Mai multe
De la: lidiadum, la data 2008-09-26 18:21:05De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-22 18:21:34aaaaa cred totusi cu tarie in redeschiderea confesiunilor poate sa citeasca oricum, chiar daca n-are cont Ma scuzati, acum am vazut ca si-a facut altul. |
||
|
Postat pe 28 Septembrie 2008 11:55 |
||
|---|---|---|
|
of dragutule,se pare ca mai sunt si barbati ingusti la cap nu doar femei inguste la cap care cred ca daca sunt virgine ce mare scofala e!adica tu ca femeie esti mai presus de barbat ptc ai pielea aceea?sau tu ca barbat esti mai emancipat si mai presus de tot ca aio o ata in plus?in fond si al urma urmei virginitatea nu e doar fizica....eu personal am avut destul de multi parteneri pana la sotul meu,insa sotul mau era virgin cand ne-am cunoscut,el avand cam 23,24 de ani...nu ca se pastra el pt sotia lui insa a ajuns ca si tine sa ii fie frica de apropiere fizica fata de o femeie...pana m-a intalnit pe mine si eu am fost mai cu tupeu si l-am f... si cum ziceai tu ca asa dc esti virgin sotia ta nu o sa mai fie geloasa pe altele,ai de viata mea habar nu ai ce vorbesti!deci eu am fost geloasa si pe fostele lui prietened cu care stiu ca nu a facut sex,insa le-a sarutat,le-a atins,etc...poate ca acuma dc nu mai era virgin avea tupeu sa mearga la altele sa faca sex si cu ele,de ce nu?!si acuma ca suntem casatoriti nu sunt total sigura ca nu vrea altceva in afara de mine,ptc sa fim seriosi la un moment dat te cam saturi de aceeasi persoana si mai ales ca dc nu ai mai fost cu altcineva decat cu sotia ta tentatia e mai mare,tot timpul esti curios sa vezi cum e si acu altcineva...eu asa cred,desi pana acuma sotul meu mi-a demostrat contrariul insa nu ma faca sa ma culc pe o ureche,e periculos! |
||
|
afrodhitee Postat pe 28 Septembrie 2008 11:56 |
||
| Ma munesc Diana, am 24 ani, si eu sunt virgina si chiar mi-ar placea ca partenerul de viata sa fie virgin, e frumos, cred, sa descoperi dragostea alaturi departener. La fel ca.x...nu concep sexul inaintea casatoriei tot din aceleasi motive ca si..x.. | ||
|
|
||
|
Diana379 Postat pe 28 Septembrie 2008 11:58 |
||
Ma numesc Geta, am 55 de ani si sunt alcoolica
|
||
|
googoodoll Postat pe 28 Septembrie 2008 12:03 |
||
| uau...incep sa ma simt din ce in ce mai pacatoasa...citind ce a postat consateanca mea caltoi am realizat ca ar trebui sa o punem de o spovedanie de grup...vai de noi pacatosii.. | ||
|
Postat pe 28 Septembrie 2008 12:05 |
||
De la: googoodoll, la data 2008-09-28 12:03:33Ma numesc Geta, am 55 de ani si sunt alcoolica esti alcoolica dar macar il ai pe G fericit-o
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 28 Septembrie 2008 12:08 |
||
De la: inocica, la data 2008-09-28 12:05:17uau...incep sa ma simt din ce in ce mai pacatoasa...citind ce a postat consateanca mea caltoi am realizat ca ar trebui sa o punem de o spovedanie de grup...vai de noi pacatosii.. eu nu am citit ..stii treaba aia cu caps lock-ul nu ? nu vrei sa faci un rezumat pt astia cu probleme la literele mari ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 28 Septembrie 2008 12:09 |
||
pai incepuse asa, ca o spovedanie de grup anonim, si nu m-am putut abtine
|
||
|
googoodoll Postat pe 28 Septembrie 2008 12:10 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-09-28 12:09:18De la: inocica, la data 2008-09-28 12:05:17uau...incep sa ma simt din ce in ce mai pacatoasa...citind ce a postat consateanca mea caltoi am realizat ca ar trebui sa o punem de o spovedanie de grup...vai de noi pacatosii.. sincer si eu am citit din doi in doi..da e ceva care face legatura intre pastrarea valorilor morale( inclusiv virginitatea) si "piei satana".. |
||
|
Postat pe 28 Septembrie 2008 12:14 |
||
concluzia : nu am pierdut nimic
