Mai multe
| cleopatra tu esti foarte documentata ca doar traiesti in FRANTA!vreau sa stii ca aici musulmanii au alocatii grase ptr copii si ei fac acesti copii pe capete.....nu muncesc (nu generalizez ca sint unii chiar muncitori) si primesc ajutoare sociale,beneficiaza de asistenta medicala gratuita etc.......au moschei(cred ca cele mai multe din europa).......zi-mi si mie o tara din lumea musulmana unde crestinii au biserica.......unde beneficiaza de conditii de viata moca!si atunci de unde lipsa de integrare .etc? da ca nu mai primesc pentru reintregirea familiei decit pe baza de test adn.......e normal ca ei veneau pentru cetatenie cu tot neamul......plus catelul si purcelul!acum sincer ar fi penibil sa merg la un ghiseu public si sa nu vad fata femeii cu,care vorbesc.....s-au in scoli unde ar fi egalitatea intre copii?de sa iasa unii in evidenta? acasa si pe strada fac oamenii ce vreau! | ||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 17:38 |
||
|---|---|---|
| ma scuz ca fug miseleste dar trebuie sa ma ocup de socrita! nu de alta dar vine si rindul meu miine poimiine! | ||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 17:39 |
||
| referitor la muslimi care se arunca in aer.....acestea nu sunt musulmani....au incalcat porunca lui dumnezeu,au ucis...si asta automat ii scoate din randul dreptcredinciosilor...........xaramihaela tu zici........................:"Macar noi crestinii cand aflam ca ai nostri fac asa ceva cerem pedepsirea lor si ne disociem de ceea ce au facut...ce te face sa crezi ca noi musulmanii nu cerem pedepsirea celor dintre noi care au gresit.....??????stii cate rugaciuni si lectii au fost tinute in moschei,dupa atentatele din 11 septembrie??stii cat am suferit cand au murit acei oameni nevinovati???stii cate ligi si fundatii de musulmani s-au infiintat,pu a explica lumii ca terorismul nu are legatura cu islamul....acei oameni care au facut aceste acte odioase,spunand "allahu akbar"....sunt rusinea noastra,pu ca ei sunt pe dinafara islamului,si pu faptele lor,suntem judecati toti ceilalti musulmani credinciosi....iar la intrebarea de ce intr-o tara islamica inchisa cum este iran,iraq sau arabia saudita,femeilor europene le este interzisa imbracamintea "sexy"....tocmai DIN CAUZA CA ACESTE TARI AU LA BAZA SHARIA SI NU DEMOCRATIA.... | ||
|
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 17:50 |
||
De la: cleopatra86, la data 2008-09-12 17:50:50referitor la muslimi care se arunca in aer.....acestea nu sunt musulmani....au incalcat porunca lui dumnezeu,au ucis...si asta automat ii scoate din randul dreptcredinciosilor...........xaramihaela tu zici........................:"Macar noi crestinii cand aflam ca ai nostri fac asa ceva cerem pedepsirea lor si ne disociem de ceea ce au facut...ce te face sa crezi ca noi musulmanii nu cerem pedepsirea celor dintre noi care au gresit.....??????stii cate rugaciuni si lectii au fost tinute in moschei,dupa atentatele din 11 septembrie??stii cat am suferit cand au murit acei oameni nevinovati???stii cate ligi si fundatii de musulmani s-au infiintat,pu a explica lumii ca terorismul nu are legatura cu islamul....acei oameni care au facut aceste acte odioase,spunand "allahu akbar"....sunt rusinea noastra,pu ca ei sunt pe dinafara islamului,si pu faptele lor,suntem judecati toti ceilalti musulmani credinciosi....iar la intrebarea de ce intr-o tara islamica inchisa cum este iran,iraq sau arabia saudita,femeilor europene le este interzisa imbracamintea "sexy"....tocmai DIN CAUZA CA ACESTE TARI AU LA BAZA SHARIA SI NU DEMOCRATIA.... Cleopatra , hai sa fim serioase ... nu se iese in strada cand atacurile teroriste au succes decat in semn de victorie .Teroristii sunt ajutati si ascunsi , in nici o tara islamica , nici macar unul n-a fost prins si condamnat , manifestatii publice se fac in semn de bucurie si nu de protest . Si daca tarile islamice au la baza sharia si cei care afiseaza insemne crestine ajung deseori in inchisori , torturati si deseori ucisi cam ce spune asta despre islam ? Iar democratia cum o percepeti voi musulmanii , numai cerand drepturi in tarile crestine dar nu si aliniindu-va la valorile noastre cand veniti aici ? Nu v-a cere nimeni sa umblati dezbracate . Altceva va cerem si ...stii bine ce anume . Acum fa si tu o comparatie intre drepturile unui crestin intr-o tara islamica unde o biblie il poate condamna la moarte si drepturile voastre in tarile crestine si spune-mi daca-i fair . |
||
|
xaramihaela Postat pe 12 Septembrie 2008 17:59 |
