Setari Cookie-uri

sexul oral la barbati

De la: ingercazut, la data 2008-12-29 11:40:40
De la: Alexandra09, la data 2008-12-26 16:32:36Valeuuuu,de cand nu am mai intrat s-au imultit ''doamnele cu maniere''!!
Fetelor sigur Dana si-a facut o sectasi astea sunt acolitele ei.

nu nu nu ...:) "Fetelor sigur Dana si-a facut o sectasi astea sunt acolitele ei"asta ati spus dumneavoastra...valentina_ratb v'a corectat spunand ca se scrie "sectanti nu sectasi".. iar eu incercam sa ii explic k nu asta era greseala, pluralul cuvantului, ci doar lipsa spatiului dintre cuvintele "secta" si "si" adik "Fetelor sigur Dana si-a facut o secta si astea sunt acolitele ei"... dupa care m-am adresat valentinei... sa paraseasca forumul dak are greata de subiect nu dumneavoastra ... in primul rand sunt noua pe aici... prefer sa citesc sa mai invat, sa mai aflu cateceva dak nu as fi avut ceva de spus pentru nu as fi postat pe forum... sper k m'am facut inteleasa de data aceasta ... mesajul era adresa valentinei nu dumneavoastra.:)cu respect

scuza-ma,nu am inteles!
cred ca nici tu nu te-ai exprimat prea bine,dar nu conteaza,am rezolvat.
te pupic!
Alexandra09
Postat pe 29 Decembrie 2008 17:22
nu mi-am facut nici o secta si nu am acolite vad ca nu sunt singura care protesteaza impotriva celei mai scirboase perversiuni FELATIE care a facut si va mai face multe victime intre barbati care au ajuns impotenti din cauza acestor perverse scirboase care nu se mai satura de supt nu fac parte din nici o categorie nu am supt si nici nu pot sa recunosc ca as fi supt vreo barbatie ca vomam de scirba numai cand ma gandesc ca pe acolo iese si urina si in apropiere fecalele oricat de spalati ar fi barbatii tot nu ias putea suge ca as voma de scarba

Postat pe 29 Decembrie 2008 18:01
Dana_gaura-trei, eu iti dau dreptate o suta69 la suta.
Cele care sunteti perverse, treceti pe la mine inainte sa va lasati de scarbosenii. Va prelucrez in spiritul epocii

Postat pe 29 Decembrie 2008 18:08
pai lasa adresa, id-ul de mess, nr de telefon, ca sa putem onora invitatia
googoodoll
Postat pe 29 Decembrie 2008 18:54
Aaa! Deci mascota a mai castigat un bacsis de 15 mii de lei si a trecut iar pe la netcafe, ca sa mai vaza ce se petrece pe kudika
Si care a fost PRIMUL topic pe care l-a verificat? Aveti voie sa ghiciti doar o data... Exact!! Cel despre sexul oral, bine-nteles, ce altceva? Pai ca doar nu voiati sa intre pe cel despre Maiorescu si sa ii lase muti de uimire pe cei de acolo cu vastele-i cunostinte
Hai, mai latra tu o leaca la luna, ca acusi trece ora si inchid aia la net.
Dor_a
Postat pe 29 Decembrie 2008 19:28
De la: valentina_ratb, la data 2008-12-27 12:19:26
De la: Alexandra09, la data 2008-12-26 16:43:48
De la: andra_kiss2008, la data 2008-12-20 20:43:23am citit pe forum ca are un iubit cu care face sex oral de 2 ani si am si eu o intrebare stati impreuna? e chiar ciudat eu nu cred e minciuna

ba sa crezi,draguta,eu am 30 de ani de casnicie s o facem de cand ne stim.din vremea cand eram prieteni si uite ca acum sunt nevasta.
bai nene,ce atatea fite,sa dea dracu daca am vazut in viata mea femeie sa nu o ia sau barbat care nu baga botul la veverita.
nu mai faceti pe ''oripilatele'',ca tot doua maini aveti.
minti nu cred ca ti-e sot poate amant da dar nu sot .sau sunteti la o diferenta de ani ceva mai mare si probabil candva cu suptul tau l-ai despartit de nevasta si copii dar nu cred in ruptul capului ca sunteti de 30 ani ca sigur nici nu ai 30 tu

dar ce te face sa crezi ca minte??