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 28 Septembrie 2008 12:18 |
||
De la: googoodoll, la data 2008-09-28 12:10:02pai incepuse asa, ca o spovedanie de grup anonim, si nu m-am putut abtine credeam ca vrei doar sa te lauzi
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 28 Septembrie 2008 12:20 |
||
| ba ai pierdut...o rugaciune stufoasa pe care s-o spui cand te simti ispitit... eu deja mi-am insusit-o si daca se da barbatul meu la mine pe loc o spun si-mi vine chef de spalat vase.. | ||
|
Postat pe 28 Septembrie 2008 12:21 |
||
| eu? nu ma laud niciodata, modestia e pe firmament intotdeauna :D | ||
|
googoodoll Postat pe 28 Septembrie 2008 12:22 |
||
io cred ca sotul tau o sa iti cam taie netul in viitorul apropiat
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 28 Septembrie 2008 12:28 |
||
| sst! ca el nu stie...o spun in gand...s-ar putea doar sa ma duca la un control psihiatric...da' pentru a-mi pastra valorile morale fac orice...m-as face si virgina da' costa prea mult... | ||
|
Postat pe 28 Septembrie 2008 12:48 |
||
De la: inocica, la data 2008-09-28 12:48:51sst! ca el nu stie...o spun in gand...s-ar putea doar sa ma duca la un control psihiatric...da' pentru a-mi pastra valorile morale fac orice...m-as face si virgina da' costa prea mult... te fac eu virgina si nu te taxez prea mult sa stii
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 28 Septembrie 2008 13:24 |
||
| mersi o sa te am in vedere...problema ar fi ca barbatul meu nu ma vrea virgina...a spus ca i-a ajuns o data.. | ||
|
Postat pe 28 Septembrie 2008 13:29 |
||
acum mi-a picat mie fisa de ce bantui mataluta pe aici
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 28 Septembrie 2008 13:49 |
||
De la: Unavailable, la data 2008-09-15 12:13:32De la: iubi7a_lui, la data 2008-09-13 13:32:47Apropo ..Geo...el spune ca nu s-a masturbat, deci...da eu sunt de acord ca barbatul sa fie virgin,,apreciez..dar nici macar sa te masturbezi...asta nu este ok!!!Masturbarea nu e o greseala, iubita ta nu-ti va scoate ochii k te-ai masturbat...e ceva normal da` de unde stii ca nu`ti place daca n`ai incercat? Acum hai sa iti explic cum e cu virginitatea. Ni se pare foarte importanta pt ca auzi in staga si in dreapta ca prima experienta n`o uiti niciodata si alte tampenii. Iti spun sigur ca dupa 5 minute de la contactul sexual, cand te dezmeticesti, o sa`ti dai seama ca nu e absolut nimic special sa fii virgin. Intiparita iti ramane persoana pe care ai iubit`o cel mai mult, indiferent daca a avut loc o apropiere intima sau nu. Daca reusesti sa fii tu persoana aia, cea mai importanta, in viata unei femei... SIGUR n`o sa fie niciun fel de probleme. As vrea sa intelegi ca virginitatea ta e egala cu ZERO daca tu inca te mai gandesti la o femeie din trecutul tau cat timp esti cu sotia ta. Sa nu crezi cumva ca daca o sa te culci cu o femeie, gata, trecutul tau se sterge cu buretele sau ca daca ea e virgina si tu o initiezi ea isi va uita trecutul. Daca e sa fie, reprosuri vor fi intotdeauna... si viata sexuala nu e decat unul dintre cele 10000000 de alte motive, cum mai spunea cineva. Parerea mea e ca NU conteaza daca esti virgin sau nu, conteaza sa fiti amandoi oameni sanatosi fizic si mai ales psihic si sa nu va legati de trecut, pentru ca singurul care e important, e prezentul. Faptul ca esti virgin e apreciat(la valoarea la care vrei tu sa fie apreciat) de fete virgine, ca si tine, care inca viseaza pentru ca nu au trecut prin asta. Pot aparea insa probleme in cazul in care nu va potriviti dpdv sexual... cum s`a mai zis de altfel. Si oricat ai comunica si oricat te`ai stradui, problemele anatomice tot nu le rezolvi. Ca te straduiesti sa compensezi prin alte metode... merge doar