Setari Cookie-uri

sexul oral la barbati

De la: dana3_, la data 2008-12-16 21:08:44stiu doar atat,ca eu sunt dana3_
restul, sunt de acord cu tine,desi nu sunt convinsa

ok rxdana....

Postat pe 16 Decembrie 2008 21:10
nu vreau sa fiu rxdana
si nici...........
si spune-mi ca te plictisec si voi dispare din scena
am incercat doar sa ma distrez, pe seama obsedatului sau obsedatei

Postat pe 16 Decembrie 2008 21:18
De la: dana3_, la data 2008-12-16 21:18:00nu vreau sa fiu rxdana
si nici...........
si spune-mi ca te plictisec si voi dispare din scena
am incercat doar sa ma distrez, pe seama obsedatului sau obsedatei

k esti dana3..si atat
adik dana
stai calma sa nu apara personalitatile tale......nu ca ar fi rau.....ca tare m-as amuza..dar imi e ca ma ametesti iar......

Postat pe 16 Decembrie 2008 21:20
abia astept o confruntare ,in care tu "aleasa"..sa fi de partea mea
si sa ii dam oral,anal pe saturate

Postat pe 16 Decembrie 2008 21:27
De la: dana3_, la data 2008-12-16 21:27:03abia astept o confruntare ,in care tu "aleasa"..sa fi de partea mea
si sa ii dam oral,anal pe saturate

aleasa la ce?pe post de papusa?

Postat pe 16 Decembrie 2008 21:29
sa-i dam de treaba,sa simta ca traieste

Postat pe 16 Decembrie 2008 21:33
bai clona lu' dana_3, n-ai hazul originalului.

Postat pe 17 Decembrie 2008 18:23
stiu si eu treaba cu facultatea .la cati ai supt sa o termini.stiu ca totul se bazeaza pe supt dar majoritatea au stiut sa suga unde trebuie sa ia examenele dar daca e sa intrebi de teorema lui pitagora nici aia nu o stie
valentina_ratb
Postat pe 19 Decembrie 2008 09:47
mesajul este pentru andreea dan sau cam asa ceva .si inca ceva voi fetelor care spuneti ca o sugeti stiti ca puteti afecta sanatatea barbatilor mai tarziu?am citit undeva ca suptul provoaca in timp impotenta si nu stiu ce o sa mai faceti cu sotul cand nu o sa mai ava ce va oferii .altul la rand nu? si atunci unde este acea statornicie de care vorbiti cand o sa ajungeti dintr-una in alta .cum va veti numi? femei care au imbatranit degeaba ps mesajul de dinainte este pt domnisoara care are facultate . sa nu caute pe internet teorema inainte sa o spuna.asta ca o mananca si din tot ce a scris se vede ca e ffffffffffffff inteligenta
valentina_ratb
Postat pe 19 Decembrie 2008 10:16
De la: valentina_ratb, la data 2008-12-19 10:16:53mesajul este pentru andreea dan sau cam asa ceva .si inca ceva voi fetelor care spuneti ca o sugeti stiti ca puteti afecta sanatatea barbatilor mai tarziu?am citit undeva ca suptul provoaca in timp impotenta si nu stiu ce o sa mai faceti cu sotul cand nu o sa mai ava ce va oferii .altul la rand nu? si atunci unde este acea statornicie de care vorbiti cand o sa ajungeti dintr-una in alta .cum va veti numi? femei care au imbatranit degeaba ps mesajul de dinainte este pt domnisoara care are facultate . sa nu caute pe internet teorema inainte sa o spuna.asta ca o mananca si din tot ce a scris se vede ca e ffffffffffffff inteligenta

ho ho ho!
draga mosului, de obicei nu sta in firea unui batran sa intre pe asemenea topice dar vazui inversunarea ta.
de asemeni , ma gandii sa-ti fac un cadou mai special. un prezervativ cu ciucurei si globulete, ca atunci cand faci sex oral unui barbat , sa i-l pui, ca nu carecumva sa-l deteriorezi in timp. ciucurelu'!

