Mai multe
De la: bestdevilinside, la data 2008-09-24 23:09:35De la: helloyoana10, la data 2008-09-02 12:49:02La aproape 21 de ani am hotarat in sfarsit sa-mi incep viata sexuala cu un tip pe care il iubesc. Am facut-o de vre-o 5 ori pana acum dar nici vorba de orgasm.... Ma infierbant f repede in preasjma lui,ma fascineazad dar, doar atat....nu ajung la acel moment de extaz.El e Ok,nu am nimic de reprosat in privinta lui,are tot cei trebuie ,stie cum sa ma ia,se poarta frumos...si are rabdare.Ma gandesc ca poate am eu o problema,sau trebuie sa mai am rabdare,e o chiestiune de timp?Daca i s-a mai intamplat cuiva asa,sa-mi spuna si mie daca pana la urma au aflat cum e sa ai orgasm? Neeeee,nimic nou din pacate.Cum am mai spus si in topicul "marimea conteaza",cred ca nu ni se potrivesc dimensiunile,eu fiind prea mica,si el prea mare Poate cine stie,,,mai ma lungesc si eu in timp... ca deh,am o luna de cand mi-am inceput viata sexuala.
|
||
|
lil_devil Postat pe 25 Septembrie 2008 10:01 |
||
|---|---|---|
scumpa mea si eu mi-am inceput viata sexuala destul de tarziu,la 19 ani si jumatate si nu imi pare rau..am asteptat cat a fost nevoie...asa mi s-a intamplat si mie la inceput dar dupa aia a fost bine..trebuie in primul rand sa nu mai fi stresata si sa te gandesti la momentul ala ca la un moment de relaxare..nu te mai intreba mereu:"oare acum o sa am?"..trebuie sa vorbesti cu iubitul tau si sa-i spui sa experimentati pozitii noi..trebuie intai sa-ti cunosti corpul.te pup.. iti urez toate cele bune
|
||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 10:24 |
||
| Saracutza de tine stai linistita ... fi relaxata...incercati ceva nou.... ceva care sa te infierbante... si marimea nu conteaza.... | ||
|
|
||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 18:03 |
||
| Oricum dupa o luna nu cred ca apar minuni, mai intai experimentezi, cunosti si pe urma apar si efectele dorite...eu asa iti doresc :* | ||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 18:10 |
||
De la: helloyoana10, la data 2008-09-25 10:01:13De la: bestdevilinside, la data 2008-09-24 23:09:35De la: helloyoana10, la data 2008-09-02 12:49:02La aproape 21 de ani am hotarat in sfarsit sa-mi incep viata sexuala cu un tip pe care il iubesc. Am facut-o de vre-o 5 ori pana acum dar nici vorba de orgasm.... Ma infierbant f repede in preasjma lui,ma fascineazad dar, doar atat....nu ajung la acel moment de extaz.El e Ok,nu am nimic de reprosat in privinta lui,are tot cei trebuie ,stie cum sa ma ia,se poarta frumos...si are rabdare.Ma gandesc ca poate am eu o problema,sau trebuie sa mai am rabdare,e o chiestiune de timp?Daca i s-a mai intamplat cuiva asa,sa-mi spuna si mie daca pana la urma au aflat cum e sa ai orgasm? Imi mai sta pe limba, sa fiu mai indiscreta-daca e vorba de "lungime"-pai frate sa-si controleze miscarile si sa fie mai atent ;-) In rest totul depinde de relaxare... Testeaza gel lubrifiant (care sa fie compatibil cu prezervativul-daca folositi preserv.)Ar fi ceva nou,placut... |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 25 Septembrie 2008 20:03 |
||
ti ai inceput viata sexuala prea tarziu NU O SA MAI AI NICIODATA ORGASM CE NASPA PT U !!!
