Setari Cookie-uri

Am aproape 21 ani,mi-am inceput viata sexuala acum o sapt.jumate si....

Nu am citit toate cele 6 pagini.
Cred ca toate cele care nu au avut ,sau nu au orgasm,au vre-o vina.
Se spune ca nu exista femeie frigida ci doar barbati nepriceputi.
Din experienta ,unele nu acorda prea multa importanta preludiului ,fie din graba ei fie din graba partenerului.
Preludiul trebuie dus pana aproape de orgasm fie la primul contact din ziua respectiva fie la al doilea contact care nu trebuie sa fie mai departe de o ora doua de primul, asta in cazul in care la primul ejacularea a fost precoce.
Daca partenerul tau are tendinta sa termine inainte ca tu sa ai orgasm,atunci va trebui ca el sa insiste cu preludiul ,iar tu sa nu exerciti nimic excitant asupra lui.
El va trebui sa insiste progresiv asupra ta folosind saruturile si limba asupra intregului corp.
Va trebui sa-ti sarute intai buzele,apoi sa-ti mangaie sanii,sa ti dezmierde sfarcurile incetisor,intai cu palma apoi cu buzele,urmate de limba,mainile ii vor cobora incetisor de pe mijlocelul tau spre picioar.
Va cobora o mana si-ti va palpa usurel labiile,un deget iti va masa clitorisul,asta va continua indelung urmarind sa-ti vada sanii si sfarcurile tari.
Va cobora cu buzele incetisor sarutandu-ti buricul spre minunea ta.
Va desface cu degetele vaginul si ti va saruta si-ti va masa indelung clitorisul.
Apoi iti va introduce incetisor un deget in vagin cautand punctul g pe care ti-l va stimula cu degetul in timp ce limba va insista asupra clitorisului.
In acest timp cealalta mana se va ocupa de sani sfarcuri buze si restul corpului.
Toata aceasta manevra va continua pana vei fi in preajma orgasmului si vei fi in stare sa strigi ,acuma!!!!.
Nu va trebui sa se grabeasca ,va trebui sa astepte sa insisti continund manevrele sus amintite.
Pe netrarea va fi violenta daca vaginul tau este suficient de lubrefiat si urmata de miscari ample,puternice si sacadate.
Cu siguranta vei obtine acea plutire care nu poate fi data de nimc altceva,iar el va fi fericit si implinit ca a reusit sa te aduca primul in culmea extazului.
Astept vesti,iar daca mai ai nevoie apoi si de alte variatii ,pot sa te consiliez in continuare.
Nu uita!!!
Nu va grabiti!!!!
sahadrian
Postat pe 10 Februarie 2009 09:16
Hai sa fim seriosi...nu am putut sa citesc toate cela 6 pagini...dar fata tu vrei asa din prima orgasm tzaca paca...mai ai rabdare si tu k nu au intrat zilele in sac...toate la timpul lor nu?
BogdanPaul
Postat pe 27 Februarie 2009 06:30
uuuuu..ce urat ,.............
kevin
Postat pe 27 Februarie 2009 06:41
are dreptate tre sa te cunosti tu pe tine se pe urma sa ii spui si lui cea ce iti doresti....
acum probabil ca la inceput e mai greu dar ....cand o sa va cunoasteti mai bine nosa mai fie o problema si eu am avut probleme...dar acum e totul ok trebuie sa te relaxezi ...
any_23
Postat pe 28 Februarie 2009 16:22
Doamne feri cat de rai pot fi unii oameni... .....Bravo tipu cu consilierea ...
__XXX__
Postat pe 28 Februarie 2009 18:23
aaaaa.... dragul meu, de fapt, dragii mei, mai aveti muuuuult de invatat pana sa ajungeti la nivelul meu. FOARTE MULT!
iar eu nu am sa ma cobor la nivelul vostru ptr a raspunde idioteniilor scrise de voi, chiar am treburi mai importante de facut, asa ca... "distrati-va" in pace ( in mocirla, asa cum va place voua)
v-am pupat!
pa [/quote]

