Setari Cookie-uri

Ce-i domnule cu romancele astea care vor sa fie asimilate si inca in propria tara ?

De la: wolfy, la data 2008-12-04 21:10:02Femeile care poarta hijab, care se convertesc la islam sunt inferioare nu neaparat fiindca asa le privim noi, ci fiindca aleg de buna voie sa treaca la o religie care spune foarte clar ca femeile sunt inferioare barbatilor prin natura lucrurilor(barbatul e cu o masura peste femeie) si prin drepturi( el are dreptul sa se casatoreasca cu patru in acelasi timp, are obligatia sa o bata fiindca nu e ascultatoare). Apoi, faptul ca uita ce au fost ele pentru niste barbati arata ca se pun pe o pozitie inferioara din start: aleg subordonarea fara sa clipeasca.

Nu trebuie sa stau in casa cu un musulman ca sa ii cunosc pe ei suficient de bine incat sa pot vorbi despre obiceiurile lor si despre islam. Sa nu uitam ca inima islamului e Coranul.

tata e turc,deci e musulman . mama e romanca. am 2 unchi casatoriti cu romance . uite ca nici una nu a mancat bataie,si nici eu sau verisorii nu am mancat bataie ! si uite ca numa noi am trait in romania ! restu au plecat toti in turcia . uite ca niciunu nu a avut 4 femei in acelasi timp ! si uite ca toate femeile din familie am stat la aceasi masa cu barbatu si am avut aceleasi drepturi. vorbiti in necunostinta de cauza . dak 20 la suta din musulmani sunt teroristi toti sunt ! habar nu aveti ce e islamul !
lilutza09
Postat pe 9 Februarie 2011 14:08
Cred ca si tu, faci aceeasi greseala. Daca ai tai sunt buni, nu inseamna ca sunt toti.
Cand citesti sau auzi despre lapidare, cand citesti sau auzi ca o romanca a reusit sa fuga si sa revina in tara, pierzandu-si copilul definitiv, ce iti spui? Ca minte? Sau ca voi sunteti norocoase si uite, domne, ce pot face ALTII?

Daca intreaga omenire lupta impotriva terorismului, o fi intreaga omenire nebuna? Or fi toti mincinosi? Si-or pune europenii singuri bombe sa sara in aer? Or fi crestini aia de ingroapa femeile pana la gat si le omoara cu pietre? Or fi crestini aia de mutileaza muierea pentru orice act de nesupunere?

Repet, esti o norocoasa. Nici tu nu cunosti islamul.
rashela
Postat pe 9 Februarie 2011 15:49
nu cred ca ne pierdem noi identitatea nationala dar cred ca ne cam caciulim in fata strainilor (si mai ales a celor cu bani)
am obs de ex aici in tara o f buna parere despre aia din vest (care multi din ei sunt de facutra cel putin dubioasa)....darrr de ex am obs si o atitudine nu foarte ok fata de chinezi. Stau si ma intreb de ce?in fond aia chair nu ne-au facut niciodata nimic
cred ca romanul tb sa invete sa stea un pic mia drept si sa nu se mai ploconeasca atata in fata un Vest si asa depasit si fara viitor oricum
Cat despre musulmani...cazul tb analizat mai atent. Unii din ei cam incerca sa isi impuna punctul de vedere si obiceiurile si in alte tari decat ale lor. Ramane de vazut daca e un curent majoritar sau unul minoritar.
Un alt lucru ciudat este ca de ex eu sunt mai mandru de tara mea desi nu am deloc neam de roman in mine...dar colegii mei mai toti vor sa emigreze si considera ca tara asta nu merita.asta mi se pare paradoxal
Fahnell
Postat pe 16 Februarie 2011 13:11
De la: rashela, la data 2011-02-09 15:49:34Cred ca si tu, faci aceeasi greseala. Daca ai tai sunt buni, nu inseamna ca sunt toti.
Cand citesti sau auzi despre lapidare, cand citesti sau auzi ca o romanca a reusit sa fuga si sa revina in tara, pierzandu-si copilul definitiv, ce iti spui? Ca minte? Sau ca voi sunteti norocoase si uite, domne, ce pot face ALTII?

Daca intreaga omenire lupta impotriva terorismului, o fi intreaga omenire nebuna? Or fi toti mincinosi? Si-or pune europenii singuri bombe sa sara in aer? Or fi crestini aia de ingroapa femeile pana la gat si le omoara cu pietre? Or fi crestini aia de mutileaza muierea pentru orice act de nesupunere?

Repet, esti o norocoasa. Nici tu nu cunosti islamul.

il cunosc foarte bine. ceea ce vreau sa zic e ca nu are nimic de a face islamul cu identitatea noastra nationala.. si cred k nu s'a trecut nici o femeie la musulmani fara sa cunoasca islamul sau legile lor !! voi nu stiti ce inseamna preagtirea pentru islam. acolo inveti toate regulile lor !! la fel cum inveti si pedepsele. si nu stiu de nici o romanca sa fie furata din romania si dusa acolo si vaai abia a reusit sa scape. nu am nimic impotriva lor, le compatimesc... dar fiind date atatea cazuri in mass-media de ce s'au dus ??
lilutza09
Postat pe 17 Februarie 2011 16:21
De la: Fahnell, la data 2011-02-16 13:11:07nu cred ca ne pierdem noi identitatea nationala dar cred ca ne cam caciulim in fata strainilor (si mai ales a celor cu bani)
am obs de ex aici in tara o f buna parere despre aia din vest (care multi din ei sunt de facutra cel putin dubioasa)....darrr de ex am obs si o atitudine nu foarte ok fata de chinezi. Stau si ma intreb de ce?in fond aia chair nu ne-au facut niciodata nimic
cred ca romanul tb sa invete sa stea un pic mia drept si sa nu se mai ploconeasca atata in fata un Vest si asa depasit si fara viitor oricum
Cat despre musulmani...cazul tb analizat mai atent. Unii din ei cam incerca sa isi impuna punctul de vedere si obiceiurile si in alte tari decat ale lor. Ramane de vazut daca e un curent majoritar sau unul minoritar.
Un alt lucru ciudat este ca de ex eu sunt mai mandru de tara mea desi nu am deloc neam de roman in mine...dar colegii mei mai toti vor sa emigreze si considera ca tara asta nu merita.asta mi se pare paradoxal

si nu ti se pare ciudat sa auzi vorbind de identitate nationala cand jumate din populatia romaniei e plecata in strainatate ?? nu ti se pare ciudat ca romania se inchina in fata vestului ?? nu ti se pare ciudat ca un roman in spania ce se considera un adevarat rooman sa vorbeasca spaniola pe strada cu prietenii lui romani pentru ca ii e rusine de ceea ce e ?? acolo pierde romanu identitatea nationala !! knd lasa capul jos calcat in piciore !!!
lilutza09
Postat pe 17 Februarie 2011 16:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
i am a woman in search of a woman 54 De la: kudika019156 26 Mai 2009 22:50
cum definiti dragostea adevarata ? 42 De la: kudika183384 12 August 2010 21:12
obsesie sau ce? 33 De la: thadoog 6 Iunie 2009 09:23
daca stie cineva...... 3 De la: kudika083965fericita 7 Mai 2012 19:48
o nelamurire ... 16 De la: adina234 11 Aprilie 2011 13:13