||
Cleopatra , te citez :De la: cleopatra86, la data 2008-09-12 16:32:28caci ALLAH nu-i iubeste pe cei ce trec limita pusa de El"limita inseamna...poruncile....dintre care cea mai importanta :SA NU UCIZI.....deci Dumnezeu interzice unui musulman sa ucida...crima e cel mai strasnic pacat...si dumnezeu ingaduie sa lupti doar cu cei ce lupta cu tine...adica daca un om te respecta,respecta-l si tu...dar daca incepe lupta contra ta,atunci ai dreptul sa te aperi....iar cei ce ucid oameni ,sunt fffoarte departe de adevaratul islam..... Deci exista in coran justificare pt. crima . Ce inseamna "lupta contra ta , atunci ai dreptul sa te aperi"? Realizezi ca acest precept este atat de vag si de permisibil incat dintro singura vorba un muslim poate sa omoare on numele credintei lui? Si exact asa se intampla din pacate . Iar in CRESTINISM nu exista nici o porunca sau sfat sau orice care sa indemne la omor . Stii poruncile crestine : -iubeste-L pe Duimnezeu ... -iubeste-ti aproapele .. Deci care-i religia pacii intre cele doua ? Si nu-mi spune ce au facut crestinii... Vrea sa discutam strict invataturile din Biblie si Coran . |
||
|
xaramihaela Postat pe 12 Septembrie 2008 18:09 |
||
De la: wolfy, la data 2008-09-12 07:29:46
|
||
|
DomnulX Postat pe 12 Septembrie 2008 20:41 |
||
| MAI REPET......UN MUSULMAN ADEVARAT NU POATE SA OMOARE,CU ATAT MAI MULT IN NUMELE CREDINTEI..CARE CONDAMNA CRIMA....TI-AM DAT EXEMPLUL DIN QURAN,IN CARE SE SPUNE CLAR SA NU SA SE TREACA DE LIMITELE IMPUSE DE DUMNEZEU...INDIFERENT CU CE SCOP FACI O CRIMA,TOT CRIMA RAMANE,IAR PEDEAPSA PU ACEASTA E BINE CUNOSCUTA..... | ||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 21:53 |
||
|
Cleopatra ,ai evitat raspunsurile si explicatiile pe care le asteptam desi am punctat , zic eu , clar problemele . Oricum discutia noastra nu schimba nimic , nici pe tine , nici pe mine si adevarul despre islam si adeptii lui .... ramane acelasi . Personal iti doresc numai bine si o viata fericita . PS. Am vazut ca ai zizitat Israelul , marele "dusman" al islamului . Cred ca nici o clipa nu te-ai temut ca ti se poate intampla ceva rau , ca insemnele religiei tale iti pun viata in cel mai mic pericol . De ce nu e la fel cand crestinii vizitam tarile islamice ? Cum voi purtati valul de ce n-as putea purta si eu o cruciulita la gat ? Cine e intolerant cu religia ceilulalt? Nu astept sa-mi raspunzi . STIU !!! |
||
|
xaramihaela Postat pe 12 Septembrie 2008 22:39 |
||
De la: xaramihaela, la data 2008-09-12 22:39:31 Cleopatra ,ai evitat raspunsurile si explicatiile pe care le asteptam desi am punctat , zic eu , clar problemele . iubita, in Iraq sant foarte multi crestini , ortodocsi si catolici , si vreau sa iti spun ca traiesc foarte bine alaturi de musulmani, noi chiar aveam in familie o ruda ( prin alianta)care este crestina..si nu i-a pus nimeni pistolul la cap ca sa se converteasca..de unde ideiile astea ca nu puteti voi crestini trai in tari islamice??? vecina socrilor mei era catolica , si ne vizitam aproape zilnic cu ea, si mai mult decat atat la fiecare ocazie speciala din familia noastra participa, sau invers...deci unde este problema? de ce crezi ca nu putem convietui impreuna un musulman si un crestin! |
||
|
mahaui Postat pe 13 Septembrie 2008 00:59 |
||
De la: irinaandreia, la data 2008-09-12 13:03:33Hai mai Andreiuto, nu mai fii asa inversunata. Tu ai o miniproblema. Cred ca iei totul prea personal. Tu raspunzi tuturor indiferent daca ti s-au adresat tie, sau altora, sau daca au emis o parere generala. Si nu mai zice ca nu judeci. Pana una alta ne-ai catalogat pe toate. Una se crede superioara, alta prea desteapta, una are principii prea perfecte, una nu gandeste, una are o problema cu nuanta parului etc. Ti-a trecut vreo secunda prin cap faptul ca nu ne cunosti deloc si emiti judecatile astea doar pe baza unui singur subiect discutat? Poate daca ne mutam pe alt topic tu vei fi aia intoleranta. Pe mine nu ma deranjeaza ca unul sau altul judeca. Pana la urma judecata e sinonim cu gandire. Ok, recunosc, am o problema cu oamenii care se vand, dar de la asta tu ai ajuns la concluzia ca n-ai putea fi prietena cu mine sau ca imi doresc perfectiune in principii. Acum poate tu vrei numai prieteni care sa-ti aprobe deciziile si cand sunt gresite, sa te minta frumos. Nu-i nimic. Am vazut multe grupuri de amici cu mentalitatea asta. "Da, e superbine ce faci" sau "mama ce bine iti sta cu parul verde" si in gandul lor abia asteapta sa barfeasca cu x si y alegerile tale gresite