Mai multe
CHIAR SI PSIHOLOGII INDICA O VARSTA OPTIMA PENTRU INCEPEREA VIETII SEXUALE:18LA FETE SI 20 LA BAIETI;ASTA NU INSEAMNA CA ESTI DEPASIT...DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE ESTE UN PAS IMPORTANT SI DE ACEEA TREBUIE FACUT IN CONDITII DE SIGURANTA;E DREPT CA ACEEASI PSIHOLOGI SPUN CA NEINCEPEREA VIETII SEXUALE AR DUCERE LA O DIMINUARE SAU PIERDERE A SENZUALITATII,NU TREBUIE SA FACI CEVA DOAT PT CA ASA FACE TOATA LUMEA;SI DACA NU S-A INTAMPLAT ASTA PANA ACUM E CLAR CA NICI NU AI GASIT PERSOANA POTRIVITA,CARE SA TE FACA SA SIMTI ANUMITE LUCRURI SI SA-TI DORESTI MAI MULT;CAT DESPRE EXPERIENTA..EU ZIC CA NU ASTA E PRE PRIMUL PLAN,MI SE PARE CA MAI DEGRABA FETELE CAUTA STABILITATE...SI...SA FIM SERIOSI...ASTE NU-S LUCRURI GREU DE INVATAT ASA CA NU-TI FA PREA MULTE GRIJI,CAUTA MAI BINE SA INVESTESTI IN PERSOANA CARE MERITA CU ADEVARAT ..RESTUL VINE DE LA SINE...IAR PENTRU MOMENTUL X CHIAR NU TREBUIE SA EXISTE O TEMERE...EU ZIC CA INTR-UN RAPORT SEXUAL...TOTUL MERGE OK ATATA VREME CAT EXISTA NATURALETE SI COMUNICARE! |
||
|
megeo Postat pe 14 Septembrie 2008 20:27 |
||
|---|---|---|
| si daca hotarasti nunta peste un an...si viitoarea ta nevasta vrea sa o faca cu tine acum ce faci ii zici sa astepte noaptea nuntii??? | ||
|
iamonica_kissu Postat pe 14 Septembrie 2008 20:36 |
||
Adunarea de la 1976??? |
||
|
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 14 Septembrie 2008 20:41 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-14 20:41:56 piticuleeeeee nu fi rea
|
||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 22:16 |
||
De la: mic_negru_si_urat3, la data 2008-09-14 22:16:00De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-14 20:41:56 Adunarea unde ziceai ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 14 Septembrie 2008 22:47 |
||
|
1 mesaj 1 mesaj 1 mesaj 1 mesaj Intzelegi tu :P esti fata isteatza |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 14 Septembrie 2008 22:48 |
||
|
fratilor adica sa imi cumpar masina si sa nu o iau la un test drive inainte??? pa ce dracu ca asta e sinucidere,,,,va luati si la urma bagati divort ca nu sunteti compatibili la pat,,,, cred ca e o idee foarte proasta sa te mariti/insori virgina/virgin,,,, si tu de ce vrei sa faci asta?? ca sa eviti reprosuri??? da da o sa iti reproseze ca esti nepriceput sau ca nu te descurci asa cum vrea ea nu iti e frica?? |
||
|
aricica_pogonica Postat pe 14 Septembrie 2008 22:55 |
||
|
Ariciule...aici ori zici ca trebuie sa fii virgin pana la moarte...ori esti off topic :))))))))) Ce nu pricepi???
