Mai multe
| My point exactly JustAMan! | ||
|
sweetpink Postat pe 4 August 2008 17:47 |
||
|---|---|---|
...
|
||
|
sweetpink Postat pe 4 August 2008 17:49 |
||
De la: JustAMan, la data 2008-08-04 17:45:44Barbati se indragostesc. Pfuuuu...ochisorii bata-i vina ..vad eo prost q stangu' sau ..:-?..te-a lasat pt. alta?Adica acum,lasand amuzamentu' la o parte,ori te-a lasat tipa pentru apta tipa,ori esti fata cu un cont de barbat ori ai scris gresit.Ma lamuresti putin?
|
||
|
|
||
|
Postat pe 4 August 2008 17:55 |
||
De la: JuSt_MeG, la data 2008-08-04 17:55:03De la: JustAMan, la data 2008-08-04 17:45:44Barbati se indragostesc. Cred ca se referea la "o alta iubire" sau? Eu asa am luat-o...
|
||
|
sweetpink Postat pe 4 August 2008 17:57 |
||
| audrey....u te referi la barbati aia care nu vad decat inainte,in tinp ce ei sunt orbi cea de langa el isi face de cap,am un exenplu destul de bun pe un prieten care a prins nevasta cu unul in pat si dupa 2 saptamani sau inpacat si acum spun ca sunt fericiti,am incercat sal cred dar nu am putut,am lucrat cu ei o perioda in italia ba o durea capul ba avea liber ori a rugato sifu sa ramana mai tarziu,mai lucra si de noapte am constatat cu stupoare ca intr*o noapte ea i*si face de cap cu unul intrun bar si sunt multe,acum te intreb eu,genu asta de barbat indragostit?? | ||
|
scorpyoW Postat pe 4 August 2008 18:05 |
||
| Sunt baiat, nu am 13 cum scrie acolo....m-a parasit pt alta.. | ||
|
Postat pe 4 August 2008 18:27 |
||
De la: JustAMan, la data 2008-08-04 18:27:08Sunt baiat, nu am 13 cum scrie acolo....m-a parasit pt alta.. Adica pt o alta FEMEIE,concluzia asta pot sa o trag.Problema e ca poti concura cu un alt barbat,dar din moment ce ea s-a reprofilat de la castravete...nu-sh ce sa-ti zic..doar bafta sa treci peste,in cazul in care nu ai trecut inca,si...ai grija pe cine-ti mai alegi...
|
||
|
Postat pe 4 August 2008 18:33 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-08-04 17:57:05De la: JuSt_MeG, la data 2008-08-04 17:55:03De la: JustAMan, la data 2008-08-04 17:45:44Barbati se indragostesc. Deci,sweetpink.,..ai luat-o rau..a nu se intelege gresit...oricum...noi sa fim sanatoase
|
||
|
Postat pe 4 August 2008 18:47 |
||
| PARDON ...m-a PARASIT pt ALTUL....am gresit eu..doamnee | ||
|
Postat pe 4 August 2008 18:53 |
||
| si mie care deja mi se parea interesant... si acum fara gluma... orice varsta ai avea, nu e prea tarziu sa te-ndragostesti.. asta daca nu te simti mai bine cand iti plangi de mila... | ||
|
Postat pe 4 August 2008 19:06 |
||
De la: JustAMan, la data 2008-08-04 18:53:37PARDON ...m-a PARASIT pt ALTUL....am gresit eu..doamnee ...pai ma gandeam eo ca nu putea sa se reprofileze atat de repede...mai exact,fulgerator..ca din cate stiu eo,lesbianele se impart in 2 categ:1.nu le-a placut niciodata castravecioru'2.au fost odata straight,si-au luat-o in teapa urat de tot,si drept razbunare la adresa rasei barbatilor,s-au luat de manutza pentru a se...uni Si cum tu nu ai zis nimic legat de faptul ca i-ai fi facut ceva urat,rau,meschin,etc..imi parea suspect.In final,nu mai conteaza pt cine te-a lasat,important e ca a facut-o si gata.Iar tu,incearca sa mergi pe principiul ca nu toate's la fel...(o,Doamne,ar fi culmea sa fie toate la fel) si sa-ti continui viata independent de ea.E greu,probabil ca de fiecare data cand incerci o apropiere mai mare fata de o anumita femeie,iti aduci aminte de ceea ce a facut ea si te inchizi in conchilia ta.Daca ar fi dupa mine,ti-as spala putin creieru',ca sa vezi ca dragostea e frumoasa,da' cum nu depinde de mine,ci de tine in totalitate,sunt cam legata de maini si de picioare. Deci,bafta multa,si gandeste-te ca ai o viata si merita traita dar cu iubire!!
