Mai multe
De la: cotidian, la data 2008-12-21 10:57:25De la: andra_kiss2008, la data 2008-12-20 20:09:18Buna !Am o intrebare,dora_a..am vazut toate topicurile...esti cam rautacioasa ,lasa morala...bine?:*:*:*:*:*ce ai femelo?dor_a rautacioasa???ma intreb ce topicuri ai citit tu...este o scumpa,in primul rand se amuza cu mascote de genul vostru Cotidian, sar' manaa! Si ajun de sarbatori fericit, cu multa dragoste
|
||
|
Dor_a Postat pe 21 Decembrie 2008 11:20 |
||
|---|---|---|
De la: cotidian, la data 2008-12-21 11:07:55.da sunt curioasa si eu unde e placerea ca prea mult laudati sexul oral .eu nu vad placerea ,dar va intreb sa vad nivelul vostru de cultura .pana acum raspunsul primit m-a facut fericita ,adica imi dau dreptate este intr-adevar 0De la: valentina_ratb, la data 2008-12-20 20:47:57arsena chiar faci sex oral?/ ce gust are ce miros?/ eu numai cand ma gandesc ca pe acolo iese urina si pe langa pe gaura aia ies fecalele imi vine sa vomit nu inteleg placerea descriemi-oapropo de ce esti curioasa?vrei sa incerci si nu sti cum se face?vrei sfaturi de la panarame? |
||
|
valentina_ratb Postat pe 22 Decembrie 2008 19:53 |
||
| Nivelul de cultura nu are legatura cu sexul oral :)) | ||
|
|
||
|
Postat pe 22 Decembrie 2008 21:18 |
||
|
||
|
alina_luminita Postat pe 22 Decembrie 2008 22:07 |
||
De la: Dor_a, la data 2008-12-21 11:20:53De la: cotidian, la data 2008-12-21 10:57:25De la: andra_kiss2008, la data 2008-12-20 20:09:18Buna !Am o intrebare,dora_a..am vazut toate topicurile...esti cam rautacioasa ,lasa morala...bine?:*:*:*:*:*ce ai femelo?dor_a rautacioasa???ma intreb ce topicuri ai citit tu...este o scumpa,in primul rand se amuza cu mascote de genul vostru iti multumesc frumos scumpa si iti doresc si eu un craciun fericit
|
||
|
cotidian Postat pe 23 Decembrie 2008 14:23 |
||
De la: valentina_ratb, la data 2008-12-22 19:53:18De la: cotidian, la data 2008-12-21 11:07:55.da sunt curioasa si eu unde e placerea ca prea mult laudati sexul oral .eu nu vad placerea ,dar va intreb sa vad nivelul vostru de cultura .pana acum raspunsul primit m-a facut fericita ,adica imi dau dreptate este intr-adevar 0De la: valentina_ratb, la data 2008-12-20 20:47:57arsena chiar faci sex oral?/ ce gust are ce miros?/ eu numai cand ma gandesc ca pe acolo iese urina si pe langa pe gaura aia ies fecalele imi vine sa vomit nu inteleg placerea descriemi-oapropo de ce esti curioasa?vrei sa incerci si nu sti cum se face?vrei sfaturi de la panarame? ce legatura are nivelul de cultura cu sexul oral????????? esti varza rau!!in schimb nivelul tau de cultura este sub 0....