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 14 Septembrie 2008 22:57 |
||
| Suntem cam multi off topic pe aici ... | ||
|
iris_4_ever Postat pe 14 Septembrie 2008 22:59 |
||
|
sabrinuto pai eu ce draq fac in cazu asta?? ca nu s-a legalizat sa ma marit,,,,adica sa mor virgina ??? mama ce aiurea suna norocul meu ca nu se poate ca m-am apucat de treaba de ceva anisori buni macar daca mor sa fiu cu zambetul pe buze nu?? |
||
|
aricica_pogonica Postat pe 14 Septembrie 2008 23:04 |
||
|
Frate, ca sa nu mai lungim povestea:in viata sexuala nu e la fel ca atunci cand iti cumperi o masina: daca e noua e mai buna. Aici cu cat e mai "uzata"cu atat e mai buna!!!! Asa ca lasa-te de faze gen virgin pana la casatorie si treci la treaba!! Recupereaza timpul pierdut! |
||
|
slyd Postat pe 15 Septembrie 2008 02:02 |
||
|
"Buna, am sa fiu direct: Sunt baiat. am 22 de ani. unul din principiile mele este urmatorul: intentionez sa nu imi incep viata sexuala (deci, sunt virgin) pana la casatorie ! iata cateva dintre argumentele mele: 1. e modul meu de a fi diferit de ceilalti. unul din ele. 2. astfel, vreau sa cred ca o sa-i dovedesc partenerei (viitoarei sotii), in modul cel mai natural, respectul fata de ea. consider ca -totusi- este un lucru rar care nu stiu cati il mai pot tine si oferii pana la momentul casatoriei." La modul cel mai serios cu putinta, iti spun ca viitoarea ta sotie ar aprecia muuult mai mult ...o bratara (de exemplu:P:P ... n-am gasit alt exemplu:) ) si un sex oral, facut la modul profesionist. (ia incetati cu zambetele, ca nu-i nimic pervers in bratara aia).Dar daca tu vrei sa-i oferi virginitatea ... ?! Eu as mai reflecta, da' nu prea mult ... |
||
|
Cruella_de_vil Postat pe 15 Septembrie 2008 04:47 |
||
| Si ce te faci daca vezi ca nu merge si nu esti satisfacut de aceea persoana dupa ce te te-ai casatorit? | ||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 09:22 |
||
|
Intr-o relatie,sexul nu este important,....dar lipsa lui da! Eu zic sa te mai gandesti la acest "principiu" al tau.Ca si fata iti spun ca acest lucru nu mai este la mare cautare.femeia vrea sa fie femeie in pat....nu barbat.dupa ce ai sa treci si de acest "hop",ai sa regreti ca nu te-ai apucat mai devreme.nu o sa rada nimeni de tine daca nu te-ai casatorit virgin,...asa cum nu o sa-ti ridice nimeni statuie daca ai facut-o (nici macar viitoarea sotie). "Love is a name, Sex is a game. Forget the name and play the game!"
|
||
|
onutza_only Postat pe 15 Septembrie 2008 09:35 |
||
|
buna, acum am vazut si eu ce s-a cam scris pe forum. Imi pare bine ca mai sunt baieti ca tine. Sunt sigura ca o fata nu ar avea de suferit daca ar fi prietena ta. Si DA, mai sunt fete care apreciaza. Nu iti face griji ca prima ta experienta va esua, e posibil sa fie asa, dar e posibil de asemenea sa nu se intample asa. Nu e asta important ci faptul ca iubesti. SI sa nu iti fie frica de o relatie, cand spui mereu ce gandesti si esti sincer totul poate fi foarte frumos. faptul ca nu ai prietena de 8 luni nu inseamna prea mult, ci ca se lasa asteptata, si doar ce iti trebuie tie este rabdare si incredere. Iti doresc bafta, Te+am pupat |
||
|
gabriella_cristina Postat pe 15 Septembrie 2008 10:31 |
||
|
de la 15 ani am fost impreuna cu un baiat si abia la 21 ne-am inceput viata sexuala,fiind amandoi virgini.a fost jalnic si am descoperit ca nu ma atragea deloc din punct de vedere fizic si nu ne potriveam desi ne-am straduit amandoi.pana la urma ne-am despartit nu spun ca neaparat din cauza asta dar a avut o foarte mare contributie sunt convinsa.nu sunt o adepta a libertinajului dar poate totusi ar trebui sa te mai gandesti.iar faza cu certurile din cauza trecutului mi se pare o porcarie.intr-o relatie trebuie sa ne bucuram de prezent si sa ne gandim la viitor .succes |
||
|
oli30 Postat pe 15 Septembrie 2008 11:46 |
||
| sunt si eu virgina, si am 20 de ani. la fel,visez sa ma initiez cat mai tarziu in ale sexului,poate chiar si dupa casatorie. Dar sfatul meu, comane, mai lasa deoparte "modestia ta" cu privire la valoarea ta. Ca eu nu ma laud de valoarea mea, cine va vrea, va putea vede cat pot eu oferi. Cine te va vrea, va vrea de-asemenea sa te descopere, nu trebuie sa te lauzi lumii ca fiind constient de ceea ce esti, trebuie sa fie o fata speciala. Hai sa iti spun ceva, de-obicei, o persoana se indragosteste de cineva care nu este tocmai teoriei, ci poate chiar opusa si aici a fost atractia. Asa ca, una e teoria si una e practica. Mai intai gaseste-ti o persoana cu care sa te intelegi bine, si dupa aia, vezi daca acea persoana ii place ca tu sa te lauzi.Mie sincer nu imi plac barbatii laudarosi. | ||
