Mai multe
De la: inocica, la data 2008-07-21 01:17:46De la: geo32, la data 2008-07-21 00:37:03da' ce, barbati e niste animale fara suflet , haine!!? corect!!!!!!!
|
||
|
ema_7 Postat pe 11 August 2008 14:33 |
||
|---|---|---|
De la: conico, la data 2008-07-22 15:33:50De la: micky_ai, la data 2008-07-22 15:30:18ca tot se vorbeste "corect", si e amuzant....sunt de parere ca si barbatii iubeste ca si femeile,si ei sufera uneori mai mult deoarece nu sunt chiar asa de rautaciosi, si cand se indragostesc....sa te tii!! dupa ce a facut o data si s-a indragostit lulea, mai vrea din ce in ce mai mult, mai des... si ii tine (ca sa raspund la intrebarea "cat ii tine?") pana vor alta partenera de sport... |
||
|
ema_7 Postat pe 11 August 2008 14:39 |
||
| da, barbatii se pot indragosti din cate stiu eu. am intalnit si eu si am citit si aici legat de barbatii care au iubit o data, au suferit si acum nu se mai implica, nu mai iubesc, etc. nu am timp suficient sa citesc toate mesajele si poate as gasi raspunsul la dilema aceasta, dar as dori sa pot intelege acest lucru. ma chiunie mult de cateva luni in mod special... | ||
|
|
||
|
ema_7 Postat pe 11 August 2008 15:06 |
||
| si eu sint sigura k barbatii iubesc mai puternic decit noi si unii dintre ei kiar nu sint in stare sa uite persoana iubita... si mai cred in ceea k fug de persoanele de care s-au indragostit ca sa fak o familie cu cineva care e cuminte si "de viata" (cum zic ei)... de fapt si femeile mai fac din astea. se indragostesc, dar cind vad k persoana respectiva nu e familista, cauta pe altcineva cu care pot intemeia o familie... traind o viata cu gindul la EL. | ||
|
Pinna Postat pe 9 Septembrie 2008 17:43 |
||
|
Nu am mai intrat de mult pe acest forum. Dar nu intleg de ce majoritatea femeilor cred ca numai ele au suflet si iubesc cu adevarat? Chiar cred ca au monopolul iubirii? Sau daca au avut o dezamagire cred ca au dreptul sa batjocoreasca totul? Stiti ca un barbat adevarat nu se indragosteste mai mult de 2-3 ori in viata? Stiati ca barbatii nu se indragostesc NICIODATA dupa ce fac sex. Femeia de care se indragoste si pe care o iubeste cu adevarat poate fi cu adevarat fericita, daca si ea il iubeste si ii apreciaza iubirea;poate face ce vrea din el. Un barbat care iubeste nu insala NICIODATA primul ! Uneori ,chiar accepta infidelitatea femeii pe care o iubeste.II accepta toate capriciile ! E in stare sa-si sacrifice viata pentru ea. Ai auzit , vreodata de un barbat care s-a parasit meleagurile natale , pentru totdeuna ,pentru ca femeia pe care o iubea l-a preferat pe fratele lui? Ati auzit de barbati care au ajuns alcolici , s-au ratat cariera sau s-au sinucis datorita lipsei de sensibilitate a unei femei, sau pentru ca femeia pe care o iubea il dispretuia sau nu era disponibila. Drragostea este intotdeuna oarba ! Cine spune ca alege femeia de care sa se indragosteasca si pe care sa o iubeasca, minte cu nerusinare. Dragostea si iubirea vin instantaneu ! Ori iubesti ,ori nu ! Aveti impresia ca barbatii se indragostesc de femeile "apetisante " ? Va inselati , cauta in primul rand intelectul ,si afectiunea. Femeile spun ca se simt "obiecte sexuale"! E vina lor ! Ele se ofera barbatilor care nu le iubesc si care cauta doar placerea (sunt si astia destui). Asa ca, fetelo, revizuiti-va parerea despre , "cum iubesc sau nu barbatii" , mai bine ganditiva cum sa recunoasteti barbatul care va iubeste cu adevarat si cum sa-i oferiti dragostea adevarata si afectiunea de care are si el nevoie ca si voi. Atunci ve-ti fi cu adevarat fericiti amandoi ! Sa auzim numai de bine !!! |
||
|
UN_OM_OBISNUIT Postat pe 12 Septembrie 2008 00:09 |
||
Doamne fereste !!!!!!! ce topic !!!!!! ce intrebare !!!!!!!! care este scopul acestui topic ??? adica barbatii sunt niste obiecte, care nu gandesc, nu respira, nu iubesc......nu..nu se pot indragosti, barbatii sunt ca niste gomflabile, ii iei, iti faci treaba cu ei si cand te saturi ii arunci in pod
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 00:47 |
||
da,asa e de acord
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 14:52 |
||
| In adolescenta eram sigura ca barbatii nu pot iubi asa cum iubim noi si ii uram din cauza asta. Credeam ca ne folosesc doar ca pe niste obiecte sexuale. Mai tarziu insa mi-am dat seama ca de fapt barbatii iubesc mult mai intens decat noi cand se indragostesc. Barbatii sunt niste fiinte extrem de sensibile, doar ca nu-si arata acest "defect", cum il considera ei. Dar, bineinteles, ca si noua, si lor le trece la un momentdat. Asta-i viata! | ||
|
carla21 Postat pe 29 Octombrie 2008 18:17 |
||
| da baietii iubesc foarte mult...am simti-o pe pielea mea..si inca omai simt...si atunci cand iubesc...greu uita | ||
|
eu_mihaela20 Postat pe 30 Octombrie 2008 11:31 |
||
|
mi se pare stupida intrebare. voi credeti ca noi suntem din piatra...ca nu vrem sa ne indragostim si sa avem o familie fericita. WTF
|
||
|
anderson Postat pe 30 Octombrie 2008 12:07 |
||
Mi se pare mie sau chiar au multe femei dificultati in a vedea ca nu doar ele iubesc profund?! e o problema ce tine de educatie; sunt prea multe femei care isi considera barbatii superficiali la nivelul afectivitatii, realtiilor; e adevarat ca majoritatea barbatiilor are impregnata in mintea ideea ca "baietii mari nu plang sunt plini de sange", dar adevarul e ca si ei sufera si plang, doar ca celor mai multi le-ar fi rusine sa recunoasca asta. Nu toti barbatii pot sa te iubeasca pe tine, dar sigur e cel putin unul care ar ajunge sa-si dea si viata pentru tine...ramane doar sa-l gasesti.
|
||
|
Postat pe 31 Octombrie 2008 04:42 |
||
De la: ema_7, la data 2008-08-11 14:39:09De la: conico, la data 2008-07-22 15:33:50De la: micky_ai, la data 2008-07-22 15:30:18ca tot se vorbeste "corect", si e amuzant....sunt de parere ca si barbatii iubeste ca si femeile,si ei sufera uneori mai mult deoarece nu sunt chiar asa de rautaciosi, si cand se indragostesc....sa te tii!! exact!!!
