Setari Cookie-uri

sexul oral la barbati

De la: valentina_ratb, la data 2008-12-20 10:44:29rectific dana 3 nu dora
dorrra este o inculta dana este preferata mea este o fata de nota 10 o stimez
valentina_ratb
Postat pe 20 Decembrie 2008 11:05
De la: valentina_ratb, la data 2008-12-20 10:42:46da draga dar nu transport repar transportul cu care circuli tu sa ajungi la destinatie, adica la cel sau cei care ti-o trage tie in gurita ,va transport pe toti la destinatie. eu am servici si stiu sa fac si mancare si pe deasupra am si un barbat care e fericit cand sunt cu el si fara eternul sex oral , si nu este un incult sa stii este un om cu bun simt si este fericit cu mine.si pentru cultura ta am preferat sa ma despart de un pervers care poate..... poate si-ar fi dorit asa ceva ..si era intradevar un incult , si probabil acum e satisfacut de o panarama pe care au insirat-o n indivizi .deci ca sa stii cu cat esti mai incult cu atat vrei sa arati lumii ca stii mai multe dar nu reusesti pt ca nu faci decat sa te injosesti in fata societatii. morala este ca dana3 cam are dreptate si cam ma aseman in gandire si chiar o felicit pt ca este o femeie care gandeste si traieste adevarat.babilonul s-a inventat pt voi .stiti ca e post ce cautati cu carne in gura?
rectific sm grest dora este o inculta am vrut sa spun dana 3
valentina_ratb
Postat pe 20 Decembrie 2008 11:06
De la: valentina_ratb, la data 2008-12-20 10:42:46da draga dar nu transport repar transportul cu care circuli tu sa ajungi la destinatie, adica la cel sau cei care ti-o trage tie in gurita ,va transport pe toti la destinatie. eu am servici si stiu sa fac si mancare si pe deasupra am si un barbat care e fericit cand sunt cu el si fara eternul sex oral , si nu este un incult sa stii este un om cu bun simt si este fericit cu mine.si pentru cultura ta am preferat sa ma despart de un pervers care poate..... poate si-ar fi dorit asa ceva ..si era intradevar un incult , si probabil acum e satisfacut de o panarama pe care au insirat-o n indivizi .deci ca sa stii cu cat esti mai incult cu atat vrei sa arati lumii ca stii mai multe dar nu reusesti pt ca nu faci decat sa te injosesti in fata societatii. morala este ca dana cam are dreptate si cam ma aseman in gandire si chiar o felicit pt ca este o femeie care gandeste si traieste adevarat.babilonul s-a inventat pt voi .stiti ca e post ce cautati cu carne in gura?
valentina_ratb
Postat pe 20 Decembrie 2008 11:08
Vad ca pe topicul acesta se scrie doar seara ...ZIUA SE doarme ...k munca este pentru femeile caRe se trezesc de dimineata ...nu ptr. cele care dorm pana seara.ziua dormiti...iar noaptea e de supt
valentina_ratb
Postat pe 20 Decembrie 2008 11:13
Pentru voi am o adresa tube8 casa aveeti ce invatza
valentina_ratb
Postat pe 20 Decembrie 2008 11:14
De la: valentina_ratb, la data 2008-12-20 11:13:39Vad ca pe topicul acesta se scrie doar seara ...ZIUA SE doarme ...k munca este pentru femeile caRe se trezesc de dimineata ...nu ptr. cele care dorm pana seara.ziua dormiti...iar noaptea e de supt

sugem tzatza..........si uite ca tare curioasa esti tu...danoooo
cate conturi ai de gand sa iti mai faci?
esti penibila mandroo......
lasa jignirile ......si vb ca o doamna....
asta ca sa nu te jignim si noi
ia de su ge sau lin ge.....si o sa vezi ce gust are acadeaua

Postat pe 20 Decembrie 2008 11:18
De la: heaven_gate, la data 2008-12-20 11:18:57
De la: valentina_ratb, la data 2008-12-20 11:13:39Vad ca pe topicul acesta se scrie doar seara ...ZIUA SE doarme ...k munca este pentru femeile caRe se trezesc de dimineata ...nu ptr. cele care dorm pana seara.ziua dormiti...iar noaptea e de supt

fete.....va certati si voi...de parca n.ar fi pentru toate..
acum heaven tu crezi ca vali transportoarea nu stie nimic ..de oral??
linistiti-va... acum m-am trezit si...va gasesc fixate p... o zi superba fetelor.
nico1234
Postat pe 20 Decembrie 2008 11:33
neata nico..si ai dreptate......
dar de 2 zile continua cu jignirile.......
aceasta noua personalitate......

