Mai multe
De la: carela, la data 2008-07-31 11:47:21PERICULOASE DEPRESIILE TALE!!AM FACUT TRATAMENT ...NU MAI SUNT ASA RELE ACUM ALERG NUMAI DE PLACERE ACUM..
|
||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 22:34 |
||
|---|---|---|
Se indragostesc si iubesc patimas, dar daca sunt respinsi se invinovatesc ca de ce s-au indragostit , si dupa aceea fug de alte incercari, catalogandu-le la fel.Rata cea mai mare in sinucideri este din partea lor Nu ca le-as plange de mila MAI GEO MAI AI DE COBORAT? APROPO ESTI FATA? |
||
|
protopa Postat pe 2 August 2008 16:16 |
||
| apropo, nu, sunt baiat. si apropo, da, mai am! | ||
|
|
||
|
Postat pe 2 August 2008 16:41 |
||
| Imi place !!! Noi femeile ne dam cu parerea !! Chiar nu stiu daca avem de unde sti ce simt ei ! Felicitari baietzilor care au raspuns la aceasta problema ... e bine de stiut ca si pe voi va intereseaza ca noi sa stim ce simtziti atunci cand suntetzi indragostitzi. | ||
|
Raky Postat pe 2 August 2008 19:16 |
||
Parerea mea e ca...sunt oameni,nu?Inseamna ca da,se indragostesc si iubesc.Doar ca...barbatii vin de pe Marte si noi de pe Venus si e minunat ca e asa Expertii spun ca...http://www.youtube.com/watch?v=ry7lRjuKXvk |
||
|
sweetpink Postat pe 3 August 2008 02:45 |
||
|
ESTI TAREEEEEEEEEEEEEEE ASA E.''NUSPUNE HOP PANA NU SARI''
|
||
|
adrycosmin Postat pe 3 August 2008 15:12 |
||
|
UIBESC CU PATIMA BARBATII DAR CAT II TIN? AI DREPTATE CA BARBATII IUBESC MAI INTENS DAR FEMEILE IUBESC MAI MODERAT (UNELE) DAR LE TIN MAI MULT. SUNT MAI LONGEVIVE IN RELATII. |
||
|
adrycosmin Postat pe 3 August 2008 15:17 |
||
|
MA LAAAAAAAAAAAAAASI |
||
|
adrycosmin Postat pe 3 August 2008 15:18 |
||
FELICITARI! SPER SA O TINETI TOT ASA SI SPER SI EU CA PERSOANA DE LANGA MINE CARE E PAINEA LUI DUMNEZEU SA NU SE SCHIMBE SI SA MA UIUBEASACA LA FEL DUPA 4 ANI ASA CUM SPUI TU CA TE IUBESTE CE;L DE LANGA TINE.O VIATA FERICITA IN CONTINUARE ALATURI DE IUBI AL TAU
|
||
|
adrycosmin Postat pe 3 August 2008 15:23 |
||
MAI CAUTA! LANGA PERSOANA PE CARE O IUBESTI NU TRBUIE SA TE SIMT OBIECT SEXUAL. TRE SA SIMTI CA ESTI RESPECTATA IUBITA APRECIATA SI UNICA IN VIATA LUI.DACA LIPSESC TOATE ASTEA RENUNTA!
|
||
|
adrycosmin Postat pe 3 August 2008 15:26 |
||
| bineinteles ca se pot indragosti,dar nu toti,ci un procent f mic.uneori pot deveni mai sensibili | ||
|
white88 Postat pe 3 August 2008 15:39 |
||
De ce spui ca nu toti white88?????Sunt oameni si ei cu simtiri ca si noi!
|
||
|
sweetpink Postat pe 3 August 2008 16:18 |
||
| n-ai auzit ca intre timp cercetatorii au descoperit ca barbatii au cateva gene comune cu porcii!? deci nu degeaba se spune ca barbati e porci!! | ||
|
Postat pe 3 August 2008 16:29 |
||
| nu stii ce spui !! | ||
|
UN_OM_OBISNUIT Postat pe 3 August 2008 19:14 |
||
| nu stiu ce spun da' stiu ce scriu! | ||
|
Postat pe 3 August 2008 20:33 |
||
Ce intrebare prosteasca..!!! Cica,, barbatii se pot indragosti,, ..? Cred ca nici nu ai ce sa raspunzi de fapt la asemenea intrebare
|
||
|
Postat pe 3 August 2008 20:37 |
||
| EH...AM INTRAT SA IMI DAU CU PAREREA...L-AM INTREBAT PE IUBITUL MEU SI STITI CE MI-A RASPUNS???¨CE STIU EU....EU IMI MAI AMINTESC CANDE M-AM INDRAGOSTIT?!¨MA INTREB DACA A GLUMIT SAU A VORBIT SERIOS....... | ||
|
rodykutza Postat pe 4 August 2008 13:18 |
||
poti sa sti ca e o intrebare idioata....ca si cum barbatii nu ar fi si ei fiinte umane....intrebarea asta sigur a pus-o cineva ce are ceva cu specia masculina. si da normal ca se pot indragosti si le e mult mai greu ca noua sa treaca peste cand e vorba de ceva serios evident adica de o relatie lunga...iubitul meu ma mai cauta si acum si imi spune ca ma iubeste(am fost 3 ani impreuna si ne-am despartit de 1 an) |
||
|
monik21 Postat pe 4 August 2008 15:33 |
||
| Eu nu înþeleg de ce nu reuºim sã ne controlãm limbajul, de ce e nevoie sã postãm comentarii jignitoare la adresa altora (în cazul acesta la adresa celei care a deschis topicul). O întrebare poate fi nepotrivitã, neinspiratã dar "idioatã", "prosteascã" sunt calificative ce îl lezeazã cu siguranþã pe celãlalt ºi nu cred cã scopul intervenþiilor pe forum este de a jigni pe cineva. E aºa de greu sã fim amabili în ceea ce scriem ºi sã ne gândim puþin înainte de a folosi unele cuvinte, chiar dacã nu suntem de acord cu el/ea? | ||
|
adicon Postat pe 4 August 2008 16:00 |
||
| pentru ca baietii care se indragostesc sunt pe cale de disparitie.le iubesc pe toate,dar nu raman cu niciuna | ||
|
white88 Postat pe 4 August 2008 16:11 |
||
Mai,in mod normal eu sunt o feminista convinsa,dar tre sa ma dau de data asta de partea barbatilor.Cate femei nu cunoasteti care cauta barbati doar din interes sau care doar profita sau care nu pun de loc sentiment ?Eu stiu vre-o cateva si stiu si barbati care au suferit de pe urma lor.Si sa nu va imaginati ca barbatii devin asa nepasatori si "porci"ca asa li se nazare lor,ci tot pt ca au dat de una dintr-asta care i-a facut sa sufere si acum din teama de a nu mai suferi braveaza si pun scutul asta de protectie in fata .Nu toti sunt asa,dar ceea ce vroiam sa subliniez aici e ca ... or fi ei asa cu sunt,dar nici cu noi nu imi este rusine...
