Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

De la: Iris4ever, la data 2008-09-27 19:44:47
De la: ComanDs, la data 2008-09-27 19:31:21
Deja unii se dau drept avocatii mei raspunzand in locul meu,

doar suntem pe aceasi lungime de unda baby , nu era sa te las la greu nu ?

Normal, baby :)

Postat pe 27 Septembrie 2008 20:01
De la: bestdevilinside, la data 2008-09-27 19:51:46Da ce eu te-am chemat ?

Deja dusmanul simte frica :))

Relax, sunt ingaduitor cu ei. I simt ca pe niste musculitze care isi incearca norocul! Numai ca, raman la stadiul asta..

Postat pe 27 Septembrie 2008 20:04
Coman draga, vezi ca a venit Dandanica din Brasov si te cauta prin Cluj.
Lucia1971
Postat pe 27 Septembrie 2008 20:07
De la: ComanDs, la data 2008-09-27 20:04:35

Relax, sunt ingaduitor cu ei. I simt ca pe niste musculitze care isi incearca norocul! Numai ca, raman la stadiul asta..

vezi sa nu se schimbe rolul baby ....
iris_4_ever
Postat pe 27 Septembrie 2008 20:07
De la: Iris4ever, la data 2008-09-27 20:07:20
De la: ComanDs, la data 2008-09-27 20:04:35

vezi sa nu se schimbe rolul baby ....

Am eu grija sa nu se schimbe !

Postat pe 27 Septembrie 2008 20:12
De la: Lucia1971, la data 2008-09-27 20:07:12Coman draga, vezi ca a venit Dandanica din Brasov si te cauta prin Cluj.

Aha..
Spune-i ca n-are sens sa ma caute. Nu se ridica la inaltimea mea! :)

Iar momentan nici nu sunt in tara.

Postat pe 27 Septembrie 2008 20:15
ai grija ca matza blanda zgarie rau si vezi bine ce avatar are bestevilside

adica dandanica a venit la cluj de pomana ? vaaaiii si cat de mult isi dorea sa te cunoasca personal
Data viitoare cand mai pleci din tara anunta din timp sa nu mai strici suprizele fetelor ai inteles ?
iris_4_ever
Postat pe 27 Septembrie 2008 20:19
aiurea, ii este frica sa nu piarda bruma de virginitate , de-aia ne abureste cu plecatu
googoodoll
Postat pe 27 Septembrie 2008 20:26

atunci spune-i ca ma intorc in 3 zile, si poate o pun pe lista de asteptare, daca e cuminte.

Postat pe 27 Septembrie 2008 20:45
si daca nu e cuminte nu are nici o sansa ?
mai bine zii repede unde esti acum ca poate gasim o fata prin zona si iti facem o surpriza
iris_4_ever
Postat pe 27 Septembrie 2008 20:46
vezi? vezi ca poti fi generos?
googoodoll
Postat pe 27 Septembrie 2008 20:46
De la: googoodoll, la data 2008-09-27 20:46:42vezi? vezi ca poti fi generos?

cam prea generos chiar de ce oare ?
iris_4_ever
Postat pe 27 Septembrie 2008 20:52
ti-am zis eu ca e ceva putred in danemarca, da tu nu, ca nu crezi
googoodoll
Postat pe 27 Septembrie 2008 20:56
ba incep sa cred mare dreptate ai avut , coman baby , sper ca nu te-ai dus in danemarca te strica aia de tot
iris_4_ever
Postat pe 27 Septembrie 2008 21:11
poate s-a dus omu' in olanda, ca am auzit cu totii ca perversii aia vor sa desfiinteze strada cea rau famata si sa faca locuinte sociale in loc
googoodoll
Postat pe 27 Septembrie 2008 21:14
Zilele aste am citi o carte despre artele martiale. Am centura neagra!
Kathara
Postat pe 27 Septembrie 2008 23:13
jos palaria, kathara. azi am mancat melci. cred ca deja incep sa ma tarai.........
megas
Postat pe 27 Septembrie 2008 23:42
si maine se-ncalzeste vremea..