|
||
|
ardeea87 Postat pe 29 Septembrie 2008 12:28 |
||
| trec prin aceeasi problema si e greu nu stiu poate cu timpul se va rezolva. | ||
|
ellyaisha Postat pe 29 Septembrie 2008 17:33 |
||
De la: helloyoana10, la data 2008-09-02 13:50:23nu,draga, nu fi rea...ca sa nu spun altfel?mai citeste si tu inca o data subiectul si poate ai sa intelegi care e intrebarea... cand esti cu el si faceti dragoeste la ce te gandesti? la cat te tine ,la ce veti face dupa etc etc..... ca sa ajungi sa ai orgasm trebuie sa faci dragoeste cu mintea si cu trupul si o sa fie ok. iar daca el este ok din toate punctele de vedere adica se ocupa de tine si nu ii pasa doar de el la tine este problema, |
||
|
adistefi1970 Postat pe 30 Septembrie 2008 11:39 |
||
|
Pisi, la ce "maieu" ai pe tine in avatar nu prea imi vine sa cred ca te-ai dezviirginat acum o luna...sau poate ai devenit queen of the sex in acest timp...in fine e treaba ta ce faci, doar mi-am exprimat parerea despre postarile tale si subiectul topicului deschis de tine. Anyway...eu am ajuns la orgasm dupa 9 luni de zile cu primul prieten....so patience ! :) |
||
|
Rorry Postat pe 19 Octombrie 2008 10:36 |
||
De la: Rorry, la data 2008-10-19 10:36:36Pisi, la ce "maieu" ai pe tine in avatar nu prea imi vine sa cred ca te-ai dezviirginat acum o luna...sau poate ai devenit queen of the sex in acest timp...in fine e treaba ta ce faci, doar mi-am exprimat parerea despre postarile tale si subiectul topicului deschis de tine. Cum? Nu sti? Sunt o gramada de fete super sexy si foarte frumoase care sunt virgine. Iti sugerez sa vezi filmul "American Beauty" si o sa vezi cum o tipa care trecea drept cea mai populara si cautata fata din colegiu era de fapt virgina. Rupt din realitate e filmul acela sa stii! |
||
|
Postat pe 19 Octombrie 2008 11:04 |
||
De la: Rorry, la data 2008-10-19 10:36:36Pisi, la ce "maieu" ai pe tine in avatar nu prea imi vine sa cred ca te-ai dezviirginat acum o luna...sau poate ai devenit queen of the sex in acest timp...in fine e treaba ta ce faci, doar mi-am exprimat parerea despre postarile tale si subiectul topicului deschis de tine. nu are nicio legatura pisi :D am si eu o prietena f buna, are 23 de ani, este super super buna si este virgina ...deci hai sa nu mai generalizam |
||
|
Postat pe 19 Octombrie 2008 11:11 |
||
| Georgi...daca nu ti-ai dat seama chiar am particularizat ;) Citeste cu atentie te rog ! In orice caz nu am spus ca e super super buna,fetita fosta virginica, am facut o remarca la maieul respectiv ce-l poarta cu mandrie in respectiva poza...Adica poate nu ai inteles mi se pare o inocenta falsa.... :) | ||
|
Rorry Postat pe 19 Octombrie 2008 20:22 |
||
|
ala nu e maieu, e corset! eu nu vad nimic iesit din comun in felul in care e imbracata Helloyoana10 |
||
|
Postat pe 19 Octombrie 2008 21:53 |
||
De la: Rorry, la data 2008-10-19 20:22:32Georgi...daca nu ti-ai dat seama chiar am particularizat ;) Citeste cu atentie te rog ! In orice caz nu am spus ca e super super buna,fetita fosta virginica, am facut o remarca la maieul respectiv ce-l poarta cu mandrie in respectiva poza...Adica poate nu ai inteles mi se pare o inocenta falsa.... :) cred ca dupa tine...o virgina trebuie sa aiba basma in cap.Da,ce draga,numai versatele stiu sa se imbrace..?Imi dau seama ca esti o persoana superficiala,daca tu catalogezi lumea dupa cum se imbraca...De multe ori aparentele inseala.Si sa sti ca acel corset mi la cumparat prietenul meu,si ma duceam cu el la o petrecere..Nu ma imbrac in fiecare zi cu asa ceva. si uita-te si pe celelalte poze..observa ca sunt imbracata in hanorac..cum obisnuesc mai mereu. |
||
|
lil_devil Postat pe 19 Octombrie 2008 23:07 |
||
| Pisi, ti-am mai explicat e treaba ta...eu doar mi-am exprimat parerea despre acel maieutz purtat de o fosta virgina de acum o luna :) Apropo se scrie "jignit" nu " jicnit"....e doar o observatie nu o lua personal :) Te-am pupat pe "corsetel" ! Take care sweetie ! | ||
|
Rorry Postat pe 20 Octombrie 2008 23:29 |
||
De la: Rorry, la data 2008-10-20 23:29:21Pisi, ti-am mai explicat e treaba ta...eu doar mi-am exprimat parerea despre acel maieutz purtat de o fosta virgina de acum o luna :) Apropo se scrie "jignit" nu " jicnit"....e doar o observatie nu o lua personal :) Te-am pupat pe "corsetel" ! Take care sweetie ! Mda...Cred ca mai degraba tu esti"pisi"drept dovada si poza din avatar.Ti-am citit posturile si am vazut ca esti adepta tatuajelor si piercing-urilor chiar si in zona intima...asa ca ,pisi,chiar sunt inocenta pe langa tine....
