Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

ar fi doua ipoteze, ori te-ai confruntat cu exemplul in cauza , in care caz imi pare rau pentru tine, un barbat care gandeste asa e un pitecantrop oribil, ori ai auzit prea multe barfe , si ar fi cazul sa le ignori.
de regula ne straduim sa ne gasim perechea printre spiritele inrudite.
ca nu evolueaza lucrurile in mod ideal intotdeauna, asta e alta poveste.
googoodoll
Postat pe 11 Octombrie 2008 23:48
georgia, ai punctat mai bine decat mine
googoodoll
Postat pe 11 Octombrie 2008 23:52
De exemplu daca este sa ne gandim in alta ordine de idei...de exemplu baiatul care este virgin are tot dreptul sa aiba pretentii la o fata virgina...revoltator este ca acesti golani care si-au batut joc de fete toata viata( stiti voi...cand un tip uramereste doar sa se culce cu fata si apoi o paraseste din diverse motive, o inteala etc) mai au si pretentii si devin violenti. Daca este la moda sa nu mai fii virgin ar trebui chiar sa fie asa ...dar aceste violente ne arata clar superficialiatea celor spuse si manipularea barabatilor pt. a-si atinge scopul.
Este decizia fiecaruia dar din motive religioase, dezvoltarea sexuala,educatie, etc La final tot barbatul cade in picioare si este stapanul femeii atata timp cat spune ca e ok sa nu fii virgina culca-te cu mine...iar cand se casatoresc aceeasi barbati...devin niste monstrii.
Clar ceva nu merge, la moda sau nu....ceva nu e ok...
Asta este lumea in care traim..ne adaptam cum putem..unii virgini, altii nu...Atat virginele cat si cele care si-au inceput viata sexuala pot avea probleme...ideea este ca o fata virgina are mult mai multe sanse sa tina sub control si armonie o casnicie.

Mihaella
Postat pe 12 Octombrie 2008 00:02
as putea sa te contrazic, da' mi-e lene
googoodoll
Postat pe 12 Octombrie 2008 00:06
este lumea in care traiesti tu...scuza-ma ca iti zic :) nu stiu cate cunostinte ai tu, ce fel de prieteni...dar pot sa zic ca am cunoscut tot felul de persoane din toate categoriile sociale si tin sa te contrazic

Postat pe 12 Octombrie 2008 00:10
Letargia asta hahaha asta
Ca viitor psiholog te rog sa ma contrazici peste 10 ani...acum nu are rost..deoarece ai vorbi in necunostinta de cauza.
Mihaella
Postat pe 12 Octombrie 2008 00:19
eu as vorbi in necunostinta de cauza? lol
googoodoll
Postat pe 12 Octombrie 2008 00:27
De la: Mihaella, la data 2008-10-11 22:41:49Oare revolta voastra fetelor nu este cauzata de faptul ca va pare rau ca nu va mai puteti marita virgine si anticipati concesintele acestui fapt?..remuscari mascade prin revolta?
Eu asta inteleg din mesajele unora din voi.

ti-a luat mult pana sa ajungi la asa concluzie ?
iris_4_ever
Postat pe 12 Octombrie 2008 13:11
adevarul este ca si mie mi-e lene sa mai contrazic pe cineva cu asa convingeri asa ca ....poate revin dupa ce ma trezesc din letargie
iris_4_ever
Postat pe 12 Octombrie 2008 13:18
De la: Mihaella, la data 2008-10-12 00:19:39Letargia asta hahaha asta
Ca viitor psiholog te rog sa ma contrazici peste 10 ani...acum nu are rost..deoarece ai vorbi in necunostinta de cauza.

specific : am trait in lumea reala...nu in carti, nu virtual ! Fac parte dintr-o familie de intelectuali ( medici, profesori etc), nici ei nu mai considera ca fata trebuie sa se marite virgina...k?

Postat pe 12 Octombrie 2008 13:23
De la: Georgia99, la data 2008-10-12 13:23:14

specific : am trait in lumea reala...nu in carti, nu virtual ! Fac parte dintr-o familie de intelectuali ( medici, profesori etc), nici ei nu mai considera ca fata trebuie sa se marite virgina...k?

Nu pot sa cred ce aud de la tine
Nu mai virgina georgia ? de cate ori te bate si te injura partenerul tau ca nu ai asteptat noapte nuntii sa-i oferi himenul tau ?

