Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

Draga Diana379,
Iti propun sa discutam mai multe pe yahoo messenger nicole_z25@yahoo.com
Apreciez virginitatea la un baiat.
avocatzdrenghea
Postat pe 30 Septembrie 2008 15:21
nu stiu daca s'a discutat problema asta...dar sunt curioasa :)) prin absurd..gasesti "domnisoara perfecta"(banuiesc ca daca tu esti virgin ai aceleasi pretentii de la viitoarea sotie), va casatoriti...si dupa aceea constati ca de fapt domnisoara nu e virgina:)) ce faci? divortezi?:))))))
iar raspunsul meu legat de experiente cu virgini:una am avut si nu as mai repeta niciodata
crazyta
Postat pe 1 Octombrie 2008 17:18
De la: crazyta, la data 2008-10-01 17:18:35nu stiu daca s'a discutat problema asta...dar sunt curioasa :)) prin absurd..gasesti "domnisoara perfecta"(banuiesc ca daca tu esti virgin ai aceleasi pretentii de la viitoarea sotie), va casatoriti...si dupa aceea constati ca de fapt domnisoara nu e virgina:)) ce faci? divortezi?:))))))
iar raspunsul meu legat de experiente cu virgini:una am avut si nu as mai repeta niciodata

cred ca o duce la ginecolog sa o controleze :)))
iamonica_kissu
Postat pe 2 Octombrie 2008 12:36
dragutza,tu nu ai auzit ca actul de casatorie poate fi anulat in 48 de ore de la consumarea casatoriei ?...sau nu mai stiu exact parca 5 zile! ...ei daaaaaaaaa cu gaura ramai ca deh mai dureaza pana iti faci operatie pt refacerea himenului

Postat pe 2 Octombrie 2008 17:33
maaaa da coman s-o dus de mult de pe forum... cu cosuri cu tot.....
lasa-ti omu' sa-si hodine ficioria in sfanta pace....

dandanaua_reloaded
Postat pe 2 Octombrie 2008 17:55
Dragul meu ....Eu am inteles un singur lucru din toata conversatia internautica,Cea ce tu vrei sa stie ,prietena ta ,viitoarea ta sotie, este si sunt deacord cu tine ... e vorba de respectul fata de voi ,dar mai ales din partea ta .Eu sunt crestin si am avut ocazia sa citesc Biblia ,in care relateaza ca sexul inainte de casatorie este interzis si daca ai "facut-o" inainte trebuie sa o iei de nevassta si cu "bube in cap".Eu regret acest lucru in sinea mea, pentru ca desi am pe cineva in inima mea pe care iubesc ,nu am facut altceva decit sa imi arat dragostea fizica fata de persoana iubita .Nu ne-am casatorit dar ne-am mutat impreuna .propunerae a fost din parte lui abia dupa 6 luni.Deci? Rabdarea conteaza f mullt
Parerea mea este ca tu nu trebuie sa ceri ajutor in felul asta .Puteai bine merci sa te gindesti si sa analizezi umpic situatia in care te afli si daca in cazul de fata te vezi cu cineva mai mult sau mai putin dornica de a face sex (depinde cit de matura este fata )...ai fi putut sa ai un dialog pe tema asta fara nici o rusine ,Nu mai e nimic TABU in sec.xx1.
Iarta-ma daca te-am suparat cu ceva dar nu ai decit 22 de ani(multi inainte).Asa ca gaseste-ti o fata de care tu sa fi atras de ea si in cazul in care iti v-a propune sa faceti dragoste ,ii spui ca nu e momentul "abia ne-am cunoscut" sau vezi tu ...deviaza ..Asa isi va da seama cit de mult iti doresti sa nu-i cazi in plasa.Daca v-a insista ignora .inseamna ca numai pentru asta te vrea.Rar mai gaseti fete cuminti. Mi se pare normal ca aceasta propunere sa vina din parte a barbatului .
Ai rabdare si roaga-te pentru fata visurilor tale.
liv2703
Postat pe 4 Octombrie 2008 01:53
lillix,ce ai draga esti disperat(a)? ?te freaca grija de ceva ?