"Mediocritatea e cu atat mai impresionanta cu cat o descoperi intr-o structura ce se crede deasupra mediocritatii"
"Un snob este o persoana inferioara care sufera de un complex de superioritate".
"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente,
iar mintile reduse ii discuta pe altii."

moneycaprice
Postat pe 28 Februarie 2009 18:30
citatele sunt pt Anissia27
moneycaprice
Postat pe 28 Februarie 2009 18:33
De la: sahadrian, la data 2009-02-10 09:16:42Nu am citit toate cele 6 pagini.
Din experienta ,unele nu acorda prea multa importanta preludiului ,fie din graba ei fie din graba partenerului.
Preludiul trebuie dus pana aproape de orgasm fie la primul contact din ziua respectiva fie la al doilea contact care nu trebuie sa fie mai departe de o ora doua de primul, asta in cazul in care la primul ejacularea a fost precoce.
Daca partenerul tau are tendinta sa termine inainte ca tu sa ai orgasm,atunci va trebui ca el sa insiste cu preludiul ,iar tu sa nu exerciti nimic excitant asupra lui.
El va trebui sa insiste progresiv asupra ta folosind saruturile si limba asupra intregului corp.
Va trebui sa-ti sarute intai buzele,apoi sa-ti mangaie sanii,sa ti dezmierde sfarcurile incetisor,intai cu palma apoi cu buzele,urmate de limba,mainile ii vor cobora incetisor de pe mijlocelul tau spre picioar.
Va cobora o mana si-ti va palpa usurel labiile,un deget iti va masa clitorisul,asta va continua indelung urmarind sa-ti vada sanii si sfarcurile tari.
Va desface cu degetele vaginul si ti va saruta si-ti va masa indelung clitorisul.
Apoi iti va introduce incetisor un deget in vagin cautand punctul g pe care ti-l va stimula cu degetul in timp ce limba va insista asupra clitorisului.
In acest timp cealalta mana se va ocupa de sani sfarcuri buze si restul corpului.
Toata aceasta manevra va continua pana vei fi in preajma orgasmului si vei fi in stare sa strigi ,acuma!!!!.
Nu va trebui sa se grabeasca ,va trebui sa astepte sa insisti continund manevrele sus amintite.
Pe netrarea va fi violenta daca vaginul tau este suficient de lubrefiat si urmata de miscari ample,puternice si sacadate.
Cu siguranta vei obtine acea plutire care nu poate fi data de nimc altceva,iar el va fi fericit si implinit ca a reusit sa te aduca primul in culmea extazului.
Astept vesti,iar daca mai ai nevoie apoi si de alte variatii ,pot sa te consiliez in continuare.
Nu uita!!!
Nu va grabiti!!!!
...............................foarte experimentat.....asa procedezi tu cu cele frigide?..................uite eu stiu pe una de 61 ani care are 17 copii si nu a avut orgasm decat o singura data ...............si aia doar o tentativa.............ce zici ............ce sai faca mosu ........adica sotu?
erikahd2008
Postat pe 28 Februarie 2009 18:34
"Sa nu te straduiesti pentru a dobandi placerea, ci sa-ti afli placerea in straduinta insasi" (Andre Gide)...cred ca de sase luni ti-ai dat seama cum sta treaba...
mariannecosette
Postat pe 28 Februarie 2009 18:47
Asadar, pana la urma ai avut sau nu orgasm, ca a trecut ceva timp de cand ai initiat topicul...
elfuletz5
Postat pe 28 Februarie 2009 22:36
linisteste-te, eu de cativa ani buni incerc sa am orgasm si nu reusesc si u esti suparata ca ai facut-o de vreo 5 ori si n-ai avut.
maria1989
Postat pe 28 Februarie 2009 23:27
De la: erikahd2008, la data 2009-02-28 18:34:08
Nu uita!!!
Nu va grabiti!!!!
...............................foarte experimentat.....asa procedezi tu cu cele frigide?..................uite eu stiu pe una de 61 ani care are 17 copii si nu a avut orgasm decat o singura data ...............si aia doar o tentativa.............ce zici ............ce sai faca mosu ........adica sotu?