|
||
|
ema_7 Postat pe 2 Noiembrie 2008 10:00 |
||
| si barbatii pot iubii din inima, cu toata fiintza lor...dar ei trec foarte greu peste, aproape k nu uita niciodata si au alt mod de a se manifesta fata de noi.. | ||
|
Postat pe 11 Noiembrie 2008 19:28 |
||
De la: googoodoll, la data 2008-08-10 17:52:08[quote name=\'crisssu\' date=\'2008-08-10 17:23:24\']nu Mai pui, ce aberezi tu aici, din toate punctele de vedere, inclusiv ortografic si ortoepic? E mult prea devreme sa judeci viata, ai rabdare, ca vei vedea, iubirea chiar exista, si nu numai de o singura parte. Desigur, daca vei avea rabdare sa descoperi ceea ce iti ofera viata si sa faci alegeri bune in majoritatea cazurilor, fiindca in toate e imposibil. :D[/quote] stiu ca raspund dupa 1000 de ani da am uitat de aceasta discutie..glumeam..eram sarcastica..faceam putin misto de femeile ce se cred filozoafe..Si cat despre greselile mele de ortografie.. exista pt ca tastez prea repede si mai incurc butoanele mi se mai incurca degetelele intre ele
|
||
|
crisssu0 Postat pe 16 Noiembrie 2008 14:55 |
||
| am vazut un film in care se povestea ca in viata fiecarui barbat se poate sa apara maxim 3 femei de care el se va indragosti cu adevarat.... l-am vazut demult tare si am crezut ca este o poveste ieftina, insa in studentie s-a intamplat sa intalnesc deja 2 fete care mi-au schimbat viata cu totul, doar ca nu a mers relatia mai departe, si de atunci nu ma mai pot indragosti deloc, probabil ma gandesc ca mi-a mai ramas doar una pana la batranete si trebuie sa am mare grija sa o intalnesc.... nush ce se intampla, dar ca si in studentie nu am mai simtit la fel pentru o fata, atunci eram capabil de tot, acum inca nu stiu cat sunt dispus sa ofer... | ||
|
zorba Postat pe 17 Noiembrie 2008 16:39 |
||
Eu chiar cred ca si barbatii iubesc.pentru a iubi nu avem nevoie de prea multa scoala.atat femeile cat si barbatii au capacitatea sa iubeasca daca vor cu adevarat asta.din fericire pentru mine am intalnit un barbat care ma iubeste
|
||
|
anyssa Postat pe 17 Noiembrie 2008 17:25 |
||
| Asa cum si femeile se indragostesc si iubesc, asa si barbati se indragostesc si iubesc...nimeni nu e perfect, asa ca trebuie sa apreciem pe cel de langa noi asa cum este, si sa luptam pentru ce este al nostru, sa-l ridicam atunci cand are nevoie, sa-i fim alaturi si la bine si la rau...daca stii si oferi tot ce trebuie persoanei iubite, si esti mai intai sincera fata de tine si de el, atunci nu ai cum sa pierzi iubirea, si el/ea mereu se va indragosti mai mult si ami mult de persoana cu care e | ||
|
AURELIA_NICOLETA Postat pe 6 Decembrie 2008 00:02 |
||
De la: audrey, la data 2008-07-20 23:21:49Adika, ma refer asa...sa iubeasca cu totul, asa cum iubim noi, femeile...si cu sufletul si cu mintea si cu trupul...si doar o singura persoana! Adika pur si simplu sa le cada cu tronc o tipa si sa nu mai fie capabil sa o inlocuiasca...E vorba de dragostea aia care te face orb la defectele altuia, care te face sa simti k o anume persoana ti-e de ajuns si o vrei pentru toata viata... poate k intrebarea trebuia sa fie de fapt daca barbatii pot iubi si daca poti avea incredere in dragostea lor sa |
||
|
madalinutza_87 Postat pe 10 Decembrie 2008 19:48 |
||
normal k se pot indragosti...doar k nu prea vor!oamenii au sentimente de tot felul...deci cu totii putem iubi!
