Setari Cookie-uri

dar barbatul LEU ?

Fetelor subscriu...deci m-a capiat de cap ...este exact cum l-ati descris mai sus..la mine sunt 6 luni ...inca nu i-am dat de capat..eu sunt sagetatoare destul de orgolioasa ca si el
jaquelinne_annemary
Postat pe 8 Ianuarie 2009 16:19
De la: mainedimineata, la data 2008-11-09 22:32:11
De la: maumau, la data 2008-11-09 17:10:59
De la: mainedimineata, la data 2008-08-27 11:49:00se scrie pe aici despre toate zodiile. Pe mine personal ma intereseaza parerea voastra despre barbatul Leu. Mie una mi se pare extraordinar de imprevizibil, dar n`am apucat sa`l cunosc chiar atat de bine. Astept sa`mi impartasiti din cunostintele voastre.

iubita parerea mea personala este ca intr-un leu nu trebuie sa te increzi niciodata prea mult si asta iti spun din propie expeienta cand iti e lume mai draga te lasa.leului nu ii place sa stea prea mult cu o fata el trebuie sa zboare din floare in floare si coincidenta face ca eu sa fi avut parte numai de lei si nu prea a durat relatia mea cu ei.dar asta e poate ai noroc mai mult ca mine si o sa dai de un leu iubaret si amabil caruia nu ii place sa zboare din floare in floare


:) mersi de urari. totusi ma indoiesc. e clar ca leii nu se vor potrivi niciodata cu scorpionii.. pt ca eu una nu stiu sa ma las calcata in picioare chiar in halul ala. cred ca pe viitor voi sta departe de lei. or fi ei minunati.. dar nu e de mine



eu sunt scorpion si sotul meu este leu. vreau sa-ti dovedesc faptul ca totusi se poate face casa si in combinatia asta. suntem casatoriti de 20 de ani.
e adevarat ca relatia este foarte picanta, dar nu as schimba-o pentru nimic in lume. e mult mai interesanta "vanatoarea" dintre noi doi. leii sunt asa cum s-a zis, mandrii pana la paroxism...dar si scorpionii sunt la fel. sunt gelosi...dar scorpionii sunt si mai gelosi. nu sunt foarte intuitivi, ceea ce e un mare avantaj pentru scorpioni. sunt suficient de pasionali, cu toate ca scorpionii poate si-ar dori mai mult. le place sa faca cadouri iar scorpionii adora sa le primeasca. sunt cheltuitori ...si aici e marea discordanta dintre zodii. dar toate astea, daca stii cum sa-ti joci cartile se pot intoarce in favoarea familiei.
cu alte cuvinte, celor care sunt disperate de relatia cu un leu le spun doar ca nu au stiut sa se faca iubite, altfel disciplinau leul, care e doar o pisicuta mai mare.
chandramuki_md
Postat pe 9 Ianuarie 2009 09:06
spuneti`mi... cum credeti sa se potriveste un rac cu un Leu?

sunt cu un leu dar de foarte putin timp si pina acum intr-adevar am constatat ca are o mare problema cu comunicarea...
Kores
Postat pe 31 Ianuarie 2009 11:24
De la: agoldfish, la data 2008-09-08 10:59:50Draga Scorpioanca Mainedimineata,
Nu stiu cum s-or intelege Scorpioancele cu Leii, dar iti pot spune ca dintre cele trei zodii pe care le-am cunoscut eu (intr-o viata), ca reprezentanta partiala a Pestilor,
LEII sunt grozavi, buni (la pat), muncitori, seriosi, cam asprii - adica pretentiosi, dar - deh - la cat sunt ei de grozavi este si normal sa aibe pretentii pe masura, nu crezi ?!?
O singura hiba am a le reprosa - COMUNICAREA.
Se pare ca au mari retineri in a comunica, in a-si comunica sentimentele - asta este CLAR.
Ei prefera sa dea ordine si sa fie ascultati, pentru ca ei stiu foarte bine ca ceea ce fac ei este perfect, si de aceea NU mai comenteaza. Trebuie sa ai incredere in ei, altfel le ranesti orgoliul (cam mare, uneori), dar daca pe tine personal NU te deranjeaza ... Pentru mine ca Peste, foarte intelegatoare fiind, mi-a fost extrem de greu, dar A MERITAT! Sunt persoane DEOSEBITE, poate chiar "singurii barbati" care merita sa-i ai in Familie ..... ?!?
Atentie totusi, nu-i usor. Cu temperamentul vulcanic al Scorpioancelor, si daca ai nevoie de comunicare (?), sau daca ii faci gelosi - renunta mai bine.
Leii trebuiesc iubiti, RESPECTATI si ADMIRATI sincer (!), pentru ca merita.