si sa traga concluzii negative despre fizicul, intelectul sau integritatea ta. Stii de cate ori am auzit "complimente" de genul "vai ce-ai slabit" cand pe mine nu ma mai incapeau pantalonii? Sunt satula. Tocmai de aia am multe cunostinte si foarte putini prieteni in adevaratul sens al cuvantului. Si motivul pentru care tu nu ma placi, e acelasi pentru care ei ma apreciaza cel mai mult. Mah foarte sincer nici nu am genul de prieteni aprobatori (in nici un caz...) nici nu sunt genul ala de prieten. Si stii in final ok, cam toti au renuntat la inversunarea si toate cele. Si da ma bag in seama peste tot pentru ca mi se pare aiurea sa spuna cineva ca un om e prost (cum s-a mai analizat pe aici) fara nici un motiv, sau pe baza unui argument neintemeiat. Dupa care se baga toti oamenii din categoria lui in aceeasi oala. Asta ma dispera..si nah okay, cu tine si KAthara am comentat mai mult si v-am catalogat, dar dupa ce ati avut de spus mai multe...nu din start, pe baza a ce ati declarat, sa zic asa aici. Prietenii mei sunt prietenii mei, imi spun ca sunt proasta cand e cazu` (si este de destule ori), sunt mai intelepti decat mine si etc. Asa ca vezi ca si tu faci afirmatii aiurea, pentru ca nu ma cunosti. Dar sunt foarte deschisi asta e ideea. Nu ma judeca si nici nu ar face-o. Cum esti tu, nu stiu. Cum reiese din ce spui, stiu! Si in nici un caz nu sustin ca esti intr-un fel. Dar personajul tau de pe forum e... Doar am zis ca astea sunt debate-uri si sincer nu am nici o problema cu persoana in sine. Nimeni nu cisteste....:( Cam asta fuse.
|
||
|
andreea_new Postat pe 13 Septembrie 2008 09:33 |
||
|
Mahui , tu stii un caz si vorbesti de o tara ... Da au trait crestinii cand in pace cu muslimii cand ...au fost masacrati .Sa luam prezentul De iran sau arabia saudita ce stii ?Afganistan , pakistan ...Cum e cu crestinii care viziteaza aceste tari ? Nu mi-a zis nimeni de ce nici o organizatie sau cap terorist nu este acuzata si/sau adepti prinsi si condamnati in lumea islamica? Stii de ce mai sunt atat de putini arabi crestini in orient ? De razboiul civil din irak ce parerea ai ? De genocidul impotriva kurzilor ? Cred ca stii despre ce vorbesc. Fii sigura ca nu vorbesc sa ma aflu in treaba si daca recitesti posturile mele poate ma lamuresti tu asupra unor probleme pe care le-am ridicat . A postat si sincera doua link-uri de pe youtube , am postat si eu un link al unei irganizatii islamice ... imi place cum "nu vedeti". In rest , mult noroc si putere fetelor . |
||
|
xaramihaela Postat pe 13 Septembrie 2008 10:52 |
||
| xaramihaela...eu nu am vizitat israelul....eu acolo locuiesc.....si spre informatia ta....are 7.3 mln locuitori....69.5% evrei,28.5% sunt arabi,dintre care 19.8% musulmani si 8.7 crestini,si 2 % druzi.....spre uimirea ta....noi traim si lucram impreuna cu evreii,care deseori sunt mai buni si mai curati la suflet decat unii crestini de acasa ,din romania...copii invata in scoli mixte,evrei,crestini,musulmani....si nu exista probleme,nu exista intoleranta....la 2 strazi departare de casa noastra este o biserica,iar peste un parc este o moschee......,avem prieteni de familie evrei,eu sunt farmacista,si la servici port halatul medical si valul islamic...fac rugaciune cand e timpul,si toti colegii mei,fie evrei sau crestini respecta acest lucrul...ba mai mult decat atat....acum cand tin post....nimeni nu bea apa sau mananca in fata mea,cum si noi la randul nostru respectam shabatul evreiesc sau pessah.......asa ca...insemnele religiei mele,sunt peste tot..in spitalele ,bancile,universitatile,magazinele de aici....cum si evreii au portul specific......,si nimeni nu se simte cotropit sau asimilat...am invatat sa ne respectam si sa ne ajutam reciproc,indiferent de religie........PACAT CA IN EUROPA,OAMENII FIIND DE ACEIASI RELIGIE MAJORITATEA,SE URASC,NU SE RESPECTA SI AJUTA LA NEVOI...CI MAI DEGRABA SE BUCURA DE DUREREA ALTUIA.....MAI AVETI MULTE SA INVATATI DESPRE TOLERANTA..... | ||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 11:54 |
||
(cleopatra86)stii cate rugaciuni si lectii au fost tinute in moschei,dupa atentatele din 11 septembrie??stii cat am suferit cand au murit acei oameni nevinovati???stii cate ligi si fundatii de musulmani s-au infiintat,pu a explica lumii ca terorismul nu are legatura cu islamul....acei oameni care au facut aceste acte odioase,spunand "allahu akbar"....sunt rusinea noastra,pu ca ei sunt pe dinafara islamului,si pu faptele lor,suntem judecati toti ceilalti musulmani credinciosi....
