Setari Cookie-uri

despre scuze patetice si necesitatea de a cunoaste adevarul (si altele)

trebuie sa gasesti taria sa accepti adevarul, pentru ca tendinta femeilor este de a gasi scuze pentru partener si a nega infidelitatea.
Am avut si eu unul, si la fel am facut : nu am avut curajul sa-l las...pana cand am intalnit pe altcineva in dec 2007. dar chiar si atunci nu a fost ushor sa-l las, iar frica de a fi inselata este mereu acolo si acum,cu noul, si inca ce este mai rau, acum nu pot sa-mi sau seama daca sunt paranoica sau chiar este ceva suspect cu el.
Ieri i-am gasit filme xxx pe calculator si l-am facut bucati. pe -o parte stiu ca este o exagerare, dar pe de alta ma simt inselata sau mi-e frica sa nu se intample. Este foarte greu sa traiesc asa si incerc sa ma corectez, insa umilintele, tradarile si caracterul infect al fostului mi-a lasat amintiri urate, greu de uitat si frica...am 21 de ani si mi-ar placea sa ma bucur de ei fara atata suspiciune, stress si frica. cred ca lucrurile sa agraveaza in timp, si ar fii mai bine sa le privim in fata si cu curaj inainte ca aceste experiente sa lase urme nasoale
Shobby
Postat pe 3 Septembrie 2008 19:29
eu lam intalnit pe prietenul meu acum ceva timp. la inceput totul a fost frumos, pe urma a inceput sa dispara , fara a imi raspunde la tel, faza e ca eu stiu ca ma inseala , stiu cine e tipa, dar de fiecare data cad in plasa cand vine la mine a doua zi, ca baby stii ca te iubesc si nu teas rani niciodata, la mine e la fel ca la buburuza, ma inseala dar tot timpul vine la mine cu scuza patetica, ca babes te iubesc, dar are bunu simt sa ma mint ca nu ma inselat si sa gaseasca intotdeauna scuze ba ca a fost cu prietenii, ba ca a fost la servici etc, si eu imi zic de fiecare data ca o sa il parasesc, dar nu gasesc curaju sa fac astasi de fiecare data il iert cand vine la mine si ma ia cu dulcegariile lui. poate si din cauza ca el e singura persoana pe care o am langa mine, nush si nu imi pot da seama, sper ca intro zi sa gasesc taria sa il parasesc.
yohana_maria
Postat pe 4 Septembrie 2008 10:47
De la: furios, la data 2008-07-31 17:33:061. Ati fost inselate/inselati? Care sunt cele mai patetice scuze, justificari?
2. De ce nu au curajul sa recunoasca? de ce mint pana in panzele albe?
3. Cum iti dai seama daca ai fost inselat/a?

pai...1. nu am fost, doar am facut pauza in relatie, timp in care amandoi am incercat altceva, deci nu se pune. asa cum nu i-am cerut explicatii, nici el nu mi-a cerut.
2. barbatii mint din natura (ouch,poate mi-o iau ) dar asa cred eu. mint cu talent, si vb voastra te iau cu lugu-lugu,si tinzi sa il crezi. femeile,sensibile din fire,cad in plasa si se multumesc sa il ierte, ca pana la urma tot la tine s-a intors.NU ESTE SI NICI NU VA FI CAZUL MEU,desi sunt sensibila. orgoliul ranit e mai mare
3. atunci cand se schimba ceva in comportamentul lui, nu mai are timp/chef de tine si cand scade frecventa actului sexual
PAREREA MEA
andnobody
Postat pe 4 Septembrie 2008 10:59
De la: furios, la data 2008-07-31 17:33:061. Ati fost inselate/inselati? Care sunt cele mai patetice scuze, justificari?

