Mai multe
De la: Georgia99, la data 2008-09-03 16:21:19nu ma refeream la tine ioana, ai inteles gresit :) Ok,scuzele mele! |
||
|
lil_devil Postat pe 3 Septembrie 2008 16:24 |
||
|---|---|---|
De la: witcher, la data 2008-09-03 16:19:22stai linistita , si eu la inceput ma stresam de numa ca sa ma misc, sa se faca el sa se simta bine si intr-un fel eram asa de stresata ca poate nu se simte bine , ca poate... si asa mai departe ca pana la urma io nu mai simteam mare lucru, dar cu timpul o sa vezi ca ai sa devi mai relaxata si totul o sa vina de la sine chiar cand nu te astepti. cred ca ai dreptate!Merci pt sfaturi! |
||
|
lil_devil Postat pe 3 Septembrie 2008 16:30 |
||
|
incearca macar ptr un minut sa te calmezi si citeste obiectiv ceea ce am sa-ti scriu. in primul rand, te rog frumos sa nu ma mai jignesti; nu stii nimic despre mine, tragi concluzii pripite si asta s-ar putea sa-ti dauneze pe termen lung, nu ma refer la mine, ci in general... poate ca felul meu de a pune problema este unul flegmatic, e posibil, si daca e asa imi cer inca o data scuze. nu imi place sa coalizez si nici nu vreau sa demonstrez nimic. imi pare rau daca te-am jignit, desi nu ti-am adresat nicio insulta directa. obsesia mea , cum ii zici tu, ptr gramatica e defect profesional, la baza sunt profesoara de limba si literatura romana, in viatza de zi cu zi sunt manager, sunt mamica singura, am un prieten ( asa ca nu-s nefututa), am 10000 de responsabilitati si am muncit ptr tot ceea ce am realizat. am terminat facultatea la 20 de ani, acum o termin pe a2a, am un copil de 3 ani care plange mereu dupa mine ptr ca nu petrecem destul timp impreuna, am prieteni putini dar buni, sunt o buna profesionista ( la birou ma refer, sa nu intelegi gresit)... toate astea m-au facut , probabil, sa fiu asa, flegmatica, desi eu cred ca sunt mai degraba laconica. am zis toate astea ptr ca va tot intrebati tu si dangeroux, (sau cum il cheama), ce am realizat eu, ca sunt o tzaranca. si da, bunicii mei sunt de la tzara si ma mandresc cu asta, insa nu am timp sa-i vad nici pe ei... pe forumul asta am gasit prieteni, care ma accepta sau nu asa cum sunt, dar nimeni nu jigneste pe nimeni. nu stiu daca vreau sa fiu prietenoasa mereu, nu vreau sa rad cand imi vine sa plang, nu vreau sa dansez cand imi vine sa fug. vreau sa fiu eu insami, macar aici, pe forum, iar cine ma intelege, ma accepta, cine nu, ii multumesc ca macar a incercat. ti-am zis, fii fericita cu tine insati, asta e tot ce conteaza, iar daca nu iti place persana mea, ignora-ma, da tu dovada de mai multa minte decat mine dar nu mai mai tachina, crede-ma, chiar nu am dispozitia necesara ptr asta.o zi frumoasa iti doresc!
