Mai multe
NAMASTE,am facut si eu un curs de Teoria si negcierea conflictelor si tre sa recunosc ca sfaturile tale mi-au amintit de el-exact asa e,ai totala dreptate,dar vezi tu,cand iubesti,nu mai gandesti rational..te inunda sentimente,trairi pe care nu le mai poti controla,pe care in orice alta situatie poate ai reusi,si facem greseala ca nu putem concepe ca cealalta persoana nu ne iubeste la fel de mult cum iubim noi si acel "eu" indragostit se confunda cu acel"eu" furios si nu mai stii exact care e cel care vb.De aceea pe urma poate iti pare rau sau poate ierti asa pur si simplu,si in plus de asta oamenii,in special cei care au trairi puternice-precum iubirea- se simt mai buni si mai puternici si mai frumosi si mai...la superlativ si automat unt mai subiectivi cu ei insisi ca de-obicei.De-asta nu putem sa acceptam ca noi gresim si ce e cel mai simplu lucru de facut,ceea ce invatam de mici (nu eu am spart vaza pisica a sarit si...)E mai usor sa accepti ca celalalt e vinovat decat ca ai putea fii chiar tu,la naiba!Dar pana la urma,o relatie inseamna mult mai mult,inseamna sa inveti sa traiesti sa razi sa iubesti sa fii fericit langa cineva,acceptandu-l cu bune si rele ... uneori merge,uneori nu... Mersi oricum de sfat! |
||
|
sweetpink Postat pe 8 August 2008 01:47 |
||
|---|---|---|
|
deci pe mine ma enerveaza o singura chestie, sweetpink ai spus: "Si de ce citeste,scuze citea,ce scriam eu pe forum era nu din lipsa de ocupatie ca are multe de facut,ci din acelasi motiv pt care imi verifica mailul,mess-ul...si tot ce prinde-pt ca nu are incredere in mine.Nu intru in detalii ca e long storry." ?? Dc e adevarat asa faci si tu cu el?? Ii verifici telefonul/messul/mailul?? Sau el s-ar lasa verificat daca ii verifica pe altii?
|
||
|
Josie Postat pe 10 August 2008 01:15 |
||
| Nu,eu nu i-am verificat nimic,pt ca nu ma intereseaza sa ii verific nimic sau hai sa vb la trecut-nu ma interesa sa ii verific nimic pt ca daca e sa ma insele,ma inseala cu mine de mana...Nu am incecat sa il verific,asa ca nu stiu daca s-ar lasa verificat,dar acum daca e sa raspunda,probabil ca va spune ca da,pt ca nu are nimic de ascuns-cred insa ca nu voi afla niciodata....Eh,nu mai conteaza,e gata...s-a terminat... | ||
|
|
||
|
sweetpink Postat pe 10 August 2008 03:40 |
||
| Nu,eu nu i-am verificat nimic,pt ca nu ma intereseaza sa ii verific nimic sau hai sa vb la trecut-nu ma interesa sa ii verific nimic pt ca daca e sa ma insele,ma inseala cu mine de mana...Nu am incecat sa il verific,asa ca nu stiu daca s-ar lasa verificat,dar acum daca e sa raspunda,probabil ca va spune ca da,pt ca nu are nimic de ascuns-cred insa ca nu voi afla niciodata....Eh,nu mai conteaza,e gata...s-a terminat... | ||
|
sweetpink Postat pe 10 August 2008 03:40 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-08-05 02:34:07Nu vreau neaparat raspunsuri la ceea ce scriu aici.Incerc mai mult sa ma descarc,pt ca nu am cui sa ma plang acum.Prietenul meu se desparte mereu de mine pt niste nimicuri pe care nu le pot intelege.Ma depasesc!De ex ceea ce scriu eu pe forum sau parerea mea despre "a insela",pt micile glumitze pe care le am cu Geo...Ma considera infantila si imatura.Tocmai s-a despartit iar de mine...si sta si se uita la mine si eu incerc sa nu plang si sa par ocupata aici la calculator. (ce imi place iconul asta!!!) pai tu la 17 ani suferi?.... teoretic si practic da! dar tu nu vezi ,,inainte''? ai impresia ca o sa ramii cu ,,actualul'' sau cu ,,viitorul'' baiat? o sa mai cunosti, o sa mai iubesti, o sa te mai desparti..... ,,la greu'' pina o sa ajungi ,,la maturitate'' asa ca nu iti mai fa atitea ,,probleme'' sint specifice virstei...
