Setari Cookie-uri

RAPORTAREA POZELOR !

fugi te spala in troaca porcilor ...ca pute carnea pe tine....ptiuuuu..fugi..marinela porcu..wolfy....si cine mai esti..fugi la porci cu tine....

Postat pe 8 August 2008 01:20
Voi chiar nu folositi mintea deloc? Cap ai minte ce-ti mai trebuie. Daca nu as avea protectie m-as arunca in gol ca fraiera? Daca nu as avea 'acoperire' as sta in banca mea. Cine se risca assa de dragu' de a vorbi cu cortul pardon harenul?

Postat pe 8 August 2008 01:20
Oana 'arhitecto' astept sa te confesezi pe site, sa ne uimesti cu studiile tale....daca exista.

Postat pe 8 August 2008 01:24
Daca v-as indragi as da fuguta in ferentari sau rahova. Pe acolo umbla vorba ca se poarta manifestarile voastre. Sa nu uitam de vocabularul de 'lady'.

Postat pe 8 August 2008 01:27
Hai oana astept. vreau sa dorm ca maine am program de distractie DE CALITATE mentionez sa nu se banuiasca vreun cort.....ceva.

Postat pe 8 August 2008 01:30
OMG!Ce aveti voi de impartit,nu stiu,insa oana e super,deci nu pot sa imi dau seama cum poate cineva sa vb asa despre ea...E pacat de voi sa faceti schimburile astea de jigniri,am mai zis-o va incarcati cu eergie negativa aiurea si stricati toate topicurile
sweetpink
Postat pe 8 August 2008 01:32
'Domnule' 'educat' pe la Oxford probabil cu asa maniere ti-ai dori copii asa 'repetenti'. Visati voi la notele mele. Dar raman doar vise. Din nefericire.

Postat pe 8 August 2008 01:35
Mai bine 'nimeni' ca mine decat apartenenti la mahala. Centurista si nimeni? Pfffff nu ai nimerit-o imi pare rau. Poate data viitoare esti mai inspirat.

Postat pe 8 August 2008 01:37
penalista? Ce inseamna?

Postat pe 8 August 2008 01:39
Imi imbogatesc vocabularul nu alta. Sa nu auda a mea familie cu asa cuvinte ca ma dau afara cu asa exprimare.

Postat pe 8 August 2008 01:40
Dupa ce ca esti de nivel mahala stil si cultura 0 mai esti si neinteligent. Curvele vorbesc ca mine???? Doamne ce lipsa de minte la unele fiinte 'umane'.

Postat pe 8 August 2008 01:44
Se pare ca e timpul incheierii oana nu vrea deloc sa isi 'promoveze' institutia care a format-o pentru 'cariera' de a face veacu' pe site. Mai mult ca sigur nu are ce sa spuna. Daca nu mai aveti nimic de trancanit pardon spus ne luam ramas bun. Deeeeci mai aveti ceva de adaugat? Stef telefonul tau nu il am nici nu il vreau. Daca vreau sa ascult cum vorbesti tu fug in ferentari.

Postat pe 8 August 2008 01:50
Completare NU EU raportez pozele. Nu ma intereseaza. La cat de 'evoluati sunteti poate le raportati intre voi. In orice caz nu ma intereseaza subiectul. Sa fiu sincera nu cred nici in afirmatia lui aquarium, nu este exclus sa spus assa doar ca sa detensioneze atmosfera si scapa pe unii si pe altii de banuieli. Parerea mea. Dar la cum ati casunat pe wolfy si lydea nu m-as mira sa mai aiba cineva bunul simt elementar de a interveni si de a-si asuma ce nu face....dand-o pe gluma....in speranta de a elibera pe cineva de infernul vostru. Cand va porniti cu gramada nu mai are nimeni loc de voi. Nu stiu. Este doar o parere.

Postat pe 8 August 2008 02:00
Noapte buna la toata lumea. Eu nu mai am chef de circ. Stiti cum se spune.....obisnuinta e a doua natura. Daca vreti balacariti-va in continuare dar cu altii ca am treburi mai placute.

Postat pe 8 August 2008 02:03
snowyy, hai ca parca.., ploaia de flegme ce-ai primit-o.., ti-a mai spalat gura spurcata !! vad ca nu ai de gand sa ne mai sperii nici cu parchetul ,nici cu baietii tai,cum dreaq de te calmasi.. si mai vad ca-ti pregatesti bine revenirea pe topicul celalalt,unde trebuie sa te prezinti ca o tanara doamna cu doua Doctorate si sa dai replici cu iz intelectual.. VAI DE PASARICA TA DOMNISORICA,MAI FOLOSESTE-O DREAQ SI-N ALTE SCOPURI,NU NUMAI PENTRU URINAT !! cum ar sexul si obligatriu spalatul.. nu de alta,dar se vede ca duci lipsa mare la ambele capitole..Dispari ca vine dimineata si de te prind cotoharlele aici,ai pus-o rau de tot !!