|
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 12:03 |
||
| XARAMIHAELA,IMI PERMIT SA RASPUND INTREBARILOR ADRESATE LUI MAHAUI...IN PRIMUL RAND ITI VOI SPUNE CA IRANUL ESTE O TARA MAJORITAR SHEITA.....IAR NOI SUNTEM SUNNITI,ADICA MERGEM DUPA PROFETUL MOHAMMAD (SAWS)SI NU DUPA ALLI....ESTE O TARA INCHISA....DAR CEA MAI MARE PROBLEMA,ESTE CA CONDUCEREA ACESTEI TARI ESTE UN MONOPOL ABSOLUT...PRESEDINTELE REPREZINTA CEA MAI INALTA AUTORITATE IN STAT...SI AICI CA SA NU ZICI CA VORBESC DIN AUZITE....ITI DAU EXEMPLU DIN WIKIPEDIA;......:"The Supreme Leader of Iran is responsible for delineation and supervision of the general policies of the Islamic Republic of Iran.[72] The Supreme Leader is Commander-in-Chief of the armed forces, controls the military intelligence and security operations; and has sole power to declare war or peace.[72] The heads of the judiciary, state radio and television networks, the commanders of the police and military forces and six of the twelve members of the Council of Guardians are appointed by the Supreme Leader...ADICA EL CONTROLEAZA TOT CE SE INTAMPLA IN STAT....EL VORBESTE IN NUMELE POPORULUI...DAR ASTA NU INSEAMNA CA CETATENII SIMPLI SUNT DE ACORD CU CE ZICE EL...CA DACA UN SEF ZICE AMERICANII SAU EVREII SUNT DUSMANI,OAMENII DE RAND AU ACEIASI PARERE....ESTE ABSURD SA CATALOGHEZI O NATIUNE DUPA FAPTELE UNUI OM.....IAR DESPRE CRESTINII CARE VIZITEAZA ACEASTA TARA....NU NUMAI CA O VIZITEAZA DAR SI LOCUIESC ACOLO IMPREUNA SI CU EVREII CARE SUNT "DUSMANI"...WIKIPEDIA;...."Religion in Iran is dominated by the Twelver Shi'a branch of Islam, which is the official state religion and to which about 89% of Iranians belong. About 9% of Iranians belong to the Sunni branch of Islam, mainly Kurds and Iran's Balochi Sunni. The remaining 2% are non-Muslim religious minorities, including Bahá'ís, Mandeans, Hindus, Yezidis,Jews, and Christians. | ||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 12:18 |
||
| IAR DESPRE AFGANISTAN SI PAKISTAN...CE SA ZIC...SUNT TARI PRINSE IN CONFLICTE ARMATE,CONDUSE NU DE ARMATA TARII,CI DE GRUPARI FORMATE ILEGAL,CARE FAC ATENTATE ATAT PRINTRE CETATENII LOR CAT SI STRAINI SI UCID ZILNIC MII DE MUSULMANI...ACESTEA NU SUNT DIN RANDUL DREPTCREDINCIOSILOR....PRESEDINTELE A FOST ASASINAT,DE AI LUI,DESPRE CE CONTROL SI LINISTE POATE SA FIE VORBA????TOCMAI DIN ACEASTA CAUZA,ORGANIZATIILE DE ACEST TIP NU POT FI TRASE LA RASPUNDERE,STATUL NU ARE PUTEREA NECESARA SA LUPTE CU EI...S-AU ORGANIZAT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE,SI NIMIC NU-I POATE OPRI..... | ||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 12:24 |
||
| IAR RAZBOIUL CIVIL DIN IRAQ,ESTE O REPERCURSIUNE A INTRIGELOR TESUTE DE SUA.....ACUM E BINE STIUT CARE A FOST SCOPUL LOR....DE A INTRA SUB PRETEXTUL ARMEI NUCL...DESPRE CARE NICI NU SE PUNEA PROBLEMA...DE A DESTABILIZA SITUATIA IN ZONA,DE A AVEA ACCES LA PETROL SI PUNCT DE STATIONARE A TRUPELOR IN ORIENTUL MIJLOCIU.......IAR OAMENII CARE I-AU OSTATICI,CETATENI STRAINI....N-AU SCUZA PU ACEASTA....DAR GANDESTE-TE PUTIN....CE SIMT ACEI OAMENI.....CUM TE-AI SIMTI TU,DACA MUSULMANII AR INTRA IN ROMANIA,AR DISTRUGE TARA,TI-AR UCIDE FAMILIA.....AI FACE LUCRURI DIN RAZBUNARE,INDIFERENT PE CINE ITI VERSI RAZBUNAREA....ASA CA SA PAZEASCA DUMNEZEU LUMEA DE RAZBOI....DE SITUATII DESPERATE SI DE FAPTE NECUMPATATE... | ||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 12:32 |
||
| GENOCIDUL IMPOTRIVA CURZILOR???.....DAR GENOCIDUL IMPOTRIVA IRAKIENILOR????ASTA E POLITICA,,,SI NU RELIGIA...ASA CA TE ROG FA DEOSEBIRE DINTRE FAPTELE POLITICE SI CELE RELIGIOASE.......DE MULTE ORI POLITICA SE ASCUNDE IN SPATELE RELIGIEI...DE ASTA UNII NU VAD MAI MULT DECAT LI S ARATA........ | ||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 12:35 |
||
ZUZU
|
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 12:36 |
||
