Mai multe
Nu intra baiatu' cu p*** da intra prosopul cu coltul:))
|
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 20:17 |
||
|---|---|---|
De la: liza24_84, la data 2008-12-20 20:17:14De la: Arsena, la data 2008-12-20 20:11:39Aici sunt multe fete rele hai sa iti dau un sfat f prietenesc...cand esti utilizator nou, nu este frumos sa te dai cu parerea citind cateva postari ale unui utilziator ;) pt ca nu stii cu adevarat despre ce este vorba in topicul respectiv, nu stii multe...iar voi astia care sariti sa crticati anumiti utilizatori, va faceti viata amara aiurea...pe urma sa nu va mirati cum ca unii o sa faca misto de voi ;) |
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 20:19 |
||
| May ...nu am venit deloc cu morala si cu critika da Mie mila de voi :D eu sunt psiholog si stiu ce zic!! | ||
|
|
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 20:23 |
||
De la: Arsena, la data 2008-12-20 20:19:58De la: liza24_84, la data 2008-12-20 20:17:14De la: Arsena, la data 2008-12-20 20:11:39Aici sunt multe fete rele Eu nu am criticat pe nimeni si nu imi fac eu viata amara din cauza asta doar ca mi-am spus parerea..e o tara libera nu ?
|
||
|
liza24_84 Postat pe 20 Decembrie 2008 20:24 |
||
| Daca nu va place, nu intrati...ciao-ciao | ||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 20:26 |
||
| ah ce-mi place ..... a mai aparut o danaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ha ha ha nu sunt singura deci sunt si femei inteligente in zona | ||
|
valentina_ratb Postat pe 20 Decembrie 2008 20:31 |
||
intebarea initiala era ce parere aveti despre sexul oral de ce nu au voie si cele ce nu-l practica sa-si spuna o parere ? e obligatoriu sa-l faci ca sa spui ca e scarbos sau nu/?
|
||
|
valentina_ratb Postat pe 20 Decembrie 2008 20:34 |
||
Mai mai mai ...ce avem noi aici?Buna Valentinaaaaaa?vad ca si tu esti contra..asa e intrebarea e ce parere avem..topicul nu este pentru cele care il practica...ci si pentru cele care il urask ...oke asa k nu va mai dati reginele topicului k nu va iese am avut multe cazuri similare pe multe forumuri asa k LASATI parerile despre cele ce sunt coontra!!!ca ma ia si somnul
|
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 20:38 |
||
|
nu am nimic cu cele care nu practica sexul oral accept parerile lor, insa nu trebuie sa fiu jignita pt ca am un partener stabil, de 2 ani jumate si facem si oral ;) asta nu inseamna ca fac oral oricui respect opinia celor care nu fac oral de obicei, trebuie sa incerci un lucru inainte de a te da cu parerea despre el, asa ziceam si eu ca este scarbos...dar nu a fost ;) |
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 20:39 |
||
| am citit pe forum ca are un iubit cu care face sex oral de 2 ani si am si eu o intrebare stati impreuna? e chiar ciudat eu nu cred e minciuna | ||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 20:43 |
||
| ca barbat imi place mult sa practic sexul oral unei femei dar nu astept in schimb sa mi se faca. | ||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 20 Decembrie 2008 20:45 |
||
| arsena chiar faci sex oral?/ ce gust are ce miros?/ eu numai cand ma gandesc ca pe acolo iese urina si pe langa pe gaura aia ies fecalele imi vine sa vomit nu inteleg placerea descriemi-o | ||
|
valentina_ratb Postat pe 20 Decembrie 2008 20:47 |
||
De la: Arsena, la data 2008-12-20 20:11:39Aici sunt multe fete rele Arsena, multumesc Realitatea e, Tinkerbell, ca am inceput sa mai plictisesc... Pe unde o fi Danutza sa mai improaste niscai venin? Auzi, madam RATB, ia treci pe nick-ul celalalt (adica celalalt cont, ca sa nu zici ca te ametesc cu engleza)... si baga cum le stii tu... Cine ne mai face pe noi taraturi, acum, in prag de sarbatori? |
||
|
Dor_a Postat pe 20 Decembrie 2008 20:48 |
||