de ce ai impresia ca numai cu un amant poti face sex oral???

well draguta.........sotul meu apreciaza asta mult si nu numai.............
sun_shine
Postat pe 29 Decembrie 2008 20:06
De la: dana_3, la data 2008-12-29 18:01:02nu mi-am facut nici o secta si nu am acolite vad ca nu sunt singura care protesteaza impotriva celei mai scirboase perversiuni FELATIE care a facut si va mai face multe victime intre barbati care au ajuns impotenti din cauza acestor perverse scirboase care nu se mai satura de supt nu fac parte din nici o categorie nu am supt si nici nu pot sa recunosc ca as fi supt vreo barbatie ca vomam de scirba numai cand ma gandesc ca pe acolo iese si urina si in apropiere fecalele oricat de spalati ar fi barbatii tot nu ias putea suge ca as voma de scarba

dar ti-ar place sa iti dea o limbuta nu???
mai taca-ti gura ca numai balarii spui
sun_shine
Postat pe 29 Decembrie 2008 20:08
taca-ti tie gura si nu te mai baga unde nu ai treaba dute la sotul tau si fa-i o felatie pe cinste daca ii place sa ii dai o limba la barbatie si sa io lingi ca lumea ca doar de aia te tine nu

Postat pe 29 Decembrie 2008 21:28
dana_3 mi-e mila de tine!!! mai bine iti dai foc!!!ne-ai face o mare bucurie...hai cu ORALU`!!!
nickimarina
Postat pe 29 Decembrie 2008 21:31
De la: dana_3, la data 2008-12-29 21:28:08taca-ti tie gura si nu te mai baga unde nu ai treaba dute la sotul tau si fa-i o felatie pe cinste daca ii place sa ii dai o limba la barbatie si sa io lingi ca lumea ca doar de aia te tine nu

Doamne femeie............

singura chestie scarboasa de aici este gura ta spurcata....

Tu nu stii decat sa jignesti sa sa vorbesti urat??
Dar unde te crezi, mandro , in codru??

Daca nu iti place , spune femei dar nu jigni pe cei ce au alta opinie si preferinta decat a ta..............

dai dovada de o prostie cum rar mi-a fost sa intalnesc pana acum........

Nu pot crede ca o femeie in toata firea poate vorbi in halul asta.....

brava la tine
sun_shine
Postat pe 29 Decembrie 2008 21:49
nu exista un forum mai dezastruos ca acesta...se pare k aici predomina redusii si ratatii:P
andafrodita
Postat pe 29 Decembrie 2008 21:54
Vaaaaaaaaaiiiiiiiiii!!!!!!!! Eu ma invart pe forumul asta de atata timp si n-am gasit retardatii aia... Ce pierdereeeee...
Lucia1971
Postat pe 29 Decembrie 2008 21:59
pt tine lucia...nu mai plange
nickimarina
Postat pe 29 Decembrie 2008 22:01
lucia nu fii ironica,hai sa fim realisti:)
andafrodita
Postat pe 29 Decembrie 2008 22:02
hmmm aici erai tu don juan:) si eu nu am stiut
andafrodita
Postat pe 29 Decembrie 2008 22:05
De la: nickimarina, la data 2008-12-29 22:01:52 pt tine lucia...nu mai plange

Saru' mana, m-am mai linistit...
Lucia1971
Postat pe 29 Decembrie 2008 22:08
cu mare placere ia si o berica k sa uiti de tot....hihihi
nickimarina
Postat pe 29 Decembrie 2008 22:12
Iau ca mai "retardata" de atat nu pot sa devin... Mersi
Lucia1971
Postat pe 29 Decembrie 2008 22:15
doamne femeie singura chestie scarboasa este gura ta spurcata tu nu stii decat sa jignesti si sa vorbesti murdar da unde te crezi in codru
daca nu iti place spune femeii dar nu jigni pe cea care are o alta opinie si preferinta decat a ta dai dovada de o prostie cum rar mia fost dat sa vad cum poti vorbi in halul asta femeie in toata firea bravo tie

Postat pe 29 Decembrie 2008 22:16
De la: andafrodita, la data 2008-12-29 22:05:27hmmm aici erai tu don juan:) si eu nu am stiut

m-ai strigat ....draga!!?

