Setari Cookie-uri

Avorturi

da dar avorturi nu fac doar femeile care au rel de durata sau sunt casat........ci si cele care umbla din puta in puta.........

Postat pe 28 August 2008 22:42
Ai dreptate celia doar ca ...vezi tu ? deja se schimba tema subiectului daca incepem sa discutam despre tutele care dupa ce ca umbla din una in alta nici macar nu sunt capabile sa se protejeze

Am spus tute ca sa nu folosesc cuvantul proaste dar fiecare intelege ce vrea

Concluzie : in acest topic ne referim la femeile normale ,deja sunt satula de cealalta specie
iris_4_ever
Postat pe 28 August 2008 22:56
specie...esti tare iris :)
hahahaha

Postat pe 28 August 2008 23:09
bn iris ...inteleg....dar avort face orice femeie fie ea umblareatza ,fie ea stabila..intelegi tu ce vreau sa zic.....si daca obs un pic mai sus un tip a scris ca a facut posta pe una si aia a ramas gravida ,a dat in judecata pe unul dintre amicii lui ..ma rog..etc.....tipa resp ok era umblareata dar dc nu s-a protejat? sau ei barbatii dc nu au facut-o?.....asta incerc sa spun ca avort face si femeia care ii place strada si femeia care ii place stabilitatea ......

Postat pe 28 August 2008 23:10
Daca observi un pic mai sus tipul a spus ca trei tipi au facut-o posta pe una .....iar tipul respectiv a deschis un subiect legat de centuriste ....cam ce ai vrea sa fac acum ? sa iau de bun ce spune el ?

Si daca mai observi ceva.....tipa facuta posta NU a avortat ci a pastrat copilul care SEMANA cu un al patrulea !

Si daca mai observi ceva ....intrebarea principala era CINE ESTE VINOVAT ,FEMEIA SAU BARBATUL ? iar eu deja mi-am expus punctul de vedere spunand ca vina apartine femeii !
iris_4_ever
Postat pe 28 August 2008 23:16
ala care a postat mai sus nici nu merita bagat in seama...numai daca-i citesti numele vei vedea ca nu merita osteneala sa discuti cu el..

Postat pe 28 August 2008 23:16
sunt femei inconstiente ...dar si barbati.....ce parere aveti de sterilet? ....e calea cea mai sigura sa nu ajungi la avort?....sau calea cea mai comoda pt femei?

Postat pe 28 August 2008 23:28
stiu cum e sa ai puradei care nu-s a tai, exemplu la o ruda..
dar ...saracul si asa e vai de el, probabil ca se gandeste ca n-ar fi gasit altceva mai bun.
cat dsp avoturi....nu sunt d acord cu asta...
cine e vinovat? ... cine e influentabil!
morticia_adams
Postat pe 29 August 2008 00:48
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-28 23:16:46Daca observi un pic mai sus tipul a spus ca trei tipi au facut-o posta pe una .....iar tipul respectiv a deschis un subiect legat de centuriste ....cam ce ai vrea sa fac acum ? sa iau de bun ce spune el ?

Si daca mai observi ceva.....tipa facuta posta NU a avortat ci a pastrat copilul care SEMANA cu un al patrulea !

Si daca mai observi ceva ....intrebarea principala era CINE ESTE VINOVAT ,FEMEIA SAU BARBATUL ? iar eu deja mi-am expus punctul de vedere spunand ca vina apartine femeii !

