Setari Cookie-uri

Ce-i domnule cu romancele astea care vor sa fie asimilate si inca in propria tara ?

cand eu am intrat pe aceste topicuri ,tu nici nu stiai de existenta lor,asa ca te rog sa -ti vezi de treaba ta si sa nu mai folosesti numele meu.

asa e..nu stiam de existenta lor ..fiinca am si alte lucruri mai importante de facut...
ai dreptate,ai lucruri mai importante de facut ,de aceea esti omniprezenta pe topicuri
wdy
Postat pe 22 Septembrie 2008 23:15
RECITESTE-TI MESAJUL D-NA INGINER, TE REFEREAI LA TIMPUL TRECUT!!!!! OFF CE ESTE SI CU AMNEZIA ASTA!!!!IAR NUMELE MEU ESTE MAHAUI , NU MAHUI..PROBABIL CA AI NEVOIE DE O DIOPTRIE MAI MARE!!!
wdy
Postat pe 22 Septembrie 2008 23:16
MAHAUI este clar.Ai o problema personala cu mine nu-mi explic de ce ai aceste raspunsuri acide si impertinente la adresa mea dar pt ca sunt CRESTINA desteapta ,am realizat ca de fapt esti foarte frustrata pt faptul ca tu ai cazut in cursa intinsa de sotul tau musulman si eu am reusit sa-mi pastrez integritatea morala intacta si de aceea arunci venin pe orice persoana care nu este de acord cu tine,de fapt este ceva tipic musulmanilor,cine nu este de acord cu ei ,este impotriva lor.Regret profund ca sunt extrem de ocupata si nu pot sta la calculator sa-ti raspund pe masura insolentei tale .Rusine din partea unei musulmance adevarate ,asa cum tipi pe forum ,sa aiba o asa atitudine necuvincioasa mai ales acum in post cand sunte-ti indemnati la iubire si daruire catre aproapele vostru.Nu faci cinste islamului venerat de tine si este pacat ca aceasta religie are asa adepti,intre tine si fundamentalisti nu este nici o diferenta ,asa se ajunge la acte de terorism cu indivizi cu gandirea obtuza .Sa fii sanatoasa in raiul islamului
wdy
Postat pe 22 Septembrie 2008 23:33
De la: maria2010, la data 2008-09-22 22:06:55
De la: wolfy, la data 2008-09-22 20:24:35
De la: mahaui, la data 2008-09-22 17:23:16ACEASTA OBLIGATIE DE CARE TU VB A DEVENIT O BINECUVANTARE SI O PLACERE , FIINCA VINE DE LA CREATORUL NOSTRU(SWT), OBLIGATIE ESTE NUMAI DIN PUNCTUL DE VEDERE AL NECREDINCIOSULUI! DECI...NU MAI VB DE CEEA CE NU CUNOSTI...EXACT CUM AI SPUS CA RANYAH, NU TREBUIE SA VB DE CRESTINISM , CU ATAT MAI PUTIN , ESTI TU IN MASURA SA VB DE ISLAM!!!!!!

Nu trebuie sa scrii cu litere mari, pe aici toata lumea poate sa citeasca si daca postul e scris cu litere mici, asa ca nu te mai obosi. Putin imi pasa mie ca a devenit o placere sa purtati voal. Portul lui este discriminatoriu, punand femeia intr-o pozitie inferioara. Desigur, pentru voi, cele care va considerati mai prejos decat barbatul pentru ca sunteti femei, nu e nicio problema. Pentru noi celelalte nu e deloc asa, de unde "deranjul" pe care ni-l produce aceasta regula.

Din punctul meu de vedere: 1. coranul nu e o carte de inspiratie divina, e o insailare venita din mintea unei persoane cu grave probleme psihice, deci tot ce cuprinde ea nu este valabil
2. mohamed nu e un profet, e un pedofil si un criminal
3. islamul e o religie inexistenta.

