Setari Cookie-uri

eu scorpion - el taur... vreo sansa sa dureze relatia?

Fiind amândoi semne fixe, sunteti si hotarâti si perseverenti. Numai ca acolo unde tu esti grabit, Taurul o ia încet, fara graba, iar asta se poate dovedi un mare avantaj al relatiei: Taurul are puterea de a-ti oferi si stabilitate, si întelegere.

Nefiind nici el un vorbaret vestit, Taurul poate adesea sa se cam piarda în fata tacerilor pline de sens ale Scorpionului. Tu esti de felul tau un nativ introvertit, dar nu uita ca Taurul chiar vrea sa înteleaga toate misterele apelor în care te scalzi: vorbeste cu el, si vei vedea ca multe probleme se pot rezolva astfel.

Materialist prin excelenta, Taurul stie sa faca economii si nu cheltuie pe prostii. Iar cum tu stii sa faci banii, probabil ca la capitolul finante o sa va descurcati minunat. Amândoi iubiti confortul caminului, deci probabil ca multe dintre cheltuieli se vor orienta spre casa.

Taurul este un nativ rabdator, asa ca va asculta tot ce-i povestesti si va încerca sa înteleaga cu adevarat ce se petrece în sufletul tau. Chiar daca uneori nu are aceleasi gusturi ca si tine, faptul ca veti putea comunica atât de bine va face sa ajungeti la un numitor comun aproape întotdeauna.
_dulcik_
Postat pe 6 Martie 2009 09:17
pentru greeneyes_1990_br:
ma intereseaza daca ti-a raspuns cinevasau ai facut vreun pas in impacare????
am fost 1 an si 8 luni cu un scorpion si s-a terminat mult prea brusc pentru a putea intelege adevaratul motiv!
cezara26
Postat pe 6 Martie 2009 09:27
?
_dulcik_
Postat pe 7 Martie 2009 16:33
Buna,
Eu sunt scorpion si el taur si avem o relatie splendida de vreo 15 ani. De obicei sunt o " scorpie" dar langa el ma transform in cea mai blanda si mai rasfatata pisicuta din lume. Cumva el a reusit sa treaca de bariera instalata la exterior si dupa atata timp am ajuns sa gandim si sa actionam ca si cum am fi o singura persoana. Am avut si noi perioade dificile dar ne-am iubit suficient de mult si le-am depasit. Pentru mine aceasta combinatie de zodii a fost perfecta.Voi daca va iubiti cu adevarat si veti avea suficienta rabdare veti putea deveni " cuplul perfect", asa cum suntem si noi vazuti de cei din jur.
SILVIO2
Postat pe 2 Noiembrie 2009 09:57
am si eu o intrebare pt gyageo... eu sunt scorpion si el taur...ne-am despartit un timp ..el a stat cu alta si eu de nervi am stat si eu .. totusi el nu stia de mine ca am alta relatie in timpu asta si tot ma suna si-mi dadea mesaje cat era cu ea... s-a despartit de ea si acu ne-am impacat la loc ... pe ea nu o cauta cum m-a cautat pe mine cat timp a fost cu ea..dar totusi sunt foarte geloasa si mi-este foarte frica ca m-ar putea lasa iar pentru alta... toata lumea zice ca nu are cum ca ma iubeste prea mult si sincer se vede ca ma iubeste ...dar imi este foarte frica sa nu mai trec prin ce am trecut... in rest e o relatie perfecta..as avea mai multe intrebari nu se poate sa vorbesc numai cu tine? sa nu apara pe forum ?astept un sfat..pup
your3_lov3
Postat pe 6 Aprilie 2010 23:52
De fiecare data cand incepe o noua runda de joc , va puteti alege premiul.

-PSP Sony
-Nokia 5800
-Ipod Nano 8Gb
-Monitor 19' TFT Dell
-Sistem audio 5.1 Logitech
-Tastatura+Mouse A4Tec

Jocul este foarte simplu si se bazeaza pe prietenii, colegii si cunostintele pe care le aveti.