nu sunt de acord!eu am ramas insarcinata cu toate ca m-am protejat,am folosit prezervativul dar s-a rupt,si m-am dus in ziua aia direct la farmacie pentru pastila de urgenta.dar pastila nu si-a facut efectul. am fst la doctor si i-am zis ce s-a intamplat si nici lui nu i-a venit sa creada ca pastila nu si-a facut efectul.si intradevar,pastila de urgenta are eficacitate 70-80%.deci eu zic ca cea mai sigura metoda sunt anticonceptionalele sau steriletul.dar si de astea trebuie avut grija. tehnica asta da gres!
dorina_77
Postat pe 29 August 2008 18:44
Imi pare rau ca generalizati,am am ramas la 16 ani,cu primu prieten,nu mi`am dat seama ca mi`a venit peste,in timpu asta am suportat batai,injuraturi,am putut sa renunt,dar am aflat nenorocire,pt ca sincer n`o poti privi altfel la 16 ani abia impliniti.A fost mama langa mine,dar problema este ca chiar daca vroiam,si nu vroiam oricum,nu aveam cum sa pastrez copilul din cauza unei anexite,si eu fiind mica nu suporta organismul.Asa ca nu am facut chiuretaj,ci am nascut,aveam o sarcina de 4 luni,mi s`a provocat avort,si a urmat tot ce stiti ca se intampla la o nastere.Un copil putea sa aiba un copil?Credeti ca cand o faci pt prima oara chiar nu pui botu la ce`ti spune el atunci?el nu stie nici acum,si nu va stii nicodatat,dar e singurul lucru din viata mea care m`a marcat.Si la care ma gandesc si acum.Sunt bine,fericita intr`o relatie,si sper sa`mi dea viata copii frumosi pe care sa`i iubesc,si as face orice ca sa`mi rascumpar pacatul,macar pt linistea mea..cred ca am dreptu sa traiesc linistita nu?Mentionez ca fac parte dintr`o fam buna,am fost educata,dar uite ca se intampla!Vreau sa mai zic despre sterilet,nu incercati,pt ca atunci cand veti vrea sa aveti copii va ve`ti chinui mult!Mi`a fost frica sa zic asta din cauza rautatilor majoritatii...dar nu`mi pasa,sunt impacata si eu stiu adevarul!
For_life
Postat pe 29 August 2008 20:11
Imi pare rau ca abia acum vad topicul asta..inainte sa mi se intample si mie...ziceam si eu la fel..ca e vina ei,sau a amandorura si ca, daca ai grija ..e practic imposibil. Exista si accidente, si nu-s putine.Atunci ce faci? Mai ales cand toata lumea te acuza..mie avortul mi se pare o solutie, ce-i drept nu prea fericita, dar e o solutie atunci cand chiar nu esti pregatit pentru asa ceva si se intampla...pur si simplu, cu toate metodele contraceptive moderne, aplicate una dupa alta. E drept, procentul e mai mic, dar mie mi s-a intamplat si de atunci nu mai judec femeile care aleg avortul.
airi
Postat pe 29 August 2008 21:37
Airi,foarte frumos gandesti,dar tocmai ca vorbe urate spun numai cei care nu au patit,si care pur si simplu nu au avut alta solutie.Poti distruge atatea vieti ducand o sarcina la capt intr`un moment nepotrivit in viata.Oricum nu`mi pasa de parerea gurilor rele,doar ma inspaimanta rautatea asta.Cred ca 8 femei din 10 fac cel putin un avort in viata.Sa judece tigancile,care fac cate 50 de avorturi.Personal am discutat cu una,care atunci,acum 4 ani avea 45 de avorturi,si vreo 10 copii!Sanatate multa
For_life
Postat pe 29 August 2008 21:53
De la: For_life, la data 2008-08-29 21:53:34Airi,foarte frumos gandesti,dar tocmai ca vorbe urate spun numai cei care nu au patit,si care pur si simplu nu au avut alta solutie.Poti distruge atatea vieti ducand o sarcina la capt intr`un moment nepotrivit in viata.Oricum nu`mi pasa de parerea gurilor rele,doar ma inspaimanta rautatea asta.Cred ca 8 femei din 10 fac cel putin un avort in viata.Sa judece tigancile,care fac cate 50 de avorturi.Personal am discutat cu una,care atunci,acum 4 ani avea 45 de avorturi,si vreo 10 copii!Sanatate multa
....bun rasp.ai dreptate...........

Postat pe 30 August 2008 00:55
Bun , cred ca ati inteles gresit mesajele mele
Nu am nimic impotriva persoanele care se protejeaza ,sunt constienta de faptul ca exista accidente si ca uneori nu ai ce face cum este cazul dorinei ......decat sa faci un copil sa nu-i poti asigura strictul necesar unei bune cresteri sunt pro intrepere sarcina.

Steriletul se foloseste doar in cazul in care ai avut deja o sarcina ....daca nu ai avut nici o sarcina medicul iti recomanda clar sa nu-l folosesti.