Sunt concluzii la care am ajuns cititnd coranul si stand de vorba cu musulmanii pe care din pacate am avut ocazia sa ii cunosc.

si uite cum ti-ai raspuns singura la parte cu Dumnezu.vezi,omul e de vina

Nu prea intelg postul asta, dar in fine. Am pus eu vreo intrebare despre Dumnezeu ca mai tarziu sa-mi raspund singura la ea?
beyonce_indragostita
Postat pe 22 Septembrie 2008 23:36
Un proverb arab spune ;NU ARUNCA CU PIETRE CAND AI CASA DE STICLA,cu inteligenta ta sclipitoare poti sa-ti dai seama la ce ma refer,nu uita ca o data ai fost la fel ca mine ,crestina ,prietena de musulman,apoi sotie ,,,,,,,,,si tu musulmanca ,,,,,,,,,,si eu tot crestina
wdy
Postat pe 22 Septembrie 2008 23:37
hai ,,,pa ,,,sa ai o noapte linistita pt ca maine trebuie sa tii post ,iar saptamana asta rugaciunile sunt mai dese si mai multe , duminica este EIDUL,
wdy
Postat pe 22 Septembrie 2008 23:39
De la: wdy, la data 2008-09-22 23:33:20MAHAUI este clar.Ai o problema personala cu mine nu-mi explic de ce ai aceste raspunsuri acide si impertinente la adresa mea dar pt ca sunt CRESTINA desteapta ,am realizat ca de fapt esti foarte frustrata pt faptul ca tu ai cazut in cursa intinsa de sotul tau musulman si eu am reusit sa-mi pastrez integritatea morala intacta si de aceea arunci venin pe orice persoana care nu este de acord cu tine,de fapt este ceva tipic musulmanilor,cine nu este de acord cu ei ,este impotriva lor.Regret profund ca sunt extrem de ocupata si nu pot sta la calculator sa-ti raspund pe masura insolentei tale .Rusine din partea unei musulmance adevarate ,asa cum tipi pe forum ,sa aiba o asa atitudine necuvincioasa mai ales acum in post cand sunte-ti indemnati la iubire si daruire catre aproapele vostru.Nu faci cinste islamului venerat de tine si este pacat ca aceasta religie are asa adepti,intre tine si fundamentalisti nu este nici o diferenta ,asa se ajunge la acte de terorism cu indivizi cu gandirea obtuza .Sa fii sanatoasa in raiul islamului

integra zici??? hmmm, si personalitate?hmmm am sa iti raspund pe masura . dar nu acum,,, mai astept cateva zile , poat6e intre timp ...am sa reusesc ..ceea ce mi-am propus
mahaui
Postat pe 23 Septembrie 2008 00:46
De la: wdy, la data 2008-09-22 23:33:20MAHAUI este clar.Ai o problema personala cu mine nu-mi explic de ce ai aceste raspunsuri acide si impertinente la adresa mea dar pt ca sunt CRESTINA desteapta ,am realizat ca de fapt esti foarte frustrata pt faptul ca tu ai cazut in cursa intinsa de sotul tau musulman si eu am reusit sa-mi pastrez integritatea morala intacta si de aceea arunci venin pe orice persoana care nu este de acord cu tine,de fapt este ceva tipic musulmanilor,cine nu este de acord cu ei ,este impotriva lor.Regret profund ca sunt extrem de ocupata si nu pot sta la calculator sa-ti raspund pe masura insolentei tale .Rusine din partea unei musulmance adevarate ,asa cum tipi pe forum ,sa aiba o asa atitudine necuvincioasa mai ales acum in post cand sunte-ti indemnati la iubire si daruire catre aproapele vostru.Nu faci cinste islamului venerat de tine si este pacat ca aceasta religie are asa adepti,intre tine si fundamentalisti nu este nici o diferenta ,asa se ajunge la acte de terorism cu indivizi cu gandirea obtuza .Sa fii sanatoasa in raiul islamului

