Setari Cookie-uri

dragoste neconsumata

Ce parere aveti despre asemenea dragoste? Un inceput frumos, sentimente adevarate, dar totul a trebuit redus la tacere din cauza circumstantelor, sa zicem...o distanta foarte mare...Crezi ca timpul vindeca totul, ca ochii care nu se vad se uita, iti vezi de viata ta, trec anii, dar sentimentele tale persista. De ce timpul n-a putut alunga sentimentele?Lumea nu ma intelege, spune ca sunt nebuna sa ma gandesc la o persoana care a iesit demult din viata mea,o perioada m-am cosiderat si eu asa, ca nu gaseam o explicatie logica.Am mai avut o relatie, dar sincer de cand m-am indragostit de el n-am mai putut sa ma indragostesc d altcineva, si au trecut cativa ani de atunci. Astept pareri...aveti si voi o dragoste neconsumata?...undeva am citit ca o dragoste neconsumata poate sa arda mocnit ani de zile, dar este de ajuns o singura scanteie ca sa rabufneasca cu o forta nebanuita si atunci nimeni si nimic n-o mai poate opri! frumos...
DeeaCatalina
Postat pe 27 Iulie 2008 19:32
Imi spui te rog ce inseamna "inceput" ?Ca perioada de timp bineinteles.Din cate imi dau seama nu prea cunosti persoana respectiva .Daca o cunosteai poate ca n-o mai iubeai .Si de-o iubeai in continuare si te iubea acest sentiment invingea distanta .

Postat pe 27 Iulie 2008 19:39
E o poveste foarte lunga...fizic am fost f putin impreuna,cateva intalniri,apoi am tinut legatura prin telefon cam un an.El a mai avut o relatie la distanta 5 ani d zile,care s-a sfarsit. O sa iti spun ca atunci cand l-am cunoscut am simtit ca il cunosc de o viata, si sentimentul a fost reciproc.Nu numai ca il cunosc, il simt si el pe mine, simte cand sufar...sunt f multe lucruri d spus aici care n-au o explicatie logica in legatura dintre noi.
DeeaCatalina
Postat pe 27 Iulie 2008 19:44
Nu mi se pare prea realist sa te implici atat .Unii oameni simt nevoia unui confident , unei persoane la distanta atunci cand : le e teama sa se implice intr-o relatie reala sau cand au o relatie dar partenerul ii dezamageste ,are unele lipsuri(lipsurile astea si le completeaza prin persoana de la distanta-care nu dezamageste niciodata fiindca nu are posibilitatea )Incearca sa reduci distanta daca e posibil sau sa-ti gasesti pe cineva aproape .Bineinteles ca eu nefiind persoana implicata pot doar sa-mi dau cu parerea si decizia finala iti apartine .

Postat pe 27 Iulie 2008 20:32
dragostea neconsumata e cea mai nimicitoare cred ma ,te poate duce la nebunie , eu spun pt ca am trecut prin asta, au trecut 4 ani de atunci si inca il mai iubesc, dar situatia mea e mult mai complicata, noi n am fost impreuna pt ca nu era posibil era o dragoste imposibila, el insurat, eu maritata...ne am putut intalni f putin dar niciodata n am facut dragoste pana la capat si crede ma se poate innebuni de dorinta...te macina te distruge o asemenea dragoste..incearca sa iesi daca ai scapare , incearca sa ti cauti pe altcineva desi stiu ca nu e usor, el te intelegea din priviri , stia cand esti trista sau fericita,,,e cv f rar si unic care s e poate intampla intre doi oameni...bafta
miha_yt
Postat pe 27 Iulie 2008 20:54
De la: Marinela1989, la data 2008-07-27 20:32:50Nu mi se pare prea realist sa te implici atat .Unii oameni simt nevoia unui confident , unei persoane la distanta atunci cand : le e teama sa se implice intr-o relatie reala sau cand au o relatie dar partenerul ii dezamageste ,are unele lipsuri(lipsurile astea si le completeaza prin persoana de la distanta-care nu dezamageste niciodata fiindca nu are posibilitatea )Incearca sa reduci distanta daca e posibil sau sa-ti gasesti pe cineva aproape .Bineinteles ca eu nefiind persoana implicata pot doar sa-mi dau cu parerea si decizia finala iti apartine .