Postat pe 4 Octombrie 2008 19:25
De la: Elissa131, la data 2008-09-29 10:28:50Fratilor dar nu numai sexul inainte de casatorie conteaza, ci si proba din inante de casatorie, puteti sa fiti voi asi in pat dar dc in casa nu v-a intelegeti ce faceti atunci? Lucrurile trebuiesc luate usor si cu rabdare. Sfatuiesc pe toata lumea ca inante sa faca pasul sa locuiasca pur si simplu cu peroana respectiva, teritoriul trebuie testat in toatalitate. O casnicie fericita nu inseamna numai sex ci si respect si intelegere. Intradevar intelegerea din pat este foarte importanta si sustin asta cu cea mai mare hotarare, insa inainte de casatorie trebuiesc foarte multe alte lucruri testate ! Asa ca nu mai v-a grabiti cum ati facut 18 ani, la casatorie. Am intalnit toti mai multi copii care fac asta si nu este chiar cea mai inteleapta decizie!

stim si noi, aici este vorba strict despre sex

Postat pe 4 Octombrie 2008 21:58
Pace soro! Du te de ia Lumina! Sleep tight!
Lillix
Postat pe 5 Octombrie 2008 18:14
pentru caltoi: ideea e alta...daca presupunem ca au ajuns sa se casatoreasca inseamna ca se iubesc...si ma intrebam daca ar putea renunta la o iubire doar pentru principiul lui
crazyta
Postat pe 6 Octombrie 2008 15:37
buna seara,crazy,despre faptul ca au hotarat sa se casatoreasca si constata dupa nunta ca mireasa nu este fata mare,intrebarea era ca in aceasta situatie ce sa faca daca se iubesc sa se desparta doar fiindca nu este virgina?...presupun ca daca au ajuns si au hotarat sa se casatoreasca inseamna ca au discutat si subiectul virginitatii,nu?asa este cinstit sa se discute acest aspect iar in cazul in care s-a discutat si ai mintit este firesc ca partenerul sa fie suparat si sa ceara anularea casatoriei chiar daca cei doi se iubesc!de ce?fiindca a fost zdruncinata iremediabil increderea in partener si respectul!daca nu s-a discutat atunci aveai obligatia sa-l intrebi tu despre acest subiect.Faptul ca ne pastram neprihaniti trupeste in vederea casatoriei este un act de respect pentru partener si incredere.

Postat pe 6 Octombrie 2008 20:13
De la: caltoi, la data 2008-10-06 20:13:12buna seara,crazy,despre faptul ca au hotarat sa se casatoreasca si constata dupa nunta ca mireasa nu este fata mare,intrebarea era ca in aceasta situatie ce sa faca daca se iubesc sa se desparta doar fiindca nu este virgina?...presupun ca daca au ajuns si au hotarat sa se casatoreasca inseamna ca au discutat si subiectul virginitatii,nu?asa este cinstit sa se discute acest aspect iar in cazul in care s-a discutat si ai mintit este firesc ca partenerul sa fie suparat si sa ceara anularea casatoriei chiar daca cei doi se iubesc!de ce?fiindca a fost zdruncinata iremediabil increderea in partener si respectul!daca nu s-a discutat atunci aveai obligatia sa-l intrebi tu despre acest subiect.Faptul ca ne pastram neprihaniti trupeste in vederea casatoriei este un act de respect pentru partener si incredere.