cu voi nu se poate discuta ,doar voi aveti dreptul sa v-a exprimati opiniile, noi( musulmanele) nu....ca nu v-a convine, ti-ai adus aminte de cele cateva lucruri pe care le stii despre islam??hai sa iti reamintesc un lucru , tu nu esti musulmana, si mai mult decat atat nu esti nimeni ca sa poti judeca conduita unui musulman...deci in concluzie .... traieste tu in religia ta , asa cum si noi v-am trai in religia noastra, fiinca tu nu crezi in ceea ce eu cred, si nici eu nu cred in ceea ce tu crezi , si fiecare isi urmeaza religia sa!indiferent decat o sa v-a straduiti voi cele care sunteti in potriva islamului) sa convingeti oamenii sa nu adere la islam , nu ve-ti avea sorti de izbanda, niciodata!!!! zeci , sute , mii de persoane adera zilnic la islam,!!!!!!deci daca nu iti convine du-te si fa ceea ce fac emoticoanele pe care le-ai atasat in mesajul tau!!!
mahaui
Postat pe 23 Septembrie 2008 01:26
De la: Kathara, la data 2008-09-22 10:30:47
De la: gabry_0979, la data 2008-09-22 02:59:53
De la: Kathara, la data 2008-09-22 02:05:52alexandreea_24

Nu, nu mi-ai stalcit numele si iti multumesc pentru asta. In rest, ce sa zic - cu exceptia unor platitudini (o fi vreun semn?) n-am inteles nimic din comentariul tau. Asa ca imi permit sa iti sugerez lectura unui anume Maiorescu, Titu poate inveti ce va sa insemne concizia.

oh, you are so smart....oh, yes, yes, yes....

Ironia e o arma a spiritelor fine, deci nu e cazul sa te dernjezi.

oh, dear... (am elevi mai inspirati ca tine, tesoro ...eu mi-as face griji in locul tau...te cam plictisesti, eh? stai in casa, nu iesi, stai pe net...pacat... cheers)

Postat pe 23 Septembrie 2008 09:38
De la: mahaui, la data 2008-09-23 01:26:05hai sa iti reamintesc un lucru , tu nu esti musulmana, si mai mult decat atat nu esti nimeni ca sa poti judeca conduita unui musulman

Exprimarea "tu nu esti nimeni" arata ca de fapt esti cineva, deoarece cuprinde doua negatii care se anuleaza. Banuiesc ca nu asta ai vrrut sa spui, dar nu mai e demult o surpriza ca nu stii sa te exprimi corect si adecvat scopurilor tale in limba romana.
In alta ordine de idei, cred ca orice persoana are dreptul sa o judece pe alta atat timp cat e mai buna ca ea. De exemplu, daca eu nu am fost niciodata amanta, am tot dreptul sa judec din punct de vedere moral o amanta. Desigur ca asta nu exclude intelegerea circumstantelor care au facut-o sa ia decizia respectiva.

De la: mahaui, la data 2008-09-23 01:26:05 traieste tu in religia ta , asa cum si noi v-am trai in religia noastra, fiinca tu nu crezi in ceea ce eu cred, si nici eu nu cred in ceea ce tu crezi

Spune-le asta si musulmancelor care s-au convertit la islam pentru maritis si apoi au vrut sa ne convinga pe noi pe forum ca religia crestina e falsa.

De la: mahaui, la data 2008-09-23 01:26:05indiferent decat o sa v-a straduiti voi cele care sunteti in potriva islamului) sa convingeti oamenii sa nu adere la islam ,

Paranoia intruchipata. Am incercat noi sa convingem pe cineva sa nu adere la islam? Dimpotriva,le-am aratat convertitelor ca nu are rost sa incerce sa ne faca musulmane.

De la: mahaui, la data 2008-09-23 01:26:05zeci , sute , mii de persoane adera zilnic la islam,!!!!!!

