Mai multe
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-04 12:54:49Virginele vor avea intotdeauna un semn de intrebare si mai devreme sau mai tarziu il vor dezlega singure : cum este cu al doilea ! ca bine zici!
|
||
|
ralukutya Postat pe 20 Mai 2009 22:54 |
||
|---|---|---|
| Sincer eu cred ca te respecta. Nu trebuie sa va casatoriti maine. | ||
|
kerigan_ro Postat pe 28 Mai 2009 06:22 |
||
|
Normal ca nu vrei sa depui prea mult efort, s-ar putea sa-ti moara intre timp. Tocmai asta e toata placerea de a invata alaturi de o persoana care te iubeste si pe care o iubesti si nu culcadute cu sute pana te experimentezi.....si in plus fiecare persoana e diferita si are preferinte diferite....dar tu nu ai cum sa sti.... |
||
|
|
||
|
kerigan_ro Postat pe 28 Mai 2009 06:27 |
||
| Ati auzit de expresia "otrava in urechi".....de ce toata lumea presupune ca deja se gandeste la al doilea daca deabea e la primul......cate dintre voi sunt mandre sa spuna asta.....invidieeeeeee | ||
|
kerigan_ro Postat pe 28 Mai 2009 06:29 |
||
| what? invidie pt ce? | ||
|
anderson Postat pe 28 Mai 2009 12:02 |
||
De la: kerigan_ro, la data 2009-05-28 06:29:01Ati auzit de expresia "otrava in urechi".....de ce toata lumea presupune ca deja se gandeste la al doilea daca deabea e la primul......cate dintre voi sunt mandre sa spuna asta.....invidieeeeeee Ce vrei tu? Invidie?? Pe cine?
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 28 Mai 2009 12:07 |
||
De la: Anissia27, la data 2008-09-04 11:00:17 tu nu cred ca vrei sa te insori.. nu esti bun de subiect
|
||
|
Postat pe 28 Mai 2009 23:01 |
||
|
Buna tuturor |
||
|
Postat pe 30 Mai 2009 21:52 |
||
| Eu prefer una virgina. | ||
|
virgin2009 Postat pe 30 Mai 2009 23:08 |
||
|
Buna. S-ar parea ca, foste virgine aflate la primul partener, considera ca sunt mai altfel decat fetele care nu mai sunt implicate intr-o relatie cu dezvirginatorul lor. ( ). Un pic de bull s**t, consider eu. Va fi doar o chestiune de timp pana cand o fosta virgina-as completa eu, desteapta- va ajunge o versata de mare succes. Daca am inteles eu bine versata ar fi sinonim cu o persoana care a avut multi parteneri. Nu as prea fi de acord. Cred ca poti avea si doar un singur partener (nu dezvirginatorul in persoana) care te poate ajuta sa fii o versata. Experienta sexuala poate fi acumulata, cu siguranta, direct proportional ( ) cu numarul de parteneri avut, dar consider ca o femeie desteapta (poate fi valabil si pentru barbati) poate fi o versata si avand doar, sa zicem, trei parteneri. Eu cred ca o femeie poate dicta tonul unui act sexual, atata timp cat stie ce vrea si stie ce face. Iar pentru a face acest lucru, nu cred ca trebuie sa fi avut un numar mare de *iubitori*. Daca vrei calitate intr-un act sexual, nu astepti sa fii invatat/a. Inveti impreuna cu el/ea. De aici cred eu ca rezulta versata. Degeaba e sex mult/cu multi parteneri, daca nu e calitate; cantitate multa, calitate execrabila. Nu am reusit sa citesc chiar noua pagini de postari, prin urmare nu stiu daca s-a discutat, dar as avea o nelamurire, oarecum. Virginatatea inseamna-ma scuzati, toata lumea stie- ruperea himenului in urma comiterii actului sexual vaginal. Dar fetele care fac sex oral si anal, dar nu l-au facut pe cel stim noi care, se considera inca virgine doar pentru ca au un himen intact?! Daca da, atunci barbatii pot fi mandri de iubitele lor virgine.