Postat pe 29 Decembrie 2008 22:17
De la: dana_3, la data 2008-12-29 22:16:47doamne femeie singura chestie scarboasa este gura ta spurcata tu nu stii decat sa jignesti si sa vorbesti murdar da unde te crezi in codru
daca nu iti place spune femeii dar nu jigni pe cea care are o alta opinie si preferinta decat a ta dai dovada de o prostie cum rar mia fost dat sa vad cum poti vorbi in halul asta femeie in toata firea bravo tie

Adica vrei sa spui ca cea care ne-a facut pe toti retardati are dreptate?
Lucia1971
Postat pe 29 Decembrie 2008 22:18
nu ma confundati cu altele eu nu vam facut retardati poate altii cititi mai bine ce se scrie si de cine si nu mai dati vina pe cine nu va face nici un rau ci va da doar niste sfaturi pretioase care nu ar trebui ignorate

Postat pe 29 Decembrie 2008 22:29
Dana, nu de tine era vorba ci de Andafrodita care ne-a facut redusi si ratati, iar eu, din greseala am combinat cuvintele si am zis "retardati"...
Lucia1971
Postat pe 29 Decembrie 2008 22:32
De la: dana_3, la data 2008-12-29 22:29:20nu ma confundati cu altele eu nu vam facut retardati poate altii cititi mai bine ce se scrie si de cine si nu mai dati vina pe cine nu va face nici un rau ci va da doar niste sfaturi pretioase care nu ar trebui ignorate

mmmm....buna danaaa....!

Postat pe 29 Decembrie 2008 22:35
hey nu era ceva subiectiv,era o generalizare kestia cu retardatii k na dak predomina,asa e :ce trist!...cine nu stie sa vb nu are ce cauta pe un forum,dar na..e greu pentru unii!! ..nu pot avea toti un IQ normal ...
andafrodita
Postat pe 29 Decembrie 2008 22:36
Sunt de acord cu tine, dar fiecare are dreptul sa-si spuna opinia.
Lucia1971
Postat pe 29 Decembrie 2008 22:40
De la: andafrodita, la data 2008-12-29 22:36:47hey nu era ceva subiectiv,era o generalizare kestia cu retardatii k na dak predomina,asa e :ce trist!...cine nu stie sa vb nu are ce cauta pe un forum,dar na..e greu pentru unii!! ..nu pot avea toti un IQ normal ...

nici io nu stiu sa vorbesc , da-mi place enorm sa scriu!

Postat pe 29 Decembrie 2008 22:49
Hei, vedeti ca suntem
Lucia1971
Postat pe 29 Decembrie 2008 23:00
de cand n-am mai trecut pe aici ( de pe la pagina 18 19 ) vad ca nu s-au schimbat multe : dana zero 3 isi sutine punctul g "scuze" vroiam sa zic de vedere , si noi tot ii spunem ca ne place sa facem si sa ni se faca sex oral , bun alte noutati ? poate capitolul 2 de la manualul de supt p$$a promis de dora ? chiar as vrea sa-l citesc ... si sa pun in practica
gabi8ma
Postat pe 29 Decembrie 2008 23:03
cre k dana duce o acuta lipsa de p..a si tocmai daia se tot contrazice

Postat pe 29 Decembrie 2008 23:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
AJUTOR URGENT !!! E posibil sa fiu insarcinata? :(( 29 De la: felixcat 9 Iulie 2009 13:48
Cariera sau familie 6 De la: nadyuta 24 Septembrie 2009 15:29
Pls. help! 5 De la: floriss_001 5 Septembrie 2016 07:12
Barbat obsedat de munca!hepl! 34 De la: kudika170138 20 Mai 2010 12:40
par moale si dificil 3 De la: Lisssa 5 Septembrie 2010 08:32