Sunt convinsa! Din cauza asta crestinismul continua sa fie religia cu cei mai multi adepti de pe Terra.
beyonce_indragostita
Postat pe 23 Septembrie 2008 13:13
Hai mai fetelor, voi nu v-ati convins ca ne tocim degetele de pomana pe tastaturi? S-au spus deja aceleasi lucruri de 1000 de ori. Voi tot incercati sa explicati un punct de vedere logic, iar musulmanele intre gatit, spalat si sclavagit prin casa stapanului, cand prind si ele calculatorul spun toate aceleasi lucruri lipsite de noima. Ati ajuns la discutii despre istoria religiilor cand subiectul erau fetele romance care se convertesc si motivele pentru care o fac. Eu am pus niste intrebari foarte simple la care evident nu mi s-a raspuns. In schimb mi s-au disecat capacitatile intelectuale, educatia, cultura generala in materie de scobitori si cunostintele de limba romana. Concluzia nu poate fi decat cea evidenta. O fac pentru siguranta materiala, pentru ca le e lene sa se duca la munca si pentru ca unicul lor talent (cel gospodaresc) la noi nu prea se mai cauta. Barbatii moderni au cam ajuns la concluzia ca sa te insori cu menajera si s-o intretii pt restul vietii e o investitie destul de proasta. Nestiind sa mai faca si altceva, se orienteaza si ele catre alte natii care au ramas mai incuiate. Sclavagitul barbatului si inferioritatea sexuala oricum ar fi fost la ordinea zilei si daca luau vreunul de nivelul lor de pe aici, deci pt ele e absolut normal. Ba le-ar mai fi trimis si la munca. Arabii cer in plus convertirea la islam si purtatul sacului in cap, dar si contul in banca are mai multe zerouri. Asa ca pt ele nu e vreun mare sacrificiu. Am mai spus asta...eu in tara mea sunt egala din punct de vedere religios si juridic cu barbatul. O femeie care s-a convertit la o religie/lege care presupune inferioritatea in fata sexului masculin si locuieste in Romania, a ales implicit sa-mi fie inferioara, deci n-are ce smecherie sa-mi tot explice pe aici pe forum. Pana una alta, daca eu ma intalnesc cu sotul ei sa discut o afacere de la egal la egal ea e cea care ne serveste cafelele si se retrage in bucatarie. De ce s-a injosit in halul asta cand putea sa-mi fie egala? Asta tot incerc sa aflu dar se pare ca nu am sanse. Replicli de genul...m-am regasit in scrierile coranului, imi place sa umblu mascata pe strada, doar sotul meu trebuie sa ma admire etc, sunt apa de ploaie. Sunt constienta ca pt toate lucrurile in viata se plateste un pret. Voi l-ati gasit pe ala care sa va rezolve problemele si asta e pretul pe care il platiti. Mie, personal mi se pare cam scump sa-ti vinzi sufletul si demnitatea pt o burta plina si 3 bijuterii. Dar nu toata lumea trebuie sa aiba parerea mea. Totusi nu pricep de ce niciuna nu recunoaste. As respecta asta mult mai mult decat faptul ca, in lipsa de argumente, vanati greseli gramaticale si jigniti in stanga si in dreapta. Fiecare are prioritatile lui in viata si le rezolva dupa cum crede de cuviinta. E fix treaba voastra cui si cat de scump va vindeti. E mica voastra afacere personala. Dar sincer, discutia religioasa cred ca nu are ce cauta in acest topic pentru simplul fapt ca nu se regaseste nici macar in top 10 motive pentru care romancele se convertesc la islam.
O zi buna tuturor.
irinaandreia
Postat pe 23 Septembrie 2008 13:43
fiecare face cum simte. oricum dzeu este unul singur chit k unii ii zic Alah, Buda, etc. ce conteaza ce fac altii?mie imi este absolut indiferent k unii oameni isi schimba religia.imi vad de religia si treburile mele.
alexutzab
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:38
De la: alexutzab, la data 2008-09-23 14:38:50fiecare face cum simte. oricum dzeu este unul singur chit k unii ii zic Alah, Buda, etc. ce conteaza ce fac altii?mie imi este absolut indiferent k unii oameni isi schimba religia.imi vad de religia si treburile mele.

si bine faci probabil ca tu ai o viata, spre deosebire de altii care neavand ce face pe acasa...deschid topicuri si ... si musca...in singuratate...