|
||
|
angel_in_disguise Postat pe 11 Decembrie 2008 11:43 |
||
|
Zorba Interesanta ideea cu cele 3 femei... Eu am 37 si am avut deja 2.... |
||
|
lynx Postat pe 12 Decembrie 2008 01:45 |
||
| buna...normal ca se pot indragosti, nimeni ne e perfect dar sa iubim se poate intradevar... | ||
|
AURELIA_NICOLETA Postat pe 12 Decembrie 2008 08:41 |
||
De la: zorba, la data 2008-11-17 16:39:03am vazut un film in care se povestea ca in viata fiecarui barbat se poate sa apara maxim 3 femei de care el se va indragosti cu adevarat.... l-am vazut demult tare si am crezut ca este o poveste ieftina, insa in studentie s-a intamplat sa intalnesc deja 2 fete care mi-au schimbat viata cu totul, doar ca nu a mers relatia mai departe, si de atunci nu ma mai pot indragosti deloc, probabil ma gandesc ca mi-a mai ramas doar una pana la batranete si trebuie sa am mare grija sa o intalnesc.... nush ce se intampla, dar ca si in studentie nu am mai simtit la fel pentru o fata, atunci eram capabil de tot, acum inca nu stiu cat sunt dispus sa ofer... in viata unei femei e doar un sg barbat |
||
|
Postat pe 13 Decembrie 2008 09:08 |
||
| schimba ti sexul si afla | ||
|
morticia_adams Postat pe 16 Decembrie 2008 13:35 |
||
De la: puiut88, la data 2008-07-28 13:57:36 Sa stii ca nu te merita. Sper sa-i dai papucii curand si iti doresc sa fii fericita si sa gasesti o persoana care sa te merite
|
||
|
romanticbabe Postat pe 16 Decembrie 2008 14:56 |
||
|
audrey, deci dupa tine reversul (corect?) ar fi asa: Intrebarea trebuia sa fie de fapt daca femeile pot iubi si daca poti avea incredere in dragostea lor sau pt ele e doar o chestie de moment? |
||
|
metal Postat pe 16 Decembrie 2008 16:05 |
||
|
"Barbatii se pot indragosti?" Interesanta intrebare... Imi aduce aminte de o discutie acum citeva secole (barim asa scria o revista oarecare): daca femeile au suflet. Sic. Probabil ca aceea care a afirmat cele din ghilimele vine dintr-un mediu unde barbatii barbatii nu pareau in stare sa-si piarda capul, cind li se inflama mai serios inima. A vazut asa ceva in jur, iar de aici convingerea ca toata lumea masculina este asa. |
||
|
Mircea_O Postat pe 15 Ianuarie 2009 16:28 |
||
daaaaaaaaaaaaa... iubesc...si barbatii....si cind spun asta o spun din suflet....am prieteni care i-am vazut plingind din dragoste...si sotul meu ma iubeste mult...dupa 6 ani si nu exista zi sa nu imi zica te iubesc
|
||
|
mikela_my Postat pe 15 Ianuarie 2009 16:34 |
||
|
da poate k se indragostesc dar lor le sunt straine cuvinte k devatoment, daruire,sacrificiu ei iubesc dar nu asa ca noi femei credeti-ma barbati nu stiu sa iubeasca,nu stiu........... si nu cred k ma poate contrazice cineva!!!!!!!! |
||
|
ioanageorgiuADY Postat pe 20 Ianuarie 2009 10:16 |
||
| Si inca cum... Eu cel putin sunt putin obsedat. Cam ciudata treaba dar trebuie vazuta partea buna a lucrurilor. O iubesc la nebunie. Nici nu gasesc cuvinte sa ma exprim.. | ||
|
Postat pe 28 Ianuarie 2009 06:34 |
||
| imi place ce ai scris... | ||
|
selenaioana Postat pe 28 Ianuarie 2009 09:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sa continui sau sa renunt? | 5 | De la: SweetDadyD 14 Aprilie 2009 14:15 |
| am un barbat......... | 51 | De la: Anonima_007 28 Ianuarie 2010 11:57 |
| despartire | 11 | De la: kudika510412 11 Mai 2012 12:29 |
|
|
||
| l | 5 | De la: Barbie30 14 Septembrie 2010 18:09 |
| fosta prietena a iubitului meu.. | 46 | De la: mely_10 2 Septembrie 2013 07:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.