|
helenikarmic Postat pe 15 Septembrie 2008 12:01 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2008-09-13 13:32:47Apropo ..Geo...el spune ca nu s-a masturbat, deci...da eu sunt de acord ca barbatul sa fie virgin,,apreciez..dar nici macar sa te masturbezi...asta nu este ok!!!Masturbarea nu e o greseala, iubita ta nu-ti va scoate ochii k te-ai masturbat...e ceva normal nu m-am masturbat si nu am sa o fac nici de acuma inainte, pt simplul mpotiv ca NU IMI PLACE SA MA MASTUREZ..nu vad nicio placere. plus ca mi se pare si un pic aiurea. alte argumente contra masturbarii, pe care le-am auzit, ar fi si: - nu e sanatos sa te masturbezi. - masturbandu-te, mai ales daca o faci in exces, iti scade sensibilitatea organului . |
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 12:13 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-13 13:41:42coman draga , nu stiu ce ai inteles tu din mesajele mele asa ca trebuie sa precizez ceva : Iris scumpa :), te gandesti inevitabil la trecutul sexual al partenerului. vrei, nu vrei. bine, evident, e o prostie sa scoti ochii cuiva invocand chestii ce tin de trecutul lui (in general). insa, stii unde se face in primul rand diferenta intre un partener virgin si unul nevirgin, dupa mine ? : la aspectul INCREDERE !!! mie mi se pare, la prima vedere, muuuult mai de incredere (in sens general) o persoana care este virgina. tu e parere ai, despre asta ? |
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 12:21 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2008-09-13 14:08:27Am 22 de ani si Nu trebuie sa am 30 de ani ca sa stiu ce si cum e o relatie, sau sa schimb partenerii ..si asa sa aflu, ba chiar nu suport ideea unora, care ai schimba doar ca s-au plictisit, k nu le satisface, dar ce ...cumva femeile au deveniti mici barbati..care vor doar sex....si dak ala nu e bun...altul...si tot asa ai dreptate: nu mai tine cont aproape nimeni de respect, rabdare [!], intelegere, familie, si alte chestii de 'moda veche' . acuma, toti vor rezultate instant, 20-30 de orgasme pe saptamana (cu asta hai ca as fi de acord :D), ca altfel game-over ca sunt destui/destule.
|
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 12:29 |
||
De la: Larisa82, la data 2008-09-13 15:27:46noroc cu tine iris ca i-ai descris niste experiente sexuale de ale tale cu niste virgini,asa poate si el sa isi faca o idee,desi vad ca nu vrea sa accepte nici un sfat ce vorbesti ? stii, sa ti dau o replica la mesajul asta, ar fi prea mult pt tine. ps: n-am zis ca nu accept spusele celor de pe forum, dar ramane la latitudinea mea ce fac. |
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 12:33 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-13 17:25:06Eu nu sunt surprinsa deloc pentru ca aceleasi povesti le-am mai auzit si de la prietenele mele cu care am discutat pe tema asta. in legatura cu orgassmul, din prima, eu, din cate stiu si am citit, cred ca e trebuie sa stii unde sa atingi, cum si in ce ritm. asta cred ca stiu. acuma, nu stiu cat de mare e emotia creata de atingerea fizica creata de sexul propriu zis (am remediu si pt chestia cu emotiile!), dar nici nu concept sa nu-i ofer minim 3-4 orgasme, de fiecare data cand o sa fac dragoste (sex) cu ea. de aia nu inteleg cum naiba dupa 3 ani de relatie cu partide de sex regulate, sau cel putin, -cum mai auzi- sa nu ai orgasm cu partenerul. nu-mi dau seama cum e posibil asa ceva ?! trebuie sa fi tare batut in cap si needucat (in acest sens), unul sau ambii. |
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 12:46 |
||
De la: damadefrunza, la data 2008-09-13 18:20:43 Interesanta intrebarea ta. Si directa. Imi plac persoanele directe, chiar foarte directe. (asta ca si o precizare, desi e off tpc) da, s-a intamplat, dar mai rar. s-a intamplat pt ca sunt si eu om, nu robot. e ceva natural cred. ar fi culmea sa iti reprimi, in totalitate, reactiile corpului. evident ca nu imi neg dorinta de a face dragoste, dar am precizat de ce aman momentul. cum a fost ? pai, senzatia e placuta. :D
|
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 13:00 |
||
De la: rock__to_love, la data 2008-09-13 23:18:02A si pt Coman...azi am discutat cu prietena mea cea mai buna...si i-am mai povestit din ce mai citesc pe aici...si mi-a zis in prima faza: "Eu l-as aprecia pt k e virgin" am intrebat-o....esti sigura? si ea... "Bine, ca amica, doar nu te gandeai k imi trebuie un barbat pe care sa stau eu sa il initziez" prietena ta vrea sa fie si in car si in caruta. cred ca intelegi. atunci n'are decat sa isi caute parteneri experimentati. astfel, poate va ajunge ca si tine: o infidela nemernica (parca tu ai zis-o). |