Postat pe 23 Septembrie 2008 18:20
Buna!Findca ati abordat subiectul asta as vrea sa va spun ca sant si eu casatorita cu un musulman,(cetatatean turc) de 8 ani de zile dar lucrurile nu stau asa ca si in Turcia.Deci daca ne-am casatorit legal,asta nu inseamna ca eu ar fi trebuit sa imi schimb religia sau portul.In nici un caz! Vara ma imbrac foarte ...lejer ,si iarna foarte gros asta nu inseamna ca daca ne-am casatorit trebuie sa ma casatoresc si cu religia lui.Pe lumea asta nimeni nu isi alege locul unde ar dori sa se nasca,parintii si religia.Cum ne-a dat D-zeu la fiecare. Da ne iubim,ne respectam,el pe mine ,eu pe el.Eu mananc carne de porc,el nu,dar intr-adevar ii respect dorinta si gatesc daca chiar am pofta sa mananc ceva din carne de porc,separat in alte oale cratite etc.Niciodata nu mi-a interzis nimeni nimic.Socrii mei sant in Turcia am fost acasa la ei,si mergem inclusiv in concedii acolo dar nu stiu cum sa zic chiar nu m-am simtit data la o parte deloc si asta datorita lui ptr ca daca e ptr mine atunci se face luntre si punte si nu permite nimanui sa se bage intre noi.Se poate totusi sa fie si el o exceptie de la regula ca am vazut eu destui musulmani care sant doar asa de fatada ca in rest.......0 .V-am scris asa doar sa stiti ca mai exista si exceptii

Postat pe 23 Septembrie 2008 18:39
De la: wolfy, la data 2008-09-23 13:13:30
De la: mahaui, la data 2008-09-23 01:26:05hai sa iti reamintesc un lucru , tu nu esti musulmana, si mai mult decat atat nu esti nimeni ca sa poti judeca conduita unui musulman

Exprimarea "tu nu esti nimeni" arata ca de fapt esti cineva, deoarece cuprinde doua negatii care se anuleaza. Banuiesc ca nu asta ai vrrut sa spui, dar nu mai e demult o surpriza ca nu stii sa te exprimi corect si adecvat scopurilor tale in limba romana.
In alta ordine de idei, cred ca orice persoana are dreptul sa o judece pe alta atat timp cat e mai buna ca ea. De exemplu, daca eu nu am fost niciodata amanta, am tot dreptul sa judec din punct de vedere moral o amanta. Desigur ca asta nu exclude intelegerea circumstantelor care au facut-o sa ia decizia respectiva.

De la: mahaui, la data 2008-09-23 01:26:05 traieste tu in religia ta , asa cum si noi v-am trai in religia noastra, fiinca tu nu crezi in ceea ce eu cred, si nici eu nu cred in ceea ce tu crezi

Spune-le asta si musulmancelor care s-au convertit la islam pentru maritis si apoi au vrut sa ne convinga pe noi pe forum ca religia crestina e falsa.

De la: mahaui, la data 2008-09-23 01:26:05indiferent decat o sa v-a straduiti voi cele care sunteti in potriva islamului) sa convingeti oamenii sa nu adere la islam ,

Paranoia intruchipata. Am incercat noi sa convingem pe cineva sa nu adere la islam? Dimpotriva,le-am aratat convertitelor ca nu are rost sa incerce sa ne faca musulmane.

De la: mahaui, la data 2008-09-23 01:26:05zeci , sute , mii de persoane adera zilnic la islam,!!!!!!

