Setari Cookie-uri

Am aproape 21 ani,mi-am inceput viata sexuala acum o sapt.jumate si....

Ok draga...lasa idiotii care nu stau sa s elaude cu ce au mai bun si du-te sa te joci in alta parte daca erai atat de inteligenta nu te bagai in discutii

Postat pe 2 Septembrie 2008 16:16
in mod normal nu as fi intervenit, dar comportamentul anisiei or whatever her name is m-a scos din minti. e evident ca frustrarile sunt la ea acasa, altfel nu si-ar fi iesit din pepeni pentru o intrebare atat de banala... 2 sfaturi, si ma scuzi ca indraznesc sa ma ridic la nivelul tau: cauta in DEX la cuvantul modestie si incearca sa retii ca e cea mai mare calitate pe care o poate avea un om si 2. e adevarat ca e trebuie sa stii sa vorbesti si sa scrii corect limba materna, dar nu cataloghezi si nici nu judeci oamenii dupa astfel de criterii...P.s. am un prieten f bun psiholog in case you need him. babai

Postat pe 2 Septembrie 2008 16:16
Scuza anissia, ceea ce vroiam sa spun este ca nu e frumos sa jignesti, sunt tot felul de persoane pe lumea asta, mai mult sau mai putin diferite fata de noi, si nu trebuie sa fim rai cu problemele lor. Hai ca se poate ;)

Postat pe 2 Septembrie 2008 16:18
one more thing...vreau sa-mi cer scuze fata de helloyoana pt ca de la intrebarea ei banala s-a ajuns la o discutie lipsita de substanta...I just couldn;t help it :D

Postat pe 2 Septembrie 2008 16:22
georgia... ce vrei sa mai zic? ce pot sa mai zic?
uite-te si tu la comentariile ei... merita sa mai spun ceva?
o las "in plata Domnului" si-mi vad de ale mele, chiar am treburi mult mai importante decat sa ma alaturi mahalagismelor astora
Anissia27
Postat pe 2 Septembrie 2008 16:28
De la: Anissia27, la data 2008-09-02 15:34:07mda... pe mine m-ai vizat, asa-i?
sa stii ca eu rea am devenit in momentul in care m-a jignit, nu de la inceput. nu m-am cercat cu ea ptr ca pur si simplu nu-mi place sa ma cert !
iar in ceea ce priveste "obsesia" mea ptr greselile gramaticale, ptr mine e foarte important sa scrii corect chiar si atunci cand esti pe net, e important sa scrii corect oriunde!! asta iti intra in reflex, nu trebuie sa te concentrezi ca sa stii cum sa scrii un cuvant!

Postat pe 2 Septembrie 2008 16:32
ai timp destul, nu te speria, o sa vina! pe mine a cincea data inca ma durea de-mi venea sa plang si de orgasm nici nu putea fi vorba. intre timp m-am obisnuit si cu faptul in sine, am inceput sa am mai multa incredere in mine, sa descopar pozitiile care imi placeau, etc. asa a inceput sa-mi placa si sa cred ca am orgasm.
orgasmul a venit mult mai tarziu cand am facut-o cu cineva pe care chiar il iubeam si ajunsesem si eu la un nivel care imi permitea sa nu ma mai rusinez de anumite lucruri, sa pot face si sex oral, de exemplu, sa am multa incredere in mine si sa imi placa felul in care arat.
sa ne dai de veste cand reusesti!
o zi buna si la mai mare(orgasmul)!

chibritzel
Postat pe 2 Septembrie 2008 17:20
periculosule nu este frumos din partea ta sa jignesti o doamna!