De la: cleopatra86, la data 2008-09-13 11:54:44xaramihaela...eu nu am vizitat israelul....eu acolo locuiesc.....si spre informatia ta....are 7.3 mln locuitori....69.5% evrei,28.5% sunt arabi,dintre care 19.8% musulmani si 8.7 crestini,si 2 % druzi.....spre uimirea ta....noi traim si lucram impreuna cu evreii,care deseori sunt mai buni si mai curati la suflet decat unii crestini de acasa ,din romania...copii invata in scoli mixte,evrei,crestini,musulmani....si nu exista probleme,nu exista intoleranta....la 2 strazi departare de casa noastra este o biserica,iar peste un parc este o moschee......,avem prieteni de familie evrei,eu sunt farmacista,si la servici port halatul medical si valul islamic...fac rugaciune cand e timpul,si toti colegii mei,fie evrei sau crestini respecta acest lucrul...ba mai mult decat atat....acum cand tin post....nimeni nu bea apa sau mananca in fata mea,cum si noi la randul nostru respectam shabatul evreiesc sau pessah.......asa ca...insemnele religiei mele,sunt peste tot..in spitalele ,bancile,universitatile,magazinele de aici....cum si evreii au portul specific......,si nimeni nu se simte cotropit sau asimilat...am invatat sa ne respectam si sa ne ajutam reciproc,indiferent de religie........PACAT CA IN EUROPA,OAMENII FIIND DE ACEIASI RELIGIE MAJORITATEA,SE URASC,NU SE RESPECTA SI AJUTA LA NEVOI...CI MAI DEGRABA SE BUCURA DE DUREREA ALTUIA.....MAI AVETI MULTE SA INVATATI DESPRE TOLERANTA..... Nu m-ai uimit cu nimic . Eu abia m-am intors din Israel si curand revin acolo . Iar toleranta despre care vorbesti , promoveaz-o in tarile islamice , fiindca acolo lipseste . Si nu folosii tonul condescendent cu mine fiindca nu ai de ce . Iar despre rugaciunile facute pentru victimele atentatelor . Daca tie iti omoara cineva sotul , copilul , familia nu de rugaciuni ai nevoie ci de dreptate . Si cat timp islamul nu-si schimba "politica" de sustinere si favorizare al atentatelor teroriste , nu-i dreptate . Daca tot traiesti in Israel poate povestesti si celorlalte fete de pe forum cum e cu controalele acolo fie ca te duci la mall sau intrun club , cinematograf samd . Sau despre autobuzele aruncate in aer si de ce exista aceste controale . Nu transforma particularul in general . Poate le spui si ce drepturi au arabii in Israel , cum fac o droaie de copiii si traiesc de pe urma lor , cum n-au obligatii si multe altele . Spune-le cati arabi fac armata acolo si cate rachete cad zilnic trase de palestinieni . Toleranta exista si numai in favoarea arabilor . Insa controalekle acelea sunt facute ca sa apere civilii de arabii care cauta virgine si se spulbera in numele lui allah. Deci nu exista incredere in arabii care traiesc acolo si asta stii tu de ce . N-o merita. Multe sunt de spus . Slava Domnului ca toleranta pe care n-o vezi in tarile crestine exista altfel nu traiau atati musulmani aici si e abia inceputul .Musulmanii au drepturi (prea multe , as zice ) , asistenta sociala dea mocca ... Exact ca si in Israel , majoritatea musulmanilor paraziteza pe spatele societatii Nu o lua deloc personal . Imi esti simpatica si n-am absolut nimic de impartit cu tine . Nu te judec cu nimic , nu schimbam noi adevarul . Dar putem sa-l spunem asa cum este chiar daca ne pune personal intro pozitie care nu ne convine . Eu insa ,sunt de cealalta parte si discut in principiu nu in particular . Chiar imi doresc sa ne intalnim ... in Israel . Am sa-ti trimit numarul meu de telefon in privat daca ...vrei. SHALOM !!! |
||
|
xaramihaela Postat pe 13 Septembrie 2008 12:44 |
||
De la: cleopatra86, la data 2008-09-13 12:35:48GENOCIDUL IMPOTRIVA CURZILOR???.....DAR GENOCIDUL IMPOTRIVA IRAKIENILOR????ASTA E POLITICA,,,SI NU RELIGIA...ASA CA TE ROG FA DEOSEBIRE DINTRE FAPTELE POLITICE SI CELE RELIGIOASE.......DE MULTE ORI POLITICA SE ASCUNDE IN SPATELE RELIGIEI...DE ASTA UNII NU VAD MAI MULT DECAT LI S ARATA........ Cleopatra , iar justificam o faradelege printro alta? Eu discutam strict din punct de vedere al invataturilor islamului si tolerantei de acolo . Nu amesteca politica in asta fiindca mentalitatea si legile aceleor tari n-au de-a face cu politica mondiala . Si scuzam nelegiuri prin politica totalitara a unui conducator ? Asa cum si irak-ul a fost tara totalitara si acum cand au scapat de saddam se omoara intre ei in loc sa-si vada de necazul lor si dau vina numai pe americani . Eu as zice ca in irak si-a bagat coada ahmadinejad si el e satisfacut de razboiul civil. Mereu americanii sunt vinovati ? Nu judec un popor dupa conducatorul lui dar scuza-ma Iranul este in pericolul de-a disparea de pe fata pamantului .Stii bine asta . Si daca nu se opresc si Israelul n-o sa i-a masuri , o sa dispari tu cu Israel cu tot. Deci .... Asa ca daca iranienii nu se trezesc mai repede .... Si stii bine terorismul impotriva Israelului de cine e sustinut si pe ce cai . Ma opresc cu discutia aici fiindca am auzit astfel de scuze si explicatii incat , sincer ... m-am saturat . Si cum spuneam , n-o sa ne schimbam nici una ... Ma opresc aici . Pace ! |
||
|
xaramihaela Postat pe 13 Septembrie 2008 12:56 |
||
| tocmai am zis ca sunt organizatii independente ce nu pot fi controlate de stat....si actiunele lor sunt inprevizibile...nu arabii israelieni fac atentate,ci acei din palestina...ca raspuns la actiunile militare israeliene...ti-am mai spus-o....ASTA E POLITICA,NU RELIGIE.....hai sa nu amestecam lucrurile...toate acestea se fac pu pamant,teritorii...dar nu pu religie.......60% din economia israelului se bazeaza pe infrastructura oraselor nordice....care sunt 95% populate de arabi....masline.fructe,legume,carne....toate acestea sunt livrate israelului de nordul tarii....oameni muncitori...care lucreaza....si sunt fffoarte putine familii unde numai un membru lucreaza..lucreaza si sot si sotia.....asa ca nu mai privi lucrurile doar dintr-o perspectiva a ta......hai sa nu zic despre cetatenii evrei dateem ,care au cate 10-12 copii...si nici nu lucreaza....dar cer drepturi si cerinte mai mari decat iti poti imagina.....in familia mea...cu unchi,matuse,bunici...etc...nu exista femeie care nu lucreaza......si nu ma vad deloc intr-o pozitie care sa nu-mi convina......salam... | ||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 12:59 |
||
| dumnezeu e mare.......fii atent ce-ti doresti ,ca se poate implini...zice o vorba inteleapta....pai iti doresc sa nu stii ce insamna razboi.......ce inseamna sa-ti pierzi aproapele....caci numai atunci cand omul nimereste intr-o asa situatie,poti sa vezi ce lucruri face din disperare si pe cine invinuieste........putin respect nu strica...si aici pun punct. | ||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 13:03 |
||
De la: cleopatra86, la data 2008-09-13 12:59:37tocmai am zis ca sunt organizatii independente ce nu pot fi controlate de stat....si actiunele lor sunt inprevizibile...nu arabii israelieni fac atentate,ci acei din palestina...ca raspuns la actiunile militare israeliene...ti-am mai spus-o....ASTA E POLITICA,NU RELIGIE.....hai sa nu amestecam lucrurile...toate acestea se fac pu pamant,teritorii...dar nu pu religie.......60% din economia israelului se bazeaza pe infrastructura oraselor nordice....care sunt 95% populate de arabi....masline.fructe,legume,carne....toate acestea sunt livrate israelului de nordul tarii....oameni muncitori...care lucreaza....si sunt fffoarte putine familii unde numai un membru lucreaza..lucreaza si sot si sotia.....asa ca nu mai privi lucrurile doar dintr-o perspectiva a ta......hai sa nu zic despre cetatenii evrei dateem ,care au cate 10-12 copii...si nici nu lucreaza....dar cer drepturi si cerinte mai mari decat iti poti imagina.....in familia mea...cu unchi,matuse,bunici...etc...nu exista femeie care nu lucreaza......si nu ma vad deloc intr-o pozitie care sa nu-mi convina......salam... GRESIT !!!! , actiunile militare israeliene sunt efectul atacurilor palestinienilor. Ti se pare normal cum au fost inapoiati cei doi soldati ? Ce crezi de schimbul care se cere pentru Ghilad cand nu exista nici macar certitudinea ca este in viata? Cati teroristi au fost judecati in Israelsi cum ? Unul singur a fost condamnat la moarte ? Daca era invers , unu terorist crestin sau evreu prins intr-o tara islamica , mai trai vreunul ? Care 95% arabi in infrastructura oraselor nordice ? Fii serioasa . Nu mai abate atentia . Nu vorbesc despre evreii ultraortodoxi care sunt alta mancare de peste . Si nici despre familia ta care e ok si-si vede de viata , munca ... samd.Am spus ca nu discut cazuri particulare . Nu trebuie sa-mi spui tu ce-i acolo . Sincer stiu . Pai normal ca esti intr-o pozitie convenabila ...desi privesti totul unidirectional . Shalom ! |