|
||
|
bamby2309 Postat pe 31 Mai 2009 13:28 |
||
|
Am auzit si eu de tipe care fac oral ca vezi tu doamne ele vor sa ramana virgine. Pana la urma virginitatea este si o atitudine.... . Am tot citit ca majoritatea fetelor care sunt virgine asteapta barbatul perfect ca se daruiasca: sa le iubesaca sa le respecte, etc. Pana la urma e vorba doar de sex....sunt putine tipe care au ramas cu primul lor tip si s-au casatorit. |
||
|
anderson Postat pe 3 Iunie 2009 14:24 |
||
|
||
|
roscatika23 Postat pe 3 Iunie 2009 19:18 |
||
De la: anderson, la data 2008-09-18 12:44:44eu nu vreau sa ma casatoresc cu o tipa care a fost numai a mea, adica eu sa fiu primul si ultimul. Nu am chef sa stau sa transform o fetitza intr-o femeie. ... nu stii pana nu incerci |
||
|
Postat pe 3 Iunie 2009 21:29 |
||
| sa incerc ce? | ||
|
anderson Postat pe 4 Iunie 2009 12:24 |
||
| una virgina, sau despre ce era vorba... | ||
|
Postat pe 4 Iunie 2009 18:01 |
||
De la: ralu_michael, la data 2009-06-04 18:01:19una virgina, sau despre ce era vorba... iti inchipui tu ca anderson nu a avut virgine???
|
||
|
roscatika23 Postat pe 5 Iunie 2009 06:10 |
||
|
dupa cum vb despre ele... nu prea cred... ori o fi avut una si l-o lasat moale ... Oricum nu stii niciodata de unde vine marea dragoste. |
||
|
Postat pe 5 Iunie 2009 17:41 |
||
De la: ralu_michael, la data 2009-06-05 17:41:47dupa cum vb despre ele... nu prea cred... ori o fi avut una si l-o lasat moale ... n-am avut deloc virgine..... de la inceput nu m-a tentat sa fiu cu o tipa virgina. prima oara am fost cu o tipa cu 5 ani mai mare decat mine....deci nici cand mi-am inceput viata sexuala n-am fost cu o virgina. |
||
|
anderson Postat pe 9 Iunie 2009 15:28 |
||
HA!!! Am avut dreptate... vai de ce nu m-am facut psiholog.... Ti-as mai zice si alte chestii, dar n-a nici un interes
|
||
|
Postat pe 9 Iunie 2009 16:13 |
||
|
nu te speria,puteti convietui impreuna,sau puteti face o logodna pe o perioada de 4,5,ani. Daca este primul nu inseamna ca gata cu el te mariti.Conteaza sa va iubiti,sa comunicati si sa sa fie un baiat cu care poti avea un camin linistit. Din cate mi-ai spus tipul a avut f multe experiente gen afemeiat.nu e rau asta.UNii dintre ei sa stii ca se linistesc si daca iubesc cu adevarat raman fideli.Dar daca veti ca a tinut vre-o legatura cu o fosta c-am greu vei avea probleme... Bucurate de relatia ta...sper sa auzim numai de bine... |
||
|
love_chocolate Postat pe 9 Iunie 2009 16:31 |
||
De la: ralu_michael, la data 2009-06-09 16:13:48HA!!! Am avut dreptate... vai de ce nu m-am facut psiholog.... Ti-as mai zice si alte chestii, dar n-a nici un interes sunt curios....hai zi |
||
|
anderson Postat pe 9 Iunie 2009 16:34 |
||
| De la virgina la versata se ajunge usor, depinde de ce partener ai. | ||
|
Kathara Postat pe 9 Iunie 2009 16:48 |
||
|
Buna. S-ar parea ca, foste virgine aflate la primul partener, considera ca sunt mai altfel decat fetele care nu mai sunt implicate intr-o relatie cu dezvirginatorul lor. ( ). Un pic de bull s**t, consider eu. Va fi doar o chestiune de timp pana cand o fosta virgina-as completa eu, desteapta- va ajunge o versata de mare succes. Daca am inteles eu bine versata ar fi sinonim cu o persoana care a avut multi parteneri. Nu as prea fi de acord. Cred ca poti avea si doar un singur partener (nu dezvirginatorul in persoana) care te poate ajuta sa fii o versata. Experienta sexuala poate fi acumulata, cu siguranta, direct proportional ( ) cu numarul de parteneri avut, dar consider ca o femeie desteapta (poate fi valabil si pentru barbati) poate fi o versata si avand doar, sa zicem, trei parteneri. Eu cred ca o femeie poate dicta tonul unui act sexual, atata timp cat stie ce vrea si stie ce face. Iar pentru a face acest lucru, nu cred ca trebuie sa fi avut un numar mare de *iubitori*. Daca vrei calitate intr-un act sexual, nu astepti sa fii invatat/a. Inveti impreuna cu el/ea. De aici cred eu ca rezulta versata. Degeaba e sex mult/cu multi parteneri, daca nu e calitate; cantitate multa, calitate execrabila. Nu am reusit sa citesc chiar noua pagini de postari, prin urmare nu stiu daca s-a discutat, dar as avea o nelamurire, oarecum. Virginatatea inseamna-ma scuzati, toata lumea stie- ruperea himenului in urma comiterii actului sexual vaginal. Dar fetele care fac sex oral si anal, dar nu l-au facut pe cel stim noi care, se considera inca virgine doar pentru ca au un himen intact?! Daca da, atunci barbatii pot fi mandri de iubitele lor virgine. ai perfecta dreptate!!!!