exemplu viu: eu sint scorpie si iubi al meu e leu... si cu toate ca horoscopul zice ca o partida mai nepotrivita pentru noi dekit un leu nu exista, nu e deloc asa... cel putin in cazul meu... am avut 3 iubiti, si toti 3 lei... si actualul nu reprezinta o exceptie... sunt persoane extraordinare!! cu toate ca sint impulsivi, leutzul meu pina acum a tors continuu, fara ca sa-si scoata ghearele macar odata... luind in consideratie caracterul meu, ca nu sint sfinta nici pe aproape, si se intimpla sa fac lucruri fara ca sa stau prea mult pe ghinduri... este egosit, dar cu masura, adika putin egoism in privintza mea nu strica, la fel ca si un strop de gelozie, fara a fi axagerate ambele.. niciodata nu am avut parte de asa ceva alaturi de el...horoscopul zice ca cei mai potriviti scorpioancelor ar fi racii... pe dracu'! la fel cu vreo 3-4 raci am avut de a face, si cu toti ca soarecele si pisica... in cazul leilor, e foarte important sa nu-l sufoci, dar si sa nu lasi friu liber, pentru ca il scapi ii place sa fie alintat, dar nici prea iesit din comun, deci tre' de gasit mijlocul de aur good luck!!
Lady_Shadow
Postat pe 31 Ianuarie 2009 23:29
EU sunt leoaica.. si ce am observat e ca partenerul perfect e cel ale carui imperfectiuni le vezi ca pe un perfect absolut.. fie el leu, sagetator, berbec.. sau ce o fi.. nu te lua dupa zodii.. te ia dupa ce iti spune inima si ratiunea.. totusi, mai mult inima.. te pup
KALI03
Postat pe 6 Februarie 2009 19:21
jaquelinne_annemary, eu leoaica, el sagetator.. la fel de incapatanati, la fel de orgoliosi.. eu zic ca astea doua zodii sunt facute una pt cealalta.. bafta :*

KALI03
Postat pe 6 Februarie 2009 19:23
sunt cu prietenul meu de 2 ani de zile ne-am inteles minunat, pt mine este perfect. leii sunt egoisti posesivi puternici vor sa fie unici sa nu mai fie nimeni ca ei, dar au calitati ce alte zodii nu le au....au spiritul conducerii si responsabilitatii, atunci cand fac un lucru poi il fac indiferent daca e frig afara sau tb sa munceasca o zi intreaga sunt orgoliosi si ambitiosi si speciali. acum depinde si de cum au fost crescuti. leul meu e un tip cool. si ne potrivim numai ca suntem ca 2 pietre tari cand se ciocnesc ies scantei.

Postat pe 2 Martie 2009 00:47
1). Despre barbatul Leu:

Pentru barbatul Leu, dragostea este motorul Cosmosului. La el, dragostea trebuie sa fie mare, spectaculoasa si dramatica, ca iubirile pe care le cântau trubadurii de odinioara.