Si nu am generalizat cu nimic cand am sustinut ca este vina femeii pentru ca este normal ca ea sa fie cea care se protejeaza ,singurul motiv pentru care ar folosi un barbat protectia ar fi sa nu se trezeasca cu vreo boala sexuala sau cu vreun plod nedorit din diverse motive .....deci , toata baza ramane in femeie !
iris_4_ever
Postat pe 30 August 2008 01:15
Poate material impreuna nu,pe puterile noastre nu,dar acum pot lupta si singura daca el nu`mi va fi alaturi,iar sprijinul familiei mele,pt ca aici au tot dreptu sa intervina,nu in relatia de cuplu,stiu ca il voi avea intotdeauna.Acum stiu si am inteles greseala mea de atunci,si singura vina pt care nu am putut pastra acea sarcina a fost varsta mea,si cate aveau sa se schimbe in viata mea pana acum,si in rau nu in bine,tot din cauza varstei.Dar daca el va fi alaturi de mine asa cum imi doresc in continuare,si mi`ar alimenta planurile,nu la le transforme in cosmar,nu pot decat sa cred pana proba contrarie,ca suntem capabili,si ca eu una stiu sigur ca nu as fugi de responsabilitati.Lasand la o parte parintii care iti pot fi alaturi,dar spirjinul lui conteaza cel mai mult,care poate continua dupa venirea unui copil,sau nu.Schimbarile in viata unor oameni pot fi radicale,mai putin partiale.Pup,si stiu ca ma intelegi,ca si eu inteles exact ce ai spus tu.Doar ca chiar si sfaturile reale,care nu trebuie neaparat sa te incurajeze intr`un lucru bun sau rau,pot fi facute intr`un stil frumos.aici nu vb de tine normal,dar in general si daca ai observat si in alte subiecte,asemanatoare,tot de femei,barbati,familie etc.
For_life
Postat pe 30 August 2008 15:40
Ok daca se intampla dintr-o greseala...Doamne Fereste nu este nimeni de vina, doar ghinionul!!!iar din acest ghinion femeia sufera cel mai mult.Pt ca ea trebuie sa suporte si frica sau durerea fizica dar si cea sufleteasca a avortului. Dar pt cei care nu se protejeaza,iar femeia ramane insarcinata, vinovati sunt amandoi,nu doar ea!!!!!!!!!!! pt ca un copil e ceva sfant dat de Dumnezeu si acest copil rezulta din prostia sau inconstienta a doua persoane, nu doar a femeii! Da, este o solutie avortul atunci cand e o sarcina cu probleme, sanatatea fatului este in pericol,... dar sincer nu sunt de acord cu usurinta cu care tinerele din ziua de azi se duc si fac avort doar ca nu a folosit metode contraceptive. Ce vina are copilasul ala ca 2 oameni au fost incostienti?De ce depinde viata lui mereu de o decizie a mamei care de multe ori e si ea copil??? Nu sunt de acord ca alti oameni sa decida pt viata altuia, nu consider ca avem dretpul asta! PROTEJATI-VA ca sa nu mai fim in situatia de a lua dreptul la viata unor fiinte care nu au nici cea mai mica vina.
raluca_sarbu
Postat pe 15 Septembrie 2008 12:17
Si trebuie ca o femeie sa plateasca toata viata pt o greseala?! Greselile se indreapta! Eu personal, am folosit in permanenta contraceptive, nu am ramas niciodata gravida, deci nu am avortat niciodata! Dar asta pt ca ma iubesc pe mine, pt ca nu vreau sa ajung sa fiu macelarita printr-o astfel de operatie, pt ca ma gandesc la sanatatea si la confortul meu! Niciodata nu m-am gandit la posibilul copil, ci la corpul meu care nu trebuie pastrat in buna stare! Fiecare femeie are dreptul de a decide ce sa faca in astfel de situatii! Daca un copil nu a fost dorit, nu vad nici o problema in faptul ca femeia avorteaza! In schimb, mi se pare anormal ca o femeie sa fie presata sa avorteze, de catre familie, de catre sot etc, daca ea nu doreste asta! Dar asta nu preocupa pe nimeni, nu-i asa?
darksukkubus69
Postat pe 15 Septembrie 2008 22:13
Am facut o greseala la scris: "corpul meu care trebuie pastrat in buna stare", am vrut sa scriu.
darksukkubus69
Postat pe 15 Septembrie 2008 22:16
si eu am trecut prin asta, nu conteaza detaliile. mi-am asumat intreaga responsabilitate si vina. vreau sa precizez un lucru... atunci cand faci asa ceva, nu poti zice ASTA E, S-A INTAMPLAT. pentru ca mi s-a spus asta, pentru a mi se ridica moralul. dupa crima asta nu poti cere nici macar iertare, pentru ca nu ai cum/cui... si nu pot intelege cum unele persoane pot spune ca asta e. sper ca niciuna dintre voi sa nu treaca prin mutilarea asta fizica si sufleteasca, aveti grija si voi :)
Laurelin
Postat pe 15 Septembrie 2008 22:40
Exact asta ziceam si eu. E greu sa treci prin asa ceva, sa ramai gravida si sa nu fie dorit.Dar daca zici ca nu l-ai dorit atunci de ce nu ai avut grija sa nu ramai gravida?Sincer mi se pare un pic de rautate aici. Laurelin e foarte greu, important e sa fii atenta sa nu se mai repete si bine ar fi daca ai boteza un copil ai sa vezi ca te linnisteste sufleteste. ma rog sa ne ierte Dumnezeu pt pacatul asta pt.ca sincer eu il consider un pacat.
raluca_sarbu
Postat pe 16 Septembrie 2008 20:34
De la: raluca_sarbu, la data 2008-09-16 20:34:04Exact asta ziceam si eu. E greu sa treci prin asa ceva, sa ramai gravida si sa nu fie dorit.Dar daca zici ca nu l-ai dorit atunci de ce nu ai avut grija sa nu ramai gravida?Sincer mi se pare un pic de rautate aici. Laurelin e foarte greu, important e sa fii atenta sa nu se mai repete si bine ar fi daca ai boteza un copil ai sa vezi ca te linnisteste sufleteste. ma rog sa ne ierte Dumnezeu pt pacatul asta pt.ca sincer eu il consider un pacat.