Ntz ntz ntz....mare ti-e gradina si multi sar gardul cand bgs-ul nu sta de paza
iris_4_ever
Postat pe 12 Octombrie 2008 13:25
De la: Mihaella, la data 2008-10-11 22:41:51Oare revolta voastra fetelor nu este cauzata de faptul ca va pare rau ca nu va mai puteti marita virgine si anticipati concesintele acestui fapt?..remuscari mascade prin revolta?
Eu asta inteleg din mesajele unora din voi.

permiteti-mi si mie va rog frumos ...sa va raspund la aceasta postare... cu o intrebare..

sunteti cumva varianta feminina a lui coman?????

daca intrebarea asta ar fii venit de la un barbat mi-ar fii fost mai lesne de inteles curiozitatea lui.... venind de la un user cu profil feminin ma face sa imi pun cam multe intrebara...de nementionat pe aici ....

dandanaua_reloaded
Postat pe 12 Octombrie 2008 14:10
De la: Mihaella, la data 2008-10-11 22:58:58Poti sa-mi spui Mihaela...chiar daca n uam citit aceleasi carti...oricum expreseia draga este una tendentioasa in cadrul dicutiei noastre...in fine.

Da legat de operatie...hmmm..oare operatia aceea poate raduce virginitatea? raspusnusl este NU categoric.Din urmatoarele motive:

1. se va simti atitudinea de femeie cu experienta sexuala
2. ai prieteni, prietene, vecini,rude si alte cunostinte, barbatii cu care te-ai culcat...TOTUL SE AUDE ...nu poti sa ascunzi nimic..mai ales asa ceva.
3. fiind casatorita te poti intalnii oricand cu barabatii cu care te-ai culcat..si daca afla sotul tau ca ti-ai facut operatie mai ales daca este un tip care tine la chestia asta...este chiar un risc..furia unui barbat mintit..nu are limite.!!!!!!Aici deja ..e pe riscul celei care are un astfel de curaj..prostesc.

Este o himera sa crezi ca poti sa-ti recapeti virginitatea....

legat de refacerea himenului , sunt inca din nefericire, obiceiuri religioase diferite de crestinism , care cer ca soata sa fie virgina in noaptea nuntii, in plus chiar daca unii dintre musulmani ,ma refer strict la cei pt care conteaza obiceiurile stramosesti, desi locuiesc in afara "habitatului lor natural" adica in tarile arabe unde femeia e vazuta.... asa cum e vazuta, nu intru in polemici ca n-are sens, spuneam ca acei musulmaini inca isi ucid ficele care nu mai sunt virgine sau care au fost violate...etc...

asa ca aceasta operatie de refacere a himenului poate fii privita ca o solutie salvatoare .... a unora, deci sa nu judecam pe nimeni pt motivele uneo operatii de refacere genitala.

dar ideea e ca face cine vrea ce vrea cu corpul ei(lui).ma intreb daca pt barbati exista vreo operatie de refacere a virginitatii......asa de curiozitate numai.

in plus ,chestia cu cartile citite e cam.... ei bine pute a aroganta de la o posta..... pt ca si eu mii de volume citite la activ ,asta nu ma face "by default" vreo inteleapta....

dandanaua_reloaded
Postat pe 12 Octombrie 2008 14:16

si replica asta miroase a aroganta..... necaracteristica unui psiholog...care se respecta.

dandanaua_reloaded
Postat pe 12 Octombrie 2008 14:18
De la: Mihaella, la data 2008-10-11 23:23:49Este posibil ca a nu fi virgina sa nu cauzeze casatoriei in proportie de 20%...pt. ca barbatii sunt asa de jegosi incat vor sa isi traiasca viata dar vor o sotie virgina...o accepata la inceput pana cand apare orgoliul,gelozia...apoi incepe sa caute scandal din orice, unii se apuca de baut, altii isi bat sotiile...pana la urama se ajunge la divort daca femeia nu mai suporta o astfel de viata.
Suna sumbru si nu este corect..dar asa a fost..asa este si asa va fi...pt. ca femeile sunt considerate inferioare barbatilor inca si in zilele noastre.
Eu nu spun lucrurile acestea din placerea de a le spune si nici n ule inventez..spun din 1000 de cazuri care le-am intalnit si s-a confirmat ceea ce afirm.
Exista cum am mai spus 20% sanse sa nu se intample asa..eu va urez bafta si nu va doresc o astfel de viata..poate aveti noroc sa fi-ti apreciate pt. alte calitati si chiar sa nu conteze pt. persoana iubita acest aspect.