|
||
|
lil_devil Postat pe 21 Octombrie 2008 15:10 |
||
De la: Rorry, la data 2008-10-20 23:29:21Pisi, ti-am mai explicat e treaba ta...eu doar mi-am exprimat parerea despre acel maieutz purtat de o fosta virgina de acum o luna :) Apropo se scrie "jignit" nu " jicnit"....e doar o observatie nu o lua personal :) Te-am pupat pe "corsetel" ! Take care sweetie ! Ce-are virginitatea cu imbracmintea? Ca doar nu scrie in frunte! |
||
|
Kathara Postat pe 21 Octombrie 2008 15:13 |
||
De la: Kathara, la data 2008-10-21 15:13:44De la: Rorry, la data 2008-10-20 23:29:21Pisi, ti-am mai explicat e treaba ta...eu doar mi-am exprimat parerea despre acel maieutz purtat de o fosta virgina de acum o luna :) Apropo se scrie "jignit" nu " jicnit"....e doar o observatie nu o lua personal :) Te-am pupat pe "corsetel" ! Take care sweetie ! pai,cred ca asa gandesc persoanele superficiale.Trebuia sa-mi pun pe avatar o poza cu basma in cap, ca sa fiu mai credibila.Sau sa-mi acopar fata precum musulmancele.
|
||
|
lil_devil Postat pe 21 Octombrie 2008 15:30 |
||
|
Fetita cu codite :)) Mai omule :)) Nu am afirmat niciodata ca as fi eu mai inocenta ca tine sau pur si simplu inocenta, vezi ca deja incepi sa infloresti niste propozitii, care au loc de fapt, doar in imaginatia ta...E treaba ta iubita, dar mie imi mirosi (metafora pisi, am vazut ca nu prea stii limba romana,din acest motiv am simtit nevoia sa iti explic ) a falsa inocenta. Adica scrii aici ca tu esti mica,deabia ti-ai inceput viata sexuala,si nu stii nimic cum si daca ai avut vreodata orgasm etc (bineinteles exagerez dar ideea e aceeasi ) cand colo tu ai un corset pe tine, intr-o poza, pe INTERNET!!! Am scris cu majuscule "internet" in speranta ca vei intelege ca exista sansa ca un dobitoc sa iti ia avatarul de pe INTERNET sa il modifice in photoshop,sa iti scoata la iveala extraordinarii tai sani,iar cand te vei duce la un interviu pentru angajare,angajatorul isi va da seama ca tu esti " aia cu super tzatze de pe internet...". In cazul asta ori vei fi angajata pentru o luna pentru a fi largita ( ca tot esti o fosta virgina de o luna) sau pentru a-ti explora si alte gauri, chiar sapa unele....ori nu vei fi angajata si punct. Eu la asta m-am referit...daca ai inteles bine daca nu....viata mea e frumoasa in continuare si fara tine :) . In orice caz te-a cam durut observatia mea din moment ce ai inceput sa sapi dupa alte posturi de ale mele...cam jenant sincer...dar , scuze retrag tot ce am zis...asa e...ai dreptate esti mica....o copila mica si inocenta :) . Ma duc la cafea ! |
||
|
Rorry Postat pe 22 Octombrie 2008 09:41 |
||
La cafea? Si cum de nu ai intrat in cafeneaua mea?
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 22 Octombrie 2008 10:37 |
||
| am aproape 38 de ani si mi-am inceput viata sexuala! | ||
|
Postat pe 22 Octombrie 2008 10:43 |
||
Esti cam paranoica!Esti ca un emo kid care dramatizeaza orice situatie si face din tantar armasar...ai niste idei prostesti..dar...Whatever...dupa explicatia facuta de tine,cu largitul gaurii de catre angajator.. ,nu-mi mai imi pun mintea cu tine!
|
||
|
lil_devil Postat pe 22 Octombrie 2008 14:00 |
||
|
Ma bucur ca nu "iti pui mintea cu mine", ma bucur si mai mult ca nu combati nimic din ce am spus, extraordinar de fericita ca nu aduci argumente fata de "ideiile mele prostesti" si fata de posibilitatea actiunii descrisa de mine mai sus referitor la formidabilii tai sani... Cafeaua am baut-o la scarbici...iar Geo...vrei sa iti explic cum sa ai orgasm? Again.... Breasts wishes honey :) |
||
|
Rorry Postat pe 22 Octombrie 2008 20:18 |
||
N-am absolut nici-un fel de complex legat de sanii mei.Sunt foarte frumosi si proportionati corpului meu,draguto...Daca i-ai vedea, ai fii invidioasa.Asa ca poti sa spui in voie tot ce vrei de ei... Sunt un caz fericit,am sani atat cat imi trebuie! .