Barbatul Leu adora dragostea si adora sa fie îndragostit. Amant înflacarat, foarte atasat de o anumita calitate erotica si estetica a relatiei sexuale, el se daruieste cu totul, sau, mai bine zis, se "împrumuta total" în fiecare relatie. Barbatul Leu iubeste cu stil si fara inhibitii si are talentul special de a învalui povestea sa de dragoste într-o aura de magie. Daca tu esti aleasa, te va trata ca pe ca o zeita si în mod sigur te va face sa uiti ca mai exista si alti barbati pe pamânt.

Barbatul Leu este romantic si generos, iar una dintre modalitatile prin care-si demonstreaza generozitatea este de a-si coplesi iubita cu daruri. Iar aceste daruri nu vor fi doar banale cutii de ciocolata, ci cadouri scumpe, exotice, greu de obtinut.

Superbului si generosului domn Leu îi place sa-si protejeze partenera, va lupta pentru ea, va risca pentru ea, ca în povestile cavaleresti. În schimb, aceasta trebuie sa-i arate o loialitate neconditionata si o admiratie inalterabila si sa faca în asa fel încât ceilalti barbati sa-l invidieze ca are la brat o femeie atat de stilata, de frumoasa si de eleganta. Pe scurt, el cere de la partenera lui sa fie demna de prestigiul sau.
_dulcik_
Postat pe 9 Martie 2009 20:22
2). Cum seduci barbatul Leu:

Încearca sa arati cât mai impresionant posibil, dar cu clasa si cu bun gust. Adopta o atitudine mândra dar delicata - barbatul Leu nici macar nu va observa o femeie cu umerii adusi si va fi dezgustat daca te porti ca un soldatoi. Scânteiaza-l cu un zâmbet exuberant si întreaba-l cu entuziasm despre subiectul lui favorit (el însusi!), lasându-ti o secunda mâna sa zaboveasca pe pieptul lui, în dreptul inimii, sau pe spatele lui, între zona omoplatilor si mijloc. Spune-i ca n-ai mai cunoscut pe nimeni ca el si nu încerca sa-l îndepartezi de mijlocul scenei.

Daca vrei sa faci apel la cavalerismul recunoscut al d-lui Leu, adopta atitudinea unei printese aflate la ananghie, nicidecum pe cea a unei disperate de la periferie. Fii loiala sub toate aspectele, nu-i trezi gelozia si nu-l trada! Îl vei rani pe vecie si îl vei înfuria teribil, iar furiile d-lui Leu, desi de scurta durata, pot fi devastatoare.

Daca ai reusit sa-l cuceresti, va trebui sa-ti pastrezi, ba chiar sa-ti sporesti farmecul, pentru a-l putea pastra pe barbatul Leu. Îl vei pierde cu siguranta daca te vei îngrasa, vei purta tricouri ieftine, vei dormi în pijama, vei mirosi a prajeala sau vei umbla cu lacul de unghii sarit. Daca la un moment dat ajungeti la o divergenta de opinii, evita confruntarea directa printr-o vorba de duh. Nu-l contrazice si sustine-ti punctele de vedere cu mult tact.

Pune-ti în lumina calitatile si realizarie în asa fel încât sa nu aiba nici un moment senzatia ca ai vrea sa intri în competitie cu el sau sa-i devii rivala. Si, chiar când lupti, lupta drept si respecta-i mândria. Trateaza-l ca pe un rege, dar nu-l lasa sa uite ca si tu esti o regina!
_dulcik_
Postat pe 9 Martie 2009 20:23
Barbatul Leu (22 iulie - 21 august)
E-mail
Generalitati: Iubirea care se impauneaza

Când Leul este îndrãgostit ºi demnitatea sa personalã ridicã obstacole în faþa elanului pasional, avem de-a face cu o inimã largã care îºi revarsã efluviile vitalitãþii fizice ºi psihice.