N-am simtit nevoia unui confident, cand l-am cunoscut eram cu altcineva, dar m-am indragostit de el,n-am vrut, pur si simplu s-a intamplat, si ne-a luat pe nepregatite pe amandoi.De ce imi zici sa gasesc pe cineva aproape?Crezi in zicala"cui pe cui scoate" nu?Ei bine, am avut pe cineva aproape, o relatie in care m-am bagat sa il uit pe EL, dar nu mi-a iesit.Si el si-a gasit pe cineva aproape, dar hopa...relatia lor nu merge.Am ratat amandoi cand am cautat in alta parte.Sa fie o coincidenta?
DeeaCatalina
Postat pe 27 Iulie 2008 20:57
De la: miha_yt, la data 2008-07-27 20:54:34dragostea neconsumata e cea mai nimicitoare cred ma ,te poate duce la nebunie , eu spun pt ca am trecut prin asta, au trecut 4 ani de atunci si inca il mai iubesc, dar situatia mea e mult mai complicata, noi n am fost impreuna pt ca nu era posibil era o dragoste imposibila, el insurat, eu maritata...ne am putut intalni f putin dar niciodata n am facut dragoste pana la capat si crede ma se poate innebuni de dorinta...te macina te distruge o asemenea dragoste..incearca sa iesi daca ai scapare , incearca sa ti cauti pe altcineva desi stiu ca nu e usor, el te intelegea din priviri , stia cand esti trista sau fericita,,,e cv f rar si unic care s e poate intampla intre doi oameni...bafta


Imi pare rau ca s-a intamplat asa la voi...eu am avut o relatie cu compromisuri, in care m-am mintit singura ca sunt indragostita tocmai pt ca imi doream asta, si nu o sa mai fac niciodata greseala asta.Daca e sa ma indragostesc de altcineva, o sa se intample,eu nu mai caut in alta parte, nu mai compar, nu mai caut un inlocuitor,nu ma mai mint singura.
DeeaCatalina
Postat pe 27 Iulie 2008 21:04
Draga Deea crede-ma ca nu stiu ce sa spun....Dar relatia cu cel de aproape s-a terminat din pricina incompatibilitatii dintre voi sau a faptului ca tu gandindu-te la celalalt nu te-ai putut concentra , n-ai putut sa-i observi calitatile ?Crede-ma ca tot ce e departat , exotic ,strain ne atrage si ni se pare perfect insa daca te uiti mai bine nu e tocmai asa .De ce crezi ca nu ne indragostim niciodata de barbati pe care-i stim de mai demult sau dintotdeauna .Mereu e un misterios necunoscut despre care nu stim nimic si caruia ii atribuim toate calitatile bune din lume .Eu zic sa :1. incerci sa-l cunosti foarte bine 2. daca-l cunosti indeajuns si crezi ca va potriviti sa lupti pentru asta , pentru a va apropia si sa-i ceri si lui s-o faca .

Postat pe 27 Iulie 2008 21:05
De la: Marinela1989, la data 2008-07-27 21:05:58Draga Deea crede-ma ca nu stiu ce sa spun....Dar relatia cu cel de aproape s-a terminat din pricina incompatibilitatii dintre voi sau a faptului ca tu gandindu-te la celalalt nu te-ai putut concentra , n-ai putut sa-i observi calitatile ?Crede-ma ca tot ce e departat , exotic ,strain ne atrage si ni se pare perfect insa daca te uiti mai bine nu e tocmai asa .De ce crezi ca nu ne indragostim niciodata de barbati pe care-i stim de mai demult sau dintotdeauna .Mereu e un misterios necunoscut despre care nu stim nimic si caruia ii atribuim toate calitatile bune din lume .Eu zic sa :1. incerci sa-l cunosti foarte bine 2. daca-l cunosti indeajuns si crezi ca va potriviti sa lupti pentru asta , pentru a va apropia si sa-i ceri si lui s-o faca .