pe o durata scurta. Nu am nimic cu virginitatea ta, am avut si eu un partener virgin si pot sa spun cu mana pe inima ca fizic m`a satisfacut cel mai bine, evident, dupa ceva timp cand ne`am obisnuit unul cu celalalt. In schimb era un tip foarte rece ... si chiar daca acum nu am asa orgasme fenomenale cu partenerul meu care e mai experimentat, simt o caldura langa el si prefer caldura asta decat orgasmele alea. Oricum peste catva timp va fi, zic eu, la fel de bine si cu actualul, daca nu mai bine. E chestie de exercitiu... si nu cu multe femei, ci cu partenera ta.. ca sa va cunoasteti reciproc. Eu zic sa urmezi sfatul lui iubi7a_lui si sa iti incepi viata sexuala inainte de casatorie cu respectiva. Si nu e nimic rau in a te masturba, crede`ma. Prea esti inversunat. Daca nu iti place sa te masturbezi poate n`o sa`ti placa nici sa faci sex. |
||
|
mainedimineata Postat pe 28 Septembrie 2008 13:54 |
||
De la: Unavailable, la data 2008-09-15 23:51:30De la: gya_ioana, la data 2008-09-15 23:34:09nu, nu am zis ca se poate doar cu "instrumentul" ...cu limba...depinde...depinde...asta daca ai o limba lunga de tot...iar daca ai folosi limba tot sex se cheama...oral...si tot un fel de dezvirginare ar fi(asta ar insemna ca tu consideri doar penetrarea fizica a vaginului cu penisul ca fiind dezvirginarea? eu stiam ca e un fenomen mult mai complex) Hmmm... m`am inselat in privinta ta. Pentru tine pierderea virginitatii se rezuma la penetrare si sa stii ca nu e deloc asa. Odata ce te`ai apucat sa faci sex oral si alte joculete dinastea.. poti sa mergi pana la capat ca e cam totuna din punct de vedere spiritual. |
||
|
mainedimineata Postat pe 28 Septembrie 2008 15:11 |
||
|
Explica-mi si mie de ce este nesanatos sa te masturbezi. Ca se pare ca eu am fost prost informata si stiam opusul. Este nesanatos sa NU te masturbezi, nesanatos dpdv psihic. Este intr-adevar nesanatos sa te masturbezi in exces si sa inlocuiesti sexul normal cu masturbarea. |
||
|
Postat pe 28 Septembrie 2008 16:47 |
||
|
Felicitari Unavailable din partea sotului meu si din partea mea. Si el mi-a dat acelasi cadou cu prilejul casatoriei, si nu a fost deloc nefericit inainte. Este un lucru deosebit cand cineva iti spune ca tu esti persoana cu care a asteptat sa inceapa acest lucru minunat. Lucrurile au exact valoarea pe care le-o atribuim. Si noi oamenii suntem facuti sa ne bucuram de lucrurile valoroase. Sa dam deci valoare lucrurilor placute. Am vazut ca unii spun ca s-ar putea sa nu te potrivesti la pat. Mi se pare exact ca unul din miturile ca daca faci nu stiu ce se intampla cutare si cutare lucru. Viata sexuale este o experienta continua. Inveti continuu. Si cel mai frumos este sa inveti impreuna. Si asta se face foarte usor, ba chiar intr-o mare masura vine de la sine. Eu zic sa nu mai credeti tot ce vedeti prin tot felul de reviste sau auziti in emisiuni de la oameni care vorbesc din odihna mintii lor. Cele mai multe sunt informatii care se aplica in cateva cazuri si multe nu sunt realiste. Logic vorbind, este normal ca atunci cand o persoana isi incepe viata sexuala cu sotul sau sotia, intre ei se creeaza o legatura aparte, relatia se sudeaza prin experientele sexuale repetate. Merita sa investesti asa ceva doar intr-o relatie pe viata. |
||
|
adinaema Postat pe 28 Septembrie 2008 17:57 |
||
| Ai vazut filmul 40 year old virgin? Dak da gandestete bine cum ar fi dak o sa continui asha...patetic, penibil,jalnic..nu zic k esti..nu ma intelege greshit,dar acol se va ajunge | ||
|
christyb_19 Postat pe 28 Septembrie 2008 19:30 |
||
eu spun k sexul inainte de casatorie conteaza f mult, dak nu sintem compatibili, pe urma ce facem, divortam??? tre sa ne cunoastem din toate privintele, k sa vedem ce alegem.
