Setari Cookie-uri

Un barbat la epilat...

Vreau si eu sa iti spun k am ras cu lacrimi..M`am amuzat teribil:)) Dar =)) gandeste`te ca unii fotbalisti se epileaza tot corpu..Cum ai rezistat si la celalalt subratz :)) ...:)) .
Printz3s
Postat pe 10 Martie 2009 05:36
este cel putin ridicol un barbat epilat
Vicentiu
Postat pe 4 Iulie 2010 06:56
ridicol este un barbat neepilat
Barbie30
Postat pe 4 Iulie 2010 07:39
de mult nu am mai ras asa. Super tare!
kudika193756
Postat pe 4 Iulie 2010 08:15
Foarte,foarte tare !!!! De o perioada incoace nu reuseam sa ies din starea de stres, parca dadeam din una in alta. Multumesc pentru ca m-ai facut sa rad cu lacrimi.
Mai, o fi fost, n-o fi fost asa, dar supertalentul tau scriitoricesc si nu numai, este genial.Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, ca demult n-am mai ras asa ( si singura, ca restul familiei doarme)
Si sa-ti mai dea Dumnezeu sanatate si pt. faptul ca macar ai facut ceva (extrem de data asta, pt. un barbat), pentru a nu mai avea somaiogul ala puturos la subbrat.
Doamne, sunt convinsa ca tu nu aveai asa ceva.
Frate, sunt unii care-si lasa nenorocitul ala de par, de pute de parca ar tine cepe imputite sub brat. Iar ca lungime... ar putea sa-l foloseasca pe post de bretele de pantaloni(sa si-l lege de gaicile curelei, sa nu le cada de pe ei).Ca aspect...daca te uiti la radacina, este sare depusa ca la Marea Moarta-stalactite!
Dar ai vazut ce se spune, ca un barbat la epilat nu da bine...NU!!! un barbat care pute nu da bine!!
Ferice de sotia ta!
In alta ordine de idei, am citit si partea a doua si stiu ca a trecut ceva vreme de atunci. Cum a fost A TREIA OARA? Ai nimerit un barbat bine la schimbul de tura de la " epilaterie"?
doinapavel71
Postat pe 4 Iulie 2010 08:47
si te mai duci? eu incerc sa-l conving pe sotul meu sa-l fac cu benzi de ceara!
un brabat curoajos!
roz5blue6lila7
Postat pe 4 Iulie 2010 08:58
Neata Lilo!
Barbie30
Postat pe 4 Iulie 2010 08:59
Bravo tie ca ai avut curaj! Dar nu trebuie sa te sperii si sa renunti la epilatul cu ceara pt ca la a 2-a,a 3-a va fi tot mai usor cu conditia sa nu te mai razi intre timpp si sa nu il lasi sa creasca mai mare de 1 cm. Peste citeva luni o sa mai vorbim si o sa imi spui cit e de bine sa nu te mai manance axila,sa nu te mai intepe cind ies firisoarele....si apoi o sa iti doresti sa te faci si inghinal( chiar daca nu total dar macar pe linga slip)! Este comod pentru tine si vreau sa iti spun ca femeile apreciaza mult un barbat care nu are o "padure ecuatoriala"...!
Bafta in contiuare si curaj!
petrosport
Postat pe 4 Iulie 2010 08:59
cum sa adori si sa iti placa un barbat cu par...mult..?
adica pe bune?
parul ala...ofere glandei sudoripare un super "ajutor"...si la baza lui...sunt si bacterii.....ce poate fi mai atragator?
noh..un barbat ar trebui sa se ingrijasca, sa fie la fel ca un super tip(adonis)...sa fie atragator mereu...
nu in functie de stare..creste sau nu atractivitatea
sa nu uit:asa cum noi parem aiurea cu par la subrat, cu cel de pe picioare si nu numai, asa sunt si ei, cand ridica un subrat in mijloacele de transport si cu camasa umeda..si altele

eu zic ca nu e rusinos pt un barbat sa se epileze..mai rusinos e sa mirosi a transpiratie indiferent ca a facut sau nu dush-aici nu te repecti pe tine

si e si rusinos sa nu-ti respecti aproapele
dragon_fly88
Postat pe 4 Iulie 2010 09:00
De la: Barbie30, la data 2010-07-04 08:59:26Neata Lilo!

hai la bere..si lasa epilatul

dragon_fly88
Postat pe 4 Iulie 2010 09:02
ar trebui sa pui la socoteala si faptu ca la noi, personajele feminine pielea e ceva mai fina/mai sensibila, deci sa nu crezi ca senzatia e chiar aceeasi, s-ar putea sa fie si mai intensa in cazul nostru....

