Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

De la: iris_4_ever, la data 2008-09-13 17:25:06Eu nu sunt surprinsa deloc pentru ca aceleasi povesti le-am mai auzit si de la prietenele mele cu care am discutat pe tema asta.

Sunt foarte putine cazuri cand femeia are orgasm cu primul partener si cu toate astea niciodata nu am auzit ca cineva sa se desparta pe motive de nepotrivire sexuala .....

Eu poate k dak nu ma culcam cu altul sa vad k sunt f aproape de ceea ce nu aveam...nu realizam cat de fada e viata mea sexuala...mai degraba asta m-a motivat sa ii pun punct. Eu sunt surprinsa poate si pt k oamenii live nu-si povestesc experientele si la tine am recunoscut niste povesti.... si m-am bucurat k nu sunt singura ;))

Postat pe 13 Septembrie 2008 23:16
A si pt Coman...azi am discutat cu prietena mea cea mai buna...si i-am mai povestit din ce mai citesc pe aici...si mi-a zis in prima faza: "Eu l-as aprecia pt k e virgin" am intrebat-o....esti sigura? si ea... "Bine, ca amica, doar nu te gandeai k imi trebuie un barbat pe care sa stau eu sa il initziez"

Postat pe 13 Septembrie 2008 23:18
asta-i ca-n bancul:
el-draga , esti prima femeie din viata mea...
ea-fir-ar a dracului..iar am dat peste un incepator...

Postat pe 13 Septembrie 2008 23:24

hahahaha a fost foarte tare replica prietenei tale

Postat pe 13 Septembrie 2008 23:26
De la: inocica, la data 2008-09-13 23:24:22asta-i ca-n bancul:
el-draga , esti prima femeie din viata mea...
ea-fir-ar a dracului..iar am dat peste un incepator...

Bun banc si asta !!!
iris_4_ever
Postat pe 14 Septembrie 2008 00:32
:)) e deshteapta foc... ;)) era supranumita in generala "intzeleptul clasei"

Postat pe 14 Septembrie 2008 01:42
domle..aici era vorba de pura credintza...de daruire trup si suflet...si voi atzi dat`o in bancuri ???

Da ce inseamna asta ??
Sabrina_Nede
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:44
Da kum... pai ideea e k dak e vb de pura credintza...sa intram pe sfaturiorodoxe.ro... :)))

Postat pe 14 Septembrie 2008 01:47
las' ca au altii grija sa ne traga de urechi din cand in cand..

Postat pe 14 Septembrie 2008 01:57
Eu as vrea sa citesc intr-o zi de la Coman... topic: "Prima mea noapte"

Postat pe 14 Septembrie 2008 02:04

topicul va fi: ''prima mea noapte-esec total''