Postat pe 8 August 2008 02:38
Pentru cultura mea. Ai de gand sa bati pe toti? Pe wolfy pe alex pe pinkis si care or mai fi? Bafta la munca de detectiv. Stii e o vorba. Cine n-are probleme cauta. Asa si tu. Cauta mama pe toti care te-au suparat. Vezi doar sa nu dai de dracu si el de tine ca nu stiu care o mai fugi mancand pamantul.

Postat pe 8 August 2008 03:36
Nu-ti fa probleme stef de viata mea. O duc bine mersi. Nu mai face aluzii la viata sexuala a altora vezi de ograda ta. Pare oana mai lipsita ca e plina de nervi si draci. Anyhow nu ma interesaza subiectul si nu ti-am cerut sfatul. La gura spurcata nu te intrece draga nimeni. Asa vorbesti si in familie? E asa frustrant ca nu toti vor sa fie inharem? Asta e....n-am ce-ti face. Viata e mai frumoasa de atat.

Postat pe 8 August 2008 03:42
Cand nu raspund nu inseamna ca m-am resemnat inseamna ca am altele mai importante de facut ceea ce va doresc si voua GET A LIFE una reala nu virtuala sau nu numai. Iar de procuratura o sa mai auziti daca e cazu' n-avea grija. M-am calmat? Am iesit ca nu traiesc si respir pentru a conversa cu voi.

Postat pe 8 August 2008 03:45
Oana draga nu ti-e rusine marturiseai? Stii cum se zice RESPECTANDU-I PE ALTII TE RESPECTI PE TINE. Deeeci respecta-te.

Postat pe 8 August 2008 03:49
tu ai curaj ca esti NIMENI pe site..!!!! nu tu poze ,nu tu varsta ,sau mai bine zis mai multe varste ,nu tu sex sau mai bine zis HERMAFRODIT (alex80)cu o gramada de usere facute la minut !! wolfy ..,esti un diavol,ud in chilotei.. Curaj au cei ce isi arata chipurile,familiile,schimba telefoane,se vad ,se cunosc si leaga prietenii !!! tu..,cine esti..??????? NIMENI sau DIAVOLUL.. !! spui ca ai paza si relatii,vii si jignesti,provoci si dupa vrei sa iesi ca uleiul la suprafata ,vrei sa pari imaculata..???? Asculta la mine ..,nici cu TRUPELE NATO ,pe forumul asta nu o sa mai ai loc..!! Te-ai luat de tot HAREMUL IN CARE SE AFLA OAMENI MINUNATI ,de NENUMARATE ori,de toti prietenii mei,de nevasta mea si vii acum si incerci sa te speli pe maini...,arata-ti fata animalica..,pe mine ma vezi,suna-ma ca ti-am dat telefonul,casa mi-o stii si familia, hai odata sa-ti vad fata sau poate preferi o intalnire cu nevasta mea.. te avertizez ca face cat 10 rebbella la un loc.....pentru mine ramai o TARATURA SUB ANONIMAT..si da-mi voie sa ma urinez pe diplomele tale

Postat pe 8 August 2008 04:05
De la: Snowyy, la data 2008-08-08 00:00:58Pacat de voi ca va dati in spectacol. Urat. Va da lectii fata aia lydea la 20 de ani.


poate nu ai observat ca lydeea a ajuns la o intelegere...cel putin cu mine...oricum ma plictisisem sa ma tot cert cu ea...si nu ajungeam nicaieri...asa cum nu ajungem nici cu tine...dar e o mare diferenta...tu nu esti inteligenta...debordezi de prostie...
tya103
Postat pe 8 August 2008 10:07
fa......,creatura fara chip!excremente ca tine ma fac sa ma dezbrac de caracter!inchide ochii si viseaza dreaq la Champs Elysées ca poate asa iti trece frustarea!rasista dracului..........ce ai fa cu jidanii de il faci pe stef jidan?te freca vreunul si nu a platit? te dai mare literata si nu stii cit au suferit jidanii astia ponegriti de tine pe parcursul istoriei? vai de capul tau!mergi la doctor ca suferi de mania persecutiei............si cind te vindeci pune osul la munca in loc sa fii invidioasa pe ce au realizat altii!

Postat pe 8 August 2008 10:22
De la: francia2008, la data 2008-08-08 10:22:28fa......,creatura fara chip!excremente ca tine ma fac sa ma dezbrac de caracter!inchide ochii si viseaza dreaq la Champs Elysées ca poate asa iti trece frustarea!rasista dracului..........ce ai fa cu jidanii de il faci pe stef jidan?te freca vreunul si nu a platit? te dai mare literata si nu stii cit au suferit jidanii astia ponegriti de tine pe parcursul istoriei? vai de capul tau!mergi la doctor ca suferi de mania persecutiei............si cind te vindeci pune osul la munca in loc sa fii invidioasa pe ce au realizat altii!