Postat pe 2 Septembrie 2008 18:16
De la: france_france, la data 2008-09-02 18:16:28periculosule nu este frumos din partea ta sa jignesti o doamna!
Din contra !!! Nu este frumos din partea unei doamne "MATURE" sa jigneasca pe cineva "fara experientza" , cum suntem noi in fatza ei !
Dangereux
Postat pe 2 Septembrie 2008 18:34
femeile au un stil aparte de a se certa intre ele.....si apoi le vezi ca se impaca!dar in general barbatii nu prea sint cu birfa!totusi putem sa explicam la modul frumos daca noi consideram ca cineva greseste!toate cele bune si nu mi-o lua in nume de rau!era o remarca!

Postat pe 2 Septembrie 2008 18:39
Hai sa incetam cu spam-ul , daca ai ceva de zis , zi-mi in privat , citeshte toate mesajele la acest subiect shi analizeaza-le , fara remarcari
Dangereux
Postat pe 2 Septembrie 2008 18:42
Draga Anissia,e ultima oara cand ma adresez tie.Am vazut ca te-ai plans,ca o lasa,ca eu te-as fi jicnit prima.Ori esti o mincinoasa,ori stai prost cu memoria.Uita-te inapoi si vezi..de la cine am primit eu primul comentariu la subiectul meu?...Benocleaza ochii!!!!...de la TINE.Felul cum mi-ai raspuns,m-a jicnit....de parca te-as fi solicitat pe tine personal sa-mi raspunzi,si te-am deranjat.Sa nu-ti inchipui ca daca mi-am inceput viata sexuala abia acum la 21 ani,sunt vreo retardata si ca habar nu am pe ce lume traiesc.Sunt mult mai deschisa la mine decat tine,si ma pot adapta la multe chestii ,sunt dispusa sa invat lucruri noi,dar lipsa de experienta si-a spus cuvantul.Toate au un inceput,si eu am ales s-o fac acum,desi puteam s-o fac mai devreme,mai ales ca am foarte mare noroc la baieti....In fine,ca sa ma laud si eu.. Nimeni nu s-a nascut invatat!
Esti in minoritate ,draga!Daca ai observat,toti ti-au reprosat felul tau superior si insuportabil de a te adresa.Daca nu ai nimic de spus nu te mai baga sa comentezi prostii,ca iti iei pietre in cap!Incearca sa intelegi si nu mai fi asa de rea,pentru ca si eu pot fi rea si ceilalti pot fi rai....orcine poate sa jicneasca,mai putin sunt cei care pot sa de-a un sfat cum trebuie!Norocul meu e ca i-am gasit pana la urma pe cei de care aveam nevoie, pe acest forum!
Dar de tine nu am nevoie!Acum poti spune ca intradevar te-am jicnit prin curinsul acestui comentariu,dar ti-o meriti.Eu de obicei nu fac lucrul acesta gratis!

Pa,Anissia!
lil_devil
Postat pe 3 Septembrie 2008 09:19
eu zic sa ai rabdare si sa incerci sexu oral pt inceput daca vrei sa ai orgasm. eu am avut orgasm vaginal dupa cativa ani, in schimb orgasm clitoridian am avut de la inceput.
witcher
Postat pe 3 Septembrie 2008 14:06
De la: witcher, la data 2008-09-03 14:06:04eu zic sa ai rabdare si sa incerci sexu oral pt inceput daca vrei sa ai orgasm. eu am avut orgasm vaginal dupa cativa ani, in schimb orgasm clitoridian am avut de la inceput.