Nu m-am gandit la el cand eram in relatia cu cel de aproape, dar il simteam in sufletul meu. Ca si cum a fost o parte din mine dintotdeauna.Si nu e un om perfect, e un om cu calitati si defecte.Mersi pentru sfaturi.El e in state, eu in romania..si de curand am castigat la loteria vizelor..acum vorbim din nou dupa cativa ani de tacere.Nimic nu e intamplator...nici ziua in care ne-am cunoscut intamplator intr-un microbuz...
DeeaCatalina
Postat pe 27 Iulie 2008 21:12
Deea ! Asta inseamna ca e DESTINUL ! Am auzit undeva ca avem un suflet-pereche (sau sortit)si in afara acestuia nu putem fi cu nimeni (ca se termina dintr-un motiv sau altul) si cand il intalnim e o armonie totala din prima iar dupa aceea chiar daca mai avem mici probleme si intentionam sa-l lasam nu reusim sa punem in aplicare .Bafta !Singura cale e sa fiti impreuna .

Postat pe 27 Iulie 2008 21:25
De la: Marinela1989, la data 2008-07-27 21:25:40Deea ! Asta inseamna ca e DESTINUL ! Am auzit undeva ca avem un suflet-pereche (sau sortit)si in afara acestuia nu putem fi cu nimeni (ca se termina dintr-un motiv sau altul) si cand il intalnim e o armonie totala din prima iar dupa aceea chiar daca mai avem mici probleme si intentionam sa-l lasam nu reusim sa punem in aplicare .Bafta !Singura cale e sa fiti impreuna .


Mersi fain Marinela, foarte frumos ce ai scris...ma bucur ca mai sunt persoane care cred in suflete pereche...si eu cred si sunt sigura ca l-am intalnit, pana atunci nu credeam in conceptu asta, nici nu stiam ce inseamna...mersi inca o data ca ai inteles povestea.
DeeaCatalina
Postat pe 27 Iulie 2008 21:34

Postat pe 27 Iulie 2008 22:11
si eu am cautat un inlocuitor, stiu ce spui , n o faci special , ci asa ti cere inima , dar din asta se poate suferi din nou crede ma, eu iti doresc ca intr un final sa va puteti reintalni si sa puteti fii impreuna caci asta ar fi unica solutie, si cum spunea si marinela cred ca sunteti "suflet pereche", nu mai am dubii,asa ca nu mai poti fii cu nimeni cu adevarat chiar de incerci va fi in zadar... bafta ...
miha_yt
Postat pe 29 Iulie 2008 11:27
Miha, stiu ca din asta se poate suferi din nou...dar eu chiar am incercat prin toate metodele sa-l uit, sa scap de trecut...numai ca nu poti sa-ti silesti inima sa uite.Pana la urma am acceptat ca ce simt pt EL nu are cum sa dispara...oricate persoane intra in viata mea,si oricat timp ar trece..ai f mare dreptate.ca n-o sa ma mai pot implica cu adevarat intr-o alta relatie, si tot se va sfarsi...las timpul si Dumnezeu sa decida ce se va intampla.Mersi mult pentru cele scrise..sa fii iubita!
DeeaCatalina
Postat pe 29 Iulie 2008 23:37
Nu stiu daca asemanator cu ce traiesti tu, dar la un moment dat am trait si eu o iubire neimpartasita. Asta se intampla acum vreo 7 ani. El avea 20 de ani, iar eu 18 ... a fost prima mea dragoste ...a fost prima oara cand am simtit acea senzatie de fluturi in stomac, simteam ca nu am aer cand il vedeam, ma pierdeam cand vorbea cu mine, cand ma privea ... Dar sa nu intelegeti cumva ca am avut o relatie cu acel baiat. Aveam acelasi cerc de prieteni, ieseam impreuna la bar, la discoteca ... dar atat. Eu in schimb il iubeam, el pe mine ... nu. Desi o parte din prietenii nostri comuni mi-au spus de cateva ori ca si el ar avea ceva semtimente pentru mine, intre noi inafara unor priviri insistente din partea lui si cateva dansuri nu a fost nimic. Eram amici si atat, desi eu simteam mult mai multe pentru el ... dar nu am incercat niciodata mai mult ... Dar era ceva la baiatul acela care ma innebunea, ma contraria. Il surprindeam de multe ori ca ma priveste insistent, imi trimitea mesaje printr-o prietena ... dar atunci cand eram de fata nu facea nimic ... Tremuram in bratele lui cand dansam, visam ca intr-o zi o sa fie ceva mai mult intre noi, dar nu a fost ... M-am chinuit mult vazandu-l zi de zi si fiindu-i aproape, fara ca intre noi sa fie ceva.
Apoi eu am plecat la facultate intr-un alt oras, iar el am aflat dupa ceva vreme ca s-a casatorit ...
Nu dupa mult timp insa aveam sa imi gasesc si eu jumatatea, un baiat care mi-a aratat ce inseamna sa fii iubita si pentru care sunt in stare sa fac orice. Suntem impreuna de 4 ani si sunt fericita. Ciudat e ca, desi a trecut foarte mult timp de cand nu mai am vreo treaba cu primul cand ne vedem (rar) tot ma incearca un sentiment ciudat (pe care nici eu nu-l pot defini). Sa nu ma intelegeti gresit, imi iubesc actualul prieten enorm, dar mereu inima o sa-mi bata cu putere cand o sa-l vad pe primul, poate pentru ca nu am putut niciodata sa-mi impartasesc sentimentele fata de el ... nu stiu ...
diana2324
Postat pe 1 August 2008 12:24
Draguta povestea ta, imi aminteste de simpatiile din liceu.Doar niste priviri si atat,ce frumos era...iubiri adolescentine