Postat pe 14 Septembrie 2008 02:38
Parerea mea e k cel mai bine e sa-ti incepi viata sexuala cand te simti pregatit...Pentru fete e oarecum mai usor sa se pastreze, dar baietii au o problema in a-si stapani dorinta de a face sex si aici nu e vorba k fetele sunt mai cuminti decat baietii. e vorba de modul in care e construit creierul si comportamentul mostenit de catre specia umana. Femeile isi cauta un partener cu care sa procreeze si apoi sa intemeieze o familie stabila si barbatii incearca sa caute cat mai multe femei cu care sa procreeze. De aici si dorinta lui mult mai apasatoare de a face sex.
Insa vorba vine, crezi k poti sa faci dragoste in doaptea nuntii si partenera ta sa se simta bine? eu cred k e nevoie de ceva munca in domeniul asta k in noaptea nuntii sa te simti bine, sa simti k e noaptea nuntii.
In zilele noastre, totusi, a te pastra virgin pana la casatorie nu mai e demult un "must". este bine sa fii deschis la minte si sa inveti sa faci dragoste si nu sex, pentru k sunt doua lucruri total diferite.
si k sa ma crezi iti spun k stiu cum e cu un baiat virgin, ne-a luat foarte mult timp k sa ajungem sa ne simtim bine. inainte sa o facem i-am spus k prima data e o mare dezamagire, si cu cat astepti mai mult, cu atat o sa fie o dezamagire din ce in ce mai mare si nu m-a crezut. dar a aflat si mi-a dat dreptate. dar dupa multe incercari sa stii k am ajuns sa ne simtim amandoi bine, si de la stadiul de sex am trecut cu adevarat la dragoste
si mai e si reclama la sprite: cu cat o sa-ti doresti mai mult sa o faci cu atat fetele o sa stie si o sa te ocoleasca, pentru k esti disperat.
oanarchia
Postat pe 14 Septembrie 2008 09:06
Mai, COMAN, baiatule esti cam filozof si fetelor nu le plac filozofii.N-ai sa gasesti fata care sa te felicite ca te-ai pastrat virgin pt ea, daca atunci cand vrei sa i-o tragi gasesti cu dificultate locul si vei avea nevoie de ajutorul ei.In plus nu vei reusi sa-i provoci ce-si doreste orice femeie:orgasmul.Cel putin nu din primele 10-15 incercari.Pt ca te vei scapa pe tine inainte ca ea sa-si fi dat seama ca ai inceput ceva.
Fata isi doreste sa fie ultima din viata unui barbat iar barbatii isi doresc sa fie primul din viata unei femei.
Asa ca pune mana(sau ce vrei tu, ca cu mana nu faci nimic) si traieste-ti viata pt ca n-ai de unde sa stii ca fata pt care te pastrezi va ramane cu tine o viata.Nu vezi ce rata a divorturilor este acum in Romania?
Cred mai degraba ca suferi de o timiditate excesiva ,sau felul cum arati nu este in favoarea ta si din cauza asta te-ai retras in tine.Tine minte: barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca dracul.Iar o fata cu care ai fost prieten cateva luni si cu care n-ai ajuns in pat, te va parasi si din cauza asta.Nu ma refer la minore.
Stii bancul cu papagalul care s-a chinuit cateva luni sa i-o traga la vulpe, si n-a reusit? I-a adus flori,a dus-o la film,dar nu avea curajul sa-i spuna ca vrea si altceva.Si a venit magarul intr-o zi si i-a spus direct: vrei sa ne-o tragem? Da, i-a raspuns vulpea.Morala este: cu fetele fi magar nu papagal.
aprov
Postat pe 14 Septembrie 2008 09:33
Daca tu asta vrei si asta iti doresti sa te pastrezi pana la casatorie e un lucru foarte bun dar asta inseamna ca trebuie sa iti gasesti si fata care sa doreasca acelasi lucru pt ca sincer nu cred ca mai gasesti acum puritate!!
cel mai bine este totusi sa ai un pic de experienta pt ca daca amandoi partenerii sunt la prima oara sunt destule sanse de esec!!Degeaba te documentezi si citesti pt ca de la a citit pana la a practica e o cale lunga!!VIATA NU SE REZUMA DOAR LA A CITI SE REZUMA SI LA PRACTICA!!

Postat pe 14 Septembrie 2008 10:27
ee nu e chiar asa k noua nu ne pasa dak el a fost primul....mie mi-a pasat foarte mult...si e chiar "dulce" sa fi primul din viata cuiva si el la fel...poate nu toate fetele gandesc asa...dar mai sunt ink... Iar experienta se capata in timp...
iubi7a_lui
Postat pe 14 Septembrie 2008 12:19
Iti doresc mult noroc sa intalnesti fata care sa aprecieze faptul ca esti virgin ...nu zic ca trebuie sa o cauti da gradinita, dar....nici nu iti va fi foarte usor sa o gasesti.
Si daca o gasesti.....
Stii, se spune ca nu sexul este cel mai important intr-o relatie, dar..., majoritatea relatiilor din aceasta cauza se destrama.Atunci cand "nu ai acasa"ceea ce iti doresti din punct de vedere sexual cauti in alta parte..Si atunci relatia devine in cel putin trei...si tot asa...
Nu vreau sa te judec, nu spun ca e bine sau rau ceea ce vrei tu sa faci, dar...daca vei face sex cu partenera ta doar dupa casatorie, de unde stii ca va veti potrivi???
Iar apoi, majoritatea femeilor vor barbati cu experienta....care sa le faca sa pluteasca...sa fie in al noualea cer. Iar cand "sotia" ta va descoperi un astfel de barbat.....s-a cam zis cu tine...