Postat pe 28 Septembrie 2008 00:20
a revenit coman la vechiul format?!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 28 Septembrie 2008 00:25
De la: ComanDs, la data 2008-09-27 20:45:12

atunci spune-i ca ma intorc in 3 zile, si poate o pun pe lista de asteptare, daca e cuminte.

ai grije baby pe unde esti ,prin occident,ca din cite imi aduc aminte esti blondin si... esti MADE IN ROMANIA1
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 28 Septembrie 2008 00:28
De la: Unavailable, la data 2008-09-09 00:06:02
Buna,

am sa fiu direct: Sunt baiat. am 22 de ani. unul din principiile mele este urmatorul: intentionez sa nu imi incep viata sexuala (deci, sunt virgin) pana la casatorie !

iata cateva dintre argumentele mele:
1. e modul meu de a fi diferit de ceilalti. unul din ele.
2. astfel, vreau sa cred ca o sa-i dovedesc partenerei (viitoarei sotii), in modul cel mai natural, respectul fata de ea. consider ca -totusi- este un lucru rar care nu stiu cati il mai pot tine si oferii pana la momentul casatoriei.
3. astfel, ea nu o sa aiba motive de gelozie rezultate din faptul ca nu a avut ocazia sa fie prima d.p.d.v. sexual, in viata mea.
4. tot astfel, evit astfel discordiile care ar putea reiesii, pe parcursul casniciei, din faptul existentei unor pateneri sexuali anteriori.. problema care distruge, de multe ori, casnicii care initial pareau de nedespartit (cunosc personal astfel de cazuri, si poate si voi, la fel).

alte argumente care o sa vi le spun pe parcurs (momentan nu vreau sa aglomerez tema prea mult).

Personal, ma simt bine, desi nu e prea usor sa te mentii sa rezisti in conditiile actuale. insa, cu toata modestia, sunt constient ca am o vointa de fier si pot razbii aproape orice, chiar si castitatea pama la casatorie.

Insa -de aceea a deschis topicul- as dorii sa stiu:
1 in principiu, cam in ce masura mai apreciaza o fata (maturã)asa ceva.
2.datorita conjuncturii - studiul imi ocupa destul de mult timp (de fapt e pasiunea mea principala), faptul ca nu agreez relatii partenere imature, etc - de aproape 8 luni nu mai am o prietena, si oarecum incep sa simt putin o frica de apropiere fizica faþã de o fata.. ar putea sa ma afecteze in plan afectiv? sa imi creeze blocaje pe mai incolo ?
3. cat de mult conteaza experienta in practica sexului ? adica, daca eu nu am experienta -desi, de regula, invat neobisnuit de repede orice!- in domeniul sexului, as putea avea probleme ?

alte intrebari, pe parcurs..

Exprmati-va parerea, motivat..

Uaaaau
Tipule, ma surprinde conceptia ta, dar, si incepand cu o prima concluzie, te felicit si tot respectul pt tine, daca vei reusii sa nu cazi in tabara cealalta !!!
Ma bucur sa mai gasesc cate o minte limpede si lucida, ca a ta, intr-o societate cazuta demult in robia placerilor carnale. Inchipuie-ti ca esti un trandafir care incearca sa creasca intr-o gradina de spini.
In mod normal, o fata ar trebuii sa aprecieze un astfel de gest, care devine din ce in cemai mult rarisim, desi in realitate lucrurile stau cuputin diferit, si asta numai datorita fricii acute din capul femeilor, mai ales, de lipsa de experienta. dar sa stii ca sexul se invata, ce-i drept cel mai bine practicand. E poate cel mai usor si placut lucru pe care il poti invata, daca esti cat de cat open mind. In fapt, sexul nu e mare lucru, iar de la o vreme te plictisesti de el, daca abuzezi. Cum am facut eu. Asta nu-ti sugerez!
Sunt multe de spus aici, si am si eu sa-ti fac niste precizari, practice si utile, pt ca nu-ti va usor pana la puctul tau reper: casatoria. am si niste intrebari pt tine.. asta dupa ce-am sa citesc topicul sa fiu la curent cu subiectul propus de tine.

Vorbim mai incolo.

Postat pe 28 Septembrie 2008 01:55
Mie mi se pare foarte frumos ca doi soti sa fie virgini in momentul casatoriei si sa se descopere impreuna...sa creasca impreuna:). Pana la urma, fiecare se ghideaza dupa propriile principii...si cred ca atunci cand iubesti din toata inima o persoana, nu te mai intrebi cum e sa faci dragoste cu altcineva, pentru ca actul sexual vine ca o completare a ceea ce deja va sudeaza relatia
roombuu
Postat pe 28 Septembrie 2008 11:08
Sunt sigura ca tu vei putea ramane virgin pana la castorie daca iti propui, dar cred ca te va afecta intr-un fel, pentru ca este nenatural sa ramai virgin pana la o varsta mai inaintata. Sexul este de fapt o nevoie primara a oamenilor, altfel n-am mai face copii. Iar corpul uman a fost conceput sa procreeze in jur de 20 de ani (varsta optima).