asta deja seama cu replicile danutei cea cu sexul oral.... si totusi n-am inteles ce si e cu faza cu psihologia?? sunte deja psiholog cu o anumita experienta la activ sau .... ati mentionat doar respectiva profesie asa de dragul conversatiei????
dandanaua_reloaded
Postat pe 12 Octombrie 2008 14:22
De la: Iris4ever, la data 2008-10-12 13:25:53

Nu mai virgina georgia ? de cate ori te bate si te injura partenerul tau ca nu ai asteptat noapte nuntii sa-i oferi himenul tau ?

mai iris, uite acum sunt in razboi cu partenerul....imi tot zice ca trebuia sa fiu virgina in noaptea nuntii..damn it, el m-a deflorat...cica, trebuia sa il musc de ciucurel, sa fac ceva , orice, sa il impiedic sa ma faca femeia lui, sa ii potolesc poftele animalice..si tot eu sunt de vina...offf....pana la urma in noaptea nuntii o sa simulez ca sunt virgina : ahhh, ma doare, ahhh..incet puiule, fii bland etc etc....aaa, si o sa iau o calimara rosie de cerneala :)) ca deh, tre sa pastrez trofeul ( camasa de ,,virgina''), pt a le arata fetelor mele cum trebuie sa fie o fata model

Postat pe 12 Octombrie 2008 14:22
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-12 14:18:28

si replica asta miroase a aroganta..... necaracteristica unui psiholog...care se respecta.

plus ca din vasta mea cultura generala, un psiholog este foarte deschis, nu are o gandire blocata in secolul lu' tatamare

Postat pe 12 Octombrie 2008 14:23
dandanaua_reloaded
Postat pe 12 Octombrie 2008 14:28
aveti probleme cu sotul dv-stra????? de ce generalizati???

bancul cu bula il stii??? ala cu cerneala verde?????
daca nu ti-l zic cand vin din oras ca ies cu pitzipoancele la oras....

pup ...si bafta
dandanaua_reloaded
Postat pe 12 Octombrie 2008 14:31
dandanic, constat ca te-a iritat rau
googoodoll
Postat pe 12 Octombrie 2008 14:40
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-12 14:31:47aveti probleme cu sotul dv-stra????? de ce generalizati???

bancul cu bula il stii??? ala cu cerneala verde?????
daca nu ti-l zic cand vin din oras ca ies cu pitzipoancele la oras....

pup ...si bafta

te referi la bancul in care vrea bula sa-si vopseasca ciucurelul verde ?
iris_4_ever
Postat pe 12 Octombrie 2008 14:53
chiar nu vreau sa fiu rea dar din pacate tot ce spune mihaela este valabil la tara , acolo intradevar , barbatii o iau razna daca fata nu a fost virgina sau a picat inainte de termen

Avand in vedere ca mihaela o da in psihologie si generalizeaza ....probabil ca mamuca ei a avut proasta inspiratie sa-si invete progenitura sa nu accepte deflorarea inainte sa semneze ceva ca de , barbatii e porci si cine stie cum o poate trata respectivul daca himenul nu e la locul lui in noaptea nuntii.

Ma bag la somn , plictiseala mare pe aici
iris_4_ever
Postat pe 12 Octombrie 2008 14:59
De la: Georgia99, la data 2008-10-12 14:22:04
De la: Iris4ever, la data 2008-10-12 13:25:53

mai iris, uite acum sunt in razboi cu partenerul....imi tot zice ca trebuia sa fiu virgina in noaptea nuntii..damn it, el m-a deflorat...cica, trebuia sa il musc de ciucurel, sa fac ceva , orice, sa il impiedic sa ma faca femeia lui, sa ii potolesc poftele animalice..si tot eu sunt de vina...offf....pana la urma in noaptea nuntii o sa simulez ca sunt virgina : ahhh, ma doare, ahhh..incet puiule, fii bland etc etc....aaa, si o sa iau o calimara rosie de cerneala :)) ca deh, tre sa pastrez trofeul ( camasa de ,,virgina''), pt a le arata fetelor mele cum trebuie sa fie o fata model

asa iti trebuie daca te-a pacalit inainte sa-ti fie sotz cu acte in regula
iris_4_ever
Postat pe 12 Octombrie 2008 15:01
De la: googoodoll, la data 2008-10-12 14:40:15dandanic, constat ca te-a iritat rau

ma omoara astia care fac parada de profesiile lor si dau cu mucii in fasole mai ceva ca niste proaspeti absolventi de liceu....