|
||
|
|
||
|
Anissia27 Postat pe 3 Septembrie 2008 16:35 |
||
|
Anissia,ma mira faptul ca esti atat de ocupata,solicitata profesional,si ca esti mama,chiar nu ma asteptam,tinand cont de faptul ca comentariile tale de la inceput au fost pe ton critic,si cam imature,in sensul ca in loc sa ma incurajezi"mi-ai dat o piatra in cap"cum a spus si Dangeraux. In fine,ma bucur ca te-ai exteriorizat putin,si ai povestit o parte din problemele tale... Deschide un subiect...poate ai nevoie de vre-un sfat,nu neaparat de la mine,ci de la cineva cu experianta,cineva care a mai trecut prin situatia ta....Binenteles asta daca sti ca ai nevoie de sfaturi... Daca nu, sper sa gasesti puterea sa le faci fata... Si iarta-ma dac am mai facut vreo greseala gramaticala. |
||
|
lil_devil Postat pe 3 Septembrie 2008 16:51 |
||
da-le-n ma-sa de greseli! pur si simplu corectez pe toata lumea. prietenii mei stiu asta am deschis un topic cu ceea ce mi s-a parut mie interesant... nu ti-am scris toate astea ca sa ma scuz, ci pur si simplu mi se pare pierdere de timp si de energie aceasta..."cearta" si vroiam sa-ti spun ca eu nu mai particip la asa ceva. hai c-am plecat, pa!
|
||
|
Anissia27 Postat pe 3 Septembrie 2008 17:00 |
||
|
Si eu am plecat! PA,PA la toti!
|
||
|
lil_devil Postat pe 3 Septembrie 2008 17:02 |
||
Am facut mai multe greseli gramaticale Asta pt ca ma grabesc sa tastez....hai ca am facut si eu obsesie... PAAAAAAAAA! |
||
|
lil_devil Postat pe 3 Septembrie 2008 17:06 |
||
| Impacare, impacare fara nicio suparare :D | ||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 17:25 |
||
Vai, am facut si o semi-cacofonie....si am mancat la litereee
|
||
|
lil_devil Postat pe 4 Septembrie 2008 10:49 |
||
hm... acum esti ironica... sau doar glumeatza?
|
||
|
Anissia27 Postat pe 4 Septembrie 2008 11:26 |
||
am recunoscut ca am gresit.si sunt si glumeata!
|
||
|
lil_devil Postat pe 4 Septembrie 2008 11:30 |
||
aha.... ok
|
||
|
Anissia27 Postat pe 4 Septembrie 2008 11:33 |
||
| mai fetelor calmati-va ce naiba?rad baietii de noi,ca daca stam si ne uitam pe forum,nu prea ai sa vezi doi baieti care se cearta...dar fete care se cearta da... | ||
|
dydy88 Postat pe 4 Septembrie 2008 11:54 |
||
aaaaa noi acum nu ne certam!tocmai ne-am impacat:P |
||
|
Anissia27 Postat pe 4 Septembrie 2008 11:58 |
||
Nu se mai cearta nimeni
|
||
|
lil_devil Postat pe 4 Septembrie 2008 12:24 |
||
e bine...atunci sa ridicam steagul alb traiasca pacea! va pooop!
|
||
|
dydy88 Postat pe 4 Septembrie 2008 12:28 |
||
| Concluzia : ioana , fii tu insutzi la pat :P | ||
|
Dangereux Postat pe 5 Septembrie 2008 18:48 |
||
De la: Dangereux, la data 2008-09-05 18:48:08Concluzia : ioana , fii tu insutzi la pat :P
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 18:53 |
||
De la: Georgia99, la data 2008-09-05 18:53:02De la: Dangereux, la data 2008-09-05 18:48:08Concluzia : ioana , fii tu insutzi la pat :P si nu te forta sa faci nimic din ceea ce nu-ti vine din suflet ......caci totul vine la timpul sau....si o sa vina ,daca exista iubire si comunicare .....succes ..... |
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 19:34 |
||
Multumesc la toti pentru sfaturile voastre...Sa fiti iubiti!!!!!!!!!