|
||
|
cotidian Postat pe 23 Decembrie 2008 14:25 |
||
| Sarbatori fericite! | ||
|
Cassey_Tarot Postat pe 25 Decembrie 2008 11:49 |
||
|
Sunt curioasa pt ghicitul in carti Cum facem si cat costa? Numai bine, Meekk |
||
|
meekk Postat pe 25 Decembrie 2008 16:40 |
||
|
Valeuuuu,de cand nu am mai intrat s-au imultit ''doamnele cu maniere''!! Fetelor sigur Dana si-a facut o sectasi astea sunt acolitele ei. |
||
|
Alexandra09 Postat pe 26 Decembrie 2008 16:32 |
||
De la: andra_kiss2008, la data 2008-12-20 20:23:42May ...nu am venit deloc cu morala si cu critika da Mie mila de voi :D eu sunt psiholog si stiu ce zic!! psiholog,zici?! mai sa fie! adica,daca eu cu sotul meu facem asta de 30 ani,suntem dusi cu pluta?avem nevoie de consultanta de specialitate? |
||
|
Alexandra09 Postat pe 26 Decembrie 2008 16:39 |
||
De la: andra_kiss2008, la data 2008-12-20 20:43:23am citit pe forum ca are un iubit cu care face sex oral de 2 ani si am si eu o intrebare stati impreuna? e chiar ciudat eu nu cred e minciuna ba sa crezi,draguta,eu am 30 de ani de casnicie s o facem de cand ne stim.din vremea cand eram prieteni si uite ca acum sunt nevasta. bai nene,ce atatea fite,sa dea dracu daca am vazut in viata mea femeie sa nu o ia sau barbat care nu baga botul la veverita. nu mai faceti pe ''oripilatele'',ca tot doua maini aveti. |
||
|
Alexandra09 Postat pe 26 Decembrie 2008 16:43 |
||
De la: valentina_ratb, la data 2008-12-20 10:42:46da draga dar nu transport repar transportul cu care circuli tu sa ajungi la destinatie, adica la cel sau cei care ti-o trage tie in gurita ,va transport pe toti la destinatie. eu am servici si stiu sa fac si mancare si pe deasupra am si un barbat care e fericit cand sunt cu el si fara eternul sex oral , si nu este un incult sa stii este un om cu bun simt si este fericit cu mine.si pentru cultura ta am preferat sa ma despart de un pervers care poate..... poate si-ar fi dorit asa ceva ..si era intradevar un incult , si probabil acum e satisfacut de o panarama pe care au insirat-o n indivizi .deci ca sa stii cu cat esti mai incult cu atat vrei sa arati lumii ca stii mai multe dar nu reusesti pt ca nu faci decat sa te injosesti in fata societatii. morala este ca dora cam are dreptate si cam ma aseman in gandire si chiar o felicit pt ca este o femeie care gandeste si traieste adevarat.babilonul s-a inventat pt voi .stiti ca e post ce cautati cu carne in gura? Scumpa ne bucuram ca tu ai langa tine un barbat cult si noi avem prieteni, companioni, soti, inculti, ne bucuram cand intalnim persoane k voi cu atata carte si atat de citite si inteligente,.. ne-ai demonstrat cata cultura ai si bun simt dak stai si te uiti ce avem noi in gura in post.. persoane k tine si ca dana si altele nu sunt dacat un motiv de distractie in plus pe langa sarea si piperul cu care ne condimentam viata singure tomai pentru k am scapat de inhibitiile care pe voi inca va apasa ... dar nu stati suparate sunt unele persoane care deservesc drept exemeple de, asa nu .... si cred ca nu e tocmai locul potrivit in care sa-ti etalezi atuurile de gospodina femeie muncitoare sau de ce ai pe acasa ... incearca un site de matrimoniale.....dar nu azi peste 2 3 zile sa ne mai amuzam si noi ...Sarbatori fericite Doamnelor si Fetelor
|
||
|
ingercazut Postat pe 26 Decembrie 2008 17:31 |
||
De la: ingercazut, la data 2008-12-26 17:31:26De la: valentina_ratb, la data 2008-12-20 10:42:46da draga dar nu transport repar transportul cu care circuli tu sa ajungi la destinatie, adica la cel sau cei care ti-o trage tie in gurita ,va transport pe toti la destinatie. eu am servici si stiu sa fac si mancare si pe deasupra am si un barbat care e fericit cand sunt cu el si fara eternul sex oral , si nu este un incult sa stii este un om cu bun simt si este fericit cu mine.si pentru cultura ta am preferat sa ma despart de un pervers care poate..... poate si-ar fi dorit asa ceva ..si era intradevar un incult , si probabil acum e satisfacut de o panarama pe care au insirat-o n indivizi .deci ca sa stii cu cat esti mai incult cu atat vrei sa arati lumii ca stii mai multe dar nu reusesti pt ca nu faci decat sa te injosesti in fata societatii. morala este ca dora cam are dreptate si cam ma aseman in gandire si chiar o felicit pt ca este o femeie care gandeste si traieste adevarat.babilonul s-a inventat pt voi .stiti ca e post ce cautati cu carne in gura? Super spus! Felicitari! Mii de pupici!! |
||
|
Alexandra09 Postat pe 26 Decembrie 2008 17:48 |
||
|
hmmmm .... sex oral!!!!...... Poi ce pot sa-ti zic .... in lume exista 2 tipuri de femei: 1:alea care fac ..... 2:alea kre nu recunosc ..... ji ce pot sa-ti mai zic .... e chiar tare ..... knd iti vezi parteneru k se simte super bn ..... deja chestia azta te face sa te simti de 10 ori mai bn decat el ..... ji mai ales dak iti iubesti parteneru ji o faci cu dragoste ji pasiune ..... ji iti ji place so faci .... fara inhibitii ..... eu zic k e super ok ..... oriqm .... pana nu o faci .... pana nu incerci u cum e ...... nu o sa ai cum sa-ti dai seama dak pt tine e ceva special ..... kre te face sa te simti bn.... dau nu e nimic...... so .... ce pot sa-ti zic mai concret .... Risti ji Cajtigi .... JUST DO IT ......sper sa-ti placa :D ....