pai cum mama lu' proces verbal sa iti dai "creierii" pe mana unui psiholog sau viitor psiholog care scrie in halul asta????
pan' la urma cred ca as sfarsii cu ei pane ,nicidecum cu mintea intreaga.

de asta ma irit.... mai bine spui frate din experienta mea casnica cu sotul meu... si nu generalizezi ca nu toti barbatii "ie" porci...

cah nu-i frumos !!!

dandanaua_reloaded
Postat pe 12 Octombrie 2008 19:12
De exemplu daca este sa ne gandim in alta ordine de idei...de exemplu baiatul care este virgin are tot dreptul sa aiba pretentii la o fata virgina...

acum...deductia asta vine de unde????
vreo statistica ceva de care eu nu am auzit??? pai nu se presupune ca daca m-a cerut de nevasta ma accepta asa cum sunt???
nu se poate presupune ca daca ma iubeste ma iubeste pt sufletul meu nu pt himenul meu intact???
de unde pana unde trebuie ca un virgin sa vrea "by default" tot o virgina???

revoltator este ca acesti golani care si-au batut joc de fete toata viata( stiti voi...cand un tip uramereste doar sa se culce cu fata si apoi o paraseste din diverse motive, o inteala etc) mai au si pretentii si devin violenti.

iarasi o generalizare pe care nu am inteles-o
scuzati-mi impertinenta dsar sunteti cumva varianta feminina a lui coman???

Daca este la moda sa nu mai fii virgin ar trebui chiar sa fie asa ...dar aceste violente ne arata clar superficialiatea celor spuse si manipularea barabatilor pt. a-si atinge scopul.

inca o data ma intreb : aveti cumva probleme conjugale pe care le extindeti la nivel national sau mondial??? sau le raportati cumva la intreaga rasa umana??

Este decizia fiecaruia dar din motive religioase, dezvoltarea sexuala,educatie, etc La final tot barbatul cade in picioare si este stapanul femeii atata timp cat spune ca e ok sa nu fii virgina culca-te cu mine...iar cand se casatoresc aceeasi barbati...devin niste monstrii.

replica de mai sus este valabila si pt aceasta afrimatie??
sotul dv. va maltrateaza cumva???

Clar ceva nu merge, la moda sau nu....ceva nu e ok...
Asta este lumea in care traim..ne adaptam cum putem..unii virgini, altii nu...Atat virginele cat si cele care si-au inceput viata sexuala pot avea probleme...ideea este ca o fata virgina are mult mai multe sanse sa tina sub control si armonie o casnicie.

[/quote]

si daca dumneavoastra considerati ca o virgina "tine casa " mai bine ca una care nu mai e virgina am sa va aduc aminte de povestile din antichitate.... cand daca sotia nu e instare sa tina casa...amanta o conduce de 10 ori mai bine.... asta asa ca sa nu ne repetam istoria.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 12 Octombrie 2008 19:18
Deci lenea care ai invocat-o este cauzata de faptul ca aveai nevoie o zi intreaga sa te gandesti sa-mi dai un raspuns...aha aha aha..eu in 5 minute fumam,beau si o cola 0,5 si raspuns si la un mesaj.