1.da am fost...cea mai patetica scuza"eram confuz"...ha saracu de el,trebuia sa-i dea cineva una peste cap ca sa-ti iasa starea de confuzie..
2.aici depinde de complexitatea situatiei:unii mint pt ca nu vor sa piarda totusi ceea ce au,asa ca incerca sa ascunda asta cat mai mult tmp cu puttinta...dar pana la urma motivul principal este lasitatea,daca ai facut un asemenea "fapta"trebuie sa-ti asumi responsabilitatea actiunilor tale.
3.Poi,sunt niste semnale daca le pot numi asa care iti spun ca ceva nu e in ordine...ori pentru a-si "spala pacatele" devine subit mai atent cu tine,iti aduce flori(desi saracu si de ziua ta uita sa faca asta),iti spune ca te iubeste,bla bla bla,ori e macinat de ceea ce a facut si se indepartaeaza de tine,vrea sa fie cat mai mult timp singur si chestii de genu asta,iar daca il intrebi ce are"nu am nimic,ti se pare"
dydy88
Postat pe 4 Septembrie 2008 11:38
scuze pt greseli,*o asemenea fapta
dydy88
Postat pe 4 Septembrie 2008 11:39
ai dreptate dyanaa, in cazul meu, sa indepartat, cred ca acum e macinat de ceea ce a facut, nu mai comunicam ca inainte, nu ma mai suna ca inainte, cand il intreb ce se intampla intotdeauna imi da scuze cum ca a lucrat tarziu si de aia nu imi raspunde la tel, sau vezi ca nu sa simtit bine,sau acum ultimele zile, face pe victima, ca cica eu nush ce stresat el si cat ii ede frica sa nu ma piarda, si ca doar el ma iubeste mult, si alea alea. stiu ca ma inseala, si el stie ca eu stiu, si continuam sa ne mintim asa, in fiecare zi imi jur ca o sa il parasesc. dar zilele trec si eu sunt cu el, de ce? ma intreb si eu, poate din cauza faptului ca are tot ceea ce miam dorit de la un barbat, poate din cauza faptului ca e barbatul la care am visat toata viata. sunt zile in care imi fac bagajele si imi jur ca o sa plec, dar ajungand in usa, ma intorc inapoi, asta sa fie pretul pe care trebuie sa il platesc pentru a fi cu persoana iubita? nus..atata stiu ca il iubesc , si nu vreau sa il pierd.
yohana_maria
Postat pe 5 Septembrie 2008 11:39
nu stiu daca am fost inselat!stiu numai ca am gasit niste mesaje in telefonul ei de la un baiat trecut in agenda cu nume de fata.de genul:Ea- ce faci? ma mai iubesti?El-bine muncesc te iubesc,tu ma mai iubesti?Ea-te iubesc si eu.Am sunat si am aflat ca e un tip.Dupa care nu a mai raspuns la telefon deloc la nici un nr.de tel..Avem un copil, si nu stiu daca ar indrazni sa ma insele, ca eu nu.Am vb . cu ea si mia jurat ca au fost doar niste mesaje cu un baiat de la servici ca sa vada daca mai are farmecul ei de femeie.Mentionez ca si eu am fost mai ocupat si nu prea i-am acordat atentie,dar se poate sa ma fii inselat,sau este doar o ranire de orgoliu?
Claud27
Postat pe 21 Septembrie 2008 19:29
De la: buburuza1, la data 2008-08-02 00:27:071. Da am fost si sunt in continuare. Cele mai patetice , justificari, ca scuze nu si-a cerut nicioadata,Iubita sti ca te iubesc, intodeauna te-am iubit si sti ca nu as face nimic ca sa te ranesc.Te iubesc mult ce conteaza ca am fost cu alta??? Eu tot pe tine te iubesc
2 Lol, la mine e altfel macar recunoaste, in weekend il intreb ce ai facut saptamana asta, pai sa vezi am fost cu una, si sa vezi ce face... si nu stiu cum, eu ii zic, iubitu nu imi mai spune mie toate astea, sti ca ma doare, mereu imi repeta. Iubita sti ca doar pe tine te iubesc, si niciodata nu te dezamagesc....
3 Pai imi dau seama imediat, ca ma ia cu iubita mea dulce si frumoasa, sa vezi ca , sti ca te iubesc? sti ca nu te-as insela niciodat din suflet??? chesti din astea. la mine macar recunoaste,

Si 4 asa de la mine : As prefera sa fiu mintita, decat sa imi spuna adevarul. Eu cred ca ma minte cand imi spune ca ma iubeste, si imi spune adevarul cand ma inseala. Mai bine , sa ma minta, sa imi spuna ca ma iubeste, asa cum face acum, dar sa duca minciuna pana la capat, sa imi spuna ca nu ma inseala, si chesti din astea, ca ma doare foarte tare, intodeauna in fata lui sunt cu zambetul pe buze, si nu ii arat ca sufar, ma tin tare, nu vreau sa vada ca sunt geloasa, imediat cum ajung acasa, ma bag in camera mea si plang, si imi jur ca o sa o termin cu el... Dar niciodata nu reusesc asta