Postat pe 20 Decembrie 2008 11:36
De la: valentina_ratb, la data 2008-12-20 11:14:30Pentru voi am o adresa tube8 casa aveeti ce invatza
DANUCO corecto ia spune tu la mine de unde sti tu de tube8????????? vai inocenta mica mai esti tu
cotidian
Postat pe 20 Decembrie 2008 11:37
De la: cotidian, la data 2008-12-20 11:37:18
De la: valentina_ratb, la data 2008-12-20 11:14:30Pentru voi am o adresa tube8 casa aveeti ce invatza
DANUCO corecto ia spune tu la mine de unde sti tu de tube8????????? vai inocenta mica mai esti tu

eu auzisem doar de redtube :)))) dar deh, eu sunt mic copil pe langa alte persoane

Postat pe 20 Decembrie 2008 12:26
Auziti dragelor, mascota RATB-ista (care e culta rrau in cap! va dati seama, repara! Ete! habar nu aveam io ce cultura vede mecanicu' masinii mele! Ignoranta, ce sa mai!) nu s-a prins inca ca noi vorbim DESPRE ea nu CU ea? Ca ea e doar obiectul de studiu? Gandacul din borcan? Pesemne d-aia asteapta sa i se raspunda ... Mde!
Pe deasupra, noi scriem in timpul saptamanii, cand suntem la birou... cu calculatorul in fata... DE! Daca nu am invatat carte, sa stau si eu sa schimb rotile la masini, ce sa fac? Stau la birou! Asa-mi trebuie! Si voua la fel! Vedeti? daca ati fi fost cuminti unde ajungeati? Departe! La RATB
Dor_a
Postat pe 20 Decembrie 2008 13:58
De la: Dor_a, la data 2008-12-20 13:58:17Auziti dragelor, mascota RATB-ista (care e culta rrau in cap! va dati seama, repara! Ete! habar nu aveam io ce cultura vede mecanicu' masinii mele! Ignoranta, ce sa mai!) nu s-a prins inca ca noi vorbim DESPRE ea nu CU ea? Ca ea e doar obiectul de studiu? Gandacul din borcan? Pesemne d-aia asteapta sa i se raspunda ... Mde!
Pe deasupra, noi scriem in timpul saptamanii, cand suntem la birou... cu calculatorul in fata... DE! Daca nu am invatat carte, sa stau si eu sa schimb rotile la masini, ce sa fac? Stau la birou! Asa-mi trebuie! Si voua la fel! Vedeti? daca ati fi fost cuminti unde ajungeati? Departe! La RATB
esti chiar inculta draga mea daca la birou in loc sa muncesti te ocupi de scris romane. stiu poate ai vre-un sef care-i place si lui de te lasa sa scrii pe acest sait.pai la munca se munceste nu se scrie prostii acasa se face asta
valentina_ratb
Postat pe 20 Decembrie 2008 14:54
De la: valentina_ratb, la data 2008-12-20 14:54:28
De la: Dor_a, la data 2008-12-20 13:58:17Auziti dragelor, mascota RATB-ista (care e culta rrau in cap! va dati seama, repara! Ete! habar nu aveam io ce cultura vede mecanicu' masinii mele! Ignoranta, ce sa mai!) nu s-a prins inca ca noi vorbim DESPRE ea nu CU ea? Ca ea e doar obiectul de studiu? Gandacul din borcan? Pesemne d-aia asteapta sa i se raspunda ... Mde!
esti chiar inculta draga mea daca la birou in loc sa muncesti te ocupi de scris romane. stiu poate ai vre-un sef care-i place si lui de te lasa sa scrii pe acest sait.pai la munca se munceste nu se scrie prostii acasa se face asta
si scuza-ma prefer sa repar transportul in care te plimbi tu decat sa trag de p.... sa o lungesc .pt p...am mana pot s-o scol si cu mana nu neaparat cu gura
valentina_ratb
Postat pe 20 Decembrie 2008 14:56

Dor_a ,hai sa nu facem discriminari,fiecare cu meseria lui,fiecare se descurca cum poate in viata asta care si asa e vai de ea...hai sa fim mai buni,sa nu ne uitam urat pe altii care nu sunt ca noi,e loc pentru toti in lumea asta,sa nu ne dam la o parte
liza24_84
Postat pe 20 Decembrie 2008 15:00
De la: nico1234, la data 2008-12-20 11:33:51
De la: heaven_gate, la data 2008-12-20 11:18:57

fete.....va certati si voi...de parca n.ar fi pentru toate..
acum heaven tu crezi ca vali transportoarea nu stie nimic ..de oral??
linistiti-va... acum m-am trezit si...va gasesc fixate p... o zi superba fetelor.
dupa vocabular se vede inteligenta iar de tube 8 tot de la panarame stiu .exista si pe langa mine asa ceva si stiind ca va intereseaza am zis hai sa va dau un pont poate la birou cand nu aveti ce face si vine seful il distrezi cu un film din acest sait .adevarul e ca e normal sa stai intr-un birou atata timp cat ,,stii meserie"
valentina_ratb
Postat pe 20 Decembrie 2008 15:01
site ...scumpo

Postat pe 20 Decembrie 2008 15:03
unde esti dana-3 sa ma sustii si tu vrei sa raman singura .dar chiar a inceput sa-mi placa sa dau raspunsuri pt fetele astea care in afara de linge-o si suge-o nu mai stie sa raspunda alceva .vreau si eu un raspuns mai academic doar sunteti femei cu facultate.apropo eu nu sunt dana 3 dar sunt de acord cu ea .am scris si in paginile anterioare dar ma scarbisem si am renuntat dar acum va promit ca nu mai renunt .e preamulta prostie aici si trebuie sa invat si eu sa traiesc in prostie ca vad ca prostia domina in romania
valentina_ratb
Postat pe 20 Decembrie 2008 15:14
ce aroma preferi la inghetata?