|
||
|
NIMeNiDeNiCAiERi Postat pe 27 Decembrie 2008 03:50 |
||
.... buna...e si dimineata
|
||
|
nico1234 Postat pe 27 Decembrie 2008 04:55 |
||
De la: cotidian, la data 2008-12-23 14:25:24ai dreptate draga pt asta nu e nevoie de cultura .de aceea nu-mi place mie sexul oral .exact nu ai nevoie de cultura si nici nu te agiti sa o ai ca ti se ofera pe tava diplomele .asta cu suptu e o meserie nu o placere de aceea nu-mi place pt ca eu am deja o meserie care-mi place. si nu am nevoie sa o invat ca din supt nu mi se da pensie la batranete iar eu vreau sa traiesc sa fiu fericita si cu bani la batranete ca acum tanara ii ai oricum in orice modDe la: valentina_ratb, la data 2008-12-22 19:53:18De la: cotidian, la data 2008-12-21 11:07:55.da sunt curioasa si eu unde e placerea ca prea mult laudati sexul oral .eu nu vad placerea ,dar va intreb sa vad nivelul vostru de cultura .pana acum raspunsul primit m-a facut fericita ,adica imi dau dreptate este intr-adevar 0De la: valentina_ratb, la data 2008-12-20 20:47:57arsena chiar faci sex oral?/ ce gust are ce miros?/ eu numai cand ma gandesc ca pe acolo iese urina si pe langa pe gaura aia ies fecalele imi vine sa vomit nu inteleg placerea descriemi-oapropo de ce esti curioasa?vrei sa incerci si nu sti cum se face?vrei sfaturi de la panarame? |
||
|
valentina_ratb Postat pe 27 Decembrie 2008 12:12 |
||
De la: Alexandra09, la data 2008-12-26 16:32:36Valeuuuu,de cand nu am mai intrat s-au imultit ''doamnele cu maniere''!!cred ca dana si-a facut sectanti nu sectasi da si-a facut si sunt mandra ca sunt in secta ei |
||
|
valentina_ratb Postat pe 27 Decembrie 2008 12:14 |
||
De la: Alexandra09, la data 2008-12-26 16:43:48minti nu cred ca ti-e sot poate amant da dar nu sot .sau sunteti la o diferenta de ani ceva mai mare si probabil candva cu suptul tau l-ai despartit de nevasta si copii dar nu cred in ruptul capului ca sunteti de 30 ani ca sigur nici nu ai 30 tuDe la: andra_kiss2008, la data 2008-12-20 20:43:23am citit pe forum ca are un iubit cu care face sex oral de 2 ani si am si eu o intrebare stati impreuna? e chiar ciudat eu nu cred e minciuna |
||
|
valentina_ratb Postat pe 27 Decembrie 2008 12:19 |
||
|
Draga mea valentina_ratb!?! ce te face sa te crezi indreptatita sa arunci cu pietre? Daca tema forumului te deranjeaza atat de tare, probabil ai stomacul mai sensibil, ce cauti aici? Incearca unul mai putin "scarbos". Ce nu stii, nu-ti face rau! |
||
|
gina37 Postat pe 27 Decembrie 2008 12:34 |
||
De la: valentina_ratb, la data 2008-12-27 12:14:38De la: Alexandra09, la data 2008-12-26 16:32:36Valeuuuu,de cand nu am mai intrat s-au imultit ''doamnele cu maniere''!!cred ca dana si-a facut sectanti nu sectasi da si-a facut si sunt mandra ca sunt in secta ei era "secta si" ... greseala este lipsa unui spatiu... sa zici multumesc ca esti bagata in seama...aici se discuta despre sexul oral la barbati... nu ai nimic de adaugat stii tu vorba aia romaneasca " casa mea. usa ta" ai putea sa o aplici si sa ne lasi pe noi sa schimbam pareri asa intre femei complete ... care stiu sa satisfaca ce au pe acasa ... si nu se lauda cu ce au prin casa .... cu respect doamna " buna bucatareasa si gospodina desavarsita" |