Tu glumesti???
c0r1nu7z4
Postat pe 24 Septembrie 2008 00:20
De la: c0r1nu7z4, la data 2008-09-24 00:20:24
De la: buburuza1, la data 2008-08-02 00:27:071. Da am fost si sunt in continuare. Cele mai patetice , justificari, ca scuze nu si-a cerut nicioadata,Iubita sti ca te iubesc, intodeauna te-am iubit si sti ca nu as face nimic ca sa te ranesc.Te iubesc mult ce conteaza ca am fost cu alta??? Eu tot pe tine te iubesc
2 Lol, la mine e altfel macar recunoaste, in weekend il intreb ce ai facut saptamana asta, pai sa vezi am fost cu una, si sa vezi ce face... si nu stiu cum, eu ii zic, iubitu nu imi mai spune mie toate astea, sti ca ma doare, mereu imi repeta. Iubita sti ca doar pe tine te iubesc, si niciodata nu te dezamagesc....
3 Pai imi dau seama imediat, ca ma ia cu iubita mea dulce si frumoasa, sa vezi ca , sti ca te iubesc? sti ca nu te-as insela niciodat din suflet??? chesti din astea. la mine macar recunoaste,

Si 4 asa de la mine : As prefera sa fiu mintita, decat sa imi spuna adevarul. Eu cred ca ma minte cand imi spune ca ma iubeste, si imi spune adevarul cand ma inseala. Mai bine , sa ma minta, sa imi spuna ca ma iubeste, asa cum face acum, dar sa duca minciuna pana la capat, sa imi spuna ca nu ma inseala, si chesti din astea, ca ma doare foarte tare, intodeauna in fata lui sunt cu zambetul pe buze, si nu ii arat ca sufar, ma tin tare, nu vreau sa vada ca sunt geloasa, imediat cum ajung acasa, ma bag in camera mea si plang, si imi jur ca o sa o termin cu el... Dar niciodata nu reusesc asta

Tu glumesti???

Fiecare isi ia decizile singur. Daca ea prefera sa nu i se spuna - e alegerea ei.
Parerea mea e ca de incearca sa ascunda acestr lucru ca ma inseala ar insemna ca inca ii pasa de mine si nu vrea sa ma piarda. Iar de se comporta f bine cu mine de ce sa stric o relatie. Oricum in fata niciunui barbat nu as sustine ca sunt situatii cand as putea sa trec peste asa ceva!!!!!!!!!!!!!!
dafffne
Postat pe 24 Septembrie 2008 05:23
Sotul meu nu a recunoscut niciodata ca m-ar fi inselat. Faptul ca nu s-a culcat cu cea cu care avea fel de fel de confidente, careia i sa victimiza si careia ii cersea oarece atentii, in opinia mea nu reduce cu nimic gravitatea faptei. Eu insa, am intalnit-o pe aceea femeie...o tanti care nu avea termen de comparatie cu mine, un personaj cu care probabil, am meu barbat a crezut ca-si testeaza niste calitati de cuceritor. Dupa discutia cu ea, am realizat ca singura inselata si tradata in aceasta propozitie a fost ea...chiar il credea si chiar era dispusa de mai mult. Intre timp, fie a devenit mai discret fie am obosit eu sa caut acele semne...nu am de ce ma plange!
anca_v
Postat pe 24 Septembrie 2008 10:29
se pare ca el crede ca meriti.
morticia_adams
Postat pe 24 Septembrie 2008 20:21

1. Nu stiu...acum incerc sa aflu
2. cum s-a mai spus: pt ca sunt lasi!
3. probabil din comportamentul lui: e mai distant (probabil pt ca se simte vinovat), este irascibil, plictisit, etc...
roxannaa
Postat pe 28 Octombrie 2008 18:36
1. prins in trafic sau mi sa descarcat tel sau am avut de lucru peste program. 2. pt ca sunt lasi 3. e posibil sa nu-ti dai seama.
dragdana
Postat pe 7 Martie 2010 14:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Invata sa-ti controlezi starile de stres , anxietate si emotivitate! 1 De la: kudika_10579 26 Iunie 2012 15:43
nush ce sa fac....un sfat sau macar o parere 25 De la: kudika067383 10 Septembrie 2009 01:04
sunt confuza... 14 De la: Cristinakitty 20 Ianuarie 2010 14:22
prietena cea buna&fostu iubit! 55 De la: sweetadryana 13 Iulie 2019 15:03
cum imi dau seama daca intradevar il plac? 6 De la: pickard 10 Octombrie 2010 21:20