Mai multe
| ca sa nu mai vorbim de faptul ca ai confundat persoanele pe ici pe colo, deci se iveste aroma de superficialitate :D | ||
|
googoodoll Postat pe 12 Octombrie 2008 22:15 |
||
|---|---|---|
| Nu cred ca putem discuta subiectul, deoarece aici e vorba de opinii, nu de fapte. Fie vorba intre noi, nu m-as apropia niciodata de un barbat care sa ma vrea ca sunt virina. | ||
|
Kathara Postat pe 12 Octombrie 2008 22:24 |
||
De la: Lillix, la data 2008-10-12 20:54:12Legat de mesajele voastre...eu deja am spus in mare parte cauzele, consecintele,am spus aproape tot ceea ce era de spus inainte ca voi sa faceti afirmatii ...nu prea imi place sa ma repet nici macar cu alte cuvinte eu cred ca am fost destul de clar.Cititi mai cu atentie ..si haideti sa fim realisti.A nega o problema nu inseamna ca o si rezolvi.A accepta o problema este ca si cum nici nu ar exista. Mai femeie, cred ca ti-ai dat seama ca am mancat litera "A" era logic de altfel...dar vad ca tu te legi de detalii nesemnificative..posibil este o deprindere,adica asa faci tu in viata de zi cu zi...esti o persoana simpla carei doar detaliile nesemnificative ii pasa sau poate mai rau ai probleme cu partea intelectuala si creirul tau nu poate decodifica anumite lucrui.
|
||
|
|
||
|
Mihaella Postat pe 12 Octombrie 2008 23:01 |
||
De la: googoodoll, la data 2008-10-12 22:15:31ca sa nu mai vorbim de faptul ca ai confundat persoanele pe ici pe colo, deci se iveste aroma de superficialitate :D daca spui tu
|
||
|
Mihaella Postat pe 12 Octombrie 2008 23:04 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-10-12 19:57:35De la: Mihaella, la data 2008-10-12 19:41:28Deci lenea care ai invocat-o este cauzata de faptul ca aveai nevoie o zi intreaga sa te gandesti sa-mi dai un raspuns...aha aha aha..eu in 5 minute fumam,beau si o cola 0,5 si raspuns si la un mesaj. Te-as ruga sa-mi oferi cateva argumenet,exemple...din perceptia ta asupra acestui secol si discutia acestu topic. Ai spus ca se contrazice parerea mea foarte mult ...deci nu ai fost categorica...daca era spuneai se contrazice total..nu? |
||
|
Mihaella Postat pe 12 Octombrie 2008 23:10 |
||
fara sa ai habar de ce spui, mi ai facut un compliment:d, Persoana Simpla, foarte frumos din partea ta, simplitatea implica complexitate! am depasit faza de complexitate, tocmai d'aia sunt asa simpla! Bun, evident ca'n creierul tau complex si complicat, sintaxa pleonastica, pe care mi place s-o folosesc tocmai pentru a mi arata complexitatea simplista, nu va avea nici un sens! Si sa ti mai spun, imi place cum m-ai provocat, ca un/o adevart/a maestru/a a/al demagogiei, BRAVOS, sa nu ti faci griji in privinta carierei, la superficialitatea de care dai dovada ai toate sansele sa reusesti, ai limba deja destul de maro! Si ce sa mai zic io acu' asa s io, vai mama mea, virgina nu's, si bine ntzeles cu complexe, ca ce m oi stii face, "doxata" nu s, plus ca asa fac eu in viatza de zi cu zi, n am o logica de fier, si pe langa asta ma leg de detalii nesemnificative, AAAA esti virgin/a? Dah de ce? N ai gasit a fu..te? UUUhhh ce vulgara sunt!!!Bon, o sa nchei din motive de comoditate, iti copmlici singur/a existentza si o faci gratuit! Fa o si spor la treaba, iti o doresc succes GARANTAT 100%(sper ca n cultura ta netzarmuita stii despre ce vorbesc). Ca mai ziceai ceva apropo de logica mea, ca cica, nu l ai tastat pah A, si eu trebuia musai sa mi dau seama ca a fost o gresala, ghinionu' tau c ai facut o...ai fost tare repulsiv/a ca dezinfectantu' dah buda, scuza mi ixpresia... Daca tzii neparat sa mai fii nimicit/a te rog sa mi raspunzi! Cu mult drag, Lillix
|
||
|
Lillix Postat pe 13 Octombrie 2008 00:18 |
||
UUUUUUUUUUUUUUUhhhhhhh iara m am enervat, cica ai mai zis ca am probleme cu partea intelectula, si nu stiu decodifica, auleuuuuuuu muica, da ce s io sistem de bioemetrie, sau nu stii tu ce i aia muica? Valeu!!!! aduceti decodoru' sa decodificam aci spusele intelepte!!! Facem apel umanitare, cautam decoodor virginitate la pretz rezonabil!! AAAAA, pardon, c aapel umanitar ii d'ala pah gartis