Firea sa puternicã îl face sã simtã cu acuitate atracþiile ºi repulsiile afective ºi îi înspirã bucurii mari ºi dureri profunde. Ignorã, pe cât posibil, sentimentele îndoielnice, legãturile indecise, jumãtãþile de pasiuni, vrea sã meargã direct la þinta unei iubiri totale, doritã sincer.

Dragostea este pentru el o sãrbãtoare, o exaltare înflãcãratã ºi un entuziasm spiritual, o ocazie de a slãvi gestul frumos. Asemeni unui soare cu strãlucirea purã care rãspândeºte mii de raze, inima sa ia o alurã de senior sau de madonã si se simte menitã unui destin de iubire cu o partenerã (sau un partener) la înãlþime.

BÃRBATUL:
Nativul din Leu se împãuneazã adesea, iubeºte fãrã sã-i treacã prin minte cã n-ar putea sã fie onorat în schimb ºi este uimit de o primire severã. Deoarece, la urma urmelor, femeile au fost create oarecum pentru el e ceva de la sine înteles. Simte nevoia sã fie admirat, are nevoie de o femeie care sã îl supraestimeze. Ii mai trebuie, în lipsa unei femei de lume, o fire care sã înfrumuseþeze ambianþa, pe care sã o poatã prezenta ºi care sã îl avantajeze în societate. De altfel, nu face economie când e vorba sã cheltuiascã pe rochii, bijuterii si podoabe: totul pentru prezentarea ºi punerea în valoare a frumuseþii feminine care îi aparþine. Nu-i displace ca ea sã aibã un aer de superioritate, cu condiþia sã nu fie incomodat de aceastã atitudine; atunci, ea va fi cea mai frumoasã, cea mai elegantã, cea mai cultivatã etc.

Dar ea nu trebuie niciodatã. sã-l împiedice în cursa hotãrâtã a ambiþiei lui. Ea trebuie sã ºtie cã bãrbatul are o pasiune mare care impune sacrificii: cariera, vocaþia, misiunea. Aceastã pasiune comandã tot: trebuie servitã, ceilalþi trebuie sã i se subordoneze, sã-ºi organizeze viaþa în funcþie de cerinþele ei.

LECÞIA IUBIRII: Lecþia sa este sã-i înveþe pe ceilalþi cã iubirea este extaz, iar el trebuie sã înveþe de la ceilalþi cã iubirea este umilinþã.
_dulcik_
Postat pe 9 Martie 2009 20:23
Cum Seduci Barbatul din Leu

Pentru barbatul Leu, dragostea este motorul Cosmosului. La el, dragostea trebuie sa fie mare, spectaculoasa si dramatica, ca iubirile pe care le cântau trubadurii de odinioara.

Barbatul Leu adora dragostea si adora sa fie îndragostit. Amant înflacarat, foarte atasat de o anumita calitate erotica si estetica a relatiei sexuale, el se daruieste cu totul, sau, mai bine zis, se "împrumuta total" în fiecare relatie. Barbatul Leu iubeste cu stil si fara inhibitii si are talentul special de a învalui povestea sa de dragoste într-o aura de magie. Daca tu esti aleasa, te va trata ca pe ca o zeita si în mod sigur te va face sa uiti ca mai exista si alti barbati pe pamânt.

Barbatul Leu este romantic si generos, iar una dintre modalitatile prin care-si demonstreaza generozitatea este de a-si coplesi iubita cu daruri. Iar aceste daruri nu vor fi doar banale cutii de ciocolata, ci cadouri scumpe, exotice, greu de obtinut.

Superbului si generosului domn Leu îi place sa-si protejeze partenera, va lupta pentru ea, va risca pentru ea, ca în povestile cavaleresti. În schimb, aceasta trebuie sa-i arate o loialitate neconditionata si o admiratie inalterabila si sa faca în asa fel încât ceilalti barbati sa-l invidieze ca are la brat o femeie atat de stilata, de frumoasa si de eleganta. Pe scurt, el cere de la partenera lui sa fie demna de prestigiul sau.