Parerea mea e ca, asta e specifica varstei, cred ca fiecare am avut astfel de sentimente pt cineva care ne placea, dar nu il cunosteam indeajuns incat sentimentele sa se bazeze pe ceva.Doar din discutii ocazionale,priviri si dansuri nu poti cunoaste o persoana. Ma bucur ca esti fericita acum cu jumatatea ta


Cat despre sentimentul care te incearca atunci cand il mai vezi pe baiatul acela, si eu sunt de parere ca e din cauza ca nu s-a ajuns la mai mult intre voi.
DeeaCatalina
Postat pe 1 August 2008 15:22
AM AVUT SI EU PARTE DE-O PRIMA IUBIRE NECONSUMATA. AVEAM 18 ANI , ACUM 39.Desi am o fetita si sunt foarte fericita pentru acest lucru, n-am avut noroc sa am o relatie normala cu tatal acestei fetite minunate. Nu vreau sa intru in amanunte, i s-a pus pata pe-o colega de servici, si de atunci a ramas sechelat.Acum cateva luni am fost contactata de prima mea iubire,care evident e la mii de km distanta si e un tip respectabil, cu familie, copii etc. Nu vreau sa va spun decat un lucru. Nu sant genul de om sa-mi cladesc fericirea pe nefericirea altora, dar in momentul in care m-a contactat, prin mail, apoi telefonic, am fost atat de ravasita, bulversata, incat vreme de vre-o luna doua, eram o cu totul alta persoana, pluteam, si eram foarte fericita. La putin timp am revenit cu picioarele pe pamant, dar am fost foarte socata de reactiile pe care le-am avut, ca urmare a faptului ca a facut orice sa ma gaseasca, dupa 16 ani.E foarte normal sa se intample astfel de lucruri, dar am fost putin surprinsa si de modul cum l-am gasit, foarte rafinat,respectabil, responsabil. L-am intrebat de ce m-a cautat, am vorbit foarte deschis ca niste adulti, si mi-a spus ca nu stie de ce , doar ca simtea ceva in el , il impingea ceva sa ma caute sa vada cum o duc.Am comunicat mult, dar exact ca unui confident, si am fost surprinsa de telepatia si feed-backul extraordinar care ne lega.DAR, doar atat, oricum , ce-am simtit, a fost ceva unic ,si m-am bucurat ca mai sunt capabila de sentimente profunde, miscatoare, fluturi la stomac, asa cum spun specialistii. Eu sunt convinsa ca multe cupluri, nu-si recunosc adevaratele sentimente, multe traiesc in minciuna, cum am trait si eu, dar este extraordinar, sa mai simti , chiar si odata la 16 ani fluturasi , altii nici la acest interval nu-i simt. E bine sa ne bucuram din plin de putinele emotii, prin care trecem,dar mai ales sa ne bucuram de ceea ce avem, si de ceea ce ni se da. Toate se compenseaza in viata, nu le poti avea pe toate, si nici nu-i recomandat