|
||
|
Lillix Postat pe 13 Octombrie 2008 00:30 |
||
|
Te-as ruga sa-mi oferi cateva argumenet,exemple...din perceptia ta asupra acestui secol si discutia acestu topic. Ai spus ca se contrazice parerea mea foarte mult ...deci nu ai fost categorica...daca era spuneai se contrazice total..nu? tipic virginelului ..coman ufff mai draga eu am certa impresie ca nu prea ai argumente si te legi de semnatica.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 13 Octombrie 2008 01:04 |
||
|
Draga mea , nu stiu daca ai avut curiozitatea sa citesti topicul de la cap , as tinde sa cred ca nu pentru ca altfel nu te-ai mai hazarda sa-mi ceri argumente de vreme ce deja mi-am spus punctul de vedere persoanei care a deschis acest subiect. Daca ar fi sa ma iau dupa ceea ce spui tu vis a vis de virginitate pana acum trebuia sa fiu batuta,injurata si cam atat. Spre deosebire de tine eu vorbesc in cunostiinta de cauza , nu stiu cine ti-a bagat in cap ideea ca un tip care nu se casatoreste cu o virgina nu o mai respecta sau incepe sa o bata si sincera sa fiu nici nu mai am chef sa stau sa-ti demonstrez contrariul pentru ca deja topicul asta e fumat demult. Iti pot spune din proprie experienta ca nu conteaza abslout deloc virginitatea , asa cum m-a iubit primul baiat cu care am facut dragoste prima data la fel de mult m-au iubit si apreciat si ceilalti care au urmat dupa el. Conteaza cum esti tu ca femeie nu ce ai intre picioare
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 13 Octombrie 2008 01:29 |
||
ma simteam nevoita.. pentru ca trebuia cineva sa inchida topicu asta... a fost epuizat!!!!!!!! o zi buna!! :-) |
||
|
Greenie Postat pe 13 Octombrie 2008 16:18 |
||
De la: greenie, la data 2008-10-13 16:18:26 nuuuu stai ca acu e vb de varianta feminina care isi expune parerile..... inca nu s-a epuizat ...doar ca nu are timp disponibil .... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 13 Octombrie 2008 16:20 |
||
Nu l inchideti!!! nu l inchideti!!! pentru ca aici se scrie istorie!!! Ce faci Mihaelo fumezi si bei Cola la 0,5???????
|
||
|
Lillix Postat pe 13 Octombrie 2008 16:59 |
||
a ramas in pana de tinp, ii dau eu o galeata ca azi ma plictisesc....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 13 Octombrie 2008 17:24 |
||
sa punem mana de la mana cate o galeata de timp sa vina aici sa ne bucure cu cateva vorbe de duh
|
||
|
Lillix Postat pe 13 Octombrie 2008 17:49 |
||
|
Dedicatie speciala pentru Mihaelaaaaaaaaaaaa!!!!
|
||
|
Lillix Postat pe 13 Octombrie 2008 17:56 |
||
Beat, noi citim BIT, in franceza Penis (vg.)
|
||
|
Lillix Postat pe 13 Octombrie 2008 17:59 |
||
|
Love on the beat by Serge Gainsbourg D'abord je veux avec ma langue Natale deviner tes pensées Mais toi déjà déjà tu tangues Aux flux et reflux des marées Je pense à toi en tant que cible Ma belle enfant écartelée Là j'ai touché le point sensible Attends je vais m'y attarder Il est temps de passer aux choses Sérieuses ma poupée jolie Tu as envie d'une overdose De baise voilà je m'introduis J'aime assez tes miaou miaou Griffes dehors moi dents dedans Ta nuque voir de ton joli cou Comme un rubis perler le sang Plus tu cries plus profond j'irai Dans tes sables émouvants sables Où m'enlisant je te dirai Les mots les plus abominables Brûlants sont tous tes orifices Des trois que les dieux t'ont donnés Je décide dans le moins lisse D'achever de m'abandonner Une décharge de six mille volts Vient de gicler de mon pylône Et nos reins alors se révoltent D'un coup d'épilepsie synchrone Love on the beat Love on the beat
|
||
|
Lillix Postat pe 13 Octombrie 2008 18:03 |
||
Inca o dedicatie de incalzire:d:d:d:d:d
|
||
|
Lillix Postat pe 13 Octombrie 2008 18:05 |
||
ca sa termin cu dedicatiile intr o nota cat mai romantica!!!