Încearca sa arati cât mai impresionant posibil, dar cu clasa si cu bun gust. Adopta o atitudine mândra dar delicata - barbatul Leu nici macar nu va observa o femeie cu umerii adusi si va fi dezgustat daca te porti ca un soldatoi. Scânteiaza-l cu un zâmbet exuberant si întreaba-l cu entuziasm despre subiectul lui favorit (el însusi!), lasându-ti o secunda mâna sa zaboveasca pe pieptul lui, în dreptul inimii, sau pe spatele lui, între zona omoplatilor si mijloc. Spune-i ca n-ai mai cunoscut pe nimeni ca el si nu încerca sa-l îndepartezi de mijlocul scenei.

Daca vrei sa faci apel la cavalerismul recunoscut al d-lui Leu, adopta atitudinea unei printese aflate la ananghie, nicidecum pe cea a unei disperate de la periferie. Fii loiala sub toate aspectele, nu-i trezi gelozia si nu-l trada! Îl vei rani pe vecie si îl vei înfuria teribil, iar furiile d-lui Leu, desi de scurta durata, pot fi devastatoare.

Daca ai reusit sa-l cuceresti, va trebui sa-ti pastrezi, ba chiar sa-ti sporesti farmecul, pentru a-l putea pastra pe barbatul Leu. Îl vei pierde cu siguranta daca te vei îngrasa, vei purta tricouri ieftine, vei dormi în pijama, vei mirosi a prajeala sau vei umbla cu lacul de unghii sarit. Daca la un moment dat ajungeti la o divergenta de opinii, evita confruntarea directa printr-o vorba de duh. Nu-l contrazice si sustine-ti punctele de vedere cu mult tact.

Pune-ti în lumina calitatile si realizarie în asa fel încât sa nu aiba nici un moment senzatia ca ai vrea sa intri în competitie cu el sau sa-i devii rivala. Si, chiar când lupti, lupta drept si respecta-i mândria. Trateaza-l ca pe un rege, dar nu-l lasa sa uite ca si tu esti o regina!
_dulcik_
Postat pe 9 Martie 2009 20:24
cristinelss
Postat pe 9 Martie 2009 20:31
ai gasit raspunsul?
_dulcik_
Postat pe 10 Martie 2009 20:11
barbatul leu e la fel ca femeia sagetator , ii trebuie libertate , nu trebuie sacait la cap , nu trebuie sunat de multe ori pe zi , dar sa fie sunat , nu trebuie sa il cocolosesti foarte mult ca ti se suie in cap dar nici sa fii indiferenta ca inseamna ca nu il iubesti ,niciodata nu ii plac atentiile care i le faci si el este cel mai destept , cel mai ... cel mai ..... secretul intr-o relatie cu un leu : multi nervi si multa rabdare.
pantrjel
Postat pe 10 Martie 2009 23:01
Daca asa e caracterul lui e normal... nu judeci barbatul sau femeia in functie de zodie
_dulcik_
Postat pe 10 Martie 2009 23:19
buna tuturol sunt o scorpioanca si am o relatie de 3 ani cu un leu sunt si insarcinata in a4a luna sincer sa va spun intre noi au fosti discuti certuri mari asta cred eu datorita necomunicari bine dar chestia e ca eu nu am incredere in el si nu stie sa comunice e inchis ori nu stiu c sa zic mi se par cam dificili cei din zodia leu si egoisti.
Carmen_Consuela
Postat pe 14 Martie 2009 13:55
barbatii din zodia leu sunt foarte egoisti, vanitosi, materialisti si nu sunt deloc buni la pat
eli18
Postat pe 17 Martie 2009 14:57
da, dulcik, am gasit raspunsul :). shtiti? leusorul meu e tare iubitor si s`a schimbat tare mult in ultima vreme :). si daca nu ar fi asa cum e, m`ar plictisi ingrozitor. e exact ceea ce am eu nevoie. va doresc sa fiti iubite, fetelor!
mainedimineata
Postat pe 17 Martie 2009 16:17
De la: eli18, la data 2009-03-17 14:57:45barbatii din zodia leu sunt foarte egoisti, vanitosi, materialisti si nu sunt deloc buni la pat