Asta e punctul meu de vedere, poate gresit, sau poate nu...dar cred ca ar trebui sa reflecti putin asupra ceea ce am avut de zis.
slyd
Postat pe 14 Septembrie 2008 13:31
In fine nu stiu ce sa zic..dar mi se pare demodata chestia asta cu inceperea vietii sexuale dupa casatorie....hmmm...dupa parerea mea ..e normal sa iti incepi viata sexuala..la o varsta cat de cat..potrivita. Nici nu e bine sa ramai virgin/virgina pana la 22 de ani..sau mai mult chiar si din punct de vedere medical,adik cunosc un caz cand mama a ajuns cu fiica la medic pentru ca avea anumite tulburari si asta pe baza hormonala ,fiica fiind virgina la 24 de ani.Medicul bineinteles i-a recomandat inceperea vietii sexuale.Si in orice caz e bine sa incerci mai multe inainte de casatorie,ca dupa...devine mai riscant;)
alexxxandra
Postat pe 14 Septembrie 2008 13:37
Mai slyd..u ai dreptate, da o femeie vrea sa se simta bine, nu un "mototol" in pat, pentru iubitul meu am fost prima fata dar nu am c sa ai reprosez...pentru k dak nu mi-ar fi zis nici nu mi-as fi dat seama k sunt prima...poate dak era..eu stiu...nu se pricepea deloc..era un tocilar..un ciudat..atunci poate nu mi-ar mai fi placut asa mult k am fost prima...deci Coman ..u totusi pari si cam speriat de sex!! Dak u sustii k nici macar sa te masturbezi nu vrei..atunci exagerezi rau!!Asta inseamna k ai facut o obsesie deja!!!
iubi7a_lui
Postat pe 14 Septembrie 2008 13:40
Eu sunt noua in chestia asta cu discutiile pe net , dar daca mi se permite as dori sa-mi spun si eu parerea in legatura cu acest subiect .

Am fost casatorita timp de 3 ani . Nu m-am casatorit virgina , dar fostul meu sot a fost primul barbat din viata mea sexuala .El nu a fost virgin .Viata noastra sexuala nu era extraordinara , dar n-am avut nici un model de comparatie . Dupa 3 ani am divortat , din cu totul alte motive ( sau poate nepotrivirea asta a dus la alte certuri ) De atunci am mai avut 2 relatii serioase si vreau sa spun ca sotul meu era jalnic la pat . Acum stiu ce inseamna o viata sexuala sanatoasa , deschisa , fara inhibitii , cu sare si piper . Ma bucur ca am divortat pt ca daca nu s-ar fi intamplat asa , mai mult ca sigur nu mi-as fi inselat barbatul , si nu as fi avut posibilitatea sa descopar toate lucrurile astea .

Iar din ce mi-am dat seama din dicutiile voastre , tu stii multa teorie , Coman , dar sexul nu e teorie , este sentiment , placere , orgasm . Cand vei ajunge acolo , vei uita tot ce ai citit sau vazut in filme despre chestia asta .

Sexul e o chestie atat de misto , e una dintre putinele placeri pe care ti le poti oferi in lumea asta nebuna si grabita , incat e pacat sa treci prin viata si sa nu te bucuri de tot ceea ce poti obtine si invata in privinta asta .
elena_24
Postat pe 14 Septembrie 2008 14:14
Cred ca e pentru prima data cand ma bag intr-o discutie pe forum. Am nimerit intamplator si pe acesta.
Scriu cateva randuri in ideea ca baiatul asta are \"nevoie\" de incurajare, daca se poate spune asa. Nu am citit toate mesajele postate pana acum dar din ce am vazut printre randuri e foarte posibil sa fiu prima care ii spune \"Bravo!\"
Am 23 de ani si ii impartasesc situatia si principiile. Asta nu cred ca ma face sa fiu de moda veche, inapoiata, nesanatoasa dpdv hormonal sau ca nu am avut ocazia(a nu se intelege nici asta).
Frica ca nu ma voi potrivi cu acel care intr-o zi imi va fi sot sau ca nu o sa am cu cine sa il compar???! Astea mi se par doar scuze pentru o lume care si-a schimbat principiile.
Nu zic ca nu o fi un sambure de adevar in asta, sau cazuri cand s-a ajuns la destramarea familiei din cauza incompatibilitatii, dar sunt atatea familii care nu au avut nevoie de aceste chestii si au trait fericiti pana la adanci batraneti. De ce sa nu luam exemplul bun?
Si nu dispera daca vei intalni fete care vor spune ca nu le intereseaza pentru ca e normal sa fie asa. Nu au cum sa aprecieze la tine asa ceva daca nu au apreciat-o pe a lor atunci cand au avut-o.
Sa stii ca mai exista inca fete care sa aprecieze. In special va fi una care sa fie cea mai fericita de alegerea ta. Doar ca dureaza mai mult pana sa o gasesti, asa cum si noua ne este mai greu sa gasim baieti cu principii ca tine.
Aceasta e parerea mea iar scopul nu e de a starni o noua polemica. De aceea daca aveti pareri sa fie asupra temei si nu cautati sa gasiti carente in randurile mele. Oricum eu nu imi voi schimba principiile orice ati scrie voi la fel cum nici voi nu vi le veti schimba pe ale voastre. In mod sigur timpul va decide cine a facut alegerea corecta.
Toate cele bune!

