Mai multe
|
am impresia ca multe persoane au inteles ca versata= panarama...care s-a culcat cu cat mai multi barbati doar asa de fun. dupa mine o tipa versata e tipa care stie ce sa fac in pat....chiar daca a avut 1 sau 10 parteneri before ME. |
||
|
anderson Postat pe 8 Decembrie 2008 13:20 |
||
|---|---|---|
De la: editie_limitata, la data 2008-12-06 18:33:27De la: lil_devil, la data 2008-09-04 11:05:30o sa afli dupa ce o sa treci si tu de nr 10De la: anderson, la data 2008-09-04 10:50:14eu sunt pentru fetele experimentate. Vreau ca tipa cu care ma culc sa stie ce avem de facut nu sa stau s-o invat. Vai,draga,dar ce sigura esti tu ca am sa ajung ca tine,sa am mai mult de 10 parteneri....Pff! |
||
|
lil_devil Postat pe 8 Decembrie 2008 23:36 |
||
De la: anderson, la data 2008-12-08 13:20:01am impresia ca multe persoane au inteles ca versata= panarama...care s-a culcat cu cat mai multi barbati doar asa de fun.
|
||
|
|
||
|
Postat pe 8 Decembrie 2008 23:52 |
||
| Decat o virgina mironosita, care viseaza la cai verzi pe pereti si traiesti pe norisori roz de puf...mai bine versata...poti sa fii versata si fara sa ai omie de parteneri, si chit ca ai vreo 10 parteneri pana cand il gasesti pe acel mr. right, ce este gresit in asta ? asta inseamna sa cauti persoana potrivita si sa nu ramai cu unu' pe care l-ai prins, il consideri bun, te mariti cu el eventual, dupa care te plictisesti in casniucie, ai o viata monotona si traiesti ca un robot... | ||
|
Postat pe 8 Decembrie 2008 23:54 |
||
e super raspuns apreciez , dupa mine e important sa-l fca pe partener sa se simta cel mai bine cu mine in pat si nu conteaza al citilea este la numar
|
||
|
Postat pe 8 Decembrie 2008 23:57 |
||
| Depinde de femeie si poate chiar si de norocul fiecareia(desii eu cred ca uneori,norocul ti-l faci cu mana ta)....Unele femei, desii au trecut prin mai multi parteneri,tot singure raman... | ||
|
lil_devil Postat pe 9 Decembrie 2008 00:21 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-04 12:54:49Virginele vor avea intotdeauna un semn de intrebare si mai devreme sau mai tarziu il vor dezlega singure : cum este cu al doilea !pe mine inca ma roade curiozitatea cum e si cu altii cu toate ca am fost cu n baieti.de ce oare?cred ca-l caut pe fat-frumos .
|
||
|
elenytza21 Postat pe 17 Decembrie 2008 23:29 |
||
De la: elenytza21, la data 2008-12-17 23:29:01sincer nu inteleg faza asta ma roade curiozitatea chiar dk am fost cu nDe la: iris_4_ever, la data 2008-09-04 12:54:49Virginele vor avea intotdeauna un semn de intrebare si mai devreme sau mai tarziu il vor dezlega singure : cum este cu al doilea !pe mine inca ma roade curiozitatea cum e si cu altii cu toate ca am fost cu n baieti.de ce oare?cred ca-l caut pe fat-frumos . care`i sensu` aici
|
||
|
alina_luminita Postat pe 18 Decembrie 2008 00:20 |
||
|
poate fata vrea sa-si mai faca de cap o vreme pana sa se cuminteasca. sumt multe tipe care sa se distreze fara prea multe complicatii nu toate vor relatii serioase...cel putin nu in acel moment in care se afla viata lor. |
||
|
anderson Postat pe 18 Decembrie 2008 12:08 |
||
De la: alina_luminita, la data 2008-12-18 00:20:22inca sunt curioasa sa vad cum sunt altii de exemplu nu am fost nici o data cu roman si vreau sa-mi satisfac aceasta curiozitate.si mai e si ce a spus Anderson, vreau sa ma mai distrez un pic pana cand o sa ma cumintesc.De la: elenytza21, la data 2008-12-17 23:29:01sincer nu inteleg faza asta ma roade curiozitatea chiar dk am fost cu nDe la: iris_4_ever, la data 2008-09-04 12:54:49Virginele vor avea intotdeauna un semn de intrebare si mai devreme sau mai tarziu il vor dezlega singure : cum este cu al doilea !pe mine inca ma roade curiozitatea cum e si cu altii cu toate ca am fost cu n baieti.de ce oare?cred ca-l caut pe fat-frumos . |
||
|
elenytza21 Postat pe 20 Decembrie 2008 00:31 |
||
faptul ca te pretuieste pentru k tiai pierdut virginitatea cu el spune un lucru:te considera aleasa lui;fata potrivita pentru el doar k .....stii qum e....virginitatea o pierzi o singura data si dak am fii judecate pe criteriul asta ce s-ar alege de inimioarele noatre????oricum dak uh esty fericita si crezi k a trecut peste perioada "critica"...si e baiat cuminte ...multa fericire iti doresc
|
||
|
Postat pe 28 Decembrie 2008 22:12 |
||
De la: anny2007_4u, la data 2008-12-28 22:12:22faptul ca te pretuieste pentru k tiai pierdut virginitatea cu el spune un lucru:te considera aleasa lui;fata potrivita pentru el |
||
|
Postat pe 28 Decembrie 2008 22:15 |
||
|
:p |
||
|
Postat pe 28 Decembrie 2008 22:16 |
||
| nu mi-au placut niciodata fetele prea versate.... | ||
|
tiby_el2008 Postat pe 2 Ianuarie 2009 19:41 |
||
draga,bravo tie ca ai fost virgina,toate am fost asa dar barbatii adevarati nu prefera virgine!barbatii adevarati vor fete cu experienta cu care sa se simta bine din toate punctele de vedere!nu prea cred ca le place de una care ii e rusine sa se dezbrace sau sa si-o puna cu cearceaful in cap sau mai rau una care sta ”ca vaca” vorba romanului!nu???