dar aia din zodia melc?
just_heaven
Postat pe 17 Martie 2009 16:18
stai linistita,ca a disparut de vreo 2 saptamani eu sunt oki ,ies cu fetele seara de seara ne distram. agatam... ...doar e luna femeilor ...oricum merci de urare
jaquelinne_annemary
Postat pe 17 Martie 2009 16:50
De la: mainedimineata, la data 2009-03-17 16:17:48da, dulcik, am gasit raspunsul :). shtiti? leusorul meu e tare iubitor si s`a schimbat tare mult in ultima vreme :). si daca nu ar fi asa cum e, m`ar plictisi ingrozitor. e exact ceea ce am eu nevoie. va doresc sa fiti iubite, fetelor!


Ma bucur pentru tine...
_dulcik_
Postat pe 17 Martie 2009 20:49
nota 10, o descriere mai la obiect nici ca se putea....
pantrjel
Postat pe 18 Martie 2009 23:02
De la: mainedimineata, la data 2008-08-27 11:49:00se scrie pe aici despre toate zodiile. Pe mine personal ma intereseaza parerea voastra despre barbatul Leu. Mie una mi se pare extraordinar de imprevizibil, dar n`am apucat sa`l cunosc chiar atat de bine. Astept sa`mi impartasiti din cunostintele voastre.


fratele meu este leu..este o zodie puutin km dificila...
ii place sa aiba mereu dreptate..(desi nu are mereu)...se enerveaza fff rpd..si tunete..fulgere...cu pers.iubita..este fff atent...lasa garda jos ...se poate schimba..dar tre sa ai o influenta fff mare asupra lui..sa aiba incredere in tine...muulta
m_deea14
Postat pe 16 Aprilie 2009 09:19
Sunt deacord cu voi cele care au soti Lei . uite eu sunt Leu si sotul la fel e doar sase zile diferenta intre noi; acelasi an; dar va rog sa ma credeti ca de cele mai multe ori eu fac comando in casa ; inacelasi timp il ascult si eu dar vreu sa va aduc la cunostinte ca nu m-a inselat nic-o data asa si vreau sa cred;da rexista foarte multa comunicarea intre noi suntem foarte deschisi si o pot striga in gura mare! intr-un cuvant suntem la fel amandoi nu ne place minciuna ecel mai important ! da tot ce are mai bun din el ,tot timpul vrea sa fie in centrul atentiei si o reuseste de altfel si eu sunt la fel.asa sunt Leii.in viata de fam. e super tatic.ca sot si partener e nemaipomenit oriunde mergem suntem o fam. de invidiat .