||
|
ingercazut Postat pe 27 Decembrie 2008 22:00 |
||
| Eu am \'inceput\" de curand sa practic sexul oral (din curiozitate) si pot sa spun ca mi-a dat o placere, o satisfactie deosebita cand l-am vazut pe iubitul meu in al noualea cer.Asa ca...inainte si altadata. Nu m-a obligat nimeni, nu m-a impins nimeni de la spate, dar iubitul meu imi facea mie oral, si-l vedeam pe el ce multumit era cand ma vedea pe mine ajunsa \"acolo\" asa ca...incetisor am coborat spre zona \"delicata\" si am facut-o si nu-mi pare rau deloc. Iubitul meu cred ca ma viseaza in tot momentul pt ca stia ce parere am despre sexul oral(eram impotriva). Eu zic ca merita incercat macar o data in viata. Iar despre faza aia cu \"igiena\"...suntem oameni maturi si stim sa ne spalam, nu-i cazul sa ne impiedicam de \"....pe acolo iasa urina....\"Am primit o educatie foarte conservatoare, dar in momentele in care sunt cu iubitul meu....nimic nu ma mai opreste de la nimic. Sincer, imi pare rau ca sotul meu n-a stiut sa "profite" de ce aveam eu de oferit. Fetelor, nu va mai ganditi daca se cade sau nu sa faceti ceva! Faceti ceea ce simtiti in clipele in care sunteti cu iubitii vostrii! Asa ne impiedicam de niste maruntisuri si viata trece pe langa noi. Uite ce filozoafa am devenit, dar imi pare rau ca nu stim sa profitam de toate clipele de fericire pe care ni le ofera viata. | ||
|
Postat pe 28 Decembrie 2008 00:05 |
||
| adica sotul tau si iubitul tau , nu sunt una si aceiasi persoana!? | ||
|
Postat pe 28 Decembrie 2008 00:23 |
||
| Ba da..dar am vb pt cine are iubit sau sot..normal ca e una si aceeasi persoana..dar poate unele femei sunt casatorite!la asta m-am referit!:) | ||
|
joanna_doll Postat pe 28 Decembrie 2008 00:27 |
||
| Daca pe mine ma intrebai.......sotul si iubitul sunt persoane diferite | ||
|
Postat pe 28 Decembrie 2008 00:34 |
||
De la: valentina_ratb, la data 2008-12-27 12:19:26De la: Alexandra09, la data 2008-12-26 16:43:48minti nu cred ca ti-e sot poate amant da dar nu sot .sau sunteti la o diferenta de ani ceva mai mare si probabil candva cu suptul tau l-ai despartit de nevasta si copii dar nu cred in ruptul capului ca sunteti de 30 ani ca sigur nici nu ai 30 tuDe la: andra_kiss2008, la data 2008-12-20 20:43:23am citit pe forum ca are un iubit cu care face sex oral de 2 ani si am si eu o intrebare stati impreuna? e chiar ciudat eu nu cred e minciuna Te inseli amarnic,am aproape de 50 ani,si da,28 ani de casnicie,cu copii,casa,masa,lucru cu care cred ca tu cand ai sa ajungi la varsta mea nu ai sa te lauzi,daca ai sa gandesti asa si nu ai sa lasi fitele. Si in plus,ma doare ...nici acolo de ce crezi tu!!! Tot la parerea mea raman,nu va place? Pai cred si eu,asta denota ca cine a incercat cu unele din voi,a incercat in bataie de joc.Asta meritati cele cu fite in cap. |
||
|
Alexandra09 Postat pe 28 Decembrie 2008 13:25 |
||