|
||
|
Pinna Postat pe 28 Septembrie 2008 19:58 |
||
| Imi pare rau ca nu sunt de acord cu tine. Viata e mult mai complicata de cat crezi tu.O sa te casatoresti si o sa-ti para rau ca nu ai facut-o. Eu nu spun ca trebe sa o faci cu oricine dar daca nu o faci o sa-ti para rau. | ||
|
gufii Postat pe 28 Septembrie 2008 20:24 |
||
scurt si la obiect
|
||
|
nicol_raducanu Postat pe 28 Septembrie 2008 20:32 |
||
|
am 25 de ani si sunt casatorit de 4 luni si asculta sfatul cu; daca esti trist gresesti daca esti fericit faci ce trebuie |
||
|
nicol_raducanu Postat pe 28 Septembrie 2008 20:35 |
||
| Fratilor dar nu numai sexul inainte de casatorie conteaza, ci si proba din inante de casatorie, puteti sa fiti voi asi in pat dar dc in casa nu v-a intelegeti ce faceti atunci? Lucrurile trebuiesc luate usor si cu rabdare. Sfatuiesc pe toata lumea ca inante sa faca pasul sa locuiasca pur si simplu cu peroana respectiva, teritoriul trebuie testat in toatalitate. O casnicie fericita nu inseamna numai sex ci si respect si intelegere. Intradevar intelegerea din pat este foarte importanta si sustin asta cu cea mai mare hotarare, insa inainte de casatorie trebuiesc foarte multe alte lucruri testate ! Asa ca nu mai v-a grabiti cum ati facut 18 ani, la casatorie. Am intalnit toti mai multi copii care fac asta si nu este chiar cea mai inteleapta decizie! | ||
|
Elissa131 Postat pe 29 Septembrie 2008 10:28 |
||
|
Offfffffffff, mare pacat ca ieri seara dupa un maraton duminical de citit topicul ametzitului nu am putut lasa mesajul sau nu stiam eu exact cum se face ca era prima data, deci fusese prima tentativa de dezvirginare, nereusita , cum evident se intampla in cele mai multe cazuri. Zic pacat pentru ca avusai multe sclipiri, si eram si enervata si distrata, dar acum cum noapte e un sfetnic bun mi a mai trecut din patos. Oricum, ieri dupa idelungi certetari ale cazului, mi am dat seama ca Ametzala asta de l chema vasile cre' ca are o tzara creierul spalat de catre terti, sper ca acolo la el la universitate au studiat cazuri si spetze, ca sa fiu sigura ca intelegi am sa ti explic. Eu nu spun ca esti utopic in demersul tau minunat de a ti pastra ficioria in parg, utopic esti in incapatzanarea ta magareasaca de parca te si vaz cu doua urechi de magar si o erectei magareasca atarnan pan' la pamanat uraland de numa IHAAAAAAIHAAAAAAAAA Sa fii batut in cap e una, noah fie, da sa te lasi indoctrinat in halul asta...(PLM da cine naiba va baga tampenii d astea in cap vai viatza vostra, ca iadu' va asteapta), si pana la urama fiecare are dreptu sa fie fericit cum ii place, daca atata te duce scafarlia atata faci. Iara cu aerele tale de viitor avocat, cu discurs si steril si sterp si vai si amar, vedeate ashi pledand in spetza unui cu boala lu Prima acuzat de dezvirginare in masa, in shleahta pastratoarelor de flori himenale, care nu dadea numa examene la oral; sau alta si mai interesanta o pastratoare de florea himenala, dand in judecata fabrica de becuri pentru incitare la dezmatz, saraca ii ramasese blocat pah tractu' vaginal o amPUla (vezi fr. bec), bun dar sa nu devenime sentimentali!!! Io nu ti spun sa ti schimbi parerile, pastreaza te pan la casatorie , insoara te cu uana tot asa ca tine, fata dah printzipiu'asa macar stie numa de a tau stremeleag si n ai treaba, da nu fa din asta mare caz, ca nu i, mai sunt o gramada de altii ca tine care nu mai stiu ce sa faca sa iasa in evidentza si sa fie interesanti si polueaza mediul cu ineptii de genu! Da ai dreptate toti ne gasim refungiul in ceva, tu ti l ai gasit aici! Dar daca esti asa tare de stremeleag si sigur de tine si stii tu atat de bine ca te i putea tzine pan la casatorie, ce naiba mai bantui pe forumi sa pui intrebari, vezi ti de studiul tau avocatzesc , daca oricum pui la dos orice parere contrara parerii tale. Bun plec ca mi e foame, ca doar oameni suntem nu sfinti si avem nevoi de tot felu'! Sa fii sanatos si multa SANATATE§ NoRRRRoc! |
||
|
Lillix Postat pe 29 Septembrie 2008 13:35 |
||
|
citesc de cateva zile, un mic procent, un foarte mic procent este de acord cu baiatul... dar restul suntem la fel... majoritatea nu este de acord.. eu nu stiu dac sunt sau nu de acord, dar la 15 ani imi doream acelasi lucru, dar acuma la 23 nu mai cred absolut in nimic... you are not so cool.. nu-mi place genul tau.. sper sa ai noroc.. mi-e somn nu mai poooot
|
||
|
Sweet_Rodica Postat pe 30 Septembrie 2008 05:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| dragoste sau obisnuinta? | 7 | De la: kudika053777 21 Iulie 2009 16:15 |
| barbatii...si urmarile lor... | 34 | De la: Cassey 13 Mai 2009 16:18 |
| De ce mint barbatii/baietii? | 28 | De la: printesa_sissy 18 Septembrie 2011 01:04 |
|
|
||
| cum seduci un baiat de 15 ani? | 182 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:53 |
| ce parere aveti despre barbatii rac? | 3 | De la: contesina 2 Mai 2011 07:55 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.