Postat pe 16 Aprilie 2009 12:20
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/24247/Despre-barbati-Cum-seduci-un-barbat-dupa-zodie-/1.html
Diavolyta_
Postat pe 16 Aprilie 2009 12:21
sunt cu un tip in zodia leu de 7 luni !!! eu sunt in zodia fecioara! ce pot spune e faptul k e fff egoist, ce-i al lui e doar al lui, ce-i al meu e si al lui...mereu trebuie s fiu de acord cu el, dak as face numai k el poate k atunci ar merge relatia perfect!!! izbucneste din orice nimic, nu e zi s nu ne certam si tine la suparare...adik numai vb cateva zile....o face pe interesantul! cu toate astea eu il iubesc la maxim...ii suport multe ! am zis d multe ori k nu mai rezist dar, am trecut cu vederea multe! nu comunik si asta e grav...dak il sun se considera verificat... stie k e iubit si k ii fac toate poftele si are cornitze....
insa, knd vor s te fak s te simti in al noualea cer...reusesc mereu....si te-nnebunesc pur si simplu... cam astia zic eu k-s leii...uneori ajung s cred k au mai multe defecte decat calitati....al meu ma supara uneori atat de tare de-mi vine sa-l pocnesc mereu ma face pe mine vinovata din orice...dak are nevoie d ceva vine la mine k un mielusel....dak nu face c vrea uneori nedand socoteala....
va pooop fetelor si.....succes in relatiile cu leii !! tzinem la ei k stiu s ne zapaceask dar si s ne fak s ne doara sufletul!!
claudyyya
Postat pe 16 Aprilie 2009 15:42
De la: eli18, la data 2009-03-17 14:57:45barbatii din zodia leu sunt foarte egoisti, vanitosi, materialisti si nu sunt deloc buni la pat
Carmen_Consuela
Postat pe 3 Mai 2009 20:38
va spun sincer ca barbati din zodia asta leu sunt dificili egoisti mincinosi si curvari daca le dai libertate ei profita de ea si curvaresesc cu siguranta va spun din experienta ...........la-m prins a zis ca a gresit si ca nu mai face .................etc la-m iertat datorita ca am ramas insarcinat si nu am putut sa-l dau afara pt ca am prob de santate si nu mai am sanse sa mai fac copiii doar cu un ovar..................altfel nu las fii iertat pt nimik in lume pt ca nu se merita sa stai sa suferi pt un barbat de genu asta viata e prea scurta ca sa nu profiti de ea si sa nu iti faci placerile ...............eu una iam dat libertate pt ca si eu eram zburdalnica chiar dac am 28 de ani .lei nu au simtul umorului nu sunt plini de viata ori poate acum probabil e mai batran zic si eu doar are 34 de ani ...........dar dupa ce voi naste si o sa-mi revin cu putin sport......etc am sa-mi traiec viata asa cum merit pt ca lui nu ii lipsea absolut nimik si eu trec cu vederea da sunt razbunatoare si o fac chir dac e sotul meu sa vad si el cum e .........problema e ca sunt intretinuta de el ca nu am incotro docamdata dar va fii bine dupa ce voi naste sunt sigura ,va pup si sper sa nu aveti o experienta ca a mea daca va inselat si nu aveti obligati da-tile drumu pe traseu ca se poate mai bine si mai bun de atat suces.
Carmen_Consuela
Postat pe 3 Mai 2009 20:51
sunt dificili,egoisti si morocanosi.nu sunt multumiti niciodata de nimic.
dana_mv
Postat pe 3 Mai 2009 20:55
Draga mea, sotul meu este LEU adevarat! Ce semnificatie are acest lucru? Adica: f. incapatanat, f. loial si fidel. Are caracter de lider chiar si in relatie, ii place sa conduca , sa invinga si ii place sa-l lauzi, sa-l alinti, sa-l mangai mai ceva ca pe un copil, in intimitate este f romantic si se daruieste total! E sotul ideal..pt mine:D a http://acvaria.com/astro-zodia_leu.php?p=astrologie
lilib78
Postat pe 4 Mai 2009 16:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Femeia pesti +barbatul varsator....stiti ceva de compatibilitate? 45 De la: Simply_i 29 Mai 2009 12:40
eu capricorn el sagetator.sunt sanse? 16 De la: kudika100024 3 Decembrie 2010 01:00
urasc barbati cind nu stiu ce vor in viata 17 De la: Barbie30_ 20 Ianuarie 2011 02:02
FEMEIA GEMENI -BARBAT TAUR 5 De la: tequila_cu_varza 28 Ianuarie 2010 13:13
eu nu stiu ce sunt ,21 mai si el e un rac in 8 iul...ne potrivim? 1 De la: alinutza20_ali 18 Iulie 2009 09:35