||
|
xaramihaela Postat pe 13 Septembrie 2008 13:11 |
||
De la: cleopatra86, la data 2008-09-13 13:03:36dumnezeu e mare.......fii atent ce-ti doresti ,ca se poate implini...zice o vorba inteleapta....pai iti doresc sa nu stii ce insamna razboi.......ce inseamna sa-ti pierzi aproapele....caci numai atunci cand omul nimereste intr-o asa situatie,poti sa vezi ce lucruri face din disperare si pe cine invinuieste........putin respect nu strica...si aici pun punct. Scumpo , ce te face sa crezi ca as vrea razboi ? Doamne fereste-ma si de gandul asta . Mai ales cand sotul meu o sa plece sa lupte , ca-i israelian si al tau nu , ca-i palestinian . In fine , inca nu sunt casatorita ci doar logodita dar daca va fi sa ma casatoresc fii sigura ca n-o s-o fac cu un muslim si daca e seicul seicilor . Si asta fiindca am o religie , crestina , care ma defineste , fiindca imi iubesc aproapele ( si tare aproape imi sunt cei care ma dusmanesc si-mi vor raul , sau care ma judeca) si fiindca nimic din ceea ce inseamna islam nu ma defineste . Pe curand la o cafea , suc ...in Israel Chiar vreau sa te intalnesc si cred ca in viata reala sunt sanse sa fim prietene sau macar amice . Nu avem personal nimic de impartit . Shalom . |
||
|
xaramihaela Postat pe 13 Septembrie 2008 13:23 |
||
De la: cleopatra86, la data 2008-09-13 12:59:37.60% din economia israelului se bazeaza pe infrastructura oraselor nordice....care sunt 95% populate de arabi....masline.fructe,legume,carne....toate acestea sunt livrate israelului de nordul tarii....oameni muncitori...care lucreaza.... Cel mai reprezentativ oras din nord este Haifa care are urmatoarea structura conform http://en.wikipedia.org/wiki/Haifa#Religious_communities Religious communities The population of Haifa is 82% Jewish, 4% Muslim, and 14% Christian (both Arab and non-Arab).[44] The relatively large Christian population of Haifa is derived from a combination of Arab Christians and immigrants from the former Soviet Union. In general, as the Jewish residents age and as youth leave the city, the number of Christians and Muslims is growing.[44] In 2006, 27% of the Arab population was age 0-14 compared to 17% in the Jewish and other population groups. This trend continues with 27% of Arabs aged 15-29, and 23% 30-44. The population of Jewish and other groups in these age groups are 22% and 18% respectively. 19% of the city's Jewish and other population is between 45 and 59 compared to 14% in the Arab population. This trend continues with 14% of Jews and others aged 60-74 and 10% over age 75, in comparison to 7% and just 2% respectively in the Arab population.[42] By national standards, Haifa's Jewish population is relatively secular. In 2006, 2.9% of the Jews in the city were Haredi, compared to 7.5% on a national scale.[42] 66.6% were secular, compared to a national average of 43.7%.[42] A small portion of the immigrants from the former Soviet Union lack official religious-ethnic classification of any kind as they are a product of mixed-marriage families of Jewish origin.[40] Asa ca revizuieste procentul acela . Si nu confunda productia de masline cu industria . Asta in spiritul adevarului si nu de dragul polemicii . |
||
|
xaramihaela Postat pe 13 Septembrie 2008 13:44 |
||
De la: xaramihaela, la data 2008-09-13 10:52:41 Mahui , tu stii un caz si vorbesti de o tara ... eu nu stiu doar un cazz..in cazul in care ai uitat am trait acolo , si stiu foarte multe pe care nu am sa le discut aici pe un forum public...deci nu are rost sa intram in detalii cu ceea ce s eintampla acum in Iraq...fiinca am sa iti raspuns inca o data ..este mana Americaniloor. Allah yahdum insha alalh!!!si pe langa americani sunt si mai sunt si altii....dar dupa cum ti-am mai spus nu am sa discut pe un forum ceea ce stiu sau nu stiu eu , si care este realitatea in tarile arabe!!!ma refer stric la razboaie!!! |