imi cer scuze pt naivitate...dar asta se "purta" pe vremea strabunicii mele,..ca si bunica o calcat pe bec inainte de casa torie cu omul care o luat-o de soata....
d'apai sa-mi fie iertata prostia ce o s-o spun: daca nu merge si nu merge ce s-or face??? ei nu-i place cum ii el ...lui nu-i place cum vrea ea.... daca e asa pudic referitor la virginitate incerc sa imi inchipui cum o fii oare cu fanteziile sexuale ...sau ca sa "traim bine" nici d-alea n-avem voie??
ufff mai oameni buni.. de ce n-o spunem p-aia dreapta??? baitul e deplasat pana in panzele albe n-are nimeni nimic cu ficioria lui ci cu aroganta cu care se lauda ca e "baiat mare" ....de asta s-au cam iritat fetele pe aici nu numai pt ca el o vrea sau nu sa faca sex inainte de casatorie....

dandanaua_reloaded
Postat pe 6 Octombrie 2008 21:12
Mai , oameni buni, nu vi se pare ca acest Agamita Dandanache al virginitatii masculine a primit mai multa importanta decat merita preputul lui inca neprihanit?
Eu cred ca dupa 41 de pagini de discutii omul nostru a pus mana si nu mai e virgin demult.Asa ca hai sa-l lasam in virginitatea lui, daca intre timp nu ,,i-a tras-o viata"
aprov
Postat pe 7 Octombrie 2008 16:27
De la: aprov, la data 2008-10-07 16:27:59Mai , oameni buni, nu vi se pare ca acest Agamita Dandanache al virginitatii masculine a primit mai multa importanta decat merita preputul lui inca neprihanit?
Eu cred ca dupa 41 de pagini de discutii omul nostru a pus mana si nu mai e virgin demult.Asa ca hai sa-l lasam in virginitatea lui, daca intre timp nu ,,i-a tras-o viata"

l-a, ogmoprat total, am facut utin misto de el si atata tot...vai de mama lui

Postat pe 7 Octombrie 2008 16:31

pentru ca trebuia DEMULT!
Greenie
Postat pe 8 Octombrie 2008 16:28
Oare revolta voastra fetelor nu este cauzata de faptul ca va pare rau ca nu va mai puteti marita virgine si anticipati concesintele acestui fapt?..remuscari mascade prin revolta?
Eu asta inteleg din mesajele unora din voi.
Mihaella
Postat pe 11 Octombrie 2008 22:41
Oare revolta voastra fetelor nu este cauzata de faptul ca va pare rau ca nu va mai puteti marita virgine si anticipati concesintele acestui fapt?..remuscari mascade prin revolta?
Mihaella
Mihaella
De la: Mihaella, la data 2008-10-11 22:41:55Oare revolta voastra fetelor nu este cauzata de faptul ca va pare rau ca nu va mai puteti marita virgine si anticipati concesintele acestui fapt?..remuscari mascade prin revolta?

hei, vezi ca...in ziua de azi..nu se mai joaca camasa la nunta :)))) am vazut numai pe la tigani asa ceva

Postat pe 11 Octombrie 2008 22:42
De la: Mihaella, la data 2008-10-11 22:41:55Oare revolta voastra fetelor nu este cauzata de faptul ca va pare rau ca nu va mai puteti marita virgine si anticipati concesintele acestui fapt?..remuscari mascade prin revolta?

Da, asa e! Pa mine m-ai ghicit, fir'ar sa fie!
Kathara
Postat pe 11 Octombrie 2008 22:44

oricum draga, in ziua de azi, exista operatia de refacere a hiemnului...deci poti sa fii virgina cand vrea muschiuletul tau inghinal

Postat pe 11 Octombrie 2008 22:45
Poti sa-mi spui Mihaela...chiar daca n uam citit aceleasi carti...oricum expreseia draga este una tendentioasa in cadrul dicutiei noastre...in fine.