De la: valentina_ratb, la data 2008-12-20 20:47:57arsena chiar faci sex oral?/ ce gust are ce miros?/ eu numai cand ma gandesc ca pe acolo iese urina si pe langa pe gaura aia ies fecalele imi vine sa vomit nu inteleg placerea descriemi-o draga mea, daca barbatul respectiv este ingrijit, adica se spala, isi schimba lenjeria des etc...nu este deloc scarbos...nu este scarbos. Acum sa nu te gandesti ca cine face oral, face si-n culcare si-n sculare...ocazional, in functie de stare, chef etc |
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 20:51 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2008-12-20 20:45:49ca barbat imi place mult sa practic sexul oral unei femei dar nu astept in schimb sa mi se faca. Super! Asta e foarte frumos din partea ta... sa oferi, fara sa ceri nimic in schimb... Cam asta e ideea in dragoste, stii... Oferi, fara sa astepti nimic in schimb. Daca primesti, cu atat mai frumos... De fapt, tu ai pus degetul pe rana! Asta e ideea: sa oferi... |
||
|
Dor_a Postat pe 20 Decembrie 2008 20:54 |
||
De la: Arsena, la data 2008-12-20 20:15:24Stai linistita ca daca baiatul e dotat, nu intra in ureche ;) Arsena, esti dementza... ![]() Noapte buna, fata frumoasa. Te las sa te conversezi cu mascotele... Eu am toleranta scazuta la IQ-uri mai mici decat numerele de la pantof... I'll see you around
|
||
|
Dor_a Postat pe 20 Decembrie 2008 20:59 |
||
De la: Dor_a, la data 2008-12-20 20:59:26De la: Arsena, la data 2008-12-20 20:15:24Stai linistita ca daca baiatul e dotat, nu intra in ureche ;) Vise umede !
|
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 21:01 |
||
| si spalata si curata tot a p.... miroase tot pe colo urineaza tot pe acolo se c.... si totusi ti se pare ok inseamna ca daca stai pe o groapa de gunoi cu un sprey langa tine esti intr-un salon de infrumusetare .e ok atunci nu te condamn dar nu vreau sa-mi dai mie sfaturi ca e bine. nu cred. | ||
|
valentina_ratb Postat pe 20 Decembrie 2008 21:02 |
||
|
E chiar placut sexul oral, e o parte din actul sexual.Mie chiar imi place mult. Am mai postat si pe alte forumuri, unde vedeta principala era dana_3, din cate am vazut dupa un timp incepuse sa isi tot schimbe numele de cont, ceea ce cred ca era un fel de scuze la adresa multora care doar isi spuneau parerea despre acel topic si nu doreau sa jigneasca pe nimeni asa cum facea ea. Nu vreau sa cred asa cum la inceput banuiam ca ar suferi de dubla personalitateSa revin la topic, chiar imi place unii au ce invata din experinetele altora. |
||
|
meekk Postat pe 20 Decembrie 2008 21:06 |
||
De la: valentina_ratb, la data 2008-12-20 21:02:53si spalata si curata tot a p.... miroase tot pe colo urineaza tot pe acolo se c.... si totusi ti se pare ok inseamna ca daca stai pe o groapa de gunoi cu un sprey langa tine esti intr-un salon de infrumusetare .e ok atunci nu te condamn dar nu vreau sa-mi dai mie sfaturi ca e bine. nu cred. eu pana acum sunt f ok...nu am nicio problema de sanatate, igiena, etc ;) dar cred ca esti putin dura cu imaginea de ansamblu a zonei genitale |
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 21:07 |
||
| Fetele?Voi traiti pe planeta pamant?Staty linistite k nu's desteapta cu un iq ridikt ...da nici proasta ...k dak eram proasta nu ajungeam la un nivel asa mare...nu am facultatea dar styu foarrte bine ce vorbesc ...cat despre valentina...e un model ptr voi!ea nu stie engleza voi stiti de!LIMBILE ASTEA:)Fetele mele...valentina are o varsta dubla decat voi...a-ti putea sa ii spuneti mama!...eu am comunicat pe messenger cu ea si stiu ce fel de femeie este!si Trinkebell ...baiatu asta al tau (partenerul)se spala ori de cate ori se urineaza nu cred! | ||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 21:14 |
||
| somn usor...vb maine ca eu ma scol de dimineata | ||
|
valentina_ratb Postat pe 20 Decembrie 2008 21:17 |
||