Postat pe 19 Decembrie 2008 10:21
Mucalit mai esti Mosule! dar daca prezervativul acela nu are si niste beculete cu starter, n-are farmec...
Lucia1971
Postat pe 19 Decembrie 2008 10:29
De la: Lucia1971, la data 2008-12-19 10:29:54Mucalit mai esti Mosule! dar daca prezervativul acela nu are si niste beculete cu starter, n-are farmec...

n-am vrut sa fiu prea....mucalit

Postat pe 19 Decembrie 2008 10:35
mosule daca vrei sa te protejezi daruieste prezervativul prietenelor care-ti fac sex oral sa nu te mucigaiesti ca s-ar putea sa te rogi de ea sa-si mai faca treaba .succes cu cele care au nevoie.aaaaaaaaaaaaaa si mai e ceva daca fetele alea care se lauda ca o sug stiu sa faca si mancare in afara de cartofi prajiti poate o sa mai traiesti ca de nu faci diabet
valentina_ratb
Postat pe 19 Decembrie 2008 12:57
si nu sunt inraita dar nu te lauda cand stii foarte bine ca tot ceea ce faci ,scoala vorbesc ,se face si pe sex oral .crezi ca ,columbeanca are tartacuta ? eu nu prea cred dar stie mesere si a luat examenele pe meserie nu pe creier .asa ca sa nu mi se laude andreea ca a facut facultatea si ca e inteligenta ca nici eu nu sunt venita cu pluta pe dunare
valentina_ratb
Postat pe 19 Decembrie 2008 13:03
De la: valentina_ratb, la data 2008-12-19 12:57:57mosule daca vrei sa te protejezi daruieste prezervativul prietenelor care-ti fac sex oral sa nu te mucigaiesti ca s-ar putea sa te rogi de ea sa-si mai faca treaba .succes cu cele care au nevoie.aaaaaaaaaaaaaa si mai e ceva daca fetele alea care se lauda ca o sug stiu sa faca si mancare in afara de cartofi prajiti poate o sa mai traiesti ca de nu faci diabet

draga mosului, de ce-ti inveninezi cuvintele!?
nu mi-am inselat craciunita niciodata si e urat sa vorbesti asa cu mos craciun.

Postat pe 19 Decembrie 2008 13:05
lucia iar tu daca vrei cu beculete nu ai decat sa-l primesti tu .vad ca te intereseaza unul dar ca sa te prinzi stii de ce a vrut sa mi-l dea mie ?ca sa nu ramana ipotent .nu prea m-a nimerit ca eu nu fac sex oral de felul meu, mi-e scarba ,dar ti-l daruiesc cu draga inima tie si pune-i si beculete daca vrei .sa fii iubita!
valentina_ratb
Postat pe 19 Decembrie 2008 13:09
De la: valentina_ratb, la data 2008-12-19 13:09:58lucia iar tu daca vrei cu beculete nu ai decat sa-l primesti tu .vad ca te intereseaza unul dar ca sa te prinzi stii de ce a vrut sa mi-l dea mie ?ca sa nu ramana ipotent .nu prea m-a nimerit ca eu nu fac sex oral de felul meu, mi-e scarba ,dar ti-l daruiesc cu draga inima tie si pune-i si beculete daca vrei .sa fii iubita!

din cauza oamenilor ca tine , ajunge craciunul doar o banala zi. fara semnificatie si fara bucurie.
mi-e inima indoita de suparare si cred ca ma retrag pentru azi.
macar sa-mi gasesc linistea in lumea mea.

Postat pe 19 Decembrie 2008 13:14
bai fratilor am ajuns pe la pag 20 si deja m-am plictisit...serios.

dana : pune gura pe organ ca-ti murdaresc pereti.

marygeo (sau cum te-o numi) eu n-am vazut animale facand sex oral...

wtf e un nenorocit de sex oral ce draku va certati asa de mult...

anderson
Postat pe 19 Decembrie 2008 15:09
De la: anderson, la data 2008-12-19 15:09:26bai fratilor am ajuns pe la pag 20 si deja m-am plictisit...serios.

dana : pune gura pe organ ca-ti murdaresc pereti.

marygeo (sau cum te-o numi) eu n-am vazut animale facand sex oral...

wtf e un nenorocit de sex oral ce draku va certati asa de mult...

uffffffffffffff pey de ce crezi ca se cearta lumea nu au ustensila dar poate le aduce mosul una cadou:)
yumy
Postat pe 19 Decembrie 2008 18:35
nsp
Postat pe 19 Decembrie 2008 18:38
Aaaaa! Oameni buni! Listine, va rog! LI-NI-SHTE!