Sunt convinsa! Din cauza asta crestinismul continua sa fie religia cu cei mai multi adepti de pe Terra.

oare??....ignor!!!!!nu existi pt mine...Allah yahdaci insha allah , liom kabal bacer! amin!!!!
mahaui
Postat pe 23 Septembrie 2008 20:01
De la: mahaui, la data 2008-09-23 20:01:50
De la: wolfy, la data 2008-09-23 13:13:30

oare??....ignor!!!!!nu existi pt mine...Allah yahdaci insha allah , liom kabal bacer! amin!!!!

Se vede ca ma ignori! Dar ai face mai bine intr-adevar sa nu imi mai raspunzi, fiindca intotdeauna iti voi arata greselile de gramatica pe care le faci si extrem de slaba putere de convingere de care dai dovada!

Apropo, "amin" e un cuvant care se foloseste de crestini, tu gaseste altul in araba!
beyonce_indragostita
Postat pe 23 Septembrie 2008 20:34
De la: gabry_0979, la data 2008-09-23 09:38:06
De la: Kathara, la data 2008-09-22 10:30:47
De la: gabry_0979, la data 2008-09-22 02:59:53
De la: Kathara, la data 2008-09-22 02:05:52alexandreea_24

Nu, nu mi-ai stalcit numele si iti multumesc pentru asta. In rest, ce sa zic - cu exceptia unor platitudini (o fi vreun semn?) n-am inteles nimic din comentariul tau. Asa ca imi permit sa iti sugerez lectura unui anume Maiorescu, Titu poate inveti ce va sa insemne concizia.

oh, you are so smart....oh, yes, yes, yes....

Ironia e o arma a spiritelor fine, deci nu e cazul sa te dernjezi.

oh, dear... (am elevi mai inspirati ca tine, tesoro ...eu mi-as face griji in locul tau...te cam plictisesti, eh? stai in casa, nu iesi, stai pe net...pacat... cheers)

Da, ma plictisesc teribil oamenii ca tine. Ai ceva de spus? Esti capabila sa-l exprimi intr-o maniera coerenta? Daca nu, vezi-ti de treaba! Cat despre elevii tai, e clar ca s-au nascut sub o stea nenorocoasa din moment ce isi depasesc cu atata usurinta maestra.
Kathara
Postat pe 23 Septembrie 2008 20:41
irinandreea nu mai fi asa sigura k toate se casatoresc cu arabi pt bani...ok marea majoritate ,,dar sunt si exceptii....k nu toate sunt limitate, nu au scoala sau mor de foame.Sunt fel si fel de situatii si fiecare are cate o poveste diferita ....deci nu iti mai da tu cu parerea pt ''toti'' k nu e cazul.

Postat pe 23 Septembrie 2008 22:44
EI!EI ce iehovistii , sambetisii, si cine stie ce fel de religii noi au aparut ,de la revolutie incoace... credeti ce sunt mai bune decat islamul , sau, budhismul de ce toata lumea doar de islam vorbiti si voi de alta religie ... ce cine isi omoara copilul in numele religieií!!! .... ... pe mine nu m-a deranjat niciodata religia sau originea vecinului,colegului, sunt oameni buni si rai in fiecare natie indiferent de religie sau culoarea pielii
30Dana
Postat pe 23 Septembrie 2008 23:39
De la: elmasri, la data 2008-09-23 22:44:34irinandreea nu mai fi asa sigura k toate se casatoresc cu arabi pt bani...ok marea majoritate ,,dar sunt si exceptii....k nu toate sunt limitate, nu au scoala sau mor de foame.Sunt fel si fel de situatii si fiecare are cate o poveste diferita ....deci nu iti mai da tu cu parerea pt ''toti'' k nu e cazul.