|
||
|
Postat pe 4 August 2008 19:22 |
||
| acu' o sa sufle si-n borcanu' cu marmelada de corcoduse, de frica sa nu se arda! | ||
|
Postat pe 4 August 2008 23:01 |
||
| de ce esti rau geo?tu nu ai avut esecuri in dragoste...macho mic ce esti tu.. | ||
|
sweetpink Postat pe 4 August 2008 23:15 |
||
E macho,da' nu atat de mic precum crezi tu:))..si nu e rau...e..el cel putin asta cred
|
||
|
Postat pe 4 August 2008 23:19 |
||
De la: JuSt_MeG, la data 2008-08-04 23:19:14E macho,da' nu atat de mic precum crezi tu:))..si nu e rau...e..el Mai...poate stii tu mai bine decat mine...nu zic nu ka eu sunt mai novice pe aici.Ca e mach vad ca ne-am pus de-acord,k e mic...era un soi de alint ca stiu ce varsta are,iar ca e rautacios...bine...poate e prea mult zis,da a fost putin acid,k pana la urma chiar nu cunosc pe nimeni care sa nu fi esuat niciodata in viata sentimentala-eventual fetele bisericesti care nu au asa ceva... |
||
|
sweetpink Postat pe 4 August 2008 23:24 |
||
|
Aici ai dreptate geo! Cunosc si eu un caz din asta si e vorba de o persoana foarte apropiata. Sotul meu.Inainte sa fim impreuna,a mai fost casatorit si nu a stiut ca il paraseste nevasta doar in momentul cand individa a venit acasa cu 4 muschiulosi si-a impachetat toate lucrurile din casa si a plecat.Saracutul de suparare a plecat in Canada fara sa divorteze.Individa a asteptat 3 ani si abia dupa aceea a depus divortul,asa a obtinut cetatenia maghiara. La reintoarcerea lui din Canada si-a vizitat parintii,care erau vecinii mei,ne-am intalnit.Ne-am indragostit nebuneste unul de celalalt,dar lui i-a trebuit mult timp sa aiba incredere in mine.Nu eu eram problema,ci fatul ca nu avea incredere in femei.Ne-am casatorit dupa 6 luni.Si acum imi dau lacrimile cand vad cu cata dragoste se uita la mine,nu mi-am imaginat ca un barbat poate fi atat de bun,romantic,atent si mai ales ca poate iubii atat de mult. Asa ca da,si barbatii se pot indragostii!! |
||
|
andreea1976 Postat pe 4 August 2008 23:26 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-08-04 23:24:01De la: JuSt_MeG, la data 2008-08-04 23:19:14E macho,da' nu atat de mic precum crezi tu:))..si nu e rau...e..el Hmm..nici eo nu's foarte veche,pe forum am inceput de vreo cateva saptamani,desi contul il am de vreo 2 luni...si cand ma refeream ca nu e chiar atat de mic precum zici tu,nu ma refeream nicidecum la varsta,ci la cat de "macho" este..in sfarsit totul era o gluma,si nu-i frumos sa il barfim,mai ales ca el,saracu',nu are cum sa se apere,fiind absent
|
||
|
Postat pe 4 August 2008 23:28 |
||
| Mai eu il vad online,iar cat e de macho...nu stiu,nu as putea sa iti spun,dar vad ca tu stii mai bine ca mine.Da in fine revenind,imi pastrez parerile exprimate mai sus-da pot si ei aceasta specie unica "barbatii" sa se indragosteasca | ||
|
sweetpink Postat pe 4 August 2008 23:32 |
||
Bineinteles ca pot,e o prostie sa spui ca nu..atata timp cat barbatu' o sa aiba tot sange rosu'-n vene,o sa iubeasca,cum o face si o femeie...adica in toate felurile..mult..putin..pasional..etc
|
||
|
Postat pe 4 August 2008 23:38 |
||
|
foarte frumos andreea. uite ca minuni exista! :) multi ani fericiti va urez. da' sa revenim la aciditate. da, inainte de soata, pe cand mucii imi curgeau in vale si acneea era in floare, avusei o prietena cu care ieseam si facem prostioare. prin parcuri si alte locuri accesibile dazmatului carnal. no , cand tara m-a chemat la datoria ma'sii de armata, lucrurile s-au oprit ca si cum nici nu incepusera. simplu , fara scrisori(pe atunci nu exista decat posta romana pe bicicleta), fara tam-tam-uri inutile. fiecare si-a vazut de drumu' sau. apoi io am intalnito pe dragostea iubirii vietii mele , ea pe el hombre magnifico! |
||
|
Postat pe 4 August 2008 23:39 |
||
Si cam cum am putea privi povestioara ta...ca pe un raspuns a ceea ce te-am intrebat eo...?reformulez..ca pe un motiv al aparitiei sarcasmului..?