De la: andra_kiss2008, la data 2008-12-20 21:14:26Fetele?Voi traiti pe planeta pamant?Staty linistite k nu's desteapta cu un iq ridikt ...da nici proasta ...k dak eram proasta nu ajungeam la un nivel asa mare...nu am facultatea dar styu foarrte bine ce vorbesc ...cat despre valentina...e un model ptr voi!ea nu stie engleza voi stiti de!LIMBILE ASTEA:)Fetele mele...valentina are o varsta dubla decat voi...a-ti putea sa ii spuneti mama!...eu am comunicat pe messenger cu ea si stiu ce fel de femeie este!si Trinkebell ...baiatu asta al tau (partenerul)se spala ori de cate ori se urineaza nu cred! am zis eu ca fac oral in fiecare zi, de 10 ori pe zi ? nu a dat nimeni detalii referitor la actul in sine ca sa spui tu ca se spala de fiecare data cand urineaza...dar pot spune ca se ingrijeste, de aia sunt cu el, nu m-as cupla nerver ever cu un tip neingrijit ;) |
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 21:26 |
||
De la: andra_kiss2008, la data 2008-12-20 21:14:26Fetele?Voi traiti pe planeta pamant?Staty linistite k nu's desteapta cu un iq ridikt ...da nici proasta ...k dak eram proasta nu ajungeam la un nivel asa mare...nu am facultatea dar styu foarrte bine ce vorbesc ...cat despre valentina...e un model ptr voi!ea nu stie engleza voi stiti de!LIMBILE ASTEA:)Fetele mele...valentina are o varsta dubla decat voi...a-ti putea sa ii spuneti mama!...eu am comunicat pe messenger cu ea si stiu ce fel de femeie este!si Trinkebell ...baiatu asta al tau (partenerul)se spala ori de cate ori se urineaza nu cred! Hai mai ca toata lumea in ziua de azi are o facultate...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 20 Decembrie 2008 21:49 |
||
| hai ca din cauza voastra nu ma ia somnul .nu sunt dana dar o iubesc serios eu nu-mi permit sa jignesc asa dur eu nu ma cobor ca nu-mi sta in fire cu facultatea am ratat-o ca nu vreau sa am de-aface cu sexul oral dar am mai spus nu condamn dar nici lectii nu vreau sa primesc si nici cadouri de genul suge-o ,linge-o vedeti-va de treaba voastra .am urmarit pe b1 pe columbeanca o recunoasteti ce parere aveti de iq ei eu cred ca e mai mic ca nr de la sutien ca de pantof e prea mare | ||
|
valentina_ratb Postat pe 20 Decembrie 2008 22:12 |
||
| hei ce faceti dormiti si ziua si noaptea ? spuneti o jignire va rog ma simt umilita nu am cui sa mai dau raspunsuri ati amutit | ||
|
valentina_ratb Postat pe 20 Decembrie 2008 22:28 |
||
| haide ca va prind din urma pe alt topic | ||
|
valentina_ratb Postat pe 20 Decembrie 2008 22:32 |
||
|
ai dreptate |
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 23:45 |
||
De la: andra_kiss2008, la data 2008-12-20 20:09:18Buna !Am o intrebare,dora_a..am vazut toate topicurile...esti cam rautacioasa ,lasa morala...bine?:*:*:*:*:*ce ai femelo?dor_a rautacioasa???ma intreb ce topicuri ai citit tu...este o scumpa,in primul rand se amuza cu mascote de genul vostru
|
||
|
cotidian Postat pe 21 Decembrie 2008 10:57 |
||
De la: valentina_ratb, la data 2008-12-20 20:47:57arsena chiar faci sex oral?/ ce gust are ce miros?/ eu numai cand ma gandesc ca pe acolo iese urina si pe langa pe gaura aia ies fecalele imi vine sa vomit nu inteleg placerea descriemi-oapropo de ce esti curioasa?vrei sa incerci si nu sti cum se face?vrei sfaturi de la panarame? tu doar intreaba ca iti raspundem
|
||
|
cotidian Postat pe 21 Decembrie 2008 11:07 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sallll | 10 | De la: anca0704 9 Septembrie 2009 11:53 |
| VIRUSUL HPV imi distruge viata | 219 | De la: TIGRA 14 Octombrie 2010 12:24 |
| Diferenta de varsta | 30 | De la: Franzi 13 Noiembrie 2009 13:08 |
|
|
||
| Stie cineva unde pot gasi un tip si o tipa poliamorosi? | 2 | De la: kudika_1001359 20 Februarie 2016 12:09 |
| sex .........foarte rar??????????? | 36 | De la: kudika034235 30 Septembrie 2009 20:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.