Da legat de operatie...hmmm..oare operatia aceea poate raduce virginitatea? raspusnusl este NU categoric.Din urmatoarele motive:

1. se va simti atitudinea de femeie cu experienta sexuala
2. ai prieteni, prietene, vecini,rude si alte cunostinte, barbatii cu care te-ai culcat...TOTUL SE AUDE ...nu poti sa ascunzi nimic..mai ales asa ceva.
3. fiind casatorita te poti intalnii oricand cu barabatii cu care te-ai culcat..si daca afla sotul tau ca ti-ai facut operatie mai ales daca este un tip care tine la chestia asta...este chiar un risc..furia unui barbat mintit..nu are limite.!!!!!!Aici deja ..e pe riscul celei care are un astfel de curaj..prostesc.

Este o himera sa crezi ca poti sa-ti recapeti virginitatea....
Mihaella
Postat pe 11 Octombrie 2008 22:58
De la: Mihaella, la data 2008-10-11 22:58:58Poti sa-mi spui Mihaela...chiar daca n uam citit aceleasi carti...oricum expreseia draga este una tendentioasa in cadrul dicutiei noastre...in fine.

Da legat de operatie...hmmm..oare operatia aceea poate raduce virginitatea? raspusnusl este NU categoric.Din urmatoarele motive:

2. ai prieteni, prietene, vecini,rude si alte cunostinte, barbatii cu care te-ai culcat...TOTUL SE AUDE ...nu poti sa ascunzi nimic..mai ales asa ceva.
3. fiind casatorita te poti intalnii oricand cu barabatii cu care te-ai culcat..si daca afla sotul tau ca ti-ai facut operatie mai ales daca este un tip care tine la chestia asta...este chiar un risc..furia unui barbat mintit..nu are limite.!!!!!!Aici deja ..e pe riscul celei care are un astfel de curaj..prostesc.

1.era o gluma ideea cu operatia...eu nu as recurge la asa ceva pt ca am fost lucida atunci cand am hotarat sa imi incep viata sexuala, am stiut ce fac, a fost propria mea decizie....m-am culcat cu un singur tip pana acum, actualul partener..
2.Nu mai traim pe vremea lu' mamare cand stateau babele agatate de gard sa vada ala sau aia cu cine se mai intalneste.
3. Stiu ca se va simti atitudinea de femeie cu experienta sexuala si nici nu mi-ar fi trecut prin cap sa mint un viitor prieten sa zicem ca sunt virgina. Nu este o rusine ca ti-ai inceput viata sexuala. Mai dezastruos este sa te trezesti ca cel cu care te-ai casatorit nu te satisface, nu stie ce trebuie sa faca, tu nu ai o maturitate sexuala si ajungi greu la orgasm.
4.Eu cred ca m-am adresat destul de civilizat. Nu ma intereseaza ce carti ai citit tu asa cum nici pe tinen u te intereseaza ce scoala/facultate fac, cat de grea este etc.

O seara buna !

Postat pe 11 Octombrie 2008 23:07
Totusi ca sa minti asa ceva mi se pare practic imposibil...mai devreme sau mai tarziu tot se afla adevarul.
Dar cum sa disimulezi asa ceva..cand te poti da de gol prin orice gest.
Trebuie sa ai sange rece precum un criminal...iar asta deja inseamna ca esti diabolic.
Oricum cine face asa ceva se minte pe ea insasi.Oare chiar sa nu stie nimeni? Dumnezeu stie...si deja poti spune ca faci dublu pacat..si te intrebi cand ai necazuri.." De ce Doamne eu?" aici ma refer la pacate in general,cand faci cuiva rau etc. incluzand si discutia noastra.
Mihaella
Postat pe 11 Octombrie 2008 23:11
Sunt unele care mint...treaba lor, isi complica viata singure !