click aici http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=kitty_21&id_user=11221
Cristinakitty
Postat pe 7 Aprilie 2010 00:29
buna seara scorpioancelor! ce sa va spun, eu sunt o tauroiaca care a avut o relatie extraordinara cu un scorpion,dar din pacate aceasta nu a avut happy end ..insa cu toate dificultatile ofer mult credit acestei combinatii..
desi astrologii spun ca aceste zodii sunt ca magnetii la poli opusi si relatia lor functioneaza mai mult prin complementaritate, trebuie sa marturisesc ca eu , in mod contrar, am gasit ca ne asemanam extraordinar de mult deoarace suntem la 2 zodii la fel de: puternice,posesive, orgolioase,cu mult apetit sexual, pasionale, materialiste, loiale sau razbunatoare, nu uitam niciodata si ne e greu sa nu reprosam partenerului greselile comise,toleram multe dar si cand rabufnim totul vine precum o avalansa, care risca sa strice totul ... de fapt, ulterior am realizat ca din asemanarea noastra pornesc poate toate dificultatile : caracter,idei de viata si personaliate - identice, singurul lucru care ne diferentiaza este ca unul este introvertit si celalat extrovertit...
vb din propria experinta ,in cazul unui esec , totusi scorpionii au un atu in aceasta relatie: pot uita trecutul mai usor(sau poate nu vor sa arate ce simt - considerand eronat ca este un semn de slabiciune),din pacate nu acelasi lucru se spune si despre noi taurii fiindca noi daca vom incerca sa scufundam trecutul , suntem foarte constineti sa realizam ca mai devreme sau mai tarziu acesta va scoate capul la suprafata..
aste este, eu nu l am uitat pe al meu scorpion..
in privinta taurilor,vreau sa va dau cateva sfaturi : sa nu ne inselati niciodata , sa nu ne mintiti, sa nu cumva sa nu ne fiti alaturi sau sa nu ne raspundeti la telefon atunci cand ne este greu , cand ne certam cu voi sau suferim - fiindca nu va vom ierta niciodata ( si asta fiindca suntem constienti ca pe noi nu ne-ar fi lasat sufletul sa fim indiferenti la problemele voastre,poate doar pt scurt timp in scopul de a va da o lectie , dar nu pana a va abandona la greu . de altfel nu degeaba se spune ca "scorpionii ti-o coc cand ti-e lumea mai draga". nu procedati asa si cu un taur, altfel puteti sa considerati asta sfarsitul . un taur nu accepta langa el un om fara suflet , sentimente sau scrupule. deci comportandu-va asa va va considera josnici, dispretuitori,rai si nu veti face altceva decat sa-i asmutit asupra voastra! desi taurii sunt sufletisti si credinciosi, nu sunt totusi blanzi cu nesimtirea, rautatea sau tradarea ),incercati sa le comunicati cat mai sincer si clar sentimentele voastre , chiar daca nu va place sa le dezvaluiti,fiindca abia atunci va veti intelege cu adevarat ! si mai lasati un pic din orgoliile si ambitiile prostesti, de altfel indemnati-l si pe el sa faca la fel, deoarece chiar daca nu va vor afisa obedienta, cu siguranta va vor intelege si asculta! chiar daca va marturisesc toate acestea intr-un mod destul de direct si greoi, o fac in speranta ca , tinand cont de cele marturisite , va va ajuta sa va solidificati relatia in care sunteti implicati amandoi!
apropo , sa stiti un lucru : un barbat taur poate avea o gramada de aventuri pana la stabilizarea unei relatii , insa stati linistite, daca s-a hotarat in privinta relatiei si v-a ales ca sa-i fiti cu adevarat alaturi nu va va parasi niciodata si cu atat mai putin sa va insele,totusi va pretinde in mod exagerat acelasi lucru si din partea voastra - multa loialitate ! altceva ,un barbat sau o femeie taur nu poate rezista intr-o relatie daca nu are sentimente nici mcar 2-3 luni, chiar si cu toata compatibilitatea sexuala, asa ca daca sunteti impreuna de mai mult timp nu ar trebui sa incapa nici macar o urma de indoiala in privinta sentimentelor sale sau tuturor acestor aspecte!
cuvantul cheie in aceasta relatie este : foarte multa Rabdare si tineti cont de cele spuse mai sus, deoarce numai timpul ne va reda incredere unul in celalat (deatlfel se stie ca atat taurul cat si scorpionul sunt firi caracterizate printr o mare doza de scepticism), ca sa ne ajute sa ne dam seama ca merita sa facem un efort extraordinar de a ne slefui ambii caraterele!
inchei prin a va marturisi ca la mine aceasta relatie a esuat deoarece nu am avut puterea de discernamant la momentul respectiv pt a realiza ca mania si ambitiile noastre prostesti n-au facut altceva decat sa astearna intre noi un camp de lupta , cand puteam deveni camarazi pe viata.
multa bafta si multa intelepciune, fiindca de altfel se stie ca intre noi chimia functioneaza!;)
in fond , daca nici scorpia nu mai inteapa , nici dracul nu mai e atat de negrul :)
evanescene_
Postat pe 28 Mai 2010 03:43
Si eu sunt taur si sunt cu o scorpie de 7 luni si ne intelegem bine(mai ne certam uneori mai dur) dar in rest e minunat.Cred ca e o combinatie reusita.Am uitat sa va spun :peste 2 luni ne casatorim.Va pup
kudika179420
Postat pe 28 Mai 2010 10:51
Si eu sunt TAUR si sunt de aproape 7 luni cu o scorpioanca. Ne intelegem foarte bine in pat, avem cam aceleasi hobby-uri.Ceea ce mi se pare foarte interesant la scorpioanca mea este cum poate fi asa de fragila si sensibila in unele momente iar alte dati devine o scorpie in tot sensul cuvantului. Ne completam perfect unul pe altul(exact ceea ce-mi lipseste mie gasesc la ea).Nu stiu ce m-as face fara ea. Am cerut-o in casatorie si a acceptat si a promis ca dupa ce ne casatorim o sa fie mai linistita. Si mie imi e teama ca o viitoare cearta sa nu puna capac relatiei noastre pt ca amandoi suntem foarte colerici. Dupa parerea mea e cea mai reusita relatie daca se fac de la inceput niste compromisuri. Insa conteaza foarte mult si ascendentul. Logodnica mea are ascendent in GEMENI iar eu am ascendent in BALANTA ceea ce face ca relatia noastra sa fie cu totul speciala deaorece si ascendentele noastre se completeaza perfect.Sper sa va fie de folos mesajul meu
kudika179420
Postat pe 4 Iunie 2010 08:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
femeia gemeni 131 De la: copilfrumos 21 Aprilie 2014 14:27
eu scorpion, fostu gemeni 2 De la: DiavolytaTa 6 Aprilie 2009 00:50
Ea- berbec; El- fecioara; Ea-crestin ortodoxa; El- musulman 17 De la: dandanaua_reloaded 15 Februarie 2009 21:53
nu vre sa merga 11 De la: nico_dana2006 18 Septembrie 2009 16:22
barbatul din zodia balanta 501 De la: ramo77 7 Iunie 2015 21:13