....statuie draga statuie....asta-i mai ramane de facut

Ina19

51 mesaje
Oras: Ploiesti
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 23:27 Raporteaza abuz Citeaza Raspunde
linisteste-te, eu de cativa ani buni incerc sa am orgasm si nu reusesc si u esti suparata ca ai facut-o de vreo 5 ori si n-ai avut.

....nu te mai kinuii puisor ...hai aici la gratu....si orgasmu i garantatu....
gratuit89
Postat pe 1 Martie 2009 05:17
cand ti-am cititi mesajul am avut o senzatie de deja-vu..o buna prietena a mea e in aceeasi situatie numai ca ea are 23 d ani si abia si-a inceput viatza sexuala..prietenu ei e simpatic, fff de treaba si experimentat din cate mi-a zis ea..dar momentan..nimik..de vreo luna jumate..!o sa-ti zic ce i-am zis si ei: RABDARE! si relaxeaza-te..cu cat vrei mai mult un lucru cu atat stresu nu te lasa sa ajungi l el, asa ca ai rabdare, cand va veni timpul se va intampla.t poop pa pa
ali_tzik
Postat pe 1 Martie 2009 09:53
De la: BogdanPaul, la data 2009-02-27 06:30:35Hai sa fim seriosi...nu am putut sa citesc toate cela 6 pagini...dar fata tu vrei asa din prima orgasm tzaca paca...mai ai rabdare si tu k nu au intrat zilele in sac...toate la timpul lor nu?

da,fata,vroiam orgasm din prima..tza paca...ca-s mai pretentioasa...in fine..ma repet..barbatii au din prima...si pretindeam sa am si eu din a 5-6-oara.. dar femeile sunt facute din alta coca.....am inteles asta pe urma
lil_devil
Postat pe 1 Martie 2009 17:32
De la: erikahd2008, la data 2009-02-28 18:34:08
Nu uita!!!
Nu va grabiti!!!!

Pffffoaaa....n-am mai intat de mult pe topicul asta idiot al meu ...dar ma bufneste rasul la sfaturile de mai sus,desii inteleg ca domnul care care le-a scris a fost bine intentionat...hehehehe
lil_devil
Postat pe 1 Martie 2009 17:37
"Minunea ta" - lol.

Eu am avut orgasm de prima data. Deci, se poate!
Kathara
Postat pe 1 Martie 2009 17:50
De la: Kathara, la data 2009-03-01 17:50:15"Minunea ta" - lol.

Eu am avut orgasm de prima data. Deci, se poate!

norocul tau...dar acum nu mai conteaza...nu stiu la a cat-a oara am avut...oricum...cred ca sarbatorile de iarna au fost de vina....si Mos Cracila(Craciun)..mi-a indelinit dorinta...hehehe
lil_devil
Postat pe 1 Martie 2009 18:05
Da .. norocul meu ... un fel de a spune ca prietenul meu e un fel de male s l u t.

Noroc cu Mosu!
Kathara
Postat pe 1 Martie 2009 18:59
esti la incepu poate de aia sau poate esti stresata in timpul actului sexual
_dulcik_
Postat pe 5 Martie 2009 20:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
punctul slab.. al unui om pasiv ? 9 De la: geanina1309 9 Noiembrie 2009 20:08
orgasm la masaj 74 De la: mirelap 24 Martie 2012 10:39
kiwi kostums baie oh yes 1 De la: kudika045486 27 Iulie 2010 20:21
foitele(peliculele)contraceptive 14 De la: gyageanina 16 Februarie 2010 20:59