mi-a mai spus cineva,tot pe forum,sa incerc sa fac sex oral.Chestia e ca nu cred ca as putea sa fac,nu stiu de ce....Cred ca ar fi socant atat pt mine cat si pt el,s-o fac inca de la primele experiente.Sti....?Pe de-o parte e mai bine s-o lasam pe mai tarziu,sa nu le facem chiar pe toate asa repede ,ca apoi ne plictisim,intervine monotonia,...Eu zic ca e mai frumos sa ne descoperim treptat treptat....o sa avem timp si pt asta...nu crezi?
lil_devil
Postat pe 3 Septembrie 2008 14:32
sper sa nu ajung off topic cu intrebarea mea, dar, de ce ai asteptat pana la 21 de ani? chiar ma gandeam sa lansez un topic "cat putem sa rezistam fara sex?" (noi femeile, ca la barbati cred ca stim :)am auzit numai lucruri negative legate de acest subiect, si nu numai lipsa orgasmului, da chiar chestii grave cum ar fi probleme psihice ma intreb daca asa o fi...dar pana la urma sexul este o nevoie fiziologica , care trebuie satisfacuta, cu orgasm sau nu, pt ca am realizat ca pana la urma, nu e asa de important, mai ales cand ai o relatie de iubire. la un momendat ai sa ajungi sa simti mai intens apropierea fata de el si faptul ca faceti dragoste, decat scopul final - orgasmul. el vine, fara sa te intrebe si de obicei iti dai seama ca e mult mai bine decat sa incerci sa visezi le el nopti in sir, si sa ajungi sa faci dragoste numai ca sa obtii orgasmul. in fine, sa revin, a meritat sa astepti pana la 21? acum te confrunti cu lipsa de experienta? e foarte greu...dar cu partenerul cum e? mai exista barbati dornici de virgini si plini de rabdare? sunt curioasa...sa dicutam pe acest subiect. rubrica de "aberatii" cand se face?
andnobody
Postat pe 3 Septembrie 2008 14:59
:))) am facut-o eu, draga, cauta la sectiunea "special"
Anissia27
Postat pe 3 Septembrie 2008 15:08
De la: andnobody, la data 2008-09-03 14:59:50sper sa nu ajung off topic cu intrebarea mea, dar, de ce ai asteptat pana la 21 de ani? chiar ma gandeam sa lansez un topic "cat putem sa rezistam fara sex?" (noi femeile, ca la barbati cred ca stim :)am auzit numai lucruri negative legate de acest subiect, si nu numai lipsa orgasmului, da chiar chestii grave cum ar fi probleme psihice ma intreb daca asa o fi...dar pana la urma sexul este o nevoie fiziologica , care trebuie satisfacuta, cu orgasm sau nu, pt ca am realizat ca pana la urma, nu e asa de important, mai ales cand ai o relatie de iubire. la un momendat ai sa ajungi sa simti mai intens apropierea fata de el si faptul ca faceti dragoste, decat scopul final - orgasmul. el vine, fara sa te intrebe si de obicei iti dai seama ca e mult mai bine decat sa incerci sa visezi le el nopti in sir, si sa ajungi sa faci dragoste numai ca sa obtii orgasmul. in fine, sa revin, a meritat sa astepti pana la 21? acum te confrunti cu lipsa de experienta? e foarte greu...dar cu partenerul cum e? mai exista barbati dornici de virgini si plini de rabdare? sunt curioasa...sa dicutam pe acest subiect. rubrica de "aberatii" cand se face?

Ai dreptate. Sexul este foarte necesar mai ales daca inaintezi in varsta si esti virgin(a), atunci este f grav. Orice medic ginecolog poate confirma acest lucru. Eu chiar am fost sfatuita sa fac de cat mai multe ori sex, media mea e de 3 ori p sapt, iar eu totusi fac :)). 21 de ani nu este chiar asa tarziu sunt unele fete de 25-30 de ani virgine . acum depinde de ce au ramas, poate k nu au avut norocul de a avea o relatie stabila, sa aiba incredere in partener, e mult de discutat pe subiectul asta. Dupa parerea mea, concluzia este : Sexul este necesar si sanatos !