Postat pe 11 Octombrie 2008 23:13
De la: Mihaella, la data 2008-10-11 22:58:58Poti sa-mi spui Mihaela...chiar daca n uam citit aceleasi carti...oricum expreseia draga este una tendentioasa in cadrul dicutiei noastre...in fine.

sa-ti faci operatie de reconstructie ar fi ceva stupid insa nu pentru motivele insirate aici, ci pentru ca nu mai doreste nimeni sa se intoarca in trecut, unde erau alte scari de valori, asta ar fi una, si a doua, daca cineva are niste convingeri bazate pe religie sau altceva, cred ca sunt pur si simplu personale, nu pentru tatele de la colt care tin sa stie ce fac altii in loc sa-si vada de viata lor (probabil meschina si goala)
googoodoll
Postat pe 11 Octombrie 2008 23:23
Este posibil ca a nu fi virgina sa nu cauzeze casatoriei in proportie de 20%...pt. ca barbatii sunt asa de jegosi incat vor sa isi traiasca viata dar vor o sotie virgina...o accepata la inceput pana cand apare orgoliul,gelozia...apoi incepe sa caute scandal din orice, unii se apuca de baut, altii isi bat sotiile...pana la urama se ajunge la divort daca femeia nu mai suporta o astfel de viata.
Suna sumbru si nu este corect..dar asa a fost..asa este si asa va fi...pt. ca femeile sunt considerate inferioare barbatilor inca si in zilele noastre.
Eu nu spun lucrurile acestea din placerea de a le spune si nici n ule inventez..spun din 1000 de cazuri care le-am intalnit si s-a confirmat ceea ce afirm.
Exista cum am mai spus 20% sanse sa nu se intample asa..eu va urez bafta si nu va doresc o astfel de viata..poate aveti noroc sa fi-ti apreciate pt. alte calitati si chiar sa nu conteze pt. persoana iubita acest aspect.
Mihaella
Postat pe 11 Octombrie 2008 23:23
adica tu vrei sa spui ca dobitocii respectivi se imbata sau isi abuzeaza sotiile doar fiindca n-au fost virgine la casatorie??
frate, in ce ev traim, sigur nu ne-am intors in timp?
googoodoll
Postat pe 11 Octombrie 2008 23:31
Nu cred ca ne-am intros in timp... asa a fost si asa a ramas.
este normal ca un barabat necasatorit sa vehiculeze neimportanta virginitatii..pt. ca altfel cum s-ar mai culca el cu fete daca toate ar fi virgine, cum s-ar mai distra ei? Dupa ce se casatoresc se schimba situatia...ei barbatii stiu ce au facut in tinerete,unii stiu ca si-au batut joc de fete si se gandesc ca ce au facut ei cu acele fete asa au facut si barbatii cu actuala sotie..si pac..ii apuca toti nervii..si de aici violenta...
Eu detest violenta...sunt pacifista convinsa...dar se pare ca asa merg treburile...
Mihaella
Postat pe 11 Octombrie 2008 23:42
De la: Mihaella, la data 2008-10-11 23:42:22Nu cred ca ne-am intros in timp... asa a fost si asa a ramas.
este normal ca un barabat necasatorit sa vehiculeze neimportanta virginitatii..pt. ca altfel cum s-ar mai culca el cu fete daca toate ar fi virgine, cum s-ar mai distra ei? Dupa ce se casatoresc se schimba situatia...ei barbatii stiu ce au facut in tinerete,unii stiu ca si-au batut joc de fete si se gandesc ca ce au facut ei cu acele fete asa au facut si barbatii cu actuala sotie..si pac..ii apuca toti nervii..si de aici violenta...
Eu detest violenta...sunt pacifista convinsa...dar se pare ca asa merg treburile...

exista astfel de cazuri, dar rar le intalnesti la oamenii civilizati

Postat pe 11 Octombrie 2008 23:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Poti iubi 2 barbati in acelasi timp? 3 De la: mia200000 23 Noiembrie 2008 15:47
BARBATUL TREBUIE SA TE SPRIJINE FINANCIAR? 47 De la: darksukkubus69 4 August 2009 21:34
Nu reusesc sa il inteleg 9 De la: Madamadalina69 22 Decembrie 2009 18:07
nu inteleg ce vrea de la mine!!!! 43 De la: just_me00 10 Martie 2013 14:49
sa am incredere in el? 12 De la: kudika052198 19 Aprilie 2010 13:58