|
||
|
lil_devil Postat pe 8 Septembrie 2008 15:49 |
||
| Foarte interesant! Super! | ||
|
cesar Postat pe 9 Septembrie 2008 16:11 |
||
De la: cesar, la data 2008-09-09 16:11:25Foarte interesant! Super! ce ti se pare asa interesant? |
||
|
lil_devil Postat pe 9 Septembrie 2008 16:12 |
||
lasa ti mai fata in pace ce aveti cu ea :) rele femeile astea ce sa le faci??? of of of ..ai deschis pt unele femei un titlu care le deranjeaza parca ele sunt virgine si nu stiu cum se procedeaza....felelor si voi a ti trecut prin aceste momente si poate si voi atunci aveati nevoie de un sfat si poate ca nu l ati avut, acum dc aveti experientza necesara si stiti cum stau lucrurile nu strika sa le da ti un sfat util si folositor unor fete,,,,, be happy not wory
|
||
|
my_chocolat Postat pe 9 Septembrie 2008 16:18 |
||
| nu cred ca sfaturile isi au locul in atingerea orgasmului....fiecare femeie e unica in felul ei...cred ca cel mai mult conteaza sa-ti cunosti bine corpul tau si al partenerului tau si sa fti relaxati si sa lasati deoparte problemele si gandurile(oare cand voi avea orgasm?)si sa va simtiti bine impreuna...asta e tot ce conteaza... | ||
|
cris_bv_2007 Postat pe 9 Septembrie 2008 16:28 |
||
eu nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi ca ar putea fi ceva in neregula k tine. si eu fac parte din grupul de femei ce au preferat sa astepte pina au dat de cel potrivit pt a incepe viata sexuala si pot spune ca in cazul meu a meritat. nici eu nu am avut orgasm primele dati dar dupa un timp totul a fost ok. incearca poziti noi sau fiti mai rabdatori si explorativa reciproc in timpul preludiului. un preludiu facut cu cap face minuni. mai ales la inceput cind esti pe teritoriu necunoscut.
|
||
|
Postat pe 9 Septembrie 2008 22:28 |
||
| Relaxeaza-te si bucura-te de momentele in care esti cu iubitul tau | ||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 13:34 |
||
De la: helloyoana10, la data 2008-09-02 12:49:02La aproape 21 de ani am hotarat in sfarsit sa-mi incep viata sexuala cu un tip pe care il iubesc. Am facut-o de vre-o 5 ori pana acum dar nici vorba de orgasm.... Ma infierbant f repede in preasjma lui,ma fascineazad dar, doar atat....nu ajung la acel moment de extaz.El e Ok,nu am nimic de reprosat in privinta lui,are tot cei trebuie ,stie cum sa ma ia,se poarta frumos...si are rabdare.Ma gandesc ca poate am eu o problema,sau trebuie sa mai am rabdare,e o chiestiune de timp?Daca i s-a mai intamplat cuiva asa,sa-mi spuna si mie daca pana la urma au aflat cum e sa ai orgasm? Cum evolueava chestia cu orgasmul? Ceva nou?
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 24 Septembrie 2008 23:09 |
||
De la: ramonikra, la data 2008-09-08 19:45:57 Incredibil dar adevarat |
||
|
chibritzel Postat pe 25 Septembrie 2008 00:26 |
||
De la: ramonikra, la data 2008-09-08 19:45:57 Incredibil dar adevarat chestile astea sunt peste tot! cred ca ar trebui sa aduca un orgasm, nu stiu...
|
||
|
chibritzel Postat pe 25 Septembrie 2008 00:27 |
||
| ... orgasm intelectual, eventual... | ||
|
Lucia1971 Postat pe 25 Septembrie 2008 09:48 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| anticonceptionale yasmin | 29 | De la: mikyraluca 22 August 2011 11:54 |
| Ce va plictiseste cel mai tare in sexul cu partenerul? | 46 | De la: battleofwits 13 Februarie 2011 08:48 |
| menstruatie falsa dupa escapelle | 1 | De la: robica29 25 Ianuarie 2014 15:39 |
|
|
||
| Are rost sa folosesim pilula de a doua zi? | 9 | De la: kudika509595 19 Februarie 2012 13:58 |
| cine e de vina? | 23 | De la: simonycik 29 Septembrie 2009 15:24 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.