|
||
|
Postat pe 4 August 2008 23:42 |
||
| multumesc mult geo! | ||
|
andreea1976 Postat pe 4 August 2008 23:52 |
||
m-o intrebat pinykynky daca io am suferit din dragoste. nu , n-am suferit!
|
||
|
Postat pe 4 August 2008 23:52 |
||
Pacat geo ..glumesc
|
||
|
Postat pe 5 August 2008 00:06 |
||
Foarte frumos exprimata povestioara ta.Credeam ca esti din Constanta ...in fine ma bucur mult ca ai avut norocul sa o gasesti pe ea-the one-sper sa am si eu norocul tau.Si zici tu niciodata?Nici cand fiind baiet paduri cutreierai si la mandre tu peteai? mai ca nu imi vine sa cred
|
||
|
sweetpink Postat pe 5 August 2008 00:11 |
||
|
..Am 24 de ani ....dar conteaza asa mult pt voi sa imi completez detaliile la profil?...eu mi-am spus parerea atata tot. ps: am mai avut cont aici si mi-a fost sters ..si nu stiu de ce, asa ca prefer sa raman in anonimat...si chiar nu am zis,facut nimic ca sa merit sa fiu sters.M-am intors din concediu si nu mai era. |
||
|
Postat pe 5 August 2008 08:48 |
||
De la: inocica, la data 2008-07-20 23:30:15probabil ca da. dar tu ai impresia ca noi femeile ne indragostim pe veci, iremediabil? nu spune hop pana nu sari... ......se pot indragosti, si chiar pot iubi 2 femei, altfel de iubire normal,.....eu am trait o astfel de experienta,...amandoi fiind implicati intr-o relatie serioasa...,...ne-am indragostit unul de celalalt fara sa ne dam seama......si foarte tare,.....sunt inca dependenti unul de celalat, ....dar....pe celalalta persoana de langa mine nu am fost capabila sa o fac sa sufere,......dar...va spun...ca acel barbat era chiar mai indragostit ca mine....si este......iar ce ne leaga ...sunt acele sentimente frumose...care o data cu trecerea timpului se transforma in respect si prietenie neconditionata.... |
||
|
janncyy Postat pe 5 August 2008 09:05 |
||
De la: audrey, la data 2008-07-20 23:21:49Adika, ma refer asa...sa iubeasca cu totul, asa cum iubim noi, femeile...si cu sufletul si cu mintea si cu trupul...si doar o singura persoana! Adika pur si simplu sa le cada cu tronc o tipa si sa nu mai fie capabil sa o inlocuiasca...E vorba de dragostea aia care te face orb la defectele altuia, care te face sa simti k o anume persoana ti-e de ajuns si o vrei pentru toata viata... poate k intrebarea trebuia sa fie de fapt daca barbatii pot iubi si daca poti avea incredere in dragostea lor sau pt ei e doar o chestie de moment? acum,azi,iubesc.dupa mult timp ....iubesc si ma bucur ca o fac. simt nevoia sa strig in gura mare ca iubesc . |
||
|
Postat pe 5 August 2008 16:22 |
||
multumesc ,cadana mea, mica neagra si urata !! si eu te iubesc..
|
||
|
Postat pe 5 August 2008 18:37 |
||
| si barbatii au sentimente,si varsa lacrimi ca si voi,chiar daca nu vor sa fie vazuti..!! iubesc ,atunci cand se vor simti iubiti..!! vor "trada",atunci cand vor fi "tradati"..!! se vor retrage,atunci cand banuiesc sau simt ca ceva nu merge, sau persoana in care au investit dragostea,nu-i mai ofera ce ia oferit pana atunci.Ce vei oferi si modul in care o faci,asta vei primi .. | ||
|
Postat pe 5 August 2008 18:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ajutor!! | 5 | De la: valivieru96 20 Iulie 2009 17:00 |
| ce simte cu adevarat?? | 13 | De la: darksukkubus69 25 Decembrie 2009 20:47 |
| barbatii...si urmarile lor... | 34 | De la: Cassey 13 Mai 2009 16:18 |
|
|
||
| Un articol extrem de bun | 1 | De la: kudika147642 18 Martie 2010 19:11 |
| ne putem indragostii de mai multe ori? | 17 | De la: DeeaCatalina 25 August 2009 05:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.