|
||
|
angel_05 Postat pe 9 Iunie 2009 16:51 |
||
corecta |
||
|
love_chocolate Postat pe 9 Iunie 2009 16:59 |
||
De la: anderson, la data 2009-06-09 16:34:22De la: ralu_michael, la data 2009-06-09 16:13:48HA!!! Am avut dreptate... vai de ce nu m-am facut psiholog.... Ti-as mai zice si alte chestii, dar n-a nici un interes In primul rând ai zis odatã ca sexul e doar sex, dacã ai ajuns aici, nu cred ca e chiar de invidiat. Înseamnã ca nu prea pui preț pe chestia asta. Când a încetat sa fie ceva special, eu consider ca nu mai își are rostul. Si vizavi de experiența despre care se tot vorbește, sincer nu poți fi experimentat decât cu o singura persoana sau cu persoanele cu care ai avut relații, cu restul persoanelor de pe planeta nu ai nici un fel de experiențã. Totul este relativ. Fiecare om e diferit, fiecare are fixurile, ideile, plãcerile lui... Mi se pare ca prea se aburește pe discuția asta și sãracele fete "virgine" ajung sa creadã ca au nevoie de nu știu câți parteneri ca sa aibã "experiența". Sincer cred ca dobândești o anumita experiența atunci când te afli într-o relație în care ai ajuns sa iți cunoști partenerul mai bine decât pe tine. Si ce poate sa iasã de aici e numai de bine. "Tu ai grija de mine, eu am grija te tine."
|
||
|
Postat pe 10 Iunie 2009 23:39 |
||
|
Depind de fiecare relia in parte si de cea ce isi doreste fiecare si de personalitea fiecaruia si cum a fost educat si ce mentaitate are eu de exemplu pana acum m-am numarata printre virgine pana sa-mi cunosc actualul iubit de fapt el a fost si primul meu iubit si aveam 20 de ani knd l-am cunoscut acum am 21 dar asa s-a intamplat nu pt k sunt urata sau am alte defecte dar n-am avut prieten inainte eram ocupata cu invatatul nici parintilor nu le suradea ideea si pt k statea intr-un oras mic unde fiecare se cunoaste cu fiecare nu am gasit un baiat care sa il plac nu stiu de ce poate asa a fost sa fiesi iubitul meu a avut multa grija cu mine a inceput destul de timid m-a invatat sa sarut sa ma simt bn in pielea mea si sa terminam facand dragoste a fost de la inceput super bn cu el i e in continuare si asa varamane pt ne iubim destul demult si vrem sa terminam prin happy end dar lao dscutie elmi-a zis ca nu-l interesa dak eram sau nu virgina si can a fost un aspect imp asta dak s-a indragostit de mn a vrut ca totl sa iasa bn nici sa ma forteze ci sa lase sa vina totul de la sine si sincer nu ma omoara curiozitatea sa mai incerc cu altul e super bn cu el si atunci de ce sa mai caut un altul
|
||
|
capriciosa Postat pe 11 Iunie 2009 08:01 |
||
si ink ceva consider frustrati si pervesi barbatii cre vor virgine pt ca sunt nesiguri pe ei nu pot face fata unei femei cu experienta poate pt ca n-au ei suficienta experienta sau o problema cu chestia asta de ordin psihologic namai suntem aum un secol in urma cand femeile se casatoreau virgine trebuie sa ne adaptam secolului in are traim si inainte dak auzeam pe cineva ca vrea virgine fugeam de el pt ca chestia asta nu-mi trezeste decat repulsie eu imi doream un barbat experimentat care sa faca sa ma simt bn din prima |
||
|
capriciosa Postat pe 11 Iunie 2009 08:09 |
||