oricum propun data viitoare sa incerci si epilatorul electric pe picioare...macar atat, ca daca intr-adevar vrei sa afli adevaratele noastre suferinte sunt anumite zile din luna pe care ti le-am da cu placere
iuliana_mihaila
Postat pe 4 Iulie 2010 09:11
D-le kiss-me ! Asta-i un subiect interesant pe care sa-l postezi pe topic ?!...Si noua femeilor ne este "oarecum" sa-l discutam ! Face parte dintr-o intimitate si este "in generem" discutat numai atunci cand "fenomenul" scapa de sub control ! Eu nu stiu de ce daca tot te-ai dus "ca o cocota masculina" in sala de operatii de la "epilare",nu te-ai "jumulit" peste tot ! Pana la a fi un "gay pasiv" nu mai era decat un pas ! Chiar nu ti-l puteai da jos in toaleta dumitale ,fara...tam-tam'ul asta pe topic ?! Stiu ca e epoca in care si barbatii vor o "transformare" si-n care" unele accentele fizice masculine" se vor eliminate ! Dar nu cred ca ceeace ai facut tu tine de igiena ,ci tine mai degraba de "scufitza" ! La masculii ..."BARBATI" ,igiena se practica uzitand des de sapun,paste de dinti, "face shaving-foam" ,spray-uri bune si o mica pulverizare de parfum ... barbatesc ! Intradevar sunt tendinte ca si femeilor sa nu le mai placa barbatii parosi si atunci ,din prea multa "lehamite si inhibare fata de sexul opus"(pana la urma) , sa se transforma bietele de ele in ...lesby !...Dar "deviatiile" astea sunt ,in mod normal prezente totusi numai la pustoaicele astea de 18-20 de ani ,care ne considera pe noi "depasite",cum depasite ne cred si atunci cand nu prizam si noi vreo co...ca ,sau nu purtam salvari " moderni turcesti" !!!...de parca purtam...pampers-i ! Asa ca epileaza-te "mon-cher kiss-me" si down...sa-ti iasa mai in relief "Kremwurst-ul golas" ptr ca...asa-i modern !!!
crysis
Postat pe 4 Iulie 2010 09:12
De la: dragon_fly88, la data 2010-07-04 09:02:21
De la: Barbie30, la data 2010-07-04 08:59:26Neata Lilo!

hai la bere..si lasa epilatul


neata vin vin...
roz5blue6lila7
Postat pe 4 Iulie 2010 09:13
N-am reuºit sã rîd, precum mulþi dintre colegii mei de pe forum...
E o întîmplare oarecare, un dat cu capul de pragul de sus - ºi gata.

Îmi amintesc doar de un tip ce fãcea culturism, coleg de slujbã într-ofabricã. Sã fie vreo douã decenii. ªi i-am zãrit la un moment dat sub-braþul, fãrã pãr. Era ras. Hã-hã. a fãcut înapoiatul din mine, la care omul mi-a explicat amabil ce ºi cum / de ce e mai bine aºa.
A trecut multiºor timp pînã m-am apucat ºi eu de aºa eliminãri...
Am senzaþia cã aduni mult mai lesne mizerie ºi transpiraþie acolo, dacã laºi pãr acolo...
Îl rad ºi n-am simþit cã s-au fãcut firele de acolo mai riguroase.
Procedez similar ºi în zona intimã - atîta doar cã aici m-am inspirat de la prietenã, cãci ºtiþi cum e, cauþi sã-i faci plãcere celuilalt, iar a fi asemãnãtor lui este una din aceste cãi...
În ultimul caz, poate fi ºi o discretã dorinþã de regresie, la vremea copilãriei, dar nu mi-am bãtut capul în exces cu posibilitatea asta.
Cert este cã obiºnuinþa-i a doua naturã, nu?
Mircea_O
Postat pe 4 Iulie 2010 09:15
De la: Barbie30, la data 2010-07-04 08:59:26Neata Lilo!