||
|
mahaui Postat pe 13 Septembrie 2008 14:38 |
||
De la: mahaui, la data 2008-09-13 14:38:37De la: xaramihaela, la data 2008-09-13 10:52:41 Mahui , tu stii un caz si vorbesti de o tara ... Intamplarea face ca cineva din familia mea a trait in Irak. Numai ca e barbat si a avut acces in toate locurile . Sunt locuri unde femeia nu intra . Si stiu ce vorbesc . Stiu cum beau majoritatea irakienilor , stiu cum femeile ies insotite la cumparatiri , stiu cum sunt abuzate multe dintre ele, stiu cum majoritatea irakienilor au minim 2 sotii ... stiu multe. Mana americanilor peste tot ? Se omora siiti cu suniti de sute de ani , inca dinaintea aparitiei americanilor in zona . Deci altceva e la mijloc . |
||
|
xaramihaela Postat pe 13 Septembrie 2008 14:48 |
||
|
Si tu scuzi o faradelege prin alta ? Am mai spus , slava Domnului ca romanca si in general crestina , are niste libertati si drepturi si cand un barbat ridica mana la ea poate sa ridice si ea mana la el , ca se poate adresa justitiei si se poate descurca si fara un barbat . Am spus eu undeva ca romanii sunt perfecti? De ce generalizezi ? Uita-te pe strada si spune-mi cate femei vezi cu ochii vineti ? Daca ti-e rusine ca esti romanca poate si eu as putea spune ca romancelor ne e rusine cu tine . Desi mie nu mi-e nimic , nici nu ma rusinez , nici nu ma mandresc . Esti libera sa traiesti cum vrei si cu cine vrei . Asa cum esti libera sa pleci din romania daca nu-ti convine , nu ? A trait in Irak inainte de ocuparea kuveitului de catre irakieni . Si istoria masacrelor intre shiiti si sunniti , chiar e veche . Te invit la o discutie , nu la o cearta . Nu am nimic de impartit cu tine si cu nimeni altcineva . |
||
|
xaramihaela Postat pe 13 Septembrie 2008 15:10 |
||
imi cer scuze fiinca am scris cu majuscule..stiu ca acest lucru indica un ton ridicat ...inca o data scuze..scrise-se-m ceva inainte si a ramas selectat pe majuscule..in fine nici eu nu vreau sa ma cert cu nimeni dar sa stii ca femeia musulmana poate ridica mana in semn de aparare atunci cand este cazul, si ea poate cere divortul atunci nu nu o mai multumeste relatia ei conjugala..ba chiar daca sotul ei nu se apropie de ea ''intim '' ma refer mai mult de 4 luni ..are dreptul din pdvd islamic sa ceara divortul. . si ea se poate adresa justitiei etc... generalize fiinca si romanii fac acelasi lucru ...vezi ca ets edureros ca cineva sa generalizeze?? si pe noi ne doare ...fiinca fiecare stie ce treste si in ce fel de cercuri se invarte ce fel de oameni cunoaste etc...si este dureros cand vezi ca cineva acuza la general !!!! |
||
|
mahaui Postat pe 13 Septembrie 2008 17:51 |
||
De la: mahaui, la data 2008-09-13 17:51:06imi cer scuze fiinca am scris cu majuscule..stiu ca acest lucru indica un ton ridicat ...inca o data scuze..scrise-se-m ceva inainte si a ramas selectat pe majuscule..in fine nici eu nu vreau sa ma cert cu nimeni S-au spus niste lucruri de atat de multe ori incat credeam ca in cele din urma au fost intelese, dar se pare ca nu. Crestinii care isi bat sotiile nu o fac cu acceptul religiei. Nu exista niciun pasaj in NT, si din cate stiu eu nici in VT, care sa indemne la violenta contra femeii. Musulmanii care isi lovesc femeile o fac pentru ca astfel ii indeamna coranul: daca biata lor consoarta este neascultatoare, el are dreptul sa o loveasca. Punct. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 13 Septembrie 2008 19:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cand APRECIEZI dupa ce ai pierdut. | 6 | De la: flory_florin 27 Iulie 2012 14:21 |
| please help me...!!!!! | 18 | De la: angelxxx2010 7 August 2009 00:54 |
| Relatii noi in haine vechi | 6 | De la: _Rori_ 24 Martie 2013 07:45 |
|
|
||
| ce metode de seductie credeti ca prind??? | 137 | De la: pacifista 8 Septembrie 2009 09:47 |
| help me | 33 | De la: Boca 21 Ianuarie 2010 09:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.