Era o exprimare subinteleasa a exceptiilor cauzata de nevoia de concizie. Este absurd sa crezi ca toti membrii unui grup atat de extins se comporta intr-un mod identic. S-a spus deja ca exista si exceptii si ca ele sunt lasate de-o parte in acest topic (ca doamna din Brasov care s-a convertit strict din convigere, fara ajutorul unui buzunar samd).
Kathara
Postat pe 24 Septembrie 2008 09:50
De la: dellos, la data 2008-09-23 18:39:04Buna!Findca ati abordat subiectul asta as vrea sa va spun ca sant si eu casatorita cu un musulman,(cetatatean turc) de 8 ani de zile dar lucrurile nu stau asa ca si in Turcia.Deci daca ne-am casatorit legal,asta nu inseamna ca eu ar fi trebuit sa imi schimb religia sau portul.In nici un caz! Vara ma imbrac foarte ...lejer ,si iarna foarte gros asta nu inseamna ca daca ne-am casatorit trebuie sa ma casatoresc si cu religia lui.Pe lumea asta nimeni nu isi alege locul unde ar dori sa se nasca,parintii si religia.Cum ne-a dat D-zeu la fiecare. Da ne iubim,ne respectam,el pe mine ,eu pe el.Eu mananc carne de porc,el nu,dar intr-adevar ii respect dorinta si gatesc daca chiar am pofta sa mananc ceva din carne de porc,separat in alte oale cratite etc.Niciodata nu mi-a interzis nimeni nimic.Socrii mei sant in Turcia am fost acasa la ei,si mergem inclusiv in concedii acolo dar nu stiu cum sa zic chiar nu m-am simtit data la o parte deloc si asta datorita lui ptr ca daca e ptr mine atunci se face luntre si punte si nu permite nimanui sa se bage intre noi.Se poate totusi sa fie si el o exceptie de la regula ca am vazut eu destui musulmani care sant doar asa de fatada ca in rest.......0 .V-am scris asa doar sa stiti ca mai exista si exceptii

Foarte frumos. Ma intreb insa copiii ce religie vor avea ... am eu, asa, un presentiment ...
Kathara
Postat pe 24 Septembrie 2008 09:51
bravo irinaandreia, ma regasesc in cuvintele tale, o musulmanca e clar inferioara. O sa fie greu sa recunoasca vreuna asa ceva pentru ca au capatat mandria musulmanilor, eu zic sa va feriti de ele, sunt pline de energie negativa, ele acasa tac si strang in ele si ies pe forum sa ne spuna ce frumoasa-i viata pagana.Sa ne vedem de viata noastra ca niste adevarati crestini ortodocsi si sa lasam aceste persoane care nu mai sunt in grija Domnului sa caute linistea pe care au pierdut o.
lover_woman
Postat pe 24 Septembrie 2008 16:28
ma gandesc oare de ce marinela1989 si a inchis contul..oare si a schimbat parerea??

Postat pe 24 Septembrie 2008 18:25
daca ar veni un print arab si mi-ar pune lumea la picioare, m-ar lua de nevasta, m-ar respecta, ar vedea ce fata buna sunt si m-ar aprecia....m-as asimila imediat!...destul cat am suportat de la ortodocsii pe care i-am iubit sincer!...sa duca ei natia mai departe nu sa mai apese si asta pe fragilii mei umeri!

Postat pe 24 Septembrie 2008 21:19
ba chiar poate sa nu fie print iar lumea care mi-o pune la picioare sa fie doar dragoste lui mare (nu bani)....daca ma iubeste sincer si ma ocroteste eu ma asimilez!....imi pun si val!