ASA E MAMA , BINE MAMA

Postat pe 8 August 2008 10:25
si inca ceva:studiile alea multe ale tale nici macar nu te ajutara sa scrii corect :Champs Elysées.........asa ca tot la portofele e locul tau desteptaciune!

Postat pe 8 August 2008 10:26
GREA FRANCEZA ,LA COADA PORCULUI

Postat pe 8 August 2008 10:33

Doamne,cata rautate!
alone
Postat pe 8 August 2008 11:28
oana,iubita...am ajuns la concluzia ca nu tre sa ne mai enervam ca ne ies riduri...iar bolnavele astea nu merita nici macar un rid de expresie...se ascunde ea in spatele unor cuvinte mari pe care nu le intelege nici macar cu dictionarul in fata...


calmeaza-te ca nu merita...daaaaaaaaaa...cu cea mai mare placere m-as intalni cu ea ca sa o-nvat cam ce inseamna sa ma calci pe bataturi prin simplul fapt ca mi-ai jignit prietenii.si cu siguranta va veni si vremea aia...
totusi nu pot sa inteleg de ce se ia de oameni deosebiti cum e francia...mafia...si mai ales stef?
Doamne,fetitzo!tu habar nu ai cu cine stai de vb.ai jignit niste oameni cu o cultura si o experienta de viata mult mai vasta decat a multora...ii cunosti ca sa le terfelesti imaginea in aberatii provenite cu siguranta de la o boala mintala?

sau probabil ai fost traumatizata in copilarie...spune...ca te putem ajuta...spre deosebire de tine noi suntem OAMENI cu suflete mari...
si stef nu se lauda cand spune ca are prieteni...are foarte multi prieteni printre care si eu...si daca il mai jignesti vre-odata iti sparg nasul ala la care nu-ti ajunge nimeni nici cu scara de pompieri

dar va trebiu sa stau la coada ca multi abia asteapta sa puna mana pe tine...MISS CULTURA P--I.
tya103
Postat pe 8 August 2008 14:02
permiteti-mi si mie sa fiu putintel reaaaaa plsssss....
fata asta scrie numai pe la ore mici..... nu se intampla cumva sa fie de la vreun videochat?????
doar curiozitate morbida...eeee cine stie????poa' ii vedem moaca si de aia nu isi pune poze...hmmmm nasol moment...
dandanaua_reloaded
Postat pe 8 August 2008 16:03
De la: stef80, la data 2008-08-07 21:02:32salut wolfy... imi esti prieten.. mergi la topicul tau,aveam o presimtire ca ai sa apari si tocmai am postat.. oi fi eu prost ,dar nu asa cum ma crezi tu..!! cum a aparut oana81 pe forum ,ai aparut si tu... dar....,ai uitat sa ma saluti de ce o faci acum..???? wolfy si cainele lup...!!! genetic au vreo legatura..?? suna-ma wolfy ,ai telefonul meu ,hai sa ne cunoastem.. LITERATULE...


De unde dracu am eu telefonul tau? Mi-ai trimis tu mie mesaj sa-mi spoui ce telefon ai?
beyonce_indragostita
Postat pe 8 August 2008 18:49
De la: wolfy2225, la data 2008-08-08 18:49:11
De la: stef80, la data 2008-08-07 21:02:32salut wolfy... imi esti prieten.. mergi la topicul tau,aveam o presimtire ca ai sa apari si tocmai am postat.. oi fi eu prost ,dar nu asa cum ma crezi tu..!! cum a aparut oana81 pe forum ,ai aparut si tu... dar....,ai uitat sa ma saluti de ce o faci acum..???? wolfy si cainele lup...!!! genetic au vreo legatura..?? suna-ma wolfy ,ai telefonul meu ,hai sa ne cunoastem.. LITERATULE...


De unde dracu am eu telefonul tau? Mi-ai trimis tu mie mesaj sa-mi spoui ce telefon ai?



hopaa asa...mai wolfy cum se face ca este prima data cand postezi aici...si de unde stiai ca Stef ti-a scris un mesaj la pagina nr2....despre telefon??? pai da sa nu vii si sa-mi spui ca doar ai vrut sa citesti si ai gasit mesajul ca nu te cred nici porcii tai...deci in concluzi si sa terminam discutia reiese ca tu esti acea persoana care face conturi doar pentru o ora cu diferite user name...ydeea...marinela porcu...si toate cele care au aprut aici...ar fii cazul sa inchei subiectul si sa nu mai cauti nod in papura ca sigur ai sa te impiedici si o sa-ti rupi mitra......

Postat pe 8 August 2008 19:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Inregistrare convorbiri telefonice 6 De la: yumalai 19 Ianuarie 2010 12:45
Cele mai frumoase pisicute isi cauta o familie 6 De la: reality65 8 Ianuarie 2011 10:38
Concurs Corfu 3 De la: iris_4_ever 17 Iulie 2008 19:40
Traficul de fiinte umane! 9 De la: _oktober_ 12 Septembrie 2010 20:51
sondaje de opinie online 21 De la: kudika295951 9 Septembrie 2014 20:45