|
||
|
Postat pe 12 August 2008 10:28 |
||
| sweetpink!!! cred ca ,,exista o problema'' am mai urmarit unele posturi ale tale... problema este (cred eu) ca nu prea ,,coincid'' problemele virstei tale, cu raspunsurile, sau sfaturile pe care le primesti adica, sint unele persoane mature pe forum, care ,,au trecut prin viata'' si vad un pic diferit problemele prin prisma experientei lor.... (casatorie... etc..) eu cred ,,ca tu mai ai'' pina sa ajungi acolo... parerea mea este sa nu ,,te iei in gura'' pt ca ,,problemele'' se vad diferit... cum ti-am mai spus, sint probleme specifice virstei,(asta nu inseamna ca tu nu suferi) dar care mie personal, mi se par..... ,,chestii minore'' .... sper sa nu ai parte, dar o sa vezi tu mai tirziu ,,ce inseamna probleme''.... inca o data!!!! sper sa nu ai parte pe viitor de asemenea probleme... | ||
|
Postat pe 12 August 2008 10:38 |
||
| Pai...nu inteleg ce legatura are varsta cu suferinta!Crezi ca iti faci mai putine vise la 17 ani decat la...30?Da,asa e,nu am experienta de viata a Etei sau a altora de pe forum,dar nu cred ca sunt imatura(sau m dat dovada de asta?) si nu cred ca sunt asa de novice in ale vietii...Nu am spus ca am 3 copii sau ca am divrtat,ci ca trec printr-o despartire care ma doare.Si a da,vad mai departe,stiu ca vor fii probabil si altele si ca nu va fii ultima data cand sufar,dar nu vad de ce ma iei in deradere si ma tratezi cu un aer de superioritate! | ||
|
sweetpink Postat pe 12 August 2008 19:21 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-08-12 19:21:54Pai...nu inteleg ce legatura are varsta cu suferinta!Crezi ca iti faci mai putine vise la 17 ani decat la...30?Da,asa e,nu am experienta de viata a Etei sau a altora de pe forum,dar nu cred ca sunt imatura(sau m dat dovada de asta?) si nu cred ca sunt asa de novice in ale vietii...Nu am spus ca am 3 copii sau ca am divrtat,ci ca trec printr-o despartire care ma doare.Si a da,vad mai departe,stiu ca vor fii probabil si altele si ca nu va fii ultima data cand sufar,dar nu vad de ce ma iei in deradere si ma tratezi cu un aer de superioritate![/quot |
||
|
Postat pe 13 August 2008 08:34 |
||
De la: stefancelmic, la data 2008-08-12 10:28:17De la: sweetpink, la data 2008-08-05 02:34:07Nu vreau neaparat raspunsuri la ceea ce scriu aici.Incerc mai mult sa ma descarc,pt ca nu am cui sa ma plang acum.Prietenul meu se desparte mereu de mine pt niste nimicuri pe care nu le pot intelege.Ma depasesc!De ex ceea ce scriu eu pe forum sau parerea mea despre "a insela",pt micile glumitze pe care le am cu Geo...Ma considera infantila si imatura.Tocmai s-a despartit iar de mine...si sta si se uita la mine si eu incerc sa nu plang si sa par ocupata aici la calculator. ...asta cam asa e...sunt problemele varstei...si eu am suferit...cam mult dar la un moment dat...am revenit cu picioarele pe pamant si mi-am dat seama ca nu merita sa sufar pentru toate lucrurile pentru ca toate trec...vin altele..iar daca suferi de fiecare data nu ajungi nicaieri...parerea mea...