Sa comentez in rest (scuze am citi doar mesajul de inceput, comentez pe baza lui si apoi revin):
1. Ca vrei sa fii diferit este foarte ok.
2. Poti sa-ti demonstrezi respectul fata de o femeie si daca nu esti virgin. O femeie cu experienta (de viata) stie ca respectul tine de mult mai mult decat castitatea, iar aceasta nu este o conditie suficienta pentru respect.
3. Eu una nu cunosc astfel de cazuri:p. Doi oameni maturi care se iubesc inteleg ca au mai existat si altii, atata timp cat nu ii aduce nici unul in prezent n-aucum sa faca rau. Daca ii aduce unul din ei in prezent, atunci nu este matur.

Apoi, pentru intrebarile tale:
- o fata matura vrea un barbat cu experienta ( de viata :), desi asta implica si ceva experienta sexuala)
- ar putea sa iti creeze blocaje faptul ca n-ai mai fost intim cu cineva pana acum; intimitatea tine de mai mult decat sex, dar nu poti ajunge la intimitate completa daca nu faci sex (daca nu faci dragoste, de fapt).
- experienta conteaza, dar daca voi va iubiti, veti invata repede ce va face placere.

Acum, un punct de vedere personal. Nu-mi plac afemeiatii, sa nu ma intelegi gresit, dar daca m-as casatori cu un batbat virgin, mi-as face mereu griji ca, dupa ce nu mai e virgin, va vrea sa experimenteze si altceva.... sau cu altcineva.

Postat pe 28 Septembrie 2008 11:30
De la: Unavailable, la data 2008-09-09 00:06:02
Buna,

am sa fiu direct: Sunt baiat. am 22 de ani. unul din principiile mele este urmatorul: intentionez sa nu imi incep viata sexuala (deci, sunt virgin) pana la casatorie !

iata cateva dintre argumentele mele:
1. e modul meu de a fi diferit de ceilalti. unul din ele.
2. astfel, vreau sa cred ca o sa-i dovedesc partenerei (viitoarei sotii), in modul cel mai natural, respectul fata de ea. consider ca -totusi- este un lucru rar care nu stiu cati il mai pot tine si oferii pana la momentul casatoriei.
3. astfel, ea nu o sa aiba motive de gelozie rezultate din faptul ca nu a avut ocazia sa fie prima d.p.d.v. sexual, in viata mea.
4. tot astfel, evit astfel discordiile care ar putea reiesii, pe parcursul casniciei, din faptul existentei unor pateneri sexuali anteriori.. problema care distruge, de multe ori, casnicii care initial pareau de nedespartit (cunosc personal astfel de cazuri, si poate si voi, la fel).

alte argumente care o sa vi le spun pe parcurs (momentan nu vreau sa aglomerez tema prea mult).

Personal, ma simt bine, desi nu e prea usor sa te mentii sa rezisti in conditiile actuale. insa, cu toata modestia, sunt constient ca am o vointa de fier si pot razbii aproape orice, chiar si castitatea pama la casatorie.

Insa -de aceea a deschis topicul- as dorii sa stiu:
1 in principiu, cam in ce masura mai apreciaza o fata (maturã)asa ceva.
2.datorita conjuncturii - studiul imi ocupa destul de mult timp (de fapt e pasiunea mea principala), faptul ca nu agreez relatii partenere imature, etc - de aproape 8 luni nu mai am o prietena, si oarecum incep sa simt putin o frica de apropiere fizica faþã de o fata.. ar putea sa ma afecteze in plan afectiv? sa imi creeze blocaje pe mai incolo ?
3. cat de mult conteaza experienta in practica sexului ? adica, daca eu nu am experienta -desi, de regula, invat neobisnuit de repede orice!- in domeniul sexului, as putea avea probleme ?

alte intrebari, pe parcurs..

Exprmati-va parerea, motivat..
Diana379
Postat pe 28 Septembrie 2008 11:37
iris_4_ever
Postat pe 28 Septembrie 2008 11:44

Postat pe 28 Septembrie 2008 11:44
De la: inocica, la data 2008-09-28 11:44:59

am postat amandoua in acelasi timp se pare ca tu esti mai ganditoare decat mine
iris_4_ever
Postat pe 28 Septembrie 2008 11:46
nu ca eu am vazut deja dilema ta...asa ca prima data nu stiam ce a vrut sa spuna diana si a doua oara iti eram tie alaturi..