Postat pe 20 Decembrie 2008 15:16
De la: valentina_ratb, la data 2008-12-20 14:54:28

Hehe! Lu' mascota nu i-a trecut prin minte ca sefa sunt eu? Oare de ce?
Cat despre Ratb-ul pe care-l repara ea pentru mine... Oare de ce se deranjeaza? Din partea mea o las sa se hodineasca... Eu nu-l folosesc
Dar sa revenim... Chemati doamnelor cealalta mascota, ca sa aiba cu cine se acompanieze cea de acum... Danutzo... Cutzu-cutzu!
Dor_a
Postat pe 20 Decembrie 2008 18:12
sefa esti tu dar mai sus exista un sef .degeaba te lauzi sefa peste cine ? oricum din cultura stiu ca peste sef e un director deci directorul tot sef e .seful tau nu cum ai ajuns sefa intreb? si iara ajung la aceiasi problema poti ajunge si parlamentara ca elena udrea si ea sta pe langa cineva ca singura cade si ajunge ,nu la ratb ,ajunge la matura ca si tine de altfel,ce zici?
valentina_ratb
Postat pe 20 Decembrie 2008 19:49
De la: heaven_gate, la data 2008-12-20 15:03:02site ...scumpo
normal doar meseria ta e sa tii calc in functiune la servici eu il folosesc acasa si nu prea stiu engleza ca nu m-a dus mama la facultate ca pe tine
valentina_ratb
Postat pe 20 Decembrie 2008 19:51
De la: cotidian, la data 2008-12-20 11:37:18
.tot de la panarame stiu,ca sunt multe multe in romania si acolo am privit si am vazut cum o baga pana in gat si le venea sa vomite alea ce placere o fii simtit?
valentina_ratb
Postat pe 20 Decembrie 2008 19:54
buna !Sunt noua pe aici !ce faceti?

Postat pe 20 Decembrie 2008 20:02
Mai ...mai..mai ce avem noi aici?Sunte-ti in cearta ?dacva ati intrat aici de ce vb. despre alt ceva?

Postat pe 20 Decembrie 2008 20:03
De la: andra_kiss2008, la data 2008-12-20 20:02:11buna !Sunt noua pe aici !ce faceti?

Elo Bun venit pe site ! Eh,ar trebui sa te obisnuiesti aici dai mai la tot pasul de certuri asa ca....
liza24_84
Postat pe 20 Decembrie 2008 20:05
Buna !Am o intrebare,dora_a..am vazut toate topicurile...esti cam rautacioasa ,lasa morala...bine?:*:*:*:*:*

Postat pe 20 Decembrie 2008 20:09
Aici sunt multe fete rele
iar Dor_a este o scumpa, ce stii tu ? ai stat de vorba cu ea ca sa te poti da cu parerea ?

Postat pe 20 Decembrie 2008 20:11
Nu's de acord cu sexul oral!!!BLEAH...daca voua va place sa practicati treaba voastra!dar va dezvirginati gura!!nici un ureki nu o sa mai fiti virgine darami-te in gura

Postat pe 20 Decembrie 2008 20:14
Stai linistita ca daca baiatul e dotat, nu intra in ureche ;)

Postat pe 20 Decembrie 2008 20:15
De la: Arsena, la data 2008-12-20 20:11:39Aici sunt multe fete rele
iar Dor_a este o scumpa, ce stii tu ? ai stat de vorba cu ea ca sa te poti da cu parerea ?

Doamnee.... e noua ,nu stie cum e Dor_a..si o si iei cu cearta...si asa la prima vedere a ceea ce scrie Dor_a,nu-ti faci o impresie prea buna despre ea... e critica si nu e bine sa fii asa in viata...mai treci cu vederea,lasa-i pe altii sa fie "prosti" daca asa crezi despre ei,Dor_a , e cel mai bine asa, e un sfat prietenesc
liza24_84
Postat pe 20 Decembrie 2008 20:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Virginitate 6 De la: kudika_974892 30 Mai 2015 13:44
ahhh ce imi place!!!!! 43 De la: fabian4u 24 Martie 2013 19:48
lichidul seminal 23 De la: kudika419757 23 Iunie 2015 13:37
Ce se intampla?? am nevoie de ajutor.. 140 De la: Hanibal_Tereziu 10 Iulie 2013 15:48
crede-ti ca dragostea trece?? 53 De la: sweet_heart 12 Iulie 2010 09:18