Postat pe 24 Septembrie 2008 21:33
De la: dellos, la data 2008-09-23 18:39:04Buna!Findca ati abordat subiectul asta as vrea sa va spun ca sant si eu casatorita cu un musulman,(cetatatean turc) de 8 ani de zile dar lucrurile nu stau asa ca si in Turcia.Deci daca ne-am casatorit legal,asta nu inseamna ca eu ar fi trebuit sa imi schimb religia sau portul.In nici un caz! Vara ma imbrac foarte ...lejer ,si iarna foarte gros asta nu inseamna ca daca ne-am casatorit trebuie sa ma casatoresc si cu religia lui.Pe lumea asta nimeni nu isi alege locul unde ar dori sa se nasca,parintii si religia.Cum ne-a dat D-zeu la fiecare. Da ne iubim,ne respectam,el pe mine ,eu pe el.Eu mananc carne de porc,el nu,dar intr-adevar ii respect dorinta si gatesc daca chiar am pofta sa mananc ceva din carne de porc,separat in alte oale cratite etc.Niciodata nu mi-a interzis nimeni nimic.Socrii mei sant in Turcia am fost acasa la ei,si mergem inclusiv in concedii acolo dar nu stiu cum sa zic chiar nu m-am simtit data la o parte deloc si asta datorita lui ptr ca daca e ptr mine atunci se face luntre si punte si nu permite nimanui sa se bage intre noi.Se poate totusi sa fie si el o exceptie de la regula ca am vazut eu destui musulmani care sant doar asa de fatada ca in rest.......0 .V-am scris asa doar sa stiti ca mai exista si exceptii

sigur ca exista si exceptii.tu faci parte dintre ...putinele norocoase.

Postat pe 25 Septembrie 2008 00:34
De la: mahaui, la data 2008-09-23 00:46:06

integra zici??? hmmm, si personalitate?hmmm am sa iti raspund pe masura . dar nu acum,,, mai astept cateva zile , poat6e intre timp ...am sa reusesc ..ceea ce mi-am propus

cam mult iti trebuie ptr. un simplu raspuns....

Postat pe 25 Septembrie 2008 00:36
Ptr. mahaui
de ce te enervezi draga? ba se poate discuta cu noi dar la modul civilizat si nu discutii bazate pe minciuni,"lauda de sine nu miroase a bine". ia priveste un pic la colega ta cleopatra si vezi.....ti se pare ca poate purta o discutie civilizata,constructiva?

Postat pe 25 Septembrie 2008 00:40
De la: oana2fratila, la data 2008-09-24 16:28:54bravo irinaandreia, ma regasesc in cuvintele tale, o musulmanca e clar inferioara. O sa fie greu sa recunoasca vreuna asa ceva pentru ca au capatat mandria musulmanilor, eu zic sa va feriti de ele, sunt pline de energie negativa, ele acasa tac si strang in ele si ies pe forum sa ne spuna ce frumoasa-i viata pagana.Sa ne vedem de viata noastra ca niste adevarati crestini ortodocsi si sa lasam aceste persoane care nu mai sunt in grija Domnului sa caute linistea pe care au pierdut o.

aici chiar ai dreptate si exemplul cel mai bun e cleopatra.

Postat pe 25 Septembrie 2008 00:42
Discutia asta incepe sa semene cu discutia despre homosexuali. Fiecare are dreptul sa isi traiasca viata asa cum gaseste de cuviinta. Si ce daca unele fete aleg sa se casatoreasca cu musulmani? Asta e alegerea lor asa ca respectati-o asa cum ele va respecta alegerea voastra. Nu zice nimeni ca religia musulmana e cea mai buna dar pana la urma e religia lor, nu? Ce drept avem noi sa ii criticam?Fiti sigure ca un barbat capabil sa isi loveasca sotia o va face indiferent daca religia ii permite sau nu. Din cate stiu eu bunul simt nu e o chestie care tine de religie.
rosebud
Postat pe 25 Septembrie 2008 12:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce sa fac 9 De la: kudika117390 23 Martie 2010 16:57
religia intr-o relatie 244 De la: elle4u 23 Septembrie 2012 12:11
Nu mai stiu ce imi doresc... 10 De la: kudika058051 19 Noiembrie 2009 23:23
In ce tinuta vestimentara stati prin casa in viatza de zi cu zi?? 25 De la: mkdisk 19 Octombrie 2009 11:10
kirie 14 De la: deep_silence 16 August 2009 23:41