Mai multe
| Nu mai pot...am o lene cronica...si sunt asa, ametita parca...Help... | ||
|
Elena30 Postat pe 7 Septembrie 2008 12:20 |
||
|---|---|---|
De la: the_tunnel, la data 2008-09-07 12:17:30Si eu tocmai vroiam sa plec.....Hai o cafea .... Mersi scumpa, as veni la una for real, la cat sunt de ametita, mi-ar trebui cred ca vreo 3 cafele ..Unde mergi??
|
||
|
Elena30 Postat pe 7 Septembrie 2008 12:20 |
||
FETELEEEEEEEEEEE mi-e asa fomica...
|
||
|
|
||
|
Elena30 Postat pe 7 Septembrie 2008 12:53 |
||
sunt mandra de mine am rezolvat pb la chimie fac chef deseara
|
||
|
rannya Postat pe 7 Septembrie 2008 13:20 |
||
musulmanii nu sunt oameni rai,eu chiar ii apreciez,si pana la urma conteaza religia?eu am prieteni de toate religiile...catolici,ortodicsi si musulmani,apropo...ador ceaiul si cafeau turceasca!
|
||
|
crystyyna2000 Postat pe 7 Septembrie 2008 13:25 |
||
De la: rannya, la data 2008-09-07 13:20:29sunt mandra de mine Vin si eu, daca e vba de chef...daca nu mor de foame intre timp...O cafelutza mai primesc si eu??? PLeaseeeeeeeeee....
|
||
|
Elena30 Postat pe 7 Septembrie 2008 13:26 |
||
| asadar,pot veni si eu al o cafea cu voi?:) | ||
|
crystyyna2000 Postat pe 7 Septembrie 2008 13:27 |
||
| asadar,pot veni si eu al o cafea cu voi?:) | ||
|
crystyyna2000 Postat pe 7 Septembrie 2008 13:27 |
||
De la: crystyyna2000, la data 2008-09-07 13:27:25asadar,pot veni si eu al o cafea cu voi?:) Da ,oricine e bine primit :)..... Azi sunt eu de serviciu,fac cinste |
||
|
Postat pe 7 Septembrie 2008 13:35 |
||
De la: Arabusa, la data 2008-09-07 12:20:52De la: the_tunnel, la data 2008-09-07 12:17:30Si eu tocmai vroiam sa plec.....Hai o cafea .... Nicaeri nu plec..O baie fierbinte si .....off,,,ca sunt stresata :) Am inghetata de vanilie cu capsuni
|
||
|
Postat pe 7 Septembrie 2008 13:37 |
||
bine ai venit crystyyna fetelor voi ce spumant de baie folositi care sa faca spuma multa si sa nu se duca dupa 10 min? ca eu am incercat n-spe mii de prostii niciuna nu-i buna
|
||
|
rannya Postat pe 7 Septembrie 2008 13:44 |
||
Si eu am incerat multe produse,dar nici unul cu rezultat.Asa ca m-am reprofilat.Folosesc sarurile de baie de la Refan.Miros ff bine,nu sunt f scumpe si nu au conservanti..Ca s anu mai spun de sapunuri...mmmmmm....baia mea miroase extraordinar !!!
|
||
|
Postat pe 7 Septembrie 2008 14:09 |
||
buna fetele..eu pot sa spun ca am un respect foarte mare fata de musulmani..mi-au dovedit ca sunt mult mai oameni decat romanii nostri (acum nu ma refer la toti, dor la o parte dintre ei - si nu pt ca sotul meu e musulman, ci pt ca asta e adevarul)
|
||
|
lili4U Postat pe 7 Septembrie 2008 14:34 |
||
ya salam fetelor ce faceti?????????mi-a fost dor de voi....apropo alaltaieri si azi tin post....am reusit...am auzit ca nu se ia in considerare....insa bilal iubitelul a zis ca da...asa ca...va pupacesc pe toate ...mnmmmmmmmmm treb sa citesc ce ati mai scris...sa fiu si eu la curent...poooooszy
|
||
|
HABIBA_CHANDRAMUCKI Postat pe 7 Septembrie 2008 15:40 |
||
ya salam habiba....eu sunt in febra pregatirilor pentru sosisea "regelui" si ma chinuiesc sa fac mancare araba ca sa invat sa fac pt cand vine domnul alhamouz probabil dupa ce ajunge in tara voi tine si eu post de voie de nevoie abia astept mai este doar o saptamana si eu am atatea de facut si parca totusi mai este atat de mult timp
|
||
|
rannya Postat pe 7 Septembrie 2008 15:49 |
||
| da draga ce ai de facut??/?numai paica si curatenie atata nu....sau tre sa te pregatesti si sufleteste...o sa-ti fie greu credema..dar ai sa treci peste toate...vrei sa-i faci papa?hai ca te ajut eu...sper sa ii placa...sa imi zici numai ca iti postez.. | ||
|
HABIBA_CHANDRAMUCKI Postat pe 7 Septembrie 2008 15:51 |
||
a si am observat ca se baga cineva pe aici ca sa mai aruce cu noroi si sa acuze....dar tare imi pare bine ca AICI LA CAFENEAUA NOASTRA NU SE CEARTA LUMEA,NU SE ACUZA SI NU SE VORBESTE URAT....asta imi place mie... RAMADAN KAREEM LA TOATA LUMEA...!!!!!!!!!!