roz5blue6lila7
Postat pe 4 Iulie 2010 09:17
De la: vas25, la data 2008-08-29 14:36:59Doamnelor si domnisoarelor, sã nu vã mai aud cã ziceti “voi nu stiti prin ce trecem” cã eu acum stiu!
Scurt istoric: Mã rad sub brat de vreo 12-13 ani. Firesc, firul se facea tot mai trainic si mai frumos, incepuse sa o ia in jos, spre coate. Deci asa nu se mai putea. Fãrã mângâierea lamei, axilele mele ar fi aratat in curand ca ZZ Top (cautati pe google cei care nu-i stiti) in mizerie.
Asa ca am luat suprema decizie de a trece la epilat. Am coborat la salon curios de ce mi se poate intampla. M-a intampinat domnisoara care m-a tuns cu gauri cu ceva vreme in urma. “Va tundeti?” I-am zambit multumit de raspunsul ce urma sa i-l dau:”NU! Ma epilez sub brat” A zambit, ca la o gluma buna:”Glumiti?” “NU! Ce-i de glumit in asta?!” A mai zambit o data si a zis “Nimic”, plecand…. Intre timp a vanit epilatoarea, Buna ziua, pofiti in cabinet.
Am intrat in “cabinetul” care arata ca o sala de operatii. Si am fost invitat sa ma intind pe un pat la fel de medical. Incepusem sa fiu intimidat. Mi-am dat tricoul jos, mi-am supt un pic burta, am ridicat bratele. Doamna a proptit deasupra mea un bec extrem de puternic, fix ca alea de la chirurgie, si a inceput sa ma studieze:”Mda…nu-i rau, totusi va va durea un pic…mda, in fine, sa incepem”. Eu zambeam. Durere, zici?! “Durere” eram poreclit in copilarie, eu am inventat durerea, mananc durere pe paine! Doamna amesteca maglavaisul intr-o oala. M-a informat ca fiind prima oara, folosim ceara clasica. Ok, cum zici tu, mare scofala! Apoi cu o spatula mi-a intins sub brate ºmecheria. O crema calda si galbena, mai ca-mi era pofta sa gust un pic. “Va arde?” “Nici pomeneala, domnisoara” - am raspuns zambind la fel de smecher. A inceput sa apese ceara care se întãrea si, pe neasteptate, JBANG!!! Ochii au dat sa-mi iasa un pic din cap. Smulsese ceara intarita cu tot cu firisoarele mele.
Domnisoara m-a studiat din priviri si m-a intrebat:”V-a durut?” “Un pic, asta-i tot?!” am provocat-o eu viteaz. “Nu, nu-i tot.” - a venit replica pe care nu o doream si nu o asteptam. ”Mai dam un strat, ca au mai ramas firisoare.” Si din nou m-a uns cu ceara fierbinte. Adevarul e ca mã asteptam sa fie mai dureros. Cã atat de mult va plangeti, domnisoarelor si doamnelor, incat m-am asteptat la ceva similar cu luatul unui sut in coae. Zona tocmai epilata imi era insa deja sensibila si cea de-a doua “extragere” a fost mai dureroasa. Ochii mi-au iesit cam jumate din cap. Si cu toata vitejia mea, am recunoscut:”Nu-i teribil de placut…” Domnisoara mi-a zambit si a spus:”Inca o data si gata!”
Inca o data?!?!?! Pai de ce? “Tot v-au mai ramas niste firsoare. As putea sa le smulg cu penseta. Cum doriti?” Eram invins. “Cu ceara, domnisoara, cu ceara…” Mi-a aplicat cel de-al treilea strat. Nu mai imi era bine, nu mai zambeam, vroiam sa se termine dracu o data, imi era dor de lama mea si de usturimea after shave-ului aplicat dupa ras. Si JBANG!!!!! + a treia oara!!! Mi-am muscat buzele. Mi-a venit sa o iau pe domnisoara de freza si sa o dau cu capul de lampa, de dulapuri de pereti. ” ‘tu-ti gura ta de ceara si epilare, mai bine imi las carlionti ca evreii!” Chiar ma duruse. Domnisoara isi cerceta opera. Mã intreabã:”Aveti Baneocin acasa?” “Nu stiu ce-i ala, si de ce ar trebui sa am?” “Pentru ca v-a dat un pic sangele.” “Vaaaaaaaaaaiiiii, ‘tu-ti ceara ma-tii care te-a facut de ceara si de epilare… - injuram in gand ca birjarul. “Mi-a dat sangele?” “Da, un pic, se opreste repede.”
M-a dat cu niste creme calmatoare, cu o pudra, si mi-a zis ca-s gata. Da, eram gata, la propriu. Tineam mainile pe langa corp de parca avea sub brat doua becuri fierbinti. Si acum simt tot asa. In plus am inceput sa transpir. Si cica nu am voie sa fac dus vreo doua-trei ore. Si nici sa ma dau cu after-shave.
Deci da, stiu prin ce treceti. Si da, stiu ca se poate si mai rau. Nu vreau sa-mi inchipui ce s-ar fi intamplat daca ceara mi-ar fi fost aplicata si apoi smulsa din zone, sa zicem, mai sensibile. Aferim!