|
||
|
lil_devil Postat pe 22 Octombrie 2008 23:23 |
||
De la: helloyoana10, la data 2008-10-22 23:23:21N-am absolut nici-un fel de complex legat de sanii mei.Sunt foarte frumosi si proportionati corpului meu,draguto...Daca i-ai vedea, ai fii invidioasa.Asa ca poti sa spui in voie tot ce vrei de ei... Sunt un caz fericit,am sani atat cat imi trebuie! . Hai ca esti chiar batuta-n cap scuza-mi limbajul....nu ai inteles nimic, si daca chiar as vrea sa ii vad te-as dezbraca in photoshop !! Hai ramai cu tu si cu tine
|
||
|
Rorry Postat pe 23 Octombrie 2008 10:25 |
||
|
Hai sa lamurim doua aspecte: 1. daca cineva vrea sa iti modifice poza o poate face chit ca esti in costum de baie chit ca esti imbracata pana-n gat. 2. pe la tine la serviciu s-o practica "marirea gaurilor", dar, din fericire, mai exista si joburi normale. Dixi. |
||
|
Kathara Postat pe 23 Octombrie 2008 10:52 |
||
|
Matza,eu cred ca te-a batut cineva cu Photoshopul asta in cap...vad ca esti obsedata cu el.Momentan sunt proiectant tehnic si stiu sa operez in Auto Cad si cunosc chiar si Photoshop-ul.Asa ca stiu ce poate face.Insa nu vad cui i-ar trebui poza mea modificata in photoshop,ca sa-mi vada sanii...Daca eram o vedeta,mai ziceam... Si chiar crezi ca astea sunt standardele dupa care se agajeaza o femeie?Poate doar o anumita categorie de femei care nu stiu sa impuna respect si nu le duce capul,decat sa se lase "largita in gauri" de catre angajator.Asa e la scarbici la tine? Hai ca discutia asta e prea plictisitoare,si nu vreau ia amploare si in alte directii,asa ca hai s-o lasam balta...Fiecare le stie p-ale lui...si nu mai judeca lumea dupa aparente,ca-ti iei tzeapa!
|
||
|
lil_devil Postat pe 23 Octombrie 2008 12:13 |
||
|
Ciao Helloyoana, ce s-au mai deranjat doamnele!!! Ce sa-ti spun, subiectul este f important si e de admirat ca ai avut curajul sa-l abordezi. Acum, noi femeile avem din start un dezavantaj anatomic, prin urmare baietii incep o viata sexuala, in sensul de excitare cu mult mai devreme decat fetele prin simpla pozitionare anatomica a genitaliei. Ce putem face noi, fetele, este sa ne descoperim singure. Stiu, poate o sa strangi din dinti la auzul acestor vorbe, dar pe bune acum, nu exista alta cale de a invata cum sa te concentrezi pt a ajunge la orgasm impreuna cu partenerul. Pe langa faptul ca esti la inceput, mai este si presiunea psihica de a "face fata" situatiei si astea nu duc la nimic bun, deci nici la orgasm. ")) Trebuie sa inveti intai cum raspunzi tu la stimulare sexuala si e cel mai bine de una singura, crede-ma. Fiecare femeie este fffff diferita si are propria "harta prin padure". Cu cat descoperi cararea proprie si cu cat o parcurgi mai des, cu atat o vei invata, adica, creierul tau o va invata si vei descoperi ca dupa o vreme o vei sti cu ochii inchisi. Sper sa-ti fie de folos. Oricum, mult succes si nu-ti face prea multe probleme din cauza asta, se intampla la toata lumea! ;) |
||
|
Krisaleen Postat pe 28 Octombrie 2008 12:59 |
||
|
.......cre dca tu ai o problema... dragutza daca e asa morcirla de ce te complaci?de ce te lansezi in discutii care te depasesc? intra si tu pe un form literar ..poate acolo te regasesti..pierzi timpul oamenilor cu ineptiile tale..daca ai chef de certa si nu ai cu cine...bea un pahar cu apa..rece..:) |
||
|
Aesma_Daeva Postat pe 3 Noiembrie 2008 19:22 |
||
De la: Aesma_Daeva, la data 2008-11-03 19:22:31.......cre dca tu ai o problema... tu, cui te adresezi? |
||
|
lil_devil Postat pe 5 Noiembrie 2008 05:16 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| intreare???????????????/ | 76 | De la: pamela_1 22 Iunie 2009 10:33 |
| nimfomane | 6 | De la: kudika_22665 3 Decembrie 2012 12:58 |
| help plz... | 10 | De la: Lery23 21 Septembrie 2008 19:29 |
|
|
||
| :(((helllp | 7 | De la: one_size 20 Noiembrie 2009 13:22 |
| istoria sexului anal | 94 | De la: miruna09 8 Noiembrie 2009 04:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.