|
||
|
sweetpink Postat pe 4 August 2008 17:01 |
||
|
asa e pinkykynky! de pilda io sunt iremediabil si incalculabil indragost de tine! da' ma abtin sa-ti zic!! face parte din machoismu' meu!! |
||
|
Postat pe 4 August 2008 17:19 |
||
De la: white88, la data 2008-08-04 16:11:47pentru ca baietii care se indragostesc sunt pe cale de disparitie.le iubesc pe toate,dar nu raman cu niciuna , in nici-un caz nu sunt pe cale de disparitie, dar nici cu femeile din ziua de azi nu-mi este rusine. si precizez dinainte, nu sunt misogin
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 4 August 2008 17:20 |
||
|
Nu putem da vina pe barbati, pentru ca nu toate femeile sunt perfecte, sunt si unele (cam multe, din pacate) vai de capul lor. Insa...nu inteleg un lucru. Cunosti pe cineva de ceva timp (sa zicem cam 2 ani), stii ce simte pt tine, si totusi...fugi. De ce? Ce ai de pierdut? Barbatii astia...la unele capitole sunt inca de neinteles |
||
|
ralukiss Postat pe 4 August 2008 17:33 |
||
De la: geo32, la data 2008-08-04 17:19:49asa e pinkykynky! Ma simt total flatata geo...stiam eu ca e reciproca treaba
|
||
|
sweetpink Postat pe 4 August 2008 17:34 |
||
ptiu, bata-te norocu' sa te bata de dulceata, da' repede ai citit!! no acu' ce facem , oficializam relatia noastra de iubire platonica si virtuoasa!? am vrut sa zic , virtuala, da' m-a cuprins un val de caldurica!!
|
||
|
Postat pe 4 August 2008 17:37 |
||
| Nu sunt de neinteles Ralukiss,ci vin de pe o alta planeta decat noi-am mai zi asta pe alte toppicuri,dar e cert ca nu ii intelegem in totalitate,nu avem cum,of si asta am mai zis.Gata,nu ma mai repet.Geo,inca astept tranformarea si calul... | ||
|
sweetpink Postat pe 4 August 2008 17:38 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-08-04 17:38:05Nu sunt de neinteles Ralukiss,ci vin de pe o alta planeta decat noi-am mai zi asta pe alte toppicuri,dar e cert ca nu ii intelegem in totalitate,nu avem cum,of si asta am mai zis.Gata,nu ma mai repet.Geo,inca astept tranformarea si calul... am inteles ideea pink, 10x
|
||
|
ralukiss Postat pe 4 August 2008 17:41 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-08-04 17:38:05Nu sunt de neinteles Ralukiss,ci vin de pe o alta planeta decat noi-am mai zi asta pe alte toppicuri,dar e cert ca nu ii intelegem in totalitate,nu avem cum,of si asta am mai zis.Gata,nu ma mai repet.Geo,inca astept tranformarea si calul... toate la timpu' lor , dulceata vietii mele. curcubeu inmiresmat al sufletului mieu!!
|
||
|
Postat pe 4 August 2008 17:42 |
||
|
Barbati se indragostesc. Eu am fost indragostit si am iubit, prima iubire ca apoi sa fiu parasit pt alta...de atunci am mai avut relatii cu anumite femei si am fost multumit, la unele mai multumit, altele mai putin multumit, dar nu am mai ajuns sa iubesc....pur si simplu nu mai am incredere....nu pot sa nu ma gandesc ca imi poate face si respectiva la fel ca prima. |
||
|
Postat pe 4 August 2008 17:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| neincredere+singuratate=my drama | 15 | De la: ioana_maddy20 6 Iulie 2013 19:33 |
| "m-am obisnuit sa ador o iubire care m-a ucis" | 182 | De la: rockk 7 Noiembrie 2010 10:31 |
| Cum fac sa`l uit?:- | 7 | De la: andreea_n_x 2 Aprilie 2010 09:50 |
|
|
||
| eu am prieten si el are prietena dar..... | 3 | De la: cantafabule 4 Septembrie 2009 18:50 |
| ce surprize si cadouri prefera barbatii | 36 | De la: kudika111928 27 Ianuarie 2010 19:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.