Postat pe 3 Septembrie 2008 15:22
De la: andnobody, la data 2008-09-03 14:59:50sper sa nu ajung off topic cu intrebarea mea, dar, de ce ai asteptat pana la 21 de ani? chiar ma gandeam sa lansez un topic "cat putem sa rezistam fara sex?" (noi femeile, ca la barbati cred ca stim :)am auzit numai lucruri negative legate de acest subiect, si nu numai lipsa orgasmului, da chiar chestii grave cum ar fi probleme psihice ma intreb daca asa o fi...dar pana la urma sexul este o nevoie fiziologica , care trebuie satisfacuta, cu orgasm sau nu, pt ca am realizat ca pana la urma, nu e asa de important, mai ales cand ai o relatie de iubire. la un momendat ai sa ajungi sa simti mai intens apropierea fata de el si faptul ca faceti dragoste, decat scopul final - orgasmul. el vine, fara sa te intrebe si de obicei iti dai seama ca e mult mai bine decat sa incerci sa visezi le el nopti in sir, si sa ajungi sa faci dragoste numai ca sa obtii orgasmul. in fine, sa revin, a meritat sa astepti pana la 21? acum te confrunti cu lipsa de experienta? e foarte greu...dar cu partenerul cum e? mai exista barbati dornici de virgini si plini de rabdare? sunt curioasa...sa dicutam pe acest subiect. rubrica de "aberatii" cand se face?

Pai sa sti ca a meritat.N-am sa regret niciodata faptul ca am asteptat atat.Pt mine a fost usor...atata timp cat nu m-am indragostit de nimeni atat de tare incat sa-l doresc in pat...Si nici incredere nu am avut in altcineva decat in cel cu care sunt acum.El m-a asteptat vreo 2 luni,si a fost foarte incatat cand a inteles si a vazut ca eram virgina, mai ales ca el a avut foarte multe femei la viata lui,are 28 de ani.Eu simt ca ma apreciaza pt lucrul acesta.

Nu am sa regret niciodata,nu consider ca a fost prea tarziu,nu sunt batrana,am toata viata inainte,doar ca am copilarit mai mult.Imi place sa trec si sa traiesc fiecare etapa a vietii mele la maxim,sa nu sar peste ceva.Acum m-am simtit pregatita si dornica de sex!! Si sunt foate impacata cu mine insumi,ca nu am grabit nimic!
lil_devil
Postat pe 3 Septembrie 2008 15:26
Andnobody,m-ai facut curioasa...Dupa parerea ta,cine are probleme psihice?Si care ,sau la cine sunt chestiile grave despre care vorbesti?

nu contazic pe nimeni care spune ca sexul este forte important pt. ca si eu am aceeasi parere,dar e mai important s-o faci cu cine trebuie,nu asa cu oricine....doar de dragul de a face sex.Mi se pare o greseala

Eu una as avea mustrari,si mi-ar parea rau.In fine,poate ca sunt eu de moda veche!eu am niste principii sanatoase....
lil_devil
Postat pe 3 Septembrie 2008 15:33
Istericale,nervi-nefututa ( am zis pe romaneste ) :P

Postat pe 3 Septembrie 2008 15:42
De la: Georgia99, la data 2008-09-03 15:42:19Istericale,nervi-nefututa ( am zis pe romaneste ) :P

Si ce, ma rog, ai vrut sa spui cu cuvintele astea?Daca te-ai adresat mie,si m-ai intrebat daca eram isterica.....pai, sa sti ca sunt o persoana pajnica,nu devin isterica asa usor,sunt destul de echilibrata.

NU-mi amintesc sa fi fost vreodata isterica,poate suparata,sau posomorata,dar isterica ...pt ca eram "nefututa"...nu.