ce tare esti fratik!!!!!!! am ras cu lacrimi......sa vezi cum e in zona de "jos" baba la frumusete sufera,stii u!!!!!!!!!!!!!!
sweet_heart
Postat pe 4 Iulie 2010 09:33
eu chiar apreciez barbatii care se epileaza
poate sa fie el nu frumos ci super frumos,dar daca ii iese stuful de sub camasa s-a terminat tot
Barbie30
Postat pe 4 Iulie 2010 09:39
De la: Barbie30, la data 2010-07-04 09:39:10eu chiar apreciez barbatii care se epileaza
poate sa fie el nu frumos ci super frumos,dar daca ii iese stuful de sub camasa s-a terminat tot

si eu..dar culmea ei sunt mai sensibili
roz5blue6lila7
Postat pe 4 Iulie 2010 09:47
hai ca nu a fost chiar asa rau.gandeste-te la partea buna a lucrurilor.vei mai face "chestia"asta abia dupa 3 saptamani si atunci o sa fie mai bine.oricum felicitari pt curaj tuuror barbatilor care se epileaza!!
kudika170012
Postat pe 4 Iulie 2010 10:28


E chiar atat de greu sa citit si restul postarilor,ca sa vedeti ca este povestea scrisa de DONO?


Povestea o gasiti pe www.dono.ro
LADY_BLACK
Postat pe 4 Iulie 2010 10:39
curajos....
tavi85
Postat pe 4 Iulie 2010 10:40
Neata Tavi!
Barbie30
Postat pe 4 Iulie 2010 10:46
am ras cu lacrimi de povestea ta.tine-o asa. si unui barbat ii sta bine ras.e dovada de respect,curatenie si noi femeile apreciem.te pup.
kudika098045_geanus
Postat pe 4 Iulie 2010 11:05
Cred ca era frumos sa comunici si sursa... mai ales ca persoana in cauza are un blog cu multe alte posturi excelente www.dono.ro
dchristine
Postat pe 4 Iulie 2010 11:10
bun venit in lumea femeilor incearca ceara si pe picioare pt senzaii tari neasteptate
dyzzuk04
Postat pe 4 Iulie 2010 11:12

te-ai epilat sub brat si stii cum este ? eu ma epilez singur cu ceara de vreo 5 ani , atat sub brat cat si inghinal , nu stii ce durere este sa iti pui ceara pe...., dar cands vezi ce a iesit la final chiar merita efortul , exagerand putin , le inteleg pe femei cat se chinuie sa nasca , dar cand vad rodul durerii , uita tot , asa ca daca vrei sa fii barbat sa le intelegi , puneti ceara fierbinte pe testicole sa vezi cu este.
banalulanonim
Postat pe 4 Iulie 2010 11:21
De la: banalulanonim, la data 2010-07-04 11:21:59
te-ai epilat sub brat si stii cum este ? eu ma epilez singur cu ceara de vreo 5 ani , atat sub brat cat si inghinal , nu stii ce durere este sa iti pui ceara pe...., dar cands vezi ce a iesit la final chiar merita efortul , exagerand putin , le inteleg pe femei cat se chinuie sa nasca , dar cand vad rodul durerii , uita tot , asa ca daca vrei sa fii barbat sa le intelegi , puneti ceara fierbinte pe testicole sa vezi cu este.


Asa da barbat!
Barbie30
Postat pe 4 Iulie 2010 11:36
Fain mesajull! Crude cosmeticinienele astea!
kudika035723
Postat pe 4 Iulie 2010 11:38
de ce nu incerci cu epilatorul daca ceara a durut asa rau?
te ajuta sa prelungesti "placerea":D
mizantrop
Postat pe 4 Iulie 2010 11:50
De la: Barbie30, la data 2010-07-04 11:36:57
De la: banalulanonim, la data 2010-07-04 11:21:59
te-ai epilat sub brat si stii cum este ? eu ma epilez singur cu ceara de vreo 5 ani , atat sub brat cat si inghinal , nu stii ce durere este sa iti pui ceara pe...., dar cands vezi ce a iesit la final chiar merita efortul , exagerand putin , le inteleg pe femei cat se chinuie sa nasca , dar cand vad rodul durerii , uita tot , asa ca daca vrei sa fii barbat sa le intelegi , puneti ceara fierbinte pe testicole sa vezi cu este.


Asa da barbat!
aa astia iti plac ,,care au testicole,,bravo,tu ce ai clituris
thadoogback
Postat pe 4 Iulie 2010 11:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O dilema si poate un raspuns 20 De la: AliceP 24 Octombrie 2009 00:05
Sa ma mut cu un barbat despre care nu stiu nimic, doar pe motiv ca imi spune ca ma iubeste? 76 De la: metoujours 30 Ianuarie 2010 18:56
ce parere aveti despre barbatii rac? 3 De la: contesina 2 Mai 2011 07:55
sa-l parasesc ...sau sa lupt pentru el? 46 De la: moni_k10_06_86 19 Septembrie 2009 17:05
barbatii varsatori si sacrificiile 9 De la: kudika010627 1 Aprilie 2013 03:03