Eu mi-am spus parerea..asa daca vreti ne putem contrazice la infinit..in limita timpului meu disponibil..o sa ma confrunt cu mesajele voastre.
Aroganta...hmmm ..da s-ar putea..nu zic nu...mai bine decat sa fiu umila.
Eu as spune ca ma respect..daca va face placere puteti sa-mi spuneti si aroganta

Legat de mesajele voastre...eu deja am spus in mare parte cauzele, consecintele,am spus aproape tot ceea ce era de spus inainte ca voi sa faceti afirmatii ...nu prea imi place sa ma repet nici macar cu alte cuvinte eu cred ca am fost destul de clar.Cititi mai cu atentie ..si haideti sa fim realisti.A nega o problema nu inseamna ca o si rezolvi.A accepta o problema este ca si cum nici nu ar exista.
Mihaella
Postat pe 12 Octombrie 2008 19:41
De la: Mihaella, la data 2008-10-12 19:41:28Deci lenea care ai invocat-o este cauzata de faptul ca aveai nevoie o zi intreaga sa te gandesti sa-mi dai un raspuns...aha aha aha..eu in 5 minute fumam,beau si o cola 0,5 si raspuns si la un mesaj.

Eu mi-am spus parerea..asa daca vreti ne putem contrazice la infinit..in limita timpului meu disponibil..o sa ma confrunt cu mesajele voastre.
Eu as spune ca ma respect..daca va face placere puteti sa-mi spuneti si aroganta

Legat de mesajele voastre...eu deja am spus in mare parte cauzele, consecintele,am spus aproape tot ceea ce era de spus inainte ca voi sa faceti afirmatii ...nu prea imi place sa ma repet nici macar cu alte cuvinte eu cred ca am fost destul de clar.Cititi mai cu atentie ..si haideti sa fim realisti.A nega o problema nu inseamna ca o si rezolvi.A accepta o problema este ca si cum nici nu ar exista.

Problema este ca parerea ta se contrazice foarte mult cu secolul in care suntem .

iris_4_ever
Postat pe 12 Octombrie 2008 19:57

UPPSSSSSSSSS, mai fetitzo da' de cand esti tu CLAR si nu CLARA, ti ai facut schimbare de sex ca sa nu mai ai probleme cu faptul ca ai putea sa nu ti conduci bine "caminul" din cauza la faptu ca ti ai pierdut floarea si mandria, sau pur si simpu ste ia dat de gol vasile?

Aaa si iarashi aere si aburi de buftea RIDICOL!
Lillix
Postat pe 12 Octombrie 2008 20:54
Prima parte a mesajului meu era un citat din opera Mihaellei.

Mihaela, Mihaela da' chiar slabutz, mare dezamagire!
Lillix
Postat pe 12 Octombrie 2008 20:57
De la: Mihaella, la data 2008-10-12 19:41:28Deci lenea care ai invocat-o este cauzata de faptul ca aveai nevoie o zi intreaga sa te gandesti sa-mi dai un raspuns...aha aha aha..eu in 5 minute fumam,beau si o cola 0,5 si raspuns si la un mesaj.

concluzi a pe care ai tras-o este una bazata pe realitatile vietii in care traim??? sau din minunatele carti pe care le cititi domnia voastra in timpul liber????
aaa si apropo sunteti domn sau doamna???? nu de alta dar mie imi palce sa stiu cui ma adresez...asta in cazul in care desigur nu sunteti hermafrodita....

in limita timpului dumneavostra disponibil credeti ca este posibil sa imi explicati cum conceptiile pe care le expuneti pe aici isi au rostul in vocabularul unui psiholog?????
aaa si apropo cum isi permite un psiholog sa generalizeze????
nu de alta dar daca intr-adevar sunteti unul dintre acestia faceti tagma de tot rasul.

aaa si apropo... diferenta dintre respect de sine si aroganta e imensa....

RESPÉCT s.n. Atitudine sau sentiment de stimã, de consideraþie sau de preþuire deosebitã faþã de cineva sau de ceva; deferenþã, veneraþie.

AROGÁNÞÃ s.f. Purtare obraznicã ºi sfidãtoare; atitudine de mândrie dispreþuitoare

observati diferenta nu-i asa????
draga domnule psiholog..... dai de banuit .....

dandanaua_reloaded
Postat pe 12 Octombrie 2008 21:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna fetelor un rasp daca se poate dar fara mistouri 14 De la: BabyDoll1005 21 Iulie 2010 19:04
help! pls 24 De la: SweetDadyD 15 Februarie 2009 13:44
Cum sa lupti cu o fantoma? 77 De la: joy_18 10 August 2010 03:57
Nunta 8 De la: mary_ct 14 Ianuarie 2009 10:14
Il doresc pe prietenul sotului meu 30 De la: riada22 28 Februarie 2010 18:29