|
||
|
playboy Postat pe 2 Ianuarie 2009 19:41 |
||
De la: anita_ro2007, la data 2009-01-02 19:41:15draga,bravo tie ca ai fost virgina,toate am fost asa dar barbatii adevarati nu prefera virgine!barbatii adevarati vor fete cu experienta cu care sa se simta bine din toate punctele de vedere!nu prea cred ca le place de una care ii e rusine sa se dezbrace sau sa si-o puna cu cearceaful in cap sau mai rau una care sta ”ca vaca” vorba romanului!nu??? nu sunt de aceasi parere nu inseamna ca daca esti virgina trebuie sa fi si timida depinde de fata si depinde de barbat prietenul meu aprecieaza foarte mult faptul ca am fost virgina a avut rabdare cu mine nu pot spune ca sunt dezinhibata dar nici timida nu sunt
|
||
|
ochelari Postat pe 2 Ianuarie 2009 19:57 |
||
| cred ca ai o musca pe caciula..intr-adevar niciunui barbat nu i-ar placea sa isi bata capul cu mikronosite,cum soui tu...si,s-ar dori o femeie care sa stie ce cauta inpat cu el...dar in niciun caz,nu i-ar conveni sa iasa undeva cu ea...si acolo sa vada cum unii si altii isi dau coate cand o privesc... | ||
|
stravaro Postat pe 2 Ianuarie 2009 20:10 |
||
De la: anderson, la data 2008-10-17 12:20:06eu nu prea am vazut relatii care sa tina in timp cand unul dintre parteneri a fost virgin. andreson, mai vbim peste vreo 5 ani? :) daca o sa cauti virgine ....iti dam bataie?
|
||
|
morticia_adams Postat pe 5 Ianuarie 2009 14:09 |
||
De la: anderson, la data 2008-12-08 13:20:01am impresia ca multe persoane au inteles ca versata= panarama...care s-a culcat cu cat mai multi barbati doar asa de fun. si tipa care a avut 1 sau 10 inainte dar nu stie ce sa faca e virgina?
|
||
|
morticia_adams Postat pe 5 Ianuarie 2009 14:11 |
||
De la: florentyna_ct, la data 2008-12-06 18:47:11SI DA IN LEGATURA CU SUBIECTUL...CE PREFERA BARBATII? "VIRGINE SAU VERSATE"? Poi asta e iubire? Si exprimare? "Cand te-am luat"?! Dar ce, te ia de la coltul strazii ca pe un caine jegos si rapanos? Ca si cum nu "te-ar mai fi luat" nimeni si s-a sacrificat el? Ce exprimare de 2 lei, plina de vulgaritate. Daca veti auzi asa ceva din gura barbatului vostru sa va ridicati semne mari de intrebare, de ce v-ati casatorit cu el... 2 persoane nu "se iau". 2 persoane se casatoresc, isi unesc destinele, nu "se iau".
