp impreuna si ma simt iubita k la inceput ....acum pe bune ce culegi aia primesti depinde cu cine ai de a-face ..nu?

Postat pe 30 Iulie 2008 13:54
si apropo geo32 nu este vb cit ii tine ?dak ai fi iubit o data macar in viata cu tot sufletul si cu toata fiinta ta ai sti crede-ma

Postat pe 30 Iulie 2008 14:13
puiut 88 deci numai citind ce ai scris ma roade stomacul de nervi deci nu stiu cum poti accepta asa ceva zau ...nu te judec dar eu numai dak stau sa ma gindesc k ar atinge alta femeie deja mi-e rau dar sa si mai stiu deci clar asa ceva nu as accepta chiar si cu doi copii ai mei te poop si sa auzim de bn !!!

Postat pe 30 Iulie 2008 14:33
De la: babyala, la data 2008-07-30 14:13:39si apropo geo32 nu este vb cit ii tine ?dak ai fi iubit o data macar in viata cu tot sufletul si cu toata fiinta ta ai sti crede-ma

ce ma uimeste pe mine e ca, tu ai scris trei mesaje da-ti apar doua!

Postat pe 30 Iulie 2008 14:39
k dak tu zici asa sa fieeeeeeee draga geo

Postat pe 30 Iulie 2008 14:56
daca mai spui o data "draga", pe cuvant daca nu intru la banuuieli!!

Postat pe 30 Iulie 2008 14:58
Barbatii se pot indragosti...De ce sa nu poata?!?!?
Pot iubi chiar mai profund decat noi... (noi femeile si aici puteti intelege ce vreti voi :P)
Si pot iubi pentru mai mult timp.
Daca a inteles cineva ce vreau eu sa zic aici, ma bucur
sheeva
Postat pe 30 Iulie 2008 15:19
geo!!! deja sunt 4

Postat pe 30 Iulie 2008 15:33
pai tocmai ca nu am acceptat asa ceva si gata s-a terimnat. o sa-si dea seama ce-a pierdut. dar poate va fi prea tarziu. inca ma rog sa nu faca vreo prostie pt ca inca nu a facut nimik
R3dAng3l
Postat pe 30 Iulie 2008 16:13
De la: sheeva, la data 2008-07-30 15:19:51Barbatii se pot indragosti...De ce sa nu poata?!?!?
Pot iubi chiar mai profund decat noi... (noi femeile si aici puteti intelege ce vreti voi :P)
Si pot iubi pentru mai mult timp.
Daca a inteles cineva ce vreau eu sa zic aici, ma bucur

n-am inteles nimic, da-mi place ca incerci!

Postat pe 30 Iulie 2008 22:12
nici eu
amme22
Postat pe 30 Iulie 2008 22:22
PERICULOASE DEPRESIILE TALE!!
carela
Postat pe 31 Iulie 2008 11:47
Poate asa intelegi si voi prin ce trecem noi
_fantoma_
Postat pe 31 Iulie 2008 21:48
nu generaliza! prin ce treci tu, ca la mine e altfel.

Postat pe 31 Iulie 2008 21:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
se merita? 55 De la: pickard 26 Ianuarie 2011 15:24
Ce fel de fete intalnim la astfel de saloane ? 6 De la: ice_flower 18 Martie 2010 19:41
Sa ii sarbatorim pe EI de 9 martie? 1 De la: Veenman 8 Martie 2011 15:05
ibitul a plecat acasa in tara si nu ma contacteaza.. ce sa fac??? va rog ajutati ma 63 De la: paradoxion-secund 26 Septembrie 2013 14:18
cybersex concretizat 40 De la: kudika377312 7 Decembrie 2013 13:41