grumezamihaela
Postat pe 4 August 2008 00:12
Deea, dacacsentimentele sunt profunde si puternice, nu le alunga nimeni si nimic...nici macar timpul!daca tu simti ca trebuie si merita sa lupti pentru o astfel de iubire, lupta acum cat mai poti si mai ai timp..
alina_marian2
Postat pe 4 August 2008 00:20
prima mea iubire a fost o dragoste platonik neconsumata.il iubeam cu o forta de ii simteam prezenta.odata era un spectacol si foarte aglomerat dar am simtit acea emotie si cand m-am uitat in spate era el,nu am avut curajul sa il strig.ani au trecut dar sincer nu am mai iubit niciodata asa sa ii simt prezenta.fiecare iubire e diferita si totusi pe EL dak ar veni sa imi spuna acum k ma iubeste si vrea sa fim impreuna as spune nu ptr k nu as putea strik sentimentele acelea pure pe care le aveam atunci pe ceia ce ar insemna azi o relatie.el va ramane ptr totdeauna in sufletul meu k prima mea iubire adolescentina si am inchis-o demult si am aruncat cheita.CAM ASA AR TREBUI SA FACI SI TU.POATE TE GANDESTI MEREU LA EL DE ACEEA NU MAI POTI IUBI. SUNTEM EXACT CEIA CE GANDIM. LASA-TI PORTITA SUFLETULUI DESCHISA UITA TRECUTUL, INGROAPA-L .NU TE MAI GANDII LA EL.TRAIESTE IN PREZENT SI AI A VEZI K TOTUL VA FI BINE!
s26
Postat pe 4 August 2008 00:39
De la: s26, la data 2008-08-04 00:39:49CAM ASA AR TREBUI SA FACI SI TU.POATE TE GANDESTI MEREU LA EL DE ACEEA NU MAI POTI IUBI. SUNTEM EXACT CEIA CE GANDIM. LASA-TI PORTITA SUFLETULUI DESCHISA UITA TRECUTUL, INGROAPA-L .NU TE MAI GANDII LA EL.TRAIESTE IN PREZENT SI AI A VEZI K TOTUL VA FI BINE!


Atata timp cat nu mi-a gresit niciodata, nu m-a dezamagit niciodata,nu m-a facut sa sufar niciodata, nu am cum sa imi innabus sentimentele astea, nu am motive...Trecutul nu mai am cum sa il las in urma, acum el ma ajuta sa ajung cu bine in state, sa ma acomodez..o sa fie sprijinul meu.cum as putea sa il uit??Din contra..chestia asta se adanceste tot mai tare...
DeeaCatalina
Postat pe 4 August 2008 11:34
De la: grumezamihaela, la data 2008-08-04 00:12:22AM AVUT SI EU PARTE DE-O PRIMA IUBIRE NECONSUMATA. AVEAM 18 ANI , ACUM 39.Desi am o fetita si sunt foarte fericita pentru acest lucru, n-am avut noroc sa am o relatie normala cu tatal acestei fetite minunate.Toate se compenseaza in viata, nu le poti avea pe toate, si nici nu-i recomandat