si sa va spun o chestie cat se poate de reala dr amuzanta s-a intamplat ca doi amici de ai mei sa se combine aman2 virgini el avea 25 de ani si ea 19 si dupa cateva luni de relatia fata a vrut mai mult nu stiu detalii intime dar facut-o pt ca el habar nu avea cum e cu fetele si ea nici nu a sangert dupa ce s-au despartit pt ca ea i-a dat papucii poate nu-i greu de inteles de ce fiind prietena si cu el imi zice ca ea nu a fost virgina cred k el a fost atat de tantalau ca nici nu a simtit iar ea nu a sangerat si mi se parea un dobitoc sa-mi zica mie detaliile intime ale lor dar sunt si barbati intre barbati dar asa sta treaba cu virginii tantalai
|
||
|
capriciosa Postat pe 11 Iunie 2009 08:18 |
||
De la: kudika006098, la data 2009-06-11 08:18:18si sa va spun o chestie cat se poate de reala dr amuzanta s-a intamplat ca doi amici de ai mei sa se combine aman2 virgini el avea 25 de ani si ea 19 si dupa cateva luni de relatia fata a vrut mai mult nu stiu detalii intime dar facut-o pt ca el habar nu avea cum e cu fetele si ea nici nu a sangert dupa ce s-au despartit pt ca ea i-a dat papucii poate nu-i greu de inteles de ce fiind prietena si cu el imi zice ca ea nu a fost virgina cred k el a fost atat de tantalau ca nici nu a simtit iar ea nu a sangerat si mi se parea un dobitoc sa-mi zica mie detaliile intime ale lor dar sunt si barbati intre barbati dar asa sta treaba cu virginii tantalai e nu e vorba numai de virgini si eu am fost virgina si nu am sangerat dar cred ca atunci cand 2 pers sunt virgine si se documenteaza desprea anumite chestii nu mai sunt tantalaicred ca e normal ca ei au intrebat de nu stiau dar tocmai in asta sta prostia inainte de a face ceva domunenteaza-te sunt atatea surse internet, ginecolog, prieteni intimi, carti, reviste etc |
||
|
yumy Postat pe 11 Iunie 2009 08:24 |
||
De la: yumalai, la data 2009-06-11 08:24:31De la: kudika006098, la data 2009-06-11 08:18:18si sa va spun o chestie cat se poate de reala dr amuzanta s-a intamplat ca doi amici de ai mei sa se combine aman2 virgini el avea 25 de ani si ea 19 si dupa cateva luni de relatia fata a vrut mai mult nu stiu detalii intime dar facut-o pt ca el habar nu avea cum e cu fetele si ea nici nu a sangert dupa ce s-au despartit pt ca ea i-a dat papucii poate nu-i greu de inteles de ce fiind prietena si cu el imi zice ca ea nu a fost virgina cred k el a fost atat de tantalau ca nici nu a simtit iar ea nu a sangerat si mi se parea un dobitoc sa-mi zica mie detaliile intime ale lor dar sunt si barbati intre barbati dar asa sta treaba cu virginii tantalai voi ati auzit de himen elastic?eeee daca fata are himenul elastic nu sangereaza,seperforeaza putin... mi-e mi s-a rupt himenul de tot dupa 1 luna si ceva ....si faceam dragoste cu prietenul des... |
||
|
love_chocolate Postat pe 11 Iunie 2009 20:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| BIROU DETECTIVI PARTICULARI UNITED | 1 | De la: lixandru 14 Septembrie 2009 11:03 |
| DP (DOUBLE PENETRATION) | 160 | De la: ice_flower 11 Martie 2010 21:45 |
| "crampe" vaginale??:O | 45 | De la: glumeatza 29 Februarie 2016 07:08 |
|
|
||
| Ce va plictiseste cel mai tare in sexul cu partenerul? | 46 | De la: battleofwits 13 Februarie 2011 08:48 |
| e normal? | 15 | De la: taci_acolo 16 Iunie 2009 18:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.