pentru ca am fost proasta, de aia... nu conteaza detaliile, am mentionat si mai sus. da, de atunci iau anticonceptionale, so it's safer now... nu am vrut sa fiu rautacioasa - crede-ma ca ma invinovatesc pe mine in primul rand, nu am nici macar un gram de masochism gratuit si nici moralista nu am vrut sa par. cat despre pacat... inainte de a fi un pacat, e o crima, si parerea mea e ca pentru asta nu ai cum nici macar sa ceri iertare...
Laurelin
Postat pe 16 Septembrie 2008 21:47
Laurein nu de tine am zis ca esti rautacioasa, ai inteles gresit! Stiu ca ti-a fost greu. Ma refeream la cineva de mai sus care zicea ca daca cineva nu vrea un copil nu vede o problema in a face avort. In mesajul acela este nu un pic de rautate,dimpotriva este multa rautate ca dacat sa iei o viata mai bine te protejezi sa nu se ajunga acolo. Tie iti doresc sa treci cu bine peste asta
raluca_sarbu
Postat pe 17 Septembrie 2008 16:25
De la: ChangeStyle2008, la data 2008-08-08 03:22:46Am auziT de la foarte multe fete ca au facut avorturi in ultima perioada.Chestia asta a crescut ingrijorator de mult in ultima perioada la nivelul intregii tari.Credeti ca multzi nu stiu sa foloseasca inca metode contraceptive?Cine e vinovat FEMEIA sau BARBATUL?.........

Amandoi sunt vinovati.

Avortul = cea mai oribila crima!

Feriti-va de asa ceva. Altfel , o sa platiti scump!

Postat pe 17 Septembrie 2008 17:46
multumesc, Raluca. :)
Laurelin
Postat pe 17 Septembrie 2008 18:19
Raluca draga, nu e nici un fel de rautate, niciodata nu am simtit ca avortul ar fi un pacat, ci o alegere pe care o femeie are tot dreptul sa o faca! Si daca citesti bine mesajul meu, scrie clar ca eu nu am facut niciodata acest lucru, tocmai pt ca m-am ferit cat am putut sa ajung aici! Se pare ca cei care au alte sentimente fata de acest subiect sunt blamati, nu-i asa?!
darksukkubus69
Postat pe 19 Septembrie 2008 20:26
Niciodata nu m-am gandit la posibilul copil, ci la corpul meu care nu trebuie pastrat in buna stare! Fiecare femeie are dreptul de a decide ce sa faca in astfel de situatii! Daca un copil nu a fost dorit, nu vad nici o problema in faptul ca femeia avorteaza!