Sunt un specimen,nu-ti inchipui cat de copilaroasa am fost...si inca mai sunt....dar in acelasi timp cred k stiu sa tratez lucrurile importante cu maturitate.
lil_devil
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:03
draga mea...tocmai ai facut o "pseudo-scena" de isterie
Anissia27
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:05
daca nu te simti pregatita atunci nu o face. eu cred ca pt el nu ar fi asa socant din moment ce are o oarecare experienta ma gandesc ca a mai facut sex oral si stai linistita ca nu intervine asa repede monotonia chiar daca faci sex oral, sunt multe de experimentat ( pozitii, locuri, etc.).ideea e ca poate sa iti faca el primu (daca vrea binenteles) iar tu cand o sa fi pregatita sa ii "platesti" inapoi .oricum in primul si primul rand trebuie sa nu ai inhibitii cand faceti sex , restul vine de la sine si incearca sa nu te ggandesti numai la orgasm cand faceti sex .
witcher
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:06
De la: witcher, la data 2008-09-03 16:06:01daca nu te simti pregatita atunci nu o face. eu cred ca pt el nu ar fi asa socant din moment ce are o oarecare experienta ma gandesc ca a mai facut sex oral si stai linistita ca nu intervine asa repede monotonia chiar daca faci sex oral, sunt multe de experimentat ( pozitii, locuri, etc.).ideea e ca poate sa iti faca el primu (daca vrea binenteles) iar tu cand o sa fi pregatita sa ii "platesti" inapoi .oricum in primul si primul rand trebuie sa nu ai inhibitii cand faceti sex , restul vine de la sine si incearca sa nu te ggandesti numai la orgasm cand faceti sex . [/quote

Tocmai asta e paradoxul,ma concentrez sa-l fac pe el sa aiba orgasm,ma misc,nu stau de lemn -tanase,nu vreau sa fie dezamagit de mine...Si gandindu-ma la el,ma blochez eu. In fine, am inteles pana la urma....ca asa e la unele fete ,la inceput.Banuiamsi eu lucrul acesta dar vroiam sa fiu sigura,ca exista sansa sa descopar ce e ala orgasm...
Iar voi mi-ati confirmat banuiala: ca exista...dar ca vine mai tarziu.
lil_devil
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:14
De la: Anissia27, la data 2008-09-03 16:05:22draga mea...tocmai ai facut o "pseudo-scena" de isterie

Inseamna ca esti ne-fu..ta?

Bravo tie ca faci scene d-astea!
lil_devil
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:17
stai linistita , si eu la inceput ma stresam de numa ca sa ma misc, sa se faca el sa se simta bine si intr-un fel eram asa de stresata ca poate nu se simte bine , ca poate... si asa mai departe ca pana la urma io nu mai simteam mare lucru, dar cu timpul o sa vezi ca ai sa devi mai relaxata si totul o sa vina de la sine chiar cand nu te astepti.
witcher
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:19
nu despre mine vorbeam....
offffff...de ce ma mai chinui?
Anissia27
stai linistita , si eu la inceput ma stresam de numa ca sa ma misc, sa se faca el sa se simta bine si intr-un fel eram asa de stresata ca poate nu se simte bine , ca poate... si asa mai departe ca pana la urma io nu mai simteam mare lucru, dar cu timpul o sa vezi ca ai sa devi mai relaxata si totul o sa vina de la sine chiar cand nu te astepti.
witcher
nu ma refeream la tine ioana, ai inteles gresit :)

Postat pe 3 Septembrie 2008 16:21
De la: Anissia27, la data 2008-09-03 16:19:27nu despre mine vorbeam....
offffff...de ce ma mai chinui?

OK,PLEACA DE AICI,SI LASA-MA IN PACE!DRAGA MEA....

cand o sa fi mai prietenoasa si mai putin flegmatica atunci putem vorbi.

Te astept!
lil_devil
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am nevoie de parerile si sfaturile voastre... 24 De la: Neacsu_Gyany_1 9 Martie 2012 08:28
Horoscopul erotic 39 De la: aditza70 5 Aprilie 2009 07:05
Am nevoie de un sfat..... 10 De la: kudika007634 24 Noiembrie 2013 14:06
Orgasm 60 De la: Daisy_amorina 6 Noiembrie 2009 18:47
care tip de femeie atrage cel mai mult??? 52 De la: tigruverde 28 August 2013 20:22