Imi pare sincer rau ca nu ai relatia pe care ti-ai dorit-o cu sotul tau. N-as vrea sa ma complac intr-o relatie in care ma mint singura, am facut-o o data si nu mi-a fost bine deloc.Sincer, daca nu iubesc cu adevarat prefer sa raman singura, altfel doar imi complic viata si si-asa sunt atatea probleme in viata asta...
DeeaCatalina
Postat pe 4 August 2008 11:39
dragoste neconsumata....eu cred ca punem prea mult accent pe partea fizica. de ce spun asta? pentru ca relatia respectiva din adolescenta e asa frumoasa si ne ramane in suflet tocmai pentru ca a ramas asa. pentru ca ne punem sufletul fara sa ne gandim la suferinte,pentru ca inca mai credem in povesti cu happy end. nu ne construim garduri de aparare.simtim nu gandim. sunt cele mai pure sentimente ale noastre cu care nu ne vom mai intalni in viata. la mine cel putin asa a fost.(pana acum). si ok...fiecare isi continua viata...cum poti...cum poate si isi alege fiecare din noi.
eu am fost cu strunful meu vreo 7 luni...nu am ajuns la sex dar ne jucam si noi ca toti adolescentii. la un moment dat s-a terminat..fara explicatii fara nimic. ca sa ne intalnim acum,dupa 6 ani, cand fiecare e implicat intr-o relatie serioasa si foarte serioasa, sa vorbim o noapte intreaga, sa ne plimbam si sa ne implinim un vis din copilarie...sa vedem rasaritul.a fost superb..am vorbit...despre tot ce pot vorbi doua persoane dar si despre noi...sa imi zica ca lui nici acum nu i-a trecut si ca nu a putut sa treaca peste. si sa simtim o legatura speciala intre noi....fiecare dorind din cand in cand..o data la 6 ani..sau poate mai mult sa ne intoarcem la punctul de inceput...am vorbit,ne-am zambit,ne-am tinut in brate si ne-am amintit...nu sarut sau altceva. si cu toate astea nici unul nu va spune partenerului despre asta. de ce? pentru ca nu ar intelege.nici noi nu am intelege. doar noi intelegem ceea ce ne leaga inca...si probabil ca vom contiua sa ne intalnim asa,o data la cativa ani, sa pierdem o noapte povestind si aduncandu-ne aminte. sau poate ca ne vom intalni la un moment dat si vom ramane impreuna...doar lui i-am fost 100% fidela, doar pe el l-am simtit my soul mate...
si ce e mai rau e ca..in momentul in care m-a intrebat daca sunt fericita...parca mi-a bagat un cutit in inima...nu exagerez cu nimic,nu am talent la scris, sa infloresc sau mai stiu eu ce...
ce as fi putut sa ii spun?ca am fost fericita cu adevarat doar atunci? nu mai are rost.cert este ca mereu voi avea fluturasi in preajma lui, mereu imi voi dori sa stiu de el...si cel mai rau...ca ii doresc sa fie fericit...cel mai fericit cu cine alege...
nu stiu daca il mai iubesc...nu cred..mi-ar fi frica sa reiau o relatie cu el...sa continuam de unde am lasat,...ne-am schimbat...el s-a schimbat...la fel si eu...nu stiu..dar e frumos sa visezi din cand in cand....
mai bine pastram acele amintiri in suflet pentru ca sunt printre putinele care sunt cu adevarat pure din noi...
ionica_andreea
Postat pe 13 August 2008 12:06
Eu, sincer, nu pot sa spun decat ca stiu ce inseamna...am simtit-o pe propria-mi piele, o simt, o voi simiti-o mereu. Nu stiu de ce e asa, nostalgii, regrete, vise, realitate...contradictii de cele mai multe ori.
rmari
Postat pe 14 August 2008 12:36
Eu cred ca o dragoste neconsumata, daca e dragoste sincera, iti ramane in suflet pt totdeauna.Mai ales ca nu are un final, in inima ta inca traieste.
DeeaCatalina
Postat pe 14 August 2008 15:54
Dragostea neconsumata, mai ales daca e si prima e cea mai grea - stiu pentru ca si eu am trecut prin ceva asemanator.
Kathara
Postat pe 30 August 2008 11:50
De la: Kathara, la data 2008-08-30 11:50:36Dragostea neconsumata, mai ales daca e si prima e cea mai grea - stiu pentru ca si eu am trecut prin ceva asemanator.