|
||
|
Lillix Postat pe 13 Octombrie 2008 18:09 |
||
|
Imi mentin parerea si ignor mesajle voastre banale care mi-au intarit convingerea de simplitatea voastra prin afirmatiile voastre si totala lipsa de gandire; Pt cei batuti in cap,specific:cand mentionez cuv. SIMPLITATE...ma refer ori la un suflet gol, ori la o persoana proasta..care nu poate intelge semnificatiile unor propozitii. Urmatorul articol este versus flimuletelor care mi-au fost dedicate: Virginitatea este un dar. Virginitatea este un dar dat de Dumnezeu fiecãrei fete ºi fiecãrui bãiat. În cãsãtorie acest dat este dãruit soþiei, sau soþului. El nu poate fi dãruit nici mai devreme nici mai târziu decât dupã ce te-ai cãsãtirit. Este cadoul de nuntã, cel mai aºteptat ºi cel mai preþios. Este un dar ce poate fi dãruit doar o singurã datã în viaþã, doar unei singure persoane. La capitolul virginitatea nu poþi sã o faci pe darnicul. Acest cadou are o destinaþie unicã, doar pentru soþie, doar pentru soþ. Astãzi însã oamenii cu greu mai ajung sã înþeleagã acest adevãr. Unii ºi au dãruit virginitatea pe negândite, alþii la beþie, alþii din înferbinþealã, alþii pentru cã nu au vãzut în ea importanþã. Virginitatea are pret. Pentru oamenii integri virginitatea intodeauna va avea preþ. Virginitatea este o onoare. |
||
|
Mihaella Postat pe 13 Octombrie 2008 23:29 |
||
| asta e valabila doar intr-un singur caz : cand amandoi sotii au acelasi statut si convingeri religioase. punct. | ||
|
googoodoll Postat pe 13 Octombrie 2008 23:39 |
||
| ai facut studiu la antena 1!!? ti-l recomand pe ernest. are mai mare veridicitate. | ||
|
Postat pe 14 Octombrie 2008 00:13 |
||
|
Sa stii ca si dupa casatorie Dumnezeu va fi cu voi in pat, ai sa poti face dragoste cu sotul tau, vei putea geme de placere? Imi pare tare rau pentru tine, dar chiar nu ai inteles nimic! |
||
|
Lillix Postat pe 14 Octombrie 2008 00:13 |
||
|
Mihaela , emisiunile de genul ala sunt regizate, ce dreaq baby, cum iti inchipui tu ca vreo companie media risca sa fie data in judecata fiindca incalca drepturile unui oarecare X, si sa ii plateasca aluia o gramada de bani? |
||
|
googoodoll Postat pe 14 Octombrie 2008 00:22 |
||
nu pot sa cred ca ai intrebat asa ceva...Am spus eu ca este o rusine fata de Dumnezeu sa faci sex? Doar Dumnezeu a lasat sex-ul..ideea era pt. reproducere...Iar din asta omul abuzeaza egoist.Cand veniti cu idei atat de copilaresti..sincera sa fiu...am senzatia..nu mai zic ce. |
||
|
Mihaella Postat pe 14 Octombrie 2008 00:25 |
||
| Eu am intrebat daca vei putea geme acolo de placere cu Dumnezeu care va priveste? Si cum adica sa faci sex? sa recurgi doar la simplu act, casatoria implica sentimente, dragoste , puritate, ai putea face sex animalic? | ||
|
Lillix Postat pe 14 Octombrie 2008 00:30 |
||
| ce senzatii ai!!? hai, impartasaste-le cu noi!! | ||
|
Postat pe 14 Octombrie 2008 00:31 |
||
De la: Lillix, la data 2008-10-14 00:30:50Eu am intrebat daca vei putea geme acolo de placere cu Dumnezeu care va priveste? Si cum adica sa faci sex? sa recurgi doar la simplu act, casatoria implica sentimente, dragoste , puritate, ai putea face sex animalic? tind sa cred ca esti obsedata sexual...wow la ce te gandesti tu ...la sex animalic... Deci de aici vine denumirea de catea
|
||
|
Mihaella Postat pe 14 Octombrie 2008 00:36 |
||
| draga, injuriile denota doar lipsa argumentelor. atat. | ||
|
googoodoll Postat pe 14 Octombrie 2008 00:38 |
||
De la: geo32, la data 2008-10-14 00:31:17ce senzatii ai!!? hai, impartasaste-le cu noi!! Vezi ca la topicul Relatii de prietenie mai exact la Relatie fara sex..mi-am expus parerea despre tine... Lectura placuta perversule! |
||
|
Mihaella Postat pe 14 Octombrie 2008 00:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| bãrbatul din zodia Peºti | 2 | De la: kudika149722 18 Aprilie 2010 12:58 |
| Nu stiu ce sa aleg | 2 | De la: size_back 2 August 2010 13:08 |
| Am cunoscut pe cineva pe un site de dating. Cm sa procedez? | 10 | De la: baba_cloanta 9 Iunie 2010 15:10 |
|
|
||
| Relatii | 4 | De la: kudika_1008632 24 Aprilie 2016 12:58 |
| cum sunt barbatii israelieni? | 8 | De la: bucifer 17 Mai 2011 23:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.