Postat pe 14 Septembrie 2008 16:32
sincer apreciez f mult mult parerea ta despre acest lucru...eu sincer mi-as dori un baiat care sa gandeasca asa ca tn dak asta e intradevar parerea ta, sper mult sa nu ti-o schimbi in functie de ceilalti si sa fii mereu tu:*:*

Postat pe 14 Septembrie 2008 16:41
Felicitari pentru ceea ce vrei sa faci!
Intotdeauna trebuie sa te raportezi la tine si incearca sa nu judeci, sa gandesti liber..
Daca te cunosti atat de bine si esti sigur pe tine si pe ceea ce vrei...bravooo...
flo_r
Postat pe 14 Septembrie 2008 17:42
Cul, Comane !
felicitarile mele pentru intentii si sper sa nu ai parte de dezamagiri. S o gramada de conceptii/persoane/imprejurari care ne pot demoraliza sau diminua CREDINTA k va fi bine prima data but i still believe... :D join the club
D4rra
Postat pe 14 Septembrie 2008 18:03
Ce facusi comane ? ca nu-mi amintesc sa fi avut vreo emisiune pe tema asta de ti-ai gasit asa rapid atat de multi adepti .....si ca sa vezi dracia dracului , toti sunt la primul mesaj pe forum
iris_4_ever
Postat pe 14 Septembrie 2008 18:09
deschidem un nou topic-admiratoarele pe fata ale lui coman...

Postat pe 14 Septembrie 2008 18:22
De la: inocica, la data 2008-09-14 18:22:26deschidem un nou topic-admiratoarele pe fata ale lui coman...

Pai iti dai seama ce s-ar intampla ? s-ar bloca kudika pentru cateva minute cat le ia la toate fetele sa-si schimbe id-urile
iris_4_ever
Postat pe 14 Septembrie 2008 18:30
acu inteleg de ce din cand in cand mi se blocheaza postarile...

Postat pe 14 Septembrie 2008 18:52
De la: inocica, la data 2008-09-14 18:52:20acu inteleg de ce din cand in cand mi se blocheaza postarile...

noroc cu mine ca ti-am spus adevarul
iris_4_ever
Postat pe 14 Septembrie 2008 19:05
eee si voi acu mai e unul care se da drept preasfintia sa parintele mmmm...ceva...

nu sunt de acord cu barbatii virgini de nici un fel ..sunt stangaci,termina mult prea repede nu vor sa incerce nimic nou ...etc etc etc....
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Septembrie 2008 19:33
... am citit si eu ce vrea baiatu' ala care nu vrea s-o puna pana la maritis , sau ma rog ... gusturile nu se discuta , poti sa te pui travers pe chefu' omului ? este chestie de hobby , unii prefera sa joace carti , altii sa escaladeze muntii , altii ... cand cu stanga cand cu dreapta ... este si asta un mod de viata . dar ca tot ce incepe cu "eu nu fac niciodata asta" ma face sa fiu circumspect ... ca sa fii un om complet si bun trebuie sa fi trecut prin viata cu manecile suflecate . pana si sidharta , adica budha , spunea asa : la o lauta , corzile prea slabe nu suna iar cele prea incordate se pot rupe ... ma rog nu poti sa t ... pardon in gustul omului . traiasca sexul inainte de casatorie ! vivat ! io am pus-o frate cu nevastamea in stil mare vreo 5 ani inainte sa ne luam . ne-am casatorit impinsi de la spate de rude , care se saturasera sa pretinda ca nu ne vad calarindu-ne prin toate cotloanele . bai , da luati-va o data si mutati-va la casa voastra ca ne-ati albit ! sexu-i un pic precum mancarea : doar ce-ai umflat burta si crezi ca nu mai vrei nimic ca iar iti chioraie matele . deci , sexul inainte de casatorie este mai ok decat dupa si apoi sa ajungi la concluzia ca partenerul tau sucks ! mai nasol este dupa ce a intrat in legalitate si apoi ti se scoala ca vrei sa schimbi melodia . in rest , succese si nu pierdeti timpul degeaba !
claudio
Postat pe 14 Septembrie 2008 20:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Il doresc pe prietenul sotului meu 30 De la: riada22 28 Februarie 2010 18:29
Pareri relatie serioasa 42 De la: Rashta 4 Martie 2014 00:35
Femeie, e atat de greu sa-ti tii barbatul langa tine ? Sunt ei pretentiosi sau suntem noi vacutze mov cu pete albe? 520 De la: rockk 16 Ianuarie 2011 17:59
Dragoste pe internet?? 384 De la: kudika355546 20 Ianuarie 2011 03:14
cadouri speciale. 12 De la: scorpyoW 15 Ianuarie 2011 17:34