Ati auzit asta? Madam RATB a citit UNDEVA. A? Pai va dati voi seama ce sursa de incredere e asta? Cum mai puteti voi sa comentati dupa asa replica? Tztztz!
Io de comentat nu mai pot... Ma zgaltai de ras
De acum inainte nu uitati argumetul decisiv: Am citit UNDEVA.

PS Mosule, nu uita sa ii mai aduci fetei UNDEVA-uri sa citeasca si sa ne lumineze si pe noi.
Dor_a
Postat pe 19 Decembrie 2008 18:43
De la: Dor_a, la data 2008-12-19 18:43:09Aaaaa! Oameni buni! Listine, va rog! LI-NI-SHTE!

Ati auzit asta? Madam RATB a citit UNDEVA. A? Pai va dati voi seama ce sursa de incredere e asta? Cum mai puteti voi sa comentati dupa asa replica? Tztztz!
Io de comentat nu mai pot... Ma zgaltai de ras
De acum inainte nu uitati argumetul decisiv: Am citit UNDEVA.

PS Mosule, nu uita sa ii mai aduci fetei UNDEVA-uri sa citeasca si sa ne lumineze si pe noi.

ce liniste ca ma tavalesc pe jos de ras:))=)) mie mosul mi-a adus destul de mult ras in seara asta:D
yumy
Postat pe 19 Decembrie 2008 18:48
de fapt n-a citit nicaieri, i-a spus ala de sta cu ea, presupun ca v-ati dat seama ca valentina cea de la ratb e dana_3
googoodoll
Postat pe 19 Decembrie 2008 19:17
ratb vine de la transportul in comun?
Lucia1971
Postat pe 19 Decembrie 2008 20:33
De la: Lucia1971, la data 2008-12-19 20:33:02ratb vine de la transportul in comun?

da..autobuz, troleu, tramvai

Postat pe 19 Decembrie 2008 20:35
Eu ziceam transport pentru toata lumea... Of, Tinkerbell, tot eu sa-ti spun?
Lucia1971
Postat pe 19 Decembrie 2008 20:39
De la: Lucia1971, la data 2008-12-19 20:39:18Eu ziceam transport pentru toata lumea... Of, Tinkerbell, tot eu sa-ti spun?

sunt si eu obosita, am alergat cu peter pan toata ziua :P

Postat pe 19 Decembrie 2008 20:46
Atunci ai o scuza.
Lucia1971
Postat pe 19 Decembrie 2008 20:48
da draga dar nu transport repar transportul cu care circuli tu sa ajungi la destinatie, adica la cel sau cei care ti-o trage tie in gurita ,va transport pe toti la destinatie. eu am servici si stiu sa fac si mancare si pe deasupra am si un barbat care e fericit cand sunt cu el si fara eternul sex oral , si nu este un incult sa stii este un om cu bun simt si este fericit cu mine.si pentru cultura ta am preferat sa ma despart de un pervers care poate..... poate si-ar fi dorit asa ceva ..si era intradevar un incult , si probabil acum e satisfacut de o panarama pe care au insirat-o n indivizi .deci ca sa stii cu cat esti mai incult cu atat vrei sa arati lumii ca stii mai multe dar nu reusesti pt ca nu faci decat sa te injosesti in fata societatii. morala este ca dora cam are dreptate si cam ma aseman in gandire si chiar o felicit pt ca este o femeie care gandeste si traieste adevarat.babilonul s-a inventat pt voi .stiti ca e post ce cautati cu carne in gura?
valentina_ratb
Postat pe 20 Decembrie 2008 10:42
rectific dana 3 nu dora
valentina_ratb
Postat pe 20 Decembrie 2008 10:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
de cate ori faceti sex pe saptamana? 72 De la: yumalai 5 Mai 2009 20:31
ajutor 2 De la: kudika_1033403 28 Aprilie 2019 14:50
Ce inseamna sexul oral pentru tine?Dar pentru el? Merita sa faci? 113 De la: cristiana_cris 19 Octombrie 2009 12:49
fun 4 De la: roz5blue6lila7 12 Aprilie 2010 13:31
Fetelor, voi va doriti un barbat care sa va iubeasca, sau un barbat cu masina si bani si casa ? 55 De la: Baiat_virgin 11 Mai 2012 02:31