draga kathara:si ai reusit sa treci peste?ai reusit sa uiti...sa fii indiferenta?
DeeaCatalina
Postat pe 30 August 2008 13:41
Catalina, spui ca dragostea ta e contra circumstantelor si cred ca inteleg cam de ce...Dar daca e vorba doar de distanta, atunci mai ai sanse, sunt convinsa, o astfel de poveste inseamna atat de mult...inseamna suflet daruit neconditionat...iar daca el merita si iti impartaseste aceleasi sentimente, nu se poate sa nu gasiti macar o clipa de fericire iarasi...Daca sunt mai multe contra "circumstantelor"(castorie, copii etc) e complicat...taaare complicat, dar viata poate sa fie atat de imprevizibila...Bucura-te de orice clipa care te leaga de el...Eu iti doresc numai fericire!
rmari
Postat pe 31 August 2008 18:54
Iti multumesc rmari.La toti ne vine randul, cand ne intalnim sufletul pereche simtim dragostea cea adevarata,pana la el doar iluzii.Eu stiu ce spun pt. ca am incercat toate metodele sa-l uit,la inceput eram sigura ca o sa reusesc,dar pe masura ce trecea timpul nu intelegeam de ce nu trece...incercam sa ingrop aceste intrebari,sentimentele,dar reuseam doar sa ma mint singura pt. o anumita perioada, si ajungeam apoi in acelasi punct.Si m-am saturat sa ma mint singura.Te pup, ai grija de tine si iti doresc si eu tot ce e mai frumos pe lumea asta!
DeeaCatalina
Postat pe 31 August 2008 23:06
Buna...simt nevoia sa scriu despre asta.Sa va scriu voua,nu va cunosc, dar din partea cunoscutilor primesc doar replici taioase, parca toti sunt impotriva mea, toti ma ridiculizeaza pt ce simt, ma cred nebuna, Nu mai suport...

culmea, persoane care nu-l cunosc deloc,imi spun sa nu am incredere in el.cu ce drept il judeca?ma doare asta, ma doare cum pot fi atat de rai oamenii, cum pot judeca pe cineva fara sa fie in cunostinta de cauza.
pe mine ma cred nebuna, mie imi zic sa nu am incredere in el...nu-mi doresc decat sa vina ziua aceea in care vor vedea cat s-au inselat, atat in privinta mea,cat si a lui.

DeeaCatalina
Postat pe 11 Septembrie 2008 01:03
...dragoste neconsumata...cred k toate am trecut prin asta...si pe mine ma mai trec fiori cand ma gandesc la el...nu a fost mare lucru intre noi...dupa un un an in care am oftat dupa el (era acum vreo 6 ani:D) intr-o seara la discoteca...s-a intamplat fericirea...doar k nu a durat prea mult pt k asa au fost circumstantele si nu s-a putut continua..a ramas doar atat. De atunci ma suna uneori, suntem amici, dar mereu pare ceva mai mult decat atat, iar eu ma entuziasmez peste masura...chiar dak am pe altcineva, imi pun problema despartirii in cazul in care el mi-ar da un semn demn de luat in seama. De mentionat k si el are pe altcineva acum, dar se pare k de ceva timp relatia nu mai merge...oooff...sunt multe de spus...familiile noastre se cunosc, nu inteleg de ce dar sunt mereu studiata de parintii lui, cred k ma considera o amenintare...Nu stiu dak ne-am potrivi intru totul, dar sentimentul neimplinirii nu-mi da pace si tare as vrea sa ma ocazia sa aflu dak suntem compatibili:D...cu riscul unei dezamgiri...oricum ar fi mai bine decat ce simt acum
scumpy_me
Postat pe 11 Septembrie 2008 12:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mai astept sfaturi de la voi,cum sa cuceresti un barbat ? 14 De la: one_size 22 Ianuarie 2010 11:26
eu romanca-el turc.Sunt eu prea exagerata? 13 De la: printesaaaa_x 18 Ianuarie 2011 20:44
nu stiu ce sa fac, ce sa cred, un sfat va rog :( 43 De la: kudika107571 17 Octombrie 2010 00:28
varul meu a incercat sa se culce cu mine... 57 De la: lidiaolteanu 29 Ianuarie 2010 12:10
nu stiu ce sa inteleg din comportamentul lui 8 De la: scorpyoW 14 Ianuarie 2011 21:18