|
||
|
myka_yka Postat pe 14 August 2008 18:51 |
||
| Am si eu o intrebare pt tine?De ce te desconsideri in halul asta?Nu iti lasa prietenu sa te jicneasca sau sa te faca sa crezi ca nu suficient de matura de frumoasa sau stiu eu cum...Sunt absolut sigura ca ai ceva special in tine...din ceea ce am citi din confesiunea ta am impresia ca ai o caldura sufleteasca cu care putina lume se poate lauda...si sunt sigura ca mai ai si multe alte aturi.Fi sigura ca undeva exista omul care te va aprecia pt ceea ce esti nu pt ceea ce ar vrea el si te va iubi asa cum esti capilaroasa sau nu infantila sau nu.Eu cred ca meriti ceva mai mult si ar fi bine sa iti iei inima in dinti sa mergi mai departe si cu siguranta vei gasi p cineva mult mai bun care sa te respecte si s te aprecieze asa cum esti!!!Fi increzatoare in tine si ai sa vezi ca o sa iti fie bine.desprinde-te de acest om...nu te merita daca isi permite sa se joace asa cu sentimentele tale. Dute mai departe treci de acest om....te asteapta cineva...crede-ma!!! | ||
|
rheea86 Postat pe 14 August 2008 22:04 |
||
De la: rheea86, la data 2008-08-14 22:04:48Am si eu o intrebare pt tine?De ce te desconsideri in halul asta?Nu iti lasa prietenu sa te jicneasca sau sa te faca sa crezi ca nu suficient de matura de frumoasa sau stiu eu cum...Sunt absolut sigura ca ai ceva special in tine...din ceea ce am citi din confesiunea ta am impresia ca ai o caldura sufleteasca cu care putina lume se poate lauda...si sunt sigura ca mai ai si multe alte aturi.Fi sigura ca undeva exista omul care te va aprecia pt ceea ce esti nu pt ceea ce ar vrea el si te va iubi asa cum esti capilaroasa sau nu infantila sau nu.Eu cred ca meriti ceva mai mult si ar fi bine sa iti iei inima in dinti sa mergi mai departe si cu siguranta vei gasi p cineva mult mai bun care sa te respecte si s te aprecieze asa cum esti!!!Fi increzatoare in tine si ai sa vezi ca o sa iti fie bine.desprinde-te de acest om...nu te merita daca isi permite sa se joace asa cu sentimentele tale. Dute mai departe treci de acest om....te asteapta cineva...crede-ma!!! Mersi mult de sfat,incerc sa il urmez!!!!!Oricum esti o scumpa!
|
||
|
sweetpink Postat pe 15 August 2008 15:59 |
||
|
@ sweetpink : In primul rand ma bucur ca v-ati despartit ! Sa nu o iei ca o rautate , e unul , din multele lucruri bune al vietii. De ce? Am sa-ti dau un exemplu cam pueril dar edificator ; atunci cand o persoana dintr-un anumit motiv ii vine rau (lesina),cateva palme o readuc la normal. Considera ca despartirea asta, dureroasa sau nu, e ca palmele primite ca sa-ti revii .Vei fi putin derutata, starea de rau va mai continua un picut , dar ...pana la urma va fi ok. iar viata ..cat se poate de roz . Zambeste, ai scapat si ai pe cineva acolo, undeva ...care te asteapta ! Suces!