Aceasta este fraza ta!!!! reciteste-o si daca tie iti place cum suna ....atunci este problema ta!!! dar da dovada de rautate si multa indiferenta!!eu cred ca daca un copil nu este dorit poti sa gasesti o alta metoda incat sa eviti o crima! Esti de parere cu mine?ca din mesajul tau reiese altceva! o zi placuta!!
raluca_sarbu
Postat pe 20 Septembrie 2008 20:57
Da, imi place cum suna fraza mea, altfel nu as fi scris asa! Cu un singur lucru sunt de acord cu tine, ca o sarcina nedorita se poate preveni si ca e mai bine sa se previna! Dar daca totusi se intampla, atunci dreptul de a alege apartine numai femeii respective, iar alegerea trebuie facuta cum ii este ei mai bine, nu unei fiinte nenascute! Asta cred si nu ma simt cu nimic vinovata pt parerea mea!
darksukkubus69
Postat pe 21 Septembrie 2008 20:27
eu cred ca fiecare are partea lui d vina.si sunt prea inconstienti.e atat d dureros pt fata dupa avortde nici nu va puteti inchipui.am fost la un cabinet ginecologic pe un control si nu va puteti inchipui cum ieseau bietele fete,femei d la chiuretaj.deabea puteau merge.si dupa apar tot felul de cosmaruri si greturi si nu pot dormi din cauza durerilor.am vazut un reportaj si va jur ca nu as face asa ceva niciodata.e f ingrozitor dar in primul rand e o viata p care o omori.aveti mare grija ca acum sunt o multime d moduri prin care t poti proteja.va tzook
sweet_heart
Postat pe 10 Noiembrie 2008 23:30
ei,da...si eu am facut un avort!si nu va spun cat de greu mi-a fost...nu fizic,cat psihic!a fost oribil...mai tarziu am vazut la tv un film despre avorturi si ce se intampla...si unde se arunca'chestia aia nedorita'...mi-am jurat mie ca nu mai fac asa ceva...bucata din mine aruncata cine stie pe unde...mai ales ca am un puiut mic acum!dar m-am invatat minte,iau pastile acum...si nu ma mai bazez pe contraceptivele injectabile!
va doresc multa sanatate si sa nu fie nevoie sa faceti asa ceva!
mary_ct
Postat pe 11 Noiembrie 2008 10:27
Servus, intervin sa va spun parerea mea in legatura cu avortul - daca as putea sa dau timpul inapoi, tot asa as face avort ... Dar daca as putea sa il dau inapoi si mai mult, as avea grija sa nu mai raman insarcinata! Adica nu spun ca nu regret avortul - si acum, dupa aproape 10 ani de zile, mie tot mi se pune un nod in gat cand ma gandesc ... Dar ma gandesc ca a ost cel mai bine pentru mine - asta vorbind pe termen lung.

Dupa vreo 4-5 ani de la avort am vazut "Cri silentieux" - cred ca am scris corect - un film in care se exlica avortul pas cu pas - si mi s-a redeschis rana din suflet ...

De curand a venit la mine o prietena care a ramas insarcinata, sa imi ceara un sfat - am reusit, impreuna cu doctorul ginecolog sa o facem sa se razgandeasca ... Parca am inceput sa ma simt mai bine vis-a-vis de ceea ce am facut eu.

Din punctul meu de vedere - al unei persoane care a fact avort - avortul este o crima si o mutilare sufleteasca. Nu cred ca o sa ma vindec vreodata complet, si sper sa nu mai fac niciodata avort, si sa nu se mai faca avort niciodata. Eu, personal, am luptat - si o sa lupt in continuare, atat cat pot eu - sa nu se faca avorturi. Chiar daca imi reeschid ranile de fiecare data cand vorbesc despre experientele mele personale, poate reusesc sa evit sa mai treaca altcineva prin calvarul meu.

Stiu ca sunt cinica si rea, dar asta e ceea ce simt eu.

Cat despre cine e vinovat ... Cred ca amandoi sunt de condamnat - adica pe ideea ca "V-ati simtit bine impreuna? Foarte bine! A iesit un copil in urma acestui fapt? Il poti creste? Da! No atunci nu fa avort!"
catalinaOlo
Postat pe 11 Noiembrie 2008 13:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ajuuutooorrrr 7 De la: kudika_36737 10 Martie 2016 17:05
Posibilă sarcina? 1 De la: kudika_1033149 13 Iunie 2018 15:55
Am o PROBLEMA MARE ...Si tare... E usor cu sculatul si greu cu culcatul.... HELP 218 De la: Eva32 26 Septembrie 2011 00:55
masochismuuuuuuu 13 De la: veta13 5 Decembrie 2008 13:19
E vremea lui 15 De la: dolcik1 9 Iulie 2009 14:46