De la: ingercazut, la data 2008-12-27 22:00:27De la: valentina_ratb, la data 2008-12-27 12:14:38De la: Alexandra09, la data 2008-12-26 16:32:36Valeuuuu,de cand nu am mai intrat s-au imultit ''doamnele cu maniere''!!cred ca dana si-a facut sectanti nu sectasi da si-a facut si sunt mandra ca sunt in secta ei inger...lovit,vrei sa te explici putin,nu prea am inteles si nu vreau sa trantesc ceva prosti... tradu ce ai scris! |
||
|
Alexandra09 Postat pe 28 Decembrie 2008 13:27 |
||
De la: Alexandra09, la data 2008-12-28 13:27:54De la: ingercazut, la data 2008-12-27 22:00:27De la: valentina_ratb, la data 2008-12-27 12:14:38De la: Alexandra09, la data 2008-12-26 16:32:36Valeuuuu,de cand nu am mai intrat s-au imultit ''doamnele cu maniere''!!cred ca dana si-a facut sectanti nu sectasi da si-a facut si sunt mandra ca sunt in secta ei :) incercam sa-i explic individei care a afirmat"cred ca dana si-a facut sectanti nu sectasi" ca singura greseala era lipsa unui spatiu dintre "secta" si "si" si in urmatoarele fraze o invitam sa paraseasca forumul dak are greata de "subiect"... cu respect :) |
||
|
ingercazut Postat pe 28 Decembrie 2008 22:19 |
||
De la: ingercazut, la data 2008-12-28 22:19:56De la: Alexandra09, la data 2008-12-28 13:27:54De la: ingercazut, la data 2008-12-27 22:00:27De la: valentina_ratb, la data 2008-12-27 12:14:38De la: Alexandra09, la data 2008-12-26 16:32:36Valeuuuu,de cand nu am mai intrat s-au imultit ''doamnele cu maniere''!!cred ca dana si-a facut sectanti nu sectasi da si-a facut si sunt mandra ca sunt in secta ei Draga mea,asta eu am spus-o. Subiectul nu-mi provoaca greata,daca citesti tot ce am scris,ai sa vezi. Imi este greata de ''doamnele''care se vor ''doamne'' si cum am mai spus,au doua maini si ce prind in ele..... |
||
|
Alexandra09 Postat pe 29 Decembrie 2008 04:23 |
||
Doamnele cu maniere nu inghit asha ceva...Ele scuipa!
|
||
|
Aladiah Postat pe 29 Decembrie 2008 05:41 |
||
De la: Alexandra09, la data 2008-12-26 16:32:36Valeuuuu,de cand nu am mai intrat s-au imultit ''doamnele cu maniere''!! nu nu nu ...:) "Fetelor sigur Dana si-a facut o sectasi astea sunt acolitele ei"asta ati spus dumneavoastra...valentina_ratb v'a corectat spunand ca se scrie "sectanti nu sectasi".. iar eu incercam sa ii explic k nu asta era greseala, pluralul cuvantului, ci doar lipsa spatiului dintre cuvintele "secta" si "si" adik "Fetelor sigur Dana si-a facut o secta si astea sunt acolitele ei"... dupa care m-am adresat valentinei... sa paraseasca forumul dak are greata de subiect nu dumneavoastra ... in primul rand sunt noua pe aici... prefer sa citesc sa mai invat, sa mai aflu cateceva dak nu as fi avut ceva de spus pentru nu as fi postat pe forum... sper k m'am facut inteleasa de data aceasta ... mesajul era adresa valentinei nu dumneavoastra.:)cu respect |
||
|
ingercazut Postat pe 29 Decembrie 2008 11:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ajutati-ma!!!Va rog... | 23 | De la: kudika098645 24 Martie 2010 23:14 |
| o treaba deocheata | 2 | De la: kudika_1038523 11 Februarie 2020 07:26 |
| Dilema | 9 | De la: Aalice666 14 Octombrie 2012 10:47 |
|
|
||
| Virgina sau nu? | 91 | De la: Eva32 3 Septembrie 2011 02:39 |
| sex | 129 | De la: puiut_77 23 Februarie 2011 14:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.