|
||
|
Scortisoara Postat pe 5 Ianuarie 2009 14:20 |
||
rise...eu virgine... nu mersi las pe altii sa le intieze si poate pe urma pun si eu mana pe ele
|
||
|
anderson Postat pe 5 Ianuarie 2009 14:21 |
||
| Parerea mea e ca multi barbati nu stiu cum sa puna problema!Si anume,important nu e cine a fost primul ci,cel ce va fi ultimul!Si din punctul asta de vedere nu stiu daca sunt multi barbati care pot sustine ca sunt ultimii.De regula barbatii se sperie de virgine,mai ales de virginele over 20 pentru ca se stie ....viseaza in majoriritatea lor casatorie etc pe de alta parte femeile cu ceva experienta le repugna gandindu-se la numarul barbatilor care au trecut prin viata femeii respective....si uite asa ....oricum ai da-o ...nu e niciodata bine!:) | ||
|
adina_PS Postat pe 5 Ianuarie 2009 14:28 |
||
de ce sa ma sperii de virgine ???????????seamana c si dracula cumva???sunt mai bune alea da si mai bune sunt versatele ,,,astea nu iti trebuie sa le faci capu mare trei ore si apoi sa iti spuna ,,,,,ce vrei sa faci??????????cum fac de obicei virginele,,,sau oauuuuuuuuu aia tre sa intre acolo jos?????????
|
||
|
sarutama Postat pe 5 Ianuarie 2009 14:32 |
||
De la: anderson, la data 2009-01-05 14:21:00rise...eu virgine... daca ar gandi toti ca tine......................... iti dai seama ce ar fi? :)))))))))))))) |
||
|
morticia_adams Postat pe 5 Ianuarie 2009 14:39 |
||
Care e ideea chiar vrei sa stii raspunsul? Sau vrei sa te lauzi putin cu fosta ta virginitate?in fine! Eu tin cu versatele. |
||
|
emilia84 Postat pe 6 Ianuarie 2009 23:20 |
||
normal ca te pretuieste, arata-mi tu barbat care apreciaza faptul ca trece pe unde au trecut alti 500.. bine, am exagerat, dar ai priceput tu ideea.. sunt exploratori, le place sa descopere.. sa aiba ei acolo un merit.. eu zic ca te iubeste.. cat despre casatorie.. are totusi 28.. hai ca asteapta un an, fie doi, dar mai mult... m-as mira.. daca crezi ca el e fericirea ta, de ce nu? fie si la 21.. ;)
|
||
|
KALI03 Postat pe 6 Februarie 2009 20:25 |
||
inca ceva, tu ramai langa cel pe care il iubesti si te iubeste, si crezi ca e fericirea ta, fie el primul.. daca fericirea ti-a batut la usa din prima, eu zic ca asta nu inseamna ca tre sa treci pe langa ea.. ca nah, sa ma cauti.. aici am fo subtila.. mesajul e pentru o fata care a rasp undeva prin lista ideii avansate de tine ;)
|
||
|
KALI03 Postat pe 6 Februarie 2009 20:29 |
||
|
pt multi barbati virginitatea nu inseamna nimic in ziua de azi, eventual un chin
|
||
|
auralia Postat pe 6 Februarie 2009 20:31 |
||
De la: auralia, la data 2009-02-06 20:31:21 buna :) destul de interesant topicul, n-am citit doar tot, dar o parere totusi.... cate dintre cele care au scris care au, sa zicem, peste 27-28 ani, pot spune ca au ramas si s-au casatorit cu primul? cred ca mai nici una. aici intervine experienta. eu n-am auzit vreodata - sa nu mint, o data, dar era ceva mai special acolo - de o prima iubire, completa, fericita, cum vreti voi, care sa se termine cu bine pentru o fata. indiferent de bunele intentii de ambele parti. de ce? eu - e doar parerea mea, evident - cred ca nici un om, femeie-barbat, nu se poate considera matur pana nu a luat-o in barba serios, a avut macar o dezamagire zdravana ca sa aiba apoi perspectiva. si apropo de barbatii care nu vor virgine...whatever, dar cred ca le e frica de drama mai mult decat orice altceva. primul sex, orgasmic, cum e el, ramane cu ochelarasi roz, si cu o vaga curiozitate fata de ce urmeaza..iar puritatea este o simpla atitudine. cum te simti, asa esti. am cunoscut virgine care erau niste catele....mama-mama.. |
||
|
21_grams Postat pe 6 Februarie 2009 21:07 |
||
| Eu am vrut sa o incep cu exu dar nu a vrut el a zis ca dupa aia imi pare rau si ca nu e merita sa o facem si din astea , ce zice-ti de faza astaa? | ||
|
SexintheCity Postat pe 20 Mai 2009 17:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Fetis | 13 | De la: Eva32 26 Septembrie 2011 00:43 |
| ti-ai saruta sotul daca ai sti ca tocmai i-a tras o limbuta secretarei | 59 | De la: kudika024853 22 Aprilie 2010 16:47 |
| Buna : o intrebare -niste pareri | 22 | De la: oanutz 22 Martie 2013 14:59 |
|
|
||
| sexul oral este necesar ori ba? | 52 | De la: kittycrys 17 Aprilie 2010 21:27 |
| este complexat de ceva?(mi-as dori sa-mi rasp m mult baietii) | 5 | De la: alexandra_n 22 Mai 2009 12:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.