|
||
|
ance32 Postat pe 15 August 2008 22:30 |
||
|
O sa treaca toata durerea pentru ca...timpul le vindeca pe toate!!! Stii care e cel mai mare defect al femeii, in general?!?...Habar n-are cat de mult valoreaza!!!...Iar tu,cu siguranta,meriti ceva mai bun,mult mai bun!!!!Asa ca, capul sus, viata merge inainte si...Intotdeauna este loc de ceva mai bun!!!! |
||
|
blindgirl Postat pe 17 August 2008 14:45 |
||
|
O sa treaca toata durerea pentru ca...timpul le vindeca pe toate!!! Stii care e cel mai mare defect al femeii, in general?!?...Habar n-are cat de mult valoreaza!!!...Iar tu,cu siguranta,meriti ceva mai bun,mult mai bun!!!!Asa ca, capul sus, viata merge inainte si...Intotdeauna este loc de ceva mai bun!!!! |
||
|
blindgirl Postat pe 17 August 2008 14:45 |
||
| Asta daca gandesti cu sufletul...si de obicei, cand iubeste, omul gandeste cu sufletul...dar nu uita ca omul mai are si RATIUNE!!! | ||
|
blindgirl Postat pe 17 August 2008 14:47 |
||
Multumesc pentru toate sfaturile!Nici nu aveti idee cat de mult m-au ajutat...
|
||
|
sweetpink Postat pe 17 August 2008 15:32 |
||
|
||
|
blindgirl Postat pe 18 August 2008 19:44 |
||
draga mea incearca sa-ti schimbi atitudinea fata de tine , incearca sa gandesti pt tine, si ai sa-ti rezolvi situatia doar daca ai incredere in tine , esti imatura prin faptul ca accepti lasarile aste cand i se pune lui pata , ia tu fraul in maini, si decidete nu este asa de greu...
|
||
|
PANTERRY Postat pe 10 Noiembrie 2008 18:08 |
||
|
Andrei,in primu' rand,scumpele de noi nu voiau sa intre neaparat in detaliu,fata asta a zis ceea ce a simtit si vrut, nu a fost cazu' sa o descoasem noi.In al doilea rand,lasand ironia la o parte desi ma mananca dejtele de nu mai pot si as mai zice vreo doua,atunci cand incepi o relatie,o incepi pentru ca iti place persoana respectiva,si nu ma refer numai infatisarea,o accepti cu bune si cu rele,asa cum este ea,adica iti asumi un risc.Odat ce ai inceput sa ai anumite pretentii,odata ce vrei sa o schimbi,inseamna ca nu este ceea ce ai cautat TU,nu este nimic din ceea ce ai nevoie. Si daca zici ca fata asta a gresit atat de mult, de ce ai acceptat o impacare?De ce ai continuat,stiind ca poate o sa greseasca si a doua oara,a treia,etc?Ca sa traiesti in certuri,inconjurat vesnic de suspiciuni,care dupa mintea mea "scumpa" nu aduce nimic bun..? draguta mea incerci sa schimbi persoana de langa tine pentru ca o iubesti si vrei sa te casatoresti cu ea.ce faci daca o accepti asa cum e si te casatoresti iar dupa un timp divortezi ptr ca ai ajuns la conluzia ca nu va intelegeti.si eu am o relatie asemanatoare,am incercat sa-l schimb dar in zadar.acum merg pe principiul ce o vrea Dumnezeu. sa aveti grija de voi va pup |
||
|
danny22 Postat pe 12 Noiembrie 2008 10:50 |
||
| cum te mai simti?ce schimbari au mai avut loc in viata ta in aceste luni?sper ca esti bine ...da-ne o veste buna... | ||
|
diana_md Postat pe 12 Noiembrie 2008 23:58 |
||
| Sarbatori fericite! | ||
|
Cassey_Tarot Postat pe 29 Decembrie 2008 23:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| femeie capricorn - barbat balanta | 3 | De la: luminita_samoila 3 Februarie 2009 16:19 |
| Nu reusesc sa l inteleg | 13 | De la: printesaaaa_x 18 Ianuarie 2011 20:27 |
| ce spuneti despre prostitutia masculina???? | 40 | De la: pacifista 7 Septembrie 2009 13:26 |
|
|
||
| il iubesc prea mult | 139 | De la: OanaS_ 16 Mai 2010 14:21 |
| ajutor pentru cei care se drogheaza | 17 | De la: BEL_AMY1 2 Februarie 2011 15:17 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.