Postat pe 28 Septembrie 2008 11:50
BRAVO TIE!FERICE DE CEI CARE TE-AU EDUCAT SA RESPECTI ANUMITE VALORI!MI-A FOST RAR SA VAD O ASA OPINIE LA UN BAIAT DE 22 AL ZILELOR NOASTRE!EXPERIENTA?PAI INVATATI AMANDOI CAND O VENI MOMENTUL SI VETI FI CASATORITI,SUNT MOMENTE CARE NU LE VETI UITA TOT RESTUL VIETII,PE MASURA CE VETI DESCOPERI MODUL INTIM IN CARE SUNTETI FERICITI,VETI RADE DE STANGACIILE DE LA INCEPUTUL VIETII VOASTRE CA SI FAMILIE.INSA ANII VOR CIMENTA RELATIA VOASTRA DACA O PASTRATI INTACTA,CURATA,FARA CA FIECARE SA UMBLE DUPA DRAGOSTE FURATA CARE STRICA CASNICIILE SI BULVERSEAZA VIETILE CUPLURILOR,AR FI PACAT!MAREA MAJORITATE DINTRE OAMENII DIN ZIUA DE AZI NU MAI AU VALORI...NICI BUN SIMT,NICI ROMANTISM ,NICI STABILITATE,NICI CUVANT(UNDEVA IN BIBLIE SE SPUNE"...INTAI A FOST CUVANTUL!")SE PRETEAZA LA FAPTE PE CARE NICI ANIMALELE NU LE FAC,PAI ,DACA ANIMALELE NU LE FAC ATUNCI OMUL ,CARE ESTE FIINTA EVOLUATA ,DE CE SA COMITA ASTFEL DE FAPTE ORIBILE?O SA SPUNETI CA SUNT DEPASITA/PERIMATA...AUD,CITESC DESPRE TOT FELUL DE FORME DE SEX,ORGII ORIBILE IMPLEMENTATE DE PERSOANE DEZAXATE CARE VAND ORICE SI FAC BANI DIN ORICE,VOI NU LE LUATI DE BUNE ,FUGITI CAT PUTETI DE ASTFEL DE MEDII MIZERABILE.PASTRATI-VA INTACTE CASTITATEA,ROMANTISMUL,SUFLETUL CURAT,POPULARIZA-TI PARTEA POZITIVA A FAPTELOR FIINDCA FAPTELE BUNE VA SCOT DIN MULTE INCARCATURI NEGATIVE ALE DIAVOLULUI,FUGITI DE CURSELE LUI.CAND SUNTETI IN SITUATII IN CARE SIMTITI CA VA PIERDETI CUMPATUL REPETATI IN MINTE FRAZA"DOAMNE ISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU,INTOARCE PE VRASMASII MEI LA BUNATATE SI MILUIESTE-MA PE MINE PACATOSUL!INAPOIA MEA SATANO!"NU EXISTA SA NU SIMTITI CUM VA LUMINEAZA MINTEA DUMNEZEU SA VA VINA O IDEE SALVATOARE CARE SA VA SCOATA DIN MOMENTUL ACELA DE SMINTEALA SI DE GREA INCERCARE.MA RETRAG SI VA UREZ TUTUROR ,O ZI BUNA!SI BUNUL DUMNEZEU SA VA LUMIEZE CALEA!

Postat pe 28 Septembrie 2008 11:54
De la: inocica, la data 2008-09-28 11:50:02nu ca eu am vazut deja dilema ta...asa ca prima data nu stiam ce a vrut sa spuna diana si a doua oara iti eram tie alaturi..

ms de sustinere
iris_4_ever
Postat pe 28 Septembrie 2008 11:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am un barbat......... 51 De la: Anonima_007 28 Ianuarie 2010 11:57
Ce sa aleg? 11 De la: kudika227120 9 August 2010 11:25
Ce parere au Barbatii despre Femei 115 De la: puiut_77 1 Martie 2011 09:37
Nu stiu ce sa fac 24 De la: kudika029282 11 Aprilie 2010 16:25
mai exista solutii sau nu? 12 De la: kudika_976684 22 Ianuarie 2015 20:08