|
||
|
HABIBA_CHANDRAMUCKI Postat pe 7 Septembrie 2008 15:53 |
||
curatenie mai am si de invatat si treburi pe la crucea rosie dar curatenia o sa ma sece ...sufleteste sunt pregatita ziua nu-l vad ca am scoala si alte cele si seara ne intalnim la iftar sa nu-l tin nemancat pe domnul sa spun a ca-s sotie rea da vreau sa-i fac de mancare numai ca trebuie sa exersez inainte ca ultima data cand i-am gatit mi-a zis ca l-am omorat si ca isi ia gandul ca o sa-i gateasca vreodata nevasta-sa si am pus pariu cu el ca at cand o sa se intoarca o sa stiu sa gatesc si a ras de mine deci trebuie sa invat neaparat ca pierd pariul
|
||
|
rannya Postat pe 7 Septembrie 2008 15:56 |
||
|
SALATA ARABEASCA CU PUI SALATA- 4-5 rosii 5-6 castraveti 2-3 ardei galbeni cateva foi de salata 1 ceapa,sau ceapa verde noua 2 1 ardei iute(dupa gust,nu neaparat) 2 lamai(stoarse) sare ulei de masline (toate legumele se taie marunt) PIEPT DE PUI(dezosat)2 TAVITE se taie de piele, de pielite si de grasimi daca exista,se taie bucatele patrate,se prajeste cu o ceapa taiata nu foarte marunt,si cu un ardei rosu.Puteti adauga si ciuperci,sau boabe de porumb din conserve.se prajesc toate si se pot servi cu baghete,cu chifle,sau cu lipie libaneza,bineinteles si cu salata,si cu castraveti murati mici cornichon.POFTA BUNA VA DORESC |
||
|
HABIBA_CHANDRAMUCKI Postat pe 7 Septembrie 2008 16:06 |
||
mashAllah habiba acum ma duc sa fac reteta aia cu piept de pui dezosat ca mor de pofta poate comenteaza iar "regele" ca-l bag pe el la cratita
|
||
|
rannya Postat pe 7 Septembrie 2008 16:09 |
||
mashAllah habiba acum ma duc sa fac reteta aia cu piept de pui dezosat ca mor de pofta poate comenteaza iar "regele" ca-l bag pe el la cratita
|
||
|
rannya Postat pe 7 Septembrie 2008 16:09 |
||
iti zic eu ca e bun foarte bun,ieri i-am facut la iubitelul meu e foarte mandru de mine!!!iti garantez ca o sa-i placa...apropo sa imi zici cum ti-a iesit,te-am pupat fetele voi unde sunteti....mai ziceti ceva ca mi-a fost dor de voi...,si rannya,iti garantez ca nu are ce comenta....vad ca ai iara alt username...cred ca daca iti schimbi poza nu iti mai sterg astia contul ,incearca....poate ca nu or sa mai stie
|
||
|
HABIBA_CHANDRAMUCKI Postat pe 7 Septembrie 2008 16:14 |
||
ete na nu vreau n-au cu poza mea nimic au cu mine ceva doar mi-am intrat in mana sa fac conturi noi lasa scumpi ca sa-l vezi pe d-l doctor alhamouz la coada tigaii sa vezi at ce rad
|
||
|
rannya Postat pe 7 Septembrie 2008 16:17 |
||
| BUNA FETELOR NOUA SI EU PE AICI... | ||
|
alexalice Postat pe 7 Septembrie 2008 16:30 |
||
ya salam alexa te servim cu ceva bun?
|
||
|
rannya Postat pe 7 Septembrie 2008 16:31 |
||
| Un ceiuletz tucesc de mere? | ||
|
alexalice Postat pe 7 Septembrie 2008 16:33 |
||
acum vine nargilah doresti?sau un picotel ceva
|
||
|
rannya Postat pe 7 Septembrie 2008 16:34 |
||
merci rannya dar mi-e deajuns ceiuletul turcesc
|
||
|
alexalice Postat pe 7 Septembrie 2008 16:39 |
||
|
era o fata care invata turca pe forum?! si eu ma straduiesc sa invat.dc ai vrea poate ne ajutam reciproc.
|
||
|
alexalice Postat pe 7 Septembrie 2008 16:47 |
||
era dar nu stiu exact cine iubitul tau este turc?
|
||
|
rannya Postat pe 7 Septembrie 2008 16:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Campusul liceului | 1 | De la: oana16br 15 Septembrie 2009 18:48 |
| Caut scriitor de articole | 4 | De la: kudika_nikole 6 Ianuarie 2012 15:48 |
| Buna | 2 | De la: yrtdssdd 8 Iulie 2009 01:12 |
|
|
||
| RT Models Studio | 1 | De la: RTmodels_Constanta_1 23 Iulie 2012 01:40 |
| poezioare de sfarsit de a-8-a | 2 | De la: pamela_1 15 Mai 2009 09:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.