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 13:04 |
||
De la: rock__to_love, la data 2008-09-14 02:04:32Eu as vrea sa citesc intr-o zi de la Coman... topic: "Prima mea noapte" n-ai vrea sa te iau de arbitru ? |
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 13:07 |
||
De la: oanarchia, la data 2008-09-14 09:06:29Parerea mea e k cel mai bine e sa-ti incepi viata sexuala cand te simti pregatit...Pentru fete e oarecum mai usor sa se pastreze, dar baietii au o problema in a-si stapani dorinta de a face sex si aici nu e vorba k fetele sunt mai cuminti decat baietii. e vorba de modul in care e construit creierul si comportamentul mostenit de catre specia umana. Femeile isi cauta un partener cu care sa procreeze si apoi sa intemeieze o familie stabila si barbatii incearca sa caute cat mai multe femei cu care sa procreeze. De aici si dorinta lui mult mai apasatoare de a face sex. lol da nu sunt disperat.. imi controlez emotiile. |
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 13:12 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-14 18:09:21Ce facusi comane ? ca nu-mi amintesc sa fi avut vreo emisiune pe tema asta de ti-ai gasit asa rapid atat de multi adepti .....si ca sa vezi dracia dracului , toti sunt la primul mesaj pe forum vedeti ca mai exista si persoane care vad lucrurile si altfel ? ha ha ha daca ai ajuns sa crezi ca as avea eu vreo implicatie in faptul ca cele care cred si ele in ce cred si eu, atunci nu mai am cuvinte. |
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 13:31 |
||
De la: dulcik_ubita, la data 2008-09-15 09:22:51Si ce te faci daca vezi ca nu merge si nu esti satisfacut de aceea persoana dupa ce te te-ai casatorit? la experienta mea generala, cred ca stiu sa aleg o persoana cu care sa nu se ajunga la asa ceva.. nu zic ca e usor |
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 13:47 |
||
De la: helenikarmic, la data 2008-09-15 12:01:04sunt si eu virgina, si am 20 de ani. la fel,visez sa ma initiez cat mai tarziu in ale sexului,poate chiar si dupa casatorie. Dar sfatul meu, comane, mai lasa deoparte "modestia ta" cu privire la valoarea ta. Ca eu nu ma laud de valoarea mea, cine va vrea, va putea vede cat pot eu oferi. Cine te va vrea, va vrea de-asemenea sa te descopere, nu trebuie sa te lauzi lumii ca fiind constient de ceea ce esti, trebuie sa fie o fata speciala. Hai sa iti spun ceva, de-obicei, o persoana se indragosteste de cineva care nu este tocmai teoriei, ci poate chiar opusa si aici a fost atractia. Asa ca, una e teoria si una e practica. Mai intai gaseste-ti o persoana cu care sa te intelegi bine, si dupa aia, vezi daca acea persoana ii place ca tu sa te lauzi.Mie sincer nu imi plac barbatii laudarosi. stai putin. nu ma laud. nu e in natura mea sa ma laud. daca am lasat impresia asta uneori, a fost pt ca mi-am argumentat raspunsurile sau pt ca mai faceam cate o gluma. asa intelegi si tu.. ps: inteleg perfect faza cu atractia. nu mai stau sa dovedec asta. |
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 13:53 |
||
|
:))))) Deci nu pot sa cred ce faci !!!! Aveam dreptate cand am zis ca esti extraordinar de absurd :) Nu esti de acord cu absolut nici o persoana care nu`ti sustine ideea ! Ai putea sa incerci sa iei parerile ca atare...nu sa refuzi toate opiniile. Si nimeni nu a zis ca nu e bine sa fii virgin...mai toti care au fost contra au zis ca "pentru noi fetele nu mai conteaza prea mult" , nici gand sa zica cineva ca e impotriva virginitatii. Iar tu in loc sa zici ms de sfat si sa faci ce vrei..ne spui ca de fapt conteaza virginitatea. Nu mai pricep nimic !
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 15 Septembrie 2008 14:05 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ..intr-o relatie nu trebuie sa te simti singur(a).... | 53 | De la: justytheone 21 Noiembrie 2014 23:47 |
| Cauta barbatii femei/fete cu bani? | 277 | De la: lookinforu 16 Aprilie 2016 14:39 |
| BARBATUL TREBUIE SA TE SPRIJINE FINANCIAR? | 47 | De la: darksukkubus69 4 August 2009 21:34 |
|
|
||
| eu 21 de ani, el 20 | 19 | De la: adyna2905 20 Ianuarie 2011 12:33 |
| ce sa vorbesti cu EL astelf incat sa nu te faci de ras | 14 | De la: valita76 28 Iulie 2009 14:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.